Hei alle søte! Jeg var spent på denne skoledagen, fordi vi skulle få vite på hvilken dag vi skulle ha prøve-eksamen muntlig.. Ææ, jeg skal ha den på torsdag! Men det betyr også at jeg har langhelg, jehuu. Det fungerer altså sånn; Første dagen ( i dag) skulle vi få vite på hvilken dag vi skulle opp i, og på tirsdag skal vi få greie på hvilket fag vi kommer opp i, på onsdag får vi vite tema, og på torsdag skal vi fremføre. Alle dem som er igjen, skal fremføre på fredag. Og da har jeg ikke noe å gjøre på skolen, så jeg har fri. Blir så godt med langhelg! (De som skal fremføre på fredag har fri i morgen)

Det er som sommer ute! utenom at det er kaldt når vinden kommer. Men ellers er det helt fantastisk! Så da valgte jeg å ha på meg noen herlige sommerklær i dag.
Bluse og bukse: Cubus // Sko: Converse // Veske: Bilka

Noen flere enn meg som syntes at det er herlig med sommervær? Ha en fin dag videre!
Hallo! Jeg har vært så heldig at jeg får lov til å gi bort bikini i samarbeid med Todiefor.se. Ååh, jeg kunne tenke meg å vinne dette selv. Men denne konkurransen er for dere søte lesere, og dette fortjener dere! Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg ikke hatt noen blogg.. Så tusen takk, dere er fantastiske!

Dette må dere gjøre for å delta:
♥Følge @TodieforSwimwear på Instagram, eller like facebooksiden deres HER
♥Like min Facebook side HER og dele dette innlegget
♥Skriv hvilken modell du vil ha fra nettsiden (link) eks: Hips Don't Lie Set, du må også ha med hvilken størrelse du vil ha, pluss din e-mail, så jeg kan kontakte deg om du vinner. Visst du ikke har e-mail, kan du sende en melding til meg på facebook.Det er mange som sier at de har gjort det som står, men har egentlig ikke gjort det. Dette sjekker jeg! Vinneren blir trukket om 3 dager til via random.org. Masse lykke til alle sammen!
Heia! Ååh, for et nydelig vær vi har i dag. Endelig noe finvær, de har meldt sol og fint så langt værmeldingene rekker. Det hørtes fantastisk ut! Enig?? Som jeg nevnte i går, skulle vi avsted til mormor og morfar som bor på en øy. Og nå sitter vi jentene inne, noen strikker og andre er på mobilen eller PC. Og mannfolkene er ute å griller og hamrer. Skal bli deilig med grillmat igjen nå kjenner jeg. Vi har også vært ute selvfølgelig, det er jo såå varmt ute. Det er så jeg nesten får lyst til å hive på meg bikini og bade! Men jeg tror kanskje at det blir litt kaldt uansett hvor varmt det er i lufta. Men det blir spennende å se når årets første bad blir. Har noen av dere hatt årets første bad? (ute)

Det pleier å bli grilling når pappa og morfar er sammen, og grillmat er jo ikke vondt, så det blir veldig godt når vi straks skal spise. Det er iallefall ikke vanskelig å se at de koser seg! Ååh, jeg får skikkelig sommerfølelse av dette Det er virkelig fint når sola går ned, spesielt når de har sånn en nydelig utsikt! Jeg har kost meg masse så langt i dag, og er sikker på at det blir masse mer kos videre utover kvelden. Dere må ha en kjempefin dag videre dere også 
God kveld alle sammen! Først vil jeg bare si god helg! Det er allerede fredag igjen, woow, denne uka har flydd. Jeg følte at uka nettopp startet, men det betyr ett steg næmrere påskeferien. Jeg gleder meg kjempe masse. Spesielt siden vi får besøk fra Danmark, noe som jeg tror vil bli veldig gøy. Akkurat nå er det pause i Norske Talenter, og jeg sitter i kosekroken min med teppe over meg, og blogger. Digg! 

Jeg fikk denne Loreal smokey eyes paletten av min beste venninne til jul. Jeg syntes at fargene er veldig fine på, og de passer til alt. Det er veldig greit må jeg si. Så jeg tenkte å anbefale denne til dere! Du kan fint bruke alle fire fargene samtidig. Først har du på en av dem i midten av øyelokket, derretter en annen farge utover på den ene siden, og den andre siden av øyelokket. Og til slutt har du den fargen du ikke har brukt, ovenfor de andre. 
Fine? Jeg har fått dem til jul, så vet derfor ikke hvor den er kjøpt. Men jeg regner med at du kan få tak i den i klesbutikker eller i sminkebutikker.

I morgen reiser vi ut til mormor og morfar, det blir veldig koselig, det er det alltid når vi er hos dem. Jeg tror det blir grilling på menyen, fordi når pappa og morfar er sammen blir det som regelt alltid det. Og det gjør ingenting, fordi det er veldig godt med grillmat!
Hva skal dere i helga? Dere må iallefall kose dere masse!
Hei hei  

Det var en veldig slapp dag på skolen i dag, i andre time hadde vi ikke noen lærer, og etter 15 minutter sa vi ifra til en annen som jobber der. Og da fikk vi gjøre som vi ville, så vi gikk ut for å nyte den fanatstiske sola vi hadde en liten stund, fantastisk! I siste time hadde vi ikke noe gjøre, så læreren satt på The Big Bang Theory for oss, det er jo utrolig morsomt! Når jeg hadde kommet meg hjem, var jeg sulten og tenkte at jeg kunne ta noe godt og sunt. Og da endte det opp med dette luksusfatet:


Skikkelig godt!

Jeg fikk en mail fra Bok og Media klubben, der jeg ble invitert til å komme ned og male masker og få kake og saft, så jeg tok med meg lillesøsteren min ned. Og selv om det regnet litt, pakket vi oss godt inn i regnklær.

Den kaka jeg fikk der nede, var såå god! Sjokoladekake med rosa smeltet sjokolade og strøssel oppå, ååh herlig. Jeg valgte å male en sommerfugl maske, og Lillesøsteren min malte en katt. Man blir aldri for stor til å kose seg med slike ting. Enig?Sånn ble vi da vi var ferdig med maskene, jeg syntes de ble kjempesøte!
Hva har dere skjønninger gjort i dag? 
Heii! I dag var vi i 10.klasse i Kristiansand på NRK sørlandet-bygget, fordi de fra våres klasse kom videre i klassequizen. Vi fikk en omvisning, og fikk se de forskjellige rommene de spiller inn i. Og da fikk vi lov til å ta så masse bilder vi ville, og da måtte vi selvsagt ta bildet hvor de pleier å stå når de spiller inn nyheter! Så hei fra de fire nye NRK-jentene. Hadde vi ikke passet veldig fint til det? Hahha.

De fra våres skole er til venstre på bildet under. Ååh, det var kult å være med og se på! Vi i publikum kom også på TV, og det var jo morro. Selv om det bare var hendene mine som kom med.. Men iallefall så vant våres skole! så de skal videre til Oslo hvor vinnerne kåres, det blir spennende å se om de vinner alt!

Etter at vi kom tilbake igjen, gikk meg og Silje hjem til Tomine. Her så vi film, hadde gode pannekaker og brus. Superkoselig! Også når jeg kjørte hjem, hadde vi besøk av tante. Vi hadde is og en good fruktsalat til, HERLIG! Looking good?
Alle bildene er tatt med mobil

Hva har dere gjort i dag?
Hei alle herlige folk! I dag hadde jeg engelsk tentamen, og syntes at det gikk ganske greit. Jeg var også hos reguleringstannlegen, trodde dette var den nest siste gangen. Men neida, jeg har enda noen måneder igjen.. Det var utrolig kjipt, men jeg kan ikke gjøre annet enn å ha det på, så får holde ut litt til. Og det tror jeg at jeg fint skal klare. Gleder meg så ekstremt mye til å få det av! ææ.det er slik at jeg nesten ikke klarer å vente. Meg og mamma var innom dyrebutikken i flekkefjord, for de som ikke vet det, har jeg en hund. Her var det to bittesmå chiuauaer, og en annen liten hund som jeg ikke husker rasen på. De gikk bare rundt i butikken, så utrolig fine! nå har jeg fått meg tre nye bestevenner, hahha  

Sponset
Jeg fikk også pakke i posten i dag fra Mwillumsen.com, jeg bestilte dette i går og fikk det allerede i dag. Det er utrolig rask levering! Så om du ville vært interresert i te, eos, neglelakk, Blax hårstrikk osvosv. og ønsker at det skal komme fort, burde du ta en titt her!Anytime is teatime   Endelig en urtete med smak i, og som smaker godt! Det finnes over 30 forskjellige varianter av smak fra Pukka-te, så det er bare å lete helt til du finner den du liker best. Pukka-te har også vunnet flere smakstester! Har dere smakt denne teen?Ååh, jeg elsker eos! Den gule lukter herlig sitron, er god på leppene og det er solfaktor i. Kan det bli bedre? Den er perfekt til sommeren eller når du skal være ute i sola i det hele tatt. Den oransje lukter appelsin og er for såre og tørre lepper, funker også supert om du har frostskader på leppene. Du kan selvfølgelig også bruke den hele tiden om du ønsker det.Blax-hårstrikk, perfect! Det skal det mye til for at de skal ryke. De er superfine og finnes i flere farger. De skal heller ikke slite på håret ditt slik som andre vanlige gummi strikk. Jeg syntes at det er fantastisk med små strikk, istedenfor de store. Så disse er veldig greie!

Denne eos håndkremen lukter vidunderlig, lukten er som godteri! kan også minnes om en bitteliten lukt av kiwi. Når du smører denne inn på hendene tørker det veldig fort, noe som er bra. Spesielt visst du skal være på mobilen for eksempel etter å ha smørt inn håndkrem, er det veldig greit at det tørker inn fort.

Har dere prøvd noe av dette?
Hallo! på Fredag kom Celin hjem med hår kritt til meg, jeg har ønsket det lenge. Så det var veldig snilt av henne. Disse hår krittene finnes i mange farger, og det går ut med en gang du dusjer! Kan være ikke absolutt alt går av om du har veldig mye på. Men det er så lite at du nesten ikke ser det. 

♥Du har bare håret i krittet der du vil ha det, og drar det nedover. Gjerne dra det over et par ganger. Anbefaler å gni håret litt rundt i krittet også. Det er veldig fint med enten striper eller dip dye, for dere som ikke vet hva dip dye er, søk det opp på weheartit eller andre nettsider.

Fint?? Dere får kjøpt både denne og flere farger på Grønnestad Hårdesign i Stavanger.
Heii! Dagen i dag har gått i ett fra jeg stod opp. Først da jeg og Margit våknet laget vi oss noe frokost, og ikke lenge etterpå måtte hun gå. Og da startet vi med prosjektet vi hadde klart til rommet mitt. Jeg har byttet ut litt møbler, gått i gjennom ting og tang jeg ikke trenger lengre, og ryddet. Elsker å gjøre litt om på rommet, det blir mer nytt igjen da. Det var så jeg nesten ikke fikk plass til alle klærne heller, fordi jeg har litt for mye kan man si. Men jeg elsker klær og sånn er jeg nå, og det kommer jeg alltid til å være 


Hihi, jeg elsker den grise one piecen! Den er såå behagelig, og du kan finne denne og flere slager på Primark.

Ååh, jeg må skryte litt og si at jeg er veldig fornøyd med rommet mitt, det er blitt veldig fint i det siste.
 Hva syntes dere?
God ettermiddag alle sammen! Vi hadde en herlig frokost i dag. Eggeomelett og ristet brød, hva er vell en bedre froksot enn det? Dagen kunne ikke begynt bedre. En ting som er utrolig usunt, men veldig godt, er ristet brød med masse sukker på. Det er skikkelig godt! Visst dere ikke allerede har smakt det, burde dere gjøre det.Celin kom i går, det var veldig koselig. Vi kjørte ned til Alleen for å ordne et par ting, og det var et greit vær når vi kjørte ned. Men når vi skulle hjem igjen, styrt regnet det. Arh.. snakk om uflaks! Var herlig å få på noen tørre klær når vi kom hjem igjen.Jeg har ikke smakt Snapple heller før, så vi kjøpte en flaske med eple smak (var som helt nypresset eple), og en flaske pink lemonade, som også var veldig god. Det var skikkelig godt og søtt. namm 
Har noen av dere smakt Snapple?
Hola! Først vil jeg bare si at jeg kjørte bil i dag for første gang! Ååh, det er virkelig morro. Men samtidig ganske skummelt må jeg si. Det er utrolig mye forskjellig du må kunne for å kunne kjøre. Og mye man må huske på samtidig som man kjører. Alt dette lærer man heldigvis etterhvert! 


SMIIL

Det er fredag, og det betyr "vaskedag". Vi har bestilt tur til Aberdeen i Skottland, her skal vi neste måned! ææ, gleder meg såå! Jeg trenger penger til denne shoppingturen, så da har jeg oppgaver jeg kan gjøre hjemme som å vaske. Jeg hater å få penger uten å ha fortjent dem engang, ikke at det gjør noe, men er en herlig følelse når du føler at du har fortjent dem. Jeg tok på meg en bandana, og som mamma pleier å si; Du ser ut som ei vaskedame! så da passet det nå hahha.

I morgen får jeg besøk av mi beste Margit som skal overnatte. Regner med at det bli ansiktsmasker på oss, filmer og jentesnakk. Er en stund siden vi fant på noe sist, så dette blir superkoselig!
God helg alle sammen!
Hei dere! Jeg tenkte å anbefale dere å besøke choies.com De har såå mye fint! Og veldig gode tilbud akkurat nå også. De selger ikke bare klær, men også badetøy, accecories og sko. Ta en titt på nettsiden, så får du se så mye fint de har.


Vinterkåpe HER // Kul svart skinnjakke HER // Rosa blomstertopp HER // Superskjønn rosa og hvit topp HER // Hvit og Svart kort topp HER-Disse er også på salg til kun $10.99!

Grønn herlig bikini HER // Lilla enkel og søt bikini HER // Fargerik strandtopp HER // Vogue lue HER // Solbriller HER // Blomsterkrans HER


Superfin gullkjole HER // Hvit kjole med blomsterdetaljer HER // Stilig fargerik tights HER

Ta dere en tur innom og si hva dere syntes! for å komme til siden, trykker du der hvor jeg har skrevet choies.com øverst i dette innlegget eller HER.
Heihei! Som jeg sa i går, skulle jeg ha bokmål tentamenen i dag. Jeg ble ferdig klokka 11:00. og jeg skrev hele fire sider, er veldig fornøyd. Håper bare at jeg ikke har for mye feil. Det er deilig å komme hjem tidligere enn vanlig, så tentamener er egentlig helt greit. Matte er ikke noe må jeg si, fordi det er utrolig vanskelig! Noen som er enig?? Skulle ønske vi bare hadde undervisning i det faget, og ikke måtte ha en hel dag med matte. Menmen.. Akkurat dette er likt for alle skoler så.

Mamma hadde vært oppe mye tidligere enn hva jeg var, fordi hun skulle avsted. Hun hadde skrevet en lapp til meg som lå på benken når jeg stod opp. Cindy, Lykke til i dag vennen ♥mamma ååh, så herlig!

Måtte også se litt på Gossip Girl, elsker den serien! Men er dumt at det ikke går nye episoder på TV lengre. Men jeg ser allerede på nok serier, hahha. Kanskje dere ville vært interessert i et innlegg på bloggen med alt jeg følger med på?  
Hei hei  

På skolen i dag hadde vi en HEL dag seks skoletimer med norsk og nynorsk forberedelser.. Det var ikke så ille, vi leste i et hefte og læreren vår fortelte historier, det er jo bare morro Hahah. Så da er jeg klar tl Norsk bokmål tentamen i morra, og nynorsk på fredag. Denne uka har gått såå fort! 

Lillesøsteren min på 12 år, hadde laget mat til oss når jeg kom hjem. Macaroni med kjøttdeig og ost, mm..  Er knallgodt med så enkel mat som det. Og nå er det i gang med Home And Away, loove it!

Jeg tenkte å vise dere mascaraen jeg bruker fra Maybelline New York, man får et hakk lengre vipper og er veldig fin på. Den er ikke vannfast, noe som er bra for min del fordi jeg bruker linser. Den går fint og lett av når du bruker sminkefjerner. Du kan også ha noe vann på en klut og den går av, men ikke like lett. Så anbefaler sminkefjernerner.                                                                                       

Etter å ha tatt på denne mascaraen, kan du gjerne ta på en til, for å få vippene ekstra lange! Da fungerer denne velfig fint! Kosten på denne er buet, så den er superlett å ta på, er også fra Maybelline New York.Du kan finne dem begge på Cubus!

Har dere prøvd noen av disse mascaraene? Isåfall, hva syntes dere?
Hallo dere! Jeg har vært så utrolig trøtt denne dagen, en hel dag med matte er ikke gøy.. Men er veldig godt å være ferdig med det må jeg si. Nå gjenstår bare nynorsk og norsk bokmål for denne uka, som jeg skal ha på Torsdag og Fredag. Wish me luck! 

Jeg MÅ vise dere disse fine tingene fra Sheinside.com, jeg fikk det i posten i går, og er allerede veldig glad i det. Ååh, det er så morro med pakker i posten! Det er også utrolig mye fint på denne nettsiden. Akkurat nå er det mye salg også, så i tillegg til at det er billig, er det enda billigere nå. Anbefaler dere alle til å ta en titt her! Denne vinterkåpa er herlig, den holder deg varm og er skikkelig fiin! Du kan både ha den oppe eller glide den igjen, og den er like fin. Den har to knapper som du kan "feste" jakken i når du vil ha den åpen, det er genilat! For da slipper du å måtte styre med kanten visst den ikke ligger som du vil at den skal. Er den ikke fin?? Du kan finne den HER.
Ååh, denne toppen er herlig! den er ikke for varm og ikke for kald, akkurat passe. Jeg syntes at den passer til både vinter og sommer og til hvilket som helst klesplagg. Den har blonder på armene, noe som gjør at den er ekstra søt! Kunne du tenkt deg å ha denne selv? Da finner du den HER.Er det ikke utrolig mye fint på Sheinside.com? Jeg kunne hatt hele butikken om det var opp til meg hahha.. 

Innlegg i samarbeid med Sheinside, men mine meninger
Good morgen dere! 

I dag har vi mattetentamen og jeg er skikkelig lei av matte, så det skal bli godt å bli ferdig med den. Ble litt glad da jeg hørte at vi skulle ha den først, jeg pleier å si at det er mye bedre å ha det vanskeligste og kjedeligste først så jeg blir ferdig med dem. Vi har lov til å ha med litt godteri, så jeg måtte ha med meg noen oreo-sjokoladebiter. Har også med meg Tyrkisk eple-te (kald), den er såå god!! Og en deilig yoghurt. Jeg trenger noe søtt og godt når det er tentamen, spesielt matte. Heldigvis får vi lov til å trekke noe frisk luft, for det trenger iallefall jeg!

Det er herlig å kunne velge om du vil ha varm eller kald te, du tilsetter bare pulveret og varmt eller kaldt vann. PERFEKTHar noen av dere smakt tyrkisk te?
Liker du ferier?
-Jaa, jeg elsker ferier! både skoleferier, når man er på tur i andre land, eller tur i Norge for så vidt.  

Hva kan du ikke leve uten?
-Mobilen, hadde jeg ikke hatt den, kunne jeg ikke fått tak i folk når jeg ville, og det hadde ikke vært mye gøy må jeg si!

Har du noen søsken? 
-Jeg har to søstre, jeg er mellomst. Storesøsteren min er 18 år og blir 19 år, og lillesøsteren min er 12 år. 

Liker du Taco?
-Ohyes! Taco er EN av mine favoritt retter, er så lett å lage samtidig som det smaker veldig godt.  

Hva er favorittfargen din?
-Min favorittfarge er Rosa, men er også veldig glad i lilla og lyse blå. 

Flate sko eller høye hæler?
-Det må nok være flate sko, er veldig glad i å gå med høye hæler når jeg skal pynte meg. Men får fort vondt i ryggen av det. Såå jeg går omtrent alltid med flate sko.Hva er det flaueste du har gjort eller som har skjedd med deg?
- Har skjedd utrolig mye flaut gjennom årene, hahah.. En av de flaueste tingene jeg har gjort må være da jeg satt i klasserommet i 9.klasse, det var helt stille, og jeg så en diger bille komme mot meg der hvor jeg hadde pulten. Og jeg er ikke veldig glad i biller, så jeg hoppet opp og hylte. Ååh, herlighet! Det var så pinlig, alle startet å le av meg, men jeg syntes at det var litt morsomt i etterkant, så jeg lo også, ahha..

Hvilken årstid liker du best?
-Sommer uten tvil! Er fanatstisk å gå rundt i lette klær og sko, og ikke minst så kan du sole deg og baade hele tiden, funker også fint å bade i regn.Har du et forbildet?
-Ja, det har jeg! Det må være foreldrene mine, heheh.. De inspirerer meg til mye, kommer med supre ideer til hva jeg kan gjøre videre, og støtter meg fullt ut!

Favoritt artist?
-Demi Lovato, hun synger såå fint! 

Hvor får du inspirasjonen fra?
-Den får jeg fra venner, weheartit, familie, facebook og andre blogger. 

Har du farget håret?
-Nei, jeg har aldri farget håret før heller fordi jeg er veldig fornøyd med hvordan det er nå.

Har du noen favorittbutikker?
-Jeg er veldig glad i hobbybutikker, interiør og klesbutikker. Noen av dem er: TGR, Søstrene Grene, Upstairs, Cubus, H&M, Primark, Only og The Body Shop.

Hvor kjøper du klærne dine?
-Kjøper tøy overalt, visst jeg liker noe i en butikk, og har råd til det, kjøper jeg det der. Men handler vell mest på Cubus og Only.

Hvor mange land har du vært i? Og hvilke land?
Jeg har vært i seks land; Tyrkia, Spania, Polen, Tyskland, Sverige og Danmark. Og syv med Norge, ahha..Hvis du måtte velge, ville du hatt tær så lange som fingre, eller fingre så lange som tær? hahha (Inspirert av youtube)
-Jeg er veldig glad jeg har det akkurat som det er nå. Men om jeg måtte ha velgt, tror jeg kanskje at jeg hadde valgt tær så lange som fingre, hahahh. Måtte nok gått opp noen størrelser i sko også da.

Går du på noe sport?
-Nei, jeg gjør ikke det. Men liker å jogge, sykle og være i annen aktivitet rundt her hvor jeg bor. Vi har en nydelig natur også, og mange fine turstier. 

Kan du beskrive deg selv med tre positive og tre negative ord?
-Positiv: Pratsom, glad og kreativ. Negativ: Utålmodig, veldig følsom og ofte trøtt.Hvilke andre blogger leser du?
-Jeg leser l0ve.blogg.no, celinisabell.blogg.no, miinemor.blogg.no, christinalille.blogg.no og elibk.blogg.no. 

Visst du landet på en øde øy, hvilke tre ting ville du hatt med deg?
-Et koseteppe, tannkrem, og et fiskegarn så jeg hadde fått meg mat hahha.. 

Kuleste i Kristiansand?
-Sørlandssenteret 

Hva er vårt beste minne? (meg og Amalie) hva syntes du om meg? Og hvordan føles det å være to dager mindre enn meg?
-Koser meg hver gang jeg er med deg! Men første gangen vi møttes var flere herlige minner! Det var meningen at vi skulle møtes i Tyrkia den gang altså ♥ Jeg syntes at du er rå tøff gulle! Ååh, jeg elsker å være to dager mindre enn deg, hahha.. 


Måtte legge til et skikkelig fint bildet av oss

Favorittland du har vært i?
-Det klarer jeg ikke svare på dessverre, Jeg har kost meg utrolig mye i hvert eneste land jeg har vært i.

Favoritt mat, drikke, godteri og film?
-Taco og hjemmelaget Pizza, brus er veldig godt, spesielt Cola Zero. Sjokolaadee er himmelsk! og SafeHaven er favorittfilmen min. 

Lyst på kjæreste?
-Det hadde vært veldig koselig jaa 
 

Drømmereisen (hvor)?
-Har veldig lyst å reise til Australia en gang, enten med familie, venner eller en kjæreste. Jeg følger med på programmet Home And Away, og dette er spilt inn på Summer Bay Beach, så det hadde jo vært veldig gøy å reise hit!

Kuleste 99'eren på skolen?
-Det må være Kristine Haugeland, En superkul og søt jente! 

Hvorfor begynte du å blogge?
-Jeg begynte å blogge fordi jeg ville ha noe å gjøre på hverdagen min, jeg er også glad i å inspirere andre med ting, vise antrekk og sminke.

Hvis du kunne vært et annet sted i verden akkurat nå, hvor ville det vært?
-Det ville vært i Australia eller New York.

Yndlingsantrekk?
-Det må nok være dette:Har dere noen spørsmål til neste gang?
Heii! Meg som mange andre, har vell en sminkeveske med litt forskjellig i som vi tar med oss rundt? Ofte har vi det vi bruker mest med oss, som det jeg har puttet oppi min. Jeg har glemt Mascara og et lite sminkespeil som jeg også har med meg rundt, kan jo bruke mobilen som et lite speil også.. Grunnen til at det er smart å ha med seg et lite sminkespeil, er visst du vil sminke deg litt ekstra om du har mistet litt mascara for eksempel, og skal ha på ny.

Pudder og sminkekost, genialt å ha med seg rundt! Tenk når du skal på en trist film på kino, og du er veldig følsom på filmer som meg, så renner jo pudderet bort igjen. Det samme med mascara, da er det greit å ha med seg dette rundt 

Begynner du å miste parfyme-lukten, eller vil lukte godt for en gutt plutselig hahhah, da er det lurt å ha med seg en herlig parfyme!

Jeg må alltid ha med meg enten tyggis eller sukker rundt, er veldig smart, pluss at det smaker veldig godt! Jeg liker å ha noe å putte i munnen etter å ha spist så. Det andre jeg holder (Mary Kay) er også pudder til kinnene, det er så søtt 

Akkurat nå sitter jeg sammen med familien med Pizza og film, ååh, superkos! Og snart skal jeg være med noen venner, også veldig koselig!
Pleier dere å ha med sminkeveske rundt? 
Hello alle sammen! 

I dag er det endelig helg, det var på tide! først i dag hadde vi et veldig fint vær, men senere på dagen fikk vi det regnværet og myye vind! Jeg har vært hos Ingrid, og vi så tre filmer på rad, hahahh..  Vi snakket samtidig også da, det var veldig koselig. Har noen av dere sett White House Down? Den er iallefall knallgod!!

Har tatt en del bilder med mobilen min, blir alltid masse bildetaing med mobilen, fordi det er så lett å ha med seg rundt, og tar ikke mye plass. Så jeg tenkte å vise dere noen av bildene, so here you go!


Hihi, hva syntes dere?   
Hei hei På skolen i dag, fikk vi en "utetime" og gikk en tur, det var virkelig herlig! Når jeg kom hjem i dag, var jeg småsulten, så tenkte; Hva er bedre enn en vaffel? Hehe, det er såå godt! Jakke og bukse: Primark // Skjerf: Cubus // Sko: Eurosko // HOT t-skjorte: Vero moda 
↑Dagens antrekk

Senere skal jeg filme Christina og Maylinn til en må gjøre video, dette blir morsomt! Gleder meg allerede til å filme dem, iallefall siden jeg har kommet med en hel haug ideer (dere må gjerne komme med noe de kan gjøre om dere vil), som man pleier å si, jo flere jo bedre.
Hva har dere søtinger funnet på i dag?
Halloo! Ååh, dagene får meg bare til å smile, vi har hatt fint vær hele denne uka til nå. Det føles som sommer når du ser ut, og det er mye varmere om dagene også! Det er helt fantastisk. På skolen, hadde jeg en framføring som var å fortelle om Skottland, jeg skal her i neste måned faktisk! Og jeg hadde prøve i Naturfag, 2 prøver på EN dag er stress.. Men jeg syntes at det gikk greit, så får håpe det gjorde det også!

Heldige meg som har en mamma som er veldig flink til å strikke! jeg bestilte en Marius genser fra henne, og nå er den ferdig. Gledene er på min side! Den er såå fiin! I'm in LOVE with this! Rosa, grå og hvit, my favourites. Hva syntes dere, og har jeg ikke en superflink mamma??

Dette er da meg når jeg var liten, hahasøtah..  Tenkte det var morro å legge til et bildet fra jeg var liten, hihi 

Hei! Jeg tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde, fordi det ikke er veldig lenge siden jeg startet denne bloggen. Og kanskje dere har noen spørsmål til meg? For da er det bare å spørre i vei, så skal jeg svare så godt jeg kan. 
Hallo! I dag var første dagen på skolen etter en fanatstisk uke med vinterferie, kunne gjerne hatt en uke eller to til. Jeg har kost meg utrolig mye, og gleder meg allerede til påskeferien!

Kanskje det er noen av dere som ville likt å vite hvordan man lager en drømmefanger? For da kan dere finne det ut her! Du trenger: Et armbånd, tråd, fjær, sytråd, perler og en binders.

 

♥Først av alt, knytter du fast tråden du har valgt ut rundt armbåndet. Husk å knytte det stramt! Ellers vil ikke tråden feste seg, og ha litt ekstra tråd der du knytter.
♥Hold på knuten, samtidig som du ruller tråden rundt hele armbåndet (visst du ikke holder på knuten, vil du merke at tråden blir slakkere). Kan være lurt å lage et lite nøste, da er det mye enklere å rulle rundt. 
♥Når du har gjort dette rundt hele armbåndet, knytter du fast i toppen.

♥Videre finner du den tråden du vil ha i midten, kaller det for et spindelsvev, du legger tråden oppå armbåndet og drar den rundt, og inn i løkka, husk å holde på hver knute du lager! Gjerne ha et lite uttrykk for å huske, eks: ut av ringen, inn gjennom løkka og stram.
♥Dette gjør du rundt hele armbåndet, og gjør akkurat det samme innover, bare at du da legger tråden oppå de nye løkkene du har laget. For å komme lett gjennom løkkene, kan du knytte på en binders i bunnen av tråden.
♥Etterpå finner du en perle du vil ha i midten av spindelsvevet, dette trenger du ikke, men gjør det mye finere. Du trer perla på den tråden som er igjen, og knytter det fast i de andre løkkene. Du ser selv hvor du føler for å knytte det fast.

♥Nå tar du sytråden for å knytte fast fjærene, (her legger du bare fjærene oppå tråden og knytter en vanlig knute, gjerne flere ganger og stramt), tre på perlene og knytt disse fast i spindelsvevet der du føler for det.
♥Til slutt tar du den tråden du vil, og lag en stor løkke du kan henge drømmefanferen opp med.

♥VOILA! Hva syntes du, og er dette noe du vil prøve ut? Gjerne del dette innlegget videre, så kan andre lære det også!
Heii dere! Nå syntes jeg våren bare kan komme, den er her snart da! Vi har hatt et nydelig vær både i går og i dag, endelig litt finvær. Siden det er siste dagen i vinterferien, koste vi oss med kake og godteri, ikke at jeg allerede har hatt mye godteri i vinterferien.. Det er såå godt! Men får prøve å la være i uka som kommer, og heller ha noe i helga igjen. 

Jeg gleder meg så til å gå rundt i lette tøysko og joggesko igjen, uten å måtte tenke på at det er for kaldt til å gå med. HERLIG ♥ Men jeg merker at det begynner å bli mye varmere ute enn det var for noen uker siden, noe som er veldig godt! 


Elsker disse skoene! de er så fargerike og gøyale, og kan brukes til omtrent alt. Du kan få kjøpt dem på Primark! 

Noen andre som gleder seg til våren?
Hola amigos!

Det er sikkert flere enn meg som har befor I die liste? Høyt på toppen hos meg ligger Paris! Jeg har såå lyst til å dra her, og det vil jeg gjøre en gang. Både for opplevelsene, moten, alle de store butikkene og shoppingen selvsagt, hahha.. Paris er stort, og veldig fint. Selv på kvelden, lyser det opp. Det er så nydelig! Som mange sier, er dette en romantisk plass, så jeg får dra her en gang jeg får meg en kjæreste! Har spesiellt lyst til å prøve ut gondola, tenk så herlig bare å sitte nede og oppleve Paris, høre fin musikk og drømme deg bort noen minutter, ååh jeg må prøve ut dette en gang!

Jeg syntes at stilen i New York er både søt, tøff og moteriktig. Det er maange veldig fine og andre kule kjoler i Paris! Noen kjoler som kanskje beskriver "New York - style", kan være noen av disse:Herlig kjole her // Rød supersøt kjole her // Søt grønn og hvit kjole her // Stripete tøff kjole her

Drømmer meg litt bort i Paris og kjoleland akkurat nå jeg, hihi.. Det hadde ikke gjort noe om jeg hadde alle disse kjolene i klesskapet, de er så fine! hva syntes dere? Det hadde vært veldig gøy å gå rundt i Paris, og se på alle de kule klesstilene til folk! Tror jeg ville hatt mange av de samme klærne folk gikk rundt med da.


Bilder fra Weheartit

Har noen av dere vært i Paris?
Heii alle sammen! Nå har jeg endelig kåret en vinner for linkerunden, det tok sin tid, kanskje fordi jeg "glemte" det bort litt.. Hadde så mye annet å skrive om, men er jo bedre sent enn aldri. Vinneren er Rosa Maria, gratulerer! 

For å komme til bloggen hennes, klikk HER. Bloggen hennes er veldig søt, og ryddig. Hun blogger om alt fra foto, hverdag, trening og mote. Du kan få mye herlig inspirasjon fra henne, og mange fine bilder å se. Hun blogger ikke om det samme om og om igjen, men forskjellige ting hver gang, så det er gøy å lese. Ta en titt innom bloggen hennes, og se hva du syntes! 
God morgen! Dette er en av favorittdelene med rommet mitt, jeg har laget dette hjertet og brukt tid på det. Jeg elsker å sette sammen ting og dekorere, så dette var et gøy prosjekt jeg satte i gang. Jeg ble ganske fornøyd også! Du kan selv lage det hjemme, er ikke veldig vanskelig. Du finner et hjerte collage du liker godt, eller noe du vil dikte opp, og teller hvor mange bilder du vil begynne med, hvor mange du vil ha i midten og slutten. Noe som kan være smart når du har skrivt ut bildene, la dem tørke en stund før du begynner å klippe og henge dem opp. Jeg gjorde den feilen med å starte rett på, og det ble bare gris, man kan si at jeg fikk mye blekk på fingrene.. Så dette kom på veggen, men gikk heldigvis fint av! bare bruk en fuktig klut og dra det over der hvor blekket er.

Har dere laget bilde collage? 
Halloo! I dag (i går) har vært en kosedag, hadde den gode frokosten, og kosetid med Chanel, hunden våres. Tiden går så fort når du koser deg. Har sett mye på TV i dag, og plutselig var klokken fem og mamma kom hjem fra jobb. Vi satte på SafeHaven, og så den også, som jeg nevnte i forrige post, så er dette er veldig bra film, samtidig rørendes. Så jeg anbefaler alle til å se den! Vi hadde myye godteri, har ikke godt av det, men det er jo vinterferie, så da sier jeg at det er lov. Er litt for glad i sjokolade og annet godterii.. 
↑ Dagens antrekk forrestenSorry for dårlig kvalitet på siste bildet.. Men er såå glad for at jeg endelig fikk kjøpt my favourite movie, så satt inn bildet allikevell!
Hva gjorde dere i dag (i går) ?
Heihei! På fredag reiste jeg til Danmark sammen med Mamma og lillesøsteren min. Det var superkoselig! Vi hadde frokost på Danskeferja, det var såå godt, er alltid herlig når det er myye utvalg og dessert til etterpå. Denne gangen hadde de pannekaker, så jeg hadde det sammen med softis, mm.. Når vi kom av ferja, kjørte vi til Bilka, og som vanlig handlet jeg myye, litt for mye kan man si.. Men så er det veldig gøy! Flere som kjenner seg igjen? Vi gikk rundt lenge, og jeg som strever med ryggsmerter hadde faktisk ikke vondt på denne turen! Må være fordi jeg brukte joggesko, og det er herlig å gå rund på.Samme smilet på meg hele tiden.. Men har regulering, så kommer til å vise tennene på omtrent alle bildene når jeg endelig skal få det av. Og det skal jeg i April/Mai, Woho!Ble litt godteri også, som det pleier når jeg er i Danmark. Kanskje litt mer denne gangen, men det er jo altfor godt! Det er også greit å ha noe liggendes når jeg får besøk av venner.SafeHaven, Endelig har jeg filmen!  Den er helt fantastisk, og ting som skjer her, skjer også i virkeligheten. Filmen er utrolig rørendes og veldig god! Jeg måtte også ha duftlys, fordi jeg eelsker dem! Oog vi har vinterferie nå!

Etter å ha vært i Danmark på Fredag, dro jeg til en venninne i Kristiansand, og var her til Mandag. Det var superkoselig! Vi hadde en liten "fotoshoot", det er så gøy med bilder og minner. Jeg er veldig, veldig glad i denne jenta her! 


På Lørdagen var vi rundt i byen, og hadde den beste Smoothien, ååh, jeg elsker smoothie! Vi koste oss med film, godteri og myye kos. 

På Søndag var vi i boblebadet, vi hadde brus, så film og hadde myye, myye skum! Og hørte på musikk. Bikinien min er helt ensfarget etter at vi var i Tyrkia.. Senere på dagen hadde vi jordbær og dyppet dem i smeltet sjokolade og så filmer, hæærlig!


Koselig??Hva har dere gjort i helga?
Heii! koser meg sammen med Amalie, men i dag skal jeg hjem... Det er jo også selvfølgelig gøy! elsker å komme tilbake til familie og venner igjen. Celin har også kommet hjem igjen, så jeg gleder meg masse til å se henne! 

Jeg tenkte å vise dere mine favoritt filmer, har mange, men disse er de herligste. Jeg er veldig glad i romantiske filmer! selvfølgelig andre sjangrer også, men ingenting slår de romantiske. Jeg starter alltid å grine når jeg ser dem, men er derfor koselig å se dem sammen med andre venner som også griner i slike filmer! Hah.. 


Letters To Juliet // The Last Song // Dear John // The Lucky One

Har noen av dere sett disse? isåfall, hva synes dere?

Inspirasjon fra Weheartit

Hallo dere! Det er herlig å tenke på at vi har ferie nå, det blir alltid mye kos i ferien. Det kommer til å bli mange filmer, noe godteri og mye koos, fun! MINNER OGSÅ OM LINKERUNDEN! ER FORTSATT TID TIL Å BLI MED, TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGINNLEGGET.
Hva syntes dere om inspirasjonen? 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits