Heisann! Har dere hatt en super vinterferie (eller kanskje dere ikke har hatt ferie enda)? For det har iallfall denne tutta! Jeg fikk jobbet litt på Selands blomster, hvor jeg skal bli lærling til høsten - noe som blir kjempegøy! Jeg var også en tur på Eikerapen med mamma, pappa og Christina. Vi var utrolig heldige med været den dagen vi var på slalåm, og det gjør at dagen blir helt perfekt! Var deilig å stå på salåm igjen, og det gøyeste var at Christina også sto, og det er jo superkoselig å være flere enn én i bakken. 

Ellers har det vært sol og fint vær hele ferien omtrent, og jeg har vært med både familien og vennene, spiste digg pizza på Jonas B, spiste masse sjokolade og annet usunt og kost meg max! Nå er det heller ikke lenge til påskeferien, det er kun tre uker til - eller to uker for min del, i og med at jeg skal ut i praksis uken før påske. Gleder meg allerede, og har flere planer! Planene mine kommer i senere innlegg, så følg med! Hihi♥♥
Ja.. Ganske chill! I skrivende stund sitter jeg (eller sover) på bussen on my way home. Skal sitte her i fem timer! Tar egentlig fire timer, men vi har alltid et 45 minutters stopp i Kristiansand, og en buss bruker alltid lengre tid enn om jeg hadde kjørt bil. Men det er ganske chill å sitte i buss, for jeg sover mesteparten av tiden, også ser jeg litt på film - og da går tiden fort! Hjemover til Lyngdal er det heldigvis mye motorveier, og da blir jeg ikke så kvalm - for har en tendens til å bli veldig fort kvalm i både buss og bil.. Spesielt på svingete veier.Ha en fin dag, folkens! Og kos dere masse i ferien om dere tar vinterferie nå!
Hei! Så tilbake på bilder fra 2015 her om dagen, og fant mange forskjellige antrekk fra begynnelsen av 2015 - og da tenkte jeg det kunne være moro med et lite tilbakeblikk på fem antrekk jeg før har lagt ut på bloggen! Elsker å se tilbake på eldre bilder for å se om jeg har forandret meg, noe jeg faktisk har (ikke mye, men litt!). Jeg har for eksempel annerledes bryn enn hva jeg har på disse bildene. Sånn utenom det, er det ikke så mye annet!


Genser ONLY  Jakke H&M  Bukse (?)  Veske Tyrkia  Sko Shoeday


Genser ONLY  Jakke Blendshe  Strømper H&M  Sko Shoeday


Genser ONLY  Skjerf Cubus  Bukse (?)


Topp Bikbok  Skjørt Kvickly i Danmark  Sko Eshoes


Genser Bilka i Danmark  Bukse VERO MODA  Jakke (?) Sko Europris


Genser VERO MODA  Bukse (?) Sko Eshoes

I dag er planen å vaske hele rommet, og skifte på sengen. I og med at ferien begynner i morgen etter skolen, er det digg å forlate rommet helt ryddig og rent. Og det beste er å legge seg nydusjet i rent sengetøy! Haha, har sikkert nevnt det er par ganger eller tre, men det er helt fantastisk! Ellers skal jeg også pakke i kofferten, og slik at jeg ikke glemmer det jeg må huske å ta med, pleier jeg å skrive en pakkeliste og stryke ut etterhvert som den og den tingen er nedpakket. Gleder meg utrolig masse til å reise hjem og treffe familien og vennene mine igjen! 

Q - Hva syntes dere? 
 
Heihei! Først av alt vil jeg bare minne dere på rabattkoden CINDY20 som dere kan bruke på caseapp.no frem til 20.februar! 

Ellers tenkte å vise dere hvordan jeg farger brynene mine! Jeg orker ikke det å måtte tegne på dem hver eneste dag, det gjør ikke noe å tegne dem litt, men når brynene begynner å bli så lyse at man ikke ser dem, og det er veldig vanskelig å tegne etter formen, da er det på tide å farge det opp igjen! Det er ikke så lenge siden jeg lærte å farge dem selv, jeg pleide egentlig å la frisøren, mamma eller storesøsteren min gjøre det, men fant fort ut at det var veldig lett å gjøre det på egen hånd! Og om man gjør det selv, blir det iallfall slik man ønsker det.

Jeg går til frisøren og vokser brynene iblant, og da tar jeg likegodt farge i tillegg. Men sist gang jeg var å vokste brynene mine, ble det såpass fin form at jeg passer på å nappe bort nye småhår som vokser rundt den formen jeg har, og farger dem så fort jeg ser at hårene begynner å bli ganske lyse igjen.Denne er fra Lindex, men kan helt sikkert kjøpes i andre butikker som blant annet i noen parfymerier. Denne typen finnes også for å farge vipper, noe som er helt genialt! Spesielt om man skal til syden og ikke bruker noe spesielt med sminke, da er det bare å stå opp og gå rett ned til stranden. Jeg elsker det å farge både bryn og vipper rett før jeg drar til syden og evt når det er sommer her i Norge, for da slipper jeg å tenke på det at jeg må sminke meg før kvelden. Kan godt være jeg tar på litt ekstra maskara og øyenskygge, men ellers har jeg ikke på noe annet.FØR:

UNDER:

Jeg pleier å klemme ut ca 2 cm kolokrem i blandingsskålen som følger med, og ca 10 dråper av hydrogenperoksid-tuben. Antall dråper er avhengig av hvilken konsistens og farge man ønsker. På pakken står det at man skal ha i ca 5-10 dråper. Dette blander jeg i den lille skålen med en plastpinne som følger med, og bruker den samme plastpinnen til å påføre kremen. Dette lar jeg virke i 20-30 minutter, så er det bare å vaske det av. Det står at man skal la det virke i 5-20 minutter, men jeg lar det ofte være på lengre fordi jeg ønsker en sterkere farge. 

ETTER:

Visst dere skal teste dette ut, og opplever at fargen er kommet utenfor der du ikke vil det skal være, er et lite tips å blande kull og vann, og tørke det bort med en fuktig klut. Dette funker helt supert!

Q - Har dere prøvd ut denne typen?

 

Dette er da i min veske! Nå som jeg snart skal begynne med kjøretimer osv, har jeg ofte med førerkortboka på tur. iPaden er genial om jeg vil se på filmer eller serier, og de andre småtingene er ting jeg ofte bruker, og har derfor dette med meg rundt. Sånn utenom de produktene det er bildet av, har jeg selvfølgelig alltid med mobilen og bankkortet rundt! Noen av dere som bærer med noen av de samme tingene?

Ellers i dag har jeg vært en tur i Tønsberg med Solveig for å kjøpe inn bruksvarer. Man blir ofte tom for ditten og datten, og da har man ikke noe annet valg enn å kjøpe inn nytt.. Nå nærmer det seg også vinterferie - vi har ferie hele neste uke, noe som blir digg! Jeg skal jobbe en del når jeg kommer hjem, men jeg skal også være masse med familie og venner, også skal jeg stå på slalom en dag (WII!). Når har dere ferie? Og hva skal du eventuelt gjøre?

Ha en fin Tirsdag, dere!
Hei, dere!

I dag tenkte jeg å vise dere dekselet til iPhonen min fra caseapp.no. Og ikke glem koden CINDY20 som gir deg 20% rabatt på alt inne på caseapp! Dekslene er utrolig fine, og på iPhonen er dekselet såpass stort at om du mister den i bakken, treffer ikke skjermen gulvet - og det elsker jeg! Knappene på siden og på toppen er også såpass enkle og lette at du nesten ikke trenger å være borti for at de virker. DIGG!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildet ser dere min beste venninne, Johanna♥ Hun flyttet samtidig som jeg flyttet, og har ikke sett henne siden i fjord høst.. Det er sinnsykt lenge, og jeg savner henne vanvittig! Men satser på at jeg får sett henne snart, noe vi kommer til å gjøre! 

♥SNAKKES♥
Først av alt.. GOD MORSDAG OG HAPPY VALENTINE´S DAY! Jeg kommer til å tilbringe dagen på rommet med grinefilmer og cola zero. Ville mer enn gjerne våknet opp og laget frokost til min gode mamma, men siden jeg ikke hadde mulighet til det i dag, ringte jeg henne istedenfor. Mamma og pappa var jo hos meg Fredags kveld på foreldrefesten, og Lørdag morgen. Og da ble det litt for liten tid til å bli med hjem, skulle jo ha dratt allerede i dag igjen. Men vi feiret morsdag både Fredag og Lørdags morgen vi! Dessuten lå vi på en sinnsykt fint hotell i Sandefjord, og hadde den gode frokosten!

Må bare få sagt hvor utrolig nydelig vær det er i dag (sol, snø, frost)! Og da måtte jo Cindy ta seg en tur ut - Lise ble også med. Det var utrolig friskt og herlig, og kinnene lyste opp med rødfargen hahha.. Jeg elsker å gå tur, og er ofte sånn at man ikke orker akkurat idet man sitter å ser på serie eller dovner seg i sofaen, men når man først er ute, er det helt fantastisk! Så jeg anbefaler dere alle å komme dere opp av både senga og sofaen for å ta en frisk tur ut! You will not regret.

Her får dere et bildedryss fra helgen:


Dere må kose dere masse resten av dagen med både familien og kanskje kjæresten? Og ikke minst, nyt det herlige været!

KLEMZ
Hei, dere! I dag har jeg vært på praksis, noe som gikk nokså bra! Har hatt en del vondt i ryggen, så slet litt med den.. Men ellers i dag er det foreldrefest her på skolen, så nå gleder jeg meg masse til mamma og pappa kommer! Vi skal nemlig ligge på hotell etter foreldrefesten, og finne på noe gøy på Lørdag - WII!

Her har dere et unblogged outift fra Tirsdag:


Hair everywhere


Topp Carlings  Cardigan Cubus  Bukse Levis  Sko Urban  Klokke gave Vi blogges! Ha en fin helg♥
Hei alle sammen! Noen som er spente på hvem som er vinneren av giveawayen jeg hadde i forrige uke, der du kunne vinne et selvdesignet deksel? Jeg har gledet meg til å trekke vinneren, og nå har jeg kommet frem til en vinner! Og den heldige personen som vant, er CHRISTINA! Gratulerer så masse! Du vil snart motta en mail. Vinneren ble trukket via random.org. Men jeg har en gladnyhet til alle dere som ikke vant, og til alle dere andre som leser bloggen min - jeg har nemlig vært så heldig at jeg har fått en rabattkode på 20% til dere! Koden varer frem til 20. februar - så det er bare å bestille i vei med denne koden: CINDY20 

I går mottok jeg også et iPhone og mac deksel jeg hadde bestilt på caseapp.no - og er superfornøyd! I dette innlegget får dere sett mac dekselet, og iPhone dekselet kommer jeg til å vise dere litt senere, så gled dere!

Caseapp.no er en kjent nettside, og utrolig mange bruker den. Det jeg digger med siden, er det at vi kan designe deksler med egne bilder. De har også bilder som allerede er ferdig, og det er veldig greit om man ikke vil eller orker å lage et eget. Kvaliteten på produktene er superbra, og holder godt på! Ellers på caseapp kan man designe deksler til forskjellige merker, som: iPhone, mac, samsung.. Ta en titt du også, og ikke glem å bruk rabattkoden CINDY20!

ÅÅH ELSK!

Har dere lagt merke til min nye header og endring i design? Gode Sara Har fikset dette for meg, og hun lager også gratis headere! Dere finner henne på facebook HER. Kunne ikke blitt mer fornøyd!

Q - Har dere vært innom Caseapp?
Hei! Da var vi kommet til Onsdag, og i dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter innen sminke! Har mange favoritter, men tok med det jeg bruker nå for tiden, og som er mine favoritter nå. Kanskje dere liker noe av det samme? 

Mascara: Mascara er noe jeg bare må ha. Jeg går ikke ut blandt folk uten mascara - sånn utenom når jeg henger med venner hjemme eller bare er rundt familie. Føler meg så mye mer fresh med litt farge på vippene! 

Øyenbryns gele: Dette gjør susen for brynene! Geleen holder hårene på plass, og former brynene på en god og lett måte. Akkurat den på bildet er fra merket ELF, men akkurat nå bruker jeg en fra Loreal - de er like gode begge to. Jeg påfører gjerne geleen før jeg tegner på brynene og etter jeg har tegnet dem. Og det gjør jeg kun fordi jeg syntes det blir et finere resultat. 

Focus and fix - bryn: Hva skulle jeg gjort uten dette.. Sånn når fargen på brynene begynner å bli lysere, er det helt genialt å kunne tegne på dem med enten blyant eller kost. Jeg bruker settet fra Makeup revolution, der denne inneholder tre forskjellige brun farger og øyenbryn gele. 

Bahama mama: Denne er helt ELSK! Du kan bruke den til både bronzer og pudder. Fargen er ganske mørk, noe som er veldig smart, i og med at den varer mye lengre for man påfører ikke så mye da. Man blender det fint ut, og den gir gode resultater! Anbefales for dere som lurer på om den er bra!

Foundation: Dette er vell noe mange av oss jenter tenker er et must? Spesielt om vinteren. Face sculptor: Akkurat den på bildet er fra merket IsaDora, og er brukt veldig mye fra min side (noe som synes på bildet). Den inneholder Bronzer, Highlighter og Blush - tre ting i ett! Det er helt supert!

Highlighter: Dette gir en søt og bra effekt, og lyser opp!

Q - Hvilke sminkeprodukter er dine favoritter?
Noe mange av oss mennesker ikke legger så mye merke til, og ikke bruker i dag, er gjenbruk. Det er et enormt kjøpepress rundt utrolig mange, spesielt blant ungdommer. Ungdommer vil gjerne se freshe ut med splitter nye klær, sko, smykker, sminke osv fra det og det merket. Men noe som er supersmart og mye billigere, er det å selge og kjøpe brukt. Du kan finne alt fra helt nye ting til eldre ting. Du finner også mange ting i forskjellige merker - og som kan se helt nytt ut. Tenk på alt det brukbare vi kaster, og som noen andre kunne hatt bruk for og lyst på! Her snakker vi klær, elektronikk, møbler, sportsutstyr.. Alt. Gjenbruk er fint for miljøet, men er også fint for både selger og kjøper som kvitter seg med det. Man tjener litt penger på det og en får noe fint igjen for det.Jeg har testet ut denne kule nye appen! appen heter Kaupang, hvor du enkelt kan kjøpe og selge produkter i nærheten eller lengre bort. Det er helt gratis å legge ut produkter og kjøpe andre ting, og i tillegg til det er appen gratis, og det liker vi! Appen fikk over 3000 brukere allerede første dagen den kom ut i Norge! Når du kommer inn på appen, kan du velge forskjellige kategorier, og helt enkelt velge hvor mange kilometer du ønsker å finne produkter. Kaupang har laget en genial video så vi helt enkelt kan forstå hvordan alt gjøres, og videoen finner du her. Appen viser frem til ting på en enkel måte som alle vil forstå, selv jeg forstod den med en gang! (hehe, for jeg kan jo være litt småblond noen ganger.. ) Jeg har allerede funnet mye forskjellig jeg kunne tenke meg - du finner absolutt alt her! Jeg bestemte meg for å selge et hvitt fint armbånd, som er brukt sånn en gang eller noe. Og det var vanvittig enkelt å sette noe for salg - man bare tar et bildet og legger til pris og beskrivelse. Man kan også dele innlegget på facebook.

De som ønsker å kjøpe produktet tar kontakt med deg via appen, noe som er digg! Man slipper alt styret med å ta bildet, overføre til PC og sjekke mail hele tiden. På Kaupang har du alt på samme sted, og er en lett og behagelig netthandel. Håper denne appen kan være med å bidra til mer gjenbruk i samfunnet, jeg skal iallfall være aktiv! Dere finner appen i appstore, men dere kan også sjekke dem ut på facebook her. Og visst du lurer på noe, kan du sende melding til dem på facebook. De svarer så fort de kan!

Og akkurat nå kan dere vinne en weekendtur for 2 til London! Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen og tagge noen venner i kommentarfeltet på facebooksiden deres her. Du finner innlegget med å bla litt nedover. Det hadde vell absolutt ikke gjort noe med en liten ferietur for 2? Dette fristet iallfall veldig masse fra min side!

Q - Har dere lastet ned appen?

#Kaupang #EnklereLokaltGjenbruk
Hei, dere! Er det flere enn meg som ofte sliter med hva man skal blogge om? Kom over bloggen til Caroline Maria der hun hadde skrevet en liste med ting å blogge om - hun hadde funnet ideene på weheartit, og da tenkte jeg å dele den med dere! Jeg sliter ofte med å finne ut hva jeg kan blogge om hver dag, så ble superhappy når jeg fant denne smarte listen! Håper dere får noen gode tanker og ideer bak disse dere også!

1. Dine favoritter på instagram - alle liker å se inspo brukere, og brukere du selv kunne tenke deg å følge. Du kan også lage et "insta lately" innlegg fra din egen konto.

2. En typisk dag i livet ditt - Hva gjør du på en vanlig hverdag?

3. Beste kostyme du vet om! Sånn til karneval, tema fest, halloween, julebukk osv.

4. Sminkeprodukter du ikke kan leve uten. Legg inn bilder av favoritt sminken din som du absolutt MÅ ha.

5. Hva inspirerer deg? (Eksempel moteblogger, magasiner, bøker, weheartit)

6. Din dag i bilder eller en liten video. Det samme med hele uken. 7. Dine favoritt sanger. Legg inn link eller skriv opp tittelen på dine favoritt sanger - da gir du også tips til andre.

8. Dine favorittbutikker å shoppe i - enten på nett eller real life.

9. Del ditt flaueste og kleineste øyeblikk, kanskje du har flere forskjellige ting? 

10. Det siste som fikk deg til gråte, smile, le.

11. Anbefaling av iPhone apper og eventuellt spill.

12. En film som beskriver deg og andre filmanbefalinger.

13. Din bucket list (Eks: før 2016 er over, før og etter jeg fyller 18, before i die osv)

14. En opplevelse som var amazing! Eller en verre opplevelse.

15. Fortell om ditt første kyss eller kjærlighet. Dette ELSKER vi jenter å høre om.16. Den dagen du startet å blogge. Hva var det du tenkte?

17. 10 ting leserne ikke vet om deg, eller 10 ting du elske og hater.

18. Hva du er avhengig av, og evt hvorfor.

19. Dine favoritt kjoler, topper, sko, smykker.

20. Lag en liste med dine favoritt sitater. Er alltid gøy å se nye og inspirerende sitater her og der.

21. Lag en DIY - do it yourself. 

22. Sesongens favoritter.

23. Ditt beste ferieminne eller andre herlige minner.

24. Hva som irriterer deg mest. 

25. Din favoritt blogg denne uken eller måneden.

26. Beskriv den siste konserten du var på. Hvordan var den? Skjedde det noe spesielt?

27. Din ønskeliste.

28. Spørsmålsrunder. Svar med tekst eller video.

29. Din favoritt frokost, middag, kveldsmat.

30. (og til sist) skriv ned ting som gjør deg glad.

Gjerne lik om du fikk noen ideer! 
Hei, dere! Ikke glem konkurransen jeg har pågående, hvor du kan vinne et gavekort på selvdesignet deksel! Du finner konkurransen HER.

Sunday funday - i dag blir det å slappe av etter en lang og veldig bra dag i går, og se på film og serie. Visst dere har noen gode filmanbefalinger og kanskje noen gode nettsider å se serier på, bring it on! Følger med på så mange forskjellige serier samtidig, så har hvertfall alltid noe å se på♥♥

Tenkte å vise dere noen herlige tulipaner jeg fikk for en stund siden. Jeg har praksis i en snittavdeling i et hagesenter her ved gjennestad, og jeg er så heldig at jeg ofte får med meg hjem blomster som kanskje er kommet litt for langt, eller som ikke passer til årstiden. Jeg har også fått tatt med meg hjem buketter jeg har laget, noe som er SÅ gøy! Blomster er så fint, og lukter utrolig godt! Iallfall de fleste. Er også veldig glad i forskjellige farger satt sammen til en bukett, det gjør så mye ut av seg. Helt enkle farger er også veldig fint, i og med at det passer til alt. I dag er det jo fastelavens Søndag! Men det ble ikke noe boller på oss.. Så det skulle vi ta en annen dag. Så det blir en liten fastelavens dag i uka som kommer for oss, noe som blir digg!

Q - Skal dere kose dere med boller i dag? 

Krøllz on point

Hei, dere! I dag har jeg vært i Sandefjord med ei venninne, noe som var veldig koselig! Hadde fått mail av Kitch´n og Vita at jeg kunne hente en bursdagsgave på butikken, så tok sjansen til å hente det når jeg først var i byen. Jeg fikk et cemo krydder (taco), og en harmoni leppepomade. Helt supert! Er så gøy med slikt som det, og er ikke minst skikkelig koselig! 

Q - Hva har du gjot så langt i dag?
Hei! ÅÅH, digg at det er helg nå! Er så deilig å slappe av og sove lenge. Det verste med hele skolen er det å stå opp så sykt tidlig! haha.. Flere enn meg som kjenner seg igjen på den? Men uansett! I går var det så nydelig vær, og da måtte jo Cindy ut å ta noen bilder. Elsker sol - så gleder meg sykt til sommeren! Og sola gjør også det at bildene blir så fine, og det er jo helt supert♥

Here you have the outfit:


Genser og bukse Bik bok  Skjerf VERO MODA  Smykke gaveSøte Victoria som fotograf!

GOD HELG FOLKENS!
Hei folkens! Noen av dere som kunne tenke dere et gratis selvdesignet deksel til enten mobilen, PC eller nettbrettet? Da er det bare lese videre! I samarbeid med caseapp.no får jeg nemlig dele ut et gavekort til en heldig vinner av dere som deltar!! Jeg har selv bestilt et selvdesignet deksel til mobilen og macen, så nå gleder jeg meg bare til å få det i posten! 

Det eneste du må gjøre for å delta, er å like eller dele dette innlegget ved å trykke på liker knappen nede til venstre i slutten av innlegget. Skriv også e-mailen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Om du er den heldige vinneren og ikke har skrevet e-mailen i kommentarfeltet, får jeg ikke kontaktet deg, og må dessverre finne en ny vinner. Og visst du ikke har facebook, hadde det vært supert om du delte et bildet på instagram. LYKKE TIL!

Og ellers i dag har jeg så langt bare vært på skolen. Vi har hatt innovasjons camp, hvor vi var forskjellige grupper som skulle komme opp med ideer om oljen skulle ta slutt en dag. Og min gruppe kom opp med solcellepanel veier, og kom på tredje plass! WHEII


Slenger meg et par selfiés fra dagen 

Dere må gjerne like facebooksiden min her, og caseapp sin facebookside her. Da blir vi hæppi! Vinneren trekkes om ikke lenge.

Q - Er du med??
Heia, dere! I går mottok jeg et minikjøleskap fra coolstuff.no. Jeg valgte kjøleskapet (boksen) i hvit, i og med at det passer til alt! Boksen er supersøt og liten, og er plass til sånn seks cola bokser eller noen deilige boller. Syntes den er helt genial siden den er såpass liten - for den tar nesten ikke noe plass. Og i tillegg til det, kan man ha den i bilen. Det følger med ledning man kan putte i sigarettenneren, og det er jo helt great! 

Jeg bor jo på internat, så det er helt supert å ha et såpass lite søtt kjøleskap hvor man kan legge småting oppi. Om man ønsker å ha pålegg for eksempel, er det fint plass til det. Og det er jo smart til internatet om man ikke orker å stå opp til frokost, eller om man skal på en lang biltur. Er helt perfekt til å plugge inn i bilen, på båten, på hytta, eller kanskje plassere på skrivebordet eller nattbordet?


Søte Yvonne i bakgrunnen

Det BESTE med hele minikjøleskapet er at du kan velge om du vil ha varme eller kulde! Kanskje du har kjøpt noen boller du helst ville ha litt varme, da er det bare å fyre på med varme i boksen, og vips! Så har du varme boller og et varmeskap. Hva er vell smartere enn et kjøle og varmeskap? 

Du finner det geniale minikjøleskapet HER! Klikk deg inn da vell og les mer om det! Kanskje du selv ender opp med en ny gjenstand på rommet eller i huset?

Q - Kunne du tenkt deg dette?
Heihei!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, fikk jeg et supersøtt rosa polaroid kamera av mamma og pappa til bursdagen. ÅÅH, elsker det!! Fikk testet det ut når jeg feiret på Lørdag (eller Celin og pappa fikk testet det ut, i og med at jeg ble med på bildene, hehe!). Hadde ønsket meg et slikt kamera lenge, så ble utrolig glad da jeg fikk det! Og spesielt siden det var babyrosa, noe som er så herlig! Gleder meg allerede til å bruke det når jeg skal til Amsterdam med klassen og språkreise til Malta. Og selvfølgelig kosebilder med familie og venner.Er så utrolig gøy å skrive på bildene i tillegg - sånn om man skriver ned dato og sted eller hva man har gjort. Kanskje bare et inspirerende ord også. Er moro å se tilbake på slike bilder, og spesielt det å henge dem opp!Q - Har du polaroid kamera?
Hei dere! I går ble jeg 18!! (WHAAT!?) Og jeg startet feiringen med venner på Lørdag, noe som skikkelig gøy! Vi startet dagen med noe god mat og dans. Og etter selve bursdagen dro jeg og noen andre venner til Farsund på Uptown - for her skulle vi på neon og glow party! De åpnet ikke før 00:00, noe som passet helt ypperlig - i og med at jeg ikke fyllte 18 før på søndagen, AKKURAT når de åpnet! haha. 

Så smart som jeg var i løpet av kvelden, gikk jeg ut på verandaen som var full av haggel, og tok en liten sving - det endte med en forstuet lilletå, og Søndagen startet med et legebesøk.Som jeg nevnte ovenfor startet Søndagen med et legebesøk, noe som gikk veldig bra! Hadde forstuet lilletåa, men var heldigvis ikke brekt. Ikke lenge etter dette, fikk vi masse folk til familieselskap for meg og lillesøsteren min som fyller år nå snart! Det var utrolig koselig, og vi hadde god mat og dessert - og godt selskap!

Fikk utrolig masse fint begge dagene - fikk blant annet en cardigan, supersøtt nattøy, polaroid kamera(!!), godteri, gavekort osv. Og det BESTE av alt, var at så mange kunne komme i bursdagen både Lørdag og Søndag-Kunne ikke fått en bedre feiring! Hadde en sinnsykt bra kveld med amazing folk!! Og Søndagen var også veldig koselig! Når jeg kom tilbake på skolen fikk jeg låne et par krykker også, noe som gjør at det er litt bedre å gå - selv om det er veldig tungt å gå med krykker da.. Menmen!

Q - Hva syntes dere om bildene?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits