Hei! På lørdagen i Aberdeen var shopping-dagen! ikke at jeg allerede hadde handlet veldig mye.. Men det ble litt da også. Hvem kan vell motstå en butikk med så mye som roper at du må kjøpe det? Det klarer ikke jeg! iallefall ikke når man er på tur. Fikk tatt en del bilder av selve byen også, det er skikkelig fint! Så jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å reise her flere ganger. Det er mange butikker, og det betyr mye shopping! men det er også veldig mye fint å se rundt. Noen av dere har kanskje hørt om kirkene som er blitt gjort om til pub? Grunnen til det, er at kirkene ikke hadde blitt brukt visst de ikke fant på noe annet. Jeg var dessverre ikke i en av disse, men det var ikke langt fra der hvor vi var på hotell. Så jeg kunne fint gått bort, men vi hadde andre ting å gjøre også. Det er også utrolig mange nydelige bygninger å se!Dette er forresten der vi spiste frokost (med resepsjonen på hotellet vi var på). Var det ikke supersøtt? De hadde pyntet så fint med blomster på alle bordene, og da måtte jo Cindy ta fram kameraet og knipse et par bilder.

Det bildet i midten, der du ser tårnet, var utsikten fra hotellrommet vårt! Det var veldig fint, og ganske spesielt. Mens vi var rundt å handlet, så jeg en mann med kilt! Og det måtte jeg ta et bildet av. Jeg syntes det er kult jeg, selv om jeg aldri kunne sett for meg norske folk gå rundt i det hahha... I Skottland bruker de også skoleuniform, noe som er skikkelig tøft! Jeg rakk å få med meg det, ettersom jeg ankom Aberdeen på fredagen, mens de var på skole og sikkert hadde fri akkurat da. Jeg så også en dobbel-decker skolebuss! den var også gul, og ligner på dem man ser på filmer, bare en ekstra etasje. Jeg rakk ikke å ta bildet av den dessverre.. Den var iallefall knallkul!

Vi måtte innom Starbucks selvfølgelig! Jeg elsker den cafeen. Jeg liker ikke kaffe, så da er det greit at de har noen uten kaffe også. Jeg pleier å ha Chocolate frappuccino uten kaffe, den smaker som himmelsk milkshake! Ekstra godt med fløte, karamellsaus og sjokoladesaus oppå!Hihi, her har du tante Sandra, tante Diana og mamma i noen herlige kosedresser! Senere på kvelden var vi på en italiensk restaurant med skikkelig god mat! Og ikke minst, en helt fantastisk dessert. Du fikk en italiensk følelse, i og med at de hadde rutete duker, og flagg hengene rundt i restauranten. Og selvfølgelig mat som kunne minne deg om Italia. Jeg kjøpte en del sminke på Boost, de hadde mye tilbud! som f.eks: 3 for 2, det er vanvittig gøy! da får du mye mer for pengene også. Herlige mamma som kjøpte bagen; Shopping is my workout til meg. Det passer meg midt i blinken! Kunne dere tenke dere å reise til Skottland en gang? Det anbefaler jeg dere i allefall!
Hallo alle sammen! i helga var jeg i Skottland i Aberdeen med mamma, tante Diana og tante Sandra. Det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget dessverre.. Jeg hadde med meg datamaskinen, men det var et veldig tregt nett, så det gikk ikke så bra. Men jeg tenkte å blogge om alle dagene jeg var der! Så jeg kommer til å ta en dag for fredagen, som blir i dette innlegget, en dag for lørdagen og en dag for søndagen. 

På Fredagen var det å stå opp tidlig, for så å kjøre til Sola flyplass og fly til Skottland. Flyturen var på knapt 1 time, noe som er skikkelig deilig. Det er ikke det gøyeste å sitte stille i flere timer! Det var så du følte at vi nesten ikke kom opp i lufta før vi skulle lande igjen. Det er jo gøy! Skottland er utrolig fint, selv om de bare har gråe bygninger, er det vanvittig fint! Her kjører de også på motsatt side av veien enn det vi gjør i Norge, og det var jo ganske kult! Samtidig litt skummelt, du følte nesten at de andre bilene skulle komme i mot deg.. hahha 

Flyvertinnen var utrolig herlig! Hun smilte hele tiden, og var veldig livlig. Så jeg måtte bare ta et bildet av henne!Er det ikke nydelig? Vi var litt uheldige med været, men det stopper ikke oss! Vi var selvfølgelig på shopping første dagen. Det var ikke lenge etter at vi hadde fått rom-nøkkelen vi gikk ut i byen. Vi var først på Primark, fordi vi visste at det var her vi kom til å bruke mest tid, hahha.. Hehh, vi hadde ikke kjøpt for lite iallefall! Dette var mine innkjøp for dagen:

Det er alltid like koselig å sette seg ned etter å ha vært på shopping, for å se på alt det du har kjøpt. Selv om man er sammen inne på butikkene, er det ikke alltid du legger merke til hva de andre har plukket med seg. Så da er det veldig koselig å se på alt etterpå. Det ble en del ting første dagen også, hihi 

Dette er på kvelden rett utenfor hotellet vi var på. HELT NYDELIG! Senere på kvelden tok vi turen til et senter, hvor de hadde mange restauranter. Det var vanskelig å velge, men det ble en god restaurant! (husker ikke navnet helt). Det var utrolig godt, så hadde ikke gjort noe å spise her en gang igjen!
♡ ♡ ♡Hei! I dag var jeg på jobb på Lyng Kiosk for første gang. Jeg lærte utrolig mye. Masse er vanskelig, men annet er lettere. Det er mye å lære, men håper på å komme bedre inn i det etter hvert. Dere som bor i Lyngdal, kom innom Lyng Kiosk! Her har vi masse gode utvalg av is, en veldig god softis, herlige folk osvosv.. ♥ har bare vært her en dag, men koser meg allerede. Er spesielt gøy når det kommer inn kunder som smiler, og som er pratsomme. Det er så koselig. Har noen av dere jobb?

I morra tidlig reiser jeg til Skottland i Aberdeen på shoppingtur med mamma, tante Diana og tante Sandra (jentetuur)!! Dagen i dag har gått skikkelig fort, og det er bare positivt, for da er det snart tid for å legge seg, og klar til å stå opp grytidlig og reise. Jeg har aldri vært i Skottland, så jeg gleder meg utrolig masse! Har du vært i Skottland før? Kommer mest sannsynlig til å blogge om dagene her i skottland når jeg kommer hjem igjen.Altså søndag. Visst vi kommer hjem ganske sent, blogger jeg på mandag! håper du gleder deg til å se mange fine bilder! 
Hallo alle! Dagen i dag har vært veldig morsom! først på skolen snakket meg, Tomine og SIlje om diverse morsomme ting som vi husker tilbake til. Herlighet, vi sier så masse rart i blant.. Men vi kan ha det utrolig gøy med det da! Enig? Etter å ha kommet hjem var det å rette håret, og samtidig farge og fikse øye-brynene. Har du noen gang opplevd at fargen sitter igjen på huden etter å ha skylt vekk fargen?Det har iallefall jeg! Det var denne ene dagen da jeg skulle farge brynene, for det var virkelig på tide. Og jeg fikk så masse farge som satt igjen på huden! Visst det ikke hadde gått bort, hadde jeg ikke gått på skolen neste dag hahha.. Så ille var det! Men så var det en frisør som sa at jeg måtte blande aske (fra ovnen) og vann, ha litt på en klut, og skrubbe dette over brynene. Det funket skikkelig bra! jeg hadde ingen farge igjen på brynene etterpå. Så dette anbefaler jeg dere alle til å gjøre, om du har det problemet at fargen setter seg fast i huden. Dette funker også bra visst du har hatt farge i håret, og ikke får bort fargen som setter seg fast i huden.

Jeg har også vært hos tante Diana for å se opptakene av Home and Away, som jeg nesten aldri får tid til å se på når vi har ferier.. Skulle ønske de hadde en episode i uka når vi har ferier, da er det mye lettere å få tid til det. Det er sikkert flere enn meg som gjør mye i ferier? Pappa kom også hjem i dag fra nordsjøen. Både han og mamma kom opp til tante, og da hadde vi lapper. Det er godt!

Retter du ofte håret, og/eller farger brynene?
Sheinside.com har så utrolig masse fint! Sheinside er en billig nettside, og i tillegg til det, er det opp til 70% salg! Bare for morro, klikk her og skriv din favoritt/favoritter fra nettsiden. Da kan jeg også kanskje senere lage noen collage der jeg viser hva dere likte best! Disse ble noen av mine vår/sommer favoritter:Herlig sommerkjole her // Supersøt blondetopp her // tøff topp her // Løve-kjole her // Shorts her og her


Kule solbriller her // søtt hårbånd her // smykke som passer til omtrent alt her og her // sminkekoster som ser skikkelig fantastiske ut her // leopard-mønstrete veske her

Hva er deres favoritter?
God morgen alle sammen!  I dag skal vi på grillfest til tante Diana, der kommer omtrent hele familien fra mamma sin side! ååh, det blir utrolig koselig. Jeg elsker å være med familie og venner, og aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten dem. Tante bor bare noen minutter fra oss, og det er veldig greit!

I går var vi på Øyna, hos mormor og morfar. Her spiste vi god mat, og ikke lenge etter maten, gikk noen av oss opp til Knuden, et stort fjell som befinner seg på Øyna. Vi hadde noen stopp, der vi bare så på naturen og tok noen bilder. Jeg er virkelig glad jeg bor i Norge. Vi har en utrolig nydelig natur, og jeg liker meg bare utrolig godt her! Det var veldig spesielt for de vi har besøk av (som er fra Danmark), fordi der hvor de bor, er det bare flatt. Så det er nok veldig gøy å se rundt i Norge, og ikke minst gå opp i fjellene.

Åh, det er så fint! det er iallefall ikke vanskelig å se at det er helt vindstille, du ser speiselt speilbildet til treene utrolig godt!


Alle bildene ble tatt med mobil

Det er veldig koselig å gå tur, enda mer kos når du er flere. Jeg elsker å bare kikke rundt, og ta bilder så jeg har mange minner. Flere enn meg som liker å gå tur, og ta bilder?
♡ ♡ ♡


Camillama.blogg.no

Camilla på 16 år, har en utrolig fin blogg! ikke minst, så er den ryddig. Hun legger ut fine og inspirerende bilder, og hun er veldig flink til å skrive. Det er verken for mye, eller for lite tekst syntes jeg. Camilla er også en utrolig skjønn jente som jeg er sikker på at mange liker!


Fidda.blogg.no

Fidda - Filippa og Hedda, er to herlige jenter på 14 år. De legger ut mange fine bilder, og de skriver veldig fint. Bloggen er utrolig ryddig, og veldig fin. Når du klikker deg inn på bloggen deres, får du lyst til å bla nedover for å se/lese mer. De er veldig søte!

Klikk deg inn på linken under, eller på bildet for å komme til bloggen deres. Leser noen av dere disse? Vil du være med på neste linkerunde? Skriv bloggen deres i kommentarfeltet under, og at dere er med! Gjerne lik Facebook-siden min her.

 
Heia! Ååh, så koselig det er med besøk fra Danmark! I dag har vi gått tur, og bare skikket rundt. Og ikke minst, har vi sittet ute og solt oss. Jeg har faktisk fått masse farge i ansiktet, og da dukker alle fregnene opp! haha.. Rundt fem-tiden, skulle mamma og dem på båttur. Og da kjørte jeg ned til Rosfjord for å være med en Johanna, en venninne. Der satt vi å snakket om alt og ingenting, og koste oss i sola helt til den nesten var nede. Jeg var også på et "jobb-intervju" i dag, og skal på opplæring på torsdag i neste uke! wiii ♥ Det blir veldig spennende! Vi hadde den herlige desserten når vi alle var hjemme igjen. Det var skikkelig koselig, og veldig godt med noe søtt!Denne var det Sissel fra Danmark som bakte, ååh, det var virkelig farlig godt! Kaka var også skikkelig god (♥)! Luksus med ferie!

Hva har dere gjort i dag? 
God morgen alleihob! Beklager at jeg ikke blogget i går, men dagen gikk i ett.  Så da blogger jeg nå, så skal jeg se om jeg får tid til å blogge litt senere også. Tilbake til overskriften! På Torsdag var jeg, Tomine og fire andre på hytta til SIlje, en venninne av meg. Det var virkelig koselig! Først da alle var kommet, spiste vi Nachos. Ikke lenge etterpå fikk vi kanel i svingene som dessert, Mmm ♥ Vi snakket i timesvis, danset, sang og noen halvsov hahha.. Vi la oss ikke før klokken var 03:20! Det sier litt om hvor mye vi koste oss! Jeg var ikke trøtt heller, før de andre skulle hjem. Fordi da ble det så stille, heh.. Meg og Tomine skulle overnatte, så det var godt at jeg slapp å tenke på at jeg måtte hjem før jeg kunne legge meg. Jeg blir vanligvis trøtt veldig fort, så jeg er overrasket over at jeg ikke var det! Men du merker godt neste dag at du har vært våken ganske lenge. Men da er det godt med ferie, så kan jeg sove lengre om morgenene. 
Burn-jentan, haha

På Fredag var vi oppe i 10-tiden faktisk.. Menmen, da fikk vi mer ut av dagen, og det var jo veldig koselig. Først hadde vi en godgod frokost, og etterpå lå vi både på bakken og på trampolina for å slikke litt sol. Det var skikkelig varmt og deilig, summerfeeling på fullt!Koos ♥

Siden det regnet på Torsdagen, kjørte jeg ikke opp selv, så mamma kjørte meg. Så ikke lenge etter at jeg kom hjem igjen i går, var det å kjøre til Alleen for å møte en familie fra Danmark, for å vise vei hjem til oss. De skal overnatte hos her, superkos!

 Halloo! I dag tenkte jeg å vise dere en oppskrift på sjokolade muffins, med hjerter på toppen! (oppskriften er beregnet til 12 muffins, men jeg fikk iallefall flere). De var veldig gode, så jeg tipper på at jeg kommer til å lage dem flere ganger. Du skal vanligvis ha bakepulver i disse muffinsene, og det fant jeg ikke, så jeg hadde i melis. Ikke gjør denne feilen visst dere skal bake dem. De var gode heldigvis, så smaken var der. Men de hadde ikke hevet dessverre.. Så vil anbefale dere å ha i bakepulveret! Ovnen skal på 180 grader (smart å ta på ovnen før du begynner å bake).

DU TRENGER: Kakaopulver, Vann, Smør eller margarin, Sukker, Egg, Hvetemel og Bakepulver 

OPPSKRIFT:
2 ss kakaopulver
2 ss varmt vann
115 g mykt smør eller margarin 
115 g sukker
2 egg, sammenvispet
115 g hvetemel
1 ts bakepulver Ha røren i papirformene, stek kakene i den forvarmede ovnen i ca. 20 minutter, eller til de er hevet seg og er faste å ta på. Overfør dem til en rist, og avkjøl dem.
Deilig å ha litt av røra som var igjen etter å ha vispet det, det er jo såå godt! Skjønne lillesøster!

Helt til slutt, laget jeg melis som jeg smurte over muffinsene. Og klippet ut et hjerte i papir, som jeg la over melisen, og strødde på kakaopulver. Da får vi noen herlige og søte hjerter på toppen av muffinsen. Jeg har også sett noen klippet ut stjerne eller andre figurer, så det funker også!
Fine??

Håper du likte oppskriften og kanskje vil prøve den ut!
Hei alle sammen! Det er virkelig godt med påske-ferie, jeg har planer for nesten hver dag, så påska kommer til å gå veldig fort. Men jeg syntes det er veldig gøy å ha noe å gjøre. Vi har også pyntet opp med påskepynt i huset, masse gult! Men gult er kult, hihi  ♥ I morgen tidlig skal jeg til til Kr.sand, og når jeg kommer hjem igjen, er det å dra på hytta til en venninne av meg. Det blir veldig koselig! På Torsdag, skal vi til Stavanger for å besøke storesøsteren min, som blir med oss hjem etter å hente pappa på flyplassen. (Han kommer hjem fra nordsjøen), og det gleder jeg meg til! Vi får også besøk fra Danmark på Fredag, noe som blir veldig koselig ♥ Flinke lillesøster som har pyntet så fint. Nå har vi et påske-tre, istedenfor et juletre. Da må vi også ha noe under! Og da ble det noen påske-egg. Det rosa og det hvite egget, er det meg og lillesøsteren min Christina som har laget. Det er alltid koselig å ha noe i hus som er hjemmelaget.

Deilig lunsj!

Hva skal dere søte i påsken? 
♡ ♡ ♡


Veronicawi.blogg.no 

Hun er en jente på 19 år, og vil bare nevne at hun har en konkurranse pågående der du kan vinne en goodiebag med verdi på rundt 5000 kr. Hun blogger også omtrent hver dag, og er en veldig søt jente med en inspirerende blogg og veldig fine bilder!


Celinisabell.blogg.no

En jente på 18 år, som har en veldig fin blogg! hun tar veldig fine bilder, og du får mye inspirasjon fra henne. Ikke minst, så er hun virkelig nydelig! Hun hadde nok satt pris på om dere trykket dere inn på linken hun har til en nettside også, (du finner den med å trykke deg inn på bloggen hennes).


Fashi0ndoll.blogg.no

En nydelig jente på 19 år, som blogger om mye forskjellig. Hun tar veldig fine bilder, og er en inspirerende blogg! Spør du meg, ser hun ut som en modell og har en kjempefin klesstil.

Anbefaler dere alle til å ta en titt på disse tre bloggene! De er kjempefine, og du får mye inspirasjon med å klikke dere inn på bloggen deres (for å komme til bloggen deres, trykker du enten på linken under bildet eller bildet) Hva syntes dere?

Vil du være med på neste linkerunde? skriv bloggen din i kommentarfeltet under, og trykk på Liker-knappen (den som er nede til venstre). Jeg kommer til å ha linkerunde hver uke, så alle kan ha sjansen til å vinne!

 
Hei! Jeg har lest så utrolig mange blogger, der de har f.eks: 10 ting dere gutter ikke visste om oss jenter. Jeg er så uenig i masse av dette! Så jeg tenkte å skrive litt om noen av de eksemplene jeg er helt uenig i.

La være å se en action-film når du er med gutter, sett heller på en romantisk film. Det liker vi jenter mye bedre
Nei, nei, nei..  Jeg vil mye heller se en action film, det elsker jeg! Jeg ville latt være å se en romantisk film, det hadde bare vært pinlig. Fordi jeg griner så mye på slike filmer, så er veldig mye bedre å se action spør du meg!

Ikke være redd for å vise følelser. Holder i hender, holder rundt hverandre og kysser offentlig
Ikke Cindy nei! Jeg syntes bare at det er kvalmt visst et par skal stå og kline offentlig på skolen, og at tunga går langt ned i halsen på hverandre. Det er helt greit å holde i hender, men noe av det kan holdes på privaten!

La være å fis eller rap i nærheten av jenta
Syntes ikke Cindy.. Jeg mener at visst gutten må fise eller rape, så slipp det ut. Det er bare noe du ikke kan holde inne, og da er det bedre å få det ut. Jeg bryr meg iallefall ikke, visst jeg må rape f.eks; så gjør jeg det! Da kan gutten også like godt gjøre det.

Jenta liker når du kiler dem, masserer og steller med dem
Ja, du vet vell hva jeg kommer til å skrive her. Jeg hater å bli kilt, det er noe av det verste jeg vet, og vil ikke være personen som er grunnen til at du blir skadet. Så er du med meg, la være å kile!

De fleste jenter like rå bli kalt for nydelig, vakker og fantastisk istedenfor sexy/hot
Ikke helt enig. Selvfølgelig er det veldig koselig å høre at du ser nydelig ut, men visst du har pyntet deg opp, og skal på fest eller annet. Så er det veldig koselig om de sier at du ser sexy eller hot ut. Da vet du at du traff blinken med det du valgte å ha på deg. Vi jenter digger når guttene legger merke til små forandringer, som f.eks. at du har klippet deg
Ja, det er koselig om de legger merke til det. Men når jeg først klipper meg, er det bare tuppene. Og det kan du ikke legge merke til engang, fordi det er så lite at det omtrent ikke synes. Og har du byttet maskara f.eks, legger du virkelig ikke merke til det uansett!

Guttene må være fint kledd
Ikke enig! Det er supert om gutten går fint kledd offentlig, men hjemme kan han gå akkurat som han vil. Ønsker han å gå i joggebukser og daffe-klær, værsågod! 

Jenter elsker gutter som er pratsomme
Ikke meg! Det er veldig koselig om gutten snakker med deg, men om han bare snakker og snakker i et sett, blir jeg gal! Jeg klarer ikke folk som bare snakker hele tiden. Du blir skikkelig lei av de som sitter og sier masse ting, så du egentlig ikke får med deg hva som blir sagt. Da er det bedre om gutten snakker mindre, så du faktisk kan få med deg hva han sier.

Mange gutter føler at de ikke er gode nok for jenta, så utseendet teller ikke
Jeg syntes utseendet er veldig viktig! selvfølgelig ser jeg både på utseendet og hvordan personen er. visst jeg ser en skikkelig kjekk gutt, men som ikke kan oppføre seg, er ikke det en gutt jeg kunne tenke meg å være sammen med. Men er gutten kjekk og veldig snill, er det en perfekt match.

Gutter, la være å gå inn på Biltema og typiske gutte-butikker når jenta er med
Uenig! Jeg elsker å være med inn på F.eks Biltema! Jeg er som regelt alltid med pappa når han skal på Biltema eller andre butikker med bil-ting, båt-ting og andre typiske gutte-ting. Syntes selv det er gøy å se på tingene de har i butikkene.


Håper det ikke bare gjelder meg! noe som jeg ikke tror. Jeg er sikker på at det er mange av dere som også tenker mye av det samme, både om disse og andre eksempler. Noen som er enig?
Hei alle søte, og god påske-ferie! 

I dag fikk jeg besøk av min beste Lillian, som jeg nevnte i går. Først da skolen var ferdig, satt vi oss på firehjuleren min og kjørte hjem til meg. Og ikke minst, så har vi påske-ferie nå, Wii! Og siden vi hadde et nydelig vær i dag, måtte vi ut litt i sola, så vi hadde en fotoshoot, som vi ofte pleier å gjøre når vi er sammen hihi.. Vi fikk mange fine bilder, og nesten flere morsomme. Er alltid noen av de bildene der du bare vil sette deg ned og le, hahah. Litt senere utover dagen, laget vi oss smoothie. Vi hadde ikke noe juice, så vi hadde i saft, og det funket like godt! En fantastisk start på påskeferien 

Herlige Lillian som fikset håret mitt, heldige meg! ♥ Jeg får skikkelig sommerfølelse av blomster og sol! Det dukker opp hvitveiser overalt, og de er så utrolig søte! Blir så glad når de første blomstene gror, da merker du at det er vår, og nærmer seg sommer, som faktisk ikke er så lenge til! ååh, som jeg gleder meg!

Smoothie-lovers ♥ Jeg er såå glad i smoothie. Det er skikkelig godt, og samtidig veldig sunt. Forresten; minner om linkerunden jeg har pågående, vil du være med? meld deg på her.
Hva har dere gjort i dag?
Hallo! I dag var jeg igjen i Alleen etter skolen, for å levere jobbsøknader. Nå håper jeg bare på positiv tilbakemelding! Jeg gikk innom Rema 1000, fordi jeg hadde veldig lyst på sjokolade. Og her har de noen utvalgte sjokoladeplater til kun 15 kr. Og da ble det en av mine favoritter, altså Stratos, som er himmelsk! Akkurat nå sitter jeg og koser meg med sjokoladen, og ser på TV med lillesøsteren min. Jeg starter Påskeferien litt tidligere, hihi..

Anytime is teatime. Jeg er veldig glad i te, helst de man kan ha kalde. De beste er Granat-eple te, og eple-te fra Tyrkia. De kan man velge om vi vil ha teen kald, eller varm. Det eneste du trenger å gjøre, er å tilsette kaldt eller varmt vann, og røre det sammen. Ååh, gleder meg masse til i morgen. Først får jeg besøk av Lillian, venninnen min. Det blir virkelig koselig, fordi vi ikke har funnet på noe på en stund. Og ikke minst, så er det påskeferie! Wii!
Hva har dere gjort så langt i dag? 
Hei hei! Endelig sol igjen, og det betyr også at jeg kjørte til skolen i dag. Wii.. Når jeg skulle hjem etter skolen, kjørte jeg sammen med to andre venninner. Det er utrolig koselig å være flere! Selv om vi ikke snakker sammen når vi kjører, er det koselig uansett, fordi vi tar noen pauser i mellom og venter på hverandre. Gleder meg til alle vennene mine har lappen, da kan vi være veldig mange ungdommer sammen på tur. Supermorro 

Jeg anbefaler dere denne Tangle Teezeren. Jeg fikk den i posten på bursdagen min, og det stod ikke hvem det var fra, og jeg hadde ønsket meg en slik lenge. Jeg vet enda ikke hvem det er fra, og det tror jeg ikke at jeg kommer til å få vite heller. Det er morro med slike gaver, men kunne gjerne visst hvem det var fra også, haha.. Jeg som har langt, krøllete og tykt hår, får ofte buster i håret. Og da er denne veldig grei, for da kan jeg "dekke" over bustene, altså at jeg grer lett over utsiden av håret. Men visst jeg har veldig masse buster, grer jeg først over med en annen børste, eller har i tørr-balsam i håret.Er veldig greit at det følger med en bunn også, da kommer det ikke inn mye rusk/støv i børsten. Og da slipper du å måtte renske den for støv så ofte. Den er også herlig når du grer deg, spesielt når den er i hode bunnen. Jeg liker det kanskje ekstra godt, fordi jeg elsker når folk diller med håret mitt. Jeg kunne ha sovnet visst noen dillet og dallet med håret mitt lenge, ååh, det er helt fanatstisk 

har noen av dere Tangle Teezer? isåfall, hva syntes du om den?
Hello everybody! Da var det Tirsdag, og jeg er sen til å blogge som vanlig.. Dette beklager jeg, men blir ofte til at jeg gjør en hel masse når jeg kommer hjem fra skolen. Men bedre sent enn aldri! Akkurat nå sitter jeg å ser på Paradise Hotel, som jeg pleier å gjøre hver kveld klokka 21:30-22:30. Dette ser jeg altså på, fordi jeg syntes det er morsomt, og når du først ser den første episoden, føler man ofte at du vil se de andre episodene også. Sånn er iallefall jeg, hihi..

Jeg tenkte å ha linkerunde hver uke, og du melder deg bare på der hvor jeg linker bloggen/bloggene som vinner hver uke. Det er bare å melde dere på linkerunden som jeg har i denne posten! det eneste dere trenger å gjøre, er å like dette innlegget om du har Facebook. (Facebook-knappen som du finner nederst i venstre hjørne). Her har dere også inspirasjonen fra denne uken, enjoy!
Bildene er fra Weheartit, men jeg har laget collagene


Likte du inspirasjonen? Håper også mange blir med på linkerunden! jeg trekker en eller flere blogger som jeg liker godt, og linker dem på bloggen om noen dager. Er du med??
Hallo alle fine! Jeg fikk et spørsmål fra en av leserne mine om jeg kunne ha et innlegg på bloggen, der hvor jeg viste klærne jeg kjøpe når vi var i Danmark. Og det kan jeg selvfølgelig, så her har du det:
Fra Bilka


Fra Vero Moda
Fra Vero Moda
Fra Only
Fra Bilka

Det ble litt annet enn kun klær, men jeg velger å legger ut bilder av klærne, fordi de var brettet sammen, så du ikke så de så godt på det andre innlegget. Visst du vil se det andre jeg også kjøpte, trykk her. Da kommer du til det forrige innlegget. Hva syntes dere?
ha en finfin kveld alle sammen!
Hei hei kjære dere! Her er det søndags kos for fullt. Vi går alle rundt i kose klær og er helt sminkefrie. ååh, så herlig det er! Vi skal også ha vaffler og kose oss ekstra mye, fordi Celin, storesøsteren min reiser hjem igjen i morgen. Og da er det jo veldig koselig med vaffler, ikke minst når det regner ute, så er det herlig å sitte inne med noe varmt, og selvfølgelig er det ekstra koselig å være med familien!fine mamma 

Ser det ikke godt ut? det kan jeg si dere at det er også! Jeg er veldig glad i vafler. Og når det blir flere igjen, tar jeg med meg på skolen neste dag (om det er skole). Det er supergodt! Ha en super Søndag videre dere!
God lørdag dere! I dag har jeg bare slappet av, og gjort absolutt ingenting. Er ikke veldig mye å gjøre så lenge det bare regner ute. Utenom at jeg har gått rundt og småspist hele tiden, haha.. Så siden jeg skulle være inne, tok jeg sjansen til å ha en liten "fotoshoot" med hunden min Chanel. Den søteste hunden i verden spør du meg 


Sirkus-hunden min! Og ikke minst, så elsker hun agurk! og det er jo bare bra, siden det er laget av utrolig mye vann.Fine bilder? Og passer hun ikke navnet Chanel veldig godt? Hun er jo en liten prinsesse, og er helt fantastisk! Det å ha en liten en som går rundt i huset er å ha selskap hele tiden. Det er super koselig 
Heihei lesere 

Som jeg nevnte i går, hadde jeg fri fra skolen i dag fordi jeg var ferdig med prøve muntlig. Jeg har hatt en nydelig dag så langt! Først når jeg våknet hadde jeg en herlig frokost, og masse kos med hunden min Chanel. Senere tenkte jeg at jeg måtte komme meg ut i sola, og da valgte jeg å gå en tur med hunden min, jeg jogget også litt. Det var virkelig forfriskende og godt, selv om det blåste veldig mye noen plasser. Uansett om det er kaldt eller varmt ute nå, får jeg en sommerfølelse allikevel. Jeg gleder meg såå mye til sommeren Noen flere enn meg som gjør det?

Jeg måtte ta turen ned til brygga ved sjøen. Det er helt fantastisk, omtrent ikke en bølge å se. Visst det hadde vært varmere i vannet og sommer, ville jeg definitivt hoppet uti! Og har du sett så utrolig nydelig og blå sjøen er? ååh, det er så koselig å gå tur og se rundt.
Hva har dere søtinger gjort så langt denne herlige solskinnsdagen? 
Hei alle søte! som jeg nevnte tidligere i dag, skulle jeg ha fremføring om media. Og det gikk egentlig ganske bra! jeg er fornøyd iallefall. Så etter å ha vært ferdig, stakk meg og venninnen min Ingrid for å belønne oss med en smoothie og slush. Det fortjente vi etter all den harde skole jobbinga, hihi Ellers i dag, har jeg dekorert cemo-krydder bokser. Jeg lager mye forskjellig for tiden, fordi jeg skal selge på noe som heter Øynadagen! Jeg gleder meg veldig mye, så jeg må bare forberede meg masse til den dagen. Det er ikke før i sommer da, men jeg har mye å gjøre, så jeg må starte tidlig. Det er dette jeg liker å holde på med, jeg elsker å lage ting, scrappe og bare ha noe kreativt å holde på med. Det er en stor grunn til at jeg vil bli blomsterdekoratør videre. Her slipper du ut kreativiteten, og du jobber med hendene hele tiden. Perfect for me! Nå har jeg helg, wii! Jeg skal nyte fridagen, men håper det blir sol så jeg kan sitte ute når jeg først har sjansen! Hva er bedre enn langhelg? ååh, håper jeg får sovet leenge også i morgen. Senga er min bestevenn 
Syntes dere det er gøy å lage ting?
God morgen! Jeg skal ned på skolen 12:15, for å ha fremføring om media. Jeg er såå nervøs.. Tida går så sent når det er noe jeg gruer meg til, eller gleder meg til. Jeg vil helst bare bli ferdig med dette, også fordi jeg har helg når jeg har fremført! Jehuu. Så jeg tenkte at visst jeg skulle få tiden til å gå litt fortere, kunne jeg blogge. Det er jo alltid gøy, og når jeg gjør noe gøy, går tiden fortere. Hihi 

Denne flower power toppen fra sheinside.com er skikkelig søt, ååh! den er herlig. Passer perfekt til sommeren, og går til det meste. Det er så utrolig søtt med rosa, og ikke minst med alt glitteret og blomstene på. Trykk på bildet under for å komme til nettsiden hvor de selger toppen.

 Vivi Party - Every girl could be a princess. (alle jenter kunne vært en prinsesse). Jeg måtte bare ta bildet av den supersøte merkelappen! Det er også helt sant, alle jenter kunne vært en prinsesse ♥ 
Ha en nydelig solskinnsdag dere! 

Sponset, men helt ærlige meninger
På første bildet er kjolen med belte, på det andre er det uten belte. Jeg syntes den er veldig fin både med og uten.

Heisann! Først vil jeg røpe hvem som vant konkurransen om å vinne en valgfri bikini fra todiefor. Og det ble: Marie, gratulerer så mye! du har blitt kontaktet, så håper jeg du blir fornøyd med den nye bikinien din. Til dere andre som ikke vant denne gangen, følg med på bloggen så dukker det plutselig opp en ny konkurranse! I dag fikk jeg vite på hvilket tema jeg skal ha fremføring i, og da trakk vi lapp. Jeg fikk Media i vår tid. Yeii, det er noe jeg kan masse om fra før av. Lucky mee! Nå gleder jeg bare til å bli ferdig med dette. Det er alt for mye lesing og pugging. Men siden jeg fikk noe som jeg kan en del om, tror jeg at det skal gå veldig fint. 
Du finner kjolen her

Jeg fikk pakke i posten i dag, og da kom denne nydelige kjolen fram! Den er fra sheinside.com. En nettside med utrolig mye utvalgt og ikke minst veldig fine ting. Jeg elsker alt de har, så det er ikke lett å velge ut et par ting eller flere. Men det er jo veldig positivt at de har så mye fint. Jeg anbefaler dere alle sammen til å ta en titt her, jeg vedder på at du finner noe du vil like. Det er også opp til 50% salg! På denne kjolen følger det også med et enkelt og fint belte. Denne passer til alt, noe som er veldig greit! 

Sponset, men helt ærlige meninger
Minner om konkurransen der du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor, avsluttes i morgen, så du har enda litt tid til å bli med! Håper det er enda flere som ønsker å være mer. Trykk her for å komme til innlegget om konkurransen.

Hola!! I går kveld var vi oppe hos tante Diana på kveldsmat. Det er ikke alltid man får tid til å spise sammen, så det var virkelig koselig. Det var meg, mamma, pappa, lillesøsteren min, tante Diana og onkel Vidar. Jeg er ufattelig glad jeg har familie, jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dem. Så takk for at dere er der for meg! Vi hadde den digge kveldsmaten, mm.. I dag når jeg kom ned til skolen klokka 08:45, var jeg klar til å høre hva jeg skulle komme opp i. Og det ble Norsk! ååh, det var herlig at det ble det, fordi det var et av fagene jeg ville komme opp i. Utenom at det er mye lesing, men det er det i alle fag. Etter å ha fått vite hva jeg kom opp i, kjørte jeg hjem igjen. Det var godt å komme hjem tidlig, så det ble en dag fri omtrent. Det er enda mye lesing igjen, så jeg har på en måte ikke fri allikevel.. Jaja, alt for å få dette fint til! Blir bedre når jeg vet hvilket tema jeg skal snakke om, så jeg fokuserer bare på EN ting, og ikke mange flere. Så akkurat nå sitter jeg og leser, og leser. Og da trenger jeg litt næring, så jeg har litt sjokolade også, Hehhe


Ikke få bøker heller!Hva har dere andre gjort så langt i dag?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits