Heia! Tenkte å dele noen Nellywants med dere. Nå som det nærmer seg sommer, fant jeg masse fine sommerklær - som jeg virkelig vil ha i garderoben akkurat NÅ! Gleder meg utrolig masse til sommeren, håper bare at det blir mange fine dager med sol og kos, og digge dager på stranden med grillmat og bading. Bare det å ta på seg lette klær og sko, er helt fabulous! 


Supercute magetopp her  Blå herlig topp her  Hvit skjønn topp her  Blomster t-skjorte her  Sweet topp her  Blomstrete magetopp her

Jeg har fått skikkelig dilla på blomster og fargen blå. Spesielt lyse blå! Ååh, det er en så fin farge! Rosa er også kjempefint og sommerslig. 


Hvit shorts med blonder her  Dongeri shorts her  Lyseblå shorts her

Shorts er noe jeg trenger i garderoben. Omtrent ALLE er blitt for små, så jeg har gitt dem bort. Om sommeren bruker jeg shorts veldig mye, så jeg må virkelig få kjøpt meg noen nye. Liker  veldig godt de som er luftige og behagelige, og de som ligner på skjørt. De er så fine!

Q - Hva likte du best?
Tenkte å vise dere noen tips på snapchat, som dere kanskje ikke visste fra før. Er vell flere enn meg som har irritert seg over å ikke kunne skrive mer enn noen få ord på Snapchat? Men du kan faktisk skrive mye mer! Men da må du fordele teksten på flere linjer. Slik gjør du:

1. Åpne Notater appen på telefonen din, og klikk på "enter" flere ganger, slik at du har kommet ned noen linjer. Og når du har gjort det, markerer du alt med å holde fingeren inne på det tomme notatet, og kopierer det.

2. Klikk deg inn på Snapchat, ta et kult bildet, og klikk på bildet for å skrive noe. Og her holder du også inne fingeren, og klikker på "lim inn". Da kommer det en stor boks, og det er bare å skrive i vei!

3. Trykker du på tekstikonet en gang får du større tekst. Når du har trykt på tekstikonet får du også muligheten for å legge farge på hele teksten, eller hvert enkelt ord. Vær oppmerksom på at når du velger større skrift, så får du ikke plass til like mye tekst, siden teksten blir større.Jeg har også flere ganger hatt lyst til å filme mer enn 10 sekunder. Og det kan du faktisk! Det eneste du skal gjøre, er: Film som du pleier med å holde inne rundingen du tar bildet med. Og når det røde rundt nesten er i enden av rundingen, dobbelklikker du på knappen på telefonen. Da vil Snapchat bli i liten skjerm. Og når du har filmet ferdig det du ønkser, klikker du på Snapchat igjen. Og VIPS! Så hadde du mer enn 10 sekunder.

Om du ønsker å skrive med en hvit farge eller en svart farge, er det veldig lett å få til! Visst du skal ha svart, holder du inne på fargene, og drar ned til høyre hjørne. Om du ønsker hvit, holder du også inne på fargene, men da drar du opp til venstre hjørne.

gjerne lik innlegget!

Anneli Aaland. Anneli er en kjempe skjønn jente, og har en veldig fin blogg med inspirerende bilder. Bloggen er ryddig og fin, og alle innleggene er fint satt opp. Hun legger ut mange fine outfit bilder, andre bilder, og gode tips! Blant annet geniale mat tips. Ta en titt innom bloggen hennes!

Emma M. Olsen. Ei herlig jente med mange fine blogginnlegg. Selve bloggen er ryddig og fin, og her får man masse inspirasjon og gode tips. Du finner for eksempel DIY, og andre gode tips for blant annet skjønnheten. Ta en titt på bloggen!

Q - Hva syntes dere om disse to bloggene? Ønsker du å være med i neste linkerunde? skriv at du er med i kommentarfeltet under!
Onsdag. På Onsdag var det siste dag på skolen for uken. Da gikk turen ut til en øy, hvor mormor og morfar bor. Vi skulle nemlig overnatte her, i og med at mormor hadde bursdag neste dag. Vi koste oss med god grillmat og godt selskap! Meg og onkelen min tok en tur opp i fjellene, noe som var en herlig trimtur. Var også veldig trøtt og sovna på sofaen, og ble våknet av storesøsteren min etter en stund. Da var klokken sånn 00:00 eller noe.. haha. Så da var det å finne veien til senga, og pakke seg godt inn under dyna. 

Torsdag. Mormor sin bursdag! Og da var det selvfølgelig digg mat, og gode kaker til dessert. Det var også et kjempefint vær! Så når vi kom hjem igjen, avtalte meg og en venninne å pakke sammen et telt og ta turen ut til Bærøy, en liten koselig øy ute på sjøen. Og da var pappa så snill å kjørte oss ut dit. Det var null vind, og helt fantastisk! Vi slo opp teltet på brygga, og koste oss med bål og godteri. Jeg filmet litt, og tenkte å lage en unblogged video, hvor jeg putter inn et par av disse. Høres det bra ut? Utover kvelden grillet vi og snakket om alt og ingenting. 


Fredag. Dagen startet med å fikse til noe frokost på brygga, og pakke sammen teltet for å dra hjem. Lillesøsteren min Christina kjørte ut summerfun'en, så vi kjørte den hjem. (ELSKER Å KJØRE BÅT!). Det var også sol, men det var ikke varmt nok til å ligge å sole seg på brygga.. Så da la jeg meg ut på terrassen hjemme istedenfor. Og tipp hvem som ble veldig solbrent! Jo, det var denne tutta. Det var så vondt i ansiktet, og jeg så ut som er tomat! Arhh.. Men heldigvis så ble det til en fin brunfarge etterhvert!

Lørdag. På Lørdagen var jeg på jobb til klokken tre. Og når jeg kom hjem var det tid for å stelle seg og gjøre seg klar til kvelden. Jeg skulle på russefest, noe jeg gledet meg masse til! jeg er veldig glad i rett hår, og det er fordi jeg har så sykt mye krøller.. Så jeg rettet håret (noe som tok laangt tid), og dro på et søtt glitter hårbånd. Jeg danset masse, og fikk hilst på nye folk, og så mange kjente ansikter. 


Søndag. 17.mai! Tilbringte dagen sammen med venner og familie. Jeg gikk også i tog der hvor jeg bor, og var nede i Alleen og så på folketoget. Det er noe jeg gjør hvert år. Og is måtte jeg selvfølgelig også ha! Det er et must på 17.mai. Agree?? Jeg hadde en superduper dag med flotte folk!


Beste familien! Vi manglet dessverre Celin, storesøsteren min. Men hun er i syden! 

Q - Hva gjorde du i helga?
Hei dere! Nå som det nærmer seg 17.mai, tenkte jeg å vise dere et tips til en hårfrisyre. Jeg laget denne på lillesøsteren min til konfirmasjonen som var for to/tre uker siden. Dette er en veldig kul måte å få skikkelig mye krøller på. Noe jeg glemte å skrive i videoen, er at når du har laget alle de små tutene, så skal du sove med dette til neste dag. Det er også best å ha vått hår du gjør dette, for da vil du få enda mer krøller og oppnå et bedre resultat.

Sett videoen på 720p for best kvalitet!

Q - Kunne dere tenke dere flere videoer som dette? Og kanskje unblogged video?
HOLA! Endelig Onsdag, og snart helg! Starter helgen med å overnatte hos mormor og morfar. Mormor har bursdag i morgen, så da blir det å feire dagen hennes, og spise god mat, og gode kaker. Kaker er jo BEST! Blir digg å sove lenge i morgen, noe jeg føler jeg ikke har gjort på en stund. Dukker alltid opp noe som gjør at jeg ikke får sove så lenge.. Kan ikke si at det blir mye søvn denne helgen! Skal kanskje på jobb på Fredag, og skal jobbe på Lørdag. Jeg skal også ut på Lørdag, og det kommer til å bli en sen kveld, også skal jeg opp tidlig på Søndag, i og med at det er selveste 17.mai!! Kommer til å være helt knekt på Søndag, men YOLO..

Noen flere enn meg som elsker (ELSKER!) kebab? Det er så sinnsykt godt, men jeg klarer ikke å trene etterpå for å si det slik.. Husker godt at jeg alltid sa at jeg ikke likte kebab, fordi det var dressing i. Men denne dressingen er jo hele kebaben, og er faktisk ganske god! Og så blond som jeg var, rev jeg av hele folien på min første rullekebab, noe som var ganske dumt.. Ble både søl og gris, og endte opp med å bruke kniv og gaffel haah.. Når du har kebab i pita brød, er det slik at du nesten må sitte i badekar for å spise altså! Det blir så sykt masse gris - både rundt deg, og på deg. Hele ansiktet er jo dekket i dressing og søl etterhvert. Flere som kjenner seg igjen? Men litt søl stopper ikke meg!

Georges picturrreee

Jeg tenkte å sette i gang en linkerunde! Er så mange fine blogger der ute, som virkelig fortjener at flere legger merke til den. Jeg har selv deltatt i linkerunder, og det er jo kjempegøy! Spesielt om du er en av dem som blir linket. Det viser at du har en blogg folk liker, og det øker motivasjonen veldig! Vil du være med?

Skriv at du er med i kommentarfeltet, så velger jeg ut to, tre stykker som jeg linker til.
Hei dere! I dag var jeg skikkelig trøtt når jeg skulle stå opp.. Det er sånn når vekkerklokka slås på, blir jeg så irritert, og det kommer noen små hyl ut av munnen! Haah.. Det hender at jeg lukker øynene, og tenker at jeg kan slappe litt av, men ender opp med å sovne og blir for sen til bussen. Så den er kjip! Flere enn meg som er slik?

Når jeg var i Danmark, kjøpte jeg en boks med masse bilder av sminke på. Og det var da jeg tenkte at denne var helt super! Jeg har så utrolig masse sminke, og er ikke alt jeg bruker like mye. Så det å ha en plass å samle mye av sminken, er genialt! Er blitt veldig fornøyd med den.Kjøpt på Normal. Normal er en butikk med merke ting og ikke merke ting. Alle merke tingene er billigere enn hva det koster andre plasser. Jeg kjøpte blant annet Big Eyes mascara, og ga sånn 70 norske kroner. Det er billig! Bare elsker når jeg kan få ting billigere enn hva det koster i andre butikker! 

HA EN FIN DAG FOLKENS!

Starter den nye uken med litt inspo for både meg og deg. Alle bildene er fra weheartit, hvor du finner utrolig masse herlig inspo. Kanskje du vil følge meg? Klikk her, så finner du profilen min. Har du weheartit? 

Følg meg gjerne på Instagram også! Da hadde jeg blitt glaad♥ du finner profilen min HERHERHER
Tips fra andre bloggere

1. Du leser meldingene hans om og om igjen. Tenker mange kjenner seg igjen her?

2. Du beveger deg saktere når du er sammen med han. Sånn uten at du legger merke til det selv, går du mye senere!

3. Du mister konsentrasjon til tider. Kanskje du sitter å tenker på han i skoletiden eller ved middagsbordet, og når noen plutselig snakker til deg hører du det ikke. Det eneste du tenker på er han, han, han.. 

4. Hjertet ditt slår fortere når du tenker på han, og du legger på et smil rundt munnen uten at du tenker over det selv.

5. Du smiler uten grunn når han snakker.

6. Du begynner å høre på rolig musikk, og blir helt in love når du ser på kjærlighetsfilmer.7. Du tenker på han HELE tiden, og innser at du smiler hver gang du tenker på han.

8. Når du er med han er du redd for å si noe feil. Og om du sier noe som du selv syntes hørtes rart ut i etterkant, tenker du på dette hele dagen, og tenker og tenker på hva HAN tenkte.

9. Du stalker han på instagram og facebook, og prøver å finne ut hvem han pleier å være med. Er det andre jenter med på bilder, stalker du denne jenta også.

10. Du føler han er sur eller lei om han ikke sender smileys eller andre emojis. 

11. Du sjekker om han har likt bildene dine på instagram og facebook. 

12. Du har mye på hjertet, så vennene dine må være tålmodige. Når du først begynner å snakke om han, klarer du ikke å stoppe, og snakker i et sett.

13. Du begynner å smile når dere snakker sammen på facebook, eller du mottar en melding / snap. 

14. Selv om det ikke er nevnt noen navn ovenfor, så tenkte du på han da du leste punktene. 

Dette gjelder kanskje for dere gutter også? bare at det er en jente. Gjerne lik eller del innlegget!
Hei dere! Da jeg var i Danmark for ikke så alt for lenge siden, kjøpte jeg en øyenbrynsblyant på taxfree. Jeg kjøpte den i brun, og den er veldig god! I starten når jeg tegnet på brynene med denne, ble de alt for mørke.. Men jeg hadde tegnet for hardt på! Så nå har jeg endelig lært meg å tegne helt forsiktig, slik at det ser bra ut. Jeg bruker denne til å tegne rundt brynene, og etterpå dekker jeg det inni med en øyenbrynsskygge. 


Det jeg digger mest med denne, er at du bare skrur opp blyanten når den begynner å bli brukt opp. Du slipper å spisse den hele tiden, noe som er helt supert! Den ligner egentlig litt på en fargeblyant, haha! Men det er heldigvis ikke det, og den sitter veldig bra på! Jeg bruker gele over brynene etterpå, og det hjelper til med å holde fargen lengre på. Husker ikke helt hva jeg betalte for den, men det var under 100kr! 

Akkurat det bildet over ble litt dårlig, men det la jeg ikke merke til før jeg fikset på lysstyrken inne på macen.. Men dere får i alle fall sett den såpass greit. 

Blyanten har to ender; den ene er selve blyanten, og den andre er en gummi blyant. Og denne gummi blyanten er for å tone ned og gjøre fargen litt svakere, og ikke så markert. Så den er veldig grei om du ikke liker å ha brynene så veldig markerte. dette er jo faktisk en eyeliner! Men jeg bruker den til brynene, og det funker helt supert!

Q - Hva syntes dere om denne?
ÅÅH, som jeg savner varmen og sola! Er ikke alt for lenge siden jeg lå i ute i bikini, og slikket sol som bare det. Fregnene hoppet frem, og brunfargen var der også! Litt is, fruktsalat og jordbær ble også til, og vi satt ute og spiste. sykt digg! Håper vi snart får noen varme dager igjen, slik at brunfargen kan komme tilbake! Jeg kan tenke meg at mange av dere badet når det var så varmt? Det gjorde ikke jeg! Vannet er jo kaldt allikevel, så jeg ville ikke kaste meg ut i det haha! Savner du varmen og sola?i går var jeg på kino med Celin, storesøsteren min, og et par andre venner. Vi så "The Longest Ride" av Nicholas Sparks (den BESTE med kjærlighetsfilmer!!). Jeg kan si såpass at det var mange tårer som falt! hehh.. Filmen var kjempebra da! Og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å se denne flere ganger. Har du sett filmen?
Heia! Har noen av dere vært innom nettsidenDidriksons.no? Det er en nettside med jakker og litt andre ting i merket Didriksons 1913. Grunnen til at merket heter det det gjør, er fordi Julius og Hanna Didrikson, oppstartet produksjon av olje-regntøy i 1913 i Grundsund, Sverige.

Jakkene er i god kvalitet, og er hverdagsplagg hvor de i gjennom 100 år har samlet erfaring og produktutvikling i plagg som er designet med maksimal funksjon. Deres store håndverk kunnskap og nøye utvalgte materialer, gjør at du vil holde deg tørr med stil - HVER DAG! Jeg digger denne Ida Womens Parka i fargen peat. Den er 100% vindtett, og 100% vanntett, noe alle jakkene på Didriksons er (WOHO!). Du får denne i størrelsene 32-46, og finnes i flere forskjellige farger. Du kan selv kjøpe den her. Jeg bruker denne utrolig mye, og er kjempefornøyd! Jeg elsker når jakkene er vindtette, og selvfølgelig når de er vanntette. Da slipper jeg å bekymre meg over antrekket jeg har på under jakken! Er helt forferdelig om du blir dass våt, og kanskje er på vei til et selskap.. // Sponset - men 100% mine meninger

Q - Hva syntes dere om jakka? 
Tenkte å anbefale en Foundation til dere, som er kjøpt på Cubus i merket Maybelline New York. Det er en helt våt Foundation, og er superenkel å smøre på. Jeg bruker bare hendene til å smøre den utover, men sminkekost funker også helt fint. Den dekker like mye som den Foundationen jeg egentlig bruker. Det er helt supert! Huden blir skikkelig babyhud, noe som er UTROLIG herlig!

Jeg fikk øye på denne på bloggen til Kristine Ullebø, og den så ganske bra ut. Så det var da jeg tenkte å teste den ut selv! Først så tenkte jeg hvordan i alle dager denne Foundationen skulle dekke, i og med at den var såpass våt. Men det gjorde den altså, og jeg er veldig fornøyd!
Som dere kan se, så dekker den ikke alle fregnene mine, men jeg blir et hakk brunere. Men det at den ikke dekker til alle fregnene, syntes jeg bare ser fint ut. Jeg liker at det skal se naturlig ut, selv om jeg bruker Foundation. Om du ønsker å dekke litt mer, kan du bruke pudder over. Det pleier jeg ofte å gjøre. Men selv om jeg pudrer ansiktet, ser det fortsatt naturlig ut, i og med at du ser noen av fregnene gjennom. Nå har jeg ekstremt med fregner, så det skal veldig mye til for å dekke dem helt til. Denne Foundationen falt i smak hos meg, og tenkte at den kanskje kunne falle i smak hos noen av dere også?

-Cindy!
Hei dere! Da var vi kommet til Søndag - en skikkelig slapp dag! Det er deilig å ha en dag i uka hvor du bare slapper helt av, og tar en lur her og der. Men det er også herlig å ta en tur ut, og kanskje ta en liten trimtur. 

En dag vi var på Bilka i Danmark, kjøpte jeg en gele som er til øyenbrynene og til vippene. Jeg bruker mest den siden som er til øyenbrynene. Og den er til å ta på når du for eksempel har tegnet og fikset til det du skal. Og det er for å holde brynene slik du har fikset dem. Den er helt super! Og i tillegg til at geleen holder brynene fint, får du børstet dem i samme sleng.Den siden som er til øyevippene, er for å gi vippene en ekstra lengde, og holde dem på plass. Jeg har ikke testet ut den siden enda, men det er noe jeg må teste ut! Er jo ikke så galt å få en ekstra lengde på vippene! Agree?


Kjøpt på Bilka i Danmark, i merket ELF.

Q - Har dere prøvd noe lignende? 
  
Genser Derese  Jakke H&M  Bukse Vero Moda  Hårbånd Glitter  Sko Europris ♥ ♥


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits