Hallo alle sammen! og happy halloween! Nå er det ikke lenge til jeg ruller av gårde til noen venner. Jeg har kledd meg ut som en bambi, og geder meg til å vise dere bildene fra dagen i dag, i morgen! Noen som skal gjøre noe speiselt i dag?

Jeg kjøpte noen rosa roser til meg selv, fordi jeg syntes jeg fortjente det, haha! Jeg elsker roser, og har ingen som kjøper til meg.. Så da måtte jeg bare belønne meg selv litt, hihi! Flere enn meg som liker roser?

♥ ♥ 

#roses #girly #inspo #blog #cindyllb
Halloo! I dag hadde skolen hvor jeg går på, OD-dag (operasjon dagsverk). Da var jeg og jobbet på VIVO bokhandel, noe som var spennende og gøy! de som jobber her, er utrolig herlige! Jeg løftet mye på tunge kofferter, så da slipper jeg å trene noe i dag! haha.. 

For ikke lenge siden, mottok jeg en skikkelig kul og fin body fra Viori.no. Det som er så greit med bodyer, er at du kan bruke dem til utrolig masse! Du kan ha på en bukse over, et skjørt, eller en shorts. Om vinteren og høsten er det veldig fint med en cardigan til. Om sommeren er det også veldig fint, men du kan også fint bruke den uten cardigan. Du finner bodyen her. Den er faktisk også på salg akkurat nå! Og det er alle de andre bodyene også! :D

Hva syntes duuu?

-Cindy

#Body #viori #fashion #clothes #love #inspo #blog #cindyllb
Hallo alle! Noen som trenger en ny kajal? da finner du denne fine og søte kajalen fra makeuprevolution her. Den koster kun 39 kr! Jeg har faktisk ikke fått testet den ordentlig ut, men det er fordi jeg er utroolig dårlig på å få eyeliner fint på - Det blir enten forskjellig på øynene, eller for mye, eller bare helt grusomt! Og må derfor få noen andre til å gjøre det, hihi Akkurat denne typen ligner ikke på alle andre, fordi denne er tykk i bunnen, og spiss i toppen. Men den funker like bra allikevel.

Syntes at denne er så utrolig søt! Den tråden som er oppe på lokket, gjør det lille ekstra med den. Den er heller ikke stor, så den er super å ta med seg rundt på ferier, eller andre steder du skal av sted.

Hvilken kajal bruker du? Og om du ikke har, anbefaler jeg denne.

-Cindy

#kajal #makeup #makeuprevolution #inspo #blog #cindyllb
Heia! For en stund siden laget jeg en video, der jeg viser frem 48 antrekk. Jeg skulle egentlig ha 50, men det ble det altså ikke.. Haha! Håper dere får noen kles tips, og liker videoen!

Husk å sette tannhjulet på 720px

Det var min flinke lillesøster Christina, som filmet Vi holdt på ganske lenge, i og med at det var mange antrekk! Det var veldig moro å lage denne videoen, så det er noe jeg gjerne kunne gjort igjen :D

Hva syntes dere, og fikk dere noen kles tips?

-Cindy

#bloggvideo #antrekk #inspo #blog #cindyllb
Hei alle! I helga var jeg i Stavanger, og fikk derfor ikke blogget.. Men her shoppet jeg selvfølgelig! Shopping er en av mine beste sider, haha! Jeg skal få tatt noen outfit bilder, der jeg får vist det jeg kjøpte og andre antrekk. Er en stund siden jeg har fått tatt outfit bilder, men det har regnet HVER dag den siste uka - noe det enda gjør.. Men skal prøve så godt jeg kan, hihi!

Krisssy.blogg.no - Leser denne bloggen fast. Wow, Kristine er en utrolig nydelig jente, og blogger utrolig bra! Hun er aktiv, blogger om forskjellige, interessante og inspirerende ting, og har en ryddig og fin blogg. Bloggen hennes gir meg masse ideer til blogg innlegg og inspirasjon til outfit og andre ting.

L0ve.blogg.no - En fantastisk jente, med en nydelig blogg! Erica blogger mye om produkter og sminke, noe som er veldig inspirerende til hva man selv kan teste ut. Hun har også mange hverdags innlegg og outfit bilder. Ååh, elsker bloggen hennes!

Leser du noen av disse?

-Cindy

#blogs #read #inspo #blog #cindyllb
Shopping // Frozen yoghurt // Weheartit // Magazine
 Birthday // K-town // Friends // Sun // Inspo // Fashion // School // Hairdresser // Candy

La ikke merke til at jeg hadde samme bildet to ganger før nå! haha.. Jaja! det får bare være.

-Cindy

#through #myphone #inspo #blog #cindyllb
Ååh, som jeg savner sola og varmen. Hadde ikke gjort noe som helst med litt varme nå altså! Jeg satt i går og så gjennom sommer bilder, og kjente virkelig et savn.. Det kommer helt sikkert et innlegg eller to en annen dag med tilbakeblikk fra sommeren.

Her har dere i alle fall et sommer antrekk!
Topp og skjørt H&M  Jakke fått i gave  Sko Frøken Maya (Eller Moods of Norway)  Smykke Primark

What do you thiink?

-Cindy

#fashion #outfit #love #clothes #inspo #blog #cindyllb
Heii! Flere enn meg som har dilla på sminke? Jeg er såå glad i det, og har kanskje litt for mye.. Men vi jenter får aldri nok, hehe! Favoritt siden med sminke, er absolutt makeuprevolution.no. Jeg fortalte litt om butikken i forrige innlegg, som dere finner her.

Denne leppestiften er utrolig fin! Den har en gloss rundt rosa/rød fargen - noe som gjør at leppene glinser. Den passer til både hverdag og til andre anledninger, som for eksempel bursdag. Har du sminket deg med noe som det er litt rosa eller rødt i, eller har på deg noen klær med litt av fargen i, er denne utrolig fin til! Den koster kun 49 kr, og du finner den her!

Hva syntes du, og kunne du også tenke deg en?

-Cindy

#lipstick #musthave #girly #inspo #makeup #blog #cindyllb
Hei! Som noen av dere så, har jeg laget en sminkevideo med sminke fra makeuprevolution.no. Videoen finner dere her. Jeg fikk også mer sminke enn det jeg brukte, så det kommer i flere blogg innlegg. Makeuprevolution er en nettside med sminke til en billig penge. Det er gratis frakt med handel for en viss sum. De har det meste av sminke, og er absolutt ikke vanskelig å finne noe du liker! Her har du to av produktene - som jeg elsker, og anbefaler!Den øye skyggen som er i en boks, er en metal farge som blandes med litt primer som følger med i boksen. Det følger også med en metall runding som du kan blande det på. Fargen skinner og er utrolig fin! Kunne du tenke deg en? da finner du den her!

 Den rosa er veldig sterk på fargen, og det er utrolig kult sammen med metal øye skyggen, eller andre sterke farger. Kan også være fint med en svak farge. Denne og flere farger av samme type, koster kun 29 kr! Du finner denne her.Hva syntes dere om fargene?

-Cindy

#makeuprevolution #cheap #love #inspo #blog #cindyllb
Heiaa! Tenkte å vise dere noen av mine favoritt apper. Disse blir absolutt mye brukt, og er store favoritter! Jeg har flere enn disse, men lager kanskje et blogginnlegg med disse en annen gang også. 

VSCOcam er den appen som blir mest brukt. Her har du mange fargetoner å velge mellom! Du kan gjøre bildene akkurat som du har lyst til. De har mange redigerings former, så du har utrolig mange muligheter. Den formen du velger å bruke, kan du justere mye! Du kan gjøre bildene varme eller kalde, lyse eller mørke, klare eller uklare, pluss mye mer! Jeg bruker alltid T1, og har på et lyst overlag (fade). Jeg pleier også alltid å gjøre bildene lysere. Sjekk ut flere bilder med den redigeringen på instagram - @Cindyllb.
PhotoMirror er en app hvor du kan lage bildene speilvendte . Du kan få dem mot hverandre, ut fra hverandre, opp ned, og collage hvor du har bildene fra flere vinkler. Du kan også få dem i 3D. Som for eksempel i et hjerte eller en sommerfugl. Her har de også noen effekter.
Elsk! På SOBAZAAR har de veldig masse utvalg av klær, sko, smykker og annet dill. Syntes at denne appen minner litt om instagram, men her publiserer du mote bilder med utvalg av ting de har. Du lager deg en bruker, og poster collage av klær som du finner der du lager collagen. Du kan følge andre brukere om de inspirerer deg, og du kan følge butikker. Om du følger butikker, får du med deg det de har på salg også. Om du finner noe du liker godt, klikker du kun på et lite hjerte, og du har den tingen på "Love lista". Helt suupert! Om du har denne appen, følg meg gjerne! @Cindy Lillebø 

Har du noen av disse appene?

-Cindy

#app #anbefaling #lovelist #favourite #blog #cindyllb
... And reading magazine!

Heihei alle! For ikke lenge siden fikk jeg en pakke i posten. Her lå et rosa kanon fint deksel, og et par skjønne rosa øreplugger. Jeg skiftet deksel med en gang, og er superfornøyd med det! Begge tingene er fra Handelsportal.no. Det er en nettside med iPhone og iPad tilbehør. Det er ikke en dyr side, og med handel for over 100 kr, er det gratis frakt. Det er helt supert! Det er heller ikke vanskelig å finne fine ting her. Må si det var vanskelig å velge ut kun et deksel og et par øreplugger. Kunne hatt mye mer, hehe! De har også et veldig kult deksel til kun 1 kr! Og det finner du her.

Å sette seg ned med musikk i ørene og lese mote blader, er digg! Elsker å lese i mote blader og høre på musikk


Deksel her  Øreplugger her

Har du vært innom nettsiden?

-Cindy

#handelportalen #deksel #øreplugger #blog #cindyllb
Heiia! Da var det tid for første sminkevideo her på bloggen. All sminken er fra makeuprevolution.no <--- link. Det er en nettside med mye sminke til en billig penge. For vi ungdommer som ikke er så rike (haha), er dette en veldig bra nettside! Det er også gratis frakt med handel over 300 kr. Jeg har noen produkter som ikke er med i videoen, men som jeg tenkte å vise i eget blogginnlegg, og forklare litt om dem. Ta en titt på siden, og se hva du syntes! Det kommer også en konkurranse snart, hvor du kan vinne et gavekort her, så følg med!

Husk å sette tannhjulet på 720px for best kvalitet

Herlighet! det er så pinlig å se seg selv på video som dette! Og uten sminke ser jeg ut som en 8.klassing.. I videoen hører du også kameraet selv om jeg har musikk i bakgrunnen, men det er kun av og til når søsteren min zoomer. Jaja! håper du likte videoen, og kanskje får lyst på sminken selv! :D På videoen har jeg på maskara før øyeskyggen, men er kanskje mest vanlig å gjør omvendt? Men om du har på maskara først, kan det være lurt å ta et ekstra strøk når du har hatt på øye skygge.

Har du vært innom makeuprevolution.no?

Alle bildene er fra weheartit

Heia dere! Da var det onsdag og kort dag på skolen. Vi slutter nemlig 12:50 i dag - noe som er utrolig greit! Hver onsdag har vi design hele dagen, og da har vi det ofte slik at vi kan lage det vi har lyst til. Så i dag laget jeg en drømmefanger, også tok jeg av litt tid til blogging.

Jeg fant utrolig mange fine bilder på weheartit i dag! så det er vanskelig å velge ut noen, hehe! Men kan det være moro om jeg har et blogginnlegg med inspirasjon hver uke? Jeg får masse inspirasjon av slike bilder, og det håper jeg dere også gjør! :)

-Cindy

#weheartit #inspiration #blog #cindyllb
Hei hei! Nå tenkte jeg å lage et innlegg hvor DERE kan få ut følelsene dine. Tenkte rett og slett om dere hadde noe inne, som dere gjerne vil få ut - skriv det her! Det er ikke alltid så lett og snakke ut om ting, selv om man har godt av det. Det kan være gjennom nettet, og sosialt. Jeg foretrekker begge deler. Så om du har noe du vil dele med meg - og andre som leser kommentarene, skriv det i kommentarfeltet! Det kan være alt fra store hemmeligheter som du kanskje ikke tør å si til andre "ansikt til ansikt", eller små problemer. Det kan også være noe du er redd for, eller om du står i en situasjon der du ikke vet hva du skal gjøre. Skriv det du vil! Jeg kommer senere til å velge ut noen av kommentarene, og skrive et eget blogginnlegg hvor jeg kommenterer tilbake på det du har skrevet. Gjerne skriv flere ting - enten i en eller flere kommentarer. Husk at du ikke trenger å skrive navnet eller e-mailen din. Du kan velge å heller være anonym.

Har du noe å dele? (ideen om innlegget er hentet hos stina.blogg.no)

-Cindy
Hei! Når vi var i Danmark, var vi inne på Normal - som jeg har nevnt tidligere. Der kjøpe jeg mye fint, blant annet denne "Naked Nudes eyeshadow palette". Jeg har faktisk ikke prøvd alle ut enda, men fargene er veldig like de som er i de større Naked Nudes palettene. Det er farger som er enkle og fine sammen, og som passer til alle antrekk. Så du kan fint matche alle sammen - eller to, tre farger. Det er mange som bruker fire farger sammen, og de som får det til, blir det utrolig fint!

Ååh, fargene er så fine! Jeg må snart få prøvd dem alle ut. Jeg har hatt på den hvite og grå, men tenker å prøve med alle fargene. Blir spennende å se om jeg får det til, eller om det ser grusomt ut, haha!

Har du Naked Nudes?

-Cindy

#nakednudes #lovely #makeup #eyeshadow #blog #cindyllb
 
Hallo alle sammen! I går overrasket vi tante med babyshower, og hun ble så overrasket og glad, at tårene bare trillet. For å få henne hjem til oss - der vi skulle ha babyshoweren, ringte vi henne og sa at hun måtte komme ned å få krabber av oss. Og det skulle hun selvfølgelig gjøre! da hun kommer opp i andre etasje, og vi alle sammen roper "suprise!" blir hun så rørt! Det er så gøy om den personen du skal overraske, ikke har noen ide om noenting.

Hun venter en liten prins, så da var bordene, ballongene, lysene, gavene, og mer blått. Utrolig søtt! Vi hadde konkurranser om baby ting. Tante fikk også tre ark med bilder av babyer - som var alle oss gjester. Hun skulle sette navnene våres på rett bildet. Det var ikke lett for henne, men var veldig gøyå se på! hihi
Hun fikk utrolig mange herlige ting! Og masse kreativt laget. Som blant annet barnevognen, bamsen og slottet. Alle de er laget av bleier, noe som er utrolig kult! Hun fikk i alle fall nok baby bleier, hehe!


Fine tante 

Dagen ble veldig bra og vellykket. Det ble mye snakking, god mat og gode kaker. Og ikke minst, så ble tante kjempe glad! Elsker slike dager hvor du har masse folk rundt deg, og kan være sosial. Er også veldig glad i kaker og usunne ting! haha.. 

Har du vært i babyshower før?

-Cindy

#babyshower #gifts #social #cakes #food #blog #cindyllb
Hei heii! Nå kommer det noen ting om meg som mange av dere ikke visste fra før av. 

1. Jeg er skikkelig mørkeredd! Å gå alene ute når det er helt svart, er noe av det skumleste jeg vet. Selv med en liten eller stor lommelykt, er det like skummelt. Jeg tror at en stor grunn til det, er etter å ha sett skrekk filmer. Hadde jeg ikke sett noen skrekkfilmer, eller bilder og tekster av noe som er skummelt - da tipper jeg at jeg ikke hadde vært mørkeredd.

 2. Jeg hater lyn og torden. når lynet slår ned, vet jeg at tordnet kommer. Og når jeg ligger i senga, ruller jeg meg inn i dyna som et spedbarn, og hiver dyna over hodet! haha.. Tordnet bråker så mye når det er nærme, at det høres ut som om huset holder på å rase sammen..

3. Jeg eeelsker romantiske filmer og serier! Når jeg ser en romantisk film, og to stykker er blitt kjærester, eller kanskje snakker om noe søtt, kan jeg begynne å grine, haha! Det samme om det skjer noe trist.

4. Jeg bruker linser. Så når kvelden kommer, venter brillene til å komme på. Jeg liker virkelig ikke briller! Jeg kan kjenne de på nesen, og bare gleder meg til å få dem av hver morgen, hehe! men om linsene tørker ut om jeg er trøtt, er det godt å ha noe annet å ta på.

5. Når kvelden kommer, er jeg gal. Haha! Når kvelden kommer, og jeg er overtrøtt, da er jeg så hyper at jeg nesten blir gal. Jeg kan godt gå rundt å danse, og kanskje synge også. Hender også at jeg går og snakker med noen fremmede - og blir venner med dem! (dette er som oftest når jeg er ute med venner, for når jeg er hjemme blir det mer daffing, hihi). Når vi var i Danmark på tur med 10. klasse, var jeg utrolig hyper på vei hjem.. Jeg og en av mine bestevenninner danset rundt da læreren vår kom - herlighet, det var så flaut! Han begynte å le, og spurte hva vi hadde drukket. Vi var 100 prosent oss selv, men bare overtrøtte, haha! Etterpå var begge bestevenninnene mine borte fra meg i noen minutter, og da de fant meg igjen, hadde jeg blitt kjent med seks eller syv gutter, hehe! Slik er jeg altså.

6. Jeg har fullstendig panikk for edderkopper! Jeg nevnte det i forrige innlegg jeg skrev om ting dere kanskje ikke visste om meg, som dere kan finne her. Men edderkopper er verste i verden! Da jeg la meg for å sove en dag, kjente jeg noe krype ved siden av meg. Jeg lurte på hva det var, og fryktet at det skulle være en edderkopp. Og tipp hva det var? Jo, det var en edderkopp! Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg valgte å gå forsiktig ut av sengen, og finne noe papir for å drepe den - noe jeg vanligvis ikke gjør, fordi jeg ikke klarer å være i nærheten av dem! men i denne situasjonen var jeg alene på rommet.. Da jeg var på badet en annen dag og skulle pusse tennene, så jeg tilfeldigvis ned i gulvet, og møter et svart ekkelt dyr! jeg blir så redd at jeg hopper opp på vasken og begynner å grine, hahha! 

7. Når jeg skal legge meg, pleier jeg ALLTID å legge hodet i bunnen på enden i puta, og liker best den kalde plassen!

8. Jeg snakker i søvne - Noe jeg ikke trodde at jeg gjorde, men med flere overnattingsbesøker har jeg fått oppklart at jeg avertil snakker i søvne..

9. Når jeg konsentrerer meg, lager jeg en liten trutemunn, og avertil lager jeg et surt ansiktsuttrykk.

10. Jeg bruker en gjennomsiktig plate om kvelden. Jeg har hatt tannregulering i 1 år og 9 måneder, og når man endelig får den av, må vi plages litt med en plate også. Men nå har jeg heldigvis kommet så langt at jeg bare trenger å sove med den!

11. Å være hjemme alene er ganske ok. Når jeg er alene hjemme, setter  jeg på høy musikk og danser og synger som en gal. Jeg filmer det faktisk også avertil.. Jeg vet! jeg er litt sprø haha.. Jeg ser også på masse serier og filmer - Må benytte sjansen til å ha TV´en for meg selv! Har egen TV, men den har ikke innebygd Netflix og program som er tatt opp.

12. Jeg er visstnok VELDIG kinderegg.. Smart er noe jeg ikke er! Spørsmål eller ord som kan ha svaret i seg selv, er ting jeg kan lure på hva de mener med, eller hva det betyr. En dag for ganske lenge siden, skulle jeg støvsuge gangen i første etasje. Jeg fikk ikke på støvsugeren, så jeg ropte på pappa og spurte om hva som var galt. Da spurte han meg om jeg hadde tatt i kontakten. Flaut nok som det var, hadde jeg glemt å ta i kontakten.. Det er tre eller fire år siden, men husker det utrolig godt!

Noen av disse tingene skrev jeg litt om på det forrige innlegget, men det er kanskje noen som ikke har sett det.

Kjenner du deg selv igjen i noe av dette?

-Cindy

#meg #fakta #pinlig #fun #blog #cindllb
Halloo! Må bare vise dere to nydelige neglelakker fra Ciate, og som er kjøpt på Normal i Danmark. Har kjøpt mye produkter der, i og med at de har mye merke produkter til kopi priser - Helt suupert! Jeg er veldig glad i neglelakker, selv om det ofte blir slik at jeg ikke orker å lakke neglene.. Men det blir veldig fint om du tar deg tid til det en dag. Og ta over et strøk med gjennomsiktig neglelakk over den fargen du skal ha. Da sitter det på lengre.Syntes at begge fargene er så utrolig fine! De passer også godt sammen. Med hvit/besj, kan du bruke akkurat det du vil av klær til - og det kan du egentlig med den rosa også. Det er to enkle farger som gjør det lille ekstra, og som du legger merke til. Loovetheem!


Fikk bare tatt bildet med den rosa på, og denne hadde jeg bare et strøk med. Den hvite er også kjempefin - men tipper du må ta et par strøk med den.

-Cindy

#ciate #beautiful #fashion #love #blog #cindyllb
Heia! Tenkte å anbefale en dusjsåpe fra Normal i Danmark - selges helt sikkert andre plasser også, men denne er kjøpt på Normal. Den lukter egentlig en blanding av de fruktene (blodappelsin (tror jeg) og kiwi) som det er bildet av på flasken, hehe! Den lukter såå frisk og godt! Kunne godt tenke meg samme lukt i en body lotion - så da får jeg lete etter det! Jeg er veldig glad i friske lukter og produkter, så denne er helt perfekt Det er også 400 ml, så flaska er nokså stor - får akkurat plass til den i hylla i dusjen, haha.. Men er veldig greit med den størrelsen, for da har jeg den lengre

Har du prøvd denne?

-Cindy

#enliven #dusjsåpe #anbefaling #blog #cindyllb
Heia! I høstferien hadde jeg besøk av mine to bestevenninner - det var for lenge siden vi hadde vært samlet! Det var utrolig koselig! Jeg disket opp med hjemmelaget limonade, kjøpte nye jordbær - med smeltet sjokolade selvfølgelig, lillesøsteren min bakte cupcakes (Spør noen i familien om å bake noe til dere, helt genialt!), også så vi filmer og hadde chips og kos. Det er superkoselig! Vi snakket også om absolutt alt, og hadde latterkramper!

Tips og triks
Film maraton - Vær oppe lenge, og sett på en haug med filmer. Det er super moro!
Snakk om alt og ingenting - her kommer vell samtaler om gutter og andre jenteting inn. det er noe som ofte er i mine samtaler i alle fall, haha! Spesielt om det er lenge siden du har vært med de du har besøk av, da er det utrolig mye å snakke om.
Disk opp med noe godt - Ingenting er bedre enn jordbær (andre bær) og smeltet sjokolade! Godteri, chips, hjemmebakst, brus og energidrikk er også veldig godt! Altså noe sunt, og noe usunt - perfekt!
Koseklær - Ta på de beste kose klærne du har, og noen gode kose sokker. Surr deg inn i dyner eller pledd. Det er virkelig hæærlig!

Har du noen flere ideer til kosekvelder?Jeg måtte klippe ut Silje fra bildene fordi hun ikke ble fornøyd - typisk henne!, så da ble det meg og Tomine, hihi!

-Cindy

#Kosekveld #tips #jenter #blog #cindyllb
Heisann!

Er det noen av dere som ofte retter, krøller, bølger, eller føner håret? Da kan disse produktene være geniale! Jeg elsker å rette håret (veldig kjedelig å rette det, men det er verdt strevet når du er ferdig, haha). Jeg kan ikke rette håret hele tiden, for da blir det for slitt. Men det er supert at det finnes ting som beskytter håret mer! Som varme beskyttende spray - det er noe jeg ha! Også har du shampoo og balsam som er regnet for hår som utsettes for mye varme - her har du for eksempel TRESemmé thermal recovery. Akkurat disse er i "reise størrelse", som er utrolig greit når du skal av sted. Men tror de finnes i større flakser også - noe jeg er ganske sikker på at de gjør. Jeg brukte dem når jeg var på ferie på Rhodos, helt supre! Så du som utsetter håret for mye varme, kan disse være en god ide. Det er ingenting som kan beskytte håret ditt hundre prosent, men det er mange små ting som funker for å beskytte håret i alle fall litt mer enn om du ikke har i noe!


Kjøpt på Normal i DanmarkHar du prøvd disse produktene?

-Cindy

#TRESemmé #protection #blog #cindyllb
Hellu! Jeg elsker å shoppe! (Kom ikke som en bombe) Og det kan bli et problem for plassen jeg har til klær i skap og skuffer.. Jeg har utrolig mye klær, og jeg bruker ikke halvparten engang! Jeg har flere ganger ryddet i klesskapet, men liker ikke å ta vekk klær. Jeg sier til meg selv at jeg helt sikkert får brukt den og den toppen, til den buksa og jakka. Men det får jeg ikke gjort, fordi  jeg har mine favoritt plagg som jeg går over til uansett, haha! Noe jeg tipper flere av dere også gjør? Men for noen dager siden, hoppet jeg i det, og tok vekk omtrent alt jeg ikke brukte. Og det ble en god del ting. Det var godt å få det gjort - og nå er det også ryddigere. De klærne jeg tar bort, prøver jeg å selge, eller så legger jeg dem i slike containere som gir klærne videre til folk som virkelig trenger dem. Herlig følelseStrødde ut alle klærne rundt på gulvet (for et rot!), og sorterte det i bunker. Hadde en bunke for det jeg ikke skulle ha, og flere bunker med det jeg skulle ha - en for singletter, en for lette topper, en for myke gensere, en for vanlige gensere, pluss pluss! Elsker å ha system i ting! Da er det så mye lettere å finne ting også. Har du system i klærne?-Cindy

#mess #clothes #fashion #blog #cindyllb


 
Halloallesammen! Har dere en fin høst ferie? (for dere som skal ha det i denne uken som kommer, god høstferie!). Jeg har, og har hatt en fantastisk ferie. Har hatt besøk av venner, sovet lenge om dagene, vært på tur til blandt annet Kristiansand, fått svidd litt penger - og tjent litt. Har også vært sammen med familie, og bare kost meg masse! Håper dere også har funnet på, eller kommer til å finne på noe gøy. I alle fall utnytt tiden du har fri, og finn på masse moro!

Her har dere et fint antrekk, som kanskje er litt mer sommerslig enn høstlig. Men siden jeg hadde på en singlett, tok jeg på meg en cardigan som passet veldig fint til - og vips! Så ble det mer høstlig allikevel, hihi


Jeg husker rett og slett ikke hvor buksa er fra.. Men du får kjøpt lignende på Cubus, eller for så vidt de fleste klesbutikker.

Jeg élsker cardigans! De passer til så utrolig mye, og er skikkelig gode å ha på! Jeg er en stor fan av lange og kosete cardigans! Flere enn meg som er det? Vi er i begynnelsen av oktober, og vi har dager som er så varme at du nesten kan legge deg ut å slikke litt sol. Det har nesten ikke gått opp for meg at vi er i høst tiden, men det er vi! Og da er det på tide å finne frem høst klær.

Pynt gjerne opp antrekket med en liten veske, og et søtt eller røft armbånd - er også veldig fint med en klokke på armen.Har dere begynt å finne frem høst klær?
"Jeg veier 50 kg" "Jeg veier 80 kg". Har det noe å bety? Nei, det har ikke det! Om du blir fór undervektig, eller fór overvektig, kan du gjøre noe med det. Om du ikke har en sykdom selvfølgelig! men uansett hvordan du er, må du være fornøyd med deg selv.

Utrolig mange unge og voksne folk i dag er så opphengt av vekta si. Folk trener hver dag, og gjør alt for å veie mindre. Selv unge folk går på diett og slanke kur. Til og med tabletter for å ta av seg. Jeg har ikke noe i mot folk som slanker seg, men jeg mener at de kan slappe litt av. Å trene er sunt for helsen din, men om du begynner å spise mindre, og går på en haug med kurer, er ikke dette godt for helsen din. Er det noe du tenker over? Det er slike ting du hopper over - unngår å tenke på det. Men jeg anbefaler folk å tenke i alle fall litt over det. Den beste måten å trene på, er å sette opp dine egne lister for hva du skal gjøre. for eksempel en plan for hver dag. Her kan du fint sette opp en dag på trenings senteret, en dag for jogging eller gåing, en dag der du har styrke trening i stua eller ute, kanskje du vil sette opp en dag hvor du trener sammen med noen - det er utrolig koselig å trene sammen med andre! Det syntes i alle fall jeg. Du kan også sette opp en avslappnings dag - det er utrolig godt! For dere som gjerne vil komme opp i form, men syntes det er kjedelig med trening, er det utrolig fint å sette opp et klokkeslett hver dag, hvor du går en liten tur. Kanskje du har en hund som vil være med på en luftetur? Dette gjør også at du får en litt bedre kondis. Det er så lett å tenke at du ikke orker å ta en tur ut - og noen dager er det slik at du er utroolig slapp, og ikke orker noenting! Men det må du bare overse. Bare løft deg opp fra sofaen, ta på deg en jakke og noen gode sko, og kom deg ut. Det har vi alle så godt av! Og det er veldig herlig når du først har kommet deg ut. 

Jeg kan ikke legge på meg det at jeg er så veldig aktiv selv. Men en stor grunn til det, er at jeg tar av meg med en gang. De fleste av dere vil tenke at jeg er såå heldig! Men om du veier veldig lite, og tar av deg så fort - kan det bli farlig om du synker ned i vekt. Jeg tok en uke der jeg ville ut å jogge hver dag, og ta noen styrke treninger når jeg kom hjem igjen. Jeg jogget i tre dager, og hadde allerede tatt av meg 1 kilo. 1 kilo er ikke veldig mye, men det er den del ettersom jeg tok av meg dette etter tre dager. Men jeg kom fram til at jeg heller kan gå tur noen dager, og ta styrke treninger hjemme. Og selvfølgelig noen dager hvor jeg kan chille hele dagen, haha! Men det finnes så ufattelig mye du kan gjøre uansett hvor mye du veier.

Det er enormt press rundt det med kropp. Mange har det på seg at de vil passe inn i den buksa eller den kjolen. Om man ikke kommer inn i det, mener mange at de er feite. Og utrolig mange sier også at om de er feite, er det ingen som liker deg. Det er absolutt ikke sant! Skulle ønske at alle jenter  (gjelder spesielt jenter, men også gutter) kunne seg selv i speilet flere ganger, og se hvor fin du er. Om vekta sier 40, 60, 80 eller 100 kg, er det noe nydelig med deg uansett hva som står der. Om folk sier at du er for stor, eller for tynn, er dette noe du ikke skal høre på. Ikke bry deg om hva andre mener. Om du er i en situasjon hvor du veier for mye, og gjerne kunne tenke deg å bli mindre - snakk med familie, og lag et trenings program til deg selv. Du styrer ditt eget liv, og det kan ikke andre gjøre noe med. Vær fornøyd med deg selv. Uansett hvordan du er, og hva vekta sier, er du like nydelig uansett! Husk; vekt er bare et tall!

Hva mener du om dette? Gjerne del innlegget videre om der enig.

-Cindy

#vektharingenbetydning #minemeninger #blog #cindyllb
Sett tannhjulet på 720px for best kvalitet! (tannhjulet finner du nede til høyre på videoen)

Haha! det er så pinlig å høre seg selv snakke på videoer.. 
Hei dere! Nå kommer det et litt lengre innlegg enn hva jeg pleier å skrive. Jeg har blogget en stund nå, og tenker å dele en av mine hemmeligheter med dere. Det er veldig tungt å skrive det som kommer, men er alltid godt å få det ut - snakke om det. 

i 2011 var jeg i Tyrkia på en 2 ukers ferie sammen med familie - jeg var 12 eller 13 år. Den ene kvelden gikk vi tur på strandpromenaden i side. Her var det flere gøye butikker, og den ene her hetet Cubus! Vi tok selvfølgelig turen innom, og skulle se om det var noe spennende. Det er jo litt kult at de har samme butikk navn i Tyrkia, som de har her i Norge. Her inne var det nesten bare kopi klær - noe som er kjempe gøy! Butikken var på to etasjer. Min første tanke når vi kom inn, var at jeg måtte finne en do. Jeg spurte den første personen jeg så jobbet her. Og det var en ung gutt i 18-19 årene. Jeg husker at han var fra Sverige, men hadde den typiske "tyrkiske huden". Han viste meg veien inn til doen som var i andre etasje, og som var et eget rom inni et annet lite rom med masse t-skjorter og singletter. Når jeg kom ut igjen, stoppet gutten meg. Han spurte meg først om hvor gammel storesøsteren min var, og spurte etterpå hvor gammel jeg var. Jeg smilte tilbake, og svarte hvor gamle vi var, og gikk inn i det lille rommet for å se på klærne som var her. Det var flere hyller med klær, og var vanskelig å finne ut hva du likte, hehe. Men jeg fant denne ene singletten som skilte seg ut, og som jeg likte veldig godt. Jeg ropte på gutten, og spurte han om hva den kostet. Han sa at vi skull få en samlet pris om mammaen og pappaen min også hadde funnet noe. Han tok singletten ut av hendene mine, og la den tilbake i hylla. Jeg lurte litt på hvorfor han tok den tilbake, men tenkte ikke noe mer over det. Jeg gikk videre til neste hjørnet, og kikket videre. Mens jeg stod å kikket på noen t-skjorter eller singletter, stilte gutten seg fremfor meg. Jeg snudde meg og fikk vondt i magen. Han tok hendene sine bak ryggen sin, og viste tegn til at jeg skulle ta tak i dem. Men det gjorde jeg ikke. Jeg sto helt stille, med hendene mine rett ned. Jeg starter å skjelve, og hjertet dunket. Jeg sto inneklemt, og kunne ikke bevege meg. Jeg ble helt fjern, og visste ikke om jeg skulle si noe eller dytte ham bort. Rettere sagt så turte jeg ikke å si eller gjøre noenting..

Etter noen minutter kom mamma, pappa, storesøsteren min, og lillesøsteren min inn i det lille rommet hvor jeg stod fast i et hjørnet. Gutten var veldig rask med å flytte seg da han så dem. Han latet som ingenting og viste mammaen og pappaen min singletten jeg syntes var så fin. Han sa til dem at de skulle få en god pris om de fant noe mer. Mamma og pappa så seg rundt i rommet, og gikk ut gjen. Jeg sa ikke noe til dem og ble stående helt stille. Gutten skulle til å gå bort til meg, akkurat i det et par kunder spør han om hjelp i det større rommet (i andre etasje). Han snudde seg mot meg, og sa at jeg måtte vente på han her inne, til han var ferdig med kundene. Jeg fulgte med på at han gikk bort til dem. Når han begynte å snakke med dem, løp jeg så fort jeg kunne ned trappen. Mens jeg var i trappen på vei ned til første etasje, hørte jeg at han ropte etter meg, og spurte om hva jeg skulle. Jeg lot være og svare, og løp videre til jeg var helt ute. Her satt han ene i familien min heldigvis! Men jeg lot være å si noe, og satt meg ned ved siden av ham. Resten av folket kom ut, og vi gikk sakte bortover mot en restaurant. Vi stoppet i noen butikker, men jeg orket ikke å se mer, i og med at jeg følte meg uvell. Så jeg gikk med pappa og han andre i familien videre til restauranten vi skulle være på. Da resten også kom, bestemte jeg meg for å fortelle dem hva som skjedde. Det var ikke mange ord jeg klarte å si, før tårene begynte å trille. Jeg klarte å fullføre det jeg skulle si, men det var utrolig vanskelig.

Følelsene som strømmet gjennom kroppen når dette skjedde, er vanskelige å forklare. Jeg var redd, og ble helt fjern - samtidig som det var en hel haug med tanker i hodet. Tanker om hva jeg skulle gjøre. Tanker om hva gutten egentlig ville. Og tanker om hvor mamma og pappa og dem var. 

Jeg gikk sammen med mamma og pappa og dem hele denne kvelden, men tenkte at det ikke kunne skje noe galt av å gå alene til doen! De var tross alt i samme butikken også, men ikke i samme etasje. Men som dere ser, kan det skje slike ting på den lille tiden du er alene. Nå som jeg er eldre, hadde jeg klart å takle denne situasjonen på en annen måte, da hadde jeg helt sikkert sagt noe, eller dyttet gutten bort. Men som en 12/13 åring, er ikke dette noe du kommer på. Nå vet ikke jeg hva denne gutten egentlig ville, men når han stiller seg fremfor meg, og har hendene bak. Og sier at jeg må vente på han inne på det lille rommet, tenker du det verste. Jeg vil helst ikke tenke på hva som hadde skjedd om jeg ikke hadde vært klok nok, og løpt ut da jeg hadde sjansen. 

Å skrive dette innlegget, er like tungt som å snakke ut om det. Jeg husker denne situasjonen som at det skulle ha skjedd i går. Men selv om det er hardt, kan det være godt å få det ut! Dette kan også være en oppkvikker for det å gå alene som mindreåring. Jeg er sikker på at slike ting har skjedd med mange mennekser - også verre ting. Dette har ofte skjedd siden personen har gått alene. Så vær forsiktig!

Jeg har heldigvis den beste familien og de beste vennene jeg noen gang kunne hatt. De stiller opp for meg, og lytter på det jeg vil si. De trøster meg om det trengs, og hjelper meg videre med ideer og tips om hva jeg kan gjøre. Så om dere leser dette, tusen takk!Håper virkelig at dere forstår hvor farlig det kan være å gå alene i utlandet, og eventuellt andre storbyer. Dette er noe som skjedde for tre år siden, men slike ting er ikke noe du bare glemmer. Heldigvis skjedde det ikke noe mer enn det, men det er uansett noe man blir utrolig redd av. Jeg har vært i Tyrkia et par ganger etter dette også, men har aldri vært innom Cubus igjen.

Del gjerne innlegget videre

-Cindy 
Hei dere! for to dager siden laget jeg sitron lemonade for første gang. Jeg skulle ha besøk, så jeg tenkte å fikse til noe ekstra. Oppskriften står i alle mote blader jeg har, så det må være veldig populært med limonade. Akkurat denne er fra bladet Det nye.


1. Kok opp vannet og sukkeret. Etter en liten stund, rasper du av skallet på to av sitronene, og har dette oppi gryten (jeg raspet skallet direkte til gryten). La dette avkjøle og trekke inn.

2. Tilsett juicen fra sitronene, og hell dette over i en eller flere mugger gjennom en sil, slik at skall og eventuelle sitronsteiner ikke kommer med. Sett deretter dette i kjøleskapet, og server dem gjerne med isbiter! Noe som også ser litt mer elegant ut, kan være å ha oppi et jordbær eller to.Resultatet ble veldig bra! Lemonaden var både frisk og søt. Kanskje litt søt i største laget, men da er det veldig greit å kunne ta et glass i blandt. Den ble veldig god, og det samme syntes venninnene mine! wohoo♥ Denne oppskriften fullte opp to mugger, så om du ikke har prøvd det før, anbefaler jeg å kanskje halvere oppskriften. Enkelt, ikke sant? Skal du prøve dette ut?

-Cindy 

#lemonade #sitron #vellykket #oppskrift #blog #cindyllb


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits