Hei! For det første; minner dere om spørsmålsrunden jeg har pågående på bloggen! Hadde vært kjempe gøy om dere skrev inn noen spørsmål. LINK HER.

Tenkte å vise dere mine høst favoritter. Har selvfølgelig mange favoritter, men det er disse produktene som blir mest brukt, og er favoritter til denne årstiden.


Body lotion og body spray Victoria´s secret

Victoria´s secret body lotion og body spray - Lukten av "red plum og freesia" er en av de herligste luktene jeg noen gang har hatt. Body lotionen er et must etter å ha dusjet, eller i det hele tatt er tørr. Den er utrolig myk, noe som gjør at kroppen holder seg mer fuktig gjennom dagen. Body sprayen er virkelig super genial! Du kan spraye denne på kroppen og utenpå klærne. Nå til høsten når du pakker deg inn i gode jakker og skjerf, er det veldig greit å spraye på noe god lukt utenpå alle klærne.


L´ORÈAL Tecnil art Grønnestad hårdesign, stavanger (dette er et gammelt design)

L´ORÉAL Tecnil art - Den beste kremen til håret mitt! Når håret ser veldig bustete ut, er det bare å smøre på dette - og bustet (krøllene) vil holde seg mer tilbake. Jeg som har et veldig langt og tykt hår, må ha en del på for at du skal se forandringer. Denne kremen er helt fantastisk! Tror ikke jeg hadde klart meg uten denne haha..


Moroccan oil fikk denne i gave, men tipper du kan få kjøpt en på et parfymeri

Moroccan oil - Denne er helt super til hår tuppene! Sliter ofte med at hår tuppene ser ut, og er ganske slitte.. Så denne oljen gjør at det ikke ser like slitt ut. Noe som er veldig greit. Denne er også et "must have!"

Big eyes mascara - Denne bruker jeg hele tiden akkurat nå. Den har to koster; en stor til vippene oppe, og en liten til vippene nede. Den lilla delen er den store kosten, og den svarte delen er den lille. Syntes det er veldig greit å ha to forskjellige størrelser, spesielt siden det kan være så lett å søle med en stor kost til vippene under.


Invisibobble Grønnestad hårdeisgn, stavanger

Invisibobble - Strikkene som ikke sliter på håret! De skal i alle fall ikke slite på håret, noe jeg er ganske sikker på at stemmer. Jeg er veldig glad i disse! Men siden håret mitt er så langt og tykt som det er, kan jeg gjerne ha på to av disse. Brune og gjennomsiktige strikk går til alt, det samme gjør svarte.

Har du noen høst favoritter?

-Cindy 

#autumn #høstfavoritter #blog #cindyllb
Hei dere! tenkte å vise dere en smart måte å sette sammen en blomster dekorasjon på. Jeg skulle egentlig lage en blomster krans, men blomstene ble for store.. Så jeg får ha et innlegg med det en annen dag.1. Det første du gjør, er å finne de falske blomstene du vil ha. Jeg kjøpte disse på nille, men du får kjøpt falske blomster på veldig mange butikker.

2. Legg blomst oppå blomst, og rull stilken rundt den andre. Slik fortsetter du med så mange blomster du vil ha.

3. Bruk gjerne en lim pistol, og ha litt lim under hver blomst eller annenhver blomst. Dette gjorde jeg så de skulle henge bedre på. Jeg limte også sammen endene på slutten. Om du vil slippe å lime, kan du også sy dem sammen.

4. Ferdig! Det er ikke vanskelig, så om du har mindre blomster, kan det fint være blomsterkrans også. Men det kommer et eget innlegg med DIY på blomsterkrans, så det er bare å følge med!Fargene lyser opp rommet, og gjør det lille ekstra. Vil si at denne passer best om sommeren. Men du kan lage slike i farger som passer til årstiden. Som for eksempel nå til høsten - da er brun og hvit, eller brun og rød veldig fine sammen! Og til vinteren, kan det være fint med en helt hvit.

Hva syntes du? Og skal du prøve dette ut? 

-Cindy 

#DIY #blomsterdekorasjon #doityourself #inspo #blog #cindyllb
Hei og hå alle skjønningan! På Torsdag som var, var jeg hjemme alene, og hadde en plan om å se på home and away, blogge, og bare chille på sofaen (etter skolen). Men i stedet endte jeg opp i boblebadet, med stearinlys rundt, godteri, og tre episoder med "orange is the new black". Jeg tenkte å sitte i en time eller to, men det ble plutselig tre timer, haha.. Jeg hadde oppi mye såpe og bade salt, som blir til masse skum! ååh, heerrliig Også det å skru på bobler og ligge inntil med ryggen - det er jo rene masasjen! Var faktisk veldig god i ryggen og skuldrene etterpå. Etter å ha kommet seg opp fra boblebadet, smurte jeg ansiktet inn i "pell of" ansiktsmaske, og kroppen inn i Victoria´s secret body lotion. Har ikke hatt en bedre hjemme alene - dag på så lenge jeg kan huske. DELICIOUS! Vi jenter fortjener noen dager med hjemme spa, og bare chille hele dagen ikke sant??
Body lotion Victoria´s secret  Kropps såpe og bade salt TGR  Ansiktsmaske Lindex


Skulle egentlig ta litt flere bilder, men kameraet var visst tom for strøm.. 

Har du hatt hjemme spa i det siste? om du ikke har hatt det i det hele tatt, er det noe jeg virkelig anbefaler. det er såå herlig!

-Cindy 

#Hjemmespa #fanatstiskfølelse #girlsthing #blog #cindyllbBildene er tatt når jeg hadde regulering. Så derfor smiler jeg ikke så du ser tennene haha..

♥ ♥ 
Hallo! I dag morges, var det såå kaldt ute! Og i det siste når det har vært det, pleier det som regelt å bli fint vær utover dagen. Men neida.. Det begynte å dale ned masse regn. Men vi har vært veldig heldige med været da! Kan nesten ikke tro at det er slutten av september liksom - har vært så varmt at du kunne ligget ute å sole deg. Ååh, herlig! 

Ellers i dag, har jeg bare slappet av hjemme. Er så himla trøtt om dagene! Merker at det er tungt å stå opp ti over seks hver dag! Men heldigvis har vi fri i morgen, fordi vi skal ha selvstudie - som jeg allerede er ferdig med haha..

 Tenkte å vise dere noen blomster bilder jeg tok i midten av sommeren, kanskje de gir deg litt inspirasjon også? So, here they come!
Dette bildet er faktisk tatt av Celin, storesøsteren min (flinka)
Hei hei!

Når jeg var på Rhodos, kjøpte jeg den fineste michael kors veska og lommeboka, og en nydelig klokke! Jeg har gått med det omtrent hver dag etter at jeg kom hjem fra ferien. Veska er ikke for stor, og ikke for liten. Det er også plass til mye. Klarer ikke finne noe som er negativt med den haha.. Veska kan brukes til alle antrekk, i og med at den er svart. Det lille pyntet som viser merket, er guld, og det gjør at du ser det lille ekstra bedre - Det er så fint!

Størrelsen på lommeboka er perfekt! Den er utrolig fin, og har samme farge kontraster som veska. Den har et rom hvor du kan ha kortene dine og lappepenger, og et rom hvor du kan ha småpenger - noe som er veldig greit! Jeg glemte rett og slett å ta bilder av lommeboka (og veska) inni, men dere får i alle fall sett hvordan den ser ut.


Beklager at dette bildet ble ganske dårlig, menmen! Så ikke det før jeg skulle legge det inn..Har leenge hatt lyst på en stor klokke! Så da jeg så denne klokka stå så fint i en av butikkene på Rhodos, ble jeg helt forelska! Reima var egentlig svart gummi, men de som jobbet der, var så snille å kunne bytte den til akkurat den jeg ville ha. Så da valgte jeg en brun skinn reim. Syntes den gjorde mer ut av seg, og var mye finere!

Hva syntes dere?

-Cindy

#mk #watch #lovethem #Rhodos #2014 #blog #cindyllb

 
Hei! for litt siden hadde jeg besøk av Silje, en av mine bestevenninner. Vi laget en bloggvideo hvor vi viser forskjellige tips til hva du kan finne på med venner når du har besøk, eller er på besøk. Det er så ofte at man ikke har peiling på hva man kan finne på, og ender opp med å kjede seg.. Så her får dere noen tips! Husk å sette tannhjulet på 720px. Da får du best kvalitet!

Utenom det som er på videoen, er det også veldig morro å bare snakke ut om alt! Hva syntes du om videoen, og har du noen andre tips til hva man kan finne på med venner?

-Cindy 

#bloggvideo #whattodo #friends #blog #cindyllb
Heii! Når jeg skulle hjem fra Rhodos, fant jeg et Victoria's Secret hjørne i taxfreen på flyplassen. Det var såå masse fint! Det var i alle fall vanskelig å velge.. Men så fant jeg denne herlige Victoria's secret sminkemappa, med en body lotion, dusjsåpe og en body spray. Her betalte jeg kun for sminkemappa, og det som var inni fulgte med! Ååh, en stk. happy jentee Har alltid ønsket meg noe fra det merket, og nå har jeg det endelig :D Jeg kunne heller ikke vært mer fornøyd med produktene. Lukten er helt himmelsk, og sminkemappa er såå fin! Elsker også rosa - så dette passer meg midt i blinken.

 Første dagen jeg testet ut body sprayen, ble jeg helt forelska i den herlige duften! Minnet meg veldig mye om den ene parfymen de har. Denne sprayet jeg utenpå klærne mine, og litt på armene. Pleier vanligvis ikke å kjøpe body spray, men denne er virkelig helt fantastisk!Anbefaler virkelig disse produktene! Om du er i tvil, kan det være lurt å teste ut et produkt først, og se hva du syntes om det - og kanskje kjøpe flere etter hvert. Sminkemappa finnes i flere farger. På flyplassen hadde de den i rosa, gull og svart (på den glitrende delen, og den øverste delen var svart). Victoria's Secret har også en nettside, og den kan du finne HER. Har du noe fra Victoria's Secret? i så fall, er du fornøyd med det?

-Cindy

#Victoriassecret #bodylotion #bodyspray #dusjsåpe #rhodos #blog #cindyllb
 Heiia alle sammen! Etter en herlig og fantastisk uke på Rhodos, har jeg kommet hjem igjen. Og det betyr at det er tilbake til gamle rutiner - med pc skjermen oppe, og blogge  Vi hadde ikke nett på hotellet, så fikk derfor ikke blogget der. Jeg hadde med macen for å faktisk blogge! Men siden det ikke var nett (og om du skulle ha det, måtte du betale, så jeg gjorde det en dag på telefonen for å teste ut om det virket. Og det gjorde det ikke.. Det var utrolig dårlig! Så om jeg hadde prøvd å blogge, hadde det mest sannsynlig sviktet allikevel..) ble det ikke noe.

Jeg har hatt en utrolig ferie, og kunne veldig gjerne reist tilbake med en gang! Savner allerede varmen og stranda.. Tenkte å lage en film fra turen, så gled dere til den! Jeg kjøpte faktisk ikke så veldig masse på Rhodos - noe som er veldig uvanlig meg. Men jeg kjøpte de tingene jeg likte best og som jeg er sikker på vil bli mye brukt, og som jeg er veldig fornøyd med!Dette fra Victoria's Secret, og Michael kors veska og lommeboka, og klokken, er bare et lite sneakpeek. Det kommer egne innlegg til disse, hvor jeg viser dem bedre, og skriver noe om det, og hva jeg syntes.
Elsker dette dekselet! Ble helt forelska da jeg så det henge så fint i en av butikkene. Hunden min heter jo Chanel, så det er ekstra moro å ha et deksel med merket Chanel også. Og ikke minst; dekselet er rosa.

Hva syntes dere om innkjøpet?

-Cindy

#Rhodos #2014 #innkjøp #fashion #blog #cindyllb
Heia alle sammen! Tenkte å anbefale shampooen og balsamen fra Bed Head. Den er utrolig god, også lukter den vidunderlig! Har fått veldig mange kommentarer på at jeg lukter så godt i håret etter å ha dusjet. Og det er denne shampooen og balsamen fra Bed Head! Jeg har et utrolig tørt hår etter å ha dusjet. Men når jeg har i disse, er det ikke like tørt faktisk. Selvfølgelig er det enda litt tørt - i og med at jeg har såpass mye krøller.Disse er for ødelagt hår, men de finnes også i flere varianter! Blandt annet for farget hår.

Har du prøvd noe fra Bed Head?
Helluu! for ikke lenge siden - i denne uka faktisk.. Så hadde vi besøk av familien hvor vi feiret mammas bursdag. Søsteren min hadde bursdag denne tirsdagen, men hun bor i stavanger, så hun var ikke der dessverre.. Men vi tenkte på henne allikevell! Jeg elsker bursdager, speiselt siden vi får kaker og mat hahha..  Men det er selvfølgelig koselig å være sammen med venner og familie. Er du glad i bursdager?
Så det ikke deeiilig ut?


Haloo! Til helga reiser jeg til Rhodos - fytti jeg gleder meg! Og da er det fullt kaos på rommet, hvor jeg roter noe ekstremt og pakker i det jeg skal i kofferten. Men inne i alt rotet har jeg en lapp hvor jeg skriver ned alt jeg skal ha med. Når jeg har pakket ned en av tingene på listen, stryker jeg det av. På denne måten vil jeg huske det meste! Det er også en ide til dere når du skal pakke til noe.

Noen av dere som skal på ferie snart?

-Cindy 

#rhodosson #wohoo #ferie #blog #cindyllb
Hei! Åååh, vannmelon er så friskt og herlig! det er helt perfekt til sommeren, og nå som vi får en del varme dager igjen er vannmelon peerfekt! Er utrolig søtt og skjære ut vannmelon i for eksempel hjerter. Jeg laget også vannmelon is, og oppskriften finner dere HER. Du kan gjøre så mye forskjellig, også smaker det himla godt!


Måtte ha med hunden min på bildet også Liker dere vannmelon? 

-Cindy 

#vannmelon #sommer #dog #girl #blog #cindyllb
Chip o hoi! Endelig får jeg blogget igjen! Vi har vært uten nett lenge nå - fordi det har regnet. Vi har et skikkelig dårlig nett, det faller ut med en gang det begynner å regne.. utrolig irriterendes. Jeg tenkte iallefall å gi dere bloggere noen tips til hvordan man kan bli en bedre blogger. Så her har dere dem:

1. Finn ut hva du vil blogge om. Det er viktig å vite hva du vil med bloggen. Kanskje du bare vil skrive om hverdagen din, mote, trening eller fotografering? Det er kanskje viktig å blande inn alt sammen. Skriver du om fotografering - ta bilder av naturen, dyr eller mennesker, og skriv hvor, hva og når du tok bildet. Og eventuelt skriv hva dagen har gått ut på, og legg til et bildecollage. Har du en trenings blogg - legg ut bilder, og skriv hva dagens økt gikk ut på, og skriv eventuelt hva resten av dagen har gått ut på.

2. Gjør et godt førsteinntrykk. Ha en fin header. Ikke vær sur på bildene og skriv negative innlegg, da vil ikke folk lese bloggen. Når jeg er innom blogger, elsker jeg å komme til en blogg med en fin header og gode bilder. Husk å legge ut bilder av deg selv også. Jeg personlig synes det er mye gøyere å lese om du faktisk vet hvem som blogger!

3. Ha et godt design. Designet trenger ikke være fullt av menyer og dill. Det kan være helt enkelt med noen få menyer ved siden av (slik som mitt). Prøv å ha ganske lyse farger inne på designet, da blir det mye mer behagelig og avslappende å lese. Pass også på at designet fungerer! Jeg har vært inne på utrolig mange blogger hvor jeg ikke kommer inn på linken jeg trykker på.

4. Bruk bilder i hvert innlegg! Bilder er det viktigste på hele bloggen. "Et bildet sier mer enn tusen ord" - det kunne ikke stemme mer! Bedre med for mange bilder, enn ingen. Ha bildene i god kvalitet og over 600px. Da blir det som oftest finest. Du trenger ikke et veldig dyrt speilrefleks kamera, et liten godt digitalt kamera fungerer i massevis! Et digitalt kamera tar heller ikke like stor plass i en veske, og er ikke like tung som et speilrefleks kamera.


5. Skriv godt. Det er utrolig irriterende når en blogger ikke skriver fulle setninger, og i tillegg lager et nytt avsnitt mellom hver setning. Les gjennom innlegget ditt før du publiserer det, slik at du slipper skrivefeil. Gjør selvfølgelig ikke noe med en eller to små skrivefeil, men prøv å unngå det.

6. Oppdater så ofte du kan. Folk elsker å lese blogger som oppdateres ofte! Prøv å blogge minst én gang om dagen, men helst ikke over 5, da blir folk lei..

7. Kvalitet. Jeg som blogger, er opptatt av å ha med bilder med god kvalitet. Jeg synes selv at jeg har ganske gode bilder og har alltid tekst som passer til. Dét burde dere også tenke på når dere lager et blogg innlegg. Det er bedre med to GODE innlegg, enn flere dårlige.

8. Vær deg selv! Ikke lat som du er noen andre, eller prøv å etterligne andre. Gå heller inn på weheart.com eller andre blogger og finn inspirasjon. De aller fleste legger fort merke til om du er deg selv eller ikke. Er du deg selv, er det også lettere å få flere lesere.Hvordan få flere lesere? Neste gang skal jeg lage et innlegg med tips om hvordan man kan få flere lesere :D Det er bare å følge med!

Del gjerne innlegget videre om du likte det.


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits