Heisann! Har dere hatt en super vinterferie (eller kanskje dere ikke har hatt ferie enda)? For det har iallfall denne tutta! Jeg fikk jobbet litt p Selands blomster, hvor jeg skal bli lrling til hsten - noe som blir kjempegy! Jeg var ogs en tur p Eikerapen med mamma, pappa og Christina. Vi var utrolig heldige med vret den dagen vi var p slalm, og det gjr at dagen blir helt perfekt! Var deilig st p salm igjen, og det gyeste var at Christina ogs sto, og det er jo superkoselig vre flere enn n i bakken. 

Ellers har det vrt sol og fint vr hele ferien omtrent, og jeg har vrt med bde familien og vennene, spiste digg pizza p Jonas B, spiste masse sjokolade og annet usunt og kost meg max! N er det heller ikke lenge til pskeferien, det er kun tre uker til - eller to uker for min del, i og med at jeg skal ut i praksis uken fr pske. Gleder meg allerede, og har flere planer! Planene mine kommer i senere innlegg, s flg med! Hihi♥♥
Ja.. Ganske chill! I skrivende stund sitter jeg (eller sover) på bussen on my way home. Skal sitte her i fem timer! Tar egentlig fire timer, men vi har alltid et 45 minutters stopp i Kristiansand, og en buss bruker alltid lengre tid enn om jeg hadde kjørt bil. Men det er ganske chill å sitte i buss, for jeg sover mesteparten av tiden, også ser jeg litt på film - og da går tiden fort! Hjemover til Lyngdal er det heldigvis mye motorveier, og da blir jeg ikke så kvalm - for har en tendens til å bli veldig fort kvalm i både buss og bil.. Spesielt på svingete veier.Ha en fin dag, folkens! Og kos dere masse i ferien om dere tar vinterferie nå!
Hei! Så tilbake på bilder fra 2015 her om dagen, og fant mange forskjellige antrekk fra begynnelsen av 2015 - og da tenkte jeg det kunne være moro med et lite tilbakeblikk på fem antrekk jeg før har lagt ut på bloggen! Elsker å se tilbake på eldre bilder for å se om jeg har forandret meg, noe jeg faktisk har (ikke mye, men litt!). Jeg har for eksempel annerledes bryn enn hva jeg har på disse bildene. Sånn utenom det, er det ikke så mye annet!


Genser ONLY  Jakke H&M  Bukse (?)  Veske Tyrkia  Sko Shoeday


Genser ONLY  Jakke Blendshe  Strømper H&M  Sko Shoeday


Genser ONLY  Skjerf Cubus  Bukse (?)


Topp Bikbok  Skjørt Kvickly i Danmark  Sko Eshoes


Genser Bilka i Danmark  Bukse VERO MODA  Jakke (?) Sko Europris


Genser VERO MODA  Bukse (?) Sko Eshoes

I dag er planen å vaske hele rommet, og skifte på sengen. I og med at ferien begynner i morgen etter skolen, er det digg å forlate rommet helt ryddig og rent. Og det beste er å legge seg nydusjet i rent sengetøy! Haha, har sikkert nevnt det er par ganger eller tre, men det er helt fantastisk! Ellers skal jeg også pakke i kofferten, og slik at jeg ikke glemmer det jeg må huske å ta med, pleier jeg å skrive en pakkeliste og stryke ut etterhvert som den og den tingen er nedpakket. Gleder meg utrolig masse til å reise hjem og treffe familien og vennene mine igjen! 

Q - Hva syntes dere? 
 
Heihei! Først av alt vil jeg bare minne dere på rabattkoden CINDY20 som dere kan bruke på caseapp.no frem til 20.februar! 

Ellers tenkte å vise dere hvordan jeg farger brynene mine! Jeg orker ikke det å måtte tegne på dem hver eneste dag, det gjør ikke noe å tegne dem litt, men når brynene begynner å bli så lyse at man ikke ser dem, og det er veldig vanskelig å tegne etter formen, da er det på tide å farge det opp igjen! Det er ikke så lenge siden jeg lærte å farge dem selv, jeg pleide egentlig å la frisøren, mamma eller storesøsteren min gjøre det, men fant fort ut at det var veldig lett å gjøre det på egen hånd! Og om man gjør det selv, blir det iallfall slik man ønsker det.

Jeg går til frisøren og vokser brynene iblant, og da tar jeg likegodt farge i tillegg. Men sist gang jeg var å vokste brynene mine, ble det såpass fin form at jeg passer på å nappe bort nye småhår som vokser rundt den formen jeg har, og farger dem så fort jeg ser at hårene begynner å bli ganske lyse igjen.Denne er fra Lindex, men kan helt sikkert kjøpes i andre butikker som blant annet i noen parfymerier. Denne typen finnes også for å farge vipper, noe som er helt genialt! Spesielt om man skal til syden og ikke bruker noe spesielt med sminke, da er det bare å stå opp og gå rett ned til stranden. Jeg elsker det å farge både bryn og vipper rett før jeg drar til syden og evt når det er sommer her i Norge, for da slipper jeg å tenke på det at jeg må sminke meg før kvelden. Kan godt være jeg tar på litt ekstra maskara og øyenskygge, men ellers har jeg ikke på noe annet.FØR:

UNDER:

Jeg pleier å klemme ut ca 2 cm kolokrem i blandingsskålen som følger med, og ca 10 dråper av hydrogenperoksid-tuben. Antall dråper er avhengig av hvilken konsistens og farge man ønsker. På pakken står det at man skal ha i ca 5-10 dråper. Dette blander jeg i den lille skålen med en plastpinne som følger med, og bruker den samme plastpinnen til å påføre kremen. Dette lar jeg virke i 20-30 minutter, så er det bare å vaske det av. Det står at man skal la det virke i 5-20 minutter, men jeg lar det ofte være på lengre fordi jeg ønsker en sterkere farge. 

ETTER:

Visst dere skal teste dette ut, og opplever at fargen er kommet utenfor der du ikke vil det skal være, er et lite tips å blande kull og vann, og tørke det bort med en fuktig klut. Dette funker helt supert!

Q - Har dere prøvd ut denne typen?

 

Dette er da i min veske! Nå som jeg snart skal begynne med kjøretimer osv, har jeg ofte med førerkortboka på tur. iPaden er genial om jeg vil se på filmer eller serier, og de andre småtingene er ting jeg ofte bruker, og har derfor dette med meg rundt. Sånn utenom de produktene det er bildet av, har jeg selvfølgelig alltid med mobilen og bankkortet rundt! Noen av dere som bærer med noen av de samme tingene?

Ellers i dag har jeg vært en tur i Tønsberg med Solveig for å kjøpe inn bruksvarer. Man blir ofte tom for ditten og datten, og da har man ikke noe annet valg enn å kjøpe inn nytt.. Nå nærmer det seg også vinterferie - vi har ferie hele neste uke, noe som blir digg! Jeg skal jobbe en del når jeg kommer hjem, men jeg skal også være masse med familie og venner, også skal jeg stå på slalom en dag (WII!). Når har dere ferie? Og hva skal du eventuelt gjøre?

Ha en fin Tirsdag, dere!
Hei, dere!

I dag tenkte jeg vise dere dekselet til iPhonen min fra caseapp.no. Og ikke glem koden CINDY20 som gir deg 20% rabatt p alt inne p caseapp! Dekslene er utrolig fine, og p iPhonen er dekselet spass stort at om du mister den i bakken, treffer ikke skjermen gulvet- og det elsker jeg! Knappene p siden og p toppen er ogs spass enkle og lette at du nesten ikke trenger vre borti for at de virker. DIGG!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P bildet ser dere min beste venninne, Johanna♥ Hun flyttet samtidig som jeg flyttet, og har ikke sett henne siden i fjord hst.. Det er sinnsykt lenge, og jeg savner henne vanvittig! Men satser p at jeg fr sett henne snart, noe vi kommer til gjre!

♥SNAKKES♥
Frst av alt.. GOD MORSDAG OG HAPPY VALENTINES DAY! Jeg kommer til tilbringe dagen p rommet med grinefilmer og cola zero. Ville mer enn gjerne vknet opp og laget frokost til min gode mamma, men siden jeg ikke hadde mulighet til det i dag, ringte jeg henne istedenfor. Mamma og pappa var jo hos meg Fredags kveld p foreldrefesten, og Lrdag morgen. Og da ble det litt for liten tid til bli med hjem, skulle jo ha dratt allerede i dag igjen. Men vi feiret morsdag bde Fredag og Lrdags morgen vi! Dessuten l vi p en sinnsykt fint hotell i Sandefjord, og hadde den gode frokosten!

M bare f sagt hvor utrolig nydelig vr det er i dag (sol, sn, frost)! Og da mtte jo Cindy ta seg en tur ut - Lise ble ogs med. Det var utrolig friskt og herlig, og kinnene lyste opp med rdfargen hahha.. Jeg elsker g tur, og er ofte snn at man ikke orker akkurat idet man sitter ser p serie eller dovner seg i sofaen, men nr man frst er ute, er det helt fantastisk! S jeg anbefaler dere alle komme dere opp av bde senga og sofaen for ta en frisk tur ut! You will not regret.

Her fr dere et bildedryss fra helgen:


Dere m kose dere masse resten av dagen med bde familien og kanskje kjresten? Og ikke minst, nyt det herlige vret!

KLEMZ
Hei, dere! I dag har jeg vrt p praksis, noe som gikk noks bra! Har hatt en del vondt i ryggen, s slet litt med den.. Men ellers i dag er det foreldrefest her p skolen, s n gleder jeg meg masse til mamma og pappa kommer! Vi skal nemlig ligge p hotell etter foreldrefesten, og finne p noe gy p Lrdag - WII!

Her har dere et unblogged outift fra Tirsdag:


Hair everywhere


Topp Carlings Cardigan Cubus Bukse Levis Sko Urban Klokke gaveVi blogges! Ha en fin helg♥
Hei alle sammen! Noen som er spente p hvem som er vinneren av giveawayen jeg hadde i forrige uke, der du kunne vinne et selvdesignet deksel? Jeg har gledet meg til trekke vinneren, og n har jeg kommet frem til en vinner! Og den heldige personen som vant, er CHRISTINA! Gratulerer s masse! Du vil snart motta en mail. Vinneren ble trukket via random.org. Menjeg har en gladnyhet til alle dere som ikke vant, og til alle dere andre som leser bloggen min - jeg har nemlig vrt s heldig at jeg har ftt en rabattkode p 20% til dere! Koden varer frem til 20. februar - s det er bare bestille i vei med denne koden: CINDY20

I gr mottok jeg ogs et iPhone og mac deksel jeg hadde bestilt p caseapp.no- og er superfornyd! I dette innlegget fr dere sett mac dekselet, og iPhone dekselet kommer jeg til vise dere litt senere, s gled dere!

Caseapp.no er en kjent nettside, og utrolig mange bruker den. Det jeg digger med siden, er det at vi kan designe deksler med egne bilder. De har ogs bilder som allerede er ferdig, og det er veldig greit om man ikke vil eller orker lage et eget. Kvaliteten p produktene er superbra, og holder godt p! Ellers p caseapp kan man designe deksler til forskjellige merker, som: iPhone, mac, samsung.. Ta en titt du ogs, og ikke glem bruk rabattkoden CINDY20!

H ELSK!

Har dere lagt merke til min nye header og endring i design? Gode Sara Har fikset dette for meg, og hun lager ogs gratis headere! Dere finner henne p facebook HER. Kunne ikke blitt mer fornyd!

Q - Har dere vrt innom Caseapp?
Hei! Da var vi kommet til Onsdag, og i dag tenkte jeg vise dere mine favoritter innen sminke! Har mange favoritter, men tok med det jeg bruker n for tiden, og som er mine favoritter n. Kanskje dere liker noe av det samme?

Mascara: Mascara er noe jeg bare m ha. Jeg gr ikke ut blandt folk uten mascara - snn utenom nr jeg henger med venner hjemme eller bare er rundt familie. Fler meg s mye mer fresh med litt farge p vippene!

yenbryns gele: Dette gjr susen for brynene! Geleen holder hrene p plass, og former brynene p en god og lett mte. Akkurat den p bildet er fra merket ELF, men akkurat n bruker jeg en fra Loreal - de er like gode begge to. Jeg pfrer gjerne geleen fr jeg tegner p brynene og etter jeg har tegnet dem. Og det gjr jeg kun fordi jeg syntes det blir et finere resultat.

Focus and fix - bryn: Hva skulle jeg gjort uten dette.. Snn nr fargen p brynene begynner bli lysere, er det helt genialt kunne tegne p dem med enten blyant eller kost. Jeg bruker settet fra Makeup revolution, der denne inneholder tre forskjellige brun farger og yenbryn gele.

Bahama mama: Denne er helt ELSK! Du kan bruke den til bde bronzer og pudder. Fargen er ganske mrk, noe som er veldig smart, i og med at den varer mye lengre for man pfrer ikke s mye da. Man blender det fint ut, og den gir gode resultater! Anbefales for dere som lurer p om den er bra!

Foundation: Dette er vell noe mange av oss jenter tenker er et must? Spesielt om vinteren.Face sculptor: Akkurat den p bildet er fra merket IsaDora, og er brukt veldig mye fra min side (noe som synes p bildet). Den inneholder Bronzer, Highlighter og Blush - tre ting i ett! Det er helt supert!

Highlighter:Dette gir en st og bra effekt, og lyser opp!

Q - Hvilke sminkeprodukter er dine favoritter?
Noe mange av oss mennesker ikke legger s mye merke til, og ikke bruker i dag, er gjenbruk. Det er et enormt kjpepress rundt utrolig mange, spesielt blant ungdommer. Ungdommer vil gjerne se freshe ut med splitter nye klr, sko, smykker, sminke osv fra det og det merket. Men noe som er supersmart og mye billigere, er det selge og kjpe brukt. Du kan finne alt fra helt nye ting til eldre ting. Du finner ogs mange ting i forskjellige merker - og som kan se helt nytt ut. Tenk p alt det brukbare vi kaster, og som noen andre kunne hatt bruk for og lyst p! Her snakker vi klr, elektronikk, mbler, sportsutstyr.. Alt. Gjenbruk er fint for miljet, men er ogs fint for bde selger og kjper som kvitter seg med det. Man tjener litt penger p det og en fr noe fint igjen for det.Jeg har testet ut denne kule nye appen! appen heterKaupang, hvor du enkelt kan kjpe og selge produkter i nrheten eller lengre bort. Det er helt gratis legge ut produkter og kjpe andre ting, og i tillegg til det er appen gratis, og det liker vi! Appen fikk over 3000 brukere allerede frste dagen den kom ut i Norge! Nr du kommer inn p appen, kan du velge forskjellige kategorier, og helt enkelt velge hvor mange kilometer du nsker finne produkter. Kaupang har laget en genial video s vi helt enkelt kan forst hvordan alt gjres, og videoen finner du her. Appen viser frem til ting p en enkel mte som alle vil forst, selv jeg forstod den med en gang! (hehe, for jeg kan jo vre litt smblond noen ganger.. ) Jeg har allerede funnet mye forskjellig jeg kunne tenke meg - du finner absolutt alt her! Jeg bestemte meg for selge et hvitt fint armbnd, som er brukt snn en gang eller noe. Og det var vanvittig enkelt sette noe for salg - man bare tar et bildet og legger til pris og beskrivelse. Man kan ogs dele innlegget p facebook.

De som nsker kjpe produktet tar kontakt med deg via appen, noe som er digg! Man slipper alt styret med ta bildet, overfre til PC og sjekke mail hele tiden. P Kaupang har du alt p samme sted, og er en lett og behagelig netthandel. Hper denne appen kan vre med bidra til mer gjenbruk i samfunnet, jeg skal iallfall vre aktiv! Dere finner appen i appstore, men dere kan ogs sjekke dem ut p facebook her. Og visst du lurer p noe, kan du sende melding til dem p facebook. De svarers fort de kan!

Og akkurat n kan dere vinne en weekendtur for 2 til London! Det eneste du trenger gjre er laste ned appen og tagge noen venner i kommentarfeltet p facebooksiden deres her. Du finner innlegget med bla litt nedover. Det hadde vell absolutt ikke gjort noe med en liten ferietur for 2? Dette fristet iallfall veldig masse fra min side!

Q - Har dere lastet ned appen?

#Kaupang #EnklereLokaltGjenbruk
Hei, dere! Er det flere enn meg som ofte sliter med hva man skal blogge om? Kom over bloggen til Caroline Maria der hun hadde skrevet en liste med ting blogge om - hun hadde funnet ideene p weheartit, og da tenkte jeg dele den med dere! Jeg sliter ofte med finne ut hva jeg kan blogge om hver dag, s ble superhappy nr jeg fant denne smarte listen! Hper dere fr noen gode tanker og ideer bak disse dere ogs!

1. Dine favoritter p instagram - alle liker se inspo brukere, og brukere du selv kunne tenke deg flge. Du kan ogs lage et "insta lately" innlegg fra din egen konto.

2. En typisk dag i livet ditt - Hva gjr du p en vanlig hverdag?

3. Beste kostyme du vet om! Snn til karneval, tema fest, halloween, julebukk osv.

4. Sminkeprodukter du ikke kan leve uten. Legg inn bilder av favoritt sminken din som du absolutt M ha.

5. Hva inspirerer deg? (Eksempel moteblogger, magasiner, bker, weheartit)

6. Din dag i bilder eller en liten video. Det samme med hele uken.7. Dine favoritt sanger. Legg inn link eller skriv opp tittelen p dine favoritt sanger - da gir du ogs tips til andre.

8. Dine favorittbutikker shoppe i - enten p nett eller real life.

9. Del ditt flaueste og kleineste yeblikk, kanskje du har flere forskjellige ting?

10. Det siste som fikk deg til grte, smile, le.

11. Anbefaling av iPhone apper og eventuellt spill.

12. En film som beskriver deg og andre filmanbefalinger.

13. Din bucket list (Eks: fr 2016 er over, fr og etter jeg fyller 18, before i die osv)

14. En opplevelse som var amazing! Eller en verre opplevelse.

15. Fortell om ditt frste kyss eller kjrlighet. Dette ELSKER vi jenter hre om.16. Den dagen du startet blogge. Hva var det du tenkte?

17. 10 ting leserne ikke vet om deg, eller 10 ting du elske og hater.

18. Hva du er avhengig av, og evt hvorfor.

19. Dine favoritt kjoler, topper, sko, smykker.

20. Lag en liste med dine favoritt sitater. Er alltid gy se nye og inspirerende sitater her og der.

21. Lag en DIY - do it yourself.

22. Sesongens favoritter.

23. Ditt beste ferieminne eller andre herlige minner.

24. Hva som irriterer deg mest.

25. Din favoritt blogg denne uken eller mneden.

26. Beskriv den siste konserten du var p. Hvordan var den? Skjedde det noe spesielt?

27. Din nskeliste.

28. Sprsmlsrunder. Svar med tekst eller video.

29. Din favoritt frokost, middag, kveldsmat.

30. (og til sist) skriv ned ting som gjr deg glad.

Gjerne lik om du fikk noen ideer!
Hei, dere!Ikke glem konkurransen jeg har pgende, hvor du kan vinne et gavekort p selvdesignet deksel! Du finner konkurransen HER.

Sunday funday - i dag blir det slappe av etter en lang og veldig bra dag i gr, og se p film og serie. Visst dere har noen gode filmanbefalinger og kanskje noen gode nettsider se serier p, bring it on! Flger med p s mange forskjellige serier samtidig, s har hvertfall alltid noe se p♥♥

Tenkte vise dere noen herlige tulipaner jeg fikk for en stund siden. Jeg har praksis i en snittavdeling i et hagesenter her ved gjennestad, og jeg er s heldig at jeg ofte fr med meg hjem blomster som kanskje er kommet litt for langt, eller som ikke passer til rstiden. Jeg har ogs ftt tatt med meg hjem buketter jeg har laget, noe som er S gy! Blomster er s fint, og lukter utrolig godt! Iallfall de fleste. Er ogs veldig glad i forskjellige farger satt sammen til en bukett, det gjr s mye ut av seg. Helt enkle farger er ogs veldig fint, i og med at det passer til alt.I dag er det jo fastelavens Sndag! Men det ble ikke noe boller p oss.. S det skulle vi ta en annen dag. S det blir en liten fastelavens dag i uka som kommer for oss, noe som blir digg!

Q - Skal dere kose dere med boller i dag?

Krllz on point

Hei, dere! I dag har jeg vrt i Sandefjord med ei venninne, noe som var veldig koselig! Hadde ftt mail av Kitchn og Vita at jeg kunne hente en bursdagsgave p butikken, s tok sjansen til hente det nr jeg frst var i byen. Jeg fikk et cemo krydder (taco), og en harmoni leppepomade. Helt supert! Er s gy med slikt som det, og er ikke minst skikkelig koselig!

Q - Hva har du gjot s langt i dag?
Hei! H, digg at det er helg n! Er s deilig slappe av og sove lenge. Det verste med hele skolen er det st opp s sykt tidlig! haha.. Flere enn meg som kjenner seg igjen p den? Men uansett! I gr var det s nydelig vr, og da mtte jo Cindy ut ta noen bilder. Elsker sol - s gleder meg sykt til sommeren! Og sola gjr ogs det at bildene blir s fine, og det er jo helt supert♥

Here you have the outfit:


Genser og bukse Bik bok Skjerf VERO MODA Smykke gaveSte Victoria som fotograf!

GOD HELG FOLKENS!
Hei folkens! Noen av dere som kunne tenke dere et gratis selvdesignet deksel til enten mobilen, PC eller nettbrettet? Da er det bare lese videre! I samarbeid med caseapp.no fr jeg nemlig dele ut et gavekort til en heldig vinner av dere som deltar!! Jeg har selv bestilt et selvdesignet deksel til mobilen og macen, s n gleder jeg meg bare til f det i posten!

Det eneste dum gjre for delta, er like eller dele dette innlegget ved trykke p liker knappen nede til venstre i slutten av innlegget. Skriv ogs e-mailen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Om du er den heldige vinneren og ikke har skrevet e-mailen i kommentarfeltet, fr jeg ikke kontaktet deg, og m dessverre finne en ny vinner. Og visst du ikke har facebook, hadde det vrt supert om du delte et bildet p instagram. LYKKE TIL!

Og ellers i dag har jeg s langt bare vrt p skolen. Vi har hatt innovasjons camp, hvor vi var forskjellige grupper som skulle komme opp med ideer om oljen skulle ta slutt en dag. Og min gruppe kom opp med solcellepanel veier, og kom p tredje plass! WHEII


Slenger meg et par selfis fra dagen

Dere m gjerne like facebooksiden min her, og caseapp sin facebookside her. Da blir vi hppi! Vinneren trekkes om ikke lenge.

Q - Er du med??
Heia, dere! I gr mottok jeg et minikjleskap fra coolstuff.no. Jeg valgte kjleskapet (boksen) i hvit, i og med at det passer til alt! Boksen er superst og liten, og er plass til snn seks cola bokser eller noen deilige boller. Syntes den er helt genial siden den er spass liten - for den tar nesten ikke noe plass. Og i tillegg til det, kan man ha den i bilen. Det flger med ledning man kan putte i sigarettenneren, og det er jo helt great!

Jeg bor jo p internat, s det er helt supert ha et spass lite stt kjleskap hvor man kan legge smting oppi. Om man nsker ha plegg for eksempel, er det fint plass til det. Og det er jo smart til internatet om man ikke orker st opp til frokost, eller om man skal p en lang biltur. Er helt perfekt til plugge inn i bilen, p bten, p hytta, eller kanskje plassere p skrivebordet eller nattbordet?


Ste Yvonne i bakgrunnen

Det BESTE med hele minikjleskapet er at du kan velge om du vil ha varme eller kulde! Kanskje du har kjpt noen boller du helst ville ha litt varme, da er det bare fyre p med varme i boksen, og vips! S har du varme boller og et varmeskap. Hva er vell smartere enn et kjle og varmeskap?

Du finner det geniale minikjleskapet HER! Klikk deg inn da vell og les mer om det! Kanskje du selv ender opp med en ny gjenstand p rommet eller i huset?

Q - Kunne du tenkt deg dette?
Heihei!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, fikk jeg et superstt rosa polaroid kamera av mamma og pappa til bursdagen. H, elsker det!! Fikk testet det ut nr jeg feiret p Lrdag (eller Celin og pappa fikk testet det ut, i og med at jeg ble med p bildene, hehe!). Hadde nsket meg et slikt kamera lenge, s ble utrolig glad da jeg fikk det! Og spesielt siden det var babyrosa, noe som er s herlig! Gleder meg allerede til bruke det nr jeg skal til Amsterdam med klassen og sprkreise til Malta. Og selvflgelig kosebilder med familie og venner.Er s utrolig gy skrive p bildene i tillegg - snn om man skriver ned dato og sted eller hva man har gjort. Kanskje bare et inspirerende ord ogs. Er moro se tilbake p slike bilder, og spesielt det henge dem opp!Q - Har du polaroid kamera?
Hei dere! I gr ble jeg 18!! (WHAAT!?) Og jeg startet feiringen med venner p Lrdag, noe som skikkelig gy! Vi startet dagen med noe god mat og dans. Og etter selve bursdagen dro jeg og noen andre venner til Farsund p Uptown - for her skulle vi p neon og glow party! De pnet ikke fr 00:00, noe som passet helt ypperlig - i og med at jeg ikke fyllte 18 fr p sndagen, AKKURAT nr de pnet! haha.

S smart som jeg var i lpet av kvelden, gikk jeg ut p verandaen som var full av haggel, og tok en liten sving - det endte med en forstuet lillet, og Sndagen startet med et legebesk.Som jeg nevnte ovenfor startet Sndagen med et legebesk, noe som gikk veldig bra! Hadde forstuet lilleta, men var heldigvis ikke brekt. Ikke lenge etter dette, fikk vi masse folk til familieselskap for meg og lillessteren min som fyller r n snart! Det var utrolig koselig, og vi hadde god mat og dessert - og godt selskap!

Fikk utrolig masse fint begge dagene - fikk blant annet en cardigan, superstt natty, polaroid kamera(!!), godteri, gavekort osv. Og det BESTE av alt, var at s mange kunne komme i bursdagen bde Lrdag og Sndag-Kunne ikke ftt en bedre feiring! Hadde en sinnsykt bra kveld med amazing folk!! Og Sndagen var ogs veldig koselig! Nr jeg kom tilbake p skolen fikk jeg lne et par krykker ogs, noe som gjr at det er litt bedre g - selv om det er veldig tungt g med krykker da.. Menmen!

Q - Hva syntes dere om bildene?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lilleb og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men ogs en del om mote. Jeg har blogget i noen r n, og elsker det fortsatt. Flg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014Kategorier


Anbefaling Antrekk Blogg Bloggvideo Blomster DIY Fashion favoritter Hairstyles Hverdag Innkjp Inspirasjon Konkurranse Linkerunde Oppskrift Samarbeid Sminke Sprsml Stjel stilen Tanker og flelser Tips Turer WantsSk i bloggen
Linker


blogg.no F din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen m avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger p
blogg.no og annonser p bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktr for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits