Hei alle sammen! Nå har jeg trukket alle vinnerne av Flash Tattoo konkurransen. Og de heldige vinnerne av en pakke gratis hver, ble Isabell og Kjerstin! GRATULERER SÅ MASSE! Det var også 5 stykker som skulle få en rabattkode på 30% hver, og de fem ble Hannah, Tonje, Serin, missmusicalqueen og Line Cecilie! Gratulerer så masse til dere også! Alle vil få en mail om ikke lenge!

Satt å så gjennom alle bildene på macen, og så masse herlige bilder fra jeg var på Rhodos - noe jeg savner såå masse.. Så da tenkte jeg å lage en liten collage med tilbakeblikk fra en minnerik tur! Så det ikke kooosli ut? Den 12.september resier jeg til Mallorca, og skal være der i 2 uker sammen med masse familie folk! ÅÅH, gleder meg sinnsykt masse! Spesielt siden vi ikke har hatt en særlig varm sommer.. Venter fortsatt på det fine været jeg! hihi

-Cindy!
Hei dere! Tenkte det kunne være moro å starte den nye uken med en digg konkurranse? Du kan nemlig vinne en pakke med Flash tatto! I en pakke er det fire ark med forskjellige tatoveringer, og du kan velge akkurat den DU vil ha. Det er til sammen 7 vinnere - 2 stykker vil få en pakke med flash tattoo gratis, og 5 stykker vi få en rabatt kode på 30%. 

Dere kan velge om dere vil delta gjennom Facebook eller Instagram. Dette må dere gjøre for å bli med:
1. Like / Dele dette innlegget ved å klikke på "Liker / Del" knappen til venstre i slutten av dette innlegget. Om du deltar gjennom Instagram, reposter du bildet under teksten, på instagramen din, og tagge @cindyllb.
2. Klikke deg inn på nettsiden flash tattoo HER, og finne din favoritt pakke. Når du har funnet din favoritt, kopierer du lenken og limer den inn i kommentarfeltet under blogg innlegget. Husk også navn og Email!

For større vinnersjanse kan du like facebook siden til flash tattoo HER, og min facebook side HER. Konkurransen varer til neste Mandag!

LYKKE TIL!


Q - Hva syntes dere?

HA EN FIN SØNDAG FOLKENS!
Heia! For ikke lenge siden mottok jeg et par herlige sko fra Shoeday. Hvite sko er veldig fint, og er også populært. Dessuten passer de til alt mulig - fest, bursdag, hverdag! Syntes det er kjempekult å matche med et skjørt og en kul topp, og gjerne et stort smykke! Er også superfint å ha helt hverdagslige klær til, slik som jeg har på bildene.Shoeday er en kjent skobutikk, og de har masse fint! Jeg likte disse skoene med en gang. Og du kan få kjøpt dem i størrelsene 36-46, så de passer utrolig mange! Kunne du tenke deg de samme? Da finner du dem HER

Q - Hva syntes du?
Hei alle sammen! I dag er det en kjempefin dag med sol og ikke skyer på himmelen. Men det er allikevel litt kjølig med den kalde vinden. Men heller det enn regn! Så derfor ble det litt mer sommerklær for i dag! ÅÅH, deilig. 

Før jeg reiste på ferie i en uke, mottok jeg masse flash tattoes fra DENNE nettsiden. De er så sykt fine, og var kjempe vanskelig å velge ut kun noen. Og når jeg skulle velge ut hvilke jeg skulle feste på kroppen, satt jeg ganske lenge bare å kikket på dem og lurte på hva jeg skulle ta. Det jeg likte så godt med utvalget deres, var det at det var mye forskjelig - både med farger og uten. Gleder meg til å få brukt mange av dem videre utover sommeren og når jeg skal ti syden♥♥


Fjær, mango og armbånd finner du i pakken "Maya Glory" her.

Nettsiden har utrolig rask levering! De pakker inn varer hver dag, og dette er slik at varene skal komme fort ut til kundene. Du får det mellom 1-3 dager. Alle bestillingene er også kostnadsfritt, og porto er inkludert! Hva er vell bedre enn det? Hver pakke inneholder 4 ark, og de er alle sammen veldig fine! Ta en titt på nettsiden selv, og kjøp deg en pakke eller to! Du vil IKKE angre!


Denne nydeligheten finner du i pakken Bali Buddha her.

Q - Har du tatt en titt på nettsiden?

Selv om dette er sponset, er det 100% mine meninger.
Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Her hat vi hatt sol,  men har blåst veldig masse! Jeg var på jobb også, så var inne allikevel. Men det var kjempekoselig! De jeg jobber med er helt crazy, akkurat som meg - haha! 

Tenkte å vise dere hvordan klesstativet mitt ser ut i dag! Har selvfølgelig hengt opp sommerklær, det frisker opp rommet masse! Kan ikke akkurat skryte så mye av været ute nå for tiden, men satser på at vi snart får sommer vær med sol og høye varmegrader. Flere enige?-Cindy!
10 problemer vi med krøller har - kanskje du kjenner deg igjen?

1. Morgenen. Håret ditt om morgenen er som en konfekteske. You never know what you're going to get. Enten oppfører det seg som en drøm og er som når du la deg, eller så er det til alle kanter uten et system. Jeg sover ofte med flette, slik at jeg ikke skal se ut som et troll når jeg våkner.

2. Pannelugg. Pannelugg er absolutt helt uaktuelt. Panneluggen vil bare ikke ligge fint, og er ingen vits å prøve. 

3. "Komplimenter". Ikke nok med at alle du møter sier at de misunner håret ditt så veldig. Når du endelig har brukt to timer på å rette ut hele håret, er det ikke måte på med kommentarer om at dette var noe du burde gjøre hele tiden! "Det var sååå fint!" Det er superkoselig med alle de fine kommentarene da! Bare det at de ikke vet hvordan du må slite med det. 

4. Hårbørste. Hårbørste er ingen vits. Jeg grer aldri håret så lenge krøllene er der. Man får bare flere knuter i håret når man prøver å fjerne dem. I tillegg gjør det skikkelig vondt! 

5. Regn/fuktig luft. Fuktig luft og regn er krølltoppers verste fiender! Håret blir dobbelt så stort (som om det ikke var stort nok fra før..), og blir, ikke minst, krusete og og uhåndterlig. Det verste er når du har brukt to timer på å rette ut krøllene, og alt arbeidet faller med regnet eller den fuktige luften. Så da blir det å sette håret opp i en hestehale eller en dult.

6. Produkter. Produkter lover ditt og datt. Ved å bare bruke en bestemt shampoo blir det lovet at du får glatt, rett og glansfullt hår på bare 3 uker! Haha særlig! Bruk en shampoo for tørt hår, og rett ut håret med en rettetang når du føler for det. Ikke glem varmebeskyttende! 

7. Accessories. Hårpynt er veldig vanskelig å feste i krøllete hår, slik at det ser fint ut. Du trenger minst en medhjelper, og cirka en halvtime for å få det fint! Luer er også et mareritt - den dekker ikke ørene helt fordi krøllene er i veien..

8. Kallenavn. Sånn som blondiner med forhåndsdømming og blondinevitser, sliter jenter med krøllete hår med kallenavn - Krølltopp, Annie, Puddel, you name it. Ofte følger det med et lite klapp på hodet også.

9. bakterier. ALLE skal ta og kjenne på håret - noen ganger uten å spørre først. Og greit nok at håret ikke blir fett så fort, men følelsen er likevel ekkel. Jeg digger når folk fletter og diller med håret, men da er det som oftest jeg som spør først. 

10. Småhår. Alle de små søte babyhårene som vokser ut fra alle kanter - og har en liten krøll på seg i tillegg, er ikke et lett problem når du har håret i strikk. Du må begynne med lusespenner eller prøve og tvinne alle småhårene inn i resten av håret. ååhr.. 

Lik om kjenner deg igjen i ett eller flere av punktene!

11. Alder. Utrolig mange tror du er mindre enn hva du egentlig er. Og det er på grunn av krøllene! Jeg aner ikke hvor mange ganger folk har trodd jeg var sånn 15 år, når jeg egentlig er 17 år. Er kun noen få ganger noen har trodd jeg har vært et år eller to eldre. Men jeg tror de sier det bare for å være snille.

Gjerne lik eller del innlegget om du er enig i ett eller flere av punktene!

Q - Kjenner du deg igjen i noe av det?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits