Hei hei! Da var det Torsdag, og vi er ett steg nærmere helgen. Jeg ble hjemme fra skolen i dag, i og med at jeg har fått feber og har veldig vondt i halsen.. Ååhr, det er skikkelig kjipt! Menmen.. Kan ikke gjøre så masse med det. Til nå har jeg bare chillet på sofaen og sett på TV - må si det er ganske ok! 

Min absolutt favoritt parfyme er Viva La Juicy. Den lukter helt fantastisk! Jeg har flere favoritter, men min nummer en er denne. Jeg anbefaler dere alle å teste den ut en gang. Finnes også et par andre Viva La Juicy, som også lukter veldig godt! Hva er din favoritt parfyme? 


Kjøpt på Taxfree på Danskebåten

Bare elsker flaska! Den er skikkelig søt!
Ååh, elsker dette antrekket! Dette kan du bruke både til hverdag og andre anledninger. Syntes det pynter litt ekstra når man bruker skjørt og strømpe bukse til en genser. Bruker også andre gensere til, noe som er superfint! Ta på et armbånd eller en klokke til, og kanskje et lite sølv smykket. Har du et par mote tips?
Hei! Noen som er glad i duftlys og alt annet som bare lukter såå godt? Jeg er helt in love i det! Elsker å tenne på lys og bare kjenne den herlige lukten spre seg rundt i rommet. Jeg er spesielt glad i disse settene som du har et lys under et fat på en måte, og oppi fatet er det lys som smelter. ELSK! Har blant annet denne:

Fikk denne til jul, så jeg vet dessverre ikke hvor den er fra.. Men du får kjøpt dem på interiør butikker iallfall! Syntes det er skikkelig koselig å tenne på stearinlys eller andre duftlys, spesielt når det er mørkt. Liker også sykt godt å sitte i boblebadet med masse stearinlys rundt meg! ÅÅH

-Cindy!
Heii! Hele denne helga har jeg vært på Bortelid med familien, og min beste Silje! Herlighet for en bra tur! Vi ankom hytta på Fredagen i full storm, og var skikkelig kaldt ute. Så det var helt fantastisk å komme inn i varmen! Tante og onkel hadde dratt opp noen dager før, og de andre kom på Torsdagen, så de hadde fyrt opp, og alt var klart til vi kom - AHH, deilig! Var en sykt fin hytte! 

Fredag kveld var meg og Silje såå trøtte, så vi gikk å la oss halv ti! Men vi sovnet ikke før en stund etterpå.. Men det var godt å bare slappe av! På Lørdag startet vi dagen med å renne på slalom og bare kose oss max! Nærmere kvelden tok vi turen bort til skitrekket og rant på akebrett og svarte søppelposer. Meg og Silje, pluss et par andre venner, ble kjent med noen nye folk - sinnsykt koselige! Vi rant alle sammen på akebrett, noe som var innmari gøy! Kommer aldri til å glemme denne kvelden, hahha! På Søndagen var det åpen bakke, noe som betyr at det var gratis å bruke skitrekket. Det var et helt nydelig vær, så regnet med at det kom til å bli skikkelig mye folk, men overraskende nok var det helt normalt med folk - HELDIGVIS! Var en sykt bra dag med mange minner!Rett før her reiste jeg meg opp, og smalt hodet rett i taket.. Fikk latterkramper, noe du kan se på bildet, haha!! 


I andre etasje var dørene skikkelig små! Var som å være i snøhvit sitt hus, hihi! Syntes det var supersøtt!

Hva gjorde du i helga?
JULI

VG Lista i Stavanger med min herligste søster, Celin! Vi hadde virkelig ikke stemmer igjen når konserten var over, haha! Etterpå var jeg med til leiligheten av Celin, og sov over der. Kommer aldri til å glemme denne dagen!

Bursdag til herlige Ingrid og Bente Marie:

Øyna dagen - solgte masse hjemmelagde ting med min gode lillesøster, Christina. Utrolig vellykket, og veldig koselig!

Etter masse shopping i Skottland, fikk jeg tatt mange antrekk bilder til dere! wohoo

Hadde DEN morsomme fotoshooten med Lillian! Herlighet så morsomt det var!Langtur i båt med familie og venner - helt fantaaastisk

...Ble så klart masse bading!

AUGUST

Fikk sponset klær fra Junkyard! Onehappygiirll! (♥)

Hadde verdens beste hjemmespa! Så på Orange is the New black og spiste godteri, og etterpå hadde jeg ansiktsmaske. Satt i tre timer eller noe! ÅÅH, delicious

SEPTEMBER

REISTE TIL RHODOS!!! WOW FOR EN MINNERIK TUR!Taco kveld med jentaan:

Kjøpte meg iPhone 5, og fikk sponset deksel :D

OKTOBER

Baby shower for herligste tanteHalloween med god gjengen

Fant masse inspirasjon på weheartit, så bestemte meg for å lage en inspo bok:

NOVEMBER

Kos i Sandnes med familie og venner. Julegate åpningen fikk vi også med oss. Utrolig nydelig!

Teater forestilling der hvor  jeg bor. Lillesøsteren min Christina, var med og spilte flere roller. De var så flinke alle sammen! #proud

Juletreet i både stua og på rommet kom opp! Wii

DESEMBER

Ny på hår! Var skikkelig skummelt å klippe bort det lange håret, men kunne ikke vært mer fornøyd!

Julaften

Danmark med min fantastiske familie!

2014 sluttet med et PANG, og var en perfekt start på det nye året.

Fikk også et  nytt søskenbarn i November!! Jeg hadde dessverre ikke noen bilder på macen, men visst du sjekker @cindyllb på Instagram, så finner du et der. Jeg gren første gangen jeg så han, og det kan man se på det bildet.. Hehhe

Har hatt et helt awesome 2014!! tusen takk til alle dere som var med på å gjøre det så flott! Har du hatt et fint år?
hei hei!

For sånn 3 eller 4 uker siden var jeg i Kristiansand på shopping - wii! På Ginatricot var det sinnsykt mye salg! Det jeg likte veldig godt, var at de hadde sortert stativene med størrelser - så da slapp jeg å gå gjennom alt, og slipper det å bli skuffet om du finner DEN fine toppen, og de ikke har din størrelse. Det er drit kjipt! Jeg valset rundt med en venninne fra Kristiansand, noe som var sykt koselig! Var alt for lenge siden jeg hadde vært med henne..


Jakke Ginatricot  Topp Vero moda  Tights H&M

"That style" Bare elsker når vinden kommer til, og håret er over alt! arhh..


Klokke Glitter

Hva syntes duu?
Hallo! Som mange av dere vet, så elsker jeg jakker! Jeg får aldri nok. Så når jeg var rundt i Alleen i dag for å vente på at pappa skulle hente meg, fikk jeg selvfølgelig øye på en sjokk rosa nydelig jakke! Denne måtte jeg bare ha - var også på halv pris! Kunne jo ikke blitt bedre! haha.. Elsker den sterke rosa fargen. Jeg har egentlig ikke så masse rosa lengre - går mer i nøytrale farger, men er jo så fint med rosa! Ååh, elsk

Bildene har sykt dårlig kvalitet! Men kameraet fokuserte på bakgrunnen.. Men dere får iallfall sett litt av hvordan jakka ser ut

♥ ♥ 
 

Heiia! Noen som har hatt en fin helg? Det har iallfall denne tutta her! Selv om jeg hadde jobbhelg, var jeg med venner hver kveld! Eller utenom søndagen da, for da brukte jeg dagen etter jobb på å sove ut. Det var noe jeg virkelig trengte etter å ha lagt seg klokka 07:00 natt til søndag, og skulle være på jobb 10:30.. Jaja! YOLO 

Tenkte å vise dere et simpelt, men veldig fint antrekk! For å gjøre noe ekstra med det, kan du fint ta på deg en lang cardigan utenpå, og en fin klokke eller et armbånd rundt armen. Du kan også ta på et stort smykke!
Skjorte NewYorker  Bukse VERO MODA
Heia dere! Nå er det endelig fredag, og det betyr helg, wii! Selv om jeg skal jobbe hver dag denne helga, kan jeg allikevel sove lenge på lørdagen, og slappe helt av før det er tid for å komme seg på jobb. Flere enn meg som skal jobbe i helga?

Tenkte å vise dere hvilke koster jeg bruker hver dag! Så here you go:
Fra Normal i Danmark

Foundation - Denne koster er veldig god! Før brukte jeg en større kost som jeg var veldig fornøyd med. Men denne er mindre, og med det kommer jeg til alle plasser i ansiktet. Som nærmere hårfestet.


Vita

Pudder - Elsker store koster til å spre pudderet rund i ansiktet og litt ned på halsen! Syntes det er så utrolig godt! Det aller beste å bruke til pudder, er koster som har samlet håret stramt på en måte. For det gjør at pudderet fester seg bedre på. Men syntes også at noen løse koster er gode - blant annet denne.


Normal

Pudder og Bronzer - Denne kosten er tynn. Jeg bruker denne til å ta de små plassene rundt i ansiktet; som nese benene. Jeg pleier å trykke hårene sammen, slik at de blir samlet, og pudderet eller bronzeren kommer bedre frem på huden.


Normal

Bronzer - Denne kosten er bare helt fantastisk! Kosten er hard, og det gjør at bronzeren legger seg veldig fint på. Du trenger kun å dra kosten over kinnbenene noen få ganger. Den er likosm formet til å legge seg helt perfekt på! hehe..


Normal

Highlighter - Denne kosten er veldig liten, og tror egentlig at den er til øyeskygge, men jeg bruker den tll highlighter. Kan også fint bruke den til å legge øyeskygge. Jeg liker veldig godt at den er liten, den kommer godt til både over og under brynene, og de andre små plassene som en highlighter skal.

Jeg har også en hard liten kost som jeg bruker til rouge, som er veldig god! men jeg glemte helt bort å ta bildet av den! Haha..

Hva syntes dere om kostene?


Decor // Tattoo // Nyttår // Søskenbarn // Jul // Danmark
  // Selfie // Nyttpårommet // Maat // Venna // VivaLaJuicy
JANUAR

Startet det nye året med et pang, og feiret nyttår med mange fantastiske mennesker! Ååh, var en nydelig start på det nye året!

Bursdagen min - sweet 16

Tok piercing i navlen! Wiii

FEBRUAR

Hyttetur med herlige folk:

Kjørte bil for første gang!

MARS

Påskeferie! Vi fikk besøk av våres familie fra Danmark:

Smakte te for første gang! På ganske lenge iallfall, hihi

Danmark med verdens beste familie! Wæooo, smiley face:

APRIL

SKOTTLAND med mamma og mine 2 tanter! Herlighet for en tur! Vi var i Aberdeen - og her ble det selvfølgelig masse shopping. Det er virkelig en av de beste turene jeg har hatt :D Det ble mye latter og kos! Om kveldene var det å vise frem hva vi hadde kjøpt, så da måtte vi selvsagt gå catwalk

Fineste Skottland om kvelden

EEH... YUM

MAI

17.mai!

Var på teater hvor lillesøsteren min var med å spilte - Hun spilte en mus, og var utrolig søt! For en god gjeng:

JUNI

Pappa´s bursdaahh

Fikk av reguleringen!! Fór en fantastisk følelse - og rett før sommeren!!

Sommeren blomstrer

Båttur med gode venner og min herlige familieHva syntes dere? Og er dere klare for del 2?

-Cindy!
Hallo alle! Tenkte å skrive litt om Expert.no, i og med at de har mye praktisk! Jeg var innom nettsiden, og fant mye jeg kunne hatt! De har som regel alltid noen gode tilbud, og du finner masse spennende for både gutter og jenter og barn.

Kunne du tenke deg et gavekort på 1000 kr. herifra? da må du bare melde deg på nyhetsbrevet, så er du automatisk med i trekningen - som er HVER måned! Superenkelt og greit. For å melde deg inn i nyhetsbrevet klikker du deg bare inn på expert.no (linken som er over), så kommer det automatisk frem. 

ghd rettetang her  svart med sølv her  svart med rosa her  Liten krølltang her (små krøller)  Middels her  stor her

Rettetang og krølltang - Jeg bruker rettetang veldig mye, jeg elsker at håret er rett! Jeg som har masse krøller vil helst ha stritt hår, men dere som har stritt hår, ønsker kanskje krøller? Det er alltid mye finere med krølltang krøller enn hva de naturlige er, men da er det så moro å gjøre noe litt anerledes med en krølltang eller rettetang. Noe som også er veldig fint, er å rette hele håret, og bare krølle bunnen.


Smoothie maskin med flaske her  svart smoothie maskin med flaske her  sølv fancy smoothie maskin her  

Smoothie maskin - Ååh, jeg bare elsker smoothie! Er så friskt og herlig! Likte virkelig de smoothie maskinene som du bare kunne sette flaska oppå, det er jo helt genialt.Canon speilrefleks kamera her  Iphone 6 her  iPad mini 3 her

Sosialt - Noe jeg er veldig glad i, er å ta bilder, være på mobilen - det finner jeg meg veldig avslappende i, det skjer alltid noe her. Spesielt på Facebook og andre sosiale medier. Jeg liker også godt å være på iPaden. Her ser jeg gjerne på serier i et par timer eller mer.

Skal dere ta en titt på nettsiden? Gjerne klikk "liker" om dere likte produktene!
Heisann! Som jeg nevnte, så var jeg i Danmark på onsdag. Jeg handlet egentlig ikke så mye, så må si meg stolt i det! Vi gikk rundt i Aalborg, og de hadde pyntet så fint rundt jule tiden! Litt salg var det også rundt forbi.


Bukse og lue H&M  Sminkekoster Normal  Klokke og ringer Glitter  Parfyme og tyggis Taxfree

Fikk endelig kjøpt Viva La Juicy parfymen! har ønsket meg den leenge, så tenkte jeg bare måtte kjøpe den nå, hihi.. Duften er bare helt fantastisk! På ferga kjøpte jeg også en pakke med 30 tyggis pakker - jeg bare MÅ ha tyggis HVER dag, så regner med jeg har tyggis en liten stund fremover nå, wii!-Cindy
Heii! Godt nyttår alle sammen! Er helt sykt at vi allerede er inne i et nytt år, 2014 har vært helt fantastisk - OG gått utrolig fort. Regner med at jeg kommer til å lage en TB film fra 2014, men først må jeg på ett eller annet vis få inn bildene og videoene på macen.

Dagen begynte med at jeg sov alt for lenge - vi hadde jo vært i Danmark dagen før, så var himla trøtt.. Utover dagen ventet vi besøk av tante og onkel og mine to små søskenbarn. De kom rundt halv 5, og da hadde vi en diger kalkun - fór en god middag! Det var utrolig koselig, og vi snakket og koste oss alle sammen. Jeg skulle avsted rundt 7, så pappa fyrte av et par raketter før jeg gikk avsted. Wii! Noe av det gøeste med hele nyttårsaften, er å tilbringe tid med familie og venner, og selvfølgelig å se på alle rakettene. Det er så fint!

Enda mer maat... Men andre gangen var det TACO på menyen! Må si det var veldig godt! kjenner at jeg er veldig lei av all julemat og slikt.. Flere enn meg som er det? Resten av kvelden gikk ut på å snakke og bare kose oss. Vi hadde også pakkeleken, noe som gikk i latter og kos. Litt dansing ble det også. Da klokken var 12:00, var det å fyre opp de beste fyrverkeriene! Herlighet så nydelig! vi var også på en plass hvor det var en syk utsikt - vi kunne se ekstremt mye! Så når det var midnatt var det såå mange fine fyrverkeri å se.

Her forsøkte vi å skrive 2015 med farget stjerneskudd, men det var bare røyk å se! haha.. Så da gikk vi for vanlige:Hadde dere en fin feiring?? 

-Cindy


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits