Heii!

Nå er det veldig lenge siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde her på bloggen, så tenkte det var på tide å fyre løs med en liten runde! Kanskje du lurer på litt innen diabetes eller andre ting? Etter at jeg fikk bekreftet at jeg hadde diabetes type 1, har jeg lært ufattelig mye - og fått masse spørsmål av både familie og venner innen akkurat det, og jeg kunne faktisk svare på det de lurte på, noe som er ganske greit!

Kunne det vært moro at jeg svarte på spørsmålene over en bloggvideo? Det er noe jeg aldri har gjort før, så kanskje det er på tide! Er egentlig helt grusomt å høre sin egen stemme på video, men for andre høres det helt normalt ut, haha. Såå.. Visst dere har noen gøye spørsmål å komme med, så fyr løs!Ellers i dag har jeg testet den nye hårføneren jeg blogget om i forrige innlegg, og det blir ikke lenge til dere får se før og etter bilder i et nytt blogginnlegg - så det er bare å glede seg! I tillegg til det, har jeg sett en episode med Devious Maids, en kanon gøy serie med masse drama, spenning, romantikk osv. Det skjer alltid noe moro, og er en serie jeg bare må få med meg. Den går på kanalen FEM hver Onsdag klokken 21:30, så visst du liker slike serier anbefaler jeg deg å ta en titt.

KLEM
Hvilket innlegg på bloggen er du mest fornøyd med?

Det innlegget jeg er mest fornøyd med, må vell bli da jeg skrev ut om min tro. Innlegget kan du lese HER. Det var mange mennesker som var inne å leste dette innlegget, og flere delte det - noe som var utrolig koselig. Jeg fikk også mange fine kommentarer!

Hva er ditt største ønsket i livet?

Denne her var litt vanskelig.. Jeg har nok mange ting jeg kunne skrevet opp her, men mest av alt ønsker jeg at alt skal være bra med både meg, venner og familie.

Hvor høy er du? 

Jeg har ikke målt meg på en god stund nå, men sist jeg målte meg var jeg 1.68. Så tipper jeg er rundt 1.70. 

Din fineste kjole?

Jeg har maaaange finer kjoler, og dette er en av dem:

Er håret ditt ekte? (sykt fint)

Håret mitt er hundre prosent ekte! Hehe, tusen takk.

Hvilken linke går du på vgs? 

Jeg går på blomsterdekoratør linjen, som da er 2vgs. Denne linjen er utrolig bra, og veldig moro! Vi lærer mye forskjellig fra brudebuketter til andre blomster prosjekter. Og nå gleder jeg med bare til å gå ut som lærling i 2 år!

Noen uvaner? 

Jepp! Jeg har nok mange av dem - som jeg ikke legger merke til selv en gang. Men det jeg vet, er det at jeg "biter" negler. Når det er noe løst på neglene, river jeg det av - og det fører til at neglen blir tynnere.. IKKE BRA 

Hvem er dine bestevenner fra Lyngdal, der du bodde før?

Jeg er så utrolig heldig at jeg har mange bestevenner i Lyngdal! Og jeg bor der for så vidt enda, bare ikke hver dag. Hvis du hadde fått en sønn, hva ville du kalt han?

Hmm.. Kanskje Emil André eller Damon - er veldig usikker egentlig.

Ditt første kyss?

HAHA, mitt første kyss var egentlig når jeg var 6 år, men det telles vell ikke? Men mitt første kyss senere var kleint vil jeg si..

Hvis du bare kunne velge ett sminkeprodukt, hva ville du valgt?

Maskara i think.

Har du tattovering eller piercing?

Jaa, jeg har tre tattoveringer og en piercing i navlen. 


Denne tattoveringen tok jeg nå i Mallorca - så den er ganske ny! 

Hvor mange søsken har du?

Jeg har to herlige søsken, en lillesøster og en storesøster.

Hva er favorittmaten din?

Favorittmaten min er taco, millionbøff, og mammas wok gryte - ÅÅH NAM

Hvor vil du reise på ferie en  gang? 

Jeg har lenge hatt lyst til å reise til Australia, til summer bay der Home and Away spilles inn. Det ser så sykt fint ut der! Men jeg har også hørt det at stranden og alt ser mye større ut på TV enn hva det er i virkeligheten, men allikevel. Jeg har også lyst til å dra til Hawaii.


Dette er fra Mallorca der vi var - måtte bare legge med dette herlige bildet fra sjøen og inn♥

Liker du noen? 

Jeg liker mange jeg, hehe! Men jeg likerliker ikke noen nå for tiden. 

Beste minne?

Jeg har utrolig mange minner, så jeg klarer ikke å sette fingeren på kun ett minne.. Men ett av de er alle turene jeg har hatt med familien. 

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 31. Januar! Og når den datoen dukker opp blir jeg 18 år!! ÆÆÆ - gleder meg såå masse

Ditt beste minne i et bildet?


Som jeg nevnte over, har jeg flere minner - og dette er ett av dem

Q - Er det noe mer dere lurer på til neste gang? 

 
Heia! Nå var det på tide med en spørsmålsrunde! Det har jeg ikke hatt på veldig lenge nå, så tenkte det ville være interresant. Så visst dere har noen spørsmål å komme med, så bring it on - bare å fyre løs med flere enn ett! Kommer til å svare så godt jeg kan på det meste. 

Xoxo
1. Hvor gammel er du om fem år? Om 5 år er jeg blitt 22 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kristina og Benedicte.

3. Hvor høy er du? Er en stund siden jeg målte meg sist, men jeg er ganske sikker på at jeg er 1.68. Er i alle fall noe rundt det!

4. Hvilken film så du sist? Jeg så The Maze runner sist! Tenkte det var på tide å leie en film, og denne har fått mange gode tilbakemeldinger. Ble også anbefalt på jobb, å se denne, så da ble det den. Den var utrolig bra!

5. Hvem ringte du sist? Lånekassen.

6. Hvem ringte deg sist? Pappa.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Så bra" fra mamma. Fant endelig noe jeg hadde lett etter, så jeg måtte bare si i fra til henne.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Liker best å ringe - om det er folk jeg kjenner! Som familie og nærme venner. Ellers sender jeg sms, fordi jeg helst ikke vil snakke med personen, eller fordi jeg ikke tør å ringe haha.

9. Hva er ditt favorittsted? På en solseng i syden. Er bare helt fabulous å slappe av med sola steikende på kroppen.
10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det  må bli hos tannlegen eller på sykehuset.

11. Når så du moren din sist? For sånn tre timer siden.

12. Hvilken øyenfarge har du? Blågrønn.

13. Hvilken julesang er din favoritt? På låven sitter nissen, såklart! Den er så søt og koselig.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Jeg er så heldig at mine foreldre er sammen og er gift. Noe jeg er veldig glad for! Elsker det å ha familien samlet.

15. Når våknet du i dag? 06:10. Våkner på den tiden hver dag når det er skole. Men er ikke kommet meg opp før ti minutter etterpå, fordi jeg aldri orker å stå opp med en gang, og slapper av i den deilige senga.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Veldig vanskelig å si! Jeg liker godt hjembyen min, så kan være jeg bor her. Ellers har jeg kanskje flyttet til Kristiansand eller noe med kjæresten.

17. Hvilken musikksmak har du? Jeg er veldig glad i partymusikk! Elsker å danse til disse sangene, og selvsagt synge til. Jeg liker også rolige sanger. Spesielt om jeg er skikkelig trøtt.

18. Beskriv stilen din? Variert. Jeg kan en dag gå med en enkel skjorte og en søt bøyle. Helt classy. Andre dager kan jeg gå med skjorta knyttende rundt livet. Jeg går egentlig med det jeg føler for.19. Hva er din beste egenskap? Det at jeg tar skolen seriøst. Er så fort gjort å tenke at du ikke trenger det og det videre i livet, og har feriemodus hele tiden. Men jeg gjør så godt jeg kan, selv om det til tider er slitsomt og kjedelig.

20. Hva er din verste egenskap? Å bli irritert. Jeg blir så fort irritert, det kan være en person som snakker om seg selv hele tiden, eller det samme om og om igjen. Kanskje hun eller han bare skryter av seg selv til andre. Og visst en person eller flere oppfører seg som barn eller gjør noe idiotisk. Og visst jeg står i kø på Rema 1000, blir jeg utålmodig - noe som fører til at jeg blir irritert.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg er et putemenneske, kunne hatt senga helt full av puter! Men akkurat nå har jeg 4.

23. Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist noe rart tror jeg..

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar. Har Macbook air.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sko eller sokker. Elsker kosesokker!


26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg på "Love me like you do" - Ellie goulding. Ååh, den er bare så fin!

27. Snakker du ofte med folk på telefonen? Ja, gjør i grunnen det. Snakker ofte med Silje! Vi ringer ofte bare for å snakke. Går det to dager uten at vi har snakket på telefonen, blir det helt rart!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Ostekake definitivt!

29. Den største premien du har vunnet? Hm... En stor blå skofus bamse. Vant en tegnekonkurranse da jeg var rundt 8 år.

30. Liker du kaffe? Jeg liker ikke svart kaffe, da må jeg i så fall ha masse, masse sukker i. Men jeg liker godt den lille kaffe smaken. Visst du smaker på cappuchino milkshake eller chocolate frappuchino på Starbucks, skal jeg garantere at du vil ha mer.

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller saft.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Loyd. Verdens snilleste engelsk lærer!

33. Vil du ha barn? Ja, absolutt! Gleder meg allerede til at jeg får barn.

34. Skal du på noen reiser i år? Jeg skal til Mallorca 12-26 september! Noe jeg gleder meg så sykt til! wææ


35. Har du mange bestevenner? Det har jeg. Er så heldig at jeg har en stor og herlig gjeng!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Jeg hører sjeldent på radio! Men den står på i bilen, og når jeg er på jobb. Og det er vell som oftest p4 tror jeg.

37. Røyker eller snuser du? Nope, ingen planer for det heller.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk! Kan også noen få ord og et par setninger på Tyrkisk. Tysk kan jeg å - men kan absolutt ikke snakke fint, forstår ikke alt liksom.

39. Noe du ser frem til? Turen opp til Møre i sommer. Vi har ikke vært her på noen år, og jeg savner familien min der oppe så masse.. Ser også veldig frem til turen til Mallorca.

40. Hvor gammel er du, og når har du bursdag? Jeg er 17 år, født: 31. Januar 1998!

41. Hva bruker du helst penger på? Mat og klær.

42. Eier du dyrebare smykker? Ikke til sånn flere tusen nei. Men har sølvsmykker og en nydelig sølvring som jeg er veldig redd for.

43. Hva er hobbyene dine? Jeg driver med scrapbooking og blogg.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal jobbe, også skal jeg på en skitur til Eikerapen med MOT.

45. Kan du stå på slalåm? Ja, det kan jeg. Men kan ikke si at jeg er så sykt flink! Jeg hater å renne i bratte bakker, og spesielt i skogsløpyer.

46. Hvordan imponerer man deg? Med å få meg til å smile og le, det må være den beste måten.


47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige, som de fleste med iPhone har. Er egentlig en skikkelig kjedelig ringelyd..

48. Fortell 3 ting som dine lesere antagelig ikke vet om deg? Har tre halvsøsken, to i Sverige, og en på Møre. Jeg er tante til to søte barn, og har familie i Danmark.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En Camelbak flaske.

50. Er du sosial? Ja, jeg er veldig sosial! Jeg elsker å snakke med folk.
Heia! Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt noen spørsmålsrunde, så tenkte det var på tide! Men denne gangen skal min venninne, Andrea, svare på spørsmålene. Så fyr løs med spørsmål til henne, så lager jeg et blogginnlegg med alle svarene fra henne! Så et par andre blogger som også gjorde slikt, og det er jo egentlig veldig moro! Er ofte gøyere det, enn når jeg svarer på alle. Et spørsmål kan være for eksempel; Hva liker Cindy av mat? Hvordan ble du og Cindy venner? Så det er spørsmål om meg til henne. Skjønner dere pointet?

Q - Har dere noen spørsmål å fyre løs med? 
 

Heia dere! Dette innlegget er tidsinnstilt, i og med at jeg akkurat nå mest sannsynlig renner på slalom. Vi er nemlig på tur til Eikerapen med hele skolen. Elsker å stå på ski, så det var helt supert! Har dratt med meg music angelen som jeg skal ha i lomma på skibuksa, så vi alle kan høre på musikk ned bakken! hehe..

Jeg begynner å gå litt tom for ideer om hva jeg kan blogge om, og tenkte derfor at jeg kunne spørre dere om hva dere ønsker å lese? Legg veldig gjerne igjen en kommentar med tips til hva jeg kan blogge om, og som kan være gøy å lese! Er jo sykt kjedelig å bare legge ut noe for å blogge.. Ser så mye bedre ut når du har planer og ideer klare.


Bildet fra sommeeerr

Q - Har du noen forslag?
Liker du ferier?
-Jaa, jeg elsker ferier! både skoleferier, når man er på tur i andre land, eller tur i Norge for så vidt.  

Hva kan du ikke leve uten?
-Mobilen, hadde jeg ikke hatt den, kunne jeg ikke fått tak i folk når jeg ville, og det hadde ikke vært mye gøy må jeg si!

Har du noen søsken? 
-Jeg har to søstre, jeg er mellomst. Storesøsteren min er 18 år og blir 19 år, og lillesøsteren min er 12 år. 

Liker du Taco?
-Ohyes! Taco er EN av mine favoritt retter, er så lett å lage samtidig som det smaker veldig godt.  

Hva er favorittfargen din?
-Min favorittfarge er Rosa, men er også veldig glad i lilla og lyse blå. 

Flate sko eller høye hæler?
-Det må nok være flate sko, er veldig glad i å gå med høye hæler når jeg skal pynte meg. Men får fort vondt i ryggen av det. Såå jeg går omtrent alltid med flate sko.Hva er det flaueste du har gjort eller som har skjedd med deg?
- Har skjedd utrolig mye flaut gjennom årene, hahah.. En av de flaueste tingene jeg har gjort må være da jeg satt i klasserommet i 9.klasse, det var helt stille, og jeg så en diger bille komme mot meg der hvor jeg hadde pulten. Og jeg er ikke veldig glad i biller, så jeg hoppet opp og hylte. Ååh, herlighet! Det var så pinlig, alle startet å le av meg, men jeg syntes at det var litt morsomt i etterkant, så jeg lo også, ahha..

Hvilken årstid liker du best?
-Sommer uten tvil! Er fanatstisk å gå rundt i lette klær og sko, og ikke minst så kan du sole deg og baade hele tiden, funker også fint å bade i regn.Har du et forbildet?
-Ja, det har jeg! Det må være foreldrene mine, heheh.. De inspirerer meg til mye, kommer med supre ideer til hva jeg kan gjøre videre, og støtter meg fullt ut!

Favoritt artist?
-Demi Lovato, hun synger såå fint! 

Hvor får du inspirasjonen fra?
-Den får jeg fra venner, weheartit, familie, facebook og andre blogger. 

Har du farget håret?
-Nei, jeg har aldri farget håret før heller fordi jeg er veldig fornøyd med hvordan det er nå.

Har du noen favorittbutikker?
-Jeg er veldig glad i hobbybutikker, interiør og klesbutikker. Noen av dem er: TGR, Søstrene Grene, Upstairs, Cubus, H&M, Primark, Only og The Body Shop.

Hvor kjøper du klærne dine?
-Kjøper tøy overalt, visst jeg liker noe i en butikk, og har råd til det, kjøper jeg det der. Men handler vell mest på Cubus og Only.

Hvor mange land har du vært i? Og hvilke land?
Jeg har vært i seks land; Tyrkia, Spania, Polen, Tyskland, Sverige og Danmark. Og syv med Norge, ahha..Hvis du måtte velge, ville du hatt tær så lange som fingre, eller fingre så lange som tær? hahha (Inspirert av youtube)
-Jeg er veldig glad jeg har det akkurat som det er nå. Men om jeg måtte ha velgt, tror jeg kanskje at jeg hadde valgt tær så lange som fingre, hahahh. Måtte nok gått opp noen størrelser i sko også da.

Går du på noe sport?
-Nei, jeg gjør ikke det. Men liker å jogge, sykle og være i annen aktivitet rundt her hvor jeg bor. Vi har en nydelig natur også, og mange fine turstier. 

Kan du beskrive deg selv med tre positive og tre negative ord?
-Positiv: Pratsom, glad og kreativ. Negativ: Utålmodig, veldig følsom og ofte trøtt.Hvilke andre blogger leser du?
-Jeg leser l0ve.blogg.no, celinisabell.blogg.no, miinemor.blogg.no, christinalille.blogg.no og elibk.blogg.no. 

Visst du landet på en øde øy, hvilke tre ting ville du hatt med deg?
-Et koseteppe, tannkrem, og et fiskegarn så jeg hadde fått meg mat hahha.. 

Kuleste i Kristiansand?
-Sørlandssenteret 

Hva er vårt beste minne? (meg og Amalie) hva syntes du om meg? Og hvordan føles det å være to dager mindre enn meg?
-Koser meg hver gang jeg er med deg! Men første gangen vi møttes var flere herlige minner! Det var meningen at vi skulle møtes i Tyrkia den gang altså ♥ Jeg syntes at du er rå tøff gulle! Ååh, jeg elsker å være to dager mindre enn deg, hahha.. 


Måtte legge til et skikkelig fint bildet av oss

Favorittland du har vært i?
-Det klarer jeg ikke svare på dessverre, Jeg har kost meg utrolig mye i hvert eneste land jeg har vært i.

Favoritt mat, drikke, godteri og film?
-Taco og hjemmelaget Pizza, brus er veldig godt, spesielt Cola Zero. Sjokolaadee er himmelsk! og SafeHaven er favorittfilmen min. 

Lyst på kjæreste?
-Det hadde vært veldig koselig jaa 
 

Drømmereisen (hvor)?
-Har veldig lyst å reise til Australia en gang, enten med familie, venner eller en kjæreste. Jeg følger med på programmet Home And Away, og dette er spilt inn på Summer Bay Beach, så det hadde jo vært veldig gøy å reise hit!

Kuleste 99'eren på skolen?
-Det må være Kristine Haugeland, En superkul og søt jente! 

Hvorfor begynte du å blogge?
-Jeg begynte å blogge fordi jeg ville ha noe å gjøre på hverdagen min, jeg er også glad i å inspirere andre med ting, vise antrekk og sminke.

Hvis du kunne vært et annet sted i verden akkurat nå, hvor ville det vært?
-Det ville vært i Australia eller New York.

Yndlingsantrekk?
-Det må nok være dette:Har dere noen spørsmål til neste gang?

Dette er da meg når jeg var liten, hahasøtah..  Tenkte det var morro å legge til et bildet fra jeg var liten, hihi 

Hei! Jeg tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde, fordi det ikke er veldig lenge siden jeg startet denne bloggen. Og kanskje dere har noen spørsmål til meg? For da er det bare å spørre i vei, så skal jeg svare så godt jeg kan. 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits