Hei alle sammen!

Tenkte jeg måtte ha et innlegg av min favoritt cafe, som da er Starbucks! Ååh, de har verdens beste milkshake og andre drikker her, syntes også at maten er veldig god. Dette er jo en kaffebar, men de har også drikker uten kaffe! Dette passer meg midt i blinken, fordi jeg ikke liker det noe godt.. Favoritten min må være chocolate frappucino, som smaker milkshake med dobbel smak! Kremen, sjokoladesausen og karamellsausen er prikken over ien! Når jeg for første gang var i Polen og Tyskland, var jeg også innom Starbucks for første gang. Etter å ha vært her, var jeg innom omtrent hver dag til vi skulle hjem igjen. Visst vi er en plass de har Starbucks i nærheten, jeg innom en tur!

Jeg har kjøpt en herlig og stoor kopp på Starbucks i tyskland. Her får du plass til mye drikke, og visst du har for eksempel varm kakao eller andre varme drikker i, holder det seg varmt veldig lenge. Det følger med et sugerør også, noe som er veldig greit. Nå for noen uker siden var jeg, mamma, og to av mine tanter i skottland, som mange av dere visste fra før av. Vi var selvfølgelig innom Starbucks for lunsj. Her kjøpte vi med oss den beste karamellsausen som finnes! Den er såå god, og perfekt oppå krem og is!Hvilken cafe er deres favoritt?
Hei! I dag har vi vært i Stavanger for å besøke søsteren min, og hente pappa på flyplassen. Jeg solte meg selvflgelig også, som jeg pleier å gjøre. Men i dag var hunden min chanel med meg! Jeg kjenner spesielt godt at ansiktet har fått myye sol, er blitt ganske rød.. Men det positive her, er at jeg blir brun etterpå! der hvor søsteren min bor, kan du gå i noen minutter, så kommer du opp på et fjell. her er det en utrolig fin utsikt, og er en perfekt plass til å sette seg ned for så lenge du vil. Jeg tok også noen bilder jeg tenkte å vise dere over helga! Har hatt en kjempefin dag med gode folk! Hvordan har din dag vært?

Tilbake til overskriften! Jeg elsker BabyLips, jeg kjøpte mine tre første nå når jeg var i Skottland. Jeg får virkelig myke lepper av dem alle tre, og er kjempe fornøyd med dem! Min favoritt må bli den rosa som jeg får en nydelig svak rosa farge av på leppene, den sitter på en stund og den lukter veldig godt! De andre to er det ikke farge i, men er utrolig gode og lukter såå godt! Jeg syntes også at selve pakningen og fargene er supersøte. Har du BabyLips?


Kjøpt på Boots Apotek
♡ ♡ ♡

Heiia, og god helg alle sammen! Det føles virkelig ikke ut som onsdag, skulle heller tro vi var på fredagen. Spesielt fordi vi har helg nå, og kan være ute fra vi står opp og skal legge oss igjen. I dag ble det å spise resten av jordbærene som vi ikke hadde i går. Da hadde jeg på litt krem og sjokoladesaus, noe som var heerlig! Jeg solte meg også, noe som er en vane nå som vi har så herlig vær. Det er helt fanatstisk! Minner forresten også om konkurransen der du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se! Vinneren trekkes i morgen. Klikk her for å komme til innlegget hvor du kan bli med!Topp: Primark // Bukse: Cubus // Solbriller: Primark

Jeg reiser til Stavanger i morra, så kan hende jeg ikke får blogget.. Men ha en nydelig dag dere!
Heihei! I dag har vi hatt sol fra vi stod opp i dag tidlig. Jeg har hatt besøk av min herlig og gode Lillian. Vi kjørte ned til byen for å kjøpe jordbær, blåbær, ananas, og chips som vi skulle kose oss med ute i sola, samtidig som vi solte oss. Men før dette, tok vi oss et bad i et ferskvann som ligger noen minutter fra der hvor jeg bor. Jeg pleier som regelt å vaske håret med både shampoo og balsam når jeg bader her, og det gjorde vi! Benytter sjansen til å bade nå som vi har så nydelig vær, også får jeg vasket håret, noe som er herlig!

Et lite tips for morro! Kjøp en ananas på den størrelsen du vil ha den, og skjær ut det som er inni, og kutt dette opp i flere biter. Visst du vil ha flere forskjellig bær, legg dette oppi ananasen. Da har du laget en herlig sunn og spiselig skål! Jeg syntes det er ekstra godt med flere forskjellige bær, det gir også veldig fine farger. Å lage en slik ananas-skål er utrolig kreativt, og er gøy å lage! Visst resultatet blir bra, er det ekstra gøy! Men det er ikke veldig vanskelig, bare pass på at du ikke skjærer hull i bunnen på den, for da renner det ananas-juice ut. Det skjedde nemlig med oss.. Heldigvis ble det ikke et stort hull, men bare et bittelite, så da satt vi ananasen oppi en skål, som funket like bra!

Har hatt en helt perfekt dag! hvordan har din dag vært?
Heei!! For en stund siden laget meg og amalie, en av mine venninner, en må gjøre video! Det tok litt tid før den kom ut, fordi min youtube profil ikke ville laste den opp.. Så da var amalie så snill og la den inn på hennes. Hun har forresten også redigert hele videoen! Så tusen takk for det  Syntes den ble veldig bra! I det ene klippet hvor vi synger med mel i munnen, måtte vi filme to ganger! Den første gangen stoppet filmen akkurat i det vi puttet melet inn i munnen.. Er det ikke typisk? Men vi fikk iallefall gjort det! Enjoy the film! (♥)

Pleease ignorer de rare uttrykkene jeg får! Kan ikke akkurat si at alt var så himla godt! Haha.. Amalie er like fin som alltid
Hallo! I går nevnte jeg at jeg skulle vise dere bilder fra huff av meg, en løve teateret som var i går, det var utrolig morro! De var kjempeflinke, så gleder meg allerede til neste gang de skal ha teater igjen. Lillesøsteren min christina var en herlig og lur mus De hadde en utrolig bra sminke, som passet perfekt til det dyret de skulle være.


Fiine jenta til storesøster! Er stolt av deg!

Hva syntes dere?

Hei alle sammen! I dag har det vært helt vanvittig varmt, og da var det å ta på seg bikinien og legge seg ut i sola for noen timer. Det liker vi! Jeg har faktisk fått masse farge i dag, spesielt i ansiktet og på skuldrene. Det er såå godt å ligge ute i sola, bare det å kjenne varmen langt inne i kroppen er en fantastisk følelse! Enig?? Jeg måtte også selvfølgelig lage meg smoothie og spise is, som passer perfekt til dette været. Jeg tok også med meg ut noen kataloger fra Blenshe. Blendshe har såå masse fint, jeg elsker å se i katalogene. Jeg får spesielt veldig mye inspirasjon herfra!vi har også vært på teater, hvor lillesøsteren min Christina var med. Jeg legger ut bilder fra teateret i morgen! jeg tok mange fine bilder, så gled dere! Minner også om konkurransen jeg har på bloggen, hvor du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se! Klikk her for å komme til innlegget.
God morgen! i dag skal jeg ha nynorsk eksamen, som jeg gruer meg veldig mye til! Men det skal bli utrolig godt å bli ferdig med det må jeg si. Og heldigvis er det helg når jeg er ferdig, og da går turen først til SIlje, her skal vi ha bytte-kveld av klær, som jeg tipper blir veldig morro. Etterpå skal vi på filmkveld til en kompis, noe jeg tror blir veldig koselig. På lørdag er det å se på teater, der lillesøsteren min er med, og på søndag finner jeg helt sikkert på noe. I går nevnte jeg at jeg skulle sette i gang en konkurranse for dere i dag, hvor dere kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se. Så her kommer den! Her inne finner du mange fine bikiner, og noen av dem er også i forskjellige farger. Nå som sommeren nærmer seg, kunne det ikke passet bedre med en slik konkurranse! Har du lyst på en ny bikini?

Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å Like/dele dette innlegget, du finner Liker knappen til høyre i bunnen av dette innlegget. Dersom du ikke har facebook, blir jeg glad om du tipser andre om konkurransen! Etterpå Trykk deg inn her for å velge den bikinen du ønsker. Når du har funnet den du liker best, skriver du hvilken modell du ønsker, størrelse og e-mail i kommentarfeltet under. 


Vinneren blir trukket om på torsdag i neste uke random.org. Håper DU vil være med i konkurransen! Masse lykke til alle sammen!
Hallo alle sammen! for et par dager siden kjøpte jeg MacBook Air, som jeg har hatt lyst på ganske lenge nå. Endelig miin! Tror jeg kommer til å ha den med overalt, så det er min nye lille baby hah.. Den forrige dataen jeg hadde var ikke helt god. Den slo seg av når den ville, og var veeldig tykk og gammel. Så ingenting var bedre enn å kjøpe ny! Macen er så tynn at jeg nesten er redd for å knekke den, selv om det ikke skal gå ann haha. Jeg har også fått iMovie, så jeg kan lage mange flere videoer til bloggen! Jeg har ikke klart å finne ut hvordan man redigerer sammen en film, men ev av mine venninner skal hjelpe meg med det. Wiii


Hvilken data har dere? Forresten, i morgen setter jeg i gang en konkurranse hvor du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se! Vil du være med? følg med på bloggen og delta! kan være jeg setter igang konkurransen i kveld om jeg får tid, ellers kommer den i morgen.
Hallo alle sammen! For et par uker siden fikk jeg en pakke med tre jeans og noen topper som jeg kunne style til, fra blendshe, b-young. Dette passet perfekt, og var helt rett størresle. Toppene kunne ikke passet bedre til jeansene enn hva de gjorde. Valgte å ha en topp til hver, for å vise hvor godt de passet sammen. Selv om hver topp passet fint sammen med alle jeansene, syntes jeg det var fint å ha litt forskjellig til.

Denne er absolutt min favoritt. Den er stram, er ikke for kort og ikke for lang, og er heller ikke for høy i livet. Liker også fargen ganske godt, spesielt siden den passer til alt! Jeg syntes at den toppen passet godt til, visst du ikke kan se hva som står, står de cool. Den har fine fargetoner, noe som gjør at den lyser mer opp.I dag har jeg vært på skolen på forberedelse for skriftlig eksamen som er i morgen og på fredag. Jeg gruer meg veldig! i og med at det er denne som tells mest av alle prøver.. Men jeg satser på det beste, og håper det går fint. Ellers i dag har jeg vært ute å jogget. Det er utrolig varmt ute, så du kan tenke deg hvor varmt det var å jogge? Da var det utrolig herlig med en lang kald dusj etterpå. 

Hva syntes dere om jeansene og de tre toppene?
Hei! I går fikk jeg besøk av min herlige bestevenninne Silje. Hun skulle overnatte, og da leide vi skrekkfilmen "mama" og koste oss med chips, brus og litt godteri. Vi la oss ikke før seent.. Men heldigvis hadde vi fri i dag også! Vi skal ha skriftlig eksamen i norsk, og hadde derfor fri både i går, og i dag, noe som var utrolig herlig!! I dag har vi gått noen kilometer i skogen, og det er jeg stolt av må jeg si. Utenom det, har vi benyttet dagen til å sole oss. Vi har også hørt på musikk, og snakket om alt og ingenting, noe som egentlig er ganske morro. Jeg fant også ut av at jeg skal til Danmark tre ganger i Juni, først med kantine-gjengen på skolen, andre gangen med familie, og tredje gangen sammen med klassen. Det gleder jeg meg masse til! De to siste gangene skal vi til fårup sommerland, som jeg tipper blir konge!

Jeg kjøpte forresten også en ny bikinitopp på Cubus i går! Jeg er såå fornøyd med den. Den "diamanten" i midten gjorde det lille ekstra på den. Syntes blå er ganske fint! Jeg elsker bikinier med litt ekstra på, som perler, små diamanter eller mønster. Regner med at jeg kjøper en blå bikini-bunn også etterhvert. Hva syntes du?

Hva har dere gjort i dag?Heihei alle sammen! dagen i går var virkelig vellykket! dagen startet med å fikse meg, og gå i skoletoget for siste gang. Jeg syntes det er koselig å gå i tog, selv om vi ikke går særlig fint. Vi var helt sist i toget, og gikk som en saueflokk i forhold til hva de andre gjorde, haha.. Etterpå gikk jeg rundt i alleen. Først med storesøsteren min og et par kompiser av henne, og etterpå gikk jeg med flere venner av meg. Jeg hadde vell totalt 2 shave-is, og en kopp med 2 kuler is. Jeg hadde aldri orket mer etterpå, det var nok for min del. Men 17.mai er dagen for å ha iis   Hvor mange is hadde dere i går? Når klokken nærmet seg 7, skulle jeg på jobb til klokka 10. Rett etter jobb, Kjørte jeg opp til de jeg gikk rundt med i alleen, på filmkveld. Vi så hodejegerne, snakket, og hørte på musikk, noe som var utrolig koselig! Har dere hatt en fin 17.mai feiring?


Fiine familien min! ♥ ♥ 
Hei alle! først må jeg få sagt at vi skulle på skolen i dag, for å vite hva vi skulle ha i skriftlig eksamen. Jeg kom opp i norsk.. Et av dem jeg IKKE ville komme opp i! det er jo typisk, for da må jeg ha to skriftlig eksamener. Men jeg misunner heller ikke de andre klassene, for to av dem kom opp i matte. Men det positive med å komme opp i norsk, er at jeg har fri i morra, på mandag, og på tirsdag. Wiii!

Ellers i dag var jeg med til stavanger, for å kjøre pappa til jobb. Her gikk vi også litt rundt på kvadrat, for å fikse noen ærend. Er det noen av dere som ser på paradise hotel? Og helt sikkert har sett Arman, en av de nye homsene som har kommet inn? Når vi var på kvadrat, kikker jeg bort på Ben&Jerrys, og der står han! Han er jo så kul, og ikke minst; den kuleste latteren! Jeg tok ikke bildet med han dessverre, det angrer jeg litt på i etterkant.. Men jeg skal helt sikkert tilbake her, haha!

Jeg fikk også selvfølgelig handlet bittelitt i dag. Jeg kjøpte de falske vippene selv, mens jeg fikk hårbøylene av min herlige mamma ♥ Jeg var på jakt etter et par hårbøyler, det er så utrolig lett å dra på seg om du ikke finner på en annen måte å ha håret. Det er jo også veldig fint! Og ikke minst, så ligger ikke alt håret i ansiktet. Jeg skal bruke de falske vippene på 17.mai, så det gleder jeg meg til! Har faktisk aldri brukt det, så skal bli spennende å se hvordan det er.
Falske øyevipper: Grønnestad hårdesign, stavanger // Herlige hårbøyler: Glitter

Hva syntes dere? Ha en fin kveld videre!
♡ ♡ ♡

Heihei alle sammen! I går var jeg på utsikten med jobben. Her fikk vi kurs i forskjellige ting, og hadde herlig mat og dessert. Vi fikk også en "goodie-bag" etter møtet, der vi fikk en sekk med noen ting oppi. Det var veldig koselig! Både at vi fikk en gave, og var der med gode folk.

I dag hadde jeg to prøver på skolen, som jeg satser på gikk greit! men utenom det, kom russene på skolen våres. Først i det lange friminuttet, kom det en gjeng. Og i et par friminutter etterpå kom det en større gjeng. Det er jo utrolig morsomt når de kommer, da skal iallefall ikke jeg bare sitte inne! Du kan helle vann på dem også, visst du lykkes med det.. Jeg prøvde iallefall å ta ifra en av dem en vannflakse, men da endte det med at en av russene holdt meg fast, samtidig som den andre dynket meg med vann hahha! Jeg fikk også masse barberskum på meg, som gjorde at jeg luktet mann.. Det er alltid et av årets høydepunkter når russene kommer på skolen, og det er veldig morro! Må si at det beste som var når jeg kom hjem igjen, var å ta en lang og herlig dusj! Håper jeg har fått ut alt fra håret, og ikke lukter barberskum og mann lengre, haha 

På bildet oppe til høyre, kan dere se at jeg ikke er litt våt.. Veninna mi ved siden av, var helt tørr, så jeg prøvde å gi henne mange bamseklemmer! Hadde ikke mye sminke igjen etterpå heller, haha. Men det gjør ingenting, er ikke veldig mye forskjell allikevel. Har noen av dere hatt besøk av russene på skolen for i år? 
Heii alle! da var det mandag igjen, og en ny skoleuka står på planen. Vi har allerede fått vite på at vi skal ha tre prøver denne uka også. Men på torsdag får vi vite på hvilket fag vi skal ha i skriftlig eksamen! Jeg er virkelig nervøs, også er det kjedelig å bruke 17.mai helga på det.. Menmen.. Dette er siste året på ungdomsskolen, så jeg skal klare å holde ut i noen uker til.

I helga gjorde jeg utrolig mye! først på fredag var jeg på filmkveld hos Tomine, en av mine bestevenninner, sammen med flere venner. Det var virkelig koselig! På lørdag var jeg først på jobb fra 11-4, og etterpå var det å stikke av til Flipside på Lista med bedehuset. Her kjørte vi gocart, noe som var vanvittig morro! Det var veldig glatt på banen når min gruppe skulle kjøre, og da var det meg og Silje som klarte å spinne rundt tre, fire ganger, så vi sto feil vei på kjørebanen hahha.. Men det var ganske morsomt! Vi hadde også paintball, men som varte i ca. fem minutter, fordi når alle på det ene laget var ute, altså blitt skutt på med paintball-kuler, var spillet ferdig. Noe som var ganske kjipt, men den lille tiden var morro. Helt på slutten var vi i skatehallen, hvor noen syklet, andre var på sparkesykkel, og noen hoppet i "svamper", som var utrolig mykt! Når vi hadde kommet oss tilbake til bedehuset, gikk vi på filmkveld hvor vi så Fast And Furious 6. Og i går var jeg også på jobb, men til klokka halv åtte. Etter jobb var jeg på kino og så Brick Mansions med noen venner. Filmen var utrolig god, så jeg anbefaler dere å se den! Jeg tok dessverre ikke så mange bilder fra helga, men har noen få, og dem får dere her:


Bildet er fra facebooksiden til ungdomslaget (bedehuset), som du finner her.

Jeg så forresten også på Frost med lillesøsteren min på søndag. Jeg elsker den filmen! Den er så utrolig herlig, og ikke minst skjønn ♥ Den beste personen her er Olaf, den lille snømannen haha.. 
Hva har dere gjort i helga? 
Heia! Beklager at jeg ikke har blogget på et par dager,  men grunnen til det, er at vi ikke har hatt nett.. Men jeg blogger nå! Jeg har vært inne på sheinside.com og funnet flere favoritter, som jeg gjerne kunne hatt! Nettsiden har masse tilbud, og de har gode priser. De har alltid tilbud på noe, og det er veldig greit.
Rosa langt skjørt her // fargerikt langt skjørt her // svart skjørt her // prikkete herlig shorts her // kul shorts her // blå supercomfy bukse her // svart bukse her

Hvit blonde kjole her // svart kort kjole her // svart og hvit mønstrete kjole her

De har så masse fint, så det er nesten vanskelig å velge ut noen ting.. Men det endte opp med disse! jeg syntes at de var veldig fine, jeg liker også nettsiden veldig godt! Liker dere sheinside.com?
Hei alle sammen! I dag hadde jeg norsk bokmål tentamen, som jeg selv valgte. Jeg syntes det gikk veldig bra, så får jeg se hvordan resultatet blir. Er ikke alltid man blir like fornøyd med karrakteren som med teksten. Jeg skrev iallefall tre og en halv side, og er veldig fornøyd uansett. Jeg var ferdig rundt klokka 11:00, og når jeg kommer ut av skole bygget, regner det. Det er typisk når jeg kjører.. Jeg hadde en laaang dusj etterpå kan man si. Når lillesøsteren min Christina var ferdig på skolen, hentet vi henne og hadde lunsj på Paulsens hotell, en herlig plass for enten lunsj, middag eller kveldsmat. Jeg hadde som vanlig millionbøff, det er noe jeg pleier å ha hver gang vi er her. Det er kjempegodt!Tilbake til overskriften! For et par dagen siden tenkte jeg at det var på tide med noen sommerfarger. Jeg har både lilla og rosa Essie neglelakk, men gikk for den rosa, fordi den er mest sommerslig syntes jeg. Den passer til de fleste antrekk, og fresher opp neglene. Jeg sliter veldig med tynne negler, og derfor går jeg ofte med neglelakk, i og med at de blir tykkere (sterkere) med noe oppå. Jeg har ikke få neglelakker, har nesten for mange. Men det blir stadig nye, og dermed nye favoritter. Den lyse rosa Essie neglelakken er min favoritt nå for tiden. du burde ha to strøk med neglelakken, jeg har som regelt tre, så fargen dekker neglene bedre. Men selvfølgelig velger du selv hvor lys eller mørk du vil ha den. Kanskje jeg skulle hatt et innlegg med alle neglelakkene jeg har?
Kjøpt på vita

Beklager at tre av bildene er nokså utydelige! men de er tatt med mobilen, og når det er litt mørkt ute, får ikke bildene like god kvalitet som visst det var lyst ute. Noen av dere som har Essie neglelakk?
♡ ♡ ♡

Heia! Jeg har vært inne på nettsiden Imageware.no, og designet mine egne deksler. Jeg bestilte også et som ikke var til min mobil, men som jeg ga i gave til lillesøsteren min. Her inne får du deksler til alle mobiler! Jeg sliter ofte med å finne deksler rundt i butikker til min mobil, fordi omtrent ingen har deksler til samsung galaxy s3 mini. Så det var veldig greit at imageware.no hadde den. Alle deksler koster kun 199kr, og gratis frakt. Om du velger et ferdig designet deksel, eller designer et selv, koster det akkurat det samme. Jeg har hatt veldig lyst på et slikt lenge, og nå har jeg det! Det er gode priser, så jeg anbefaler dere å kjøpe deksler eller tilbehør på denne nettsiden. I går fikk jeg to gaver i posten, jeg kunne ikke skjønne hva det var.. Men så hadde jeg fått to music angel fra denne nettsiden! De hadde delt ut 100 stk. til deres kunder, og jeg var en av de heldige. Visst man kjøper noe her, har man en sjanse til å vinne ting, som music angel eller øretelefoner, og det er jo veldig gøy!

Disse har også inkludert radio, og du kan sette inn minnekortet ditt. Og selvfølgelig spille musikk via mobilen din, noe som er veldig greit. Jeg bruker de ofte for å høre på musikk, eller når jeg ser film på PC. De er også perfekte til å dra med seg på turer og ferier, de tar ikke mye plass, og det kommer god lyd ut av dem!
Heialleihob! Da var var det tirsdag, og en prøve på skolen er gjennomført. Jeg hadde presentasjon om solenergi i naturfag, og det gikk som så.. I morra er det RLE-prøve og på torsdag skal jeg ha norsk bokmål tentamen. Blir så godt å bli ferdig med alt. Jeg gleder meg som en liten unge til sommerferien! Skal bli så herlig å ikke tenke på skole, nyte dagene som kommer, være masse med venner og familie, visst det er sol; sole meg og bade. Flere som gleder seg til sommeren?

Jeg fikk noen fitness-ting fra fitnessguru.com i posten for noen dager siden. Jeg fikk noen protein-pulver, et par sjokolader, en rosa flakse og en rosa trenings logg. Her er det gode priser, og det er veldig greit at du kan få det rett i posten, uten å kjøpe på en vanlig butikk. Du får vanligvis mer på nettet, og det er supert!

 

Protein pulver: Jeg hadde aldri prøvd protein-pulver før, men det fikk jeg testet ut nå! For dem som liker å trene, kan dette være veldig greit! Det er jo supert at du får kjøpt protein pulver med smak. Det proteinpulveret fitnessguru.com selger, er det mest solgte i Europa! Så kunne du tenke deg å prøve det ut, anbefaler jeg deg å kjøpe det på denne nettsiden. Du finner  flere slager HER.Fitnessguru flaske og trenings logg: Jeg elsker den flaksa! har du sett en så fin sjokk rosa farge? Den er såå søt, og jeg som elsker rosa, var det perfekt at både flaksa og loggen var rosa. Visst du skal ha protein pulver, er det veldig greit å ha det i denne flaska. Når du søker flaska opp på nettsiden, kommer den opp som "shaker". Den er egentlig beregnet til å ha protein pulver i, men kan selvfølgelig brukes til vanlig drikke også. Trenings loggen er en utrolig bra måte å få motivasjon til å trene. Her skriver du inn når du skal trene, du kan skrive inn kalorier, økter osvosv.. Jeg kommer iallfall til å bruke denne, og satser på at jeg skal klare å fullføre det jeg skriver ned. Du kan finne flere utvalg shakere og trenings loggen i rosa og svart HER.Protein barer: Min favoritt er Chocolate crisp, den øverste. Disse er utrolig mektige og gode. I chocolate crisp finner du smaken av crispy mørk sjokolade, og i orange chocolate finner du en en frisk smak av appelsin, samtidig mørk sjokolade. Disse er heller ikke usunne, noe som er veldig greit! Du kan finne orange chocolate HER. kunne du tenke deg å prøve chocolate crisp eller andre typer, kan du kontakte dem HER.

Noen som har vært innom denne nettsiden før? Isåfall, hva syntes du?
Heihei alle sammen! Uke 18 har vært veldig gøy, spesielt siden vi hadde langhelg! Jeg fikk vært med mange venner, med familie, og vært på jobb. Har faktisk endelig lært meg å ta softis, slik at den blir fin hahha.. Mange av bildene i videoen er av meg og mine to bestevenninner; Tomine og Silje. Vi tar alltid en hau med bilder sammen! det er så koselig å se tilbake på. Som jeg nevnte på forrige innlegg, skulle jeg legge ut video fra da vi badet. Det kommer i denne videoen, enjoy! Det var min herlige venninne som laget den til meg, så tusen takk kjære deg! Den ble veldig fin.

Vannet var ganske så kaldt, men trodde det skulle være verre. Heldigvis! Dere kan kanskje høre hva vi følte da vi hadde hoppet uti, haha! Ignorer de hylene etter at hodet dukket opp over vannet, er bare en ting å si; Pinliig.. Men var stolt over at vi klarte å hoppe ut i vannet! Flere enn meg som har hatt årets første bad?

Hva har dere gjort i uka som var?
God lørdag alle sammen! Mange av dere som har facebook, har sikkert lagt merke til disse utfordringene til å bade? Jeg ble iallefall utfordret, det samme gjorde venninnen min, og da tok vi dagen i dag til å bade! Ååh, det var ikke varmt iallefall.. Men ikke så kaldt som jeg hadde trodd heller. Jeg må si at jeg er stolt over at vi kom oss uti! Kanskje jeg legger ut videoen fra da vi badet, men først må jeg finne et bra redigeringsprogram for videoer. Noen som har tips?

Som jeg nevnte i går, fikk jeg en skikkelig kul skinnjakke fra sheinside.com. Den passer veldig bra sammen med den blomstrete kjolen som jeg også viste dere i går. Vil veldig godt si at jakka er prikken over ien sammen med kjolen. Og er absolutt det perfekte 17.mai antrekket.
Du finner jakka HER

Hva syntes du? jeg anbefaler dere alle til å ta en titt på sheinside.com! de har masse utvalg, ikke bare klær, men også smykker, og annet pynt. Også har de salg helt opp til 50% salg!
Hei alle! 

i dag har jeg vært så heldig å fått servert eggeomelett og ristet brød til frokost av pappa! Ikke mange minutter etter mat, rullet jeg og lillesøsteren min, Christina til alleen. Jeg skulle kjøpe en bikini-underdel, så det fikk jeg gjort! jeg møtte også fem venninner for å gå på Jonas B og spise. Det var skikkelig koselig! Ingrid, en av venninnene mine, ble med meg hjem etterpå. Jeg hadde kjøpt frosne bær, så vi kunne lage smoothie. Vi må jo ha noe sunt og godt iblant, og ikke bare det usunne Haha.. Men smoothie er jo vanvittig godt! Jeg ville gjerne hatt det istedenfor godteri en dag faktisk. Om ikke veldig lenge til, skal vi i bursdag til karoline. Det blir veldig koselig!

Jeg har fått en herlig kjole fra sheinside.com! Har også fått en skinnjakke, men den vil jeg vise i morgen! Kjolen er perfekt til 17.mai, den har masse rødt på seg, og det passer veldig godt, i og med at rød er en av hoved-fargene på nasjonaldagen. 


Du finner kjolen HER

Trenger du en ny 17.mai kjole? Sheinside har masse utvalg, både av kjoler, skjørt og nydelige topper. Mange er også på tilbud! blant annet den kjolen i dette innlegget. Anbefaler dere alle til å ta en titt på sheinside.com

Hva syntes du? fant du et favorittplagg?
Hei alle søte, og god morgen! Jeg er virkelig lei meg for at jeg ikke fikk blogget i går! Men grunnen til det var at jeg var på skolen, rett etterpå var jeg på jobb til klokka 20:00, når jeg kom hjem igjen, var det å rulle avgårde til noen venner. Så dagen gikk i ett! Men det er jo veldig gøy må jeg si. Forresten, god langhelg alle sammen! Det er virkelig herlig med langhelg, da får jeg sove litt lengre om morgenene, være mer med venner, og bare nyte dagene.

På søndagen i Aberdeen var det å pakke koffertene og klar for hjemreise. Men først gikk vi rundt i byen og kikket rundt, og hadde lunsj. De andre dagene gikk vi rundt på shopping, men på søndag kikket vi litt mer rundt. Jeg hadde et par, tre ting jeg hadde igjen på shopping-lista, så det fikk jeg også unnagjort! Det var virkelig koselig å gå rundt for å kikke litt, og lunsjen på Starbucks var veldig god! Det jeg syntes var mest koselig, var å være sammen med mamma, tante diana og tante sandra. Ingenting er bedre enn å tilbringe tid sammen med familie og venner! Enig?

Hele dette bygget, eller slottet som jeg syntes det ligner på, er et college! Tenk å gå på en skole som ligner et slott! selv om det kanskje er moderne inni, er det allikevel helt vanvittig fint! Hadde vært gøy å se inni bygget også må jeg si. Mens vi var og kikket rundt, så vi en rosa limousin! herlighet, det er den kuleste bilen jeg har sett! Også er den rosa med stjerner på, kan det bli bedre? Jeg rakk heldigvis å ta bildet av den med mobilen, så her har du den:Vi hadde det fine flyet hjem igjen, ååh! den var skikkelig søt. Det er så morro når flyene har noen fine og søte detaljer på seg. Som da jeg var i Tyrkia, var det et fly med et smilefjes helt framme. På et annet stod det BINGO, og på et annet var det bildet av en krone og stod Princess ♥ Bikini topp var en av tingene jeg måtte ha! den jeg hadde, var blitt så svak i fargen fra sola.. Jeg trengte også varmebeskyttende spray til håret, og deodorant er alltid greit å ha. Det ble ganske mye shopping denne turen! haha. Flere enn meg som handler mye når du er på shopping? Jeg sier det igjen; visst du aldri har vært i Aberdeen, eller skottland i det hele tatt, anbefaler jeg dere alle til å vurdere en tur hertil! Det er virkelig en nydelig plass, og mye spennende å se!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits