Heiia! Som noen av dere vet, jobber jeg i en kiosk. Her selger vi masse milkshake, blant annet med tuttu frutti smak, blåbær, kirsebær og mer! Og da tenkte jeg at dette ville jeg prøve ut hjemme. Og kjøpte med meg noen smaker hjem,og laget milkshake til familien. Det eneset du trenger å gjøre er å ha oppi så mye vaniljeis du trenger, hell i litt melk (den du selv vil), og til slutt har du i så mye smak du vil, og mixer dette sammen. VOILA! en utrolig enkel oppskrift på en knallgod kalloribombe! Det er best om du har vaniljeis om du skal ha smak i, for da kommer smaken mye mer frem. Ååh, det er virkelig herlig å drikke en kald og god milshake, og lese i magasiner! I magasinet "det nye", fulgte det med en veldig fin highlighter også - jeg elsker når det følger med en liten gave til deg! Enig?Smaken gjør milshaken ekstra god! men selvfølgelig er det veldig søtt, og du orker mest sannsynlig ikke så masse.. Og da er det smart å ta litt små glass, slik at du kanskje klarer å drikke opp alt. Gjerne pynt sugerørene med en liten sløyfe eller annet dill for å piffe de litt mer opp - noe jeg er veldig glad i! 

Så det ikke herlig ut? Tipper på at jeg kommer til å lage dette flere ganger! Om du vil lage milkshake med smak i, er jeg sikker på at du kan få kjøpt noe på en kiosk! Om du går inn noen dager før, kan du kanskje spørre om de kan bestille en hel flaske ekstra med den smaken du vil ha. Da kommer den mest sannsynlig når de andre varene også kommer.

Jeg reiser forresten til Danmark i morra (tirsdag), og skal være der til fredag i denne uken. Mens vi er der, får jeg dessverre ikke blogget.. Men jeg skal blogge så fort jeg kommer hjem igjen! Inntil da, ha noen nydelige dager dere!
Heia alle sammen! Etter tre dager i søgne, tok vi turen til stokken, som er en plass utenfor kristiansand. Det var utrolig koselig, og jeg og Lars Tobias fikk tatt oss et bad i sjøen også - det var såå herlig! Vannet er så varmt og godt for tiden. Både i sjøvann og ferskvann. Det var også omtrent helt vindstille i stokken, så jeg fikk lagt meg til rette for å sole meg - endelig! De andre dagene har det værtså mye vind, at jeg ikke har hatt bry til å sole meg.. Så det var godt å kunne gjøre det igjen!Mens vi var ute på brygga, kom det en gutt kjørendes i en båt med et henning olsen flagg, og det viste seg at han solgte is! Det er ikke ofte noen kommer kjørendes i en båt for å selge is! Så det var morro. Kan tenke det var sommerjobben hans, og tipper at man ikke kan få en gøyere jobb enn det!
Det var såå fint på kvelden når sola gikk ned! Jeg spurte Christina lillesøsteren min, og Lars Tobias om å stå "modeller" slik at de fikk solnedgangen i bakgrunnen. Det var utrolig nydelig! Christina tok også et par bilder av meg. Hun er herlig! Det siste stoppet som jeg hadde på båtturen, var på en øy utenfor mandal, der hvor turen startet. Når jeg skulle dra hjem, ble jeg kjørt inn til byen i mandal, for å ta bussen derfra.

Hva syntes dere?


Heia! Neste stopp på båtturen var åros, en campingplass i søgne hvor vi kjenner en del folk. Det var en av grunnene til at vi valgte å overnatte her. Vi hadde en camping vogn her før, men solgte den for en del år siden. Det blåste dessverre en del på åros denne gangen - men samtidig var det utrolig varmt andre plasser på campingen. Det blåste vell mest nede ved sjøen.. Men vi klarer noe vind! Ikke sant? Ååh, det er så utrolig fint på åros! Det er en stor brygge for båt gjester til å kommer på besøk - og en plass for gjester som har med sine egne camping vogner eller telt, de har et basseng, og rett med bassenget ligger det en liten kiosk, og det er utrolig mange herlige mennesker! Vi overnattet her i tre dager, og jeg har allerede fått meg nye venner! Som noen av dere vet, elsker jeg å bli kjent med nye mennesker.
Vi kosts oss med bringebær og blåbær med vaniljesaus, etter en god pizza en av dagene! Himmelsk!

Dette er definert den plassen jeg syntes var gøyest på hele turen! Spesielt siden vi kjenner en del folk. På kveldene var vi en hel gjeng som bare gikk rundt og snakket, og et par av dagene spilte vi volleyball. Det var utrolig koselig, og minner som ikke glemmes!
Har du vært på åros camping før?
Hei dere! Beklager så mye at jeg ikke har blogget på ganske lenge! Men jeg har vært utrolig travel. Har blant annet vært på båttur i en uke, og jeg jobber hver dag denne uka.. Men jeg skal prøve å være flinkere!

Som jeg nevnte, har jeg vært på båttur i en uke sammen med familien, og venner av oss. Da stoppet vi og sov over flere plasser, som jeg tenkte å vise dere noen bilder fra! Første stopp var mandal. Mandal er en utrolig fin og ksoelig by, den ligger rett med sjøen, og der ligger det også en veldig fin gangvei. Når vi ankom mandal, gikk vi rundt i byen og koste oss. Det var en deilig temperatur, og jeg fikk veldig lyst på noe kaldt! Og da ble det en kaffe mocca med iskaffe, som var himmelsk god! Kan minnes om en sjokoladekrem med kaffe i! Har du smakt kaffe mocca før?

Christina, lillesøsteren min


Jan Terje og Lars Tobias, et par venner


Topp
Monki Shorts Fått i gave Jakke H&M

Rett utenfor kulturhuset, var det en liten bar, der du kunne kjøpe is osv.. Det var også en utrolig fin plass her, hvor du kunne sitte ned og kose deg, eller stå på skate borad, sparke sykkel og mer! Det var her vi hadde båten for natta.Dette bildet tok jeg ut av båt vinduet, der hvor jeg sov! Det var virkelig nydelig på kveldingen. Syntes det er så utrolig fint når lyset treffer vannet! Første natta lå vi forresten rett utenfor mandal, men tok turen inn til byen dagen etterpå, og sov over der til neste dag. Det var skikkelig koselig! Har du vært i mandal før? Om du ikke har, anbefaler jeg deg å gjøre det en gang!

HA EN FIN DAG VIDERE FOLKENS! 
Heia dere! Det er ikke veldig lenge siden jeg kjøpte toppen og skjørtet jeg har på meg på disse bildene, men jeg elsker de virkelig, og bruker det masse! Passer både til hverdager, selskaper og det du enn ville brukt det til! Den jakka er den beste bamse jakka som finnes! Jeg er helt forelska i den.. Den er varm - men ikke for varm, er herlig å ha på, og er virkelig fin! Selv en av mine bestevenninner elsker den, så hun pleier å låne den av meg når vi er sammen, hehe.. Hun er skjønn!


Jakke H&M Topp og Skjørt Bik bok Sko Shoedays Veske Primark

HA EN FIN DAG!
Heii dere! Noe av de gøyeste jeg vet, er å kikke i mote magasiner! Her finner jeg utrolig masse inspirasjon. Og mye av det er noe jeg tenker dere også vil like - blant annet skjønnhets tips! Så her får du en del tips til både hud og hår!

Oppbevar ansikts kremen og øyen kremen din i kjøleskapet - Kalde kremer frisker opp ansiktet og gjør at blodkarene trekker seg sammen.

Skrubb leppene for å unngå at de flasser - Bruk dessuten en god leppepomade, da holder leppestiften lenger. Bruk også gjerne en øyenskygge på leppene før du tar på leppestift eller lipgloss. Da sitter det lenger på, og fargen vises mye bedre.

Gjør eyelineren din myk ved hjelp av hårføneren - Da blir det lettere å legge den i tykke lag, og den tørker fortere! Bruk gjerne en liten pensel til å påføre lineren i øyenkrokene.

Lek deg med ulike teksturer på øyen sminken - Et tynt lag med lipgloss over øyen skyggen skaper et tøffere uttrykk. Legg også gjerne på flere forskjellige øyen skygger oppå hverandre, eller ved siden av. Nå til sommeren vil jeg si at det er herlig med hvit, rosa og lyse lilla sammen, eller hvit, grønn og lyse blå.

Røff opp krøllene - Børst gjennom håret helt til slutt, før du heiser deler av manken med et par hårklyper. Dra deretter noen hårtufser ned mot ansiktet.

 sptretne krøller - Surr små seksjoner av håret rundt en smal krølltang, og resultatet vi du se etter at du er ferdig! Jeg har ikke testet dette ut selv, i og med at jeg har utrolig masse krøller fra før av. Men tenkte det kunne være gøy å dele med dere!

Rufsete hestehale - Samle håret i en rufsete hestehale, og dra ut noen fisjoner (som er små hår, og som noen vil kalle baby hår - noe jeg gjør haha) her og der for å gjøre det enda mer skjødeløst. Det er veldig fint!

Fake it until you make it -Klipp håret ditt i ulike lengder mens du venter på at det vokser seg langt. Er det lengst foran, gir det en illusjon av at hele håret er lengre enn hva det faktisk er.

Hårkur - En hårkur øker hårets elastisitet og gir det styrkende proteiner og fuktbevarende ingredienser. Det hjelper i kampen mot porøst hår som lett kan brekke. Jeg har fått hårkur, noe som er skikkelig herlig, og ikke minst så hjelper det. Håret mitt var utrolig glatt, og luktet himmelsk! Så dette er noe jeg anbefaler dere også, dette kan du gjøre hos en frisør!

Stuss ofte - Klipp håret jevnlig, slik at tørre spisser ikke sliter ytterlige på resten av håret. Det kan virke skummelt å overgi seg til frisøren for å klippe deg i håret annenhver måned f.eks.. Men det kan lønne seg i lengden. Da slipper du å måtte klippe av mange centimeter med ødelagt hår.

Har du noen skjønnhetstips?
Heiia alle! Tenkte å anbefale dere en dag krem (ansiktskrem) jeg kjøpte på H&M denne helga. Det er ikke lenge siden jeg kjøpte den, men er allerede superglad i den! Jeg har en tørr hud, og er ofte trøtt på morgenen. Da jeg påfører denne kremen HVER morgen, våkner jeg til og føler meg freshere - samtidig blir huden fuktigere slik at jeg ikke er like tørr! Den forrige jeg hadde ble tom ganske fort, og da var det krise når jeg ikke hadde mer igjen! Så jeg ble glad når jeg fant denne dag kremen, som jeg også vil anbefale til dere! Den finnes også for normal hud.

Har du en favoritt dag krem?
 

Hei! Da jeg var på øyna dagen, kjøpte jeg et kanon fint smykket! Det er virkelig fargerikt og sommerslig. Disse lyse fargene passet utrolig godt sammen, og passer til det meste. Jeg vil ikke anbefale å ha det på til en mønstrete topp, fordi det kan bli litt for mye.. Men ellers er den utrolig fin sammen med en ensfarget topp. Jeg syntes også at du ser enda brunere ut med dette på! Det er p.g.a fargetonene - noe jeg liker! Har veldig mange smykker og dill, men jeg elsker det!
Topp og shorts: H&MEr du glad i smykker?
 

Hei alle sammen! For ltt lenge siden så jeg et diy bildet der du kunne lage din egen vannmelon is (eller den melonen du ønsker). Da tenkte jeg at jeg selvfølgelig måtte prøve dette ut - jeg liker å teste ut nye ting! Det er ikke mange ingredienser, og det er kanon gøy å lage!


Dette trenger du: Vannmelon og sitron (så mye som du trenger) // Plastikkglass og plastikkskjeer // Sukker og melis

♥Først skjærer du melonen i noen biter, gjerne flere små. Etter å ha gjort det, legger du dette opp i en mix master. Grunnen til at du burde skjære melonen i flere små biter, er at det fortere blir mixet. Får du ikke plass til alle bitene, tar du to eller flere puljer.

♥Når melonen har blitt mixet helt ferdig, og du kan drikke det, heller du det oppi plastikkglassene (du velger selv hvor mye du vil ha i hvert glass). Jeg fikk fem glass, men hadde ikke mer enn en fjerdedel av melonen.

♥Lag melis og ha dette i en skål, eller en boks som du ser jeg har gjort. Legg også sukkeret oppi en skål, og kutt opp sitronen. Når dette er gjort, ruller du sitronen i meliset - og deretter sukkeret. Viktig at du ruller sitronen i meliset først, i og med at det er dette som gjør at sukkeret holder seg på.

♥Sett plastikkskjeene gjennom sitronen og oppi koppen med melon saften. Sett så disse inn i fryseren, og ha de inne helt til det er stivnet.

♥Helt til slutt kan du dra dem ut av koppen og sette dem på et brett (kan være smart og trykke litt rundt koppen, og ikka bare dra i skjeen). VOILA! Nå har du hjemmelaget is! Så enkelt og greit er det. Er supert å servere om du har besøk! Smaker også veldig friskt og godt.

Skal du prøve det ut?
Hallo!

I dag reiser vi ut i båten østover mot Arendal, for å være i en hel uke. Jeg gleder meg faktisk ganske mye! Spesielt siden vi skal innom så mange plasser. Håper bare at det ikke er så dårlig vær hele tiden.. Får bare håpe på det beste! Jeg tar ikke med macen ut på sjøen, så da har jeg laget noen tids innstilte blogginnlegg til dere.

I går var jeg i bursdag til Ingrid og Bente, to av mine venninner. Det var utrolig koselig å treffe igjen flere av de jeg gikk i klassen med! Planen var egentlig å ha vannkrig etter kake og god mat, men det ble litt for kaldt. Selv om meg og Ingrid hadde en liten vannpistol vi gikk rundt og sprutet med haha..


Tomine og StineKake og søtt er såå godt, noe det har blitt for mye av i sommer.. Men herlighet - er det sommer, så er det sommer!

Ha en nydelig søndag videre folkens!
Heiia! På torsdag var jeg og mange av vennene mine en tur i kristiansand. Vi tok bussen opp til senteret, fordi det ble alt for varmt å gå rundt i byen. Når vi kom hertil, var det ikke lenge etterpå før vi satt oss ned og tok noe mat. Vi var på senteret i mange timer, og vi orket ikke gå rundt mer. Da tok vi turen ned til byen igjen, og gikk ned til en stor park i havna. Herlighet så fint det var der! Kunne sittet der lenge jeg! Jeg kjøpte ikke mye på turen - som jeg er skikkelig stolt over! Det var flere ting jeg ville ha, men jeg klarte å legge det bort igjen. Så dette kjøpte jeg:


Topp: Monki // Blomster hårbånd, falske øyevipper og ansiktskrem: H&M
Bik bok

Ååh, denne kosedressen er bare så comfy og superherlig! Stoffet er himmelsk, og det perfekte antrekk til kvelden! Blåfargen er veldig fin, jeg syntes den var så sommerslig og skjønn. Jeg hade en super tur til kristiansand med noen herlige venner. Tipper det kommer til å gjenta seg en dag!

Har du vært i kristiansand før?
Heii! På onsdag var jeg på VG lista i stavanger med søsteren min celin. Herlighet så masse folk det var! Men vi var utrolig heldige som kom ganske langt frem, i tillegg sto vi på det gule som de pleier å legge over der hvor ledningene til scenen går. Grunnen til at vi ville stå her, var at vi kunne se over hodene til mange av de andre, og da så vi mye bedre! Jeg filmet ganske mye på konserten, så jeg regner med det kommer ut en video en dag. Det blir en stund til, i og med at jeg skal på båttur i en uke.. Men den kommer!

Det ble mye hopping og dansing her vi stod! Og selvfølgelig ble det også mye synging - noe det kan bli en del av når du kan sangen. Det er så utrolig morro å være litt "vill" på konserter, og ikke bry deg om hva andre syntes om deg! Du får det så mye gøyere om du bare gjør det du føler for å gjøre!

helt til slutten når sangen min engel ble syngt, var alle artistene fremme på scenen, og utrolig mange av artistene tok selfies med publikum i bakgrunnen. Og ikke minst, så tok mange i publikum frem mobilen - noe som ikke er vanskelig å se på bildene iallefall! Dette er definert en av de beste dagene på lenge! Alle var så utrolig flinke, og jeg koste meg skikkelig mye ♥ Etter konserten, kunne både meg og celin kjenne at det var vondt å bøye knærne etter å ha hoppet og danset så mye - og i tillegg til det, var vi hese i stemmen haha.. Men det var det virkelig verdt! Da meg og celin satt og ventet på en buss, kom VG lista bussen med alle artistene i. Da jeg kikket inn, møtte jeg blikket til Omer Bhatti, og han vinket til meg! Ææ, Jeg ble såå glad! "Den følelsen"

Var du på VG lista i stavanger, eller kanskje en annen plass? 

//Alle bildene er fra weheartit

♥ ♥ 
 

Hallo! I dag reiser jeg til stavanger, og klar til VG-lista i morgen. Ååh, jeg gleder meg såå masse! Jeg skal være hos søsteren min til torsdag, og da reiser jeg til kristiansand med vennene mine. Har fullt opp, og kan hende jeg ikke får blogget hver dag, men skal prøve!

Som det står i overskriften, tenkte jeg å vise dere mine favorittsolbriller fra bik bok! De er virkelig behagelige å ha på, og syntes de er kjempekule! Jeg har ikke sett så mange - eller faktisk ingen, som har disse. Og det er morro! Jeg elsker å ha noe som ikke mange andre også har! 
Hva syntes du?
Heia alle skjønne! På lørdag var det øyna dagen - som er kun en gang i året. Og som jeg nevnte, hadde jeg en salgsbod, og jeg solgte omtrent alt! Hadde bare noen få ting igjen, og det er utrolig morro! Det var meldt regn og lyn og torden hele denne dagen, men var bare litt regn om morgenen, og null lyn og torden heldigvis. Sola tittet frem bak skyene i løpet av dagen, og det var herlig! Så vi var egentlig ganske heldige med været må jeg si. Man kan som regelt ikke alltid stole på det værmeldingene sier.. Men av og til håper man at det stemmer, og av og til ikke! Tenker du også slik?Jeg hadde noen flinke "assistenter" til å stå bak bordet i boden der vi solgte, og hjalp meg. Bland annet lillesøsteren min christina, som også var med på å bake cookies og pikekyss. Ååh, jeg må skryte og si at de ble veldig gode! Pikekyssene hadde smaken appelsin og bringebær, noe som var friskt og utrolig godt!Det var utrolig mange folk, selv om det regnet! Og det er veldig gøy å se at folk stiller opp selv om været ikke er helt perfekt. Onkel ole viggo og morfar pleier å stille opp til å grille omtrent hvert år, og da går jeg alltid bort til dem for å få mat - da slipper jeg å stå i kø haha.. Må si at dagen ble hundre prosent vellykket, og vi var alle fornøyde.
Heia! Som jeg nevnte i går, så er det øyna dagen i morra - Det er en dag hvor det er flere salgsboder, og du kan få kjøpt vaffler, god grilmat, og selvfølgelig is. I fjord hadde jeg en egen bod, der jeg solgte hjemmebakst og andre hjemmelagde ting. Det samme skal jeg i år, og det gleder jeg meg masse til! Det stiller opp mange folk, selv om det regner eller ikke! Men selvfølgelig er det ikke like mange folk på dagen om det regner, som det hadde vært om det var sol. Det er opp til 1000 mennesker på denne dagen, og det er utrolig morro, og ikke minst superkoselig ♥ Du tilbringer dagen til å være med familie og venner, og ingenting er bedre enn det! Enig?

Nå mangler jeg bare å legge alt i en boks, så jeg fint får det med meg til i morra. Håper dagen går fint!

Her ble det mye folie! Haha.. Det er veldig fint, og ser mye bedre ut syntes jeg!

HA EN NYDELIG DAG DERE!
Hallo alle herlige! Da hadde jeg, mamma, og lillesøsteren min Christina, bakt cookies til øynadagen som er nå på Lørdag. Det er veldig gøy å bake, spesielt om man er flere! Enig? Resultatet ble bra syntes jeg, og det samme syntes mamma og Christina. Vi hadde to forskjellige slager; Brownies cookies, og lyse cookies med peanøtter og sjokoladebiter. Ååh, himmelsk godt!

Liker du å bake?
Hei dere! for ikke så alt for lenge siden, kjøpte jeg et par sko på Adelin fashion. Ååh, jeg elsker dem! De er supersøte og veldig sommerslige. De passer til omtrent alt, iallefall sommerantrekk. Tror ikke det hadde vært det fineste å gå med joggebukse sammen med dem, haha.. Men for all del, det hadde nok gått det og! Jeg elsker blonden som er bak med hælen på skoene, det er så søtt. Syntes også at "kjettingen" passer veldig godt til! Tenk så fint de hadde passet til en lang og sommerslig kjole. Det vil nok bli utrolig nydelig!

De har en liten romantisk stil i seg, som jeg elsker med dem!
Hva syntes du om skoene?
Heii dere! som dere kanskje ser, har jeg fått en ny header. Den ble utrolig fin, og ikke minst sommerslig! Det var herlige og supergode Sara Helen som laget denne til meg, og som redigerte på designet mitt. Hun har en nydelig blogg med utrolig fine bilder, så jeg anbefaler dere alle til å følge henne! Bloggen hennes finner dere HER. Trenger du, eller vil ha en ny header? Da er det bare å spørre Sara Helen, så er jeg sikker på at hun vil lage en til deg! Det er også helt gratis.Hva syntes dere om den nye headeren min? 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits