Hola! I går vasket jeg hele rommet, skifta på senga og vasket klær. Noe av det beste jeg vet er et rent rom med digg lukt, nyskifta på senga - og ikke minst nydusja! EELSK!! Kjenner du deg igjen? Men ellers er det vanlig skole på gang, og akkurat nå holder vi på med brudearbeid. Er alltid like spennende med akkurat det temaet, i og med at det er noe jeg kommer til å lage mye av frem i tiden. Begynner jo som lærling nå til høsten, og det gleder jeg meg til! Er ganske lei av skole nå, så blir deilig å gjøre noe annet enn fag hver dag.

Her får dere dagens outfit: 

Topp H&M  Bukse gave  Skjerf VERO MODA  Sko Footway  Cardigan Bik bok  Klokke og smykke gave

HA EN FIN DAG VIDERE FOLKENS! 
Heiia! Har dere vært noe innom Expert i det siste? For visst du ikke har det, klikk deg inn her og finn deg noe fint! Expert har masse fint, og her finner du blant annet mange forskjellige typer kameraer, rettetenger, krøllstaver osv.. De har også salg på en del utvalgte produkter. Jeg fant mye fint! Noe dere kan se på bildene under. Jeg har et speilreflekskamera fra Canon, noe som har mye av det samme innholdet som i et Nikon speilreflekskamera - og jeg er veldig fornøyd med det! Bildene blir bra kvalitet, og man kan justere til mange forskjellige innstillinger og farger. Så om du lurer på hva slags kamera du skal ha, vil jeg anbefale et slikt! Ellers har de også speilreflekskamera i mindre typer, og som også skal være ganske bra. Svart Nikon speilreflekskamera her  Hvitt Canon kamera her  Sølvfarget Nikon kamera her


Blå bluetooth høyttaler her  hvit her  rosa her  Svart dab radio m/bluetooth her  lyseblå her  hvit her

Var det ikke mange fine høyttalere vell? Og det beste av alt, er at alle er på tilbud! Kanskje du skal i bursdag en dag om ikke lenge til, da kan disse være veldig fine i gave! Og de øverste høyttalerne er heller ikke så dyre. Sjekk også ut det elektriske fra Babyliss rett under teksten:

 

 

 

Babyliss krølltang her  Hårføner her  Rettetang her

Q - Hva syntes dere om produktene?


Hei alle i hopa! Har dere det fint? For det har hvertfall jeg! Nå nærmer det seg snart helg igjen, og da er det tid for bursdagsfeiring. Jeg blir nemlig 18!! Gleder meg utrolig masse til å feire dagen med både gode venner og familie. Og spesielt det at jeg faktisk fyller 18! hehe

Men over til overskften; Slenger med noen wanties fra Eshoes - en skobutikk på nett med utrolig masse utvalg. I tillegg til at de har sko, har de også fått inn jakker, hansker og litt andre ting. Liker spesielt godt jakkene fra PAJAR! ÅÅH, har lyst på en av dem! Finner alltid noe jeg liker her, noe som ikke er vanskelig for å si det sånn. De har også leveringstid på 2 - 5 hverdager, og det går ganske fort! Noe som også er helt supert, er at man har 14 dagers bytte-og returrett. Hadde vært kjipt om det du kjøpte ikke passet, og man ikke kunne ha byttet det. Enig?

Jakkene finner du her  Dr.Martens vintersko her  Superfine lave UGG her  Dr.Martens støvletter her 

Fant masse fint på tilbud og ikke. De har alltid noe salg, og akkurat nå finner du en mengde varer på 50%! Hva er vell bedre enn litt salg? De brune sneakersene på bildene under er faktisk på 50%, og kommer kun på 349kr. Og det er ikke gale! Likte så godt brunfargen på dem også. Ellers fant jeg mange andre kule sneakers også.

Hvite new balance sneakers her  Brune stilige sko her  Mønstrete new balance her  Lave kule her  Klassiske hvite sneakers her  Joggesko her

Q - Har du sett om du fant noen wanties fra siden?


Heii! For noen dager siden fant jeg ut at jeg ville lese mer om språkreise til Malta. Har lenge hatt lyst til å dra på en slik tur,  men har ikke tenkt så nøye gjennom det egentlig. Men nå er jeg så sinnsykt gira - og har skikkelig lyst å reise nå til sommeren, noe jeg mest sannsynlig skal! Har bestilt og planleggingen er godt i gang. Reiser i begynnelsen av Juli, og gleder meg vanvittig mye(ÆÆÆ!!)! Malta ser utrolig fint og spennende ut. Og det å lære engelsk mer utdypende i tillegg til å oppleve så masse, er jo helt perfekt!

Det stod mellom å reise med EF eller STS, men endte opp med å finne favoritten på STS. Her har de noe som heter Malta go + beach week, hvor man har 2 uker med undervisning, og en uke der man kan dra på stranden elns, og ikke undervisning. Kanskje du er usikker på om du vil dra på språkreise i sommerferien eller en annen ferie? Da er dette det perfekte valget, for her får du begge deler.

jeg leste masse om språkreisen til Malta, og det jeg har lest og sett til nå ser helt fantastisk ut! Jeg reiser nok alene, noe som blir veldig spennende. Utrolig mange har fått venner for livet etter en slik tur, så det blir utrolig gøy å bli kjent med mange nye mennesker, og oppleve mye forskjellig. 


Ready for sommer og sol! hahha

Gjerne kom med tilbakemeldinger om du har vært på språkreise til Malta, eller kjenner noen som har! Er kjempemoro å lese hva andre syntes om opplegget også.
Hei, alle sammen. Håper dere alle har hatt en fin dag så langt! Tenkte å vise dere noen stilige ovner og wanties fra Bauhaus - fant noen skikkelig fine lamper her, og utrolig  kule ovner! Jeg kunne gjerne hatt en av dem i huset når jeg skal flytte ass. Favoritten er den første ovnen på bildet under - den var moderne og kul, og hadde passet helt perfekt!

¨BAUHAUS har eksistert i 50 år og kjeden har for lengst bevist sin levedyktighet med et bredt utvalg kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, kompetent rådgivning og god service¨. Står det skrevet på nettsiden deres. De svarer på alle spørsmål du måtte lure på angående siden - og svarer vanligvis i løpet av 24 timer av en hverdag, noe som er helt supert! De pleier ikke å svare på spørsmål som ideer til byggeprosjekter osv, men du kan finne info angående det inne på nettsiden.
Lampe 1 HER  Lampe 2 HER  Lampe 3 HER

På Bauhaus finner du også forskjellig belysning, verktøy som kan være greit når du skal flytte eller har flyttet, andre gjenstander til hage og fritid - og farger. I tillegg til dette har de også kule kleshengere og andre hyller som er moderne og stilige. Passer perfect med lampene over. 

Slengte med noen selfiés fra helgen

Q - Har noen av dere vært innom Bauhaus? Isåfall, hva syntes dere?

Heia, fininger!

Cahetu.no finner du interiør og andre herlige ting! De har for eksempel Káhler designervaser - som også er på tilbud akkurat nå! Vasene er på 30 og 40% rabatt, noe du sparer massevis på. De har også mange andre fine produkter på salg, noe du kan sjekke ut her. Gleder meg allerede til jeg skal innrede mitt eget hjem, får så masse inspirasjon av slike nettsider. Agree?


Sjekk ut flere Kähler vaser HER! Ååh, de har så utrolig masse fint!

På Cahetu finner du utrolig masse forskjellig til bad, soverom, hage, kontor osv. Det er en plass du kan finne alt du trenger - noe som er veldig greit! Er ikke lenge siden jeg hørte om denne nettsiden, men er blitt en favoritt etter å ha hørt om den. Jeg er veldig glad i litt gammeldagse ting sammen med moderne interiør, og akkurat det har de. ELSKER også alt som har med puter og pledd å gjøre - jo mere jo bedre. Senga mi hjemme er full av puter og pledd, noe som er skikkelig herlig!

Nettsiden har rask levering - tar som regel mellom 2-4 hverdager, og prisen er alltid inkludert moms og toll. Handler du for over 999kr er frakten gratis i tillegg. 

Q - Har du sett noe liker fra nettsiden?
NEI, det hadde ikke gjort noe med dette her nå. Kom til å mimre tilbake til sommerferien hvor vi fylte bringebær med sjokoladekrem - noe som var farlig godt. Ligger i senga på rommet akkurat nå, i og med at jeg er syk og dro tidligere fra skolen. Har vært syk hele uken, men har gått på skolen allikevel, så var deilig med et lite avbrekk. Men inni dette hadde det vært digg med noe søtt!

 

Q - Har du smakt noe lignende?
...This about me?

1. Jeg syntes lenge det var skummelt å gå opp eller ned trapper som hadde åpne steg - var så skummelt å tenke på om en hånd plutselig tok tak i foten min. Sånn er det når man ser skrekkfilmer og andre skumle serier.. ahha

2. Når jeg var liten opererte jeg nesa, i og med at jeg hadde tatt for mye nesespray under forkjølelsen. Har et godt minne med dette da - fikk så mye is jeg ville ha på sykehuset! hihi

3. Er en liten linselus - hopper som regel alltid opp i forskjellige bilder 

4. Visst jeg glemmer parfyme når jeg skal til byen, går jeg alltid inn på parfymerier og sprayer meg med en god lukt. Tar gjerne på litt ekstra sminke i tillegg.

5. Visst jeg ser noen nydelige klær jeg absolutt vil ha i en butikk, men er for dyrt eller at jeg ikke har penger, prøver jeg det allikevel på bare for å ta et bildet i speilet eller et selfié. Spesielt visst det er kjoler. 

6. Er utrolig følsom. Det skal ikke mye til før tårene triller - sånn når jeg ser en trist film kan jeg grine så mye at jeg begynner å hulke. Og det er ganske pinlig når man sitter i en kinosal med masse andre mennesker rundt seg. 

7. Er sykt perfeksjonist. Visst noen roter til rommet mitt eller gjør andre småting som plager meg, blir jeg innvendig stresset. Spesielt visst noen krøller teppene..BLÆH, det er det verste. 8. Lukker ikke alltid øynene igjen i dusjen, spesielt om jeg er alene hjemme. Er så redd det plutselig skal være et ¨spøkelse¨ på badet. HAHA

9. Visst jeg ser en fin gutt eller noen jeg ikke vil snakke til på gaten elns, later jeg som jeg er på mobilen eller snakker i telefonen. Begynner også å grine av fine gutter på TV eller film.

10. ELSKER usunne ting. Noe av det beste jeg vet, er ristet brødskive med sukker på. 

Q - kjenner du deg igjen i noe? gjerne lik om du kjenner deg igjen!
Heisann! I tillegg til at det var ball i helgen, tok jeg, Yvonne og Solveig turen til Sandefjord for gøy. Og hva var vell bedre enn å sette seg inn i en god varme og spise digg mat på Peppes Pizza? Det var sykt kaldt ute, men samtidig veldig friskt. Men kan si det sånn at det var herlig å spise nachos med smeltet ost og varm kjøttdeig på. MMM!

Elsker å sitte på restaurant med en vennegjeng eller familie, er så koselig! Frista veldig å ta turen over til Sverige i samme sleng, men båten var allerede kjørt.. Men vi lurte de andre jentene på skolen med at vi dro til Sverige, så det var vittig! haha

Q - Liker dere å ta en kveld på restaurant?


♥ ♥ ♥
Hei, dere! På Fredag hadde vi maskeradeball her på skolen, noe som var en veldig bra og vellykket kveld. Vi koste oss med god mat, underholdning, dansing og godt selskap! Det var russen som arrangerte ballet, og de fikk det bra til. Håper dere liker videoen, og gjerne gi den en tommel opp!

Husk å sette på 1080p for best kvalitet

Jeg ELSKER ball og andre tilstelninger hvor man pynter seg opp og spiser god mat osv. Folk kjenner meg som en pyntedukke, og kommer ikke som noen overraskelse at jeg er en liten linselus også. hehe

Q - Hva syntes dere?
1. Når prisen på en vare stod på 1000kr for eksempel, tenkte jeg at det var veldig billig - det var jo bare 1kr å ta bort fra lommeboken. Visst noe stod på sånn 1450kr, måtte jeg finne frem en, fire og fem kroninger. 

2. Kanel var kamel

3. Hadde en forferdelig dårlig uvane med å kaste mat jeg ikke orket eller ikke ville ha, bak kjøleskap og sofaer rundt i huset. Hadde visst nok stappet en brødskive inn i en video spilleren as well.. Heh

4. ELSKET å kle meg ut! Det samme gjorde storesøs:

5. Lekte alltid gjemsel på teppekroer og klesbutikker med storesøsteren min, Celin. Christina kom etterhvert og joinet oss! Var alltid så sykt gøy å gjemme seg bak store tepper som hang oppe - da kunne man løpe gjennom alle, og ha det skikkelig moro! HAHA

6. Hadde en tendens med å bli med på vannkrig osv og sprutet som bare det på alle rundt meg, men visst noen prøvde å sprute på meg - nei, da! Da ville ikke Cindy være med på leken lengre. 

7. Å rekke tunge var ikke bra. Fikk beskjed om at visst jeg rakk tunge til noen, ville fuglen komme å bæsje på den.

8. Husker godt en gang jeg var skikkelig sur og lei meg, og dette var så ille at jeg tok med en gaffel ut på trampolinen, og stakk masse hull i den.. VAR LITT BAD JA9. Var alltid like stas med julebukk - da fikk man jo masse godteri!

10. Hver gang jeg hadde besøk av ei venninne, og mamma og dem hadde kaffe besøk osv - da måtte vi lage en dans og vise den frem. Det var alltid like stas, og all denne dansingen endte med at vi meldte oss på BKM (Barnas kulturmønstring). 

11. Lot Celin og en venninne av henne til å klippe håret mitt. Det endte med en ordentlig frisørtime.

12. Satt hodet fast mellom trappe "gjerdet". Jeg måtte jo se om hodet passet inn! Det var lite smart ass.

Q -  kjenner du deg igjen i noe av det?
... to Mallorca (Majorca)! Hadde virkelig ikke gjort noe med den deilige varmen vi hadde her nei! Flere enn meg som savner varmen? Den turen vi hadde til Mallorca var helt fantastisk, og en tur jeg aldri kommer til å glemme. 


The beach og hotellet


Aquapark

Det stedet vi var på var helt fantastisk fint! Hotellet lå på stranden, noe som var sykt digg - vi kunne bare gå fra bassenget ved hotellet og rett ned på stranden. Og saltvann er jo det beste for å bli brun! Og da måtte jo Cindy selvfølgelig ta mange turer ned hit ja. 


Roadtrip

ÅÅH, savner brunfargen sykt ass! Satser på at det blir flere sydenturer hertil og flere andre plasser. Skal på ferie i sommer eller rett etter, noe jeg gleder meg sykt til! ææ, blir så gøy!

Q - Gleder du deg til sommer og varme?
Heii! Har dere hatt en fin helg? Denne helgen fikk jeg besøk av Jelena - en venninne hjemmefra. Vi tok turen inn til Tønsberg på Lørdagen og handlet inn snop og godt, og var veldig klare for kvelden! I tillegg til det så vi en del filmer og var oppe til neste dag osv. Vi gjorde nok av gøye ting, og håper det gjentar seg!


I går tok meg og Yvonne turen inn til Oslo, i og med at jeg skulle besøke en kompis av meg som ligger på sykehus der. Var veldig greit å se han igjen, og se at det gikk bra med han! Etter sykehusbesøket tok vi toget hjem til Yvonne - her badet vi (snøbading også!), og spiste god mat!

Vi overnattet hos Yvonne og stod opp klokken 05:00 for å rekke skolen (TOO EARLYY).. Når vi endelig hadde kommet oss inn på toget stoppet det flere plasser pga snøen, så vi kom for sent til neste tog - da ble det å vente i Drammen på Starbucks! Det var digg det. Skolen fikk bare vente, noe som gikk veldig bra! 


HA EN FIN DAG!
Hei! Tenkte å vise dere en lett DIY på vegg dekor med bilder. Dette er også ganske billig! Alt du trenger er å kopiere ut de bildene du vil ha, litt tråd, saks og miniklemmer (fåes kjøpt på blant annet TGR), så er det bare å sette i gang!

Det eneste du trenger å gjøre er å skyve miniklemmene inn på tråden:Så er det å finne en fin plass på veggen, og henge på bildene! Jeg ville egentlig ha bilder av familie og venner, men jeg hadde ikke noen skrivemaskin i nærheten, så måtte bare velge ut noen inspo bilder jeg hadde fra før - noe som også ble veldig fint!

Q - Skal du teste dette ut?
JULI

Farget tuppene av håret rooosa 

Ut på tur i båten

AUGUST

SVERIGE! Det var virkelig en fantastisk tur jeg ikke kommer til å glemme. Vi gjorde så utrolig masse moro! Vi dro tube etter båten, opplevde nye opplevelser, og shopping ble det også. Whoopwhoop


Skalldyrfestivalen med donkeyboyyy

Vennene mine hjemme overrasket meg med middag og dessert på Jonas B som en avskjedsfest, i og med at jeg flyttet til Gjennestad. Det var en av de beste overraskelsene! Ble så glad at tårene trillet. Fikk meg fort gode venner på GG:SEPTEMBER

Mallorca! WOW, for en fantastisk herlig tur - og en sinnsykt minnerik tur! 

...Også tok jeg tattoo på ferien (EELSK!!):

OKTOBER

Ut på tur med Tomine til fine månen! 

Laget min første brudebukett på skolenNOVEMBER

London med skjønne Yvonnemor! Vi opplevde utrolig masse på en liten helg, noe som var utrolig gøy! Er iallfall en tur jeg aldri kommer til å glemme.DESEMBER

Julefest på skolen som en fin avslutning for året

Julaften♥

NYTTÅR!

Q - Har dere hatt et fint år? 

KLEM

 
Hei dere, og godt nyttår! Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg ikke blogget gjennom hele ferien.. Men det er rett og slett fordi jeg har gjort så masse at jeg ikke har hatt noe tid. Men nå er jeg tilbake i den vanlige hverdagen, og da vil det bli mer blogging fra min side. Her får dere del 1 av 2015, så enjoy!

JANUAR

Startet det nye året med et pang med flere herlige venner!

Tante og onkel hadde dåp for mitt lille herlige søskenbarn:

Bortelid med familien og ei søt venninne - hyttekos og slalom er tingen!

FEBRUAR

Danmark - var innom Starbucks of course.. YAM

Eikerapen med MOT - fór en gøy tur!MARS

Kurs med Bitch´n Brows. Fikk både mat, gave og styling - helt fint det!

... En liten photoshoot ble det også! 

Sunglasses on pointAPRIL

Varmen startet å komme, og mange herlige turer i båten ble det! 

Søskenbarnet mitt konfirmerte seg, og da var det på med finstasen og spise digg mat. Noen valgte å hoppe på trampolinen med finstasen på as well.. haha

MAI

VARMEN KOM ENDA MER! Og da var det selvfølgelig jordbær og dipp på menyen, pluss overnatting på ei øy med en venninne - det var superkos!

17.mai! På denne dagen var Celin, storesøsteren min på Rhodos - så da var det å facetime på kvelden 

JUNI

Pappa´s bursdag♥

Protein pulver reklame på gang - som forresten er fra Fitnessguru!Q - Hva syntes dere, og er dere klar for del 2?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits