Hei dere! for to dager siden laget jeg sitron lemonade for første gang. Jeg skulle ha besøk, så jeg tenkte å fikse til noe ekstra. Oppskriften står i alle mote blader jeg har, så det må være veldig populært med limonade. Akkurat denne er fra bladet Det nye.


1. Kok opp vannet og sukkeret. Etter en liten stund, rasper du av skallet på to av sitronene, og har dette oppi gryten (jeg raspet skallet direkte til gryten). La dette avkjøle og trekke inn.

2. Tilsett juicen fra sitronene, og hell dette over i en eller flere mugger gjennom en sil, slik at skall og eventuelle sitronsteiner ikke kommer med. Sett deretter dette i kjøleskapet, og server dem gjerne med isbiter! Noe som også ser litt mer elegant ut, kan være å ha oppi et jordbær eller to.Resultatet ble veldig bra! Lemonaden var både frisk og søt. Kanskje litt søt i største laget, men da er det veldig greit å kunne ta et glass i blandt. Den ble veldig god, og det samme syntes venninnene mine! wohoo♥ Denne oppskriften fullte opp to mugger, så om du ikke har prøvd det før, anbefaler jeg å kanskje halvere oppskriften. Enkelt, ikke sant? Skal du prøve dette ut?

-Cindy 

#lemonade #sitron #vellykket #oppskrift #blog #cindyllb
 

Hei alle sammen! For ltt lenge siden så jeg et diy bildet der du kunne lage din egen vannmelon is (eller den melonen du ønsker). Da tenkte jeg at jeg selvfølgelig måtte prøve dette ut - jeg liker å teste ut nye ting! Det er ikke mange ingredienser, og det er kanon gøy å lage!


Dette trenger du: Vannmelon og sitron (så mye som du trenger) // Plastikkglass og plastikkskjeer // Sukker og melis

♥Først skjærer du melonen i noen biter, gjerne flere små. Etter å ha gjort det, legger du dette opp i en mix master. Grunnen til at du burde skjære melonen i flere små biter, er at det fortere blir mixet. Får du ikke plass til alle bitene, tar du to eller flere puljer.

♥Når melonen har blitt mixet helt ferdig, og du kan drikke det, heller du det oppi plastikkglassene (du velger selv hvor mye du vil ha i hvert glass). Jeg fikk fem glass, men hadde ikke mer enn en fjerdedel av melonen.

♥Lag melis og ha dette i en skål, eller en boks som du ser jeg har gjort. Legg også sukkeret oppi en skål, og kutt opp sitronen. Når dette er gjort, ruller du sitronen i meliset - og deretter sukkeret. Viktig at du ruller sitronen i meliset først, i og med at det er dette som gjør at sukkeret holder seg på.

♥Sett plastikkskjeene gjennom sitronen og oppi koppen med melon saften. Sett så disse inn i fryseren, og ha de inne helt til det er stivnet.

♥Helt til slutt kan du dra dem ut av koppen og sette dem på et brett (kan være smart og trykke litt rundt koppen, og ikka bare dra i skjeen). VOILA! Nå har du hjemmelaget is! Så enkelt og greit er det. Er supert å servere om du har besøk! Smaker også veldig friskt og godt.

Skal du prøve det ut?
Halloo! I dag tenkte jeg å vise dere en oppskrift på sjokolade muffins, med hjerter på toppen! (oppskriften er beregnet til 12 muffins, men jeg fikk iallefall flere). De var veldig gode, så jeg tipper på at jeg kommer til å lage dem flere ganger. Du skal vanligvis ha bakepulver i disse muffinsene, og det fant jeg ikke, så jeg hadde i melis. Ikke gjør denne feilen visst dere skal bake dem. De var gode heldigvis, så smaken var der. Men de hadde ikke hevet dessverre.. Så vil anbefale dere å ha i bakepulveret! Ovnen skal på 180 grader (smart å ta på ovnen før du begynner å bake).

DU TRENGER: Kakaopulver, Vann, Smør eller margarin, Sukker, Egg, Hvetemel og Bakepulver 

OPPSKRIFT:
2 ss kakaopulver
2 ss varmt vann
115 g mykt smør eller margarin 
115 g sukker
2 egg, sammenvispet
115 g hvetemel
1 ts bakepulver Ha røren i papirformene, stek kakene i den forvarmede ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er hevet seg og er faste å ta på. Overfør dem til en rist, og avkjøl dem.
Deilig å ha litt av røra som var igjen etter å ha vispet det, det er jo såå godt! Skjønne lillesøster!

Helt til slutt, laget jeg melis som jeg smurte over muffinsene. Og klippet ut et hjerte i papir, som jeg la over melisen, og strødde på kakaopulver. Da får vi noen herlige og søte hjerter på toppen av muffinsen. Jeg har også sett noen klippet ut stjerne eller andre figurer, så det funker også!
Fine??

Håper du likte oppskriften og kanskje vil prøve den ut!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits