Hey! Noen som har vært i California? Det har ikke jeg, men har virkelig lyst!! Det ser så utrolig fint ut - og her kan man stå på surfebrett, noe som er en STOR drøm å prøve ut. Dette kommer iallfall under "before i die" lista. Har noen av dere surfet før?

Stjel stilen! Jeg forbinder California med sol og sommer, der man bruker shorts, korte topper og t-skjorter, flippflopps, bading på stranda, og mye spising av is! Nå tror jeg ikke at det er fint vær her hele tiden, men er sikker på at de har flere varme dager. Etter det jeg har sett på bilder, går det mye i korte klær og store strand hatter - nyydelig! Blir virkelig inspirert!


Topp nr.1 her  supersøt blondetopp her  Fargerik, lett topp her  rød og oransje topp her

Alle bildene er fra weheartit

-Cindy

#fashion #clothes #inspo #California #blog #cindyllb
Hola amigos!

Det er sikkert flere enn meg som har befor I die liste? Høyt på toppen hos meg ligger Paris! Jeg har såå lyst til å dra her, og det vil jeg gjøre en gang. Både for opplevelsene, moten, alle de store butikkene og shoppingen selvsagt, hahha.. Paris er stort, og veldig fint. Selv på kvelden, lyser det opp. Det er så nydelig! Som mange sier, er dette en romantisk plass, så jeg får dra her en gang jeg får meg en kjæreste! Har spesiellt lyst til å prøve ut gondola, tenk så herlig bare å sitte nede og oppleve Paris, høre fin musikk og drømme deg bort noen minutter, ååh jeg må prøve ut dette en gang!

Jeg syntes at stilen i New York er både søt, tøff og moteriktig. Det er maange veldig fine og andre kule kjoler i Paris! Noen kjoler som kanskje beskriver "New York - style", kan være noen av disse:Herlig kjole her // Rød supersøt kjole her // Søt grønn og hvit kjole her // Stripete tøff kjole her

Drømmer meg litt bort i Paris og kjoleland akkurat nå jeg, hihi.. Det hadde ikke gjort noe om jeg hadde alle disse kjolene i klesskapet, de er så fine! hva syntes dere? Det hadde vært veldig gøy å gå rundt i Paris, og se på alle de kule klesstilene til folk! Tror jeg ville hatt mange av de samme klærne folk gikk rundt med da.


Bilder fra Weheartit

Har noen av dere vært i Paris?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits