Våknet opp til dette! WOW, det var en fantastisk følelse. Jeg elsker snø! syntes det er så fint - og ikke minst så blir dagen såå mye lysere! Håper bare ikke det blir masse regn, for da blir det bare sludd, noe som er helt grusomt. Men planen for i dag er å ta en liten snøtur med vennan, drikke varm kako og kanskje ha snøballkrig! haha.. Det er faktisk sinnsykt morsomt! Sånn med mindre du blir dynket med snø, noe jeg blir omtrent hvert år.. Menmen!

Q - Noen av dere som har snø?Heia! Ååh, hadde en helt fantastisk tur til England/London denne helgen! Jeg har fått minner for livet, og er en tur jeg aldri vil glemme. Vi startet Lørdagen med å spise en god frokost, og tok toget til London. Her gikk vi først til London Bridge - noe som var utrolig gøy! Jeg har aldri vært i London før, så dette var veldig spesielt. Og det at broen er blå, er råkult! 

Etter at vi hadde sett på London Bridge, var vi selvfølgelig innom Starbucks! Det er jo et must. Vi tok også turen opp i London Eye - helt amazing! Den utsikten er bare helt nydelig, og du kan se hele Big Ben pluss masse mer. Om du ikke har vært i London før er dette noe du virkelig burde gjøre om tar turen hertil - for her har du en super utsikt!


Vi tok også turen innom Oxford Street, hvor vi var en kjapp tur innom Victoria´s secret og Primark. Victoria´s secret var på hele tre etajser! Det var helt vanvittig! Vi hadde ikke lang tid på shopping, i og med at vi hadde så mange andre planer i tillegg. Men vi var på en digg pizza restaurant, og etter det var vi innom Madame Tussauds - noe som var utrolig gøy! Jeg tok veldig mange bilder her inne, så det kommer et eget innlegg fra dette. 

På kvelden hadde vi DEN gode lasagnen, så på X-factor med en fabulous dessert, og koste oss max!

Q - Har du vært i London før?
Hei, dere! Bilder, innkjøp og video fra England/London kommer i løpet av uken og senere. Hadde en helt fantastisk tur! Kommer til å skrive mer om turen i et av de andre innleggene, så gled dere! Hihi

For en veldig god stund siden fikk jeg et spørsmål om jeg kunne lage en roomtour video, og nå har jeg den klar. Denne videoen er fra internat rommet mitt, men om du ønsker å se video fra rommet mitt hjemme, kan du klikke HER, så kommer du direkte til den.

Husk å sett på 1080p for best kvalitet

Q - Hva syntes dere om internat rommet mitt?
Hei dere! TENK AT I MORGEN REISER JEG TIL ENGLAND!! Tiden har gått utrolig fort, og jeg gleder meg skikkelig mye! Vi skal gjøre masse på kun én dag - i og med at flyet drar på ettermiddagen i morgen, og drar alt for tidlig på Søndagen.. Så vi får hele Lørdagen. Men det var det eneste flyet som gikk. Kjipt - men sånn er det. Men det blir veldig gøy allikevel, og jeg er sikker på at jeg kommer til å få mange minner fra denne turen (WIII!). 

Jeg var så heldig at jeg fikk et Real Techniques reisesett av lillesøsteren min. Hun hadde lurt gaven oppi sekken min når jeg skulle dra tilbake til skolen - den lille luringen! hehe..  Dette settet er helt supert når du skal avsted, for det tar ikke stor plass, og sminkekostene funker veldig bra. Og siden jeg skal til England, kommer denne godt til bruk. 

Mini face brush - til pudder eller rouge 

Mini foundation brush - til foundation eller concealer 

Mini shading brush - til øyenskygge eller highlight

Q - Kunne du tenkt deg et slikt reisesett?
Helluu! Nå var jeg ferdig med to bloggvideoer- denne Unblogged videoen, og en Roomtour video som kommer senere. Elsker å lage slike unblogged innlegg, for det er så mye moro å få med seg. Er spesielt gøy å se tilbake på det du selv har gjort, og gi dere et innblikk i min hverdag. De fleste video snuttene og bildene er fra internatlivet og fra da vi var i Oslo. Har også fått med en liten snutt fra Mallorca.

Husk å sette på 1080p for best kvalitet - enjoyyy the video

Q - Did you like it??
Hey there! Når meg og Solveig var i Oslo, kjøpte jeg faktisk bare nyttige ting. Nå som jeg bor på internat må jeg virkelig tenke over hva jeg kjøper, og ikke kjøpe alt jeg liker. Det er ikke noe gøy, men sånn er livet! 


Outlet

Kjøpte denne Lip Lineren på et outlet til kun 29kr! Jeg prøvde den på i dag, og den var veldig naturlig og fin. Det er ikke noen spesiell farge som folk legger godt merke til, men er en fin litt brunrød farge som passer perfekt nå til høsten. 


Vita

Jeg trengte virkelig en øyenbrynspenn, i og med at det blir mye finere når man ikke bruker foundation osv. For med denne kan du markere brynene dine, og tegne inni etterpå. Har allerede fått kommentarer på at brynene var så fint markert - og det er jo superkoselig!


Vita

Sist med ikke minst - øyenbrynsgelé. Denne stod på handlelisten for Oslo turen, for dette var noe jeg trengte mest. Var helt tom for den jeg hadde fra før, og merker at det blir mye bedre med dette på. Brynsfargen sitter fint på hele dagen, og det digger jeg! Det er også veldig greit med øyenbrynskost til geleeén, for da får du formet brynene i tillegg.

Utenom dette, kjøpte jeg er par BH-er og litt godteri. Godteri er himmelsk, så det må alltid litt til! hihi

Q - Har du prøvd noe av dette?
Hei! Her på internatet blir det fort slik at man ikke orker å gjøre noe, og er trøtt osv etter skolen. Og da er det jo digg med Netflix og en god varm kopp kakao! Jeg ser på Pretty Little Liars og TeenWolf - elsker de seriene! Sånn spesielt når man er litt kald, er det fantastisk å bare sitte å holde på en kopp med noe varmt i - bare kokende varmt vann funker helt supert. Og selvfølgelig et teppe eller et stort og godt skjerf rundt deg er prikken over i´en.HA EN FIN DAG!
Heisann! På Lørdag var meg og Solveig i Oslo. Lillesøsteren min skulle der med teateret, så da tenkte jeg at det kunne være helt genialt å besøke henne når jeg først hadde sjansen - er ikke så ofte jeg ser henne og resten av familien, i og med at jeg bor i Stokke, så det var veldig koselig. Men vi startet Oslo dagen med å ta en tur på operaen for å være skikkelige turister! Hehe.. Det er alltid stas å ta en tur her når man først er i Oslo - for det er jeg nesten aldri. Jeg filmet veldig mye, for jeg tenkte å lage en unblogged video til dere - WIII! Videre utover dagen gikk vi rundt og så, var innom butikker for kos, og selvsagt tok vi turen til slottet. Siden det var Halloween på Lørdag, var det mye godteri å få rundt i gatene, og DET liker vi. Vi fikk smaksprøve på lakris frozen yoghurt, sjokolade, sukker og te. 

Videre utover kvelden satt vi oss ned på TGI Fridays (EEELSK!!) - De har så deilig mat, og de som jobber der er så koselige! Omtrent alle som jobba der hadde kledd seg ut, noe som var skikkelig awesome. Jeg måtte bare ta bildet av to av dem som hadde på seg russedress (som du ser på bildet under), og de var veldig hyggelige! TGI Fridays er absolutt favorritt plassen. 

Mot slutten av dagen tok vi turen til Oslo City kjøpesenter, hvor vi skulle møte lillesøsteren min og vennene hennes. Så ut som hun koste seg max, og var superkoselig å se henne igjen. Trist at det er tre uker til jeg ser henne igjen, men tiden går som regel fort! Spesielt siden jeg reiser til England om to uker. På togstasjonen kjøpte vi oss noe digg på Starbucks, og satt der og ventet til toget kom. 

I går kom pappa og Celin, storesøsteren min på besøk til meg på skolen, i og med at de hadde vært i Oslo. De kom med hjemmelaget pizza og sveler til meg, og hadde med TV og playstation, pluss singstar og buzz hjemmefra. ÅÅH, det var en skikkelig morro overraskelse! Var så gøy å se dem igjen! Men det var mindre gøy når de måtte reise igjen, jeg hater å si hade til folk, for jeg begynner bare å grine.. Menmen! Det er bare fordi vi er så glad i hverandre♥

Q - Har du vært i Oslo i det siste?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits