Hola guys. I dag har vi faktisk veldig fint vær, og da må jeg bare ta meg en gåtur ned til Stokke. Passer egentlig veldig greit å gå ned der siden jeg uansett må inn på butikken en tur. Gikk samme vei med Solveig i går, noe som var kjempekoselig! Vi hadde sånn 19 grader klokka 20 i går kveld, og det er bare så herlig! Merker at sommeren er på vei, noe som får meg enda mer i sommerferie modus.

Men uansett! Tenkte å vise dere mine 2 favoritt produkter til brynene, so here you go: Anastasia, Chocolate - ELSK! Denne er utrolig fin, og former brynene på en fin og markert måte. Og fargen chocolate er ikke for mørk eller for lys, og du kan fint få det mørkt om man vil det, eller tone fargen litt ned ved å bruke en øyenbryns kost. Den koster vell rundt 250kr, men er virkelig verdt det! Den varer kjempelenge, og finnes i flere farger.

NYX eyebrow shaper - PERFECT. Digger akkurat denne siden den er blyantformet, og da er det veldig enkelt å følge brynets form. (Dette er forresten det samme som øyenbryns gele, men bare hard). Den varer også veldig lenge, og koster bare 89kr elns på Cubus. Elsker at den rosa i tillegg! HIHI

Prøvde å ta et passe fint bildet hvor jeg viste resultatet etter bruk av disse to, men ser så trøtt ut i dag haha.. 

Q - Har dere prøvd noe av dette?
Hei! Fant et morsomt innlegg på Facebook der det stod ting vi jenter gjør, og jeg kjente meg igjen i ALT! Er morsomt å se det at det er så mange flere enn meg som gjør mye av dette de å. Test deg selv du å; 

♥ Vi jenter løper rundt i huset mens vi pusser tennene. Kanskje vi også bare valser rundt i huset, noe jeg gjør veldig ofte. Spesielt om jeg er alene. Pleier også å kose med hunden min samtidig som jeg pusser tennene, haha! Er jo så kjedelig å stå rett opp og ned.

♥ Vi leser shampoflasken i dusjen. Klarer aldri å huske hvilken som er shampo og hvilken som er balsam, så jeg leser alltid på flaskene før bruk. Har ofte gjort den feilen med å ta balsam istedenfor shampo, noe som er skikkelig irriterende! Så jeg passer godt på nå

♥ Vi trenger ikke å ha klokke, i og med at vi har mobil. Uansett om jeg går med klokke, ser jeg alltid på mobilen for å se hva klokken er. 

♥ Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.♥ Vi trykker på dører når det står med fete bokstaver; SKYV DØR. Haha, dette har jeg gjort så ufattelig mange ganger, og det verste er at jeg kan gjøre samme feil på samme plass flere ganger etter hverandre.

♥ Vi spør "hva?" selv om vi har forstått det.

♥ Vi hater visst vinden roter til håret. Spesielt om man har rettet og krøllet håret klar for byen, og alt er bustete før man er fremme liksom. Og i tillegg til det, er det skikkelig irriterende når håret blir blåst frem til leppene som er smurt inn i leppestift eller lipgloss..  

♥ Vi kan se den samme filmen flere ganger etter hverandre, spesielt om det er en romantisk klisse film. ÅÅH ELSK

♥ Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den. Selv om jeg kan gå med mobilen i baklommen, glemmer jeg selvfølgelig det og får en i familien til å ringe etter den. Får full panikk når jeg ikke vet hvor den er

♥ Vi kikker 10 ganger i kjøleskapet på en dag uten å spise noe. 


Bilder fra Amsterdam

♥ Vi kan kikke på klokken uten å vite etterpå hva klokken var. 

♥ Vi snur puten for å ligge på den kalde siden. Den kalde siden er jo alltid den beste! Jeg pleier også å havne med hode i nederste hjørnet av puta.

♥ Vi stiller vekkerklokken tidligere for å kunne sove litt lengre. 

♥ Før vi går til sengs regner vi ut hvor mange timer man får sovet. Tenker alltid at jeg må få minst åtte timer med søvn, men det skjer jo ikke hver dag for å si det sånn.

Q - Kjente du deg igjen i noe av det? Gjerne lik innleget om du kjente deg igjen i ett eller flere!
Hey there! Lenge side sist igjen.. Haha, men blir veldig mye fravær når jeg er hjemme i Lyngdal, for jeg gjør noe hele tiden - er med venner, er med familien og drar ut noen kvelder. Men bloggen er ikke glemt! hihi

På Lørdag var jeg og noen venninner i Tusenfryd med flere andre fra skolen. Jeg hadde aldri vært her før, så det var en minnerik tur! For å komme fort frem, tok vi Horten-Moss ferja, noe som var supercozy. Når vi hadde kommet fram til parken, giret jeg meg like mye som en liten unge! Vi tok mange karuseller, og tok blant annet spind spider et par ganger, og tok et lite eventyr i Tors hammer. Vi stod lenge i kø for å ta noen av karusellene, men det var helt verdt det. Så til og med mange kjekke gutter! Typisk Cindy.. Ellers spiste vi digg mat, og så Nicolai fra serien skam - jeg ante ikke hvem det var, men resten av gjengen freaka helt over å se han haha! 


Fikk også en kjempesøt ugle bamse av en av de andre som var med på turen! WOHOO LUCKY ME

Q - Har noen av dere vært i Tusenfryd? 

 
God Fredag alle sammen! Har du det fint? For det har iallfall jeg! Eller sånn utenom at hodet verker og jeg hoster.. Haha. Men finværet er her enda, og det er jeg så glad for! Er ikke like varmt som de forrige dagene, men er fortstat deilig. Men uansett, i dag kom den nye låta til bestevenninnen min, Johanna ut på spotify! Den heter Sommertid, og du kan selv høre den HER. Anbefaler dere alle til å høre den en gang eller to. Du vil ikke angre, for sangen er virkelig bra og er skikkelig fengende! Den er blitt en av mine favoritter allerede.

Visst noen av dere lurer på hvem Johanna er, så er det hun på bildet under teksten her. Tok med et lite tb fra da Johanna var hjemme i Lyngdal, og hun laget en digg mix til meg og Celin. Savner henne allerede, noe som er såå kjedelig. Hun er som en søster for meg, og vi finner på mange gøyale ting! haha.. Vi kosa oss max

Ååh, kunne gjerne hatt dette nå ass. Så det ikke digg ut?♥ ♥ ♥
SONY DSC

Hei på du! For ikke så lenge siden fikk jeg nye produkter fra ghd. Det er virkelig gode produkter, og er utrolig bra kvalitet. Jeg har ikke fått testet ut alt enda, men tenkte å vise dere resultatet etter å ha brukt noe av det - så det er bare å glede seg! Elsker bare denne hårbørsten so much! Den er kjempebra, og har ønsket meg en slik lenge - og nå har jeg den joo! WOHOO. Er veldig fornøyd med kvaliteten og størrelsen. Jeg har ganske tykt hår, så med denne går det lett gjennom. Det gjør heller ikke så vondt å gre ut floker, og det er herlig! Kunne du tenke deg akkurat den samme? Da kan du klikke deg inn HER, så kommer du direkte inn på siden hvor du fint kan legge den i handlekurven og klikke på kjøp! Hihi


Du finner denne her

ghd curve klassisk bølgetang - denne har jeg ikke testet ut enda, men gleder meg masse til å prøve den! Den er ikke helt rundt i formen, så det blir spennende å se hvordan krøllene blir. Tipper det blir en slags "strandlook", noe som ser naturlig og fint ut. Elsker å prøve ut nye ting, spesielt produkter som ikke alle andre har.

Helt til sist fikk jeg med en varmebeskyttende spray. Den lukter herlig, og er allerede brukt en del når jeg har rettet håret elns. Skal også bruke den til bølgetangen! Du kan finne den her.Q - Hva syntes dere om produktene?

// Samarbeid med ghd, men 100% mine meninger
Hei på dere! Nå når jeg var på landstreffet i Stavanger kjøpte jeg meg en herlig joggejakke! Syntes det kjempegøy å ha slike ting som minner, og alle artistene som var der står bak på ryggen - det står også hvilket land de er fra. Var faktisk ganske mange gode artister i år, så var skikkelig kjipt at jeg ikke fikk med meg konsertene.. Menmen! Hadde det moro allikevel! Hihi

Jakken er skikkelig herlig - den er deilig å ha på, og har et digg "bamsestoff" inni. Denne kommer til å bli mye brukt, og blir allerede brukt hver dag omtrent! Er så deilig å ta den på om kvelden om man fryser litt.

Q - Var du på landstreffet? Og isåfall, fikk du kjøpt med deg noe fint?
 
Heihei! I det siste har jeg gjort veldig masse, noe som har ført til lite blogging. Når jeg først dro hjem, møtte jeg bestevenninnen min, Johanna - det var virkelig koselig og helt fantastisk å se henne igjen! Vi hadde masse å snakke om, og koste oss skikkelig! Vi tok oss et par turer ut også, og hadde det KANON gøy hihi! Hun reiste hjem på Fredagen, og var utrolig trist å si hade.. Men håper jeg snart ser henne igjen! 

Ellers har jeg både Fredag og Lørdag vært i Stavanger på landstreffet hvor jeg stod vakt. Dette var sykt morsomt, i og med at det var mange hyggelige og gøyale folk. Fikk masse klemmer og ga mange high fives - fikk til og med et kyss på kinnet! Ahha, det var så koselig! Var også skikkelig mange kule russebiler og busser, og var masse kul musikk! Jeg tok en runde rundt der med russebussene, her hvor de "store" bussene stod og spilte sykt høy musikk. Noen hadde til og med en scene utenfor. Det var så kult, og fikk bare lyst til å danse og slenge meg på haha! En av dem hadde med TIX i tillegg! Jeg skal kanskje på landstreffet til neste år som russ selv, men visst ikke jeg skal det blir det å stå vakt igjen - for det var veldig moro! Folk tok meg også seriøst, noe jeg var veldig spent på! Hehe.  I tillegg til alt dette, har jeg også solt meg masse! Vi har et vanvittig fint sommervær, noe jeg bare elsker! Fregnene popper frem, og jeg er allerede solbrent. Det beste av alt, er at det er meldt fint vær til 17.mai!

KLEMZ
 
Hei på dere! Ja, nå er det helg for min del, noe som er helt fantastisk! Digger at det er helligdag i morgen, og at Fredagen er en inneklemt dag der lærerne sier vi har studiedag da. Og jeg bare elsker at jeg kan være hjemme lengre enn en liten helg, og treffe flere når jeg først har sjansen. Jeg skal faktisk treffe bestevenninnen min, Johanna som jeg ikke har sett før vi begge flyttet når jeg begynte på skolen. Gleder meg sinnsykt mye til å treffe henne, og regner med at jeg bare kommer til å grine når jeg først ser henne i dag.. Men det er jo bare gledestårer det blir da! Hihi. Gleder meg også masse til å se resten av familien og vennene.Planene mine for fridagene er å bare kose meg masse! Jeg skal også stå vakt på landstreffet i kongeparken - noe som blir veldig spennende! Blir moro å se om folk tar meg seriøst som vakt, for jeg ser kanskje litt uskyldig ut på utsiden, men på innsiden kan jeg være litt av et stabeist! haha

Q - Har du helg nå?Bildene tok jeg i Keukenhof parken i Amsterdam

Følte meg i et rosa humør i dag, hvor jeg har tatt på meg en rosa genser i tillegg haha! Men den fargen er bare helt nydelig, spesielt på blomster. Og fargen kommer så sykt bra frem på bildene over, sånn i forskjellige nyanser - noe jeg bare elsker! Vil SÅ tilbake til denne parken en gang. Har noen av dere vært i denne parken?

I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Men etter det overrasket meg og en gjeng to venninner som hadde bursdag i dag (Tirsdag), og den andre har om to dager, men da er det mange av oss som ikke er på internatet - så da tenkte vi det kunne være koselig å feire dem begge sammen! De ble kjempeglad, og vi koste oss med chips, sjokolade og brus! MM. Grillet også pølser for ikke lenge siden sammen med en del andre fra internatet. Det er veldig sosialt og koselig når vi samles slik, i og med at vi ellers kanskje bare hadde sittet på rommet og sett på serie elns.

Q - Hva har dere gjort i dag? 
Heii! Denne helgen har vært kjempekoselig! Startet den med en bursdagsfest som jeg nevnte i forrige innlegg - noe som var veldig gøy! Hadde ikke stemme etterpå omtrent, i og med at det ble mye synging! Men det liker jeg haha.. Natt til 1. Mai ble ikke som planlagt, og endte opp med å sove istedenfor. Det var skikkelig kjipt, for var virkelig gira på å dra ut eller noe, men det ble det ikke noe av da. Men fikk meg iallfall mye med søvn! hoho.. Hva gjorde du natt til 1?

Uansett! Tenkte å vise dere min herlige pelsjakke fra Taxfree på Danskebåten som jeg ikke fikk vist da jeg kjøpte den. So here you go:Ååh elsk! Den er både varm, har lommer og er fin på samme tid, og det er jo bare helt supert! Hadde lett etter en slik jakke kjempe lenge, så ble skikkelig glad da jeg fant den, og på 70% i tillegg! WHEII! Kupp det der ass

Q - Hva syntes dere?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits