Heisann dere! I går natt kom jeg hjem fra en herlig tur i Danmark. Vi reiste ned på Tirsdagen, og sov på et superfint hotell i Skagen. Vi koste oss masse, og spiste god mat. Vi var på en italiensk restaurant på Tirsdagen, noe som var helt herlig! Jeg bestilte pannekaker med is, og var utrolig godt! På Onsdagen gikk hele dagen på Bilka. Her har de fått Starbucks! Ååh, det er jo bare digg! Elsker "chocolate frappuchino" - så den anbefalr jeg dere å prøve! Du kan få den med kaffe eller uten, men syntes den er best med litt kaffe smak i. Litt shopping ble det selvfølgelig også, kommer til å vise dere hva jeg kjøpte i et annet innlegg.

På Mandag var jeg på Jonas B. med to av mine venninner. Dette var utrolig koselig. Jeg elsker å gå ut med venner, og bare snakke i vei og kose oss max! Jeg hadde Nachos med ost på toppen, noe som er sinnsykt godt! Pleier å lage dette hjemme og av og til - superenkelt og deilicious!


Fine Jelena
Silje sin "fabulous mini-pizza"

-Cindy!
//Sponset innlegg

Halloo! Noen av dere som er glad i å lese magasiner? Da er Det Nye å anbefale! Jeg bare elsker dette magasinet, og er definert favoritten min. Det jeg liker så godt med akkurat dette, er det at de har så mye forskjellig innhold. De har mye mote tips, herlige skjønnhets tips, og ikke minst historier om kjendiser og bloggere. Det Nye har en del personer som jobber her, og de har alle forskjellige oppgaver. De har blant annet en person som svarer på lesernes spørsmål. Det er mange som har forskjellige ting de sliter med, og da kan de spørre denne personen. Det kan hende at flere sliter med det samme, og da får de også et svar til det. Er helt genialt! 

Kanskje du er en person som liker å vinne og delta i konkurranser? Det Nye har alltid en konkurranse for hvert nytt magasin, og det er super fine premier! I det nyeste magasinet (som du ser på bildene) kan du vinne flotte smykker fra dyrberg/kern til en verdi av 9000kr, Og de trekker hele 4 vinnere! Dette må man jo bare bli med i!

Du finner flere fristelser i magasinet, som for eksempel tips til å få vakker vinterhud. Her finner du også produkter som blir anbefalt av kjente bloggere og andre folk. Man får så utrolig masse inspirasjon og ideer fra Det Nye. 

Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu´s for kun kr 199 (+ porto kr 49  for gaven). Dere finner tilbudet her. Toalettmappen fra Lulu´s kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!


Heia! Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt noen spørsmålsrunde, så tenkte det var på tide! Men denne gangen skal min venninne, Andrea, svare på spørsmålene. Så fyr løs med spørsmål til henne, så lager jeg et blogginnlegg med alle svarene fra henne! Så et par andre blogger som også gjorde slikt, og det er jo egentlig veldig moro! Er ofte gøyere det, enn når jeg svarer på alle. Et spørsmål kan være for eksempel; Hva liker Cindy av mat? Hvordan ble du og Cindy venner? Så det er spørsmål om meg til henne. Skjønner dere pointet?

Q - Har dere noen spørsmål å fyre løs med? 


Heia dere! I går var siste skoledag før vinterferie, noe som er helt fantastisk! Midt i timen gikk jeg og en venninne til sentrum for å shoppe. Det var nemlig posesalg på Hos Gwen - 500kr for en pose med klær! Var maks ti plagg, og da tok jeg selvfølgelig det! hahaVar et av de beste posesalgene jeg har vært på. Jeg føler at når det er posesalg, er det bare kjedelige klær.. Men dette var veldig bra! Fikk kjøpt meg en trenings tights inni dette til og med.

Når det var på tide å dra hjem, gikk jeg også å hentet en pakke fra eshoes.no Hadde bestilt et par lave grå converse, og de fikk jeg i går! Tok bare et par dager fra jeg bestilte dem, til jeg fikk dem. Bare ELSKER når pakkene kommer så fort!

Q - Liker du shopping?
Heia! Takk for de gode ideene i går! Blir så glad når dere kommenterer og hjelper til, hadde det ikke vært for dere, hadde jeg heller ikke blogget. Så takk! Var en som kom opp med et forslag om å lage flere videoer, og det kan jeg gjerne! Høres det greit ut??

Endelig er det fredag! Og når skolen er ferdig i dag, har vi vinterferie! Har gledet meg lenge nå, og kjenner at jeg er langt inne i feriemodus allerede. Er utrolig trøtt og sliten når jeg må stå opp fordi vekkerklokka ringer, så skal bli helt fantastisk å skru den av, og bare sove så lenge jeg vil! Ellers i dag skal jeg kanskje bowle med venner. Hva er deres planer for dagen?

Jeg har en del sminke fra makeuprevolution.no, og jeg elsker det! Så jeg tenkte å anbefale et palette med superfreshe farger! Er du glad i sterke og/eller svake farger? Da er dette det perfekte palette for deg! Jeg har testet ut alle fargene, og for å vise dere fargene på en grei måte, farget jeg hele armen! haha.. Alt for dere! Bildet er nederst i innlegget.Kunne du tenke deg dette? Da får du kjøpt der HER.Q - Likte dere palettet?
 

Heia dere! Dette innlegget er tidsinnstilt, i og med at jeg akkurat nå mest sannsynlig renner på slalom. Vi er nemlig på tur til Eikerapen med hele skolen. Elsker å stå på ski, så det var helt supert! Har dratt med meg music angelen som jeg skal ha i lomma på skibuksa, så vi alle kan høre på musikk ned bakken! hehe..

Jeg begynner å gå litt tom for ideer om hva jeg kan blogge om, og tenkte derfor at jeg kunne spørre dere om hva dere ønsker å lese? Legg veldig gjerne igjen en kommentar med tips til hva jeg kan blogge om, og som kan være gøy å lese! Er jo sykt kjedelig å bare legge ut noe for å blogge.. Ser så mye bedre ut når du har planer og ideer klare.


Bildet fra sommeeerr

Q - Har du noen forslag?
Hei snuppiser! For et vær det er i dag! Det har dusk regnet i hele dag, noe som er sykt kjipt! Dette er et vær du blir trøtt og sliten av, og ender opp med å ligge på sofaen med TV´en på, og godteriet ved siden av. WOW, slapp og usunn gitt.. I like it! Det er skikkelig herlig å ta noen dager hvor du bare slapper av, og da er regnfulle dager perfekte for det! Tar gjerne et digg bad i boblebadet og ser på serier. Og legger selvfølgelig på en ansiktsmaske. Hva finner dere på å gjøre på slike dager?

Nå har jeg hatt bloggen i over et år, og det har blitt en del antrekks bilder. Så jeg tenkte å finne noen bilder gjennom 2014. Har mange flere bilder enn hva jeg legger ut her, men de andre ligger i noen minnebrikker. På de første bildene ser jeg mye ned, og smiler med munnen igjen. Det er fordi jeg hadde tannregulering, noe som så helt grusomt ut! Så da var dette en måte å skjule det litt på haha!

Fra en årstid til en annen! Det er iallfall ikke vaskelig å se at det går fra sommer og utover. Av å se på disse bildene, merker jeg at jeg blir helt gal av kulden, og bare lengter så sykt etter sommeren! Noen som har samme følelse? Er så digg å kle på seg lette klær, og gå med lave sko eller barføtt. Savner iallfall det å legge seg på stranden og bade! Aahhr.. Får vell bare vente og glede meg til den tid, hihi!

Q - Hva syntes dere om antrekkene?
Hei hei! Noen av dere som bruker blush? Istedenfor å ha en hel haug med enkeltvise pakker med blush, kan du få kjøpt dette herlige palette på Makeuprevolution.no. De har forskjellige farger, så du finner helt sikkert et du faller for. Akkurat dette palette er med lyse farger, noe som er veldig fint! For dere som ikke har hørt om denne nettsiden, er det en utrolig billig side med sminke, og masse av det er i god kvalitet. Iallfall det jeg har, og det er ikke litt!

Jeg har ikke testet ut alle fargene, men av de jeg prøvde, så de fine ut. Fikk du ikke lyst på dette selv?? Syntes fargene blomstrer, og er utrolig søte! Den lyseste fargen syntes jeg passer best som highlighter, i og med at den er veldig lys. Men er fint til blush å, det pynter opp litt mer enn en vanlig farge.

Q - Hva syntes dere?

Hei fininger! Noen som hadde en fin helg? Det hadde iallfall jeg! Startet helga med å spise på Jonas B. med søteste Johanna. Vi hadde begge to hjemmelaget brownies med is og sjokoladesaus.. EH YUM!

På Lørdagen var det å stå opp tidlig for å stelle seg og rekke bussen til Eikerapen. Reiste på tur med MOT. Vi var en gjeng venner, og hadde det sinnsykt gøy! Noen rant på snowboard, mens andre rant på slalom (blant annet meg). Jeg elsker å stå på slalom, selv om det blir noen fall her og der, men det må man nesten regne med haha! Spiste alt for mye godteri å... Men det var jo Lørdag! OG valentines day! Etter at vi var kommet hjem var jeg en liten tur hos tante og hadde pizza, før jeg kjørte avgårde igjen for å være med venner. Var en KANON bra dag!

På Søndagen var det fastelaven, så da var det selvfølgelig boller å tygge på. Vi var på besøk hos noen i familien, hvor vi feiret bursdagen til en, og hadde masse gode kaloribomber! hihi.. Nærmere kvelden var jeg på kino med Silje å så fifty shades of grey. Som jeg nevnte, hadde jeg hørt mye dumt om denne filmen, men må si at den var veldig bra! Så jeg kan anbefale dere å se den. Har du sett den?

-Cindy
Vinneren av konkurransen jeg hadde, ble Tuva! Gratulerer så masse! Jeg trakk vinneren via random.org, så var helt tilfeldig!

Inni de ukene jeg ikke blogget, var vi i dåp til mitt kjære søskenbarn. Vi var en stor gjeng, og var utrolig koselig! Elsker å tilbringe tid sammen med venner og familie. Det var god stemning hele dagen, og mye latter og smil. Var en perfekt dag! Bare elsker all den gode maten i dåp eller andre spesielle anledninger, og ikke minst alle kakene! Ååh, det er så digg!


Fine lillesøter


Tante, onkel, og mitt nye søskenbaaarn


Godgjengen detta her
Haha, har en rå familie!


Søte søskenbarnene mine


Simen til høyre, et av mine søskenbarn

Her er det iallfall ikke vanskelig å se at vi var en stor god gjeng! For noen flotte mennesker!-Cindy
♥ ♥ 
Heisann! Noen av dere som er glad i klær? Det er iallfall jeg! Noe jeg tror mange av dere har fått med dere haha.. Jeg oppdaget nettsiden Members.com, og fant så utrolig masse fint! Det er alltid noe på tilbud, og det er ikke snakk om LITT på tilbud, men MYE! De har klær til både jenter og gutter, kvinner og menn. De selger spennende tilbehør, klær og gave pakninger - forelsket meg i omtrent alle gavepakningene de hadde her! Denne nettsiden er kun for medlemmer, så om du er medlem får du bestille som du vil. Du finner utrolig fine kjoler fra 50 kr. og oppover! Kanskje du er heldig og får kjoler for under 50 kr. også.

KUNNE DU TENKE DEG Å BLI MELDEM? KLIKK DEG INN HER, OG FYLL UT MED NAVN OG E-POST, DET ER HELT GRATIS! OG JEG KAN GARANTERE DERE AT DERE IKKE VIL ANGRE. Er blitt helt forelsket i nettsiden, og har ikke angret ett sekund for at jeg meldte meg inn her. Jeg bladde gjennom kjoler for under 200 kr, og fant blant annet kjoler fra Nelly.com som er helt utsolgt der.


Disse kjolene koster under 200 kr. Er ikke det latterlig billig? Men de er på tilbud, så skynd deg inn for å bestille disse herlige kjolene før det er for sent.


Var ikke disse jakkene fine?? Falt pladask for dem alle, spesielt den gode bamse jakken helt til høyre.
Linken til nettsiden finner du øverst i innlegget, eller så kan du bare trykke på et av bildene. Husk å fylle inn det lille skjemaet!

Q - Er du medlem, eller skal du melde deg inn?
1. Gre håret jevnlig. For å unngå floker er det lurt å gre håret jevnlig. Helst med en solid kam, og ikke vanlig hårbørste. Men det funker det å! Dersom du gjør dette noen ganger om dagen vil du unngå å få floker. Den enkleste måten å fjerne en floke på, dersom du allerede har fått en, er å ta litt om gangen, og å begynne nederst å gre forsiktig oppover. Da vil du unngå at det gjør vondt, og det vil også gå raskere.

2. Ikke legg deg med vått hår. Håret har lettest for å bli slitt når det er vått. Det knekker fortere, og du bør unngå å gre håret når det er fuktig. Det er også lurt å unngå å føne håret når det er nydusjet og klissvått. Dersom du legger deg med vått hår er det altså lett å skade håret. Gi det litt tid til å lufttørke. Har du slitt og skadet hår vil det floke seg mer.

3. Test ut en hårkur. En hårkur kan hjelpe mot flokete hår. Det samme gjelder balsam. Balsam vil også gjøre det enklere å gre igjennom det etterpå.

4. Flett håret om kvelden. Hvor irriterende er det ikke å våkne opp om morgenen med flokete hår, og måtte bruke lang tid på å stå å gre håret?? Dersom du fletter håret før du legger deg om kvelden unngår du floker. Dersom du vil unngå at håret blir bølgete av flettene kan du flette en helt løs flette.

5. Stuss håret. Jo lenger hår du har, jo lettere får du floker. Har du langt hår er det anbefalt å stusse tuppene hver andre måned. Håret blir mye friskere, og det vil se finere ut. Flisere tupper floker seg lett!

6. Skjerf og lue. Dersom det er mye vind er det lurt å ha på lue. Da holder håret seg på plass. Unngå derimot å ha håret under et skjerf. Skjerfet tover håret og lager de verste flokene. Hvis det er kaldt ute, og du er nødt til å bruke skjerf, anbefales det å ha strikk i håret. Jeg selv bruker mye skjerf, men passer på å "sjekke" håret ved å gre gjennom med fingrene. 

7. Putetrekk. Det har faktisk noe å si for håret hva slags putetrekk du har. Et silkeputetrekk vil hjelpe deg å holde håret fritt for floker gjennom natten.

8. Ha balsam i floken. Sliter du med å få ut en floke, smør den inn med balsam og vent to minutter før du prøver å gre igjen.

Q - Fikk du noen gode tips?

Hei hei! Da var det Torsdag, og vi var ett steg nærmere helgen. Gleder meg utrolig masse! På Lørdag skal jeg på skitur til Eikerapen med MOT - wii ♥ Blir utrolig bra! På Søndag skal jeg på kino å se fifty shades of grey, noe jeg tror blir spennende! har hørt mye om denne filmen, der mange klager og slikt.. Så blir spennende å se hvordan den er. Skal du se den? 

Her har dere dagens outfit:

Topp Hos Gwen - VERO MODA  Bukse H&M  Sko Shoeday - her  Veske Rhodos  DW Klokke Retro

Akkurat på det bildet over, kom blitzen på kameraet på hahha..Q - hva syntes dere?
Heisann! Noen som har vært innom eshoes.no? Det er utrolig mange fine sko, så det kan være veldig vanskelig å velge ut kun noen favoritter, hehe! Nettsiden har kommet med UGG Australia, noe som er helt supert! Dette er ordentlige sko, og du får god kvalitet. Du kan få kjøpt både høye og lave UGG, og du kan til og med finne tøfler i dette merket. Om det ønskes, kan du også kjøpe hansker og andre små ting. "UGG Australia henvender seg til forbrukere som verdsetter luksus og komfort. Kun det aller fineste skinn, semsket og selvfølgelig ekte lammeskinn brukes i våre produkter. UGG Australia er den største leverandøren av førsteklasses saueskinn i verden" -®UGG Australia. Klikk deg inn her for å komme direkte til UGGsene.


Brune lave UGG her  Svarte lave UGG her  Glitter UGG her

Du finner også mange andre sko her. De har flere forskjellige merker, som blant annet Dr. Martens, Converse og New Balance. Det er alltid gode tilbud her, og du finner merke sko mye billigere enn hva du må betale på butikker. De koster like mye som i butikken, men det er omtrent alltid tilbud på dem. Du gjør iallfall et godt kupp med å handle her! Fant mange sko jeg virkelig falt for! Så regner med at et par av disse står i skohylla om ikke lenge til. Om du melder deg inn i nyhetsbrevet til nettsiden, er du med i trekningen av et gavekort på hele 2000 kr! Det hadde vell ikke gjort noe å vinne det?? Da er det bare å skrive inn e-mailen din! Og du finner det lille skjemaet med å klikke deg inn på nettsiden.Grå og hvit New Balance her  Grå søte New Balance  her Grå og svart Converse Auckland Racer her  Hvite simple sko her  Rosa Vans her  Hvite lave Converse her

Dr. Martens med svart for her  Dr. Martens med hvitt for her  Korte Dr. Martens her

Svarte støvletter her  Svarte/brune kule støvletter her  Svarte kule høyhælte støvletter her

Hva syntes dere om eshoes?

IKKE GLEM GIVEAWAYEN! KLIKK DEG INN HER FOR Å DELTA
Hola! På Torsdag i forrige uke var jeg inne på Studio Bliss og tok på vippe extensions. Jeg hadde bursdag den 31. Januar, så jeg brukte bursdags pengene på dette - noe jeg har ønsket meg utrolig lenge, så var virkelig verdt hver krone. Kunne ikke vært mer fornøyd. Jobben som er gjort med vippene er utrolig bra! Du kan ikke se at det er festet på falske vipper en gang. Noe av det beste med vippe extensions, er det at jeg slipper å bruke maskara. Jeg bruker til vanlig maskara på vippene under øyet, men jeg har bare droppet det, for det er noe jeg ikke trenger. Så når jeg står opp på morgenen nå for tiden, er det å smøre på noe brunkrem, dæsje på med litt pudder, rouge og highlighter. Har også en liten kost jeg børster vippene med om de ligger litt i kryss og tvers (kosten fikk jeg med fra Studio Bliss).


Jeg tok bildene i går, i og med at jeg glemte å ta bilder rett etter behandlingen. Så fikk heller ikke tatt noe "før" bildet.. Men dere får iallfall sett resultatet! Har også mistet noen få av de nye vippene, men det er ikke noe du legger noe spesielt merke til. Du kan så og si gå med de nye vippene i 4-5 uker, før du må ta påfyll igjen. Bare ELSKER å gå til Studio Bliss! De har den beste stolen med varme i - det er så jeg holder på å sovne, haha! Har noen av dere vippe extensions, eller ønsker det?
Hva syntes dere?

-Cindy!
AVSLUTTET

Heisann alle søte! Jeg føler jeg ikke har gjort annet enn å unskyldt meg for at jeg ikke er en flink blogger.. Jeg liker godt å blogge! Men har vært veldig travelt i det siste, og har blitt en del sene kvelder, slik at jeg ikke orker å blogge.. Men skal virkelig prøve å bli bedre! Og for å gjøre "opp for meg" tenkte jeg å ha en liten giveaway for dere! Wheei♥ Delta gjennom Facebook:
1. Lik facebook siden min HER
2. Like/dele dette innlegget ved å trykke på Lik/del knappen, som du finner til venstre nederst i innlegget.
3. Legg igjen e-mailen din i kommentarfeltet, slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.

Delta gjennom Instagram:
1. Følge brukeren min @cindyllb 
2. Reposte det bildet jeg har lagt ut på Instagram, og tag #cindyllbgiveaway @cindyllb - kan være smart å ikke ha en privat bruker, for om du er privat, kan ikke jeg se bildet du har postet.
3. Legg igjen e-mailen i kommentarfeltetLYKKE TIL!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits