Perfekt vinge med eyelineren - Du trenger bare en skje! Det du gjør, er altså å bruke tuppen av skjeen til å "bue" vingen, også bruker du enden til å lage den rette streken. 

Fiks maskaraen - Sliter du med at maskaraen blir klumpete og tørr? For det du da kan gjøre, er å helle i noen dråper med visine eller saline solution (dette er da på engelsk, men bare søk det opp! hihi)

Perfekt øyenskygge - Bruk en hvit eyeliner for å toppe øyenskyggen. Legg gjerne med en annen farge i tillegg, da blir det ekstra fint!

Det lille ekstra - For å la leppestiften eller glossen sitte på lengre og at fargen vises bedre, ta på litt øyenskygge som ligner den fargen du skal bruke. Det virker faktisk, og er ganske fint! Har sett veldig mange youtubere gjøre det, og det blir utrolig bra.Krøll vippene enda mer - For å krølle vippene mer, føner du vippetangen før bruk. Jeg har ikke testet dette enda,  men det skal jeg!

Fiks det ødelagte pudderet - Det er sikkert flere enn meg som har samme problem? Hater når det skjer. Men dette kan fikses! Og for å gjøre det, drypper du litt alkohol eller antibac på, og smører det ut. Dette funker veldig bra!  

Farger utenfor brynet - Ofte når jeg farger brynene, kommer det litt for mye farge på selve huden. Og for å fjerne dette, rører man sammen litt aske fra ovnen og vann. Dette tørker man over der du ønsker å fjerne fargen, og vipps! Så var det borte. Dette gjør jeg alltid om jeg får noe utenfor brynet. Det samme gjelder med farget hår. 

Q - Fikk dere noen gode tips? Visst du gjorde, klikk gjerne lik! 
Ja.. Ganske chill! I skrivende stund sitter jeg (eller sover) på bussen on my way home. Skal sitte her i fem timer! Tar egentlig fire timer, men vi har alltid et 45 minutters stopp i Kristiansand, og en buss bruker alltid lengre tid enn om jeg hadde kjørt bil. Men det er ganske chill å sitte i buss, for jeg sover mesteparten av tiden, også ser jeg litt på film - og da går tiden fort! Hjemover til Lyngdal er det heldigvis mye motorveier, og da blir jeg ikke så kvalm - for har en tendens til å bli veldig fort kvalm i både buss og bil.. Spesielt på svingete veier.Ha en fin dag, folkens! Og kos dere masse i ferien om dere tar vinterferie nå!
Hei, dere! Er det flere enn meg som ofte sliter med hva man skal blogge om? Kom over bloggen til Caroline Maria der hun hadde skrevet en liste med ting å blogge om - hun hadde funnet ideene på weheartit, og da tenkte jeg å dele den med dere! Jeg sliter ofte med å finne ut hva jeg kan blogge om hver dag, så ble superhappy når jeg fant denne smarte listen! Håper dere får noen gode tanker og ideer bak disse dere også!

1. Dine favoritter på instagram - alle liker å se inspo brukere, og brukere du selv kunne tenke deg å følge. Du kan også lage et "insta lately" innlegg fra din egen konto.

2. En typisk dag i livet ditt - Hva gjør du på en vanlig hverdag?

3. Beste kostyme du vet om! Sånn til karneval, tema fest, halloween, julebukk osv.

4. Sminkeprodukter du ikke kan leve uten. Legg inn bilder av favoritt sminken din som du absolutt MÅ ha.

5. Hva inspirerer deg? (Eksempel moteblogger, magasiner, bøker, weheartit)

6. Din dag i bilder eller en liten video. Det samme med hele uken. 7. Dine favoritt sanger. Legg inn link eller skriv opp tittelen på dine favoritt sanger - da gir du også tips til andre.

8. Dine favorittbutikker å shoppe i - enten på nett eller real life.

9. Del ditt flaueste og kleineste øyeblikk, kanskje du har flere forskjellige ting? 

10. Det siste som fikk deg til gråte, smile, le.

11. Anbefaling av iPhone apper og eventuellt spill.

12. En film som beskriver deg og andre filmanbefalinger.

13. Din bucket list (Eks: før 2016 er over, før og etter jeg fyller 18, before i die osv)

14. En opplevelse som var amazing! Eller en verre opplevelse.

15. Fortell om ditt første kyss eller kjærlighet. Dette ELSKER vi jenter å høre om.16. Den dagen du startet å blogge. Hva var det du tenkte?

17. 10 ting leserne ikke vet om deg, eller 10 ting du elske og hater.

18. Hva du er avhengig av, og evt hvorfor.

19. Dine favoritt kjoler, topper, sko, smykker.

20. Lag en liste med dine favoritt sitater. Er alltid gøy å se nye og inspirerende sitater her og der.

21. Lag en DIY - do it yourself. 

22. Sesongens favoritter.

23. Ditt beste ferieminne eller andre herlige minner.

24. Hva som irriterer deg mest. 

25. Din favoritt blogg denne uken eller måneden.

26. Beskriv den siste konserten du var på. Hvordan var den? Skjedde det noe spesielt?

27. Din ønskeliste.

28. Spørsmålsrunder. Svar med tekst eller video.

29. Din favoritt frokost, middag, kveldsmat.

30. (og til sist) skriv ned ting som gjør deg glad.

Gjerne lik om du fikk noen ideer! 
Hei der alle sammen! Har dere vært innom HappyWifey før? For visst dere ikke har det, må dere ta en titt! Det er det virkelig verdt. De har masse fint, og er ikke veldig dyrt heller. Og for dere som har vært innom før, ta en ny titt da vell! Jeg ble helt forelsket i de fine sminkemappene de selger (som du ser på bildet under), og all den herlige sminken! Jeg elsker sminke og dill, og bare det å kikke i nettbutikker er også gøy - selv om jeg alltid blir fristet til å kjøpe noe.. Haha..
Du finner de fine sminkemappene HERHERHER

På HappyWifey finner du flere merker som blant annet TheBalm, Billion Dollar Brows, Hurraw!, og Studiomakeup. De har forskjellig utvalg, og du finner alt fra brunkrem, koster, bronzer, børster - plusspluss.

                                               
Disse herlighetene finner du HER

Q - Har du tatt en titt på siden?
Tidsinnstilt innlegg

ÅÅH som jeg savner Chanel, hunden min! Heldigvis er jeg på vei til gullet mitt akkurat nå mest sannsynlig! Sitter vell antageligvis på bussen og spiser godteri og drikker brus. Hehe - nam. Jeg gleder meg kjempemasse til jeg er hjemme! Savner alle sammen såå masse.. Er tre uker side sist jeg så dem, noe som er veldig lenge for min del, uffuff. 

Dette skal bli en koselig helg! Regner med (OG HÅPER) at det blir pizza på Lørdag, noe jeg eeelsker♥♥ Savner virkelig pizza lørdagene hjemme ass! Og spesielt GODTERIET! Det blir ikke mye av det her på internatet - student livet på fullt! wohooQ - Har du hund?
Hallo alle i hob! I fjord når jeg gikk på Design og Håndverk, laget vi en ramme ut av planker, stoff, litt pynt og bilder. Det skulle egentlig være en smykkeramme, men i tillegg til det, ble det også en bildetramme. Syntes det gjorde så mye ut av seg når man hadde bilder hengende på. Dette prosjektet trodde jeg skulle være veldig vanskelig, men det var det absolutt ikke! Vi stiftet bare rammen sammen, noe som var helt genialt og lett.


Q - Har du laget noe lignende før?
.. når du fjerner sminken. -Tips&triks fra moteblad

Selv om vi elsker å være jenter, er det mye vi kunne klart oss uten: Smerte i beina etter å ha gått med høye hæler på fest, stramme BH-er som gnager seg inn i skulderen, og ikke minst fjerne sminken når man egentlig bare vil sove. Ofte går det litt fort i svingene rett før du skal legge deg, og da kan det være at man gjør en del feil under sminkefjerningen. Husker du for eksempel på å holde bomullspaden over øyet i noen sekunder slik at mascaraen får tid til å løses opp, eller putter du den på å gnir frem og tilbake så fort som mulig? 

1. Du bruker bomulssdotter. Du river av en bit med bomull, væter den med sminkefjerneren og kjører på. FEIL! Bomullsdotter legger igjen små fibere som kan skade huden din - bruk heller bomullspads. 

2. Du legger deg med sminken på. Ja, dette hører man hele tiden - men det er veldig viktig! Sminke tetter porene dine fullstendig og gir perfekt grobunn for kjipe kviseutbrudd. jeg fjerner sminker HVER kveld! Med mindre jeg er på teltur og ikke har sminkefjerner. 

3. Du bruker kun sminkeservietter. Mange tror at det holder å fjerne sminken på den måten. Men dersom du vil at huden din skal ha det best mulig, bør du også vaske ansiktet ditt med kjølig vann etterpå. Dette er noe jeg gjør, og du føler deg mye friskere også!

4. Du setter ikke håret opp i hestehale. Når du fjerner sminken, er det viktig at du også får bort sminkerestene som legger seg ved hårfestene på siden av ansiktet. Det er steder du ikke kommer til dersom du ikke har håret i en hestehale. 

5. Du holder deg unna olje. Å bruke olje på huden føles unaturlig. Men det er jo bare å vaske det bort når sminken er fjernet. Olje er mye billigere enn andre sminkefjerningsprodukter, og det funker superbra! 

Det var en del av disse punktene jeg gjorde selv, men etter å ha lest dette, er jeg mer bevisst.

Q - gjør du noe av dette? Gjerne lik eller del om du gjør noe av det!
Tenkte å vise dere noen tips på snapchat, som dere kanskje ikke visste fra før. Er vell flere enn meg som har irritert seg over å ikke kunne skrive mer enn noen få ord på Snapchat? Men du kan faktisk skrive mye mer! Men da må du fordele teksten på flere linjer. Slik gjør du:

1. Åpne Notater appen på telefonen din, og klikk på "enter" flere ganger, slik at du har kommet ned noen linjer. Og når du har gjort det, markerer du alt med å holde fingeren inne på det tomme notatet, og kopierer det.

2. Klikk deg inn på Snapchat, ta et kult bildet, og klikk på bildet for å skrive noe. Og her holder du også inne fingeren, og klikker på "lim inn". Da kommer det en stor boks, og det er bare å skrive i vei!

3. Trykker du på tekstikonet en gang får du større tekst. Når du har trykt på tekstikonet får du også muligheten for å legge farge på hele teksten, eller hvert enkelt ord. Vær oppmerksom på at når du velger større skrift, så får du ikke plass til like mye tekst, siden teksten blir større.Jeg har også flere ganger hatt lyst til å filme mer enn 10 sekunder. Og det kan du faktisk! Det eneste du skal gjøre, er: Film som du pleier med å holde inne rundingen du tar bildet med. Og når det røde rundt nesten er i enden av rundingen, dobbelklikker du på knappen på telefonen. Da vil Snapchat bli i liten skjerm. Og når du har filmet ferdig det du ønkser, klikker du på Snapchat igjen. Og VIPS! Så hadde du mer enn 10 sekunder.

Om du ønsker å skrive med en hvit farge eller en svart farge, er det veldig lett å få til! Visst du skal ha svart, holder du inne på fargene, og drar ned til høyre hjørne. Om du ønsker hvit, holder du også inne på fargene, men da drar du opp til venstre hjørne.

gjerne lik innlegget!
Tips fra andre bloggere

1. Du leser meldingene hans om og om igjen. Tenker mange kjenner seg igjen her?

2. Du beveger deg saktere når du er sammen med han. Sånn uten at du legger merke til det selv, går du mye senere!

3. Du mister konsentrasjon til tider. Kanskje du sitter å tenker på han i skoletiden eller ved middagsbordet, og når noen plutselig snakker til deg hører du det ikke. Det eneste du tenker på er han, han, han.. 

4. Hjertet ditt slår fortere når du tenker på han, og du legger på et smil rundt munnen uten at du tenker over det selv.

5. Du smiler uten grunn når han snakker.

6. Du begynner å høre på rolig musikk, og blir helt in love når du ser på kjærlighetsfilmer.7. Du tenker på han HELE tiden, og innser at du smiler hver gang du tenker på han.

8. Når du er med han er du redd for å si noe feil. Og om du sier noe som du selv syntes hørtes rart ut i etterkant, tenker du på dette hele dagen, og tenker og tenker på hva HAN tenkte.

9. Du stalker han på instagram og facebook, og prøver å finne ut hvem han pleier å være med. Er det andre jenter med på bilder, stalker du denne jenta også.

10. Du føler han er sur eller lei om han ikke sender smileys eller andre emojis. 

11. Du sjekker om han har likt bildene dine på instagram og facebook. 

12. Du har mye på hjertet, så vennene dine må være tålmodige. Når du først begynner å snakke om han, klarer du ikke å stoppe, og snakker i et sett.

13. Du begynner å smile når dere snakker sammen på facebook, eller du mottar en melding / snap. 

14. Selv om det ikke er nevnt noen navn ovenfor, så tenkte du på han da du leste punktene. 

Dette gjelder kanskje for dere gutter også? bare at det er en jente. Gjerne lik eller del innlegget!
Hei dere! Da var vi kommet til Søndag - en skikkelig slapp dag! Det er deilig å ha en dag i uka hvor du bare slapper helt av, og tar en lur her og der. Men det er også herlig å ta en tur ut, og kanskje ta en liten trimtur. 

En dag vi var på Bilka i Danmark, kjøpte jeg en gele som er til øyenbrynene og til vippene. Jeg bruker mest den siden som er til øyenbrynene. Og den er til å ta på når du for eksempel har tegnet og fikset til det du skal. Og det er for å holde brynene slik du har fikset dem. Den er helt super! Og i tillegg til at geleen holder brynene fint, får du børstet dem i samme sleng.Den siden som er til øyevippene, er for å gi vippene en ekstra lengde, og holde dem på plass. Jeg har ikke testet ut den siden enda, men det er noe jeg må teste ut! Er jo ikke så galt å få en ekstra lengde på vippene! Agree?


Kjøpt på Bilka i Danmark, i merket ELF.

Q - Har dere prøvd noe lignende? 
Heisann! Kanskje noen av dere kunne tenke dere å laste ned gratis musikk fra youtube? Da har jeg en perfekt løsning på det! Jeg bruker iMovie veldig mye, og var skikkelig lei av de samme musikk lydene som allerede ligger inne. Så jeg søkte litt rundt, og fant nettsiden video2mp3. Og det funket helt supert! Nå har jeg endelig masse forskjellig musikk til iMovie, noe som er mye gøyere! 

Her kommer fremgangsmåten på how you do it: 

1. Først av alt, må du klikke deg inn på video2mp3. Linken finner du her.

2. Etterpå klikker du deg inn på YouTube.com. Når du har kommet inn her, søker du på den sangen du ønsker å ha, og klikker deg inn på den. Og når du er inne på den valgfrie sangen, kopierer du linken i toppen. Jeg har markert det du skal kopiere med blått.

3. Nå skal du klikke på den hvite ruten, og lime inn den linken du kopierte. Når du har limt inn linken, trykker du på den oransje knappen til høyre, som det står "convert" på. 

Lastelastelaste...

4. Og FERDIG lastet. Og når den er lastet opp, trykker du på den oransje knappen som det står "download your MP3 file" på. Og da vil sangen lastes ned til din data. på en mac vil sangen lagres som en itunes fil, så den legger seg automatisk inn på iMovie under itunes. Jeg har ikke trykket på den blåe knappen før, men jeg tror ikke den laster ned sangen til iMovie. Men for all del så er det bare å teste det ut!FINITO Det kommer opp masse reklame på denne nettsiden, men her er det bare å krysse alle sammen bort! Ikke noe av det er noe å samle på. Det kommer ooofte opp reklamer som: Du har vunnet en iPad! Men det er ikke sant, så det er bare å overse dette helt. Jeg fikk forresten en kommentar av en leser, der hun tipset til en nettside uten reklame! KLIKK HER, så kommer du til youtube-mp3. Det går ut på det samme som jeg har forklart over, så du skjønner det fort.

Håper dere forstod det jeg forklarte, og skjønte bilde forklaringene. Om det skulle være noe dere lurer på, er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Jeg var forresten i konfirmasjon på søndag! Så jeg kommer til å legge ut bilder og slikt fra konfirmasjonsdagen i morgen mest sannsynlig.

-Cindy!
Visst du har oppdatert snapchat, har du fått flere forskjellige tegn bak vennene dine. Kanskje det er flere enn meg som lurte veldig på hva de nye tegnene betydde? I går kom jeg over eg innlegg VG hadde lagt ut (eller rettere sagt så tagget søsteren min meg i denne artikkelen, fordi jeg lurte så sykt på hva det betydde haha), og her beskrev de hva alle tegnene betydde. Og da tenkte jeg å dele det med dere! Så her kommer det enkle beskrivelser:

Gullhjerte - Dere er bestevenner. Den personen du sender flest snapchat bilder til, sender også flest snapchat bilder til deg.

Grimase - Dere har en felles bestevenn. Denne personen utveklser flest bilder med den samme personen du utveklser flest bilder med.

Smilefjes - En av dine bestevenner. Dette er en av personene du utveklser flest bilder med. 

Solbriller - Dere har en felles bestevenn. En av dem du utveklser flest bilder med, er også den denne personen utveklser flest bilder med. 

Skjevt smil - Du er denne personens bestevenn, men du gjengjelder det ikke. Du er en av dem denne personen sender flest bilder til, ikke omvendt.

Brann - Dere er på en "snapstreak". Du og denne personen har sendt bilder frem og tilbake flere dager på rad. Antall dager blir angitt med tall.

I tillegg til symbolene er det to nye funskjoner. Om du er i et mørkt rom, kan du trykke på et lite månesymbol øverst til venstre på skjermen, ved siden av blitzknappen. Da blir skjermen lysere.

Den siste funksjonen er at du får varsel om det er noen på vennelisten din du har glemt litt. Når du har tatt et bildet og går på listen din for å velge hvem du skal sende det til, kommer det opp en "nylig-liste". Under denne står det nå "needs love". Der kommer det opp personer du ikke har sendt så mange bilder til i det siste. 

Gjerne del videre! 
1. POWERWALKING - powerwalking går ut på å gå så fort du kan, nesten løpe. Dermed jobber du med de store muskelgruppene i kroppen, du får opp pulsen og fettforbrenningen, og stimulerer musklene i rumpa, lårene, ryggen, midjen og magen. Samtidig er det langt mer skånskomt for kroppen enn løping.

Q&A

-Hvem passer det for? Det passer for alle som kan gå.
-Hvor kan det gjøres? Du kan powerwalke over alt. Og i alle slags vær. Jeg bruker både ujevne og jevner veier.
-Hva trenger du til dette? Du trenger gode gåsko, og lette ledige klær.

2. SYKLING - Selv med en kneskade kan du som regel sykle. Er du overvektig, er sykling ypperlig fordi det belaster leddene mindre enn ved for eksempel løping. På den andre siden, styrker sykling skjelettet ettersom du ikke bærer din egen vekt. Om sommeren pleier jeg å sykle en del, men blir ikke like mye som jeg gjorde før, i og med at jeg har scooter.

Q&A

-Hvem passer det for? Sykling er lett og skånsomt for føtter, knær og rygg, Og det passer for alle.
-Hvor kan det gjøres? Ute i det fri! Du kan bruke spinningsykkel på et treningssenter eller hjemme, eller bruke vanlig sykkel.
-Hva trenger du? Sykkel. Hvis du blir hekta, kan en bra racersykkel, mountain bike, eller en spinningsykkel være en god investering. Et par gode sko kan også være greit. Dra med deg en vannflaske på turen! Det vil du trenge.

3. CROSSTRAINING - Kondisjon og styrke trening med enkle basisøvelser. En crosstrainer aktiverer mange av de samme musklene som løping. Men armer og bein får større motstand. En annen bonus er at du unngår de harde støtene du får på en løpetur. Syntes det er kjempemoro med crosstrainer!

Q&A

-Hvem passer det for? Alle.
-Hvor kan det gjøres? Hjemme eller på treningssenteret.
- Hva trenger du? De aller fleste treningssentrene i dag har minst en crosstrainer. Skal du ha et eget apparat hjemme, koster det alt fra 2000 til 30 000 kroner. (Ja, du kan sikkert på dem enda dyrere)


4. ROING - Utholdenhet, styrke, og høy forbrenning. Roing er en allsidig treningsform som utfordrer bryst, rygg, skuldre, armer og bein. Det er skånsomt for leddene og føttene, som ikke utsettes for direkte belastning fra underlaget. Det er viktig at du lærer riktige teknikker for å unngå ryggskader. Jeg suger til å ro! Sist jeg gjorde det i en elv, veltet vi nesten.. Men det er god trening!

Q&A

-Hvem passer det for? Alle. 
-Hvor kan det gjøres? De fleste treningssentrene har en romaskin. Har du en roklubb i nærheten, så meld deg inn der, da vel! Du kan også ro i sjø og elver.
-Hva trenger du? En romaskin eller en kano og et par årer. Ellers ingen spesielle krav til sko eller antrekk. Men om du skal på treningssenteret, er det godt med treningsklær! En romaskin koster fra cirka 1500 kr  og oppover.

5. STAVGANG - Stavgang passer for de aller fleste. Som navnet tilsier, så går du med staver. Det aktiverer musklene i armene og skyver kroppen fram. Og derfor blir pulsen og forbrenningen høyere enn ved vanlig gange. Stavgang utmerker seg ved at alle kroppens muskler blir aktivert, og så er det mer skånsomt for leddene enn løping.

Q&A

-Hvem passer det for? Alle. Er perfekt for deg som liker å gå turer, men som ønsker å komme i bedre form!
-Hvor kan det gjøres? På veier og stier året rundt.
-Hva trenger du? Gode gåsko, og to vandrestaver.  

6. SVØMMING -  Svømming er en ypperlig treningsform, og uansett årstid. Motstanden fra vannet gjør at musklene trenes på en svært skånsom måte når du svømmer. Du trener over- og -under-kroppen samtidig, og pulsen stiger raskt. 

Q&A

-Hvem passer det for? Svømming er balsam for leddene, og risikoen for å pådra seg skader er liten. Svømming er perfekt for deg som er litt svak i muskler eller ledd, eller som er overvektig.
-Hvor kan det gjøres? I sjøen eller i svømmehallen. Dersom du sliter med teknikken, er et svømmekurs å anbefale.
-Hva trenger du? Badedrakt eller bikini, svømmebriller, og kanskje en badehatte om du liker det. 


7. HOPPE TAU - Ikke så rart, kanskje at de beste bokserne er glad i å hoppe tau. Når du hopper tau, aktiviserer du nemlig hele kroppen og alle de store muskelgruppene. Dermed skyter pulsen og forbrenningen i været. Selv om du hopper rolig og kontrollert, forbrenner du like mange kalorier som ved løping i rundt 10 km/t. Å hoppe tau utfordrer dessuten hjernen og balansen fordi du må koordinere mange bevegelser samtidig. Det kan være tøft for anklene, og i det lange løp er det best å kombinerer hoppingen med andre treningsformer. Ta for eksempel hoppetauet med i treningsstudioet og legg inn noen runder med tauet underveis.

Q&A

-Hvem passer det for? Alle som ikke har leddskader. Stopp hvis det gjør vondt.
-Hvor kan det gjøres? Du kan hoppe tau både ute og inne. Perfekt på reiser og trening på små flater.
-Hva trenger du? Et godt hoppetau og et par støtabsorberende kvalitetssko.  

8. RULLESKØYTER OG RULLESKI - Rulleskøyter og rulleski er fantastisk og effektiv kondisjonstrening. Dette er en treningsform som er mye mer skånsom enn løping. Fordi du slipper de evinnelige støtene. Samtidig er faren for å falle desto større, så sørg for å tilpasse vei og hastighet etter ferdigheter. Øv på å bremse, og bruk hjelm, da er du i alle fall litt mer beskyttet.

Q&A

-Hvem passer det for? Alle som er glade i å trene og å stå på ski eller skøyter. Det går ganske fort å bli god nok til at treningen blir effektiv. men du burde tåle noen runder på en øde parkeringsplass først! Og kanskje noen fall.. haha
-Hvor kan det gjøres? Lange sykkelstier med tørr og jevn asfalt.
-Hva trenger du? Foruten rulleskøytene eller rulleskiene. Du bør også bruke hjelm, samt albue- og knebeskyttere.  

DERFOR ER KONDISJON SÅ VIKTIG:

 ♥  Når du er i god form, har du mer energi. Hverdagens kjas og mas går mye lettere!

 ♥  God kondis forebygger livsstilssykdommer, som diabetes type 2, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer.

 ♥  Du får sterkere lunger og økt knokkeltetthet.

 ♥  Du sover bedre om natta.

 ♥  Evnen til å takle stress blir bedre.

Håper dere fikk noen nyttige tips! Kanskje dere har noen andre gode tips i tillegg? Gjerne lik innlegget!
Annonse fra magasinet Kamille Puls

Visste du at en urolig og avbrutt søvn blir mer og mer vanlig i våre hektiske og stressende dager? Nesten annenhver nordmann har utfordringer med å sove nok, og mener at mangelen på søvn påvirker både den psykiske og fysiske helsen - i tillegg går det utover skole, privatlivet og jobb. All forskning tyder på at for lite søvn er skadelig for oss. Det gjør kroppen utkjørt, og den restituerer seg mye dårligere. Sover man nok er helsegevinstene mange; Mer energi, bedre immunforsvar, finere hud, og en slankere kropp.

Stress fungerer - på kort sikt. Det er mindre risiko for å bli syke når vi er stresset. Men det er bare i en kortere periode du kan mobilisere immunsystemet til å være mer effektivt. Viss stresset er varig, faller det medfødte immunforsvaret tilbake til sin normale tilstand, og da er risikoen for å bli syk den samme. Stress kommer ikke uten en pris. Langvarig stress gir høyt blodtrykk, og øker risikoen for åreforkalking og vektøkning. Vektøkning er nevnt fordi produksjonen av hormoner øker, slik at du føler deg mr sulten, og spiser mer.Prøv å slappe helt av, ta pauser og sørg for nødvendig egentid - slik at du får hjelp til å takle hverdagen bedre. Be gjerne om hjelp fra foreldre, familie eller venner, om du ikke rekker alt. Snakk med sjefen din, så kanskje du kan tilrettelegge oppgavene dine. Dette har jeg selv gjort i og med at jeg sliter med søvn. Og jeg klarer ikke å jobbe sene vakter på kiosken, og da kunne jeg slippe det, og jobber heller de faste helgene. Merket forskjellen etter dette altså. Så det var supert! Tar heller noen ekstra vakter innimellom. 

LÆR DEG SØVNTIPSENE:

1. Hold deg unna koffein, sukkerdrikker, og alkohol før du skal legge deg.

2. Spis kveldsmaten i rett tid, slik at du verken er sulten er sykt mett før du skal legge deg.

3. Trening er bra! Men helst unngå det den siste timen du er våken, før du finner senga.

4. Prøv å ha faste rutiner, og legg deg samme tidspunkt hver kveld. Den kan være vanskelig, men du vil merke at du trenger det.

5. Unngå PC, nettbrett, TV, og telefon aktiviteter den siste timen du er våken.

6. Prøv varm koffeinfri te og en varm dusj eller et herlig bad før sengetid.  
Annonse fra sol

1. Innfør rutiner. Legg deg samme tid hver eneste kveld. Varierer leggetiden fra alt mellom 21:30 til 02:00, så er det ikke rart at kroppen din blir forvirret, og dermed at du blir trøtt. Du bør også stå opp samme tid i helgen, som du gjør resten av uken. Det er ikke lett da! I knoow.. Elsker senga! I følge den danske TV2, så tar det 21 dager før hjernen forstår at den skal endre vaner. Dette høres jo veldig kjipt ut, men du vil merke forskjellen. Og det er de 21 dagene som er hardest.

2. Få nok søvn. Det er ganske åpenbart, men mange er veldig dårlig på å få søvn. Er du uthvilt, så er det mye lettere å komme seg opp om morgenen, enn om du bare har fått tre-fire timer på øyet. Søvnbehovet varierer selvfølgelig fra person til person, men de fleste voksne trenger seks og ni timer søvn hver natt. 

3. Dropp slumringen. De aller fleste skjenner seg nok igjen i det å ha slumret både fire og fem ganger om dagen. Dette har skjedd flere ganger med meg, og har derfor forsovet meg. Sykt kjedelig! Hvis du vil komme deg opp tidsnok, er slumring noe av det verste du kan gjøre. Ifølge KK, så får du ingenting igjen for de ekstra 10, 15 eller 20 minuttene du sover. Da mister kroppen den timen den trenger når den skal forberede seg til morgenen. Et lite tips, kan være å sette vekkerklokken eller mobilen et stykke borte fra sengen. Er du nødt til å reise deg opp, er det mindre sannsynlig at du trykker av alarmen, og går og legger deg igjen.

4. Drikk vann. Vann er nok ikke det første du tenker på om morgenen, men å drikke et glass rett etter at du har våknet, kan faktisk hjelpe deg å føle deg mer våken. Det er også forfriskende. Ifølge nettavisen, blir kroppen litt dehydrert i løpet av natten, noe som kan gjøre at du føler deg trøtt. Et glass vann setter i gang sirkulasjoen i kroppen, og du vil få mer energi. Kaffe kan også hjelpe! Jeg er ikke så glad i kaffe, men visst jeg dynker den med sukker kan det gå. Liker også den lille kaffe smaken, i for eksempel milkshake og de herlige drikkene fra Starbucks.
Lyst på en super enkel leppeskrubb oppskrift? Da får du den her! Den gir deg herlige "baby lips" lepper, og føles fantastisk ut! Det finnes en god rekke med leppeskrubber rundt forbi, men det går fint an å lage din egen av kun få ingredienser. Det eneste du trenger til denne, er olje (olivenolje, mandelolje, rapsolje, kokosolje eller lignende) og sukker. Du kan også ta noen dråper med sitron, om du ønsker bedre smak. 

Slik gjør du: Bland litt sukker (cirka en teskje), og noen dråper med olje. Bland dette sammen til du har en tykk masse. Len deg over vasken, slik at du ikke søler over alt. Skrubb leppene godt med sukkerskrubben i cirka ett minutt. Skyll av blandingen med lunkent vann, og tørk det av med en ren klut.

Etter at du har brukt skrubben, kan leppene føles litt såre og opphovnede - da kan det være lurt å avslutte med noe pleiende. Smør på leppepomade eller leppebalm, helst i et tykt lag, og la det virke en stund. 

Det ser ikke særlig innbydende ut, men lover deg et herlig resultat! Jeg lukket munnen så hardt jeg kunne når jeg skrubbet dem med blandingen. Jeg ville helst ikke få dette i munnen, spesielt siden jeg hadde olivenolje i, og det smaker ikke godt! Men ta gjerne i litt smak av sitron eller annet, sånn om du skulle få det i munnen, så smaker det ikke så ille. Stearinlyset er forresten fra BikBok. Lukter såå godt!

Leppene var utrolig myke etterpå, og med den gule baby lipsen til avslutning, var det helt supert! Kommer helt klart til å lage denne skrubben flere ganger. Skal du teste dette ut?
Noen av dere som er glad i øredobber, og kanskje har mange? Da kan dette være genialt! Jeg følger en del inspo brukere på Instagram, og har fått masse inspirasjon av dette. Fikk blant annet en genial idé til øredobbene! Har utrolig mange forskjellige øredobber, og de ligger og slenger rundt forbi, og har dem i flere bokser og skåler. Så med denne ideén, kan jeg ha litt styr på dem. Her har jeg brukt en blomster potte fra IKEA. Den er helt super! Har festet øredobber rundt hele toppen, og bruker den til å ha ting oppi. Jeg har den stående med senga, så jeg bare kan legge det jeg pleier å bruke i potta. Da er det også superenkelt å bare feste øredobbene på. Syntes at den pynter opp med rommet, og er veldig søt! Den er superbillig, og finnes i flere forskjellige størrelser. Du kan også få denne typen i pynte brett, og her er det også fint å pynte med øredobber rundt kanten.

Q - Har du noen tips til hvordan man kan dekorere med øredobber?
1. Det første jeg gjør, er å markere brynene slik jeg ønsker å forme dem. Jeg bruker en øyenbryn kost, for det er enklest å bruke syntes jeg. Jeg tegner understreken på brynene, og overstreken.

2. Neste steg er enkelt og greit - Tegn på en rett strek helt innerst med øynene. Da har du rammet inn det du ønsker av brynene. 

3. Tegn inni det markerte området. Jeg pleier også og dra fingeren helt lett over brynene, slik at hårene ligger fint på - bruk gjerne øyenbryn gele, det gjør jeg noen dager, og funker helt supert. 

4. Siste finish er å nappe bort småhår om det trengs. Det gjorde jeg når jeg tok disse bildene, noe du kan se på bildene. Gjerne ha på litt highlighter under brynene å! På makeuprevolution finner du et øyenbrynsett som er helt perfekt! Kanskje du kunne tenke deg det? Da finner du det her.
Q - Hvordan fikser du brynene?
1. Gre håret jevnlig. For å unngå floker er det lurt å gre håret jevnlig. Helst med en solid kam, og ikke vanlig hårbørste. Men det funker det å! Dersom du gjør dette noen ganger om dagen vil du unngå å få floker. Den enkleste måten å fjerne en floke på, dersom du allerede har fått en, er å ta litt om gangen, og å begynne nederst å gre forsiktig oppover. Da vil du unngå at det gjør vondt, og det vil også gå raskere.

2. Ikke legg deg med vått hår. Håret har lettest for å bli slitt når det er vått. Det knekker fortere, og du bør unngå å gre håret når det er fuktig. Det er også lurt å unngå å føne håret når det er nydusjet og klissvått. Dersom du legger deg med vått hår er det altså lett å skade håret. Gi det litt tid til å lufttørke. Har du slitt og skadet hår vil det floke seg mer.

3. Test ut en hårkur. En hårkur kan hjelpe mot flokete hår. Det samme gjelder balsam. Balsam vil også gjøre det enklere å gre igjennom det etterpå.

4. Flett håret om kvelden. Hvor irriterende er det ikke å våkne opp om morgenen med flokete hår, og måtte bruke lang tid på å stå å gre håret?? Dersom du fletter håret før du legger deg om kvelden unngår du floker. Dersom du vil unngå at håret blir bølgete av flettene kan du flette en helt løs flette.

5. Stuss håret. Jo lenger hår du har, jo lettere får du floker. Har du langt hår er det anbefalt å stusse tuppene hver andre måned. Håret blir mye friskere, og det vil se finere ut. Flisere tupper floker seg lett!

6. Skjerf og lue. Dersom det er mye vind er det lurt å ha på lue. Da holder håret seg på plass. Unngå derimot å ha håret under et skjerf. Skjerfet tover håret og lager de verste flokene. Hvis det er kaldt ute, og du er nødt til å bruke skjerf, anbefales det å ha strikk i håret. Jeg selv bruker mye skjerf, men passer på å "sjekke" håret ved å gre gjennom med fingrene. 

7. Putetrekk. Det har faktisk noe å si for håret hva slags putetrekk du har. Et silkeputetrekk vil hjelpe deg å holde håret fritt for floker gjennom natten.

8. Ha balsam i floken. Sliter du med å få ut en floke, smør den inn med balsam og vent to minutter før du prøver å gre igjen.

Q - Fikk du noen gode tips?
Hallo alle! Tenkte å skrive litt om Expert.no, i og med at de har mye praktisk! Jeg var innom nettsiden, og fant mye jeg kunne hatt! De har som regel alltid noen gode tilbud, og du finner masse spennende for både gutter og jenter og barn.

Kunne du tenke deg et gavekort på 1000 kr. herifra? da må du bare melde deg på nyhetsbrevet, så er du automatisk med i trekningen - som er HVER måned! Superenkelt og greit. For å melde deg inn i nyhetsbrevet klikker du deg bare inn på expert.no (linken som er over), så kommer det automatisk frem. 

ghd rettetang her  svart med sølv her  svart med rosa her  Liten krølltang her (små krøller)  Middels her  stor her

Rettetang og krølltang - Jeg bruker rettetang veldig mye, jeg elsker at håret er rett! Jeg som har masse krøller vil helst ha stritt hår, men dere som har stritt hår, ønsker kanskje krøller? Det er alltid mye finere med krølltang krøller enn hva de naturlige er, men da er det så moro å gjøre noe litt anerledes med en krølltang eller rettetang. Noe som også er veldig fint, er å rette hele håret, og bare krølle bunnen.


Smoothie maskin med flaske her  svart smoothie maskin med flaske her  sølv fancy smoothie maskin her  

Smoothie maskin - Ååh, jeg bare elsker smoothie! Er så friskt og herlig! Likte virkelig de smoothie maskinene som du bare kunne sette flaska oppå, det er jo helt genialt.Canon speilrefleks kamera her  Iphone 6 her  iPad mini 3 her

Sosialt - Noe jeg er veldig glad i, er å ta bilder, være på mobilen - det finner jeg meg veldig avslappende i, det skjer alltid noe her. Spesielt på Facebook og andre sosiale medier. Jeg liker også godt å være på iPaden. Her ser jeg gjerne på serier i et par timer eller mer.

Skal dere ta en titt på nettsiden? Gjerne klikk "liker" om dere likte produktene!
Hei alle! Noen som sliter med å finne på ting på en regnværs dag? Det gjør iallfall jeg! så da tenkte jeg og lage et innlegg med masse tips til både dere og meg selv, haha!

♥Visst du har internett og er en blogger - lag mange blogginnlegg og lagre dem som "utkast". På denne måten kan du fint blogge selv på de travleste dagene! Det er noe jeg har gjort, og hjelper i massevis!

♥Smoothie time - Miks sammen litt bær eller en ferdig smoothie blanding. Ååh, det er bare himmelsk godt! Om jeg ikke har juice i hus, bruker jeg saft, noe som funker helt toppers! 
♥Ring til venner eller familie. Jeg snakker ofte med vennene mine når jeg ikke har noe å gjøre, og da flyyr tiden avsted!

♥Se på filmer eller serier og rull deg opp i et pledd, og lag deg litt varm kakao med liitt sjokolade. NAM

♥Lag en inspirasjon bok. Finn bilder og skriv dem ut, skriv også litt tekst til for å gjøre det finere. Du kan også finne en bok og skrive ned alle tanker og følelser - som en dagbok.

♥Finn ut hva du skal neste dag. Jeg liker å ha ting planlagt, men jeg elsker også å bare hoppe i ting! Men om du ikke har noe annet å gjøre uansett, så kan du jo sende meldinger rundt og høre om hva som skjer neste dag.♥Ta en lur. Jeg elsker å bare legge meg ned på sofaen eller i senga for å slappe av, og hører regne plaske ned mens du ligger varmt og godt inne.

♥Hjemmespa. Her hjemme har vi et boblebad, og her kan jeg ligge i timesvis! Jeg pleier av og til og dra med meg dataen og se på serier, samtidig som jeg chiller max i boblebadet og spiser godteri. Etterpå tar jeg gjerne på en ansiktsmaske. Det er DEILIG!

♥Read some magazines - Det nye og STYLE MAG er mine favoritteeerr!

♥Finn på noe med venner.

Har dere noen tips? Gjerne lik innlegget om du likte tipsene!

 
Hei hei!

I går hadde jeg besøk av tre venninner. Jeg inviterte dem opp på taco-night, noe som var utrolig koselig! Alle deltok med å lage maten, og dekke fint på bordet. Er så koselig når vi alle er samlet, og finner på noe slikt sammen. Elsker å tilbringe tid sammen med venner og familie! Vi har som regel alltid noe å snakke om, så tida går utrolig fort! Kanskje et lite tips til deg? Finn en dag, og ha taco date med venner! Det er superkoselig.


Kjøttdeig jentaan

Så det ikke koselig ut?? Lik gjerne innlegget om du likte ideen!

-Cindy

#taco #food #friends #talk #enjoy #blog #cindyllb
Hallo alle sammen!! Som jeg fortalte i går, har jeg blitt syk. Og i dag har jeg vært hjemme fra skolen, og bare daffet. Er drit kjipt å være syk, men er godt å ha en dag fri hvor du bare kan slappe av. Selv om det av og til kan være kjedelig å bare ligge nede å se på TV. Så tenkte å komme med noen tips til hva man gjøre på dager man er hjemme fra skolen/jobben, eller om man er syk i en helg og har fri uansett. 

Jeg har tilbringt dagen til å ligge på sofaen og sett på TV - home and away og devious maids! Jeg har også lest i blad (det nye), og regner med at jeg snart sovner, haha.. Outfit for dagen er kosedress, håret satt opp i en bustete "donut", sminken ligger fortsatt i sminke hylla, linsene ligger også godt plassert i linse etuiet, så jeg daffer rundt med brillene (hæærli).


Kosedress fra Cubus!♥ Finn frem mote blader eller hva du foretrekker å lese. Her får man masse inspirasjon, og er mye gøyalt å lese. Jeg er stor fan av Det nye og STYLE MAG. Favoritten er Det nye. Det kommer nytt blad hvér måned, noe som er helt supert! STYLE MAG er litt trege til å få ut nye blad, og det er utrolig kjipt! Men blir veldig glad når det først kommer i posten.

♥ Se på serier, filmer, og det du enn kan finne på TV. Det er så ufattelig deilig å ligge nede på sofaen og se på TV. Vi har det slik at vi kan ta opptak av ting som går på TV, uten det aner jeg ikke hva jeg skulle ha gjort! Jeg ser på alt for mye dessverre. Men det er da det er så bra å kunne ta det opp, og se det senere. Jeg tar fast opp Home and Away og Devious Maids. Disse kommer høyt på toppen av favoritt program! Har dere lyst til at jeg skal lage et blogg innlegg med mine favoritt program?

♥ Sleep. Ta deg en lur da vell, det har vi alle godt av.

♥ Finn noe enkelt å holde på med. Kanskje du liker å lage ting? Da kan du finne frem tråd og noen perler og lage et smykke. Gjerne makrame. Det er også lett og moro og finne inspirasjons bilder på nettet, og skriv dem ut. Lim disse inn i en scrapbook. Det er noe jeg holder på med, og det kommer også i et eget blogg innlegg en dag. Så gled dere!♥ Finn noe godt å spise! Jeg er en person som blir godteri syk, og har veldig lyst på noe å spise når jeg daffer hjemme. Kanskje det ikke er veldig smart å spise masse usunt, men da er det perfekt med noen jordbær eller andre bær/frukt. Jeg eeelser jordbær, og kunne fint valgt det over godteri. Spiser fort opp en kurv med jordbær på null og niks.

♥ For dere som har blogg, BLOGG! Det er hva jeg gjør akkurat nå, og er veldig greit. Det er null stress, og er noe jeg syntes er gøy. Og siden jeg sitter hjemme og er syk, tenkte jeg å lage et blogg innlegg med tips til hva man kan finne på, på slike dager. Er sikkert mange der ute som ikke aner hva man kan gjøre, og bare ender oppe med å bli firkantet i øynene av å se på samme skjermen i flere timer.

♥ Se tilbake på gamle bilder. Noe av det gøyeste jeg vet, er å se tilbake på bilder fra når jeg og andre kjente var små. Her hjemme har vi mange album og bilder i konvelutter. Er så utrolig koselig å se tilbake på! Kanskje jeg skulle lagt ut noen bilder på bloggen fra når jeg var mindre?

Har dere noen tips til hva man kan finne på når man er syk?

-Cindy!

#sickday #whattodo #magazines #strawberry #cozyoutfit #blog #cindyllb
Heia! I høstferien hadde jeg besøk av mine to bestevenninner - det var for lenge siden vi hadde vært samlet! Det var utrolig koselig! Jeg disket opp med hjemmelaget limonade, kjøpte nye jordbær - med smeltet sjokolade selvfølgelig, lillesøsteren min bakte cupcakes (Spør noen i familien om å bake noe til dere, helt genialt!), også så vi filmer og hadde chips og kos. Det er superkoselig! Vi snakket også om absolutt alt, og hadde latterkramper!

Tips og triks
Film maraton - Vær oppe lenge, og sett på en haug med filmer. Det er super moro!
Snakk om alt og ingenting - her kommer vell samtaler om gutter og andre jenteting inn. det er noe som ofte er i mine samtaler i alle fall, haha! Spesielt om det er lenge siden du har vært med de du har besøk av, da er det utrolig mye å snakke om.
Disk opp med noe godt - Ingenting er bedre enn jordbær (andre bær) og smeltet sjokolade! Godteri, chips, hjemmebakst, brus og energidrikk er også veldig godt! Altså noe sunt, og noe usunt - perfekt!
Koseklær - Ta på de beste kose klærne du har, og noen gode kose sokker. Surr deg inn i dyner eller pledd. Det er virkelig hæærlig!

Har du noen flere ideer til kosekvelder?Jeg måtte klippe ut Silje fra bildene fordi hun ikke ble fornøyd - typisk henne!, så da ble det meg og Tomine, hihi!

-Cindy

#Kosekveld #tips #jenter #blog #cindyllb


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits