Ja, da var det SOMMERFERIE for søren! Fytti så fort tiden har gått - føler jeg nettopp begynte på design og håndverk.. Selv om jeg er sliten av å stå opp så sykt tidlig, kommer jeg til å savne skolen (spesielt Benni og Kristina!). Jeg har hatt et supert år! Og til høsten blir det å bo på Internat på Gjennestad videregående skole. Det ligger ca femten minutter fra Sandefjord - noe som betyr at det IKKE er langt til ferja som går til Sverige! Wheeei! Både gleder meg og gruer meg til å flytte for et år - men tipper det blir kjempe spennende! Hvor skal du være til høsten?


Søte Benni til venstre, og skjønne Kristina og Leo til høyre

Sluttet skoleåret med et snitt på 4,6 og gode minner, og starter ferien med å glede meg til kveldens episode av The Vampire Diaries og The Originals + Supernatural! Hvordan har du startet sommer ferien?
.. når du fjerner sminken. -Tips&triks fra moteblad

Selv om vi elsker å være jenter, er det mye vi kunne klart oss uten: Smerte i beina etter å ha gått med høye hæler på fest, stramme BH-er som gnager seg inn i skulderen, og ikke minst fjerne sminken når man egentlig bare vil sove. Ofte går det litt fort i svingene rett før du skal legge deg, og da kan det være at man gjør en del feil under sminkefjerningen. Husker du for eksempel på å holde bomullspaden over øyet i noen sekunder slik at mascaraen får tid til å løses opp, eller putter du den på å gnir frem og tilbake så fort som mulig? 

1. Du bruker bomulssdotter. Du river av en bit med bomull, væter den med sminkefjerneren og kjører på. FEIL! Bomullsdotter legger igjen små fibere som kan skade huden din - bruk heller bomullspads. 

2. Du legger deg med sminken på. Ja, dette hører man hele tiden - men det er veldig viktig! Sminke tetter porene dine fullstendig og gir perfekt grobunn for kjipe kviseutbrudd. jeg fjerner sminker HVER kveld! Med mindre jeg er på teltur og ikke har sminkefjerner. 

3. Du bruker kun sminkeservietter. Mange tror at det holder å fjerne sminken på den måten. Men dersom du vil at huden din skal ha det best mulig, bør du også vaske ansiktet ditt med kjølig vann etterpå. Dette er noe jeg gjør, og du føler deg mye friskere også!

4. Du setter ikke håret opp i hestehale. Når du fjerner sminken, er det viktig at du også får bort sminkerestene som legger seg ved hårfestene på siden av ansiktet. Det er steder du ikke kommer til dersom du ikke har håret i en hestehale. 

5. Du holder deg unna olje. Å bruke olje på huden føles unaturlig. Men det er jo bare å vaske det bort når sminken er fjernet. Olje er mye billigere enn andre sminkefjerningsprodukter, og det funker superbra! 

Det var en del av disse punktene jeg gjorde selv, men etter å ha lest dette, er jeg mer bevisst.

Q - gjør du noe av dette? Gjerne lik eller del om du gjør noe av det!
..av 7.klasse på Berge Barneskole (hvor lillesøsteren min går)! Utrolig bra laget, og veldig bra film. Tenkte jeg måtte dele den med dere, i og med at jeg likte den så godt - Så da tenkte jeg at dere også kom til å like den! Så ENJOY!

Gjerne del og/eller lik dette blogginnlegget om du likte videoen!

I dag har jeg gjort absolutt ingenting. Jeg hadde overnatting av en venninne fra i går til i dag. Og vi koste oss masse med filmer og kose snakk! Hun gikk hjem i dag, og det var lite å gjøre etter at hun gikk (HEHE). Men da var det å se på tv med familen, og spise rester av is! 

-Cindy!
Jeppsi Peppsi! I år ble det ikke noe eksamen, noe som betyr at jeg slipper å gjøre noe, og kan nyte to fridager med å chille og spise is (HEH)! Var skikkelig nervøs når alle var samlet for å høre hvem som kom opp og ikke.. Var kun seks stykker på HELE skolen som kom opp, og det var i samfunnsfag - et fag jeg ikke hadde i år. Fytti så hæppi jeg var for å ikke høre navnet mitt! ÆÆ! Og nå er det kun torsdag og fredag igjen på skolen der vi skal gjøre ingenitng, og bare kose oss! Og etter disse to dagene er det sommer vecation!! JEG ER SÅ GLAAAD - Gleder du deg til sommerferien?

-Cindy!
Pappa har bursdag! Og da måtte vi selvfølgelig ha folk bort, og kose oss med noe godt og misunne han for alle pakkene han fikk (hehe!). Vi feiret dagen i går, og var superkos! Aner ikke hvor mange ganger jeg har nevnt det, men sier det igjen; Jeg ELSKER å være sammen med familien og være rundt venner. Selskapet er så herlig, og jeg er ei jente som er så glad i å snakke med folk, og ha masse mennesker rundt meg.
DIGGER dessert.. Namnamnam


Kjekke pappa! 

HA EN FIN MANDAG ALLE SAMMEN!
Da hadde man helg, og hadde tid til å nyte sola med å slikke sol så lenge den var fremme! Ååh, var digg! Var på tide med litt farge på huden. Skulle bare ønske det fine været kunne holde seg resten av helga, men via værmeldingene ser det ikke ut til det..

Uansett, jeg har laget min første unblogged video - noe som var kjempegøy å lage! Så ENJOY :D Husk å sette tannhjulet på 1080p for best kvalitet! (Det er dessverre et lite problem med videoen der ikke alle kan se den dessverre.. Kan ikke finne videoen på youtube siden min heller.. Men jeg skal prøve å fikse det!)

Veldig mye av videoen er fra da vi var i Danmark. Filmet en del da! 
I dag kan vi være heldige med fint vær - noe vi ikke har hatt  på lenge! Savner sola og varmen skikkelig mye! Håper så inderlig at vi får en finfin sommer med masse sol og høye varme grader! Det hadde vært digg. Får bare vente i spenning og se. Er kun 16 dager til sommerferie!! Jeg gleder meg som en liten unge. Blir så fantastisk med sene kvelder og kan sove så lenge man ønsker (sånn utenom jobb). Merker at jeg får alt for lite søvn nå når jeg må opp så tidlig for å gå på skolen. Flere som gleder seg til sommerferien?

Da storesøsteren min kom hjem fra Rhodos, hadde hun med en pakke med Skittles til meg :D Ååh, de er så gode! Og når du først begynner å spise dem, klarer du ikke å stoppe.. Digger smaken! Også er de så søteee


Thanku sisthaa

Q - Liker du Skittles?


Juhu! For noen dager siden da vi faktisk hadde fint vær, tok jeg rett og slett ut klesstativet og knipset noen bilder av klærne. Var faktisk ganske digg ute, så var ikke slik at jeg stod der å frøys, og pinte meg selv til å stå ute til jeg hadde fått tatt noen bilder. Og slik er det ofte! (Regner med flere av dere bloggere kjenner seg igjen her?)

I dette innlegget ble det classy stil! Har også fine sommerklær jeg skal vise dere senere! Hope you like it!

Bare å spør i vei om dere lurer på hvor noen av klærne er fra!

-Cindy!
Hei alle sammen! For et grusomt vær det er i dag! Da vekkerklokka våknet meg, hadde jeg absolutt ikke lyst å reise meg opp fra senga - hvertfalll ikke ta av dyna. En regnværsdag er en dag hvor jeg bare vil være hjemme under en varm og god dyne, og se på Netflix. Men Cindy måtte tidlig opp for å rekke skolebussen! Flere enn meg som hadde det slik til morgenen? 

Tenkte å vise dere fire av mine favoritt topper. Har skikkelig mange, men faller ofte tilbake på de samme. 


BikBok


H&M


Monki

Jeg husker ikke hvor den rosa toppen er fra dessverre.. Men tror den er fra Primark! Q - Hvilken topp likte du best?
Heisann! Beklager at jeg ikke blogget hele forrige uke. Men jeg har hatt så lite motivasjon, og hadde absolutt null ting å blogge om. Er ikke hver dag jeg orker å ta bilder av outfiten, og er ikke alltid jeg får tatt nye bilder av andre ting. Og da blir det lite å blogge om. Kom veldig gjerne med tips til meg! Har planer om å skrive ned forskjellige ideer og slikt, så kan jeg ta en titt på listen når jeg ikke har noen peiling på hva jeg skal blogge om.

Uansett! I går tok jeg, mamma og mine to søstre en tur til et gartneri. Vi ville pynte ute med nye og friske blomster - noe som er så fint, også lukter det så godt! Det var veldig masse utvalg, og det var gøy å bare kikke rundt. Jeg elsker jo blomster, så dette var veldig kos! Samtidig som jeg gikk rundt å kikket, var det flere planter jeg så for meg sammen i en fin potte, og med en sommerfugl eller to som pynt. Ååh, elsker å sette sammen og tenke gjennom ideer!Som du kan se på bildet over, var det ikke litt utvalg!

På veien hjem stoppet vi og kjøpte is, noe som var deilig! (IS ER BEEZT). Vi hadde en kjøretur der vi fikk sett litt rundt, og koste oss veldig! Norge har en sykt fin natur! Senere på dagen hadde vi sånn softis som du mikser hjemme, sammen med jordbær - NAMM! Jeg var også på kino og så San Andreas. Det var en veldig bra film! Har du sett den?Jeg har hatt en finfin Søndag med herlige folk! Hvordan var din dag?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits