..Enda mer solbriller. Og som sagt, så er jeg jo veldig glad i det haha.. Og akkurat denne typen fra Kameleonz, følger det med ekstra bøyler til sidene - helt genialt! Da ser det ut som du har nye solbriller på hver dag. Digger dem, og elsker fargene! Dette er noen utrolig gode solbriller, og det er veldig god kvalitet. Kan garantere dere at disse vil vare lenge! Du får et par solbriller, og tre looker. Helt supert! right? 

Jeg har også vært veldig heldig å fått en rabattkode til dere på 20% på ALLE trippel settene. Klikk her for å se utvalget. Bruk koden cindy i kassen for å få rabatten. Kunne du tenke deg akkurat dette trippel settet? Da finner du det her. 

Q - Har du vært innom nettsiden? 
Hei dere! Noen av dere som kunne tenke dere noen nye solbriller? Og kanskje dere vil ha noen billige? Da må du sjekke ut Stylestore.no! De har solbriller utrolig billig, og fine er de å. Jeg mottok nettopp tre par, og de er veldig kule! Så nå gleder jeg meg masse til å bruke dem, og bytte til forskjellige typer. Er veldig glad i solbriller! Så har en del. Men blir aldri for mange! 

Dette er en veldig billig nettside som selger solbriller, og i tillegg til at prisene er gode og det er gratis frakt, har jeg vært så heldig å få en rabattkode til dere på 15%! Bruk koden cindy15 når du skal betale, så vil du få rabatten der. Koden varer fra og med i dag, og ut denne uken. 
Korelli stripes solbriller finner du her til kun kr 99!  Classy svarte solbriller til kr 99 her


Kun kr 79! Du finner dem her

Q - Skal dere ta en titt på nettsiden?
1. POWERWALKING - powerwalking går ut på å gå så fort du kan, nesten løpe. Dermed jobber du med de store muskelgruppene i kroppen, du får opp pulsen og fettforbrenningen, og stimulerer musklene i rumpa, lårene, ryggen, midjen og magen. Samtidig er det langt mer skånskomt for kroppen enn løping.

Q&A

-Hvem passer det for? Det passer for alle som kan gå.
-Hvor kan det gjøres? Du kan powerwalke over alt. Og i alle slags vær. Jeg bruker både ujevne og jevner veier.
-Hva trenger du til dette? Du trenger gode gåsko, og lette ledige klær.

2. SYKLING - Selv med en kneskade kan du som regel sykle. Er du overvektig, er sykling ypperlig fordi det belaster leddene mindre enn ved for eksempel løping. På den andre siden, styrker sykling skjelettet ettersom du ikke bærer din egen vekt. Om sommeren pleier jeg å sykle en del, men blir ikke like mye som jeg gjorde før, i og med at jeg har scooter.

Q&A

-Hvem passer det for? Sykling er lett og skånsomt for føtter, knær og rygg, Og det passer for alle.
-Hvor kan det gjøres? Ute i det fri! Du kan bruke spinningsykkel på et treningssenter eller hjemme, eller bruke vanlig sykkel.
-Hva trenger du? Sykkel. Hvis du blir hekta, kan en bra racersykkel, mountain bike, eller en spinningsykkel være en god investering. Et par gode sko kan også være greit. Dra med deg en vannflaske på turen! Det vil du trenge.

3. CROSSTRAINING - Kondisjon og styrke trening med enkle basisøvelser. En crosstrainer aktiverer mange av de samme musklene som løping. Men armer og bein får større motstand. En annen bonus er at du unngår de harde støtene du får på en løpetur. Syntes det er kjempemoro med crosstrainer!

Q&A

-Hvem passer det for? Alle.
-Hvor kan det gjøres? Hjemme eller på treningssenteret.
- Hva trenger du? De aller fleste treningssentrene i dag har minst en crosstrainer. Skal du ha et eget apparat hjemme, koster det alt fra 2000 til 30 000 kroner. (Ja, du kan sikkert på dem enda dyrere)


4. ROING - Utholdenhet, styrke, og høy forbrenning. Roing er en allsidig treningsform som utfordrer bryst, rygg, skuldre, armer og bein. Det er skånsomt for leddene og føttene, som ikke utsettes for direkte belastning fra underlaget. Det er viktig at du lærer riktige teknikker for å unngå ryggskader. Jeg suger til å ro! Sist jeg gjorde det i en elv, veltet vi nesten.. Men det er god trening!

Q&A

-Hvem passer det for? Alle. 
-Hvor kan det gjøres? De fleste treningssentrene har en romaskin. Har du en roklubb i nærheten, så meld deg inn der, da vel! Du kan også ro i sjø og elver.
-Hva trenger du? En romaskin eller en kano og et par årer. Ellers ingen spesielle krav til sko eller antrekk. Men om du skal på treningssenteret, er det godt med treningsklær! En romaskin koster fra cirka 1500 kr  og oppover.

5. STAVGANG - Stavgang passer for de aller fleste. Som navnet tilsier, så går du med staver. Det aktiverer musklene i armene og skyver kroppen fram. Og derfor blir pulsen og forbrenningen høyere enn ved vanlig gange. Stavgang utmerker seg ved at alle kroppens muskler blir aktivert, og så er det mer skånsomt for leddene enn løping.

Q&A

-Hvem passer det for? Alle. Er perfekt for deg som liker å gå turer, men som ønsker å komme i bedre form!
-Hvor kan det gjøres? På veier og stier året rundt.
-Hva trenger du? Gode gåsko, og to vandrestaver.  

6. SVØMMING -  Svømming er en ypperlig treningsform, og uansett årstid. Motstanden fra vannet gjør at musklene trenes på en svært skånsom måte når du svømmer. Du trener over- og -under-kroppen samtidig, og pulsen stiger raskt. 

Q&A

-Hvem passer det for? Svømming er balsam for leddene, og risikoen for å pådra seg skader er liten. Svømming er perfekt for deg som er litt svak i muskler eller ledd, eller som er overvektig.
-Hvor kan det gjøres? I sjøen eller i svømmehallen. Dersom du sliter med teknikken, er et svømmekurs å anbefale.
-Hva trenger du? Badedrakt eller bikini, svømmebriller, og kanskje en badehatte om du liker det. 


7. HOPPE TAU - Ikke så rart, kanskje at de beste bokserne er glad i å hoppe tau. Når du hopper tau, aktiviserer du nemlig hele kroppen og alle de store muskelgruppene. Dermed skyter pulsen og forbrenningen i været. Selv om du hopper rolig og kontrollert, forbrenner du like mange kalorier som ved løping i rundt 10 km/t. Å hoppe tau utfordrer dessuten hjernen og balansen fordi du må koordinere mange bevegelser samtidig. Det kan være tøft for anklene, og i det lange løp er det best å kombinerer hoppingen med andre treningsformer. Ta for eksempel hoppetauet med i treningsstudioet og legg inn noen runder med tauet underveis.

Q&A

-Hvem passer det for? Alle som ikke har leddskader. Stopp hvis det gjør vondt.
-Hvor kan det gjøres? Du kan hoppe tau både ute og inne. Perfekt på reiser og trening på små flater.
-Hva trenger du? Et godt hoppetau og et par støtabsorberende kvalitetssko.  

8. RULLESKØYTER OG RULLESKI - Rulleskøyter og rulleski er fantastisk og effektiv kondisjonstrening. Dette er en treningsform som er mye mer skånsom enn løping. Fordi du slipper de evinnelige støtene. Samtidig er faren for å falle desto større, så sørg for å tilpasse vei og hastighet etter ferdigheter. Øv på å bremse, og bruk hjelm, da er du i alle fall litt mer beskyttet.

Q&A

-Hvem passer det for? Alle som er glade i å trene og å stå på ski eller skøyter. Det går ganske fort å bli god nok til at treningen blir effektiv. men du burde tåle noen runder på en øde parkeringsplass først! Og kanskje noen fall.. haha
-Hvor kan det gjøres? Lange sykkelstier med tørr og jevn asfalt.
-Hva trenger du? Foruten rulleskøytene eller rulleskiene. Du bør også bruke hjelm, samt albue- og knebeskyttere.  

DERFOR ER KONDISJON SÅ VIKTIG:

 ♥  Når du er i god form, har du mer energi. Hverdagens kjas og mas går mye lettere!

 ♥  God kondis forebygger livsstilssykdommer, som diabetes type 2, høyt blodtrykk og hjerte- og karsykdommer.

 ♥  Du får sterkere lunger og økt knokkeltetthet.

 ♥  Du sover bedre om natta.

 ♥  Evnen til å takle stress blir bedre.

Håper dere fikk noen nyttige tips! Kanskje dere har noen andre gode tips i tillegg? Gjerne lik innlegget!
Annonse fra magasinet Kamille Puls

Visste du at en urolig og avbrutt søvn blir mer og mer vanlig i våre hektiske og stressende dager? Nesten annenhver nordmann har utfordringer med å sove nok, og mener at mangelen på søvn påvirker både den psykiske og fysiske helsen - i tillegg går det utover skole, privatlivet og jobb. All forskning tyder på at for lite søvn er skadelig for oss. Det gjør kroppen utkjørt, og den restituerer seg mye dårligere. Sover man nok er helsegevinstene mange; Mer energi, bedre immunforsvar, finere hud, og en slankere kropp.

Stress fungerer - på kort sikt. Det er mindre risiko for å bli syke når vi er stresset. Men det er bare i en kortere periode du kan mobilisere immunsystemet til å være mer effektivt. Viss stresset er varig, faller det medfødte immunforsvaret tilbake til sin normale tilstand, og da er risikoen for å bli syk den samme. Stress kommer ikke uten en pris. Langvarig stress gir høyt blodtrykk, og øker risikoen for åreforkalking og vektøkning. Vektøkning er nevnt fordi produksjonen av hormoner øker, slik at du føler deg mr sulten, og spiser mer.Prøv å slappe helt av, ta pauser og sørg for nødvendig egentid - slik at du får hjelp til å takle hverdagen bedre. Be gjerne om hjelp fra foreldre, familie eller venner, om du ikke rekker alt. Snakk med sjefen din, så kanskje du kan tilrettelegge oppgavene dine. Dette har jeg selv gjort i og med at jeg sliter med søvn. Og jeg klarer ikke å jobbe sene vakter på kiosken, og da kunne jeg slippe det, og jobber heller de faste helgene. Merket forskjellen etter dette altså. Så det var supert! Tar heller noen ekstra vakter innimellom. 

LÆR DEG SØVNTIPSENE:

1. Hold deg unna koffein, sukkerdrikker, og alkohol før du skal legge deg.

2. Spis kveldsmaten i rett tid, slik at du verken er sulten er sykt mett før du skal legge deg.

3. Trening er bra! Men helst unngå det den siste timen du er våken, før du finner senga.

4. Prøv å ha faste rutiner, og legg deg samme tidspunkt hver kveld. Den kan være vanskelig, men du vil merke at du trenger det.

5. Unngå PC, nettbrett, TV, og telefon aktiviteter den siste timen du er våken.

6. Prøv varm koffeinfri te og en varm dusj eller et herlig bad før sengetid.  
Hei på dere! Endelig er det Fredag, og påskeferie starter 14:15!! (ÆÆÆ, SÅ HÆPPI!). På skolen i dag har vi bakt cupcakes, og kost oss med godteri og chips, og har laget påske pynt. En herlig og slapp skoledag! Digger det. For påske ferien har jeg ingen spesielle planer, men pleier alltid å dukke opp noe gøy!

Her har dere noen bilder fra mobilen i det siste: 

Redlips / Makeup / Food / Kakao - yum / JonasB / K-town / IKEA / Strawberries / Selfies / BLC&WHT /
Training / Family / Scooter / Nature / Love / Sleepingbeauty / Weekend / Pizza / Quote

Q - Har dere noen spesielle planer for påsken?
Annonse fra sol

1. Innfør rutiner. Legg deg samme tid hver eneste kveld. Varierer leggetiden fra alt mellom 21:30 til 02:00, så er det ikke rart at kroppen din blir forvirret, og dermed at du blir trøtt. Du bør også stå opp samme tid i helgen, som du gjør resten av uken. Det er ikke lett da! I knoow.. Elsker senga! I følge den danske TV2, så tar det 21 dager før hjernen forstår at den skal endre vaner. Dette høres jo veldig kjipt ut, men du vil merke forskjellen. Og det er de 21 dagene som er hardest.

2. Få nok søvn. Det er ganske åpenbart, men mange er veldig dårlig på å få søvn. Er du uthvilt, så er det mye lettere å komme seg opp om morgenen, enn om du bare har fått tre-fire timer på øyet. Søvnbehovet varierer selvfølgelig fra person til person, men de fleste voksne trenger seks og ni timer søvn hver natt. 

3. Dropp slumringen. De aller fleste skjenner seg nok igjen i det å ha slumret både fire og fem ganger om dagen. Dette har skjedd flere ganger med meg, og har derfor forsovet meg. Sykt kjedelig! Hvis du vil komme deg opp tidsnok, er slumring noe av det verste du kan gjøre. Ifølge KK, så får du ingenting igjen for de ekstra 10, 15 eller 20 minuttene du sover. Da mister kroppen den timen den trenger når den skal forberede seg til morgenen. Et lite tips, kan være å sette vekkerklokken eller mobilen et stykke borte fra sengen. Er du nødt til å reise deg opp, er det mindre sannsynlig at du trykker av alarmen, og går og legger deg igjen.

4. Drikk vann. Vann er nok ikke det første du tenker på om morgenen, men å drikke et glass rett etter at du har våknet, kan faktisk hjelpe deg å føle deg mer våken. Det er også forfriskende. Ifølge nettavisen, blir kroppen litt dehydrert i løpet av natten, noe som kan gjøre at du føler deg trøtt. Et glass vann setter i gang sirkulasjoen i kroppen, og du vil få mer energi. Kaffe kan også hjelpe! Jeg er ikke så glad i kaffe, men visst jeg dynker den med sukker kan det gå. Liker også den lille kaffe smaken, i for eksempel milkshake og de herlige drikkene fra Starbucks.
Hei! Da var det Onsdag, og vi har kort dag på skolen. Digger Onsdager! Vi har kort skoledag, og vi har kun design som fag. Og da lager vi masse ting. I dag laget vi blant annet skåler og påske egg med gips, noe som var veldig spennede! Hjemme i stua på Onsdager, er det tid for The100. En av favoritt (FAVORITT!)  seriene. Skal også på jobb i dag i et par timer i dag. Hva er deres planer for dagen?

Visst det er noe jeg har mye av, så er det kjoler. Har utrolig mange, men er så glad i dem! Elsker å gå med kjole. Plukket ut noen av favorittene, og hang dem opp på klesstativet mitt for å vise dere dem. Fargene er så fine, og kan brukes til flere anledninger. Om sommeren bruker jeg de fleste til hverdagslig. Er så deilig å dra på seg noe lett. Og om du skal bade for eksempel, så er det supersmart med bikini under. Da er det bare å rive av seg kjolen, og stupe ned i vannet. Hihi!Q - Er du glad i kjoler?
Lyst på en super enkel leppeskrubb oppskrift? Da får du den her! Den gir deg herlige "baby lips" lepper, og føles fantastisk ut! Det finnes en god rekke med leppeskrubber rundt forbi, men det går fint an å lage din egen av kun få ingredienser. Det eneste du trenger til denne, er olje (olivenolje, mandelolje, rapsolje, kokosolje eller lignende) og sukker. Du kan også ta noen dråper med sitron, om du ønsker bedre smak. 

Slik gjør du: Bland litt sukker (cirka en teskje), og noen dråper med olje. Bland dette sammen til du har en tykk masse. Len deg over vasken, slik at du ikke søler over alt. Skrubb leppene godt med sukkerskrubben i cirka ett minutt. Skyll av blandingen med lunkent vann, og tørk det av med en ren klut.

Etter at du har brukt skrubben, kan leppene føles litt såre og opphovnede - da kan det være lurt å avslutte med noe pleiende. Smør på leppepomade eller leppebalm, helst i et tykt lag, og la det virke en stund. 

Det ser ikke særlig innbydende ut, men lover deg et herlig resultat! Jeg lukket munnen så hardt jeg kunne når jeg skrubbet dem med blandingen. Jeg ville helst ikke få dette i munnen, spesielt siden jeg hadde olivenolje i, og det smaker ikke godt! Men ta gjerne i litt smak av sitron eller annet, sånn om du skulle få det i munnen, så smaker det ikke så ille. Stearinlyset er forresten fra BikBok. Lukter såå godt!

Leppene var utrolig myke etterpå, og med den gule baby lipsen til avslutning, var det helt supert! Kommer helt klart til å lage denne skrubben flere ganger. Skal du teste dette ut?
Heisann dere! Noen som har sett eller vært innom bloggen til Egeo? Om dere ikke har, anbefaler jeg dere på det sterkeste å ta turen innom. Klikk her, eller på bildet for å komme til bloggen hennes. Det er ei blid og nydelig jente fra Bergen bak bloggen, som bor i Stavanger. Hun har en utrolig inspirerende blogg, hvor du får masse tips. Designet hennes er ryddig og fint, noe som har mye å si for at folk leser bloggen din - syntes jeg. Er du innom en blogg stapp full av bilder, med tekst her og der, så får i alle fall jeg lite lyst til å lese videre. Egeo har diverse innlegg med alt fra fakta til tips. Hun skrev blant annet innlegg med ting hun lyver om, og det er ganske tøft! Er ikke alle som vil røpe det. Må si jeg selv kjente meg igjen i masse av det. Les innlegget du også! du finner det her. Hun blogger også om mote, og har innlegg der du finner looken på budsjett. Elsker slike innlegg! Ååh, har fått så mye inspirasjon av denne jenta! Dette er en av bloggene jeg leser fast. Følg henne på facebook her, og få med deg de nyeste blogginnleggene.

-Cindy!
Noen av dere som er glad i øredobber, og kanskje har mange? Da kan dette være genialt! Jeg følger en del inspo brukere på Instagram, og har fått masse inspirasjon av dette. Fikk blant annet en genial idé til øredobbene! Har utrolig mange forskjellige øredobber, og de ligger og slenger rundt forbi, og har dem i flere bokser og skåler. Så med denne ideén, kan jeg ha litt styr på dem. Her har jeg brukt en blomster potte fra IKEA. Den er helt super! Har festet øredobber rundt hele toppen, og bruker den til å ha ting oppi. Jeg har den stående med senga, så jeg bare kan legge det jeg pleier å bruke i potta. Da er det også superenkelt å bare feste øredobbene på. Syntes at den pynter opp med rommet, og er veldig søt! Den er superbillig, og finnes i flere forskjellige størrelser. Du kan også få denne typen i pynte brett, og her er det også fint å pynte med øredobber rundt kanten.

Q - Har du noen tips til hvordan man kan dekorere med øredobber?
Her kommer bildene fra fotoshooten! Tusen takk til herlige Aina Regina, som tok de flotte bildene. Aina er utrolig flink til å ta bilder, og er superkoselig! Hun har også en blogg, hvor hun legger ut bider hun tar. Så ta en titt HER! Er verdt turen innom. 

 

Q - Hva syntes dere om bildene?
Hei dere! I går var jeg på Ladies night på StudioBliss i Lyngdal, med kurs på Bitchn' Brows. Var med noen venninner, og hadde det veldig moro! Vi var så heldige å fikk fikset brynene av en proff, med produkter fra Bitchn' Brows. Vi kunne kjøpe alle produktene de brukte på oss etterpå, noe som er genialt - for da kan du fikse brynene på samme måte. Selv om det kanskje ikke alltid blir helt likt, er det alltid gøy å øve seg frem. Øvelse gjør mester! Er det ikke det de sier?? 

Var en veldig vellykket kveld med masse mennesker, God mat, og mange gode og lærerike tips. De hadde med noen skikkelig kule sminkebord, og må si det var digg å sitte på de fancye stolene, og bli fikset av en proff! Samtidig som hun stylet brynene, forklarte hun hva hun gjorde. Det var helt supert! For da er det mye enklere å få det til selv. Stod også å observerte da hun fikset andre, for å se hva hun gjorde, og hva hun begynte med og slikt. Produktet sitter utrolig bra på sånn btw!
Kunne gjerne hatt et slikt sminkebord selv! 
Søte Ida som jobber på Studio Bliss

Det var denne herlige jenta som stylet mine bryn. Hun var med på å starte Bitchn' Brows, noe som er veldig kult! Hun var dyktig og flink, og det var ikke vanskelig å se at hun kunne det hun gjorde. Da hun forklarte og viste hva hun gjorde steg for steg, forklarte hun det på en god måte, slik at det var lett å forstå. Så veldig enkelt ut når hun gjorde det, så da gjenstår det bare å se om det er like enkelt å fikse det selv! haha

Vi var alle så heldige å få med en liten gave fra Bitchn' Brows - vi fikk en stilig børste til brynene, og den kommer til å bli mye brukt! Når  vi alle sammen var stylet, bestemte vi oss for å spørre noen om å ta et bildet av oss alle sammen. Og da spurte vi Aina Regina, en fotograf i Lyngdal. Etter at hun hadde tatt noen bilder i gangen, spurte hun om vi ville ha et bedre lys, og da tok hun oss med inn i studioet hennes! Æææh, var så snilt! Og ikke minst veldig gøy! Tenkte å legge ut bilder fra studioet i morgen! 


Fine gørlsan mine

Q - Har du prøvd Bitchn' Brows før?

Bikini topp Cubus 

SAVNER SOMMEREN UTROLIG MASSE! Noe jeg har nevnt flere ganger i det siste haha! Savner det å ta på bikinien og bade. Savner å sole meg. Savner å ta på lette klær, og savner varmegradene. Noe jeg også gleder meg mye til, er å kjøre scooter uten jakke og hansker. Og ikke minst skibuksa! Blir så herlig å slippe de fem minuttene ekstra for å kle på seg tykke klær. Blir digg å bytte piercing å! Nå som det er kaldt ute, bruker jeg en del gensere - og mange av disse er slik at piercingene henger seg fast, og dermed bruker jeg ikke lange pynte piercinger. Kunne skrevet opp lang liste med ting jeg savner i sammenheng med sommeren, men skal ikke plage dere med det! Hihi


Hadde langt hår her! Må si at jeg av og til savner lengden på håret.. 
Denne helga har vært helt fantatisk! Begynte den med å overnatte hos Johanna, en venninne (sov hele helgen), og fortsatte den med en Kristiansands tur med mamma og Christina - og selvfølgelig ble det brukt noen penger på shopping her ja.. Var også med venner, og danset og koste meg max! På Søndagen gikk vi utrolig mange på sånn marsj på stranden, og hadde forskjellige poster. Det var veldig koselig! 

Nå som det har begynt å komme en del sol, har jeg funnet frem solbrillene, og har de med meg de fleste plassene jeg er. Er så herlig med sol og fint, og vi begynner å finne frem litt mer sommerslige ting. Noen dager kan det være mye vind og sol. Og visst vi bare finner en lun plass, varmer sola ekstremt bra. Er slik at jeg får lyst til å sole meg! Hadde nok bare blitt ansiktet da, i og med at det hadde blitt litt kaldt å solt seg i bikini og greier.. 


Solbriller BikBok

På slike dager er det herlig å utnytte dagene til å gå tur eller trene ute. Kan gå lenge når jeg først begynner - med musikk i ørene, flyr tiden avsted! Får så mye mer motivasjon til å trene og gå tur når det er sol ute, er så kjipt når det er grått og kjedelig..

Skjorte Blendshe  Genser Vero Moda  Strømper Lindex  Sko Shoeday

♥ ♥ 
1. Det første jeg gjør, er å markere brynene slik jeg ønsker å forme dem. Jeg bruker en øyenbryn kost, for det er enklest å bruke syntes jeg. Jeg tegner understreken på brynene, og overstreken.

2. Neste steg er enkelt og greit - Tegn på en rett strek helt innerst med øynene. Da har du rammet inn det du ønsker av brynene. 

3. Tegn inni det markerte området. Jeg pleier også og dra fingeren helt lett over brynene, slik at hårene ligger fint på - bruk gjerne øyenbryn gele, det gjør jeg noen dager, og funker helt supert. 

4. Siste finish er å nappe bort småhår om det trengs. Det gjorde jeg når jeg tok disse bildene, noe du kan se på bildene. Gjerne ha på litt highlighter under brynene å! På makeuprevolution finner du et øyenbrynsett som er helt perfekt! Kanskje du kunne tenke deg det? Da finner du det her.
Q - Hvordan fikser du brynene?
Nok en fantastisk nydelig dag her i Lyngdal. Og da ble det selvfølgelig jordbær og iste igjen. Måtte jo det selvfølgelig! Kanksje jeg lager meg litt smoothie også? Det er bare helt nydelig! Elsker (ELSKER!) det å. Smaken er så frisk og god, og ikke minst så er det sunt. At noe så godt kan være sunt, er jo bare helt fantatisk! Solbrillene kom også på i finværet. Er så deilig å bare nyte sola for fullt, og dekke til øynene med et par kule solbriller. Får så summer feeling av dette her! Nå venter jeg bare på å kunne gå med shorts og kjoler - og magetopper selvfølgelig! Blir også helt herlig å legge seg på stranden og slikke sol i noen timer. 

I dag skal jeg til en venninne, og sove her hele helgen. Vi skal se Cinderella på kino, noe jeg gleder meg masse til! Elsker slike filmer, de er så koselige. Ellers i dag har jeg sovet lenge, og vært med mamma til en venninne som skulle fikse neglene hennes. Vurderer faktisk selv å ta sånn gele negler, er så utrolig fint! Og dette varer jo en god stund. Men når du først begynner med det, så tror jeg ikke det er så lett å stoppe.. Syntes dere jeg skal begynne med det?

Q - Hva har dere gjort så langt i dag?
..Sommerfølelsen er her virkelig! Eller i går. Når jeg satt på bussen på vei hjem, varmte sola helt sykt! Så jeg lukket øynene, og så form meg stranden og sommeren. Er det noe jeg savner noe sykt, så er det sommer og sol! Og i går var det et helt fantastisk vær - fikk virkelig sommerfølelse. Nede i Alleen var det sånn at jeg kunne kjøre scooter uten skibukse og hansker, noe jeg ikke har gjort på en god stund nå. Dessverre så er det kaldere der jeg bor, så hanskene måtte på.. Men skibuksa droppa jeg! SÅ kaldt var det absolutt ikke. Når jeg var hjemme etter skolen i går, tok vi alle sammen turen ut i Malita, båten vår. Det var helt nydelig, og en herlig tur. Koste meg med "Det Nye", og litt jordbær og bringebær, pluss iste. Hva er vell bedre enn å nyte sola med dette da? Jeg er helt vanvittig glad i jordbær, om dere ikke allerede visste det? Jeg elsker (ELSKER!!) det! Er så sykt friskt og godt, og det er en av grunnene til at jeg gleder meg sånn til sommer - da er jordbærene himmelsk gode!


Fine mamma og Christina


Min bøøse pappa! hahha
Solbriller BikBok  Jakke Ginatricot  Skjerf Cubus

Q - Hadde dere et fantastisk vær i går?
TIPP HVA! Jeg kom inn på blomsterlinjen på Gjennestad videregående skole til høsten! ÆÆ, er helt sykt! Blir utrolig spennende, samtidig som jeg gruer meg skikkelig til å flytte! Elsker å bo hjemme med mamma og pappa, så det jeg gruer meg mest til, er å si hade til dem (Kommer til å begynne å grine!). Da jeg fikk telefonen i går og de sa jeg hadde kommet inn på skolen, ble jeg helt stille.. Jeg visste ikke hva jeg skulle si! Visste ikke om jeg var glad eller redd, eller sykt spent. Tror jeg er alle tingene haha!

På Søndag kom Tomine, bestevenninnen min, hjem fra USA! Jeg var på jobb da, så hun var så grei å kom innom en liten tur. Det var så utrolig koselig å se henne igjen! Du merker fort at noen du ofte er med, plutselig er borte i et par uker liksom.. Hun bar på en pose på vei inn, og tipp hvem den var til? MEG! Jeg fikk en Victorias Secret toalettmappe - wow.. Den er så nydelig! Det er helt perfekt størrelse, så jeg får plass til både sminken og sminkekostene, pluss meeerVar ikke denne herligheten beautiful? LOVEIT. Elsker at den er helt classy og enkel. Jeg har en svart og rosa glitrende Victorias Secret toalettmappe også, så er veldig gøy å ha et par å bytte mellom. De er også helt forskjellige, noe som er veldig moro!

Etter skolen i dag er det helg! Vi får nemlig fri både Torsdag og Fredag, det er helt konge! Blir digg å sove lenge, og tenke på de andre som må stå opp tidlig for å stikke på skolen. Spesielt om de sitter å sliter med matte, og jeg ligger slengt fremfor tv og chiller for fullt, samtidig som jeg sender snap og irriterer. Flere enn meg som er slik? Jeg skal på jobb litt senere i dag også, så det blir min start på helgen.

HA EN FIN DAG SNUPPISER!
♦ Når bussen ikke er på tida. Når jeg står å venter på bussen og vet at den skal gå om fem minutter, og så kommer den ikke til da.. Det kan være snakk om fem minutter senere, blir irritert og sur uansett når den kommer for sent.

 Når mopeden er tom for bensin. Noe av det verste jeg vet, er når jeg må fylle bensin. Er så kjedelig å måtte stoppe med en bensin stasjon for å fylle.. Orker ikke alltid å ta av hjelmen heller når det er snakk om et par minutter. Så da valser jeg inn på bensin stasjonen med hele pakka! Er heller ikke så veldig flink til å fylle, haha! Ender som regel alltid med at jeg søler.

 Når folk ikke svarer på melding. Er så irriterende når folk har sett meldingen du har skrevet, men ikke gidder å svare.. Kanskje de kommer med et svar mange dager etterpå! Det er latskap spør du meg.. 

♦ Å tape.. Det å spille kort spill eller andre leker er moro. Men om du ikke vinner, eller i det hele tatt kommer på siste plass - det suger! Da gir jeg fort opp alt.. Cindy på topp her ja! hehh

♦ Brus uten fus. Når jeg får brus uten fus, så er det som å drikke saft. Da kunne jeg like godt blandet opp et glass med saft istedenfor å drikke dette glasset med brus.

♦ Varm brus. Når jeg er på restaurant og bestiller et glass brus eller noe annet godt å drikke, da forventer jeg å få kald brus med isbiter i og et sugerør til, og visst de da kommer med drikken uten isbiter eller sugerør, så kan jeg like godt glemme den.

♦ Når folk ikke godtar at jeg sier nei. Om jeg blir spurt om å være med på noe, og jeg sier nei fordi jeg er opptatt eller ikke orker - og de fortsetter å mase og prøver å overbevise meg om å bli med.. Når jeg sier nei, så er det nei.

♦ Folk som tar alt jeg skriver og sier bokstavelig, selv om jeg prøver å være morsom.

♦ Autocorrect. Ååh, her har jeg tabbet meg ut flere ganger! Det kan fort bli morsomt om det er til folk du kjenner, men om det er noen du ikke kjenner like godt, er det flaaaut..♦ Å sende feil snap. Her har jeg også tabbet meg ut flere ganger, enda flere ganger enn autocorrect! Om jeg tar verdens styggeste selfie som var beregnet til bestevenninna, og jeg får sendt denne til en person som jeg ikke snakker like mye med - kanskje en gutt. Det er ikke særlig gøy. Jeg sender bare fæle selfies til mine nærmeste.. 

♦ Overhyper. Det er er helt grusomt når jeg blir for hyper, for da hopper og danser jeg rundt som en gal. Jeg tenker liksom ikke. Når vi var på Rhodos i fjor, skulle jeg gå ned en liten trapp til leiligheten. Da fniste jeg som jeg pleier å gjøre i den tilstanden, og klarte å snuble.. Da sitter det selvfølgelig et par jenter å ler av meg. Å min første tanke var da at de trodde jeg var drita. Noe en del pleier å tro når  jeg er slik.

♦ For lange bukser. Når buksene er for lange (og store i bunnen), slik at buksen krøller seg masse. Da pleier jeg å prøve å brette slik at det ikke krøller seg slik. Føler jeg ser lavere ut når de er sånn..

♦ Når du har glemt iPhonen og har lagt deg. Kan dere tenke dere noe verre enn når du har pakket deg godt inn, og lagt deg fint til rette i senga, og du kommer på at du glemte iPhonen i laderen på kjøkkenet?

♦ Reklame. Du ser på verdens beste serie på tv, og er helt inni det som skjer - og da dukker det plutselig opp en fem minutters lang reklame. Kan de ikke bare droppe ut den grusomme reklamen, og ha den lille tiden mindre? 

♦ Skriver det jeg sier. Hender så mange ganger at jeg snakker samtidig som jeg skriver et blogginnlegg eller en viktig melding på Facebook, og ender opp med å skrive ned det jeg akkurat sa.

Q - Noen som kjenner seg igjen? Lik gjerne innlegget om du kjenner deg igjen i ett eller flere av punktene!

 
//Bilder fra Weheartit - følg meg her!

Sleeping beauty / fruits / Sunglasses / Summer and friends / Party / Beach / Starbucks / Vecation /
Luxus hotel / Traits / Sun / Boys / Higheels / Summer outfits / Colorful drinks / Besties
♥ ♥ ♥ Lovee


Smykke Glitter  Sko H&M

Kjøpte kjolen i Danmark på en av butikken på senteret Bilka. Men husker ikke hva butikken het.. Men på merkelappen bak står det Sparkz, så er i alle fall noe innen det merket. Butikken var helt fab! Var en butikk hvor jeg kunne plukket og plukket i timesvis! Var så "typisk meg" stil. Var også klær til gutter! Bare elsker når klærne nærmest roper etter deg! Haha..

Q - Hva syntes du?
Heisann! Hva er deres planer for helga? Jeg startet min med å jobbe, og har fri i dag (lørdag). Og da kommer jeg til å være med familien, og spise pizza til kvelden - noe vi pleier å gjøre på Lørdager. ÅÅH NAM♥ Også blir det selvfølgelig noe godteri. Det er jo det som er det beste med helga! På Søndag blir det også å jobbe.Jeg abbonerer på STYLE - mag. Når jeg meldte meg inn som abbonement, mottok jeg disse herlige produktene som velkomstgave. Mottok disse fine makeup mekka sminkekostene, og et herlig pudder. Elsker gaver og nye ting! Nå har jeg i alle fall sminkekoster nok en stund fremover. Disse kan brukes til det jeg trenger - alt fra foundation og pudder, til øyenbryn og highlighter. Jeg ga 199 kr for 4 utgaver, med de produktene som gave. Kunne du tenke deg å bli abbonement? Da finner du tilbud på Allershopping.no. Her finner du også flere andre gode tilbud på andre magasiner. Blant annet Det Nye som jeg også abbonerer på.

Q - Abbonerer du på STYLE - mag eller andre magasiner?
Hei! Tenkte å tipse dere om en konkurranse jeg selv deltar i. Footmall.no har en bloggkonkurranse der du kan vinne et gavekort på 3500kr (3 vinnere) og dette måtte jeg selvfølgelig være med på. Er det noe jeg er veldig glad i, så er det sko. Footmall har alle slags merker og sko, så om du er på utkikk etter høye heler, joggesko, Sneakers eller annet, finner du det garantert her. Jeg er selv på utkikk etter et par Nike air max, og et par med høye heler. Nettsiden byr på masse fint! Så ta en titt vell.

- 1 HER //HER // 3 HER // 4 HER -

Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å lage et innlegg om FOOTMALL.NO, og linke til dine tre favoritter fra siden. Jeg har fire favoritter, så klarte ikke å velge mindre. Så er det vel bare å krysse fingrene, å håpe at jeg er den heldige vinneren. Dere kan jo blogge om dette om dere vil ha nye sko, eller kanskje dere er tom for blogg ideer?

Konkurransen finner dere HER. Masse lykke til alle som deltar!
1. Hvor gammel er du om fem år? Om 5 år er jeg blitt 22 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kristina og Benedicte.

3. Hvor høy er du? Er en stund siden jeg målte meg sist, men jeg er ganske sikker på at jeg er 1.68. Er i alle fall noe rundt det!

4. Hvilken film så du sist? Jeg så The Maze runner sist! Tenkte det var på tide å leie en film, og denne har fått mange gode tilbakemeldinger. Ble også anbefalt på jobb, å se denne, så da ble det den. Den var utrolig bra!

5. Hvem ringte du sist? Lånekassen.

6. Hvem ringte deg sist? Pappa.

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Så bra" fra mamma. Fant endelig noe jeg hadde lett etter, så jeg måtte bare si i fra til henne.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Liker best å ringe - om det er folk jeg kjenner! Som familie og nærme venner. Ellers sender jeg sms, fordi jeg helst ikke vil snakke med personen, eller fordi jeg ikke tør å ringe haha.

9. Hva er ditt favorittsted? På en solseng i syden. Er bare helt fabulous å slappe av med sola steikende på kroppen.
10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det  må bli hos tannlegen eller på sykehuset.

11. Når så du moren din sist? For sånn tre timer siden.

12. Hvilken øyenfarge har du? Blågrønn.

13. Hvilken julesang er din favoritt? På låven sitter nissen, såklart! Den er så søt og koselig.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Jeg er så heldig at mine foreldre er sammen og er gift. Noe jeg er veldig glad for! Elsker det å ha familien samlet.

15. Når våknet du i dag? 06:10. Våkner på den tiden hver dag når det er skole. Men er ikke kommet meg opp før ti minutter etterpå, fordi jeg aldri orker å stå opp med en gang, og slapper av i den deilige senga.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Veldig vanskelig å si! Jeg liker godt hjembyen min, så kan være jeg bor her. Ellers har jeg kanskje flyttet til Kristiansand eller noe med kjæresten.

17. Hvilken musikksmak har du? Jeg er veldig glad i partymusikk! Elsker å danse til disse sangene, og selvsagt synge til. Jeg liker også rolige sanger. Spesielt om jeg er skikkelig trøtt.

18. Beskriv stilen din? Variert. Jeg kan en dag gå med en enkel skjorte og en søt bøyle. Helt classy. Andre dager kan jeg gå med skjorta knyttende rundt livet. Jeg går egentlig med det jeg føler for.19. Hva er din beste egenskap? Det at jeg tar skolen seriøst. Er så fort gjort å tenke at du ikke trenger det og det videre i livet, og har feriemodus hele tiden. Men jeg gjør så godt jeg kan, selv om det til tider er slitsomt og kjedelig.

20. Hva er din verste egenskap? Å bli irritert. Jeg blir så fort irritert, det kan være en person som snakker om seg selv hele tiden, eller det samme om og om igjen. Kanskje hun eller han bare skryter av seg selv til andre. Og visst en person eller flere oppfører seg som barn eller gjør noe idiotisk. Og visst jeg står i kø på Rema 1000, blir jeg utålmodig - noe som fører til at jeg blir irritert.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg er et putemenneske, kunne hatt senga helt full av puter! Men akkurat nå har jeg 4.

23. Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist noe rart tror jeg..

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar. Har Macbook air.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sko eller sokker. Elsker kosesokker!


26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg på "Love me like you do" - Ellie goulding. Ååh, den er bare så fin!

27. Snakker du ofte med folk på telefonen? Ja, gjør i grunnen det. Snakker ofte med Silje! Vi ringer ofte bare for å snakke. Går det to dager uten at vi har snakket på telefonen, blir det helt rart!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Ostekake definitivt!

29. Den største premien du har vunnet? Hm... En stor blå skofus bamse. Vant en tegnekonkurranse da jeg var rundt 8 år.

30. Liker du kaffe? Jeg liker ikke svart kaffe, da må jeg i så fall ha masse, masse sukker i. Men jeg liker godt den lille kaffe smaken. Visst du smaker på cappuchino milkshake eller chocolate frappuchino på Starbucks, skal jeg garantere at du vil ha mer.

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller saft.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Loyd. Verdens snilleste engelsk lærer!

33. Vil du ha barn? Ja, absolutt! Gleder meg allerede til at jeg får barn.

34. Skal du på noen reiser i år? Jeg skal til Mallorca 12-26 september! Noe jeg gleder meg så sykt til! wææ


35. Har du mange bestevenner? Det har jeg. Er så heldig at jeg har en stor og herlig gjeng!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Jeg hører sjeldent på radio! Men den står på i bilen, og når jeg er på jobb. Og det er vell som oftest p4 tror jeg.

37. Røyker eller snuser du? Nope, ingen planer for det heller.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk! Kan også noen få ord og et par setninger på Tyrkisk. Tysk kan jeg å - men kan absolutt ikke snakke fint, forstår ikke alt liksom.

39. Noe du ser frem til? Turen opp til Møre i sommer. Vi har ikke vært her på noen år, og jeg savner familien min der oppe så masse.. Ser også veldig frem til turen til Mallorca.

40. Hvor gammel er du, og når har du bursdag? Jeg er 17 år, født: 31. Januar 1998!

41. Hva bruker du helst penger på? Mat og klær.

42. Eier du dyrebare smykker? Ikke til sånn flere tusen nei. Men har sølvsmykker og en nydelig sølvring som jeg er veldig redd for.

43. Hva er hobbyene dine? Jeg driver med scrapbooking og blogg.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal jobbe, også skal jeg på en skitur til Eikerapen med MOT.

45. Kan du stå på slalåm? Ja, det kan jeg. Men kan ikke si at jeg er så sykt flink! Jeg hater å renne i bratte bakker, og spesielt i skogsløpyer.

46. Hvordan imponerer man deg? Med å få meg til å smile og le, det må være den beste måten.


47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige, som de fleste med iPhone har. Er egentlig en skikkelig kjedelig ringelyd..

48. Fortell 3 ting som dine lesere antagelig ikke vet om deg? Har tre halvsøsken, to i Sverige, og en på Møre. Jeg er tante til to søte barn, og har familie i Danmark.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En Camelbak flaske.

50. Er du sosial? Ja, jeg er veldig sosial! Jeg elsker å snakke med folk.
Hei dere! Er du en av de som liker å bruke øyenskygge? Og kanskje du er glad i lette farger? Da kan dette palettet være perfekt til deg! Den inneholder lette nydelige farger, som passer til alle antrekk. Fargene passer fint sammen, og kan kombineres på flere forskjellige måter. Jeg har utrolig mange øyenskygger, så akkurat denne ga jeg i gave til mamma- Er veldig fin å gi i gave! Kunne du tenke deg en selv, eller glede noen andre? Da finner du den her!


Q - Likte du den?
Lovelovelove

Heisann alle sammen! Når jeg var i Danmark, kjøpte jeg et søtt svart skjørt. Da jeg var inne på Kvickly, så hang dette skjørtet sammen med godteriet - skulle tro det var meningen at jeg skulle finne det! Jeg falt for det med en gang, og dro det over buksa for å se om det passet. Jeg orket ikke gå inn i prøverommet haha! Størrelsen på dette, er til barn på 11-12 år.. Men jeg passet det helt fint! Det er egentlig veldig greit å kunne gå på barneavdelingene, for det er billigere, og da sparer jeg litt penger. Pleier vanligvis ikke å se der, men hender av og til at jeg finner noe jeg liker. Akkurat dette skjørtet er litt kort, men bruker derfor sykkelbukse under.
Topp BikBok  Skjørt Kvickly (Danmark)  Sko eshoesQ - Er du glad i skjørt?
Hei dere! Noen som har hatt en fin dag etter ferien? Om du hadde ferie i forrige uke selvfølgelig. Det hadde iallfall jeg! Eller nesten.. Begynner skoledagen med bare fag, og så trøtt som jeg var i tillegg, var det vanskelig å følge med.. Haha! Men ellers har det vært sol i hele dag, og jeg har virkelig fått vår følelse. Til og med litt sommerfølelse! Tenk, det er bare litt over tre måneder til sommerferien! ÆÆ, ER HELT SYKT! Tiden bare flyr avsted, noe som nesten er litt skummelt.. Agree??

Unblogged outfit - glemte helt bort å vise dere et av antrekkene jeg hadde på i forrige uke, men jeg tok bilder, så dere får sett det allikevel! Toppen jeg har på er et av innkjøpene fra Danmark. Kjøpte den på Taxfree på Danskebåten, og var på tilbud til sånn 84kr! Bare elsker shopping og salg
Topp Taxfree  Bukse H&M  Sko eshoes

Q - Hva syntes duuu?
Heisann! Da var det siste dag i ferien, noe som suger! Det har gått alt for fort, og kan stort ikke vente til neste ferie.. Flere som føler det slik? Jeg har brukt ferien på å være med venner og familie, også har jeg vært en tur i Danmark. Jeg lovte å vise dere hva jeg kjøpte, så det kommer i dette innlegget! Er ikke så lett å se hva slags klær det er, så det blir heller et lite sneakpeek, så får dere sett dem i andre innlegg.

Elsker smykker og dill! Spesielt når det er 3 for 2, og andre tilbud på Glitter! Ååh, elsk.. Kjøpte også foundation på Kvickly fra Maxfactor, og denne er bare helt super! Den gjør huden glatt og myk, og dekker over urenheter. Så denne anbefaler jeg!Q - Hva likte du best?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits