Hei dere! På Søndag var jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt Simen. Det var en utrolig bra dag!

Dagen startet med stress på morgenen. Uansett om jeg har god tid på meg eller ikke når vi skal noe spesielt, så blir jeg stressa.. Jeg glemmer som regel alltid noe! Denne gangen glemte jeg konfirmasjons kortet! haha, det er så typisk meg. Men heldigvis skulle mamma og pappa hjem for å hente en kake, så de fikk tatt det med. Da ble Cindy glaaad! 

Simen var konfirmant i misjonskirken, en populær kirke her jeg bor. Og i og med at veldig mange går i denne kirken, måtte vi være tidlig ute. Vi kom en halv time før det skulle starte, og bare da var det veldig mange folk.

Lokalet vi var i var kjempefint dekorert med roser og kule servietter. Og bordkortene/bordglass var utrolig kule! Her hadde hun pyntet små glass, og hadde M&M oppi. De var så utrolig fine!

Selveste konfirmanteeen

For et digg koltbord! NAM

Selv med finstasen på er det gøy å hoppe på trampoline. Både små og store tok den godt i bruk!

Under her ser du antrekket mitt Jeg skulle egentlig ha på en kort hvit kjole, men da jeg endelig fant ut hvordan frisyren skulle være, ble det en lang hvit kjole (som jeg faktisk ikke har brukt før!). Jeg matchet et lite smykke og en fin klokke til, og en glitrende jakke. Kjolen er fra vero moda sånn btw.ÅÅH, det var så mange gode kaker! Også hadde vi forskjellige bær som vi dyppet i en liten sjokolade fontene. Det var himmelsk godt! Må si jeg hadde for mye kake da, for det kjente jeg til og med dagen etter.. Hadde en helt nydelig dag med masse herlige mennesker! 

Q - Var du i konfirmasjon i helga? 

 
Heisann! Kanskje noen av dere kunne tenke dere å laste ned gratis musikk fra youtube? Da har jeg en perfekt løsning på det! Jeg bruker iMovie veldig mye, og var skikkelig lei av de samme musikk lydene som allerede ligger inne. Så jeg søkte litt rundt, og fant nettsiden video2mp3. Og det funket helt supert! Nå har jeg endelig masse forskjellig musikk til iMovie, noe som er mye gøyere! 

Her kommer fremgangsmåten på how you do it: 

1. Først av alt, må du klikke deg inn på video2mp3. Linken finner du her.

2. Etterpå klikker du deg inn på YouTube.com. Når du har kommet inn her, søker du på den sangen du ønsker å ha, og klikker deg inn på den. Og når du er inne på den valgfrie sangen, kopierer du linken i toppen. Jeg har markert det du skal kopiere med blått.

3. Nå skal du klikke på den hvite ruten, og lime inn den linken du kopierte. Når du har limt inn linken, trykker du på den oransje knappen til høyre, som det står "convert" på. 

Lastelastelaste...

4. Og FERDIG lastet. Og når den er lastet opp, trykker du på den oransje knappen som det står "download your MP3 file" på. Og da vil sangen lastes ned til din data. på en mac vil sangen lagres som en itunes fil, så den legger seg automatisk inn på iMovie under itunes. Jeg har ikke trykket på den blåe knappen før, men jeg tror ikke den laster ned sangen til iMovie. Men for all del så er det bare å teste det ut!FINITO Det kommer opp masse reklame på denne nettsiden, men her er det bare å krysse alle sammen bort! Ikke noe av det er noe å samle på. Det kommer ooofte opp reklamer som: Du har vunnet en iPad! Men det er ikke sant, så det er bare å overse dette helt. Jeg fikk forresten en kommentar av en leser, der hun tipset til en nettside uten reklame! KLIKK HER, så kommer du til youtube-mp3. Det går ut på det samme som jeg har forklart over, så du skjønner det fort.

Håper dere forstod det jeg forklarte, og skjønte bilde forklaringene. Om det skulle være noe dere lurer på, er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Jeg var forresten i konfirmasjon på søndag! Så jeg kommer til å legge ut bilder og slikt fra konfirmasjonsdagen i morgen mest sannsynlig.

-Cindy!
Hei dere! Beklager at jeg ikke har blogget på to dager, men har vært syk og ligget strak ut på sofaen.. Jeg har også hatt et lite problem med å skrive et blogginnlegg, fordi på mange av ordene kommer det opp et lite grønt tegn over, noe som ser rotete ut, og er super irriterende! (det kommer visstnok nå også, og aner ikke hvordan man fikser det..) 

I dette innlegget kommer topp nummer to fra Ask´n Foyn. Denne er superfin og sommerslig. Den er også veldig kul, i og med at den har skrevet to tall bak på ryggen. Jeg har selv veldig  lyst på en kjole på Bikbok som har skrevet to tall på fremme. Syntes det er så fint!Toppen er fargerik og fin, og passer til både skjørt, shorts og jeans. Nå til våren er det kjempefint å matche den med en kul cardigan til, og et par kule jeans. Den er helt normal i størrrelsen, og inneholder 50% bomull, og 50% modal. De har kun 3 på lager, så løp og kjøp! du finner den her.

Q - Hva syntes du? 
Hei dere! Husker dere sneakpeek innlegget? For her kommer den første toppen! Toppen er fra Ask´n Foyn, en nettside med masse spennende utvalg for barn mellom 9 - 16 år, og ser utfordringer til med klær til tweens. Ask´n Foyn har utdannelse fra designer skolen Esmod Oslo. Utenom det, så har de erfaringer fra butikkdrift, salg, personal, klesdesign og interiørdeisgn. Nettsiden jobber aktivt med å finne frem til riktige plagg og trendy antrekk.

Christina bruker Little Elevenparis topp, som du kan finne her. Bildet på toppen er av Kate Moss, og er v hals, og har korte ermer. Den finnes i støvet rosa og hvit. Den inneholder 50% bomull, og 50% modal. Mange voknse bestiller også denne toppen, og er en trendy og kul t-shirt. Christina beskriver toppen som myk og behagelig å ha på, og vil anbefale den til flere!Nå som det begynner å bli varmere i været, er denne helt super! Var den ikke kul vell? 

-Cindy!
Hei dere! Har dere hatt en fin helg? Denne helga gikk utrolig fort, noe som er veldig kjedelig! Men samtidig er det deilig å tenke på at vi kommer nærmere og nærmere sommerferien! Det er faktisk bare 60 dager igjen nå! WOO!

På Fredagen begynte dagen med å nyte sola, og senere på kvelden skulle jeg på russedåp feiring, noe som var veldig morsomt å få med seg! Jeg nevnte til dere at jeg plutselig falt sammen i gymmen på Torsdagen som var, og hadde veldig vondt i ryggen. Og da var jeg skikkelig redd for at jeg skulle ha like vondt på Fredagen, i og med at jeg ikke kunne ha danset da.. Og det hadde vært KRISE! Haha.. Men jeg var veldig fin i ryggen heldigvis!

På Lørdagen var jeg på jobb til klokken 15. Når jeg var hjemme etter jobb, var det å slikke litt sol før det var tid for å sminke seg og gjøre seg klar for kvelden. Skulle nemlig på en russefest. Det var utrolig moro! Ble kjent med masse nye folk, og så mange kjentsfolk. Jeg er et mennesket som elsker å bli kjent med nye, så jeg gikk rundt og hilste på omtrent alle som var her! hehe.. Dansing ble det selvfølgelig også mye av! 

Søndagen var det kjempefint vær - akkurat som resten av helga. Da var det å gå tur til sjøen med familien, og slikke enda mer sol! Jeg var også veldig keen på kule is, så jeg fikk med meg et par venner til Alleen for å kjøpe kule is. Jeg hadde cookie dough, som er den beste! ÅÅH, ELSK! 

Jeg tok ikke så mange bilder i helga, men her har dere noen få:

Både meg og venninnen min Johanna ble skrevet i pannen. Det var Johanna som skrev på meg, og da ble det "i love you"! Supercuuutee. Hun fikk også det samme skrevet i pannen. Haha, er gøy å gjøre noe crazy i blant! Fikk mange spørsmål om hva som stod, haha! 

Denne helga var kjempebra! En av de beste så langt! Fikk i alle fall danset masse, og spist jordbær med kesam, og slikket sol! 

Hva gjorde du i helga?
Her har dere et lite sneakpeek på et par fine t-skjorter fra Ask´n Foyn! Så følg med, så kommer det snart ut bilder med klærne på. Det er lillesøsteren min som er så heldig å ha fått disse herlige t-skjortene, og være modell for meg! ♥ 
heia alle sammen! Noen av dere som har fint vær i dag? Vi har et helt fantastisk vær, med skinnende sol! I kroken bak huset, hadde vi 27 grader, og da måtte jo Cindy sole seg såklart! Og jordbær med vanilje kesam ble det også! Startet å sole meg med ei lang svart bukse, men var ikke lenge jeg orket å ha den på haha.. Så da ble det shorts og bikini topp. DEILIG! Fregnene hopper fram med en  gang jeg er i sola, noe som er skikkelig irriterende! Menmen, det er ikke noe jeg kan styre! Fikk i alle fall noe farge på kroppen! WiiVi grillet også i dag, noe som gjorde at jeg fikk sykt sommerfølelse! Hva er vell bedre enn å grille, spsie jordbær, og sole seg? ÅÅH, var virkelig helt nydelig! Og de har meldt enda finere vær resten av helga. 

Klemmzz
Hei dere! Som jeg nevnte i går, så hadde mamma og pappa 20 års bryllupsdag! Og det er da et porselensbryllup. Jeg er utrolig heldig som har foreldre som står sammen! Er så sykt glad for at jeg har en så sveiset familie, som stiller opp for hverandre. Har ingen ide om hva jeg skulle ha gjort uten dem! Vi feiret dagen med jordbær og kos på kvelden, noe som var herlig!

Siden det var 20 års bryllupsdag og et helt tall, fikk jeg en super ide om å bestille en blomsterbukett fra Selands Blomster, fra både meg og mine to søstre. Buketten er laget av flinke Asta! Og mamma og pappa ble veldig fornøyde!  Får skikkelig sommerfølelse av fargene på buketten Gleder meg sånn til jeg kommer til å lage slike buketter selv! 


Q - Hva syntes dere om blomsterbuketten? 
Først av alt vil jeg gratulerer mamma og pappa som har 20 års bryllupsdag i dag! Wheeiii!

Edderkopper. Edderkopper er noe av det verste jeg vet om! Er så redd for dem at det ikke skulle vært lov. Uansett hvor stor eller liten den er, er det så jeg kan begynne å grine når jeg ser dem. Var en gang jeg plutselig la merke til en edderkopp på doen, og da ble jeg så redd at jeg hylte, hoppet opp på vasken, og begynte å grine..

Slanger. Slanger er så sykt ekle! Måten de drar seg fram på er så creepy.. Og når de stikker denne tunga ut og inn og ser på deg, ser det ut som de kommer til å spise deg! øøhh..

Mørket. Å gå ute alene når det er helt mørkt, er helt forferdelig! Etter å ha sett mange skrekkfilmer, føler du at det står noen med ei øks i skogen, og er klar til å hoppe fram og ta deg. Haha, er så sykt skummelt!

Å bli skremt. jeg HATER når noen skremmer meg! Er så lettskremt, at det nesten er skummelt. Blir fort sur jeg om noen gjør så jeg støkker. Men på en annen side, elsker jeg å skremme andre! Er veldig redd for hai! Selv om jeg VET at det ikke er hai i sjøen hvor jeg bader på Rhodos eller Tyrkia for eksempel, så er jeg skikkelig nervøs for at det plutselig skal dukke opp en svær skummel hai. Så jeg prøver å unngå å bade alene!

Padder. om jeg går ute i mørket, og det plutselig hopper fram ei padde, da hopper jeg og hyler! Det funker helt supert! jeg klarer ikke å trå på dem heller, så da blir det til at jeg går på helt motsatt side av dem.

Hater når det går menn bak meg et stykke. Er grusomt når du er på vei en plass eller bare går rundt, og det er en mann som går bak deg akkurat samme vei. Da tenker jo jeg det verste!

For å ikke se bra ut rundt gutter. Haha! Jeg er faktisk veldig opptatt av å se litt bra ut rundt gutter. Da tenker jeg på sminke og andre jenteting! Er helt sikkert ikke alene om denne? Cindy uten sminke, er som å se en trøtt panda..

Q - Kjenner du deg igjen i noe av dette? Lik innlegget om du kjenner deg igjen i ett eller flere!
Hei på dere! Så gøy å se at så mange likte det forrige innlegget! Kommer helt klart flere lignende innlegg senere. I dag er det er grusomt vær - masse regn, og grått og kjedelig ute.. Det er så kjipt! Og da får jeg ikke tatt bilder ute, så jeg må ta bilder inne. Menmen! Det kan jo ikke være sol hver eneste dag. Men må si det hadde vært helt fantastisk godt! flere enige?

Tenkte å vise dere antrekket mitt fra Lørdagen, da jeg var i bursdag. So here you goo:
Kjole BikBok  Strømper og smykke H&M  Klokke var gave

Matchet kjolen med et par kule over knees, og et fancy smykket. Elsker å gå slik, og har fått mange fine kommentarer på det! Ååh, det er så koselig når folk kommer bort å sier at du ser fin ut! Blir så glad 

Q - Hva syntes duu?
Penger på kortet ALL THE TIME. Trodde alle var rike hele tiden! Penger kom inn på kortet så fort det var lite igjen, du trengte ikke jobb eller noe. Pengene bare flydde inn!

Prisene var som regel alltid lave. Om noe kostet 1000 kroner, eller en million kroner, tenkte jeg at det var superbillig! Her skulle jeg jo bare betale 1 krone fordi det bare stod et tall, og masse nuller bak. Var det noe som kostet 199 kroner, dro jeg fram en krone, ni krone, og ni krone hahha

Når noen gikk på do i et fly, fløy det rett ut i lufta. Jeg er helt sikkert ikke alene om å ha trodd at når noen gikk på do i et fly, så slapp de det bare rett ut i lufta? Tenkte ikke folk at det kunne TREFFE noen?

Kanel het kamel.

Jeg kunne gå på skyene! Herlighet, for en feeling å gå på skyene. og det å ligge nede på disse hvite myke putene, og se ned på mamma og pappa som lager DEN gode middagen.Når jeg var i et fly, var jeg sikker på at jeg kunne se Jesus! Vi var på vei til Tyrkia eller noe en gang, og jeg snudde meg til mamma, og spurte; Hvor er Jesus?? 

Hjertet var hjerte formet. Herlighet! Hvem visste at hjertet var en klump? Jeg var helt sikker på at hjertet var lyse rødt, og var hjerte formet. 

Trodde man fikk svarte flekker på hjertet om man løy.. Litt som Pinoccio og nesen hans! Om jeg løy om noe, fikk jeg så vondt og tenkte at jeg nå hadde en svart flekk på hjertet som jeg måtte prøve å få vekk med å gjøre noe godt! hoho

Når man spiste vannmelon frøene, så vokste det vannmelon trær i magen. Takk for den, Celin! Husker så godt at vi satt i Tyrkia og jeg spiste frøene på vannmelonen, og storesøsteren min sa at det kom til å vokse trær i magen min. Ååh, jeg var så redd da! Var det mulig liksom.. 

Trodde at man fikk firkantet øyner av å se lenge på TV. Det sa alltid mamma og pappa! I wonder whyy

Om jeg rakk tunge til noen, ville måka slippe en dritt klatt på tunga mi.. Var veldig viktig at jeg ikke rakk tunge til storesøster eller lillesøster! Da ville måka komme å slippe en hvit flekk på tunga! Å vinke til flyet var stas. Trodde alltid at alle folkene ombord på flyet kunne se om jeg vinket nede på jorda. Var ikke alltid jeg turte å vinke heller, fordi da ville flyet komme ned å hente meg å! 

Trodde at folkene på TV kunne se meg. Så jeg skiftet aldri klær fremfor TV'en. TENK om noen så meg!

Visst man var på andre siden av jorda, ville vi falle. Var helt sikker på at om du reiste jorda rundt, ville du bare falle ned. Jorda er jo rund, og da var det ikke mulig og gå opp ned!

Når det tordnet, var jeg sikker på at det var et mennesket som slo med en hammer. Var det Thor med hammeren liksom?

Q - Har dere noe morsomt dere trodde når dere var små? Lik gjerne innlegget om du kjente deg igjen i noe!
Vinneren av konkurransen der du kunne vinne et sett med undertøy, ble Benedikte Meberg! Gratulerer så masse! Du vil snart motta en mail med informasjon og slikt. Tusen takk til alle dere som deltok! Og husk at dere fortsatt kan få 30% rabatt med koden sol77. Klikk dere inn her, og finn dere noe fint da vell!

Lately through my iPhone
Påske / Tur / Familyy / Swag / Cookies / Vennaa / Pølsegrilling / Sistha / Magazine / Flaggz / Kebablove / BigSmile / Vår / Outfit

I dag har vært en skikkelig slapp Søndag.. Er så sykt trøtt etter gårsdagen! La meg ikke før sånn 04:00.. Men YOLO! Skal på kebaben litt senere i dag også, noe som blir kjempekos! Skal men en venninne, så det gleder jeg meg til! Kebab er BEZT

Q - Hva har du gjort så langt i dag?


... Senga såklart! Haha, det å sove og slappe av er så digg! Hver kveld er det ikke annet jeg tenker på, enn å komme seg under dyna i den himmelske senga. Spesielt om man er skikkelig trøtt! Da tenker i alle fall ikke jeg på noe annet! Flere enige? Pleier ofte å bare ligge nede og lese i magasiner, og tenne et herlig duftlys ved siden av. Ååh, digg

I dag har jeg vært på jobb på Adelin Fashion, min nye jobbplass. Det er superkoselig å være her! Her selger vi masse fine vesker og sko. Og jeg som er så glad i vesker og sko, kunne det ikke passet bedre med denne jobben. Hvor jobber du?

Var skikkelig tom for bloggideer i dag, så beklager for et kjedelig innlegg!
Hei dere! Jeg er så heldig at jeg er månedens Eleven girl, og har testet leppestifter fra Revlon. Nedenfor tipser jeg om produktene som fort ble favoritter i sminkeveska! 

Noen av dere som er glad i sminke? Da MÅ dere ta en titt på eleven.no. En billig kosmetikk nettside med kjempestort utvalg, og noen fantastiske produkter som jeg bare elsker! De har et utvalg på over 900 merker, og over 30 000 produkter. Så her er det noe for alle! Mottok nettopp tre leppestifter fra merket Revlon, og er helt forelsket i dem! Fargene er nydelige, og passer perfekt til sommeren, men kan fint brukes til hva som helst, og når som helst. Kunne hatt alt eleven har! Er sånn jeg drømmer meg bort i produktene.. Ta en titt på bloggen deres her!

Farge 1 her - På det første bildet har jeg på meg Revlon Super Lustrous i fargen Kiss me coral. Jeg vil si at den føles veldig god ut på leppene, og den smitter ikke av, og sitter lenge på. Ååh, love it!

Farge 2 her - På bildet nummer 2, har jeg på meg Colorburst Laquer Balm i fargen Demure. Den er myk og god å ha på leppene, og den sitter på en god stund. Fargen er lys og svak, noe som er supert om du ikke er så veldig glad i sterke farger. Den passer til alt! 

Farge 3 her - På det siste bildet, har jeg på meg Colorstay Moisture Stain i fargen La exclusive. En søt rosa farge som passer til masse! Den er myk og glatt, og føles god ut på leppene. 

Ønsker du å bli neste månedens Eleven girl? Ta da en titt på Eleven sin blogg her.

Q - Har du vært innom nettsiden?

 
Da var det tid for en ny bloggvideo! Og denne gangen ble det en må gjøre video med Jelena, en venninne. Vi har hatt mye moro med å lage denne videoen - spesielt mye latter fra både oss og de som så på. Haha! Alltid gøy å gjøre noe annet enn det vanlige.

Snart kommer det en video hvor Andrea svarer på de spørsmålene dere stilte henne om meg. Så håper jeg dere likte denne videoen, og vil like den neste! Kom gjerne med tips til bloggvideoer også.

Gjerne lik dette innlegget om du likte videoen!
Heia! Nå som mange er på hyttetur, er det veldig godt med et sett ullundertøy! Jeg mottok dette settet fra Femelle fra underverker.no i forrige uke, og er kjempefornøyd! Ble varm med en gang jeg tok det på, og det vil holde deg varm lenge. Det skal ikke mye aktivitet til før du blir veldig varm. Ullundertøyet er av 100% ren økologisk Merinoull, og er derfor ekstra skånsomt mot huden, og i tillegg kløfritt. Ull varmer og isolerer kroppen på kalde og sure dager, mens det er varmeregulerende i mildere vær. Du finner alt av ullundertøy HER.

Det var fra denne nettsiden jeg fikk undertøyet fra også, og da nevnte jeg til dere at jeg skulle få en rabattkode til dere. Og det har jeg fått! Rabattkoden er sol77, og er på 30%! Dette er på alt på underverker.no (utenom det som allerede er på salg). Når en kommer til "min handlekurv" limes koden inn, og man trykker på den orange knappen hvor det står "legg til rabattkode". Og da blir rabatten automatisk trukket fra ordren. 

Husk også konkurransen der du kan vinne et sett undertøy! Meld deg på HER.Rabattkoden varer til neste Tirsdag!

Q - Har du vært innom nettsiden?
Visst du har oppdatert snapchat, har du fått flere forskjellige tegn bak vennene dine. Kanskje det er flere enn meg som lurte veldig på hva de nye tegnene betydde? I går kom jeg over eg innlegg VG hadde lagt ut (eller rettere sagt så tagget søsteren min meg i denne artikkelen, fordi jeg lurte så sykt på hva det betydde haha), og her beskrev de hva alle tegnene betydde. Og da tenkte jeg å dele det med dere! Så her kommer det enkle beskrivelser:

Gullhjerte - Dere er bestevenner. Den personen du sender flest snapchat bilder til, sender også flest snapchat bilder til deg.

Grimase - Dere har en felles bestevenn. Denne personen utveklser flest bilder med den samme personen du utveklser flest bilder med.

Smilefjes - En av dine bestevenner. Dette er en av personene du utveklser flest bilder med. 

Solbriller - Dere har en felles bestevenn. En av dem du utveklser flest bilder med, er også den denne personen utveklser flest bilder med. 

Skjevt smil - Du er denne personens bestevenn, men du gjengjelder det ikke. Du er en av dem denne personen sender flest bilder til, ikke omvendt.

Brann - Dere er på en "snapstreak". Du og denne personen har sendt bilder frem og tilbake flere dager på rad. Antall dager blir angitt med tall.

I tillegg til symbolene er det to nye funskjoner. Om du er i et mørkt rom, kan du trykke på et lite månesymbol øverst til venstre på skjermen, ved siden av blitzknappen. Da blir skjermen lysere.

Den siste funksjonen er at du får varsel om det er noen på vennelisten din du har glemt litt. Når du har tatt et bildet og går på listen din for å velge hvem du skal sende det til, kommer det opp en "nylig-liste". Under denne står det nå "needs love". Der kommer det opp personer du ikke har sendt så mange bilder til i det siste. 

Gjerne del videre! 
AVSLUTTET KONKURRANSE

Hei dere! Jeg mottok et undertøy sett fra merket Lulu, fra nettsiden underverker.no. Undertøyet er superfint, og er blitt helt forelska i det! Fargen er helt super, og jeg elsker blondene på. Liker å ha sett som passer med hverandre, syntes det ser så fint ut! Har vært kjempeheldig å fått en rabattkode til dere søte lesere, men har ikke fått koden helt enda. Men den kommer etterhvert! 

Har du lyst på et sett med Lulu? For da kan du vinne det her! KLIKK HER for å se hva du kan velge mellom. Du kan velge en bh og en truse. Det eneste du trenger å gjøre for å være med, er å skrive at du er med, og like/dele dette innlegget (om du har Facebook). Og husk e-mailen din slik at jeg kan kontakte deg om du blir den heldige vinneren! Hvilket sett du ønsker, og størrelser og slikt, trenger du ikke tenke på før konkurransen er avsluttet. Du trenger bare å si at du er med og like/dele dette innlegget. SKAL DU DELTA?? Om du ikke vinner konkurransen, vil du allikvel få rabatt på undertøyet om du ønsker å kjøpe det senere.

HUSK Å LEGG IGJEN E-MAILEN DIN!

Q - Hva syntes du om settet? Og skal du være med i konkurransen?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits