Hallo! Tenkte å anbefale dere to sminke koster som er kjøpt på Normal i Danmark. Normal er en butikk med kjente sminke merker, til kopi priser! Og er definert en av favoritt butikkene mine! 

Denne sminke kosten bruker jeg til kinnbenene. Kosten er ikke for hard, og ikke for myk. Den holder alle hårene tett inntil, slik at de ikke faller ifra hverandre - det er grunnen til at jeg bruker den til kinnbenene. Roughen blir også veldig fin på!Denne bruker jeg til øyenbrynene. Kosten er lett og ikke for stor. Jeg pleier å farge brynene, men for å få dem litt bedre frem, har jeg på øyenskygge på dem faktisk. Liker bedre å ha på øyenskygge, enn å tegne på dem. Du kan selvfølgelig også bruke den til øye lokket.

Har du hørt om butikken Normal?

-Cindy 

#sminkekoster #rough #eyeshadow #Normal #blog #cindyllb
Hei dere! bekager så mye at jeg ikke fikk blogget i helga. Men jeg har jobbet hver dag, og sovet ut neste dag haha.. Menmen, det er mye gøyere å blogge når du ikke føler et press på det, da kan det ofte bli en del skrivefeil - Og det er gøyere for dere å lese om det ser greit ut! Men jeg skal iallefall prøve å få blogget hver dag. Om jeg ikke gjør det, er det fordi jeg ikke har tid.

Maria Bergheim (link itl blogg) hadde en konkurranse på bloggen hennes, hvor man kunne vinne en shampoo, en balsam og en moroccan oil fra Hairtrade. Og jeg var den heldige vinneren! Det skjer omtrent aldri at jeg har vinnersjansen på min side, men det hadde jeg nå! wii 

Tigi S factor shampoo og balsam - Jeg har testet disse ut et par ganger for å se om det var noe forskjell etter flere ganger. De funket veldig bra begge to! Jeg har lenge slitt med å finne shampoo og balsam som passer min hårtype. Jeg har et stort langt og krøllete hår, og dette gjør også at håret ser mer slitt ut.. Det gjør det også dagen etter at jeg har dusjet, uansett hva jeg bruker. Men det er p.g.a håret. Jeg har også en fæl kløe i hode bunnen, og har ikke funnet noe som passer. Men jeg har faktisk ikke klødd like mye etter å ha brukt disse produktene et par ganger! De lukter også himla godt!

♥Moroccan oil - Jeg elsker det produktet! Om jeg er slitt i bunnen av håret, har jeg i denne, og vips! så er det ikke slitt.  Har du prøvd noen av disse?

-Cindy ♥

#moroccanoil #tigisfactor #anbefaling #hairtrade #blog #cindyllb

 
Heiia! Jeg er såå glad i sko, og har egentlig alt for mange, så jeg må serriøst rydde gjennom dem! Men jeg bruker omtrent alle da, haha.. Jeg har utrolig mange favoritter, og disse skoene er definert en av dem. Synes at naglene pyntet veldig mye, spesielt siden de er sølv. Skoene er veldig fine til både hverdag, bursdager, fester og meer. Skoene er fra shoedays!Har du mange favoritt sko?

-Cindy 

#shoedays #favourite #love #blog #cindyllb
Hei! Når vi skulle til damark, var jeg fast bestemt på at jeg skulle kjøpe en Ralph Lauren parfyme. Alle luktet så herlig, at det var skikkelig vanskelig å velge.. Men de har slike gave pakninger med flere små i, og da valgte jeg rett og slett og kjøpe den. Da fikk jeg alle luktene, også kan jeg se etter hvert hvilken som blir favoritten, og fortsette med å kjøpe den. Akkurat nå sliter jeg, fordi alle er favorittene mine, haha! 

De er utrolig greie å ha med seg rundt - enten på skolen, på ferier, eller overnattinger. De tar ikke stor plass, så de er super geniale! Men den eneste tingen som irriterer meg, er at det ikke er spruteflasker.. Så du må dryppe det på - enten rett på halsen, eller ha på litt på fingeren og smør det utover halsen.


Elsker fargene på dem!

Ååh, Duftene er såå fantastiske! Har du en parfyme fra Ralph Lauren?

-Cindy 

#RalphLauren #perfume #love #colorful #blog #cindyllb
Hallo! Tenkte å vise dere en enkel måte å gjøre en gammel bukse "ny". Jeg har hatt lyst på en boyfriendjeans en stund, men har ikke funnet størrelsen min - så kjipt! Så da tenkte jeg å lage min egen! Så da fant jeg en mørk bukse jeg ikke bruker, som er litt for stor, som jeg kunne klippe litt i.

1. Det første jeg starter med, er å klippe av nederste delen av buksa. Jeg tok en del, siden buksa var litt for lang.. Dette er ikke nødvendig, men jeg synes det er enklere å få oppbretta delen til å henge da.

2. Deretter tar jeg på meg buks aog måler hvor jeg skal ha hullene, og klipper en rett linje her. Jeg valgte å ha dem rett med kneene. Hullene ble ikke helt på linje, men det ble litt stilig allikevel synes jeg!

3. Til slutt slår jeg hullene med en stein, og river ut litt tråder her og der for å få det til å se litt mer gammelt ut. Og thats it! Så har du en boyfriendjeans, og som du har laget selv - peerfekt.Skal du prøve det ut?
Hola! Da jeg var i Danmark, var vi også på tyske grensa på en butikk kalt fleggaard. Det var såå billig her! jeg kjøpte blant annet et brett med 24 X-Ray til kun 60 danske kroner! Jeg kjøpte også en del godteri, og denne herlige body lotion. Den lukter veldig godt, og er en myk og god krem.

HA EN FIN DAG!
Hallo! På torsdag begynte jeg på design og håndverk - tilbake til 1.klasse! haha.. Det var veldig gøy! jeg har blitt kjent med 4 herlige jenter, som er såå ksoelige! Vi er totalt 11 stykker i klassen, og kanskje det kommer flere i neste uke, noe jeg håper på! Det er koselig å være få i klassen, men det er også veldig gøy om vi er mange. Håper 1. vidergående blir konge! Har du begynt på skolen? isåfall, hvilken klasse?

Når vi var på tur i flekkefjord, fant jeg converse på 50%. Ååh, jeg ble så glad! Jeg kjøpte et par rosa høye converse, som jeg elsker! Jeg er utrolig glad i rosa, så jeg hadde flaks at de hadde størrelsen min igjen. Har du converse?


1. Snakk med noen - Når du er deprimert, er det som regelt alltid en grunn til det, og da kan det være godt å få snakket ut med det til noen. Kanskje du ikke vil snakke med foreldrene dine, da kan det være greit å enten ringe eller møte en eller flere av vennene dine eller søsteren din. Storesøsteren min er både bestevenninna mi og søsteren min, og vi snakker ut om alt og ingenting! Det hjelper utrolig mye å få snakket ut om ting, og ikke holde alt inne for deg selv.

2. Ta et ark eller to og klipp ut flere ruter, og skriv ned alt du kommer på som gjør deg glad og gode minner du har. Derretter legger du dem i en boks, skål, eller det du vil. Kanskje du også vil skrive det i en dagbok om du har det. Når du har skrevet alt, leser du på dem og prøver å tenke på det. Er egentlig ganske gøy å gjøre slikt uten at du er deprimert også!

3. Fortsett å gjøre det du er glad i - Sett deg ned med det du pleier å gjøre til vanlig. Kanskje du liker å lese bøker, scrappe, se på TV eller noe annet som får deg til å tenke på andre ting.

4. Sett deg ned med en kopp kakao, te, smoothie eller milkshake forran TV'en, og sett på en film eller se på serier! Det gjør at du tenker på noe annet.

5. Spis is krem! Det er iallefall noe jeg kanskje hadde gjort, haha.. Dette får deg ikke til å tenke på noe annet, men is er godt.

6. Tren - ta på deg trenings tøy, sett musikk i ørene, og gå ut på en jogge tur, eller ta noen styrketreninger hjemme. Det kan hjelpe deg med å få tankene i noe annet.

7. Kos med kjæledyret - eller for all del snakk med det. Avertil kan det å gi kjærlighet, føle deg nyttig og gladere. Om du allerede har et kjæledyr eller passer på et, kan det å holde det gjøre at du ikke føler deg alene. Jeg har en hund, som er såå herlig! Det er akkurat som at de skjønner når du er lei deg, min hund slikker meg i ansiktet om det faller noen tårer. Kanskje jeg har sett en trist romantisk film, og jeg begynner å grine, merker hunden det. Det er merkelig, men utrolig herlig!

8. Gråt. Er du deprimert, går det ikke ann å unngå tankene en hel dag! Da er det bare å la tårene trille, og få det ut. Noe som også hjelper, er å bare hyle ut så høyt du kan! (smart å gå utenfor, hehe).

9. Ring mange av kontaktene dine på telefonen. Bare å snakke i vei om alt og ingenting!

10. Vask rommet ditt eller vask hele huset. Sett på musikk samtidig, og syng med!
Heisann! 

 Tenkte å vise dere VERDENS beste bamse jakke fra H&M! Jeg har omtrent bodd i den siden jeg kjøpte den. Bamse stoffet er virkelig komfortabel og herlig! Men det er ikke samme stoffet inni som utenpå - noe som egentlig er ganske bra, ellers tipper jeg at klærne hadde trukket til seg hårene på jakka.. Jeg hadde en annen jakke som hadde samme stoffet inni, og jeg fikk så masse hår i munnen og hårene hang fast i klærne. Skikkelig plagsomt.. Men nå har jeg heldigvis denne jakka, som jeg er såå glad i!Har du bamse jakke?
Hei! Nå som det er skolestart, tenkte jeg å vise noen ting jeg gjerne kunne gått med på skolen fra Junkyard.com. Kanskje dere også liker noe av det samme? Det er så utrolig mye fint på nettsiden at det er vanskelig å velge mellom klærne og skoene haha.. Maks jenteproblem! Det er også utrolig mye salg på junkyard, og de har både jente klær og gutte klær. Samtidig har de også longboard, capser, solbriller og andre ting. Ta en titt vell!Hvit magetopp med skrift her  Svart kose genser her  Grå magetopp som passer til alt her  Mørkeblå jeans her  Junkyard trenings tights her  Lyseblå herlige jeans her


Svart vaffel jakke her  Blå og hvit fancy jakke her  Lang svart kose jakke her


Svarte vans her  lyse blå converse her  Twist bukse her  Langt kult grått skjørt her  Lyse lilla vans her  Nike air joggesko her  Mipack sekk her  Herlig mipack bag her

Klikk deg gjerne inn på noen av linkene om du også likte det, eller se om du finner noe annet interresant! Hva syntes du om Junkyard.com?

-Cindy 

#junkyard #backtoschool #wants #inspo #blog #cindyllb 
Heia alle søte! I går var jeg på "Ego trip" - en populær plass midt i vanse hvor du kan få omtrent alt innen voksing og skjønnhet! Jeg prøvde ut LVL - lenght, volume and lift - permanent til vipper. Noe jeg er skikkelig fornøyd med! De aller fleste velger vippe extensions fremfor annet du kan gjøre med vipper. Men tipper at de fleste av dere aldri har hørt om LVL? Det er en behandling som er på dine egne vipper og tar omtrent 45 minutter. Vippene blir omtrent like lange og fine som om du hadde tatt extensions. I tillegg til det, blir vippene bøyd, slik at det ser ut som du har brukt en vippe tang. Dette varer i 6-8 uker! Jeg anbefaler denne behandlingen mye mer enn vippe extensions. Dette er også på dine egne vipper.

Vil du også prøve ut LVL? Bruk rabattkoden LVLrabatt når du bestiller time. Telefon nummer og informasjon ser du nederst i innlegget. Rabatt koden gir deg hele 250 kr. i avslag! Ordinær pris: 749, pris for dere: 499. Lik facebook siden hennes her for å følge med på nyheter, tilbakemeldinger og tilbud! <--- Link

FØR


Silke bilder blir alltid rare! Menmen.. Her ser du iallefall hvordan jeg så ut før jeg begynte med behandlingen.

Bildet under viser hvordan det gjøres. For å bøye vippene, blir de holdt nede på øyelokket med en krem. Du får også en slags vippe shampoo på. De fleste vil syntes at du ser helt mongo ut med alt du har rundt øynene, men man gjør alt for skjønnheten, eller hva? Grunnen til at jeg har det hvite rundt, er for å presse øynene litt mer sammen, slik at jeg ikke får noe inn i øynene. "Ego trip" er en utrolig sikker plass, og jeg har ikke hørt noe annet enn bare positive tilbakemeldinger.


Tok disse bildene i svart hvitt, fordi bildene var mer oransje. Men du ser også vippene bedre i gråtonen enn om det hadde vært i original fargen.

ETTERJeg kunne ikke vært noe mer fornøyd enn hva jeg er nå! Vippene og øyen brynene ble helt perfekte! På disse bildene har jeg heller ikke på maskara - kun under. Og det viser hvor bra dette er. Voksing og farging av bryn koster 250 kr. Håper det er mange av dere som synes dette hørtes spennende ut og syntes at resultate ble bra, og vil teste dette ut! Husk å bruke rabatt koden LVLrabatt!


Skjønne Anne Lene som ga meg de herlige behandlingene

Jeg fikk også et parafin bad for hendene, noe som var såå herlig! Vannet var litt varmt - noe som var godt! Har du noen gang dyppet fingeren din i stearin? Isåfall så føles dette likt, bare at det ikke er like varmt. Det ser også ut som stearin, men det er det altså ikke! Hendene føltes utrolig myke ut etterpå - for en herlig følelse!

En av de fineste neglelakkene jeg har, er fra "Ego trip", og koster 129 kr. Neglelakken skal også vare mye lengre enn andre. Jeg pleier som regelt og miste mye av neglelakken dagen etter jeg har tatt den på. Men det har jeg ikke gjort med denne! Se flere utvalg på facebooksiden hennes HER. Er også en link til facebook siden hennes øverst i dette innlegget.
INFORMASJON: Hvor: Ego trip Nordrevei 2 4560 Vanse. Telefon nummer: 94891549. Har du flere spørsmål? Send en melding til meg på facebook siden min som du finner HER, eller send en melding til Anne Lene på melding, enten facebook, eller telefon nummeret som står over. Sjekk ut min anbefaling for LVL HER.

-Cindy 

#LVL #perfection #love #egotrip #rabatt #tildeg #blog #cindyllb
 1. Jeg er livredd for edderkopper - visst jeg ser en eddekopp, uansett hvor stor eller liten den er, får jeg frysninger i kroppen. Ser jeg en helt ut av det blå, hopper jeg til å hyler! En dag jeg var på badet og skulle stelle meg, så jeg tilfeldigvis ned på gulvet, og der lå det en liten edderkopp.. Jeg ble så redd at jeg satt meg oppå benken der hvor vasken er, og begynte å grine! haha.. 

2. Når jeg ser på TV og noen sier "smil", smiler jeg - Både filmer og serier er jeg virkelig inne i dem, så jeg smiler helt automatisk om noen tar frem kameraet og sier "smil". Gjelder også når det skjer noe herlig i en film eller serie. Som for eksempel om et par forelsker seg, og de har sitt første kyss, da sitter jeg også bare å smiler fordi jeg er så glad på deres vegner. Hehhe..

3. Jeg er ikke et menneske uten frokost - Hver morgen må jeg ha frokost! Ellers blir jeg sur, og tåler ikke at folk snakker til meg. Eller i verste fall er borti meg.. 

4. Jeg elsker shopping - Ja, jeg er kanskje en smule for mye glad i å handle klær, sko og sminke.. Det vet alle vennene mine! Visst jeg ser noe jeg faller pladask for, så må jeg bare ha det! Selv om det kan bli litt for mye, så jeg må late som jeg ikke har sett det - noe som er drit kjipt! Men jeg kan ikke kjøpe alt jeg liker heller..

5. Om kveldene er jeg overyper - ikke alle, men de aller fleste kveldene blir jeg overhyper, iallefall om jeg har spist masse godteri. Da jeg reiste til Danmark med klassen, var jeg virkelig hyper når vi skulle hjem. Jeg hoppet og danset rundt på Danskeferja, og slengte meg rundt stolper.. PINLIG.

6. Jeg er kontrollfreak - spesiellt når det gjelder rommet! jeg klarer ikke å la en liten ting ligge på rommet uten at jeg må rydde det opp! Jeg rydder hver dag og reier senga mi, noe som er blitt min rutine. Det samme gjelder skole og lekser, jeg pleier alltid å gjøre leksene med en gang jeg kommer hjem. Hater å la det ligge, for så å gjøre det senere.. 

7. Jeg raper hele tiden - noe jeg er klar over at er uhøflig og ekkelt, men tenker ikke noe over det før etterpå. Og da er det ingen vei tilbake!

8. Jeg klarer ikke se en film uten noe å tygge på - Dårlig uvane! Når jeg skal se film med venninner eller familie, da må jeg ha noe å tygge på! Det blir som regelt noe usunt.. Men MÅ ha noe å tygge på! 

9. Jeg snorker og snakker i søvne hele tiden! uff!

10. Jeg elsker å kose - Klemmer er noe av det beste jeg vet! Spesiellt om en venninne er i dårlig humør, klemmer jeg ekstra lenge! Jeg kysser også noen av venninne mine på kinnet HVER gang jeg ser dem - synes det er så koselig! ahha

11. Jeg synger ofte - når jeg er i drålig humør, når jeg er glad, når jeg er sint eller lei meg, dikter jeg opp sanger. Jeg synger stadig på "Jingle Bells" også.. Merkelige greier, iknow!

12. Jeg googler absolutt alt - Om jeg har fått en kvise eller ikke aner hvordan jeg skal svare en person, da har google som regelt svaret på det.

13. Jeg HATER tomater, men liker ketchup.

14. Favorittkanalen er Disney Channel.

15. Jeg gir opp alt for lett - er det en oppgave jeg sliter ned på skolen, eller lager kort på en helt ny måte og ikke klarer det, gir jeg bare opp.. Jeg må virkelig bli flinkeremed dette.

 
Heisann! Da hadde jeg trukket vinneren av konkurransen der du kunne vinne et par solbriller. Vinneren ble Emilie, gratulerer! Jeg har allerede kontaktet henne. Det dukker nok opp flere konkurranser etterhvert, så det er bare å følge med!

Jeg fikk ikke blogget i går, fordi vi ikke hadde nett - noe som skjer omtrent hver gang det regner.. Men over til overskriften! For noen dager siden hadde jeg, Lillian en venninne, og Celin søsteren min fotoshoot, der vi tok på noen fine kjoler og pyntet oss. Det er så gøy å pynte seg skikkelig, og ta masse bilder! Når vi så gjennom alle sammen etterpå, satt vi med latterkrampe! Det så mange morsomme bilder der vi dummer oss ut haha..


Celin


Lillian... og fjortis bilder til slutt

-Cindy ♥

#summer #pictures #inspo #blog #cindyllb 
Hola! Den beste solkremen, after sun og den beste sol oljen, er definert merket Hawaiian! Jeg brukte sol oljen en dag jeg lå ute og solte meg. Og etter det, fikk jeg faktisk mindre fregner i ansiktet og en mer ren brunfarge - noe jeg hadde trodd ikke skulle gå ann.. Men det gjorde det, og jeg er storfornøyd! Hawaiian er et utrolig godt produkt, og det lukter vidunderlig 


Syntes at fargene er så fine og sommerslige!Har du prøvd noe fra Hawaiian? Om du ikke har, anbefaler jeg det på det sterkeste! Jeg har brukt dette merket lenge, og det er ingenting eg kan klage på! Du får kjøpt dem på cubus.

-Cindy 

#Hawaiian #anbefaling #solkrem #aftersun #sololje #blog #cindyllb
Heii!

I dag har jeg besøk av en venninne. Vi ble dratt i tube etter en båt av onkelen min - noe som var skikkelig gøy! Først var det Lillian venninnen min, som datt ut av tuba, og ikke lenge etterpå var det min tur.. Det var faktisk ikke vondt! Du kjente ikke engang at du traff vannet haha.. Utenom det, har vi laget oss bringebær milkshake, solt oss, vært ute å kjørt i riveren, og kost oss max!

Jeg fikk et spørsmål av en leser om jeg kunne filme rommet mitt. Og det skulle jeg selvfølgelig få gjort, selv om det tok litt lang tid. Men endelig er jeg ferdig med den, så den er klar for vises! Det er iallefall ikke vanskelig å se at det er mitt rom, fordi jeg har utrolig mange ugler! For de som kjenner meg, vet de at jeg er helt besatt av ugler haha.. ENJOY THE FILM!

 Husk å sette tannhjulet på det høyeste for best kvalitet!

-Cindy 

#roomtour #myroom #decoration #inspo #videoblogg
Heiia! Nå er det en stund siden jeg har hatt en konkurranse.. Så tenkte det kunne være fint med en sommerkonkurranse der du kan vinne et par solbriller, som passer fint nå som vi har en del sol! Det er ikke ekte Ray-Ban solbriller, men kvaliteten er på topp og de passer til både jenter og gutter. Om du ikke trenger noen solbriller, er de veldig fine i gave! Det følger også med en liten "klut"som egentlig er til å tørke over skjerm til pc, mobil osv.. Men jeg syntes det funker supert til solbriller også!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:
1. Besøke nettsiden Junkyard.no gjennom min blogg. Klikk her for å komme til nettsiden
2.Like Facebook siden min her, eller følge meg på instagram her
3.Like/dele dette innlegget dersom du har facebook (trykk på "liker"- knappen nederst i innlegget)

Du kan også skrive flere kommentarer - da har du en større sjanse til å vinne. Men ikke overdriv, og skriv en hel haug med kommentarer er du snill. Håper det er mange som vil delta!

Jeg trekker en tilfeldig vinner av solbrillene nå på søndag, masse lykke til alle sammen! Husk å legge igjen en kommentar med navnet og emailen din, slik at jeg kan kontakte deg dersom du er den heldige vinneren.

-Cindy ♥

#giveaway #konkurranse #solbriller #inspo #blogg #cindyllb
Hei og hå alle! Endelig kan jeg få blogget igjen! Fikk ikke blogget før nå i dag, fordi vi ikke har hatt nett.. Som mange av dere visste, har jeg vært i danmark, og kom hjem i går. Det har vært en utrolig koselig tur, og vi fikk gjort masse! blant annet var vi i legoland, som var veldig gøy. Men må si at jeg syntes fårup sommerland er et hakk bedre! Men uansett så koste jeg meg utrolig mye! Vi har jo familie i danmark, og det var dem vi var på besøk hos.

I går fikk jeg pakke i posten fra Junkyard.no. Jeg bestilte et langt svart skjørt, en svart topp, et par svarte solbriller, og en mørkeblå caps. Syntes alt dette passet så utrolig godt sammen, og det var en av grunnene til at jeg valgte dette. Jeg har hatt lyst på en caps veldig lenge, men har ikke funnet en som passet meg.. Men så fant jeg denne herlige capsen fra Junkyard.no, og som var på tilbud til 45kr! En stykk glad jente! Det fulgte også med noen Junkyard klistermerker!


Du finner denne kule capsen her


Solbrillene finner du her


Toppen her // Skjørtet her <--- Linker til produktet

Klikk dere inn på en av linkene (det er også link på alle bildene), og se om dere finner noe dere liker! De har så utrolig mye fint at det kan være vanskelig å velge hva du vil ha! hehe.. 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits