Heisann, dere!

Tenkte det kunne være moro å sette i gang en liten konkurranse hvor dere kan vinne et gavekort på Nelly.com, og beløpet er på 150kr. Akkurat nå er det også mye salg, så man finner alltid noe fint til 150kr eller under! I tillegg til at jeg har konkurransne her på bloggen, har jeg den også på Instagram - så om du ønsker dobbel vinnersjanse, delta her å! Du finner konkurransen under navnet @cindyllb - eller bare klikk HER så kommer du direkte inn på profilen min. 

Dette må du gjøre for å delta: 

1. Like Facebooksiden min HER, og like/dele dette innlegget ved å klikke på "Liker" eller "Del" knappen nederst til venstre av innlegget.
2. Legg igjen e-post adressen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du blir den heldige vinneren.


Slengte med et par gøyale bilder av meg og Christina, lillesøsteren min

Q - ER DU MED? LYKKE TIL!

Konkurransen avsluttes i løpet av neste uke
Ghd rettetangen i platinum! Jeg lovte dere et innlegg der jeg skulle vise frem tre ulike funskjoner (rett, krølle, bølge) med platinum rettetangen fra ghd, så det kommer i dette innlegget! (dere kan finne det forrige innlegget her) Jeg fikk dessverre ikke laget en video til dere, i og med at jeg ikke fikk fikset iMovie, noe jeg faktisk har fikset nå med hjelp av ei venninne. Men det var too late å begynne å lage en video når jeg allerede hadde tatt bilder osv.. MEN det går jo fint, får uansett vist frem resultatet!


Denne herlige varmebeskyttende kremen lukter sykt digg, og du kan finne den HER. Var sykt herlig når jeg smørte inn kremen, og lukten spredte seg i hele etasjen hvor jeg rettet håret (eller Christina rettet det). ÅÅH DIGG


De to første bildene øverst ser dere måten å krølle håret på. Og det dere gjør, er og tvinne håret rundt rettetangen, og dra ned. De to nederste bildene som dere ser over teksten her, er måten å bølge håret på. Og det du gjør da, er å ta rettetangen frem og tilbake på samme "strekning". 

Elsker det at man har flere alternativer med samme rettetang, og det gjør at man bare trenger akkurat den. Og denne nydelige og gode ghd platinum rettetangen får dere kjøpt HER - ta en titt vell!

Q - Hva syntes dere?
 
Hei, dere, lenge siden sist! I påskeferien har jeg kost meg max! Jeg har vært mye med venner og familie, også har jeg vært på tur. I tillegg til det, har jeg også jobbet - tjent litt cash! HAHA. Jeg nevnte i et annet innlegg at jeg skulle på tur til Sverige, men det ble heller en tur til Danmark, noe som var superkoselig! Vi var der fra Fredagen til Lørdagen, og sov på et motell. Her tok vi en koselig spasertur ut på Fredagen, og var heldige med været akkurat da, sånn utenom den forferdelige vinden som var. Men ellers var det fint, og jeg tok en del bilder som kommer i et annet innlegg. 

På Lørdagen var det også ganske fint vær, noe som var herlig! Vi gikk rundt i Aalborg og var på Bilka resten av tiden før vi skulle til Ferja. Var selvfølgelig innom Starbucks også, noe jeg alltid gjør om jeg er på Bilka, hihi. Båtturen over til Norge var OK, var utrolig kvalm og sliten pga det var en del bølger, og det var grusomt.. Men utenom bølgende og at jeg sov gjennom omtrent hele båtturen, var det cozyy 
Søte Christina i bakgrunnen oppe til venstre haha
Gikk faktisk en del turer i ferien, og var blant annet på Havik, en fin strand mot Farsund. Her var det et par stykker som også surfet, så det var ganske kult å se på! Vi hadde også med kvikk lunjs og plukket med drivved på veien mot bilen, er så utrolig masse fint!

Q - Hva har dere gjort i ferien? 

 
Hei på dere! I dag var jeg på Hellens klippotek hos herlige Karoline i Lyngdal - jeg bestemte meg for at jeg ønsket en ny frisyre, og da ble det kortere hår. Det var mye frem og tilbake, i og med at jeg alltid har hatt langt hår, og har bare klippet meg en gang (sånn utenom å tuppene) og da var jeg egentlig ganske fornøyd, så derfor tok jeg sjansen en gang til! Bare denne gangen ble det enda kortere - men superfint!

Mens jeg satt godt til rette i stolen, fikk jeg også en kopp med varm kakao, noe som var digg! Det er supergod service, og folkene her er helt fantastiske! I tillegg til at man snakker med frisøren, blir det til at man snakker med andre kunder også - hehe! Det er så koselig, og man får med seg en god del interessante og gøyale samtaler. 

Se så utrolig fint resultatet ble! Ble en stor forskjell, og likte godt den lille buen i tuppene, og rett hår er jo best♥♥ Rettetangen som er brukt her, er faktisk ghd platinum som jeg viste dere i går, og håret mitt var rettet på rundt 5-10 minutter med denne.

Ååh, herlige og flinke Karoline♥ Anbefaler folk til å ta turen innom til henne om dere enten bor i Lyngdal, eller kanskje du skal forbi og ønsker en liten frisørtime? Karoline er lærling, men er også like flink som en fast ansatt, og du vil ikke angre!

Q - Hva syntes dere?
Hei, dere! Beklager at jeg ikke har blogget siden jeg reiste hjem - har blitt veldig lite blogging inni feriene i det siste, så skal prøve å bli flinkere til å poste ett innlegg om dagen selv om det er ferie! HIHI

Uansett, for en dag siden mottok jeg denne nydelige platinum rettetangen fra ghd. Den falt virkelig i smak, og dette er en ny type som skal beskytte bedre, gi et nydelig, glansfult og sterkt hår. I tillegg til at man får glatt og rett hår, kan man også lage herlige krøller og bølger. Og det skal være lettere med akkurat denne typen. Jeg har ikke testet ut å lage krøller eller bølger enda, men det skal jeg! Tenkte også å lage en liten video til dere hvor jeg prøver ut forskjellige teknikker med ghd rettetangen. På den måten kan jeg vise produktet på en bedre måte, og dere kan få se hvor bra den er, så gled dere! (Håper iMovie vil fungere, for den har en stund stoppet helt opp, så skal prøve å få fikset det slik at jeg kan lage denne videoen til dere! Visst ikke kommer jeg til å vise bilder.)

I pakken jeg fikk, følger det med en "gummitopp" til å ha på tuppen av rettetangen (du kan se denne på det siste bildet i innlegget), og det er helt genialt å ta på visst rettetangen er litt for varm når du er ferdig - da er det ingen som brenner seg! 

Jeg var også så heldig å få med en varmebeskyttende krem, som lukter hæærlig! Du kan finne den HER. Jeg digger varmebeskyttende krem, og liker i grunn det bedre enn spray, i og med at jeg føler at kremen sitter bedre i, og håret lukter jo kjempegodt etterpå! Se så fin! Elsker glitteret som skinner med solen i bakgrunnenKunne du tenke deg denne awesome platinum rettetangen? Da finner du den HER. De har den også i svart. 

// Samarbeid med ghd, men 100% mine meninger
Hei! Har du vært mye innom Zalando i det siste? De har utrolig masse fint, og jeg finner som regel alltid noe jeg kunne tenke meg. Og med rabattkoder fra Rabble.no blir varene enda billigere! Du finner rabattkoden for Zalando HER. Jeg pleier ikke å handle så mye på nett, men det er egentlig ganske moro og veldig lett! Nesten for lett.. Men det er jo ganske greit at man kan få produkter billigere med en liten kode fra Rabble.no, er du enig?

Uansett, var innom Zalando en tur for å titte litt, og jeg fant mange herlige ting jeg gjerne kunne hatt i garderoben min. Før likte jeg ikke type joggebukser og lignende, men nå digger jeg dem! Så jeg fant selvfølgelig et par av dem. Svart deilig bukse her  Svart deilig t-skjorte her  Mørkeblå joggebukse her

På Zalando finner man flere forskjellige merker, som; Adidas, Michael kors og Daniel Wellington. De har også andre merker, og mye annet fint. Ellers har de også massevis av andre typer klær og tilbehør, og mye av det er også på tilbud på rabattkoder fra Rabble.no - ta en titt vell!


Fargerik Adidas t-skjorte her  HERLIG grønn kåpe her  Nike treningstights her  MK veske her  Willow klokke her  Nike sko her  Poly solbriller her

Q - Har dere vært innom å sett på Zalando, og kanskje sjekket ut rabatt koden?

// Reklame i samarbeid med Rabble.no
 
Hei alle sammen! I går hadde vi trend show her på Gjennestad, noe som var utrolig spennende og skummelt på samme tid. Jeg hadde laget en boa og en liten hatt. Vi skulle vise frem det vi hadde laget på en catwalk med mange folk i publikum. Jeg gikk med mine to ting pluss to ting av en annen i klassen. En av de som jobber på skolen filmet showet, så da tenkte jeg det kunne være moro å vise den til dere! Håper dere liker den♥
 

Nå tar denne jenta helg! Ha en fin dag♥♥

 
Hei! I dag har jeg og en venninne vært en liten tur på Rema1000, hvor de selger godteri for kun 2.90kr per hekto! Og det måtte jo bare Cindy ha.. Er jo skikkelig billig, og jeg eeelsker godteri! Haha. Måtte også kjøpe en pose med potetgull for bussturen hjemover i morgen, for i morgen startet påskeferien for meg! Og planene mine for ferien, er å jobbe, være med venner og familie, også skal jeg en tur til Sverige! WII

I går startet jeg å scrappe, i og med at jeg fikk bildene jeg hadde bestilt fra Mallorca turen i posten, og kunne bare sette i gang med pynting og dill! Har lenge holdt på med scrapbooking, men har en god stund ikke orket å lage noe.. Men når jeg først setter meg ned med det, er det utrolig koselig og moro♥ Er spesielt gøy å lage en minnebok og se tilbake på enten gamle eller nye bilder. 

Ha en fin kveld, dere!♥ 
Hei alle sammen! Jeg er en som elsker å følge med på serier og se på filmer - syntes det er utrolig koselig. Spesielt med venner og familie! Kanskje du også liker det? For i dette innlegget kommer det anbefalinger av filmer og serier fra Viaplay!

Først av alt, vil jeg anbefale dere alle til å ta turen innom Rabble.no - her får dere rabatt på blant annet Viaplay, og dere kan også prøve en månede helt gratis! Det er helt genialt at man kan prøve ut Viaplay gratis før man ønsker å bruke det fast, og betale hver månede. Og dette er supert fordi at man da kan se om dette er noe for deg, eller om denne nettsiden har bra serier eller filmer osv, og mange sammenligner nettsider som dette med hverandre. Jeg liker best Viaplay! Og dette er fordi de har utrolig masse forskjellig utvalg av filmer, og mange av dem er ganske nye i tillegg. De har også et bra utvalg med serier. 

Her kommer mine anbefalinger:


FILMER

Elysium - Liker du en spennende action film hvor man bare ikke klarer å ta øynene ifra? Da er dette en film for deg! Helt enkelt handler det om to verdener (en verden hvor ingen er syke, og en verden hvor man fort kan bli syke), og hovedpersonen får noe festet til kroppen slik at han kan kunne slåss.

Heaven is for real - Elsker denne filmen! Jeg som da er kristen, har en stor tro på det som skjer her, og denne filmen viser at det mange av oss tror på, faktisk finnes. Dette er en film som er basert på en sann historie, hvor en liten gutt blir syk - og mens han blir operert kommer han til himmelen og opplever mange fantasiske ting.

Maleficent - Her får vi sett overnaturlige ting, og er en spennende action film hvor vi møter det gode og det onde. Maleficent er en jente som ble født med vinger, og bor i en nydelig by! Men en dag skjer det noe..  

Tomorrowland, a world beyond - Denne filmen passer for alle, og er en kjempebra familiefilm! Det denne handler om, er en helt enkel liten brikke som får en til å se en annen verden. Men det er ikke hvem som helst som får utdelt slike brikker. Her får vi se nyskapende ideer og masse annet moro!

SERIER

Once upon a time - ELSK serie! I denne serien får vi sett magi som er både bra og ikke like bra. Serien handler om Disney folk (ekte folk). Og her finner vi blant annet Maleficent, Elsa på frost, skjønnheten og udyret pluss flere. Det kommer an på hvilken sesong og episode man er på. Her får man mye drama og action, og er en serie jeg tipper mange av dere vil like.

Pretty Little Liars - En spennende serie hvor fire jenter stadig får meldinger av en fremmed (eller er det en fremmed?) som utgir seg å være A. Og disse meldingene kan være truende og føre til drap.

The vampire diaries - Enda en ELSK serie! Her får vi se mye overnaturlig, som vampyrer, hekser og varulver. Det skjer alltid noe spennende på hver eneste episode. Her skjer det mye forskjellig, og er en serie med action og spenning som du bare må få med deg! hehe 

Friends - Handler om hverdagen til seks hovedpersoner, og er en morsom og gøyal serie. Her skjer det alltid noe man bare må le av! Så visst du liker komedie, så er dette en serie for deg.

Du finner alle anbefalingene mine på Viaplay.no

Q - Har dere sett noen av disse filmene eller seriene?

// Samarbeid med Rabble.no

 
Hei, dere! 

Først av alt, vil jeg anbefale dere alle til å ta turen innon Rabble - en nettside hvor du finner rabattkoder til andre nettbutikker online! Hva er vell bedre enn det? Jeg digger at det finnes en nettside som Rabble hvor man kan finne rabattkoder, og det er jo fab at vi kan få billigere ting på nett ved å finne en enkel kode! Jeg hadde faktisk ikke hørt om denne plassen før en annen blogger anbefalte siden, og jeg er superhappy for at jeg tilfeldigvis gikk innom denne bloggen - for ellers hadde jeg kanskje ikke funnet Rabble! Så om dere ikke har sett siden, klikk deg inn på linken over eller HER.

I dag tenkte jeg å vise dere noen nydelige kjoler og jakker fra Nelly - og her får dere også tilbud med å bruke koder fra Nelly rabattkoder. Og akkurat nå får dere 70% på en mengde varer med en helt enkel rabattkode fra Rabble. Jeg bruker alltid rabattkoder fra Rabble når jeg handler på Nelly! Nelly har utrolig masse utvalg, og kan være skikkelig vanskelig å velge ut kun noen favoritter i handlevognen.. Den sliter iallefall jeg med. Digger å kjøpe nye klær, og har ingen problem med å finne nye ting, men har heller et problem med å velge ut kun noen favoritter. Og det blir fort dyrt om jeg velger alt, og er derfor det er så greit med disse rabattkodene! For da kan jeg faktisk kjøpe litt mer for en billig penge. 
Grå herlig jakke her  Hvit søt kjole her  Stripete classy jakke her  Hvit blondekjole her
 Svart tøff kjole her  Lang blomstrete kjole her  Herlig kåpe her

Q - Likte dere klærne? 

// Reklame i samarbeid med Rabble.no
God Søndag alle sammen! I dag snør det her hos oss, noe jeg absolutt ikke vil ha. Akkurat nå for tiden liker jeg best snøen på fjellet hvor vi kan dra å renne på ski osv, for det er kjempegøy! Men syntes snøen kan smelte bort her nede nå asså.. Noen enige?

Nå er vi kommet til den siste dagen i denne uken, og vi nærmer oss påskeferie!! Jeg reiser hjem på Torsdag, og skal være hjemme i to hele uker, i og med at vi skal ha praksis uken før ferien - og det er DIGG. Regner med at jeg kommer til å jobbe litt utenom praksisen også, er alltid greit å tjene litt cash! Og husk; Jeg kommer tilbake om hva jeg skal gjøre i ferien, så følg med pepzI dag skjer det ikke noe spesielt, til nå har jeg spist en god søndags middag, og skal snart ha litt krydderkake til dessert. Jeg har også vasket klær, noe jeg virkelig trengte nå! Ellers blir det å se på serie - skikkelig slapp dag fra min side ahha. Elsker slike dager hvor man bare kan slappe av og ikke må rekke noe spesielt, men digger også dager hvor jeg gjør noe hele tiden! Hihi 

Q - Har dere noen planer for dagen?
 
Hei og hå! NÅ savner jeg virkelig sommeren og den digge varmen! Jeg er helt sikkert ikke alene om det? For ikke så veldig lenge siden når vi hadde veldig fint vær, måtte jeg bare dra på meg noen sommerklær og fyre løs med en liten fotoshoot! Solen varmet godt, og var ikke særlig kaldt heller - manglet bare en del pluss grader da men.. Haha. Ellers var det tipptopp! Dette var faktisk første gang jeg brukte solbriller i år, noe som var en herlig følelse. Solbriller minner meg om sommeren, så drømte meg litt bort der ja.
Topp Pull&Bear  Jakke H&M  Solbriller og smykke Glitter  Klokke gave  Bukse Cubus  Sko Urban
HA EN FIN LØRDAG FOLKENS!
Hei alle sammen! Tenkte å vise dere noen herlige wanties fra eshoes - og her fant jeg mange herligheter i merket Birkenstock! Var utrolig mange forskjellige varianter, og var derfor vanskelig å velge ut kun noen favoritter, men kom fram til noen par til slutt!

Birkenstock skal være gode for ryggen, og er med på å støtte opp kroppen. Den har formet en "fot" i sålen, slik at det skal være behagelig og godt å gå i dem. Jeg har selv et par lignende disse, og de er fantastiske! Jeg bruker dem veldig masse på jobb og skolen, i og med at jeg står veldig masse med blomster osv. Kjenner ofte det at jeg får vondt i ryggen når jeg står en stund, så med slike sko hjelper det masse!


Hvite her  Svarte her  Brune her  Sølv her  Pearly white her  Brun ish her 


Brune her  Besje her  Lysebrune her

Alle skoene er fra Eshoes! Om man bestiller produkter for over 699, er det helt gratis frakt, og tar 2-5 hverdager til de er hjemme i posten din. Jeg har selv bestilt sko herfra, og er veldig fornøyd med kvaliteten. Det er 14 dagers returrett, så skulle det være noe innen de dagene, er det bare å sende tilbake igjen. De har også god kundeservice, og du kan enten ringe dem på et telefonnummer inne på nettsiden, eller chatte med dem om det skulle være noen spørsmål etc. 

Q - Hva syntes dere om herlighetene? 


 
Hei, dere! Etter å ha blogget en god stund nå, har jeg fått en del nye lesere, og jeg vil gjerne dele en liten historie fra en hendelse som skjedde i Tyrkia noen år tilbake med dere nye lesere også. Og dette velger jeg å dele slik at både du og dine foreldre tenker mer over det å gå alene rundt i utlandet, og eventuelt i Norge. Man må være veldig forsiktig med hvem man snakker med og hvor man drar. Man vet aldri hva som kan skje, og vil bare ha det gøy! Men det kan skje så ufattelig mye på bare noen minutter - mye verre enn hva som skjedde meg. For det som skjedde meg, var en ekkel situasjon hvor jeg trodde det verste. Jeg var redd og visste ikke hva jeg skulle gjøre.

Vil du lese innlegget? Da kan du klikke her, så kommer du direkte inn på blogginnlegget. Blir også kjempe glad om dere deler innlegget!Jeg har også skrevet et innlegg om det å være kristen, og legger ikke noe skjul på at jeg selv er kristen og stolt. Det var herlig å skrive et slikt innlegg, i og med at jeg liker å snakke om slike ting. Alle har sine meninger om diverse ting, og mange har sterke meninger om det å være kristen. Les innlegget og se hva jeg mener, og del gjerne<3 Innlegget kommer du til ved å klikke her.

 
Heia! Tenkte å dra opp et tema som blir mye snakket om på media og andre plasser, og det er mobbing.

Utrolig mange mennesker ute i verden i dag sliter med mobbing på skolen, nettet, fritidsakiviteter, sms´er osv.. Når jeg gikk på barneskolen, gikk jeg på en kristen skole. Denne skolen syntes jeg var veldig bra i starten, men etterhvert ville jeg bare bort derifra. I og med at det var såpass lite her, var det heller ikke mange elever, og var derfor ikke lett å finne akkurat de personene du passet inn med og delte samme interesser med. Flere ganger visste jeg at folk baksnakket meg (noe som fort skjer på en liten plass med få folk), og det var absolutt ingen god følelse, men jeg visste at jeg alltid hadde noen å gå til. Men i slutten av 7. klasse var det nok, og jeg bestemte meg for å bytte plass til en vanlig skole hvor det gikk mange elever, og når jeg startet her kunne jeg ikke fått det bedre. De vennene jeg fikk her, er venner jeg fortsatt har, og er venner jeg følte jeg hadde kjent for alltid etter kun noen få dager. Jeg har også hatt flere rykter på meg, også av folk jeg ikke kjenner. Og dette var rykter som at jeg var den bitchen osv.. Men dette valgte jeg å ikke bry meg om, i og med at jeg selv visste at det ikke var sant. Jeg visste heller ikke hvem de var engang. Når jeg fortalte læreren min på den gamle skolen at jeg skulle bytte skole, da kunne vi snakke ut om det, men før jeg hadde bestemt meg, nei da snakket vi ikke. Så jeg fikk den følelsen av at de ikke hadde tenkt å gjøre noe med det før jeg hadde tatt en beslutning. Og slik skal det ikke være! Både på ungdomskolen og her jeg går nå, er lærerne utrolig opptatte av hvordan elevene har det, og lytter til deg om det er noe. Her på Gjennestad kommer man fort til rektor om det er et lite hint til mobbing, og det er bra! Jeg digger at lærere følger med, og ikke bare tenker; jobb, jobb, jobb.. Nå er dagen snart ferdig, og lønna kommer soon!

Flere mennesker mobber folk gjennom nettet, og dette tror jeg er fordi at de ikke tør å si samme ord face to face. Folk mobber også med å kaste ting på personer eller ødelegge gjenstander av dem, slå eller sparke. Dette er helt unødvendig, og jeg fatter ikke at folk kan være så slemme! Noe jeg har tenkt litt på, og som ofte kommer opp som tema i skoletiden, er at mobbere ofte har det vanskelig hjemme og lar dette gå utover andre. Men visst dette stemmer, må man tenke litt mer. Tenk om det var deg selv dette gikk utover? Hadde det vært gøy? Nei.. Det hadde det absolutt ikke! Folk må klare å bruke hodet, og tenke mye mer over ting før man gjør noe. For å bidra til å stoppe mobbing, må man selv være bevisste og følge litt med. Man må kunne tørre å si ifra til både foreldre, lærere og rektor på skolen om du selv blir mobbet, eller kjenner noen som blir det. Dette kan være veldig vanskelig for mange, men er noe man bare må gjøre, for ellers er det ikke sikkert det blir bedre, og det vil vi ikke ha noe av! Eller hva?

Håper dere likte innlegget, og del gjerne!
Hei alle søte! Vil dere hjelpe meg litt? Jeg er med i en konkurranse på Footway, hvor jeg kan vinne et årsforbruk med sko! Og det jeg trenger for å komme til "finalen" er footway likes på en anmeldelse jeg har publisert under et par reebok sko. Så lurte på om dere hadde hatt kjempelyst til å klikke på tommel opp HER? Dere finner kommentaren min under bildene av skoen, og det står Cindy under. Om dere er i tvil, så er det den lengste kommentaren av 2(?). Hadde blitt utrolig takknemlig og glad om dere tok dere et lite minutt til å gjøre det♥ I am a shoelover ahhaha

Noen av dere som liker å fiffe dere opp til en bursdagsfest, andre fester og anledninger? For det gjør iallfall jeg, og her får dere et lite tips til et fest antrekk fra meg - kanskje det inspirerer deg i tillegg?             


Kjole Bikbok  Skjorte Dressmann  Strømper H&M  Smykke Lindex  Glass og klokke gave
Sko Bikbok

Klemz! 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits