Hei! Her har dere enda en anbefaling av en nettbutikk (Altistore)! Bare at her kan du få tak i møbler til kontor, skole etc. Du finner masse forskjellig til blant annet kontoret! Du har også mange av møblene som du kan bruke til andre rom, som for eksempel til et walk in closet. Og her finner du blant annet stilige hyller. Ta en titt og finn arbeidsplass innredning på den kule nettsiden. 
Som dere kan se over, ser dere noen kule whiteboards. Det finnes flere forskjellige typer! Du finner dem alle her. Du kan dekorere mye med det - du kan sette flere bilder rundt, ta en supersøt sofa under, noen herlige puter, og et kult skrivebord til. Du har så mange forskjellige valg til å gjøre det fint, og det digger jeg! Fikk skikkelig lyst på en slik whiteboard akkurat nå! De er så geniale. 

Hos Altistore kan du gjøre en god handel på kontormøbler, konferansemøbler, garderobeskap og reoler - til kontor, verksted og lager. Finn det du har bruk for - når du er i gang med innredning av nytt kontor, innredning av verksted eller innredning av lageret!

Q - Fant DU noe du likte på nettsiden?


Men 100% mine meninger
Hei dere!

Noen av dere som har handlet eller vært innom nettsiden Eshoes.no? Det er en super nettside med utrolig mange forskjellig typer sko. De har også mange gode tilbud, og er ofte blligere her enn i vanlige skobutikker. De har også mange merker, blant annet New Balance - i flere forskjellige typer som ikke er i butikk heller. De har også flere andre merker! Ta en titt selv, og finn masse kult! 
Leopardmønstrete New Balance her Svarte New Balance her Svarte høyhælte her Svarte kule høyhælte her

Nettsiden drives av svært moteinterreserte folk, med stort fokus på kundeservice. Varene er i god kvalitet - like bra kvalitet som i butikker, og er superfine! De har så masse forskjellig utvalg at det nesten er vanskelig å velge ut akkurat det paret eller det paret du likte godt. Men det er jo virkelig positivt! De har alt fra sneakers til brudesko, og de har også fått inn regnjakker og diverse. Noe av det beste, er at det er gratis frakt og rask levering. 

Q - Har du vært innom å sett på nettsiden? Visst du ikke har, burde du virkelig gjøre det!


Men 100% mine meninger

Topp BikBok  Skjørt VERO MODA

♥ ♥ ♥
heisann! Måtte bare dele denne herlige parfymen som jeg ELSKER! Den har en duft av blomster, og er bare helt herlig. Elsker utseende i tillegg, i og med at jeg digger rosa! Bare sånne små detaljer som den rosa sløyfen, gjør at folk legger mer merke til den, og er prikken over i-en.

Denne er desidert en av mine favoritt parfymer. Jeg kjøpte den på Frøken Maja, en butikk i Lyngdal. Men den selges nok i de aller fleste parfymerier eller andre butikker. Jeg reiser jo snart til Mallorca, og parfymene på taxfreen pleier alltid å være billigere der enn i butikker - så denne skal jeg nok helt sikkert kjøpe! Q - Har dere prøvd denne eller kanskje andre typer i dette merket?
Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg begynt på Gjennestad videregående skole, og her bor jeg på internat. Går i 2B - blomsterdekoratør. Jeg trives helt sykt her på skolen og internatet! Har blitt kjent med så mange fine mennesker, og ble kjent med mange folk allerede første dagen! Vi har hatt så fint vær hver eneste dag denne uken - ENDELIG litt fint vær ass. Så da har det blitt shorts og korte topper hele tiden. Sykt digg!Q - Har dere hatt noe fint vær?
Hei! Noen av dere som er glad i proteinpulver? For da har jeg en helt super smak til akkurat DERE! Denne "bøtta" med proteinpulver fra fitnessguru har en deilig smak med double rich  chocolate. Og i tillegg til denne smaken, inneholder den cookie dough, apple pie, tiramisu, og double chocolate.

Jeg fikk en som heter Håkon til å teste dette produktet, og tok derfor et lite spørsmål om hvordan han opplevde smaken og kvaliteten. Dette fikk jeg som svar: "Det blander seg fort ut (det blir ikke klumpete) og smaker godt. Det jeg har vært mest fornøyd med er at det nesten er like godt blandet med kaldt vann som med melk, og det er svært sjeldent godt med proteinpulver og vann. Dette er en fordel for de som ønsker f.eks færre kalorier enn med melk, eller for dem som reagerer på laktose eller ikke tåler melk i det hele tatt." Dette hørtes vell helt supert ut? Er jo helt fantastisk at man slipper å bruke melk til akkurat dette merket.Du får en hel kilo til kun 349kr! Kunne du tenke deg denne? Da finner du den HER. Og den geniale protein shaker flasken til kun 49kr, finner du HER. Du kan velge mange forskjellige farger på flasken. Du begynner med korken, deretter lokket, og til slutt finner du en fin farge til selve flasken. Det finnes også forskjellige typer. 

Dette merket er kjent for at du skal slippe klumper, og at du kan bruke bare vann. Det skal trolig være verdens beste protein, og er ultimate kosttilskudd for alle fysisk aktive personer som ønsker å redusere restitusjonstid, bygge muskler, brenne fett og øke sine fysiske prestasjoner.

Q - Hva syntes du? Og er dette noe du kunne tenke deg å prøve?
Hei alle søte! beklager så masse for at jeg ikke har blogget noe i hele sommer omtrent! Men har hatt så mye å gjøre - blant annet jobb. Så jeg valgte derfor å ta en sommerferie fra bloggen også. Har vært godt å hatt en liten pause, i og med at jeg liker best å blogge når jeg har motivasjon og har lyst. Jeg ser også at mange av dere har fulgt med på bloggen hver eneste dag selv om jeg ikke har blogget, så TUSEN TAKK! DERE ER BEST. uten dere hadde jeg ikke orket å blogge, dere er så fantasiske♥

I Sommer har jeg gjort sykt masse faktisk! Har vært i Danmark et par ganger, var en tur i Sverige i nesten en uke, var mye med venner og familie, Var en tur på Møre hos familien, hadde lange bilturer, fikk sett min nye skole ( hvor jeg nå bor på  internat ), var på festivaler, pluss masse annet gøy. Tenkte egentlig å lage en liten video, men legger heller ut litt bilder. Kanskje det kommer en video etterhvert! 

Jeg kan ikke si at vi har vært noe heldoge med sommeren i år.. Har ikke vært så mye sol - helt tl vi begynte på skolen ofc. Åhr, er så typisk! Men fikk iallfall solt meg så mye jeg kunne når det først var sommer og sol. Det var slik at med en gang sola tittet frem, var det på med bikinien og frem med badehåndkledet. 

Som jeg nevnte ovenfor, har jeg flyttet inn på et internat på Gjennestad. Og dagen før jeg reiste, overrasket alle vennenene mine meg med en avskjedsfest på en restaurant! ÅÅH, ble så sykt glad at tårene bare rant.. Fikk mange fine innflytningsgaver og diverse fra dem også - de er bare såå gode♥♥

-Cindy!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits