Heihei dere! Ville bare informere om at jeg har byttet platfrom til nouw.com - eller jeg har egentlig laget en ny blogg der, i og med at jeg er så blond at jeg ikke fikk til å flytte denne haha.. Men håper dere vil følge meg videre på nouw.com/Cindyllb! Her var alt så mye enklere med både designet, teksten og bildene. Du kunne styre alt på mange flere måter enn hva jeg kunne her, så jeg er superfornøyd! Har postet et innlegg på nouw også nå, så ta gjerne en titt! 

FØLG MED VIDERE HER!

 
Heihei! Da var det Lørdag, og det betyr PIZZA! Vi skal også ha noe is og fruktsalat, noe jeg girer meg til! Elsker å blande søtt og friskt sammen. Vi skal ha i blant annet bringebær, blåbær, druer - og litt appelsin for mamma. Jeg er jo ganske kresen, og appelsin er en av mange ting jeg ikke liker, men jeg elsker blåbær og bringebær, Yammy. Hva er dine planer for dagen?

Nå kommer innlegget jeg sa skulle komme ut om litt - altså før og etter bilder med bruk av hårføneren fra ghd. Jeg er veldig fornøyd med både hårføneren og resultatet, og det tok absolutt ikke lang tid å føne hele håret. Det tok kanskje 10 minutter elns, og det er ganske greit!

FØRETTERHåret mitt er ganske tykt, så det ble ikke helt rett - men det var helt forventet. Ble jo ganske fint uansett, og kanskje du har en helt annen hårtype eller tynt hår? Da vil det ble mye rettere. Jeg brukte både varm og kald luft i håret, og hadde i varmebeskyttende spray i tillegg - alt for å ikke slite på håret! Hehe. Du kan selv kjøpe hårføneren HER.

Er så morsomt å se hvor mørkt håret er vått, og hvor lyst det er tørt. Har flere ganger fått spørsmålet om jeg har farget håret faktisk, sånn om de har sett et bildet på instagram eller noe.

Q - Har du testet ut denne? 
Heia alle sammen, og goood Fredag! I dag har jeg vært en tur i Alleen med mamma der vi vaste litt rundt og handlet mat - vi skulle nemlig ha semulegrøt til middag, noe som er ganske digg! Hihi. Når maten var ferdig begynte jeg bare å spise, og glemte helt bort å ta insulin (det er ikke farlig, er bare blodsukkeret som blir litt høyere), men kom på det når jeg var ferdig med min første tallerken, så da var det bare å stikke seg, haha! Er så fort gjort å glemme slikt.. Men er bedre med for høyt blodsukker enn for lavt! 

Meen.. Tenkte å anbefale dere en kjempegod drikke med en veldig fin flaske i tillegg! Hva er vell bedre enn en god drikke OG en fin flaske?? Elsker når utseendet er fint, i og med at jeg digger å ta bilder av slikt!Pomegranate Green Tea - kjøpt på Normal i DK. De selger nok flaskene i flere butikker, både i Norge og andre land. Den har en frisk og søt smak, noe som er såå herlig. De finnes i flere smaker, og de bare må jeg smake på etterhvert! Q - Har du smakt noen av disse?
Heii!

Nå er det veldig lenge siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde her på bloggen, så tenkte det var på tide å fyre løs med en liten runde! Kanskje du lurer på litt innen diabetes eller andre ting? Etter at jeg fikk bekreftet at jeg hadde diabetes type 1, har jeg lært ufattelig mye - og fått masse spørsmål av både familie og venner innen akkurat det, og jeg kunne faktisk svare på det de lurte på, noe som er ganske greit!

Kunne det vært moro at jeg svarte på spørsmålene over en bloggvideo? Det er noe jeg aldri har gjort før, så kanskje det er på tide! Er egentlig helt grusomt å høre sin egen stemme på video, men for andre høres det helt normalt ut, haha. Såå.. Visst dere har noen gøye spørsmål å komme med, så fyr løs!Ellers i dag har jeg testet den nye hårføneren jeg blogget om i forrige innlegg, og det blir ikke lenge til dere får se før og etter bilder i et nytt blogginnlegg - så det er bare å glede seg! I tillegg til det, har jeg sett en episode med Devious Maids, en kanon gøy serie med masse drama, spenning, romantikk osv. Det skjer alltid noe moro, og er en serie jeg bare må få med meg. Den går på kanalen FEM hver Onsdag klokken 21:30, så visst du liker slike serier anbefaler jeg deg å ta en titt.

KLEM


Heihei! Mottok denne fine hårføneren fra ghd for noen dager siden, og er veldig fornøyd! I tillegg til at den er perfekt, går 10 euro (ca 100kr) til brystkreftforeningen - og det er jo helt konge! Inne på nettsiden finner du også flere varianter, som blant annet rettetenger osv som også støtter rosa sløyfe aksjonen, og det at de gjør noe som dette er utrolig bra, og er noe som vekker interessen til flere. Ghd har nå i 12 år samlet inn til sammen 9 millioner kroner til rosa sløyfe aksjonen, og vil i år komme over 10 millioner - noe de ligger godt an til! Digger at hårføneren er rosa, det er jo en av mine favorittfarger - så det var jo prikken over i-en at det var akkurat den fargen på. Det jeg elsker med denne, er at det følger med en liten ekstra tupp som glatter ut håret ditt samtidig som du føner det. Tenkte å ta litt bilder både før og etter jeg bruker den, så får dere sett hvordan den funker. Men det innlegget kommer etterhvert.

Som dere ser på bilder over kan man stille inn hvor varmt eller kaldt man ønsker det, og hvor mye luft som skal blåse ut. Jeg liker å ha kontroll over ting, så jeg likte godt at jeg kan stille inn litt forskjellige slik som jeg selv ønsker det. Kunne du tenke deg å prøve ut denne herligheten? Da finner du den her! Husk at du også støtter rosa sløyfe aksjonen om du kjøper noe av det rosa.Fikk med en varmebeskyttende spray i tillegg, og det hjelper i massevis mot varmen. Den lukter også utrolig godt! Du kan finne den her.

Q - Så den ikke bra ut vell?

 
Heei! Beklager det lange fraværet mitt - har rett og slett ikke orket å blogge på en stund, i og med at jeg har vært dårlig i flere uker. Og grunnen til det, er at jeg har fått diabates type 1. Så her kommer den lille historien fra jeg begynte å merke at det var noe rart, til  jeg nå har begynt med sprøyter osv:

I mange uker nå har jeg vært svimmel, kvalm, hostet masse, hatt hodeverk - og drikket forferdelig masse vann og saft. I tillegg til dette, gikk synet mitt fra minus tre, til minus fire. Jeg syntes dette var veldig rart, så jeg tok turen til legevakten i krsand. Jeg fortalte dem alt, og fikk beskjed om at dette var helt normalt og at dette gikk rundt akkurat nå. De ga meg en antibiotika og noe hostesaft, og selvfølgelig stoler jeg på det legen sier, og tenkte dette ville hjelpe. Men neida, jeg ble enda mer kvalm og klarte ikke dra på jobb eller noe som helst, så jeg dro hjem til søsteren min (foreldrene mine og lillesøsteren min var i syden, og skulle hjem samme dag som jeg dro). Jeg var ufattelig kvalm, og begynte å kaste opp..Celin, storesøsteren min begynte å lese på antibiotikaen, og fant ut at visst jeg ble kvalm eller i verstefall begynte å kaste opp - da måtte man ringe sykehuset så fort som mulig. Og det gjorde hun. Jeg fikk time med en gang, og møtte foreldrene mine og lillesøsteren min på sykehuset i Flekkefjord. Først ble vi ropt inn til legen, og her fortalte jeg det samme som jeg gjorde i krsand. Først sa legen at jeg hadde fått lungebetennelse, og hadde ikke tenkt å sjekke noe annet. Men så sa mamma at hun ville de skulle sjekke sukkersyken (legen ville egt ikke gjøre det, i og med at hun mente jeg ikke hadde det). Etter noen om og men målte hun blodsukkeret mitt, og det viste seg at jeg hadde fått diabetes type 1. Legen sa det at hun aldri hadde opplevd at noen kom inn til legen og hadde sukkersyken, så jeg ble lagt inn på sykehuset med en gang. 

Jeg fikk sjokk. Tårene begynte å trille, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Det å ligge på sykehus var mitt største mareritt, spesielt siden jeg har sprøyteskrekk. Doktoren og mange andre leger begynte å ta både blodprøver, måle blodtrykket og sette inn kanyler (hadde i tre stykker) osv. Dette var helt grusomt, men hadde verdens beste støtte av familien! Jeg var veldig heldig som var hos søsteren min da dette skjedde, og lillesøsteren min og foreldrene mine kom hjem fra syden akkurat da. Uten dem hadde det vært mye verre. 

Jeg var på intensiven til å starte med, og de målte blodsukkeret mitt annenhver time (på natten også), så jeg fikk veldig lite søvn og så ikke ut. I tillegg til dette ble jeg våknet klokken 07 på morgenen for blodprøver. Dette var lite gøy, men ble mindre redd for sprøyter på disse dagene, i og med at jeg fikk sprøyter hele dagen. Og nå må jeg stikke meg selv flere ganger til dagen også.Jeg lå på sykehuset i fire og en halv dag, og fikk masse blomster, gaver og besøk av både familie og venner. Ååh, jeg har virkelig den beste familien og gode venner! Mens jeg lå på sykehuset hadde jeg samtaler med en spesialist på diabetes et par dager, og fått masse info om rett kosthold, hvor mye insulin jeg skal ta til diverse måltider - og ikke minst lærte jeg å måle blodsukkeret og ta sprøyter selv. Første gangen jeg skulle ta sprøyter selv, var jeg veldig redd! Men det gikk bedre enn forventet, og var ikke særlig vondt. Jeg kjenner selvsagt det lille stikket, men det er så lite at det går helt fint. Jeg lærte dette ganske fort, og kunne det bedre enn hva de på sykehuset kunne. Jeg måtte spørre etter insulin selv jeg, og når jeg fortalte dette til diabetes spesialisten sendte hun meg hjem med en gang; hun så jo det at jeg kunne dette ganske bra! Det var helt fantastisk da jeg hørte hun si ordene dra hjem!

Det eneste jeg virkelig sliter med nå, er at jeg ikke kan spise så mye sjokolade og godteri som jeg selv vil, haha! Det er jo det beste. Men etterhvert kan jeg ha det meste, bare jeg tar nok insulin først. Og det er Cindy ganske happy for! Jeg begynner å kunne alt dette ganske godt allerede, og har det veldig fint♥ Visst noen av dere har gode tips på diakaker elns, gjerne skriv dem ned! Finner så lite diating i butikker for tiden, er såå kjedelig.. Før hadde de masse slikt, som for eksempel is og sjokolader, men finner ikke noe av det nå lengre. 

♥ ♥ ♥


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits