Hei! Da var vi kommet til Onsdag, og i dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter innen sminke! Har mange favoritter, men tok med det jeg bruker nå for tiden, og som er mine favoritter nå. Kanskje dere liker noe av det samme? 

Mascara: Mascara er noe jeg bare må ha. Jeg går ikke ut blandt folk uten mascara - sånn utenom når jeg henger med venner hjemme eller bare er rundt familie. Føler meg så mye mer fresh med litt farge på vippene! 

Øyenbryns gele: Dette gjør susen for brynene! Geleen holder hårene på plass, og former brynene på en god og lett måte. Akkurat den på bildet er fra merket ELF, men akkurat nå bruker jeg en fra Loreal - de er like gode begge to. Jeg påfører gjerne geleen før jeg tegner på brynene og etter jeg har tegnet dem. Og det gjør jeg kun fordi jeg syntes det blir et finere resultat. 

Focus and fix - bryn: Hva skulle jeg gjort uten dette.. Sånn når fargen på brynene begynner å bli lysere, er det helt genialt å kunne tegne på dem med enten blyant eller kost. Jeg bruker settet fra Makeup revolution, der denne inneholder tre forskjellige brun farger og øyenbryn gele. 

Bahama mama: Denne er helt ELSK! Du kan bruke den til både bronzer og pudder. Fargen er ganske mørk, noe som er veldig smart, i og med at den varer mye lengre for man påfører ikke så mye da. Man blender det fint ut, og den gir gode resultater! Anbefales for dere som lurer på om den er bra!

Foundation: Dette er vell noe mange av oss jenter tenker er et must? Spesielt om vinteren. Face sculptor: Akkurat den på bildet er fra merket IsaDora, og er brukt veldig mye fra min side (noe som synes på bildet). Den inneholder Bronzer, Highlighter og Blush - tre ting i ett! Det er helt supert!

Highlighter: Dette gir en søt og bra effekt, og lyser opp!

Q - Hvilke sminkeprodukter er dine favoritter?
Heia! Takk for de gode ideene i går! Blir så glad når dere kommenterer og hjelper til, hadde det ikke vært for dere, hadde jeg heller ikke blogget. Så takk! Var en som kom opp med et forslag om å lage flere videoer, og det kan jeg gjerne! Høres det greit ut??

Endelig er det fredag! Og når skolen er ferdig i dag, har vi vinterferie! Har gledet meg lenge nå, og kjenner at jeg er langt inne i feriemodus allerede. Er utrolig trøtt og sliten når jeg må stå opp fordi vekkerklokka ringer, så skal bli helt fantastisk å skru den av, og bare sove så lenge jeg vil! Ellers i dag skal jeg kanskje bowle med venner. Hva er deres planer for dagen?

Jeg har en del sminke fra makeuprevolution.no, og jeg elsker det! Så jeg tenkte å anbefale et palette med superfreshe farger! Er du glad i sterke og/eller svake farger? Da er dette det perfekte palette for deg! Jeg har testet ut alle fargene, og for å vise dere fargene på en grei måte, farget jeg hele armen! haha.. Alt for dere! Bildet er nederst i innlegget.Kunne du tenke deg dette? Da får du kjøpt der HER.Q - Likte dere palettet?
Hei hei! Noen av dere som bruker blush? Istedenfor å ha en hel haug med enkeltvise pakker med blush, kan du få kjøpt dette herlige palette på Makeuprevolution.no. De har forskjellige farger, så du finner helt sikkert et du faller for. Akkurat dette palette er med lyse farger, noe som er veldig fint! For dere som ikke har hørt om denne nettsiden, er det en utrolig billig side med sminke, og masse av det er i god kvalitet. Iallfall det jeg har, og det er ikke litt!

Jeg har ikke testet ut alle fargene, men av de jeg prøvde, så de fine ut. Fikk du ikke lyst på dette selv?? Syntes fargene blomstrer, og er utrolig søte! Den lyseste fargen syntes jeg passer best som highlighter, i og med at den er veldig lys. Men er fint til blush å, det pynter opp litt mer enn en vanlig farge.

Q - Hva syntes dere?
Hola! På Torsdag i forrige uke var jeg inne på Studio Bliss og tok på vippe extensions. Jeg hadde bursdag den 31. Januar, så jeg brukte bursdags pengene på dette - noe jeg har ønsket meg utrolig lenge, så var virkelig verdt hver krone. Kunne ikke vært mer fornøyd. Jobben som er gjort med vippene er utrolig bra! Du kan ikke se at det er festet på falske vipper en gang. Noe av det beste med vippe extensions, er det at jeg slipper å bruke maskara. Jeg bruker til vanlig maskara på vippene under øyet, men jeg har bare droppet det, for det er noe jeg ikke trenger. Så når jeg står opp på morgenen nå for tiden, er det å smøre på noe brunkrem, dæsje på med litt pudder, rouge og highlighter. Har også en liten kost jeg børster vippene med om de ligger litt i kryss og tvers (kosten fikk jeg med fra Studio Bliss).


Jeg tok bildene i går, i og med at jeg glemte å ta bilder rett etter behandlingen. Så fikk heller ikke tatt noe "før" bildet.. Men dere får iallfall sett resultatet! Har også mistet noen få av de nye vippene, men det er ikke noe du legger noe spesielt merke til. Du kan så og si gå med de nye vippene i 4-5 uker, før du må ta påfyll igjen. Bare ELSKER å gå til Studio Bliss! De har den beste stolen med varme i - det er så jeg holder på å sovne, haha! Har noen av dere vippe extensions, eller ønsker det?
Hva syntes dere?

-Cindy!
Heia dere! Nå er det endelig fredag, og det betyr helg, wii! Selv om jeg skal jobbe hver dag denne helga, kan jeg allikevel sove lenge på lørdagen, og slappe helt av før det er tid for å komme seg på jobb. Flere enn meg som skal jobbe i helga?

Tenkte å vise dere hvilke koster jeg bruker hver dag! Så here you go:
Fra Normal i Danmark

Foundation - Denne koster er veldig god! Før brukte jeg en større kost som jeg var veldig fornøyd med. Men denne er mindre, og med det kommer jeg til alle plasser i ansiktet. Som nærmere hårfestet.


Vita

Pudder - Elsker store koster til å spre pudderet rund i ansiktet og litt ned på halsen! Syntes det er så utrolig godt! Det aller beste å bruke til pudder, er koster som har samlet håret stramt på en måte. For det gjør at pudderet fester seg bedre på. Men syntes også at noen løse koster er gode - blant annet denne.


Normal

Pudder og Bronzer - Denne kosten er tynn. Jeg bruker denne til å ta de små plassene rundt i ansiktet; som nese benene. Jeg pleier å trykke hårene sammen, slik at de blir samlet, og pudderet eller bronzeren kommer bedre frem på huden.


Normal

Bronzer - Denne kosten er bare helt fantastisk! Kosten er hard, og det gjør at bronzeren legger seg veldig fint på. Du trenger kun å dra kosten over kinnbenene noen få ganger. Den er likosm formet til å legge seg helt perfekt på! hehe..


Normal

Highlighter - Denne kosten er veldig liten, og tror egentlig at den er til øyeskygge, men jeg bruker den tll highlighter. Kan også fint bruke den til å legge øyeskygge. Jeg liker veldig godt at den er liten, den kommer godt til både over og under brynene, og de andre små plassene som en highlighter skal.

Jeg har også en hard liten kost som jeg bruker til rouge, som er veldig god! men jeg glemte helt bort å ta bildet av den! Haha..

Hva syntes dere om kostene?
Hallo peepz! Tenkte å vise dere 2 øyeskygger fra Makeuprevolution.no. Husk konkurransen der du kan vinne et gavekort på 200 kr hos denne nettsiden! Delta her! 

Disse øyeskyggene er utrolig fine, og passer alle antrekk! Er fine både til hverdag, selskaper og andre anledinger. Det følger ikke med noen sminke kost til disse, men om du har en hjemme, er det supert! Dette er to pulver øyeskygger, så du kan drøse litt i hånda di for å dra kosten over, eller putt kosten oppi boksen. Et lite tips, er å fukte kosten før du har på øyeskygge. Da sitter fargen bedre på, og fargen kommer bedre fram. Dette er noe jeg ofte gjør, og funker fint!


Du finner den rosa fargen her  besj/brun her disse er faktisk på tilbud til 24,50kr akkurat nå også!
Har ikke litt fregner.. haha!

Hva syntes dere om fargene?

-Cindy

#stardust #eyeshadow #makeuprevolution #makeup #blog #cindyllb
Hallo alle! Noen som trenger en ny kajal? da finner du denne fine og søte kajalen fra makeuprevolution her. Den koster kun 39 kr! Jeg har faktisk ikke fått testet den ordentlig ut, men det er fordi jeg er utroolig dårlig på å få eyeliner fint på - Det blir enten forskjellig på øynene, eller for mye, eller bare helt grusomt! Og må derfor få noen andre til å gjøre det, hihi Akkurat denne typen ligner ikke på alle andre, fordi denne er tykk i bunnen, og spiss i toppen. Men den funker like bra allikevel.

Syntes at denne er så utrolig søt! Den tråden som er oppe på lokket, gjør det lille ekstra med den. Den er heller ikke stor, så den er super å ta med seg rundt på ferier, eller andre steder du skal av sted.

Hvilken kajal bruker du? Og om du ikke har, anbefaler jeg denne.

-Cindy

#kajal #makeup #makeuprevolution #inspo #blog #cindyllb
Heii! Meg som mange andre, har vell en sminkeveske med litt forskjellig i som vi tar med oss rundt? Ofte har vi det vi bruker mest med oss, som det jeg har puttet oppi min. Jeg har glemt Mascara og et lite sminkespeil som jeg også har med meg rundt, kan jo bruke mobilen som et lite speil også.. Grunnen til at det er smart å ha med seg et lite sminkespeil, er visst du vil sminke deg litt ekstra om du har mistet litt mascara for eksempel, og skal ha på ny.

Pudder og sminkekost, genialt å ha med seg rundt! Tenk når du skal på en trist film på kino, og du er veldig følsom på filmer som meg, så renner jo pudderet bort igjen. Det samme med mascara, da er det greit å ha med seg dette rundt 

Begynner du å miste parfyme-lukten, eller vil lukte godt for en gutt plutselig hahhah, da er det lurt å ha med seg en herlig parfyme!

Jeg må alltid ha med meg enten tyggis eller sukker rundt, er veldig smart, pluss at det smaker veldig godt! Jeg liker å ha noe å putte i munnen etter å ha spist så. Det andre jeg holder (Mary Kay) er også pudder til kinnene, det er så søtt 

Akkurat nå sitter jeg sammen med familien med Pizza og film, ååh, superkos! Og snart skal jeg være med noen venner, også veldig koselig!
Pleier dere å ha med sminkeveske rundt? 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits