Hei hei!

Nå var det på tide med nytt pudder! Den jeg vanligvis bruker er snart helt tom.. Og det er en jente krise! Så det kunne ikke passet bedre at pudderet chocolate heaven fra makeuprevolution.no kom i posten. Jeg merker at jeg er blitt avhengig av pudder, og er ikke alltid like lett å finne en slag du liker godt. Men da er det bare å prøve seg frem! Denne fra makeuprevolution er veldig fin, og koster kun 79 kr! Så om den ikke passer til deg, så gjør det ikke noe i og med at den ikke er så dyr. Enig?
Ååh, den er så utrolig søt! Elsker den♥ kunne du også tenke deg denne? da finner du den HER.
Sminkefrii.. Og siden jeg ser ut som en 14 åring uten sminke, ble bildet i svart/hvitt! haha.. Kosten er forresten fra vita.

Hva syntes duu? Håper alle får en superfin nyttårsfeiring i dag! kommer ut bilder i morra fra min dag

-Cindy
Hei! Akkurat nå sitter jeg i bilen, og venter på å få kjørt ombord på danskebåten! Er en stund siden jeg har vært i Danmark, så gleder meg masse! Det er en opp - ned tur, noe som er kjempekoselig! Det er meg, mamma, pappa og lillesøsteren min Christina som skal på tur. Heldigvis har jeg ikke brukt opp lønna mi! haha.. Så da blir det nok litt shopping. Hva er deres planer for dagen?

Til jul fikk jeg et klesstativ fra IKEA. Jeg har ønsket meg det leenge, så ble veldig glad da jeg fikk det! Jeg syntes det er så fint å henge noen få klær på det, og med samme fargetoner - som passer til årstiden. Det er også veldig fint å sette noen sko og/eller tøfler under. Heng gjerne opp favoritt klærne dine! Jeg har hengt opp noen av mine favoritt klær, og noe annet som passer til. Hihi.. Måtte også henge opp favoritt veska, og posen til Victoria Secret som er en av mine favoritt butikker!

-Cindy

#clothes #IKEA #love #room #decor #inspo #blog #cindyllb
Heisann! Da jeg var i Stavanger og fikset håret, kjøpte jeg en lilla glitrende topp på bikbok. Ååh, er helt in love i den! Syntes at det er så utrolig fint med litt åpen rygg på den, det er litt ekstra pyntelig. Det jeg liker best å bruke til denne, er et stramt skjørt eller en bukse, i og med at det går ut i bunnen av toppen.

Jeg brukte dette antrekket 1.juledag! Dagen etter julaften er faktisk den mest helligste dagen, og er den dagen man pynter oss mest egentlig. Men jeg pynter meg mest den 24.desember, for det er da vi feirer jul! Hva med dere? Jeg tok forresten et lite snøbad på julaften - wow! det var kaldt! Haha..

Likte du toppen?

-Cindy

#diamond #glitter #love #christmas #outfit #blog #cindyllb
Hei og hopp! Da var det søndag, noe som betyr daffe dag for min del, haha! Det har det jo for så vidt vært hele ferien til nå, men må si det er deiilig! Senere i dag skal jeg på kino med noen venner, vi skal se bad bosses 2, noe jeg gleder meg til! Jeg har ikke sett den første filmen, men regner med at det skal gå fint. Har dere sett noen av de filmene?

Jeg har endelig fått tatt en del bilder til bloggen, noe som var på tide! jeg har vært veldig dårlig på blogg fronten i det siste, men jeg har ikke hatt tid dessverre.. Men jeg lover at jeg skal prøve å være flinkere! Nå som jeg har fått kamera stativ, er det såå mye lettere å ta antrekk´s bilder, wii! Må bare takke dere lesere også for så mange fine kommentarer! Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg heller ikke blogget.. Så tusen takk, dere er gode!


Topp og vest H&M  Bukse ONLY  Sko Shoeday - her
Hva syntes du?

-Cindy

#outfit #love #fashion #inspo #blog #cindyllb
Hei alle! Har dere hatt en fin jul? Det har iallfall jeg! Har kost meg i massevis sammen med familien, og jeg fikk mange fine ting i gaver - blant annet et kamerastativ! Det kommer et innlegg en dag der jeg viser dere det. Det er allerede godt tatt i bruk, og jeg er storfornøyd!

Noen av dere som har vært innom makeuprevolution.no? Ååh, det må være min favoritt nettbutikk som selger sminke. Det er utrolig billig, og man får mye ut av pengene! Jeg fikk nettopp et "makeup palette" i posten som jeg eelsker! Den har så mange fine farger, og er farger til den rette anledningen. Noe som var veldig moro med denne, var at den plastikken som lå over, her stod det beskrivelser til fargene!
Paletten er veldig grei å ha med seg rundt. Den har et speil i også - noe som er veldig greit om du ikke fikk tid til å sminke deg på morgenen. Var det ikke mange fine farger? Den har liksom alt! Og beskrivelsene tar deg med utfordring på en måte, haha! kunne du tenke deg akkurat denne? da finner du den HER.


Fargene jeg brukte her var "we love you" og "take a chance" - jeg har merket fargene på bildet under:


Hva syntes du?

-Cindy

#makeuprevolution #palette #lovely #colors #inspo #blog #cindyllb

 
Hei hei! I dag har jeg sovet ut, noe som virkelig var herlig! Når klokken nærmer seg 17, skal jeg på juleshopping med en venninne og et søskenbarn. Jeg skal også i bursdag litt senere, noe jeg tipper blir veldig koselig. Klokken 20 skal jeg og flere andre venner bowle. Det er utrolig lenge siden jeg har bowlet, så blir spennende å se om jeg fortsatt kan det! haha.. Gleder meg masse! hva skal dere i dag?

Nå er det bare 2 dager til jul. Wææ, tiden flyr avsted! Jeg gleder meg utrolig masse! Jeg er veldig glad i kjoler, og har alt for mange - men jeg fortsetter å kjøpe flere, haha! Noen som kjenner seg igjen? Jeg har iallfall ikke et problem med å finne en kjole om jeg skal på noe spesielt, hihi! I år ble det denne julekjolen:


Kjole Nelly (dessverre utsolgt)  Falske vipper Lindex

Har du funnet din julekjole?

-Cindy

#christmasdress #vecation #love #inspo #blog #cindyllb
Hei alle! Noen som sliter med å finne på ting på en regnværs dag? Det gjør iallfall jeg! så da tenkte jeg og lage et innlegg med masse tips til både dere og meg selv, haha!

♥Visst du har internett og er en blogger - lag mange blogginnlegg og lagre dem som "utkast". På denne måten kan du fint blogge selv på de travleste dagene! Det er noe jeg har gjort, og hjelper i massevis!

♥Smoothie time - Miks sammen litt bær eller en ferdig smoothie blanding. Ååh, det er bare himmelsk godt! Om jeg ikke har juice i hus, bruker jeg saft, noe som funker helt toppers! 
♥Ring til venner eller familie. Jeg snakker ofte med vennene mine når jeg ikke har noe å gjøre, og da flyyr tiden avsted!

♥Se på filmer eller serier og rull deg opp i et pledd, og lag deg litt varm kakao med liitt sjokolade. NAM

♥Lag en inspirasjon bok. Finn bilder og skriv dem ut, skriv også litt tekst til for å gjøre det finere. Du kan også finne en bok og skrive ned alle tanker og følelser - som en dagbok.

♥Finn ut hva du skal neste dag. Jeg liker å ha ting planlagt, men jeg elsker også å bare hoppe i ting! Men om du ikke har noe annet å gjøre uansett, så kan du jo sende meldinger rundt og høre om hva som skjer neste dag.♥Ta en lur. Jeg elsker å bare legge meg ned på sofaen eller i senga for å slappe av, og hører regne plaske ned mens du ligger varmt og godt inne.

♥Hjemmespa. Her hjemme har vi et boblebad, og her kan jeg ligge i timesvis! Jeg pleier av og til og dra med meg dataen og se på serier, samtidig som jeg chiller max i boblebadet og spiser godteri. Etterpå tar jeg gjerne på en ansiktsmaske. Det er DEILIG!

♥Read some magazines - Det nye og STYLE MAG er mine favoritteeerr!

♥Finn på noe med venner.

Har dere noen tips? Gjerne lik innlegget om du likte tipsene!

 
Hallo! for et par dager siden tok jeg turen til Alleen, hvor jeg kjøpte et par falske vipper og noen falske negler. Tenkte det ville være fint å pynte seg litt ekstra nå til jul og nyttår. Elsker å piffe meg opp - med falske øyevipper og negler blir det ekstra fint! Alt er kjøpt på Lindex. Akkurat nå har de også et tilbud hvor du kan få kjøpt to par Ardell øyevipper til kun 99 kr! Og det gjorde selvsagt jeg. Jeg er fór glad i tibud og shopping, noe som er skummelt! Er så utrolig lett å bruke penger, men er ikke alltid like lett å tjene dem. Jeg tenker ikke alltid over ting før jeg kjøper det, men et tips til dere, kan være å tenke over om du får brukt det, og om du har andre ting å bruke til osv.. Et tips som jeg kanskje MÅ følge bedre selv..

I dag skal jeg på noe som heter KRIK, jeg får også overnattingsbesøk av Silje! Vi har ingen spesielle planer for kvelden (etter KRIK), men vi finner vell ut noe! Regner med at vi henger oss på ett eller annet, er som regelt alltid noen venner som gjør noe, og da er det bare å henge seg på! Ellers i dag har jeg ryddet rommet, noe som virkelig trengtes! Det så ut som en haug med troll som hadde vært og rotet, haha! Sånn blir det ofte når jeg har handlet mye, og ikke orker å legge det på plass.. Da havner som regelt alle andre ting jeg skal ha inn på rommet ut på gulvet det også.. Det er liksom så ORK! Noen som kjenner deg igjen?


Denne kjøpte jeg fordi jeg trodde det var lim til falske vipper, men det viste seg å være en rense væske for de falske vippene! Det er jo noe som er veldig greit å ha egentlig! Da varer vippene lengre, og du kan få brukt dem flere ganger. Først vurderte jeg å levere den tilbake, men så tenkte jeg litt på det, og fant ut at den egentlig var veldig nyttig!

-Cindy

#falshlashes #nails #ove #cleaning #inspo #blog #cindyllb
 Hei! På skolen i det siste har vi hatt et prosjekt der vi skulle bake et pepperkakehus fra bunnen av. Denne skulle vi få karrakter i både design og matte matikk - i matte skal vi få karrakter fordi vi lager dette pepperkakehuset ut av et ekte hus, og må forminske det og oppgi målestokk osv.. Veldig greit! Må si at det er veldig chill å gå på design og håndverk! Herlighet, å bake pepperkaker er liksom en oppgave vi har - og det er jo så gøy! Det kjipe er at disse skal knuses i morra - MEN smaker jo heldigvis veldig godt!

Tenk at det snart er jul! Jeg ble ferdig med alle julegavene i går, noe som er ganske greit. Jeg syntes det er moro å handle gaver, men er spesielt moro å pakke dem inn! Er så koselig å se på det du har kjøpt, og pakke det fint inn (iallfall prøve å pakke det fint inn, haha!). Jeg kjøpte noen store sløyfer på Bikbok - er mange deler, men alt dette henger i en tråd, og når du drar i denne, former dette seg til en sløyfe! helt genialt, og veldig fint! De har de samme i et hakk mindre. Jeg pleier alltid å kjøpe gaver til sånn 10 venner eller mer, men i år har jeg kjøpt til mine tre nærmeste venner. Om man kjøper en hel haug, blir det utrolig dyrt - Og det har ikke denne 16 åringen råd til! haha.. 


Topp VERO MODA  Tights H&M
Er du ferdig med alle jule gavene?

-Cindy

#present #christmas #lovely #inspo #blog #cindyllb
Heia alle sammen! Ååh, endelig er jeg tilbake bak PC skjermen! Jeg har hatt veldig masse å gjøre, og har derfor ikke hatt en eneste dag til å blogge.. Men jeg skal absolutt prøve å bli flinkere! Jeg kommer til å poste et innlegg om hva jeg har drevet på med i den siste uken jeg har vært borte fra bloggingen, så får dere se! 

Den ene tingen jeg gjorde, var å klippe håret! Jeg farget også tuppene. Jeg har alltid sagt at jeg ALDRI skal klippe meg - men her er jeg da, haha! Jeg tenkte at det kunne være gøy med en forandring. Jeg var utrolig lei av alle de store flokene jeg fikk under håret, og som tok evigheter å få ut. Så det var virkelig herlig å klippe seg. Farget også mørke brun dip dye, som jeg er utrolig fornøyd med!

Håret ble mye lettere, men det er fortsatt veldig tykt - noe jeg liker! Planen var egentlig å tynne ut håret, men når jeg satt i frisør stolen, fant vi ut at det ikke hadde blit fint. Så da ble de slik som det var, noe jeg er veldig glad for!Det var min flinke storesøster Celin som fikset meg på grónnestad hårdesign i Sandnes! Er utrolig fornøyd, og angrer ikke et sekund. Jeg syntes at med litt kortere hår, så jeg med en gang et hakk eldre ut. Hva syntes du?? Gjerne klikk Liker om du syntes det var fint!

-Cindy

#hair #hairdresser #new #dipdye #inspo #blog #cindyllb
Heia! Da var det endelig Torsdag, og helg for min del. Vi har nemlig fri i mora, noe som blir helt fantastisk! Skal sove ut så lenge jeg kan, og bare nyte dagen for fullt! Jeg skal være hjemme alene en stund, så regner med at det kanskje blir en "hjemme-alene" spa dag! Ååh, HERLIG! Jeg får også endelig noe sollys, så jeg kan få tatt noen bilder til bloggen! for hver dag når jeg kommer hjem, er det helt mørkt ute..

Det begynner å bli en stund siden jeg har kikket gjennom bilder på weheartit. Så da tok jeg turen innom, og fant mange fine og inspirerende bilder! Her har du noen av dem:


Hei alle! I dag når jeg våknet, var det helt frost ute! Det er skikkelig kaldt, men er veldig fint! På skolen har jeg laget meg et prosjekt med å strikke et par baby sokker, og mens jeg holder på med det, ser jeg på "teen wolf" på Netflix. Det er en serie jeg anbefaler dere å se! ååh, herlighet som jeg elsker den serien! 

Da var juletreet på rommet mitt oppe, og det ble superkoselig! Er så koselig å pynte rundt på rommet, og dekorere juletreet. Dette er jo ikke noe stort tre, men hadde lyst på et lite søtt et med noe pynt. Kjøpt på Europris! Julestemningen kom fort når jeg var ferdig. Inne i selve huset, har mamma pyntet masse til jul! Ååh, er så herlig! Nå venter jeg bare på at julen skal komme!
Fine lillesøstera mi og søskenbarnet mitt


Har dere pyntet til jul?

-Cindy

#christmas #tree #Love #decoration #blog #cindyllb
 
Hei alle sammen, og god første dag ut i desember! Jeg har sagt mange ganger at tiden går så fort, men tida FLYR avsted! Tenk at vi allerede er i Desember, og første luke i kalenderen er åpnet - Noen av dere som har kalender? isåfall, hvilken? Her i Lyngdal har vi ikke snø, noe jeg virkelig vil ha nå! Jeg får så utrolig masse julestemning om det er hvitt ute. Og selvfølgelig når det er pyntet rundt forbi. Elsker når trærne og butikkene er dekort med lys! Åååh, blir så glad av å tenke på at det snart er jul!

I år fikk denne tutta en smarties kalender - MMM! I dag fikk jeg en søt liten sjokolade pingvin med non stop inni, som jeg tok med på skolen. Jeg orker ikke noe søtt om morgenen - iallfall ikke klokka 6 på morgenen! Så da tar jeg det med på skolen og frister de andre! hihi.. På skolen har jeg ALLTID lyst på noe søtt!


GLAAAD

Smarties kalenderen er kjøpt på Europris!

Var også så heldig og fikk en "skrape lodd" kalender av tanten og onkelen min! Dette blir spennende! Jeg vinner aldri, men er uansett gøy å prøve. Forresten! Jeg fikk et nytt søskenbarn natt til Lørdag! ÅÅH, er så utrolig glad at tårene bare triller! Lik gjerne innlegget om du gleder deg til JUUL!

-Cindy

#kalender #1desember #happy #smarties #loveit #blog #cindyllb


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits