Heii! I går hadde vi julefest her på skolen hvor vi hadde god julemat og masse underholdning. Julefesten var for alle elever på skolen, pluss ansatte med familie - og det ble en del mennesker. Var superkoselig! Vi i klassen min laget opp blomsterdekorasjoner og dill til bordene, noe som gjorde susen for kvelden! Bare litt blomster og grønt er prikken over i´en når man skal stelle til noe bra. 


Snuppisan


Skjønne Elida og mejj


Gode Ingrid og Yvonne

Ååh, elsker å pynte meg opp og dra på slike ting! Er så gøy å stå å sminke seg og stelle seg til sammen med flere andre, og høre på cool musikk og kose oss max! Det beste er jo så klart den gode maten! HEHHE


Yvonnemoor


Fine Kine, Victoria og Lise

Q - Har dere vært på noe julefest / julebord i det siste?Victoria´s secret


MAC, Taxfree


Primark


Matvarebutikk - EEELSK

I tillegg til dette, kjøpte jeg en del julegaver. Det var planen før jeg reiste, så det var digg å bli ferdig med. Elsker å handle julegaver, syntes det er superkoselig! Er spesielt gøy når du finner noe som passer den personen du skal kjøpe til midt i blinken!

Q - Hva syntes dere om innkjøpet?
Heisann dere! I går ble jeg ferdig med videoen fra London turen!! Elsker å lage slike videoer, så blir som regel alltid ferdig med en video når jeg først begynner på en, HIHI. Håper dere vil like videoen, og gjerne trykk "liker" i bunnen av innlegget! ENJOY IT

Husk å sett på 1080p for best kvalitet

Visst dere har noen ønsker om video eller innlegg dere gjerne vil lese, kommenter det i kommentarfeltet, så skal jeg se om jeg kan få gjort det. I morgen kommer innkjøpene fra turen, så get excited! 

Q - Hva syntes dere om videoen?
Hei alle sammen! ÅÅH, tenk at i dag er det 1. desember, og bare 23 dager igjen til jul. Det første halvåret på skolen har gått og går utrolig fort - er nesten ikke til å tro at jeg har gått omtrent et halvt år allerede. Merker jo det at jeg savner å bo hjemme, så det er alltid like koselig hver gang jeg drar tilbake for en helg. Men jeg koser meg selvsagt på internatet også! Men tilbake til 1. desember - i dag var første dagen med kalender, og siden jeg har Smarties kalender, ble det en digg sjokoladebit om morgenen. Jeg har også kalender med noen venner her på skolen, og jeg var den første som fikk gave, og da fikk jeg en superfin "boks" til å ha sminke i. Åh, elsker bare Desember! 

Som jeg nevnte i London blogginnlegget, skulle jeg legge ut et eget innlegg fra når jeg var på Madame Tussauds, så det kommer her! Tok bare med noen bilder, men har mange, mange flere! Men droppa å legge til alle sammen og valgte heller ut noen. 


Oh, oh ooh


Skjønneste E.T 

Vi hadde det så utrolig morsomt med å ta bilder med alle mulige vox figurer. Vi tok bilder av alt fra der søte Yvonne kysset en vox figur på magen, til der jeg kysset en på kinnet osv. Elsker å ta slike gøyale bilder! Er spesielt morsomt å prøve å stå som den figuren du tar bildet med. 


Tror vi hadde passet rett inn her altså 


YvonnemooorMot slutten av Madame Tussauds, måtte vi i en "Taxi", hvor vi ble med på en liten historie og kjørte opp og ned og rundt forbi. Det var utrolig morsomt og masse gøy å se! Jeg hadde aldri vært her før, så det var veldig spesielt for meg, og er en tur jeg aldri vil glemme. 

Q - Har du noen gang vært i Madame Tussauds?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits