Hellu!

I dag var jeg oppe i fem-tiden! fikk ikke sovet noe lenge, men det gjør ingenting, fordi vi skulle til Danmark. Jeg pleier vanligvis å kvikne til etter hvert, hvertfall når det er noe jeg er spent på og gleder meg til! Etter at jeg kommer av fergen, skal jeg rett til en venninne i Kristiansand og være der til Mandag, blir gøy!

Hva syntes dere om antrekket?   
Heii dere! Noen som har vært inne på nettsiden Rettetang.no? Visst dere ikke har, burde dere det! Akkurat nå har de tilbud på Mini Rettetanger og Tangle Teezer. Noen som liker det? og kanskje har behov for en ny børste eller rettetang? Ta en titt her vell! Du finner mye fornuftig på denne siden, ting som man har bruk for. Mange bruker rettetang, krølltang eller bølgetang, og her finner du masse utvalg. Andre pleier vanligvis å greie håret hver dag, og da er en Tangle Teezer perfekt! de er behagelige og greie ut floker med, selvfølgelig gjør det litt vondt om du er hårsår, men er herlig etterhvert.

Hvit Mini Rettetang // Rosa Mini Rettetang

Gold Tangle Teezer Compact // Silver Tangle Teezer Compact

Har noen av dere vært innom denne nettsiden?
Hei alle sammen! Dette var siste dagen på skolen før en uke med vinterferie, den siste dagen på skolen er egentlig på Fredag, men da reiser jeg til Danmark. Gleder meg masse! ENDELIG VINTERFERIE!! Jeg kommer til å merke at jeg kan sove mye lengre enn jeg vanligvis kan. Ellers i dag, var vi kantine-jentene på Jonas B. i skoletiden for å snakke sammen. Da gadde vi også noe koos å spise, det var herlig!

 også har jeg tent på duftelys for å få en herlig lukt på rommet. Jeg liker at når folk kommer inn på rommet, kjenner de en godgod lukt! for det gjør iallefall jeg. Disse røde stearinlysene er såå gode, de lukter av jordbær og milkshake!Bare på disse bildene, kan dere se tre ugler. Jeg skal legge inn bilder av rommet mitt en dag, vil dere det?? og da får dere se enda flere ugler. Elsker dem, de er utrolig søte! MINNER OGSÅ OM LINKERUNDEN! ER FORTSATT TID TIL Å BLI MED, TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGINNLEGGET.
Hollaa! I dag var det et fantastisk vær! Egentlig ikke.. Bare regn! ååh, blir lei av å ha det samme været dag etter dag. Vi i tiende klasse må vente på busser som ikke går før kvart over tre på onsdager, fordi åttende og niende klasse har valgfag, så de er på skolen til klokken tre. Og siden vi allerede måtte vente, gikk meg, SIlje og Rebekka til Alleen. Både meg og Silje fikk veldig lyst på noe søtt! så da måtte vi ha en liten sjokolade hver, det er jo noens bursdag en plass i verden hver dag, og da kan jeg spise så mye godteri jeg vil uten at noen andre enn meg selv kan si noe. Hahah..

Som noen av dere vet, elsker jeg smykker og alt annet dill. Jeg kjøper for mange smykker, og det samme med øredobber. Men jeg finner alltid noe nytt jeg forelsker meg i! Noen som kjenner seg igjen??

Elsker denne kule barten jeg fikk av Tomine til jul! Den er perfekt, fordi jeg har utrolig mange øredobber, så det er alltid greit å få dem en plass som det faktisk ser fint ut, og ikke rotete.

Dette er ikke alt jeg har engang, jeg har også litt i en sminkeboks jeg har ståendes på benken min.. LOVE IT!
Noen andre som er smykkedilla?
Hei! I dag kjørte jeg til skolen med firehjuleren min, var litt sol i dag faktisk! Og da jeg skulle hjem, stoppet den helt opp bare noen minutter fra der jeg bor..  ååh, det er virkelig kjedelig! men vi har noen herlige naboer, som var så snille å hjalp til. Så jeg kom meg fint hjem. 

Jeg tenkte å sette i gang en  linkerunde for dere. Det gir meg både inspirasjon og kanskje jeg hjelper noen andre med at flere legger merke til bloggen deres. Egentlig skal dere ikke gjøre noe særlig for å være med, men jeg har en liten oppgave dere må gjøre:

-Trykk HER for å komme til et tidligere blogginnlegg jeg la ut (salg på Sheinside.com) Og når dere kommer inn, trykker dere på det som er markert trykk HER. det er altså linken til Sheinside nettsiden, og dere må klikke på linken VIA min blogg. Håper dere er ærlige!
-Skriv bloggadressen din, og når dere har gjort punkt 1, skriver dere FERDIG eller det dere vil i kommentarfeltet.

Jeg trekker vinneren om noen dager, så følg med! Noen som vil være med??Ha en fin dag videre! 
Hei hei! 

Lørdag til Søndag var vi over ti venner på hyttetur. Dette var en uforglemmelig helg, vi hadde det utrolig morro! Først på Lørdag ble jeg med til hytta for å stelle i stand. Meg og Christine bakte Red Velvet Cupcakes og laget Taco, synes det var veldig koselig å være med opp før alle de andre skulle komme. På kvelden så vi The uninvited, det sier vell det meste om hvilken sjanger det er? SCARY! Vi hadde ikke litt godteri heller.. Både Chips, smågodt, brus og noen hadde te. Suuperkoselig! 
Elsker Taco! noen andre som gjør det??Ogsåå hadde vi en utrolig morsom lek! Man kan si det med ett ord: VÅTT! Vi ble ikke litt blaute heller.. Men det var heldigvis bare vann. Takk til de flinke jentene som kom med vitsene ♥ Hahha.. 

På Søndag hadde Christine laget til en godgod frokost, både stekte baguetter og eggeomelett, NAM. Skjønne Ingeborg som hadde klippet ut hjerteservietter til hver av oss, supercute!


YAM! 

Det er veldig koselig på tur med venner, enig? Og tusen takk Christine, som stelte i stand alt dette, du er flink!
Hallo! jeg har utrolig mange favoritt produkter, men tror ikke jeg skal legge inn absolutt alle. Så da valgte jeg ut noen ting, og kom opp til disse:


Fra Sephora

Denne bodylotionen er herlig! den lukter både av bringebær og jordbær, kunne stått leenge bare å luktet på den!


Kan kjøpes i klesbutikker

Disse mascaraene forlenger vippene dine, du trenger ikke mye, før du ser at du har på mascara og at vippene dine er litt lengre. Det er perfekt at vippene kan "vokse" litt mer enn det de allerede er! det er omtrent ikke forskjell på disse to, men liker de begge allikevel.


Leppestift fra Gosh: Vita // Essie neglelakk: Vita

Denne leppestiften er herlig. Den er ikke for mørk, og ikke for lys. Akkurat perfekt ♥ den sitter også utorlig lenge på! Essie neglelakken er nydelig, spesielt om sommeren, men passer til alle årstider og antrekk.


Fra Lindex

Passer veldig fint til alle årstider og antrekk. Essie har også tykke koster, noe som gjør det mye enklere å få det på. Du slipper å ta på mange lag over hverandre, så det er veldig greit!


Mythic Oil: Grønestad Hårdesign // I love... strawberries & milkshake: Lindex

Denne oljen er veldig god, jeg er virkelig fornøyd med denne. Jeg kan ikke greie håret på morgenen, for da ser håret veldig bustete ut.. Men løsningen på det, er å bruke denne oljen! Brukes også på andre slitte steder i håret. Bodylotionen lukter søtt, blanding av jordbær og milkshake som det står på boksen. Love it  
Hva er deres favoritter?
Hei dere! Har dere lagt merke til min nye header og det nye desginet? Headeren er laget av min venninne Christine Hansen, hun er veldig flink! synes at den ble utrolig fin, og jeg vet hvem jeg skal spørre hver gang jeg ønsker en ny igjen, eheh.. Designet er laget av en som heter Tonje, hun er også veldig flink. Jeg har fått herlig hjelp av Tomine og Emma til å sette inn både designet og headeren, for dette får ikke jeg til.. Så tusen takk, dere er gode!
Hva synes dere? 
God morgen alle sammen!  Tenkte jeg ville legge ut en post for dere før jeg dro, Vi skal på hyttetur med mange av vennene mine, det blir kanongøy! Vi skal overnatte på en hytte til i morgen, og jeg skal være med å stelle i stand, lage mat og bake. Måtte pakke med meg noen ansiktsmasker, fordi det elsker jeg, huden blir såå glatt etterpå! Jeg har også med meg kosebukse og noen fantastiske sokker. Gleder meg masse!

Denne parfymen er himmelsk! den lukter såå godt!!

Hva skal dere i dag? 
Heii folkens! 

Jeg tenkte å vise dere en plass hvor du kan kjøpe veldig fine klær! det er en engelsk nettbutikk, og de har utrolig mye fint! Visst jeg kunne, ville jeg gjerne hatt omtrent alle klærne de har der! Trykk HER for å komme til selve siden.


Stripete kjole HER // Lyse rosa kjole HER // Popcorn genser HER // Genser med kors på HER 


Svart vinterjakke med pelshette HER // Svart vinterkåpe HER // Dongerid vest med blonder HER // Vinter vest HER


Dongerid shorts HER // Svart shorts HER // Svarte og gråe bukser HER

ACCECORIES


Smykke nr.1 HER // Smykke nr.2 HER // Armbånd med kors HER // glitter armbånd HER // Belte med sløyfe HER // Sminkekoster med veske HER

Har noen av dere kjøpt noe her?
Hei dere! 

Beklager at jeg ikke blogget i går, men jeg hadde for mye å gjøre. Først da jeg kom hjem, gjorde jeg lekser, etter det, øvde jeg til RLE-prøven vi hadde i dag, Ååh! er glad vi er ferdig med den, den var ikke veldig vanskelig, men det tar mye av fritiden din å øve til prøver, pluss at det er kjedelig. Jeg var også i bursdag, så tenkte å vise dere antrekket! så her er det: 

 I dag begynte det å snø! jeg vil helst slippe mer av det, men det er jo fint, så meg og lillesøsteren min tok sjansen på å ha en liten fotoshoot ♥ Bildene ble vi begge to veldig fornøyde med, selv om på mange av bildene, hadde snøen kommet i veien fremfor ansiktet.. Men vi hadde mange fine bilder, så det var ikke noe stort problem. 
Jeg måtte også ha en bitteliten fotoshoot av hunden min Chanel, som jeg eelsker ♥ NYDELIG ER HUN! 
Hva syntes dere om bildene?
Heii! ååh, jeg har hatt mye uflaks i dag.. Først da jeg våknet, og hadde tenkt til å kjøre til skolen på firehjuleren min, så jeg at det regnet, så da ble det bussen. Og når vi skulle spise på skolen, klarer jeg å søle, flinke meg!  Vi skal ha matteprøve i morra, og RLE-prøve på Torsdag, må også tenke på leksene.. STRESS! Men nok om det, jeg har ellers hatt en super dag! Jeg fikk den beste yoghurten med på skolen, oreo-yoghurt. den er knallgod, anbefaler dere å smake den om dere ikke allerede har det. 

Etter å ha gått i regnværet hjemover etter skolen, fikk vi en herlig god varm middag! og etterpå var jeg innom weheartit, og koste meg med verdens beste kjeks! som ikke er så altfor usunne heller! Følg meg gjerne på weheartit, bare søk opp Cindy Lillebø, så finner du meg nok Hva har dere gjort i dag? 
Hei! Legger til en "New in" post, kjøpte dette for noen dager siden og er allerede forelsket i det! ♥ 

Essie er favoritt neglelakken min, jeg har også en lilla, og er veldig glad i dem. Kostene er tykke, så du trenger ikke ta over lakken flere ganger. Perfect! Rosa er favorittfargen, den er sommerslig og søt, så derfor måtte jeg ha den fargen også.

Jeg har noen Gosh hårprodukuter, og har ikke før hatt en leppestift i det merket, så da ville jeg teste det ut, og denne fargen er nydelig! Jeg anbefaler dere å teste ut dette merket, jeg er iallefall veldig fornøyd med det!


Rosa Essie neglelakk: Vita // Gosh leppestift: Vita

Jeg tenkte å legge ut en post med noen favoritt produkter, er dere interessert i det??
Hei der alle sammen!

Beklager at jeg ikke har blogget i helga, men vi har vært på hyttetur på eikerapen. Vi ankom hytta på fredagen, og da hadde mamma bakt en herlig og utrolig skjønn kake til pappa siden det var valentine's day, den var faarlig god! ♥ Vi hadde også noen søte og gode cupcakes. På Lørdag var planen at vi skulle opp i bakken for å renne, men da vi våknet og tittet ut av vinduet, regnet det utrolig mye! så vi var inne og koste oss med litt snacks, og var litt utenfor hytta for å få litt frisk luft. Var også herlig med en varm kopp kakao etter å ha vært ute i kulda.I dag hadde vi en god,god frokost før vi gikk opp i bakken for å renne. Vi hadde sol! men uheldigvis var det litt over middels mye vind, så vi fikk ikke renne fra toppen av. Men det gjorde ingenting, vi hadde blåst av banen allikevell.. 

Jeg har kost meg masse i helga sammen med familien min som jeg elsker utrolig høyt 
Hva har dere andre gjort? 
Heioghå dere! 

Ååh, happy day! I dag ble jeg kjørt til Mandal, for å prøve meg på moped teorien, og tipp hva? jeg klarte den! Det kunne ikke ha gått bedre, jeg fikk 5 feil av maksimalt 5 feil, noe jeg er utrolig stolt over. 

Ellers i dag, er det jo Valentine's day, jeg har ingen å feire den med, utenom den herlige familien min. Så til alle dere andre som har en klærlighet, happy valentine! Jeg har vært med på å lage en gave, jeg hjalp pappaen min med å sette sammen en bukett, laget et lite kort og dekorerte den. Så det var jo gøy da! 

Så er jeg ferdig pakket, og klar til å dra på skitur til Eikerapen i hele helga, noe som vil bli veldig gøy! gleder meg masse. Nå må jeg løpe, og dere får kos dere masse i helga! Hade 
Hola! 

I dag med en gang jeg kom hjem, satt jeg meg ned og øvde for moped-teorien. Jeg er veldig lei av å øve, så tar avertil en tur innom Weheartit, Facebook og Instagram. Men visst man skal lære, må man øve, så det gjør jeg absolutt! Det er ikke lett, du skal kunne utrolig mye, og er vanskelig å huske på alt. Bak i boka, er det bilder av mange skilt, og det står hvilke skilt det er, men uansett så er det mange jeg ikke har sett engang. Men jeg holder troen oppe for meg selv, og håper jeg klarer den når jeg skal prøve meg på lappen en dag. Ellers i dag, testet jeg ut et redigeringsprogram, og det funket bra! Resultatet ble slik som du ser over.
Hei!

Nå nærmer helga seg, og jeg gleder meg virkelig. Vi skal på skitur til Eikerapen, elsker å renne på slalom! Så kan derfor være jeg ikke skriver noe i helga, men skal prøve. Tirsdag i forrige uke, var vi i klassen på Bortelid, Selv om det var så tåkete oppi bakken at vi ikke så noen ting, og følte oss fremover, var det knallgøy! 

Dette smykket er super fint, og er veldig glad i det. Blomster og bling, det passer meg. Jeg har kanskje ikke nevnt det, men jeg jobber i en blomsterbutikk, og vil videre bli en blomsterdekoratør. Elsker blomster, og det å kunne slippe fri kreativiteten din på dekorasjoner. Hva syntes dere om smykket?
Hei dere, I dag på skolen fikk vi muffinser, ååh, de var så gode! Vi har noen gang snille lærere iblandt også. OG ENDELIG litt fint vær! Sola tittet litt frem mellom skyene, herlig! vi har hatt regn og gråe dager lenge, så det var på tide at sola kom litt frem. Merker godt at man blir enda trøttere på regnfulle og gråe dager, og ikke minst, så tidlig vi må stå opp for å dra på skolen, men det må gjøres det også.

Ville vise dere denne super søte frisyren min søster laget på meg, hun er kjempegod! dette er en av mange andre frisyrer hun har laget, jeg legger mest sannsynlig ut flere bilder etterhvert! søtt??
Heii! I dag når jeg endelig kom hjem etter skolen (begynner å bli littegrann skolelei nå merker jeg), fikk vi en herlig god middag Etter mat lekte jeg mini fotograf, og fotograferte søsteren min (Celin) og kjæresten hennes. Jeg elsker å ta bilder, og må si at bildene ble veldig fine!

Litt senere kjørte vi Celin til senteret hvor det er en bussholderplass, fordi hun måtte hjem igjen. Kjipt at hun ikke er hjemme hele tiden, menmen.. Da er det ekstra gøy når jeg ser henne igjen! Jeg var igjen sammen mamma på jobb, og som jeg nevnte tidligere, elsker jeg å handle, så det å være en plass med butikker rundt seg, er ikke alltid like greit. Men jeg liker jo det jeg kjøper, så da er det ok. 


Sko: Eurosko // Foundation, pudder og sminkekost: Vita 

Hva har dere funnet på i dag? 

 
Hei der! Idag er det morsdag Så da vil jeg gratulere så mye med dagen kjære mamma, jeg er veldig glad i deg! Jeg og min søster Celin, dekket spisebordet med det meste utvalg til frokost, kjempegodt! Jeg kjøpte også en liten morsdags presang, så den stod på spisetallerkenen da hun satt seg ned ved bordet.

Senere på dagen dro vi i bursdagsselskap til mitt søskenbarn som ble 1 år, supersøt! Der hadde vi desserten, altså kaker og brus, noe som er farlig godt! Jeg hadde en liten fotoshoot med mitt andre søskenbarn på 3 år, hun er herlig, den prinsessa hun er  Hun hadde pyntet muffinsene, ååh, så skjønne de var, hun var kjempeflink!

Vi har kost oss masse i dag, jeg har en fantastisk familie, og aner ikke hva jeg kunne ha gjort uten dem!
Hvordan har deres dag vært? 
God ettermiddag alle sammen! Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra når klassen var i Polen. Det var en ubeskrivelig tur, vi fikk oppleve flere ting samtidig, vi var både i Danmrak, Polen, og Tyskland. Selv om vi kjørte i mange flere timer, var bussturene gøye, vi spilte musikk, vi hadde mye og snakke om, og vi fikk sove ut litt.

En av de gøyeste opplevelsene vi var på, var i saltgruva i Krakow. Og her, var alt laget av salt, til og med gulv og vegger. Jeg dro fingeren over på veggen, og smakte på det, det var som det vi har over på maten. Heldigvis er salt helt rent, så det at vi smakte på det, gjorde ingenting, det rensker seg selv rett etterpå. Det var hele 800 trappetrinn nedover i saltgruva! det føltes som om vi aldri kom nedover.. Tenk når vi skulle opp igjen? Vi slapp det, vi fikk heldigvis lov til å ta heis.  

Byen i Krakow, var utrolig stor, vi fikk tre eller fire timer til å shoppe på, men det gikk alt for fort, jeg kunne gjerne hatt noen timer til visst det var opp til meg. Da vi først kom til byen, gikk jeg, Bente Marie og Tonje på Yummy restaurant, utrolig billig, og ikke minst, knallgod mat! Vi var heldige, fordi i tillegg til at prisene var lave, fikk vi 25% rabatt, det kunne ikke blitt bedre. Etterpå gikk vi rundt i byen, og videre til et stort senter, det var vell på 4 etasjer! der fant vi flere av vennene våre, og  gikk sammen med dem. vi hadde ikke lang tid der, så vi hadde en liten speed shopping, som jeg vil kalle det. Når vi måtte dra, skulle meg og Ingrid opp til neste etasje, for å kjøpe oss en milkshake hver, men da vi skulle finne den inngangen vi gikk inn i, gikk vi oss nesten vill, det forteller hvor stort dette senteret var? Men ingen problem, vi fant frem til slutt. Midt i byen, istedenfor Taxi, kunne vi sittet i hest og kjerre, ååh! De hestene var utrolig søte, og fint pyntet! på hotellet vi var på, hadde de som jobbet der, dekket bord og pyntet stolene såå fint! Bare det i seg selv, var utrolig koselig. Da vi var i Berlin, kjørte vi forbi Berlin-muren, det var ikke mye igjen av den, men en strekning var muren hel! Vi fikk det fineste hotell rommet! det lå midt i Berlin. Da vi først kom inn, stod vi i en smal gang, til venstre lå det et rom med en dobbelt seng, og videre innover var det et litt større rom, med en stor dobbelt seng, en TV, og et skap. der sov meg og Milica. Synd at vi måtte opp klokka 06:00, avertil 07.00, fordi den senga var himmelsk! DEN utsikten vi hadde, vi så rett på byen. Berlin er ikke akkurat liten heller. Vi spiste på Hard Rock Cafe, fantastisk mat. Og senere gikk vi rundt i byen, Her fikk vi mange timer til å gå rundt på, noe som var helt perfekt! Etter maten, passerte vi en brudekjole butikk, ååh, dere skulle ha sett alle de nydelige kjolene! Vi tok Taxi til Primark, og det er en av mine favorittbutikker, det er veldig billig, og de har utrolig mye klær og pynt. Dette er da resultatet fra alt jeg hadde handlet på en uke, lite? hehe.. Man kan si at jeg er littegrann shoppe gal, men jeg kan ikke noe for det, jeg elsker det! Jeg valgte å ikke legge inn noen bilder fra døds-leirene, fordi jeg selv vil ikke ha slikt som minne, jeg tok heller ikke mange bilder der. Men jeg anbefaler folk å dra på denne turen, det er en tur man aldri kommer til å glemme.
Hva syntes dere om bildene, og har noen av dere vært i Tyskland, Polen? 
Hei dere!

I dag var jeg på skolen, dagen går som regelt alltid fort på fredagene, fordi vi har to skoletimer matte, to skoletimer norsk, og de to siste timene, har vi gym. og idag hadde vi Sumba med Tomine, det var kjempe gøy! Etter skolen, ryddet jeg rommet, og støvsugde, det trengs noen dager. Jeg satt på TV'en klokka 16:00 som jeg pleier, fordi jeg følger med på Home and Away, men selvfølgelig har OL tatt over den kanalen, Ååh! det er veldig irriterendes.. Men da får jeg bare glede meg til Mandag igjen. Det er endelig Fredag, og det betyr HELG! Endelig, så kan jeg sove litt lengre, og ikke måtte bli våknet klokka ti på halv åtte.. Gleder meg masse til morsdag på søndag, og bursdagsselskap til mitt lille søte søskenbarn som er blitt 1 år.

 Fikk denne Lulu's toalett-veska til bursdagen min, har ønsket meg en slik lenge, og nå har jeg den endelig. Så tusen takk Karoline, Connie og Ingrid! Ikke minst, så elsker jeg rosa, så denne var perfekt og supersøt!

Herlig størresle, er fint plass til sminken, er også tre rom i, noe som gjør at jeg får plass til det lille ekstra. Noen andre som har Lulu's ?
Hey! dagen i dag har vært ganske morro, utenom at jeg er trøtt hele tiden. Ååh, det er helt forferdelig å bare ville sove! Men det er alltid gøy når jeg er rundt vennene mine, de får meg til å smile og le. Da kvikner jeg til!

Etter at jeg kom hjem fra skolen, satt jeg meg ned forran TV som vanlig, utenom leksene. Jeg ser fast på Home and Away, ååh, elsker den serien! Det går hver dag, Mandag-Fredag, 2 episoder hver dag. Perfekt! Ser noen av dere på Home and Away?


Hadde den gode frokosten, toast med blåbær, og et glass herlig appelsinjuice. Vil si at dette er min favorittfrokost, det er så godt! 
Dere må ha en fantastisk dag videre, og kose dere mye! 
Hei dere! I dag har jeg vært på besøk hos beste Silje, vi koste oss med en liten fotoshoot og biljard spilling. Har ikke skrevet noen innlegg før nå fordi jeg ikke har vært hjemme. Men bedre sent enn aldri! Så, dette er da meg, selfie som man sier. Jeg bruker dette Sony kameraet til bildene jeg legger ut, utenom kameraet, bruker jeg samsung galaxy s3 mini. 
Hva har dere søtinger gjort i dag?
Hei alle sammen! Jeg måtte bare vise dere disse skoene, de minner meg om Katy Perry, så jeg valgte å kalle dem for det. Elsker dem! Syntes da at det passet å lage et hjerte med skolissene. Det er ikke mange som velger å ha blåe sko, men som man sier: Blått er rått! Det er jo gøy å ha noe som ikke alle andre har.

Hva syntes dere? 
Heihei 

Først av alt vil jeg si litt om hvem jeg er. Jeg har hatt en annen blogg, men ville starte på nytt igjen. Jeg heter Cindy, er fra Lyngdal, og ble 16 år den 31.Januar. Jeg ville lage en blogg, fordi jeg liker å ha noe å gjøre, vise inspirasjon til andre, og kanskje noen vil synes at det er spennende å lese. Jeg håper dere vil like bloggen! 

Som sagt, så ble jeg 16 år på fredag, den 31.Januar, endelig 16! Jeg feiret bursdagen min med mine venner på torsdagen dagen før jeg hadde bursdag, og vi koste oss masse! Vi så film, spiste Nachos, Sjokoladekake, Cupcakes, Chips og selvfølgelig litt smågodt.Jeg er ufattelig glad i disse menneskene! Jeg aner ikke hva jeg kunne ha gjort uten de, de både stiller opp for meg, hører på meg, og ikke minst, de er mine venner! LoveYou to the moon and back 

 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits