Ååh som jeg savner alle roadtrippene på Gjennestad! Vi var ganske ofte å kjørte rundt bare for moro, noe som var veldig koselig! Spesielt etter en lang dag på stranden, da var det også ganske digg med maccern haha.. Det beste er å kjøre bil man kan ta av taket på - er så herlig når håret flagrer, hihi

ÅÅH, er det ikke nydelig vell? Elsker virkelig solnedganger, er så utrolig fint. Spesielt i syden, da er det helt perfekt å ha en liten photoshoot med familie, venner og noen få portrett av deg selv! 

Ellers i dag skal jeg på jobb, så har jeg ordentlig ferie! Skal ikke jobbe noe mer før 1.August når jeg begynner som lærling, og det er ganske digg. Kjenner jeg grugleder meg til å begynne å jobbe 100%, men blir jo en vane etterhvert. Og jeg skal jo jobbe med noe jeg liker veldig godt, så det er ganske positivt da!

Q - Liker du roadtrips? 
Heihei pepzz! Nå er jeg i gang med full pakking for både Palmesus, Sverige, Møre osv. Det er faktisk veldig vanskelig å vite hva slags klær og sko man skal ha med, og hvor mye man skal ha med. Er så vanskelig å vite hva slags vær det blir, så da blir det en del klær haha! Men uansett så kommer det til å bli helt supert! Skal du noe spesielt nå i sommer?

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skulle antrekk nummer 2 komme ut i løpet av uken, so here you go:


Leppestift MAC  Topp Monki  Shorts ONLY  Sko Rusta


"TRUTEMUNN DAA" 

Ha en fin dag!
WOOW, så fort tiden går. Har helt glemt bort bloggen, i og med at jeg har gjort så masse i de siste ukene. Jeg har flyttet hjem, vært med venner og familie, jobbet, vært på shopping så klart (hihi), og mer. Har hatt en veldig bra start på ferien så langt, sånn utenom det grusomme regnværet. Har forresten skaffet meg billett til palmesus også!! Noen av dere som skal der? Gleder meg utrolig masse, spesielt siden det er så mange kjente artister som skal der. Palmesus er jo Fredag og Lørdag, og på Søndag må jeg opp sånn klokken 08, siden jeg resier til Sverige - og videre til Møre etter noen dager. Så blir spennende å se om jeg faktisk klarer å komme meg opp av sengen på Søndag, kanskje jeg bare døgner? hahha. Neida, dette klarer jeg! 

Tenkte iallfall å vise dere noe av det nye jeg har handlet. Mer kommer i løpet av uken. 


Caps H&M  Topp Carlings  Bukse Urban  Sko i merket Egbrandt Outlet  Leppestift MAC

KLEMZZ

 
Hey there! I uken som nettopp var hadde vi battle royale på skolen, der vi var flere lag som skulle gjennomføre diverse hinder og andre oppgaver, som blant annet en løype der vi løp i både jord og vann, og måtte krype under netting og klatre opp paller osv - dette var utrolig morsomt, og minnet om millitæret haha.. Vi hadde også flere andre oppgaver som var veldig gøyale!

Goo GG HOTGUNS! (team navnet)"don't break the egg" som vi faila på jaa.. Oppgaven gikk ut på å bruke de materialene du ser på bordet, og bruke dette på 1 egg - også skulle vi slippe dette fra en viss høyde. Visst egget var knust fikk vi ikke noe poeng, og det gjorde vi heller ikke. HAHA! Men var morsomt da 

Under her ser dere en annen oppgave, og dette gikk ut på å låse opp forskjellige låser til planke deler, og disse delene skulle vi sette sammen inni en firkant som allerede var laget. Det tok sin tid, men vi klarte det til slutt! Vi hadde også andre oppgaver som å f.eks traktorpulling og krysse en dam på raskest mulig måte, noe som var kjempemorsomt!

Også til slutt; Vi vant beste kostyme! Og da vant vi en softis hver på hagesenteret ved skolen, noe som var veldig digg! 

Q - Så det ikke moro ut vell?

 
Heihei! Lenge siden dere har hørt noe fra meg - men har hatt noe å gjøre hele tiden, noe det ofte blir til når vi har fint vær, hehe! Er så deilig å bare ligge ute å tæne seg og bli brun. Elsker varme og sol, så sommeren er definert den beste årstiden sånn utenom pollen allergien haha! 

Men, en av tingene jeg har gjort var å være på sluserock i Telemark. Det var faktisk i går, og var sinnsykt moro! Jeg var med et par stykker som driver med det kule "stæsje" under opptredener, som f.eks flammer og confetti. Og siden jeg var med dem, kom jeg backstage! Og artistene som var her, var Markus og Martinus, Morgan sulele, The main level, en fra norkse talenter og en jentegruppe jeg ikke husker navnet på akkurat nå, også var Atle pettersen konfransier. STARSTRUCKED!
Skjønne og gode Morgan Sulele

ÅÅH, Elsker bare denne gutten - super herlig person, og ikke minst veldig flink til å synge! Begynte nesten å grine når han stod å øvde på sangene han skulle synge senere på kvelden, og spesielt når jeg fikk tatt et bildet og snakket litt med han. Han er serriøst helt amazing! 

Også fikk jeg jo knipset et bildet med selveste Atle Pettersen! Han er også kjempe koselig og søt, og passer godt inn i rollen som konfransier og sanger. 

WOOHH - så heldig jeg er!

The main level - For noen gode gutter! I tillegg til de fine sangstemmene er det noen veldig koselige gutter, og ikke minst; Supersøte og kjekke! Kunne gjerne gått ut med en av disse jaa. De er så gode med fansen også, noe som sjarmerer veldig! hehe.. (beklager dårlig kvalitet på bildet btw)

Så har vi jo Markus og Martinus, de er bare så utrolig flinke og imponerer stadig! De er også supersøte, og sjarmerer nok de fleste unge jenter - til og med meg! De leverte et veldig bra show, og var helt seg selv, noe som er såå herlig! 

Dette var altså min Lørdag, sluttet dagen med en overnatting på hotell i Oslo også. Dette var en sinnsykt minnerik dag jeg aldri vil glemme, og det å få være backstage med alle disse artistene var bare helt fantastisk! ååh bare smiler av glede jeg

KLEMZZ
 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits