Hei!

I dag har jeg vært på jobb, og vært på besøk hos noen i familien på en campingplass. Herlighet så koselig det er der! Jeg fikk også snikt til meg et par kuleis, hihi.. Jeg nevnte til dere for et par uker siden at jeg skulle vise dere min nye maxi kjole! Så da kommer den her i dette innlegget! Jeg er såå glad i den, og elsker å knytte på en skjorte rundt livet. Det gjør det lille ekstra, og kan fint brukes til både selskap og hverdag. Det er også nydelig å sette på et fint smykke til! Gjerne et stor et.


Maxi kjole: Cubus // Skjorte: Dressmann // Sko: Adelin fashion // Smykket: Lindex eller Cubus

Har dere maxi kjole?
Heia! ååh, jeg har jobbet veldig masse i det siste.. Og da blir det dessverre en del senblogging, men håper det går bra! Utenom jobb, har jeg og mamma sett skrekkfilmen "The house at the end of the street". Den var egentlig ikke så veldig skummel! Men er en film du må følge veldig godt med i fra begynnelsen til slutt. Har du sett den?

Fun overskrift? Jeg er veldig glad i marshmallows, og var så heldig at jeg fikk en skikkelig søt pinne med flere slager marshmallows på av Sandra, en venninne av meg. Den var så fargerik og veldig sommerslig! Den var også veldig god og søt. Sukkeret som er på dem, gjør det lille ekstra!Ååh, nå fikk jeg lyst på denne igjen.. Ser den ikke herlig ut?

Heii! På torsdag var vi en tur på Kvadrat i Stavanger, og Grønnestad hårdesign der Celin, storesøsteren min jobber. Åå.. Dere som kjenner meg, og som mange av dere har forstått, er jeg veldig glad i å shoppe.. Så da ble det selvfølgelig noe shopping her å! Og her har dere det:


New Classic hvit genser: Gina tricot // Sko: Shoeday // Blomster topp, skjørt og solbriller: Bik Bok // Burgunder topp og blomsterkrans: Wow (Ja, jeg liker den butikken, hihi.. spesielt siden det er mye som passer meg!) // Sweetie topp, rød og blomstrete bh: H&M // Løsvipper (de første): Cubus // Løsvipper (de andre), Loreal hårspray og pudder: Grønnestad hårdesign // Fjær: Panduro

I dag har dagen gått til jobb og bursdag til en i familien. Merker at jeg blir veldig trøtt etter en jobbdag, spesiellt visst du har mye å gjøre! Så når vi skulle hjem fra bursdagen, ringte vi til Pizzabakeren for å bestille pizza. Det var såå godt og kjempekoselig! Til dessert hadde vi noen twist som også smaker veldig godt. Mmmm..


Topp: Gina tricot

Hva har dere tilbringt lørdagen til? 
Heia! Når vi var i Danmark i fårup sommerland, kjøpte jeg en liten flaske på danskebåten som er til å ha parfyme oppi. Den er ikke stor, og er supersmart og praktisk til å ha med rundt uansett hvor du er! Den tar ikke mye plass, og innholdet varer egentlig ganske lenge. Tenk deg at du skal ut en tur på byen eller på ferie, og vil ha med deg parfyme, men orker ikke å drasse med deg hele flasken. Da er det genialt med en liten flaske som du har akkuratt den samme parfymen i! De finnes i flere farger, og du finner dem helt sikkert på sminkebutikker etc.. De er heller ikke så dyre!Smart?? Ååh, jeg elsker den personen som fant opp denne! haha..

Topp: Cubus // Skjørt: H&M // Smykke og sko: Primark // Bandana: Glitter


Hei dere! beklager at jeg ikke blogget de to siste dagene, men det har vært veldig hektisk i det siste.. På Lørdag var meg og Silje (en av mine bestevenninner) servitører i et bryllup. Ååh, herlighet! Det var skikkelig gøy! bryllupet var kjempefint og vellykket. Hele bryllupet gikk ut på veganisk mat, noe som var veldig rart.. Men jeg syntes at det var veldig spennende å se hva veganer spiser! Arnau, den ene kokken, var den kuleste av alle! Han er en fransk kokk, som har en egen restaurant i København. Han snaker ikke norsk, så da ble det engelsk tale. Det er såå gøy å snakke engelsk! Da føler du nesten at du ikke er i Norge hahha.. 

Vi måtte selvfølgelig ta et bildet med Arnau! Og så vi ikke ut som noen ordentlige servitører her? Det var virkelig gøy, og er noe jeg anbefaler dere alle til å gjøre! Du får tjent noen penger, og du har det knallgøy! Det er iallefall en dag du ikke vil glemme!

I dag var den store dagen for meg. Endelig har jeg tatt av reguleringen! Ååh, jeg er virkelig fornøyd. Jeg går rundt og smiler hele tiden, og regner med de aller fleste bildene som kommer ut på bloggen, blir smilebilder der du ser tennene, hehe!


Jeg er helt overlykkelig, og vil bare vise alle at jeg ikke har regulering lengre! Haha
Heei alle sammen, og good sommer!! det var på tide med sommerferie nå, men samtidig har dette året gått utrolig fort! etter at vi begynte på en helt nybygget skole, og det kom en annen skole ned her, gikk tiden veldig fort. Jeg føler at jeg har gått i klasse med de samme siden 1.klasse! I går hadde vi avslutning på skolen. Det var superkoselig, men også nervepirrende med å vente på å få karrakterhefte.. Noen fra klassen sang, og andre spilte piano, noe som var veldig fint å høre på. Karoline, som var konfransieren, var like morsom som hun pleier å være, hahha.. Når alt var ferdig og vi skulle gå, var tiden inne for å si hade til alle. Det er virkelig trist å tenke på at jeg ikke skal gå i klasse med lengre, det er også litt rart. Jeg har gått i klasse med noen av dem i tre år, andre ett. Men det føles ut som jeg har gått i klasse med dem alltid! Jeg har blitt kjent med så mange flotte mennesker, og fått utrolig mange herlige venner som jeg er blitt superglad i ♥ Har hatt et flott år, og fått mange gode minner fra alle i 10.klasse! Jeg kommer til å savne klassen, men jeg er sikker på at jeg kommer til å treffe de fleste igjen. Tante Diana var såå snill, og sa at vi måtte feire at jeg var ferdig med grunnskolen. Da tok vi turen til Jonas B. og hadde god god mat. Det var kjempekoselig! Jeg gikk ut av 10.klasse med karrakteren 4 i snitt, noe jeg er utrolig stolt over! Når du har jobbet hardt, og får noe du er fornøyd med igjen, må du være stolt! Hvordan gikk dette skoleåret for deg?

Kveldens antrekk:


Beste klassen!


Kjole: Cubus // Skjorte: Dressmann // Smykke: Lindex
♡ ♡ ♡

Heihei! Ååh, is og blåbær + sjokoladesaus er virkelig godt. Ingenting er bedre enn dette på en kosedag med venner eller for så vidt alene, eller når du virkelig føler for å ha is haha.. Du kan veldig fint ha mange andre typer bær i tilegg til blåbær, noe som gjør det litt friskere. Jeg elsker is, og kunne hatt det omtrent hver dag! Flere enn meg som liker is med bær?

Senere i dag skal vi i 10.ende trinn på skolen ha avslutning, hvor vi får vitnemålet og noen skal synge, og andre spille instrumenter. Det blir kjempekoselig, men samtidig trist at jeg ikke kommer til å gå i klasse med dem igjen.. Men jeg regner  med jeg kommer til å holde kontakten med mange av dem! Etter avslutninga, er det offisielt sommerferie, Wii! Har du sommerferie?
Heihei! I går var jeg i Danmark i fårup sommer land med 10.ende trinn på skolen. Herlighet, det var skikkelig koselig og veldig gøy! Inne i fårup er det mange morroe karuseller, blant annet Lynet som er best! Jeg tok Lynet 8 ganger! De andre tok jeg 2 ganger eller mer - tok et par kun 1 gang, vi hadde ikke tid til så masse mer hihi. Når vi satt i bussen og skulle kjøre til et kjøpesenter, var meg og silje så tørr og vond i halsen etter all hylinga fra da vi tok karuseller, at vi var stille i evigheter og klarte ikke å snakke omtrent, hahha.. 


Jeg hadde kun "litt" sukker på pannekaken

Ååh, denne turen kommer jeg aldri til å glemme! det var skikkelig koselig, utrolig gøy, og ikke minst en konge avslutning på 10.ende trinn! På vei hjem igjen på Color line, ble jeg (+ mine to bestevenninner) kjent med noen gutter, som var utrolig snille! Ååh, jeg elsker å treffe nye folk!Topp: Monki // Shorts, jakke og sko: H&M // Hårbøyle: Glitter

Som jeg nevnte lengre oppe i innlegget, kjørte vi til et lite handlesenter. Her kjøpte jeg den kosejakka, de gule skoene og hårbøylen, som jeg tipper vil bli brukt mye! Herlighet, den jakka er bare helt fantastisk. Den er super herlig å ha på, passer til alt, og er kjempefiin!

Har dere vært på noen avslutnings turer for det trinnet du går på?
Haallo! I dag var det veldig gøy på skolen faktisk! Ikke ofte man sier det, så da må det være morro! Grunnen til det, er at vi leverte alle skolebøkene - som betyr null lekse og ikke flere timer på skolen der vi har undervisning i fag. Vi var også hos læreren vår, hvor vi hadde grillkos, noen badet, også hadde vi iis og kaker til dessert! Vi i klassen hadde også kjøpt en gave til hver av våre to kontaktlærere,  som de virkelig fortjente!

I forrige uke kjøpte jeg en ny bikinitopp, wii! Ååh, jeg er forelsket i den! Elsker at den er blomstrete og har frynser på, noe som gjør den supersøt. Den passer også til mange farger, så jeg kommer til å bruke den til min rosa bikini - underdel, og den hvite. Perfect!

Hva syntes dere?

I morra reiser jeg til Fårup sommerland i Danamark med hele 10 ende trinn på skolen! Ååh, det kommer til å bli skikkelig gøy! Men dessverre blir det ikke noe blogging i morra, men det kommer forhåpentligvis ut et blogginnlegg på onsdag. Da har jeg også fri fra skolen, fordi vi får avspasering for å være med til Danmark, wihuu! Snakkes alle skjønne!
Heihei! I dag har jeg vært i bursdag hos tante Diana, for å feire både henne, som hadde bursdag på torsdag, og pappa som har bursdag i dag. Vi hadde masse kaker og kos, vi snakket om alt, og det var herlige folk! Og heldigvis hadde vi et så fint vær at vi kunne sitte ute og kose oss. Vi er så heldige som har hatt alle disse dagene med sol, og mere sol blir det! Jeg håper og tror at sommeren kommer til å bli helt fantastisk! Det ser iallefall slik ut. Har dere hatt mye sol?


Celin og Karen
Christina, Helena og Michael

Når det er varmt ute, er ingenting gøyere for de mindre å løpe i vannsprederen! Ååh, de er skjønne♥ Jeg husker at jeg alltid gjorde det når jeg var mindre. Det er fortsatt slik at jeg gjerne kunne gått gjennom vannstrålene en gang for å kjøle meg ned på varme dager. Det er skikkelig herlig!


Bursdagsbarnet Tante Diana og Helena


Og andre bursdagsbarn, Pappa


Stig Runar og Karen

Det var utrolig koselig i bursdagen! Jeg var også på kino og så "The fault in our stars" med Celin, storesøstra mi som var hjemme denne helga. Filmen var herlig, og utrolig trist! Men anbefaler dere alle til å se den om dere ikke allerede har det. Da det skjedde noe trist, hørte du såå mange jenter (inkludert meg og Celin) som satt og snufsa! Haha, det er typisk oss jenter.. 

Hvordan har deres dag vært? 
♡ ♡ ♡Heihei! I går var det fredag den 13, som er sagt å være den dagen det skjer mest ulykker. Jeg hadde eksamen i går, og var skikkelig nervøs. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre meg hen, og skalv noe sinnsykt! Noen som kjenner seg igjen når du skal ha fremføring? Etter å ha fremført var det å vente til jeg skulle få karrakteren, noe som var nervepirrende! Da jeg endelig kunne komme inn, sa sensoren at jeg fikk en 5'er! Fyysøren, jeg ble skikkelig glad♥ Jeg hadde muntlig eksamen i Øst mot Vest som var under den kalde krigen. Det er ikke akkurat det letteste! Så jeg er innmari stolt. Som noen av dere vet, er ikke jeg så veldig flink på hvor land ligger på kartet, og det ler vi bare av. Og da hadde sensoren sagt; Du er innmari blond i geografi. Haha, da måtte jeg le! Jeg kan iallefall ikke si at fredag den 13. er en ulykkesdag. Jeg vil heller si at det er en lykkedag! Hihi

Etter at både meg og bestevenninnen min Silje var ferdig med eksamen, var det å feire med en slush! Sommeren er i gang, og den kunne ikke begynt bedre! Det var også en skikkelig fin dag med masse sol, så da var det å komme seg ned på stranda og bade og slikke soool! Vi var også ute i båten, og la anker ved rosfjord for å høre på musikken fra Beach Partyet som er denne helga. Skikkelig kos, og herlig feiring at eksamen er over!


Har du hatt en fin fredag den 13? 
Heiia! 

Nå er jeg endelig ferdig med å skrive et 10 minutters foredrag til eksamen i morra! Da var det å ta seg en pause i all lesinga og øvinga, for å blogge. Noe som er kjempegøy! I går sa jeg at jeg skulle vise dere mine New Balance sko som jeg kjøpte i Danmark. Og de får du her:


Kjøpt på sportsmaster i hirtshals

Ååh, jeg er bare helt forelsket i dem! Syntes fargene er kjempefine, og ikke minst så er de supercomfy og gå med. De kan fint brukes til både gym og hverdag. Jeg kommer iallefall til å bruke dem mest til hverdagen, spesielt ford jeg eelsker å gå i myke og lette sko! Kunne ikke vært mer fornøyd med dem.
 Har du New Balance sko?
Hallo! Akkurat nå sitter jeg i senga, og har akkurat blitt ferdig med å lese 6 lange kapitler i samfunnsfag. Jeg skal ha eksamen i samfunnsfag på fredag, noe jeg gruer meg mye til! Men satser på det beste! Tenk at det bare er resten av denne uka, og neste uke igjen på skolen! Fredag er den siste skoledagen for min del. Fordi i neste uke skal vi på tur til stranda en dag, og hjem til en av lærerne en dag, så reiser vi til Fårup sommerland i Danmark med klassen, også har vi fri to dager. Herlighet, tida går utrolig fort! Flere enn meg som gleder seg masse til sommerferien?

Her får dere alt jeg kjøpte i Danmark - minus new balance skoene som kommer ut i morgen, og godteriet. 


Topp: H&M // Skjørt: H&M


H&M


H&M


Topp: Monki // Shorts: H&M


Topp: Monki


Topp: H&M


Matas

Som dere kan se, har jeg handlet omtrent alle klærne på H&M, og et par toppet på Monki. H&M er favorittbutikken min. De har så utrolig mye fint, og det er heller ikke dyrt! Monki har også såå mye fint, og omtrent alt er min stil. Jeg kunne hatt hele butikken om det var opp til meg! Jeg er litt for glad i å dra på shopping.. Men det er jo så gøy! En ting som er veldig positivt med shopping - turer, er at du må gå rundt i butikkene og hold epå alle posene du har. Det er jo rene treninga! Hahah.
Liker du shopping?
Hellu alle! i går hadde vi ikke nett, og da ble det dessverre ikke noe blogging. Men jeg skriver nå! På fredag var alle vi som jobber i kantina på skolen en opp - ned tur til Aalborg i Danmark. Herlighet, det var en konge tur med herlige folk! Først da vi skulle ta ferja, så vi tre munker, og en idianer som laget drømmefanger på ferjeleiet. Ååh, hadde aldri sett munk eller indianer før, de var så kule! haha.. Da vi hadde kommet et lite stykket ned mot Danmark, var det en gutt eller mann som sang og spilte gitar. Når det kom sanger vi kunne, sang meg og Marita med. Hihi, det var vedig koselig! Vi fikk den kuleste taxien bort til Aalborg, det var en "minibuss" med kuflekker på, og som hadde reklame for Slagt og vinter. Man finner ikke slike taxier i Norge iallefall.

Aalborg er den fineste plassen! Det er veldig mange butikker, og best av alt, hadde de Starbucks som jeg eelsker ♥ Uansett hvor jeg er, og de har Starbucks, må jeg alltid innom en tur. Marita hadde en skikkelig tung veske stakkars, så den hang på slep etter henne inne på senteret hahha.. Søta! Visst dere ikke vet hvem det er, så er det hun bakerste på bildet oppe til høyre. og hun i midten, er Milica.

Det ble ikke litt shopping, men ikke altfor mye heller. Jeg kjøpte new balance sko, som var på tilbud! har villet hatt dem utrolig lenge, og nå har jeg dem endeliig  Jeg skal vise dere hva jeg kjøpte i morra, og skoene kommer kanskje i et eget innlegg. Du kan se litt av dem på et par av bildene nedenfor også. Har noen av dere vært inne på butikken Monki? De har så vanvittig mye fint, og omtrent alt er min stil. Prøverommene her er skikkelig kule! lysene i taket minner meg om ildfluer, og det er herlig!


Beklager at ikke alle bildene var så god kvalitet! Men dette innlegget ble bare mobilbilder, i og med at jeg ikke hadde med meg speilrefleks kameraet til Danmark. Jeg fikk også noen bilder av de andre som var med på turen, og de hadde et bedre kamera på mobilen enn meg, så ble litt diverse kvalitet. Men det ble iallefall mange fine bilder!
Har du vært i Aalborg før?
Hei alle sammen! Jeg skrev i forrige blogginnlegg at jeg skulle legge ut bilder fra danmarksturen som var på fredag, i dag. Men jeg skriver heller om det i morgen, og innkjøpene får dere se på tirsdag! Mamma, pappa, lillesøsteren min christina og en venn av henne, var i danmark i går. Da fikk jeg en himmelsk parfyme som heter Moschino funny, og ble tatt i bruk med en gang. Lukten gir meg en skikkelig sommerfølelse, og er helt fantastisk! Selve flaska på parfymen er virkelig nydelig, og veldig søt! Elsker de parfymene som er pyntet litt på.


Fra Taxfree på Colorline

Har dere prøvd denne parfymen - eller hvilken er din favoritt?
Heii! Nå resier jeg straks til Danmark sammen med kantina på skolen. Ååh som jeg gleder meg. Har ventet på denne turen lenge nå! Hvert år reiser alle de som jobber i kantina til Danmark. Disse turene pleier alltid å være koselig - som jeg har hørt av de andre som har vært med. Vi skal være i Aalborg, noe jeg tipper blir knallgøy! Regner med jeg kommer til å kjøpe litt, noe det pleier å bli når jeg er i Danmark haha.. Og selvfølgelig kommer jeg til å vise dere hva jeg har kjøpt! Regner med det kommer ut i morgen eller dagen etter.

Jeg må bare vise dere denne herlige dongerid sommerkjolen fra Blendshe, som jeg elsker! Den passer til alt, og kan brukes til en lett tights eller ingenting om du vil det. Den er perfekt til sommeren! Kjolen er enkel, og du kan godt ta på et fint smykke til.Hva syntes dere? 

Nå må jeg kjøre avgårde! Ha en nydelig dag dere! 
Heisann! I dag på skolen hadde vi i 10.klasse besøk av forsvaret, noe som var utrolig gøy! De ga oss masse nyttig informasjon om selve forsvaret, også hadde vi flere aktiviteter. Vi ble delt opp i syv grupper med fem i hver, og fikk oppgaver som skulle fullføres. Alle gikk ut på samarbeid, og det klarte vi på min gruppe utrolig bra! Den ene oppgaven gikk ut på å bygge et høyt papirtårn, og det er jo ikke alltid så lett.. Men våres tårn stod iallefall oppe, og vi fikk litt høyde på det. Det var virkelig morsomt! Når oppgavene var ferdig, måtte vi stille oss opp i en rekke der gruppen våres skulle stå. Her måtte vi stå rett, og med armene bak på ryggen. Det er akkurat slik de gjør i millitæret, så det var veldig gøy! Vi fikk totalt 21 poeng av 24 poeng, og vant! wii! 

 

Vi fikk også låne en skikkelig kul millitær jakke! Den var litt for stor, men hva så? Jeg likte den veldig godt uansett! Etter at de hadde vært der i dag, fikk jeg nesten litt lyst til å være med i forsvaret. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut egentlig! Kunne du tenke deg å være med i forsvaret/millitæret?
Hei dere! I dag har jeg vært avsted med venner, der vi badet, hørte på musikk, noen danset (meg og silje.. haha), også snakket vi! Ååh, det er alltid like koselig å være sammen med venner! Men over til overskriften. Jeg elsker treningstøyet mitt, som også er ganske nytt. Jeg har også et annet, med det er disse jeg bruker mest. Jeg elsker fargene, og passer meg midt i blinken! Alt er kjøpt på Primark, og er ikke dyrt sammenlignet med prisene på treningstøy fra sports butikker.

Denne toppen er helt perfekt nå til sommeren! den er kort, og da blir du ikke like varm. Plusspluss; du får farge visst det er sol ute! Og fargen er jo helt himmelsk, rosa/aprikos er pøørfekt ♥ Den sitter også veldig godt på, og er behagelig.

Jeg bruker vell denne singletten mest, i og med at den kan brukes til alle årstider - om vinteren er det best inne! Syntes at grå er veldig fint, spesielt siden den kan brukers til alt, og er veldig luftig, noe som er herlig! Jeg er også veldig glad i denne shortsen, som også er herlig nå til sommeren. 

Har dere noen favoritt treningsantrekk?
Heii! Når vi var i skottland, kjøpte jeg en superfin rosa leppestift og herlig rød lipgloss fra Rimmel på Boots apotek. Boots apotek har utrolig masse utvalg av sminke, iallefall den som ligger i Aberdeen i skottland!I tillegg til at prisene ikke var for høye, var det på 3 for 2, noe som er såå gøy! Du får veldig mye mer for pengene, og det er jo greit! 

♥Jeg elsker denne leppestiften fra Rimmel! Den har en rosa skinnende farge med glitter i. Den passer perfekt til både hverdag, bursdag og andre anledninger. Syntes lilla er veldig fint, så likte godt at lokket var lilla. Jeg er virkelig glad i å ha med meg en leppestift i veska, så er glad for at de ikke er så store. Ikonet til Rimmel er en krone, og det er supersøtt!


♥Lipglossen er herlig! Den har en nydelig rødfarge og skinner, og denne av ikke mange andre, er ikke klissete! Jeg har alltid villet hatt en lipgloss, men har alltid slitt med å finne en som ikke er klissete. Nå har jeg endelig funnet en! Denne passer også til de fleste anledinger, og er speiselt fin nå til sommeren! Er superfornøyd med den, så anbefaler denne til dere som kunne tenke dere en god lipgloss - Jeg tror de har den i flere farger også. Har dere en favoritt leppestift eller lipgloss?
Heia! Rett før helga fikk jeg pakke i posten, noe som er skikkelig gøy! Jeg bestilte kosetøy fra Sheinside.com, og elsker det allerede! Det er superlett og comfy, og passer perfekt til en kosekveld. Speiselt i helga, er det deilig å rive på seg noe lett og godt med en gang du våkner. Jeg syntes også at fargen var veldig fin, og teksten var det lille ekstra. Kunne du tenke deg kosetøy akkurat som denne? Klikk her, så kommer du rett inn på den! Noe som er fantastisk med denne, er at det selges sammen som et par, og da slipper du å kjøpe topp og bunn hver for seg!


Måtte ha et bildet med en bamse! haha

Hva syntes dere? har du vært innom Sheinside.com og sett om det var noe du likte?
Torsdag

På torsdag hadde vi fri fra skolen fordi det var hellig, noe som var supert! Vi kjørte til stavanger for å hente pappa som kom hjem fra jobb. Også besøkte vi søsteren min Celin, som har flyttet hertil. Vi gikk en fanatstisk liten tur opp til fjellet, som ikke tok lang tid. Utsikten var helt fantastisk! Du kunne til og med se sola flyplass! Og selvfølgelig tok jeg noen bilder for å vise dere litt av utsikten. 


Jeg skulle ut og sole meg, og da er det alltid superkoos å ha med Chanel, hunden min, som også elsker å ligge i sola!

Fredag

Ååh, vi fikk en ekstra dag fri fra skolen, og da kunne jeg takke ja til å jobbe, wii! Elsker å tjene mine egne penger, også liker jeg å ha noe å gjøre! Etter jobb tok jeg turen opp på senteret hvor jeg kjøpte en lang superherlig kjole på Cubus! Jeg kommer til å vise dere den i løpet av denne uka. Jeg hadde såå lyst på is, så da ringte jeg rundt til vennene mine, og endte opp med banansplitt på Jonas B. med et par andre, som var veldig koselig. Jeg var også på filmkveld hos en kompis med flere andre venner. Selv om det ikke var veldig varmt ute, måtte vi selvfølgelig ta oss et bad også! Jeg kom meg ikke uti med en gang, men hadde ikke så mye valg da jeg ble dyttet uti haha.. Men overrasket nok var ikke vannet så veldig kaldt!

Lørdag og Søndag

Fra Lørdag til Søndag var hele familien i huset ute og sov over i båten. Vi lå ved en superkoselig brygge, hvor vi hadde mye plass. Vi kom ut litt sent på Lørdag, men fikk mye ut av dagen! På kvelden var vi ute og kjørte for morro i en mindre båt, vi hadde bålkos, noen fiska, også så vi det regner kjøttboller 2 når alle myggene begynte å irritere noe sinnsykt! Men det var skikkelig koselig! Ingenting er bedre enn å tilbringe tid sammen med venner og familie!
Jeg har hatt det helt fantastisk i helga! Har kost meg masse med mange venner og familie, og ingenting er bedre enn det! Jeg har også fått solt meg omtrent hver dag, og det kjennes på kroppen. Har fått masse farge, noe som er en god følelse. Har har dere hatt en fin helg? Forresten, vinneren av konkurransen om å vinne en valgfri bikini, ble Wilma! så gratulerer til henne!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits