Heisann alle sammen! For noen dager siden mottok jeg endelig alle mine nye sminkekoster fra Lightinthebox. Har ventet på denne pakken utrolig lenge, så var virkelig på tiden at den kom. Jeg fikk 20 sminkekoster, og ga noen til lillesøsteren min også - det fortjener hun♥♥

Jeg har ikke fått testet ut kostene enda, i og med at jeg ikke har brukt foundation og pudder ++ på en god stund. Er visstnok litt brun enda fra vi var i Mallorca, så tenkte jeg ikke ville skjule det - hihi. Har for det meste bare maskara og øyenbrynssminke. Fikk hjelp av Celin, storesøsteren min, til å vise hva de forskjellige kostene er til, for det er noe jeg ikke aner selv haha.. Men nå har jeg hvertfall sminkekoster til alt! Det er heeelt supert. Jeg trenger ikke å kjøpe nye koster på en god stund nå.

Q - Hva syntes du?
Hei der alle sammen! Har dere vært innom HappyWifey før? For visst dere ikke har det, må dere ta en titt! Det er det virkelig verdt. De har masse fint, og er ikke veldig dyrt heller. Og for dere som har vært innom før, ta en ny titt da vell! Jeg ble helt forelsket i de fine sminkemappene de selger (som du ser på bildet under), og all den herlige sminken! Jeg elsker sminke og dill, og bare det å kikke i nettbutikker er også gøy - selv om jeg alltid blir fristet til å kjøpe noe.. Haha..
Du finner de fine sminkemappene HERHERHER

På HappyWifey finner du flere merker som blant annet TheBalm, Billion Dollar Brows, Hurraw!, og Studiomakeup. De har forskjellig utvalg, og du finner alt fra brunkrem, koster, bronzer, børster - plusspluss.

                                               
Disse herlighetene finner du HER

Q - Har du tatt en titt på siden?
Hei alle sammen! Flere enn meg som elsker mange av de herlige jakkene på Didriksons.no? De har så utrolig mange fine jakker, og de har også fått flere nyheter nå i det siste. De er jo kjent for å ha jakker av kvalitet, og de er også 100% vanntett og vindtett. Og det er jo helt fantastisk! Jeg har tre jakker herfra, og de er helt perfekte. Jeg har blogget om Ida Womens Parka, som du kan lese her, og de to andre herlighetene kommer i andre blogginnlegg (blant annet dette).

ELSKER denne jakka! Jeg bruker den ofte når jeg er ute å kjører scooter. Og i og med at denne er vindtett blir jeg ikke sykt kald når jeg kjører. Og visst det skulle begynne å regne, er det ikke noe stort problem - for den er jo vanntett i tillegg - WHEII! Rundt der med hetta er det et deilig bamse stoff, noe som gjør at du holder varmen godt rundt halsen. Syntes også fargene grå og rosa er veldig fine sammen, og er farger som passer til det meste. 


"Fake a smile" hahhha.. 

Selve merket Didriksons1913 er refleks, så folk kan se deg selv om det er helt mørkt ute! Prikken over i´en.

Q - Hva syntes du? 
Hvilket innlegg på bloggen er du mest fornøyd med?

Det innlegget jeg er mest fornøyd med, må vell bli da jeg skrev ut om min tro. Innlegget kan du lese HER. Det var mange mennesker som var inne å leste dette innlegget, og flere delte det - noe som var utrolig koselig. Jeg fikk også mange fine kommentarer!

Hva er ditt største ønsket i livet?

Denne her var litt vanskelig.. Jeg har nok mange ting jeg kunne skrevet opp her, men mest av alt ønsker jeg at alt skal være bra med både meg, venner og familie.

Hvor høy er du? 

Jeg har ikke målt meg på en god stund nå, men sist jeg målte meg var jeg 1.68. Så tipper jeg er rundt 1.70. 

Din fineste kjole?

Jeg har maaaange finer kjoler, og dette er en av dem:

Er håret ditt ekte? (sykt fint)

Håret mitt er hundre prosent ekte! Hehe, tusen takk.

Hvilken linke går du på vgs? 

Jeg går på blomsterdekoratør linjen, som da er 2vgs. Denne linjen er utrolig bra, og veldig moro! Vi lærer mye forskjellig fra brudebuketter til andre blomster prosjekter. Og nå gleder jeg med bare til å gå ut som lærling i 2 år!

Noen uvaner? 

Jepp! Jeg har nok mange av dem - som jeg ikke legger merke til selv en gang. Men det jeg vet, er det at jeg "biter" negler. Når det er noe løst på neglene, river jeg det av - og det fører til at neglen blir tynnere.. IKKE BRA 

Hvem er dine bestevenner fra Lyngdal, der du bodde før?

Jeg er så utrolig heldig at jeg har mange bestevenner i Lyngdal! Og jeg bor der for så vidt enda, bare ikke hver dag. Hvis du hadde fått en sønn, hva ville du kalt han?

Hmm.. Kanskje Emil André eller Damon - er veldig usikker egentlig.

Ditt første kyss?

HAHA, mitt første kyss var egentlig når jeg var 6 år, men det telles vell ikke? Men mitt første kyss senere var kleint vil jeg si..

Hvis du bare kunne velge ett sminkeprodukt, hva ville du valgt?

Maskara i think.

Har du tattovering eller piercing?

Jaa, jeg har tre tattoveringer og en piercing i navlen. 


Denne tattoveringen tok jeg nå i Mallorca - så den er ganske ny! 

Hvor mange søsken har du?

Jeg har to herlige søsken, en lillesøster og en storesøster.

Hva er favorittmaten din?

Favorittmaten min er taco, millionbøff, og mammas wok gryte - ÅÅH NAM

Hvor vil du reise på ferie en  gang? 

Jeg har lenge hatt lyst til å reise til Australia, til summer bay der Home and Away spilles inn. Det ser så sykt fint ut der! Men jeg har også hørt det at stranden og alt ser mye større ut på TV enn hva det er i virkeligheten, men allikevel. Jeg har også lyst til å dra til Hawaii.


Dette er fra Mallorca der vi var - måtte bare legge med dette herlige bildet fra sjøen og inn♥

Liker du noen? 

Jeg liker mange jeg, hehe! Men jeg likerliker ikke noen nå for tiden. 

Beste minne?

Jeg har utrolig mange minner, så jeg klarer ikke å sette fingeren på kun ett minne.. Men ett av de er alle turene jeg har hatt med familien. 

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 31. Januar! Og når den datoen dukker opp blir jeg 18 år!! ÆÆÆ - gleder meg såå masse

Ditt beste minne i et bildet?


Som jeg nevnte over, har jeg flere minner - og dette er ett av dem

Q - Er det noe mer dere lurer på til neste gang? 

 
Tidsinnstilt innlegg

ÅÅH som jeg savner Chanel, hunden min! Heldigvis er jeg på vei til gullet mitt akkurat nå mest sannsynlig! Sitter vell antageligvis på bussen og spiser godteri og drikker brus. Hehe - nam. Jeg gleder meg kjempemasse til jeg er hjemme! Savner alle sammen såå masse.. Er tre uker side sist jeg så dem, noe som er veldig lenge for min del, uffuff. 

Dette skal bli en koselig helg! Regner med (OG HÅPER) at det blir pizza på Lørdag, noe jeg eeelsker♥♥ Savner virkelig pizza lørdagene hjemme ass! Og spesielt GODTERIET! Det blir ikke mye av det her på internatet - student livet på fullt! wohooQ - Har du hund?
Hellau! Regner med at det ikke bare er meg og to av mine venninner som har laget sextape sammen? HAHA NEIDA! bare tuller. Jeg snakker om filmen Sextape - som virkelig er morsom og klein i samme slengen vil jeg si. Er sånn at jeg blir flau på skuespillernes vegne, men er veldig morsomt også! Har du sett den? Visst du ikke har, handler den om et par voksne folk som lager denne sextapen, og uten at det var meningen, er det flere som ser den - og en har den på minnebrikke. Og dette blir da til at de begge to kler seg ut og drar på ungdomsfest for å få tak i minnebrikken. Under dette skjer det så masse morsomt! Haha, vi hadde det gøy med en liten fotoshoot♥

-Cindy!
Heia! Nå var det på tide med en spørsmålsrunde! Det har jeg ikke hatt på veldig lenge nå, så tenkte det ville være interresant. Så visst dere har noen spørsmål å komme med, så bring it on - bare å fyre løs med flere enn ett! Kommer til å svare så godt jeg kan på det meste. 

Xoxo
Hei alle søte! For en god stund siden la jeg ut et bildet på min private instagram, der jeg kom ut med en "gladnyhet" om at jeg var blitt gravid! Dette var jo så klart bare tull - jeg hadde lagt ut et bildet der jeg satt på en rar måte og blåste ut magen samtidig - og jeg så virkelig gravid ut. Du aner ikke hvor mange som trodde på dette! Jeg fikk flere meldinger om jeg var gravid, og vennene mine fikk meldinger av andre folk som spurte om det var sant at Cindy var gravid!?

Det var egentlig ganske morsomt, selv om spøken gikk litt over streken haha.. Venninnene mine spilte med på spøken, og skrev at de gledet seg til å bli tante osv, så det gjorde nok også at mange trodde på det. Sånn når jeg først la ut det bildet og skrev at jeg var gravid, trodde jeg at ingen ville tro på det, i og med at jeg har lagt ut mange rare og tullete bilder på privat brukeren min før. Men ja, jeg slettet iallfall bildet etterhvert! Jeg måtte bare fortelle dere denne lille historien, fordi jeg syntes det var så vittig at det gikk sååå langt! hehhe


Sånn i dag er det utrolig mange på min alder som er gravide eller har barn. Jeg hadde aldri klart å hatt det ansvaret å være mamma som ungdom, i og med at jeg studerer og går på skole, noe jeg skal gjøre videre i et par år til. Men til de som er foreldre og er unge, så er det utrolig tøft vil jeg tro. Men jeg støtter absolutt alle de som velger å ikke ta abort, for det er noe jeg virkelig ikke liker. Sånn etter å ha sett bilder av hvordan det skjer, får jeg helt vondt i meg! Off.. 

Q - Har du noen gang lagt ut noe du mente som en spøk, men mange trodde deg?
Den helga som var, var vi på hyttetur laaangt ute i skogen. Hytta hadde null strøm, så vi måtte tenne stearinlys rundt i hele hytta - noe som var superkoselig! For å komme til hytta måtte vi gå i en halv time, noe som var så utrolig tungt.. Men totally worth it. Vi laget taco hjemme hos Vicky før vi dro, og varmet kjøttdeigen over ovnen på hytta, noe som funka helt supert! Vi koste oss i massevis med godis og chips, kakao og spilte mafia flere runder. 


Getting ready - fine SolveigVi var åtte stykker til sammen, men fikk ikke tatt bilder av alle sammen.. Men allikevel! Jeg bare elsker hytteturer, og dette var superkoselig! Noen ganger trenger man å være helt sosial, sånn uten strøm! Hihi

Q - Har du vært på hyttetur i det siste?
ÆÆÆ! Da var England tur bestilt! Meg og Yvonne reiser til et par i England for å være der en hel helg. Vi reiser 13. November, og det er jo ikke lenge til! Vi gleder oss noe helt vanvittig, og har mange planer allerede. De vi skal være hos skal ta oss med i London Eye, og vise oss litt rundt. Litt shopping blir det nok også - som det alltid blir haha.. 

Q - Har noen av dere vært i England før?
Hallo alle i hob! I fjord når jeg gikk på Design og Håndverk, laget vi en ramme ut av planker, stoff, litt pynt og bilder. Det skulle egentlig være en smykkeramme, men i tillegg til det, ble det også en bildetramme. Syntes det gjorde så mye ut av seg når man hadde bilder hengende på. Dette prosjektet trodde jeg skulle være veldig vanskelig, men det var det absolutt ikke! Vi stiftet bare rammen sammen, noe som var helt genialt og lett.


Q - Har du laget noe lignende før?
Hei dere! I dag gikk jeg tidlig fra skolen, i og med at jeg fikk veldig vondt i hodet, og det blinket i øynet.. Jeg gikk da til helsesøteren på skolen, og fant ut at jeg har migrene. WHEII! Sykt gøy ass.. Jeg har liksom alltid hatt tegn til det, der det blinker i øynet - akkurat som masse stjerner. Men jeg har aldri fått vondt i hodet før i dag. Så da var det å sove i et par timer, noe som egentlig var veldig godt! Men jeg har fortsatt hodeverk dessverre. Menmen! Det må jeg bare leve videre med. 

Her kommer det en unblogged outfit - håper dere liker det!


Topp og shorts Bikbok  Cardigan Cubus  Sko Outlet  Klokke gave-Cindy!
Sett på 1080 HD for best kvalitet! Enjoy the video!

♥ ♥ ♥

Heiiaa! Har dere vært innom Fitnessguru i det siste? Det har kommet ut nye nyheter som du burde ta en titt på! Spesielt for dere som liker å trene, og bruker proteinpulver / proteinshake.

Jeg mottok nettopp to flasker med proteinshake med bringebær smak. Det er veldig friskt og godt! Jeg fikk også en til å smake på det, og han sa at det var veldig godt. Er kjempesmart med ferdig ristet flasker om du må skynde deg på trening eller noe. Sånn om du kun har pulver, tar det litt tid å blande det sammen før du kan dra. Men med en ferdig shake, kan du dra med en gang! Denne koster kun 25kr! Kunne du tenke deg å prøve den ut? Da finner du den her

Q - Skal du teste den ut? 


Hei, dere! Når vi var i Mallorca, leide vi bil en dag til. Og denne dagen tok vi turen langs kysten, og besøkte forskjellige byer som var utrolig fine! Vi tok også turen innom Artá, en plass hvor det var en stor dragehule langt ned under overgrunnen. Men vi gikk ikke der, vi så heller litt rundt over - noe som også var nydelig å se! Det var små stier vi kunne gå på for å komme til der hvor du kunne se havet (som du ser på bildet over og under). Det er så fantastisk fint! Er helt forelska i Mallorca!Dette var da den kule bilen vi leide! ÅÅH, digger den! Dette er også en cabriolet, noe som er såå kult. Når dere er i utlandet, evt syden, anbefaler jeg på det sterkste å leie bil en dag og oppleve ting. Det er virkelig noe av det gøyeste jeg har vært med på - og ikke minst, noen minnerike turer!

Klemz Cindy!<3 <3

HA EN FIN DAG!
Hola Amigós! Enda mer fra vår herlige tur i Mallorca!

En av de første dagene vi var på tur, leide vi denne kule "minien" som jeg har nevnt før. Men jeg har ikke vist bildet av den, så det kommer rett under her! Ååh, digger den sånn SYKT! Er akkuart slik jeg har lyst på selv når jeg skal ta lappen. Jeg får begynne å spare slik at jeg kan kjøpe drømmebilen min! For dét skal jeg gjøre en dag. Blir nok ikke en cabriolet som denne, men det hadde vært skikkelig kult!


ER DEN IKKE FANTASTISK VELL??

Vi kjørte opp i fjellene, noe som var en nydelig tur med mange minnerike ting å se. På bildet over ser dere litt av veiene vi kjørte på (vi skulle nedover mot noen fine strender), Til og med busser kjørte her, og det ble masse kaos! De måtte bakke og kjøre litt frem, og bakke litt igjen, og så kjøre videre. Svingene er jo så skarpe at, men det var utrolig morsomt å få med seg. Syntes det var veldig gøy å kjøre på disse veiene, spesielt siden vi satt med taket av, og hadde på bikinitopp for å sole seg i samme slengen. AHH DIGG


Strand nummer 1


Se så blått havet er - Det er helt nydelig!Strand nummer 2. For å komme til denne, måtte vi gå gjennom en hule, noe som var superkult! Det er så utrolig vakkert her, blir helt facinert. Akkurat den dagen vi var her, var det veldig varmt, noe som var deilig! Og da måtte vi jo selvfølgelig ta et bad i det nydelige havet! Det var utrolig salt, men utrolig digg!

Q - Hva syntes dere, og har dere vært i Mallorca før?
Hei alle sammen! Som jeg nevnte, leide vi en "mini" når vi var i Mallorca. Og der hvor vi leide bilen, hadde de en superkul gul Ferrari! Jeg måtte selvfølgelig spørre om jeg kunne ta et bildet i den! ÅÅH, kunne veldig gjerne hatt denne bilen utenfor huset hjemme. 


"Rent me per hours" hahha

Q - Hva syntes deeree?
Photoshoot på stranda er en ting på lista som må gjøres i syden! Hihi. Tok med mamma slik at hun kunne ta noen bilder, og hun var jo såå flink - gode mami. Solhatten ble selvfølgelig også med. Kjøpte den i Mallorca faktisk, for jeg kunne ikke finne noen jeg likte her i Norge.. Men i Mallorca hadde de veldig mye forskjellig utvalg, og det var mange fine! 


TAKE ME BACK, PLEASE

Ha en fin dag videre folkens!
Hei alle sammen! Beklager at jeg ikke har blogget før nå, men jeg hadde ikke internett hjemme, noe som var veldig merkelig! Men nå er høstferien er over, og jeg er tilbake på skolen. Var herlig å se alle vennene mine igjen, men var også veldig trist å si hade til alle der hjemme.. Men satser på at det ikke blir så alt for lenge til jeg ser dem igjen.

Som dere vet, hadde jeg en konkurranse hvor du kunne vinne et gavekort på hele 700kr på Carriealong. Jeg har trukket vinneren, og den heldige vinneren ble Anita! Gratulerer så masse til deg. Jeg har sendt deg en mail med gavekort koden, så håper jeg du finner noe fint!


Første dagen i Mallorcaaa

ÅÅH, som jeg savner syden varmen og den digge maten! Tenkte å legge ut noen innlegg fra turen i Mallorca (Eller Majorca som det egentlig heter), og starter med å vise syden rommet vårt! Det var så utrolig fint! Kunne veldig gjerne tenkt meg her igjen. Kommer også ut en video etterhvert! Så gled dere♥♥


Fine mamma og lillesøster
Utsikten fra rommet

Hotellet lå på stranda, noe som var skikkelig digg! Vi lå ofte å solte oss ved bassenget, og gikk ned på stranda for å bade. Det er jo saltvannet vi må være i for å få farge, right?? Og jeg gjør ALT for å bli brun! Det er ikke snakk om å få litt skille av en dum parasoll eller et stort palme tre. Da var det å flytte på seg slik at jeg fikk sol all the time.

Q - Hva syntes dere?? 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits