Hei! Har du vært mye innom Zalando i det siste? De har utrolig masse fint, og jeg finner som regel alltid noe jeg kunne tenke meg. Og med rabattkoder fra Rabble.no blir varene enda billigere! Du finner rabattkoden for Zalando HER. Jeg pleier ikke å handle så mye på nett, men det er egentlig ganske moro og veldig lett! Nesten for lett.. Men det er jo ganske greit at man kan få produkter billigere med en liten kode fra Rabble.no, er du enig?

Uansett, var innom Zalando en tur for å titte litt, og jeg fant mange herlige ting jeg gjerne kunne hatt i garderoben min. Før likte jeg ikke type joggebukser og lignende, men nå digger jeg dem! Så jeg fant selvfølgelig et par av dem. Svart deilig bukse her  Svart deilig t-skjorte her  Mørkeblå joggebukse her

På Zalando finner man flere forskjellige merker, som; Adidas, Michael kors og Daniel Wellington. De har også andre merker, og mye annet fint. Ellers har de også massevis av andre typer klær og tilbehør, og mye av det er også på tilbud på rabattkoder fra Rabble.no - ta en titt vell!


Fargerik Adidas t-skjorte her  HERLIG grønn kåpe her  Nike treningstights her  MK veske her  Willow klokke her  Nike sko her  Poly solbriller her

Q - Har dere vært innom å sett på Zalando, og kanskje sjekket ut rabatt koden?

// Reklame i samarbeid med Rabble.no
Hei alle sammen! Jeg er en som elsker å følge med på serier og se på filmer - syntes det er utrolig koselig. Spesielt med venner og familie! Kanskje du også liker det? For i dette innlegget kommer det anbefalinger av filmer og serier fra Viaplay!

Først av alt, vil jeg anbefale dere alle til å ta turen innom Rabble.no - her får dere rabatt på blant annet Viaplay, og dere kan også prøve en månede helt gratis! Det er helt genialt at man kan prøve ut Viaplay gratis før man ønsker å bruke det fast, og betale hver månede. Og dette er supert fordi at man da kan se om dette er noe for deg, eller om denne nettsiden har bra serier eller filmer osv, og mange sammenligner nettsider som dette med hverandre. Jeg liker best Viaplay! Og dette er fordi de har utrolig masse forskjellig utvalg av filmer, og mange av dem er ganske nye i tillegg. De har også et bra utvalg med serier. 

Her kommer mine anbefalinger:


FILMER

Elysium - Liker du en spennende action film hvor man bare ikke klarer å ta øynene ifra? Da er dette en film for deg! Helt enkelt handler det om to verdener (en verden hvor ingen er syke, og en verden hvor man fort kan bli syke), og hovedpersonen får noe festet til kroppen slik at han kan kunne slåss.

Heaven is for real - Elsker denne filmen! Jeg som da er kristen, har en stor tro på det som skjer her, og denne filmen viser at det mange av oss tror på, faktisk finnes. Dette er en film som er basert på en sann historie, hvor en liten gutt blir syk - og mens han blir operert kommer han til himmelen og opplever mange fantasiske ting.

Maleficent - Her får vi sett overnaturlige ting, og er en spennende action film hvor vi møter det gode og det onde. Maleficent er en jente som ble født med vinger, og bor i en nydelig by! Men en dag skjer det noe..  

Tomorrowland, a world beyond - Denne filmen passer for alle, og er en kjempebra familiefilm! Det denne handler om, er en helt enkel liten brikke som får en til å se en annen verden. Men det er ikke hvem som helst som får utdelt slike brikker. Her får vi se nyskapende ideer og masse annet moro!

SERIER

Once upon a time - ELSK serie! I denne serien får vi sett magi som er både bra og ikke like bra. Serien handler om Disney folk (ekte folk). Og her finner vi blant annet Maleficent, Elsa på frost, skjønnheten og udyret pluss flere. Det kommer an på hvilken sesong og episode man er på. Her får man mye drama og action, og er en serie jeg tipper mange av dere vil like.

Pretty Little Liars - En spennende serie hvor fire jenter stadig får meldinger av en fremmed (eller er det en fremmed?) som utgir seg å være A. Og disse meldingene kan være truende og føre til drap.

The vampire diaries - Enda en ELSK serie! Her får vi se mye overnaturlig, som vampyrer, hekser og varulver. Det skjer alltid noe spennende på hver eneste episode. Her skjer det mye forskjellig, og er en serie med action og spenning som du bare må få med deg! hehe 

Friends - Handler om hverdagen til seks hovedpersoner, og er en morsom og gøyal serie. Her skjer det alltid noe man bare må le av! Så visst du liker komedie, så er dette en serie for deg.

Du finner alle anbefalingene mine på Viaplay.no

Q - Har dere sett noen av disse filmene eller seriene?

// Samarbeid med Rabble.no

 
Hei, dere! 

Først av alt, vil jeg anbefale dere alle til å ta turen innon Rabble - en nettside hvor du finner rabattkoder til andre nettbutikker online! Hva er vell bedre enn det? Jeg digger at det finnes en nettside som Rabble hvor man kan finne rabattkoder, og det er jo fab at vi kan få billigere ting på nett ved å finne en enkel kode! Jeg hadde faktisk ikke hørt om denne plassen før en annen blogger anbefalte siden, og jeg er superhappy for at jeg tilfeldigvis gikk innom denne bloggen - for ellers hadde jeg kanskje ikke funnet Rabble! Så om dere ikke har sett siden, klikk deg inn på linken over eller HER.

I dag tenkte jeg å vise dere noen nydelige kjoler og jakker fra Nelly - og her får dere også tilbud med å bruke koder fra Nelly rabattkoder. Og akkurat nå får dere 70% på en mengde varer med en helt enkel rabattkode fra Rabble. Jeg bruker alltid rabattkoder fra Rabble når jeg handler på Nelly! Nelly har utrolig masse utvalg, og kan være skikkelig vanskelig å velge ut kun noen favoritter i handlevognen.. Den sliter iallefall jeg med. Digger å kjøpe nye klær, og har ingen problem med å finne nye ting, men har heller et problem med å velge ut kun noen favoritter. Og det blir fort dyrt om jeg velger alt, og er derfor det er så greit med disse rabattkodene! For da kan jeg faktisk kjøpe litt mer for en billig penge. 
Grå herlig jakke her  Hvit søt kjole her  Stripete classy jakke her  Hvit blondekjole her
 Svart tøff kjole her  Lang blomstrete kjole her  Herlig kåpe her

Q - Likte dere klærne? 

// Reklame i samarbeid med Rabble.no


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits