Anneli Aaland. Anneli er en kjempe skjønn jente, og har en veldig fin blogg med inspirerende bilder. Bloggen er ryddig og fin, og alle innleggene er fint satt opp. Hun legger ut mange fine outfit bilder, andre bilder, og gode tips! Blant annet geniale mat tips. Ta en titt innom bloggen hennes!

Emma M. Olsen. Ei herlig jente med mange fine blogginnlegg. Selve bloggen er ryddig og fin, og her får man masse inspirasjon og gode tips. Du finner for eksempel DIY, og andre gode tips for blant annet skjønnheten. Ta en titt på bloggen!

Q - Hva syntes dere om disse to bloggene? Ønsker du å være med i neste linkerunde? skriv at du er med i kommentarfeltet under!
♡ ♡ ♡


Camillama.blogg.no

Camilla på 16 år, har en utrolig fin blogg! ikke minst, så er den ryddig. Hun legger ut fine og inspirerende bilder, og hun er veldig flink til å skrive. Det er verken for mye, eller for lite tekst syntes jeg. Camilla er også en utrolig skjønn jente som jeg er sikker på at mange liker!


Fidda.blogg.no

Fidda - Filippa og Hedda, er to herlige jenter på 14 år. De legger ut mange fine bilder, og de skriver veldig fint. Bloggen er utrolig ryddig, og veldig fin. Når du klikker deg inn på bloggen deres, får du lyst til å bla nedover for å se/lese mer. De er veldig søte!

Klikk deg inn på linken under, eller på bildet for å komme til bloggen deres. Leser noen av dere disse? Vil du være med på neste linkerunde? Skriv bloggen deres i kommentarfeltet under, og at dere er med! Gjerne lik Facebook-siden min her.

 
♡ ♡ ♡


Veronicawi.blogg.no 

Hun er en jente på 19 år, og vil bare nevne at hun har en konkurranse pågående der du kan vinne en goodiebag med verdi på rundt 5000 kr. Hun blogger også omtrent hver dag, og er en veldig søt jente med en inspirerende blogg og veldig fine bilder!


Celinisabell.blogg.no

En jente på 18 år, som har en veldig fin blogg! hun tar veldig fine bilder, og du får mye inspirasjon fra henne. Ikke minst, så er hun virkelig nydelig! Hun hadde nok satt pris på om dere trykket dere inn på linken hun har til en nettside også, (du finner den med å trykke deg inn på bloggen hennes).


Fashi0ndoll.blogg.no

En nydelig jente på 19 år, som blogger om mye forskjellig. Hun tar veldig fine bilder, og er en inspirerende blogg! Spør du meg, ser hun ut som en modell og har en kjempefin klesstil.

Anbefaler dere alle til å ta en titt på disse tre bloggene! De er kjempefine, og du får mye inspirasjon med å klikke dere inn på bloggen deres (for å komme til bloggen deres, trykker du enten på linken under bildet eller bildet) Hva syntes dere?

Vil du være med på neste linkerunde? skriv bloggen din i kommentarfeltet under, og trykk på Liker-knappen (den som er nede til venstre). Jeg kommer til å ha linkerunde hver uke, så alle kan ha sjansen til å vinne!

 
Hello everybody! Da var det Tirsdag, og jeg er sen til å blogge som vanlig.. Dette beklager jeg, men blir ofte til at jeg gjør en hel masse når jeg kommer hjem fra skolen. Men bedre sent enn aldri! Akkurat nå sitter jeg å ser på Paradise Hotel, som jeg pleier å gjøre hver kveld klokka 21:30-22:30. Dette ser jeg altså på, fordi jeg syntes det er morsomt, og når du først ser den første episoden, føler man ofte at du vil se de andre episodene også. Sånn er iallefall jeg, hihi..

Jeg tenkte å ha linkerunde hver uke, og du melder deg bare på der hvor jeg linker bloggen/bloggene som vinner hver uke. Det er bare å melde dere på linkerunden som jeg har i denne posten! det eneste dere trenger å gjøre, er å like dette innlegget om du har Facebook. (Facebook-knappen som du finner nederst i venstre hjørne). Her har dere også inspirasjonen fra denne uken, enjoy!
Bildene er fra Weheartit, men jeg har laget collagene


Likte du inspirasjonen? Håper også mange blir med på linkerunden! jeg trekker en eller flere blogger som jeg liker godt, og linker dem på bloggen om noen dager. Er du med??
Heii alle sammen! Nå har jeg endelig kåret en vinner for linkerunden, det tok sin tid, kanskje fordi jeg "glemte" det bort litt.. Hadde så mye annet å skrive om, men er jo bedre sent enn aldri. Vinneren er Rosa Maria, gratulerer! 

For å komme til bloggen hennes, klikk HER. Bloggen hennes er veldig søt, og ryddig. Hun blogger om alt fra foto, hverdag, trening og mote. Du kan få mye herlig inspirasjon fra henne, og mange fine bilder å se. Hun blogger ikke om det samme om og om igjen, men forskjellige ting hver gang, så det er gøy å lese. Ta en titt innom bloggen hennes, og se hva du syntes! 
Hei! I dag kjørte jeg til skolen med firehjuleren min, var litt sol i dag faktisk! Og da jeg skulle hjem, stoppet den helt opp bare noen minutter fra der jeg bor..  ååh, det er virkelig kjedelig! men vi har noen herlige naboer, som var så snille å hjalp til. Så jeg kom meg fint hjem. 

Jeg tenkte å sette i gang en  linkerunde for dere. Det gir meg både inspirasjon og kanskje jeg hjelper noen andre med at flere legger merke til bloggen deres. Egentlig skal dere ikke gjøre noe særlig for å være med, men jeg har en liten oppgave dere må gjøre:

-Trykk HER for å komme til et tidligere blogginnlegg jeg la ut (salg på Sheinside.com) Og når dere kommer inn, trykker dere på det som er markert trykk HER. det er altså linken til Sheinside nettsiden, og dere må klikke på linken VIA min blogg. Håper dere er ærlige!
-Skriv bloggadressen din, og når dere har gjort punkt 1, skriver dere FERDIG eller det dere vil i kommentarfeltet.

Jeg trekker vinneren om noen dager, så følg med! Noen som vil være med??Ha en fin dag videre! 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits