Heihei dere!

Flere enn meg som elsker strender? Jeg bare digger å være på fine strender og tæne meg for fullt - kanskje ha en breezer og litt potetgull ved siden av slår heller ikke feil. Spesielt i Danmark er det veldig mage fine plasser å dra, og jeg var jo i Danmark for ikke så lenge siden - og da var vi på iallfall to strender. Og her hadde vi en breezer og en cider hver, og det var jo ganske chill! 

Har villt lyst til å dra til syden akkurat nå da, er så utrolig reisesyk! Mamma og dem reiser til Kreta nå snart, og jeg er sykt jealous på dem.. Menmen, får ta det en annen gang jeg! Vurderer en tur til Gran Canaria en uke, men vet ikke helt når enda! Noen av dere som har vært eller skal til syden? Akkurat denne stranden er ikke den fineste, i og med at vi ikke gikk helt ut der man kan bade osv - men den er virkelig fin! ELSK

Q - Var det ikke fint vell??
 
Jeg har en liten morsom historie til dere fra internatet jeg bodde på. Jeg og vennene mine fra skolen startet med å kalle en kompis av oss for Ken, siden han ligner sykt på Ken i Barbie. Og det ble jo kallenavnet hans, så det var navnet vi brukte for å nå han. Og helt automatisk ble vi "barbiene" hans da, sånn uten at vi sa noe om at vi var det, men han kalte oss det for moro skyld. Og dette kom jo ut på skolen, og elever begynte å kalle oss barbie gjengen - og sa at vi var den populære og fisefine gjengen, noen ville vel si vi var bitchie også, noe vi ABSOLUTT IKKE er. Folk startet å si det siden de først av alt trodde vi kalte oss selv for det,  men det var jo "Ken" som gjorde det bare for gøy! 

Altså, folk er jo ganske sære når de begynner å baksnakke og kalle folk for forskjellige ting før man har snakket med dem selv. Men for meg syntes jeg ikke dettte gjør noe som helst, jeg syntes det er ganske morsomt egentlig haha.. Vi holdt faktisk på å lage en blogg med Barbies og Ken, bare for å leve etter ryktet og ha det skikkelig gøyalt! Denne bloggen ble laget, men vi kom ikke så langt som å begynne å blogge. Haha 


The gang

Vi hadde tenkt å bruke bildet over til header, haha, cute - savner denne gjengen alt for mye akkurat nå, var helt forferdelig å si hade siste dagen på skolen.. Gren så mye at det gjorde vondt. Men jeg skal absolutt møte dem igjen! Det er det ingen tvil om.

Klemklem
Perfekt vinge med eyelineren - Du trenger bare en skje! Det du gjør, er altså å bruke tuppen av skjeen til å "bue" vingen, også bruker du enden til å lage den rette streken. 

Fiks maskaraen - Sliter du med at maskaraen blir klumpete og tørr? For det du da kan gjøre, er å helle i noen dråper med visine eller saline solution (dette er da på engelsk, men bare søk det opp! hihi)

Perfekt øyenskygge - Bruk en hvit eyeliner for å toppe øyenskyggen. Legg gjerne med en annen farge i tillegg, da blir det ekstra fint!

Det lille ekstra - For å la leppestiften eller glossen sitte på lengre og at fargen vises bedre, ta på litt øyenskygge som ligner den fargen du skal bruke. Det virker faktisk, og er ganske fint! Har sett veldig mange youtubere gjøre det, og det blir utrolig bra.Krøll vippene enda mer - For å krølle vippene mer, føner du vippetangen før bruk. Jeg har ikke testet dette enda,  men det skal jeg!

Fiks det ødelagte pudderet - Det er sikkert flere enn meg som har samme problem? Hater når det skjer. Men dette kan fikses! Og for å gjøre det, drypper du litt alkohol eller antibac på, og smører det ut. Dette funker veldig bra!  

Farger utenfor brynet - Ofte når jeg farger brynene, kommer det litt for mye farge på selve huden. Og for å fjerne dette, rører man sammen litt aske fra ovnen og vann. Dette tørker man over der du ønsker å fjerne fargen, og vipps! Så var det borte. Dette gjør jeg alltid om jeg får noe utenfor brynet. Det samme gjelder med farget hår. 

Q - Fikk dere noen gode tips? Visst du gjorde, klikk gjerne lik! 
Heiaa dere ♥♥
 
Da var videoen ferdig! Sommeren 2016 har jeg gjort ufattelig mye! Har vært på palmesus, vært i Sverige og Danmark, også har jeg vært på Møre og i Lillehammer - ja, og masse mer! Sjekk ut videoen og se hva jeg har finnet på;
 

Q - Hva syntes dere om videoen? Og har dere gjort noe moro i sommer?
 
I dag ble det ganske digg mat! Laget meg en smoothie med frosne skogsbær, og laget en god grandiosa på veien fra butikken og hjem, så var det bare å putte den i ovnen! Må si jeg er ufattelig flink (hahaha), stolt av meg selv ass. Var også ferdig på jobb klokken fire, siden jeg begynte en time tidligere enn de andre dagene, og det syntes jeg er helt perfekt. Er jo mye bedre å starte litt tidligere, i og med at jeg da kommer fortere hjem.

Ellers har jeg funnet ut at jeg aldri mer skal lage blåbær og skogsbær smoothie med HVIT topp.. Klarte jo selvfølgelig å få flere flekker på, noe som er grusomt kjedelig, spesielt om det ikke går av! Tok noe oppvaskmiddel på og la den i vaskemaskinen med en gang, så håper flekkene går av. Det er jo my favourite top liksom, den må bare bli ren. Hadde jo ikke zalo heller, og har aldri prøvd noe annet enn det - men jeg krysser fingrene! Toppen er fra Urban om noen lurte forresten.

YAMMYYY Så det ikke digg ut? I skrivende stund sitter jeg å ser på TV, spiser denne gode "hjemmelagde" grandiosaen og drikker smoothie. Chiller max jeg!  

Q - Hva har du gjort i dag?

 
Slengte med et lite unblogged outfit i tillegg! Buksen er fra Urban, og toppen er fra Bikbok
Beste hunden miiin

I går var min første dag som lærling på Camillas blomsterdesign her i Kristiansand, noe som var veldig spennende! Ble tatt godt i mot, og føler allerede at jeg har vært her lenge! Er helt rart at jeg ikke skal gå på skole lengre, men bare jobbe (noe jeg digger btw! Er jo herlig å få litt lønn haha). Får jo ikke noe lekse nå, annet enn å pugge plantenavn og slikt. Men det går helt fint, i og med at det er noe jeg må kunne. Gleder meg masse til jeg får kommet ordentlig inn i alt, da går dagene enda fortere. Det er også ganske positivt og greit når jeg kan nesten alt, da slipper jeg å spørre andre når det er noe kunden lurer på. 

Q - Er du lærling, og isåfall hvordan var din første dag?
Heihei! I går flyttet jeg inn der jeg nå bor i Kristiansand. Jeg fikk ryddet ut omtrent alt jeg hadde med av flyttelass, men det gjenstår enda en god del! Har blant annet veldig mye toalettsaker og sminke igjen som jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere. Typisk Cindy å kjøpe inn masse sminke og dill som jeg fort glemmer at jeg har haha.. Flere som kjenner seg igjen på det?

Uansett, her får dere en liten sneakpeek på rommet! Roomtouren vil komme etterhvert, men først regner jeg med at jeg får laget en video fra sommeren som jeg lovet dere. Så det er bare å vente i spenning!Er helt in love i den gule regnjakken fra UrbanMamma var med meg å flyttet, og med hennes unike evner til å plassere ting rett ble rommet ganske så bra vil jeg si! Hva skulle jeg gjort uten henne?? Nei, det vet jeg ikke! Hun er helt amazing ass.

Q - Gleder du deg til roomtouren? 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits