Heia! Tenkte å dele noen Nellywants med dere. Nå som det nærmer seg sommer, fant jeg masse fine sommerklær - som jeg virkelig vil ha i garderoben akkurat NÅ! Gleder meg utrolig masse til sommeren, håper bare at det blir mange fine dager med sol og kos, og digge dager på stranden med grillmat og bading. Bare det å ta på seg lette klær og sko, er helt fabulous! 


Supercute magetopp her  Blå herlig topp her  Hvit skjønn topp her  Blomster t-skjorte her  Sweet topp her  Blomstrete magetopp her

Jeg har fått skikkelig dilla på blomster og fargen blå. Spesielt lyse blå! Ååh, det er en så fin farge! Rosa er også kjempefint og sommerslig. 


Hvit shorts med blonder her  Dongeri shorts her  Lyseblå shorts her

Shorts er noe jeg trenger i garderoben. Omtrent ALLE er blitt for små, så jeg har gitt dem bort. Om sommeren bruker jeg shorts veldig mye, så jeg må virkelig få kjøpt meg noen nye. Liker  veldig godt de som er luftige og behagelige, og de som ligner på skjørt. De er så fine!

Q - Hva likte du best?
Heisann! Noen av dere som er glad i klær? Det er iallfall jeg! Noe jeg tror mange av dere har fått med dere haha.. Jeg oppdaget nettsiden Members.com, og fant så utrolig masse fint! Det er alltid noe på tilbud, og det er ikke snakk om LITT på tilbud, men MYE! De har klær til både jenter og gutter, kvinner og menn. De selger spennende tilbehør, klær og gave pakninger - forelsket meg i omtrent alle gavepakningene de hadde her! Denne nettsiden er kun for medlemmer, så om du er medlem får du bestille som du vil. Du finner utrolig fine kjoler fra 50 kr. og oppover! Kanskje du er heldig og får kjoler for under 50 kr. også.

KUNNE DU TENKE DEG Å BLI MELDEM? KLIKK DEG INN HER, OG FYLL UT MED NAVN OG E-POST, DET ER HELT GRATIS! OG JEG KAN GARANTERE DERE AT DERE IKKE VIL ANGRE. Er blitt helt forelsket i nettsiden, og har ikke angret ett sekund for at jeg meldte meg inn her. Jeg bladde gjennom kjoler for under 200 kr, og fant blant annet kjoler fra Nelly.com som er helt utsolgt der.


Disse kjolene koster under 200 kr. Er ikke det latterlig billig? Men de er på tilbud, så skynd deg inn for å bestille disse herlige kjolene før det er for sent.


Var ikke disse jakkene fine?? Falt pladask for dem alle, spesielt den gode bamse jakken helt til høyre.
Linken til nettsiden finner du øverst i innlegget, eller så kan du bare trykke på et av bildene. Husk å fylle inn det lille skjemaet!

Q - Er du medlem, eller skal du melde deg inn?
Heisann! Noen som har vært innom eshoes.no? Det er utrolig mange fine sko, så det kan være veldig vanskelig å velge ut kun noen favoritter, hehe! Nettsiden har kommet med UGG Australia, noe som er helt supert! Dette er ordentlige sko, og du får god kvalitet. Du kan få kjøpt både høye og lave UGG, og du kan til og med finne tøfler i dette merket. Om det ønskes, kan du også kjøpe hansker og andre små ting. "UGG Australia henvender seg til forbrukere som verdsetter luksus og komfort. Kun det aller fineste skinn, semsket og selvfølgelig ekte lammeskinn brukes i våre produkter. UGG Australia er den største leverandøren av førsteklasses saueskinn i verden" -®UGG Australia. Klikk deg inn her for å komme direkte til UGGsene.


Brune lave UGG her  Svarte lave UGG her  Glitter UGG her

Du finner også mange andre sko her. De har flere forskjellige merker, som blant annet Dr. Martens, Converse og New Balance. Det er alltid gode tilbud her, og du finner merke sko mye billigere enn hva du må betale på butikker. De koster like mye som i butikken, men det er omtrent alltid tilbud på dem. Du gjør iallfall et godt kupp med å handle her! Fant mange sko jeg virkelig falt for! Så regner med at et par av disse står i skohylla om ikke lenge til. Om du melder deg inn i nyhetsbrevet til nettsiden, er du med i trekningen av et gavekort på hele 2000 kr! Det hadde vell ikke gjort noe å vinne det?? Da er det bare å skrive inn e-mailen din! Og du finner det lille skjemaet med å klikke deg inn på nettsiden.Grå og hvit New Balance her  Grå søte New Balance  her Grå og svart Converse Auckland Racer her  Hvite simple sko her  Rosa Vans her  Hvite lave Converse her

Dr. Martens med svart for her  Dr. Martens med hvitt for her  Korte Dr. Martens her

Svarte støvletter her  Svarte/brune kule støvletter her  Svarte kule høyhælte støvletter her

Hva syntes dere om eshoes?

IKKE GLEM GIVEAWAYEN! KLIKK DEG INN HER FOR Å DELTA
Hei! Nå som det er skolestart, tenkte jeg å vise noen ting jeg gjerne kunne gått med på skolen fra Junkyard.com. Kanskje dere også liker noe av det samme? Det er så utrolig mye fint på nettsiden at det er vanskelig å velge mellom klærne og skoene haha.. Maks jenteproblem! Det er også utrolig mye salg på junkyard, og de har både jente klær og gutte klær. Samtidig har de også longboard, capser, solbriller og andre ting. Ta en titt vell!Hvit magetopp med skrift her  Svart kose genser her  Grå magetopp som passer til alt her  Mørkeblå jeans her  Junkyard trenings tights her  Lyseblå herlige jeans her


Svart vaffel jakke her  Blå og hvit fancy jakke her  Lang svart kose jakke her


Svarte vans her  lyse blå converse her  Twist bukse her  Langt kult grått skjørt her  Lyse lilla vans her  Nike air joggesko her  Mipack sekk her  Herlig mipack bag her

Klikk deg gjerne inn på noen av linkene om du også likte det, eller se om du finner noe annet interresant! Hva syntes du om Junkyard.com?

-Cindy 

#junkyard #backtoschool #wants #inspo #blog #cindyllb 
Sheinside.com har så utrolig masse fint! Sheinside er en billig nettside, og i tillegg til det, er det opp til 70% salg! Bare for morro, klikk her og skriv din favoritt/favoritter fra nettsiden. Da kan jeg også kanskje senere lage noen collage der jeg viser hva dere likte best! Disse ble noen av mine vår/sommer favoritter:Herlig sommerkjole her // Supersøt blondetopp her // tøff topp her // Løve-kjole her // Shorts her og her


Kule solbriller her // søtt hårbånd her // smykke som passer til omtrent alt her og her // sminkekoster som ser skikkelig fantastiske ut her // leopard-mønstrete veske her

Hva er deres favoritter?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits