Heisann, dere!

Tenkte det kunne være moro å sette i gang en liten konkurranse hvor dere kan vinne et gavekort på Nelly.com, og beløpet er på 150kr. Akkurat nå er det også mye salg, så man finner alltid noe fint til 150kr eller under! I tillegg til at jeg har konkurransne her på bloggen, har jeg den også på Instagram - så om du ønsker dobbel vinnersjanse, delta her å! Du finner konkurransen under navnet @cindyllb - eller bare klikk HER så kommer du direkte inn på profilen min. 

Dette må du gjøre for å delta: 

1. Like Facebooksiden min HER, og like/dele dette innlegget ved å klikke på "Liker" eller "Del" knappen nederst til venstre av innlegget.
2. Legg igjen e-post adressen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du blir den heldige vinneren.


Slengte med et par gøyale bilder av meg og Christina, lillesøsteren min

Q - ER DU MED? LYKKE TIL!

Konkurransen avsluttes i løpet av neste uke




Hei folkens! Noen av dere som kunne tenke dere et gratis selvdesignet deksel til enten mobilen, PC eller nettbrettet? Da er det bare lese videre! I samarbeid med caseapp.no får jeg nemlig dele ut et gavekort til en heldig vinner av dere som deltar!! Jeg har selv bestilt et selvdesignet deksel til mobilen og macen, så nå gleder jeg meg bare til å få det i posten! 

Det eneste du må gjøre for å delta, er å like eller dele dette innlegget ved å trykke på liker knappen nede til venstre i slutten av innlegget. Skriv også e-mailen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. Om du er den heldige vinneren og ikke har skrevet e-mailen i kommentarfeltet, får jeg ikke kontaktet deg, og må dessverre finne en ny vinner. Og visst du ikke har facebook, hadde det vært supert om du delte et bildet på instagram. LYKKE TIL!

Og ellers i dag har jeg så langt bare vært på skolen. Vi har hatt innovasjons camp, hvor vi var forskjellige grupper som skulle komme opp med ideer om oljen skulle ta slutt en dag. Og min gruppe kom opp med solcellepanel veier, og kom på tredje plass! WHEII


Slenger meg et par selfiés fra dagen 

Dere må gjerne like facebooksiden min her, og caseapp sin facebookside her. Da blir vi hæppi! Vinneren trekkes om ikke lenge.

Q - Er du med??




Heia dere! Beklager så lite blogging i det siste! Men jeg er på ferie, og har ikke hatt noe internett nå den første uken.. Så da tenkte jeg at jeg kunne ha en konkurranse for dere, hvor dere kan vinne et gavekort på 700kr på CarrieAlong - en fancy veskebutikk! Jeg har èn veske til maccen, og èn lommebok fra denne nettsiden, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Kvaliteten er på topp, og de har masse fine utvalg. Kunne DU tenke deg å være den heldige vinneren? Det eneste du må gjøre for å delta, er:

1. Like / dele dette innlegget om du har facebook, og legge igjen en kommentar om at du har gjort det
2. Skrive inn e-mailen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner

Gjerne lik facebooksiden deres i tillegg! Du finner den her.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! VINNEREN TREKKES OM EN UKES TID!




Hei dere! Tenkte det kunne være moro å starte den nye uken med en digg konkurranse? Du kan nemlig vinne en pakke med Flash tatto! I en pakke er det fire ark med forskjellige tatoveringer, og du kan velge akkurat den DU vil ha. Det er til sammen 7 vinnere - 2 stykker vil få en pakke med flash tattoo gratis, og 5 stykker vi få en rabatt kode på 30%. 

Dere kan velge om dere vil delta gjennom Facebook eller Instagram. Dette må dere gjøre for å bli med:
1. Like / Dele dette innlegget ved å klikke på "Liker / Del" knappen til venstre i slutten av dette innlegget. Om du deltar gjennom Instagram, reposter du bildet under teksten, på instagramen din, og tagge @cindyllb.
2. Klikke deg inn på nettsiden flash tattoo HER, og finne din favoritt pakke. Når du har funnet din favoritt, kopierer du lenken og limer den inn i kommentarfeltet under blogg innlegget. Husk også navn og Email!

For større vinnersjanse kan du like facebook siden til flash tattoo HER, og min facebook side HER. Konkurransen varer til neste Mandag!

LYKKE TIL!




AVSLUTTET KONKURRANSE

Hei dere! Jeg mottok et undertøy sett fra merket Lulu, fra nettsiden underverker.no. Undertøyet er superfint, og er blitt helt forelska i det! Fargen er helt super, og jeg elsker blondene på. Liker å ha sett som passer med hverandre, syntes det ser så fint ut! Har vært kjempeheldig å fått en rabattkode til dere søte lesere, men har ikke fått koden helt enda. Men den kommer etterhvert! 

Har du lyst på et sett med Lulu? For da kan du vinne det her! KLIKK HER for å se hva du kan velge mellom. Du kan velge en bh og en truse. Det eneste du trenger å gjøre for å være med, er å skrive at du er med, og like/dele dette innlegget (om du har Facebook). Og husk e-mailen din slik at jeg kan kontakte deg om du blir den heldige vinneren! Hvilket sett du ønsker, og størrelser og slikt, trenger du ikke tenke på før konkurransen er avsluttet. Du trenger bare å si at du er med og like/dele dette innlegget. SKAL DU DELTA?? Om du ikke vinner konkurransen, vil du allikvel få rabatt på undertøyet om du ønsker å kjøpe det senere.

HUSK Å LEGG IGJEN E-MAILEN DIN!





Q - Hva syntes du om settet? Og skal du være med i konkurransen?




Hei! Tenkte å tipse dere om en konkurranse jeg selv deltar i. Footmall.no har en bloggkonkurranse der du kan vinne et gavekort på 3500kr (3 vinnere) og dette måtte jeg selvfølgelig være med på. Er det noe jeg er veldig glad i, så er det sko. Footmall har alle slags merker og sko, så om du er på utkikk etter høye heler, joggesko, Sneakers eller annet, finner du det garantert her. Jeg er selv på utkikk etter et par Nike air max, og et par med høye heler. Nettsiden byr på masse fint! Så ta en titt vell.

- 1 HER //HER // 3 HER // 4 HER -

Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å lage et innlegg om FOOTMALL.NO, og linke til dine tre favoritter fra siden. Jeg har fire favoritter, så klarte ikke å velge mindre. Så er det vel bare å krysse fingrene, å håpe at jeg er den heldige vinneren. Dere kan jo blogge om dette om dere vil ha nye sko, eller kanskje dere er tom for blogg ideer?

Konkurransen finner dere HER. Masse lykke til alle som deltar!




AVSLUTTET

Heisann alle søte! Jeg føler jeg ikke har gjort annet enn å unskyldt meg for at jeg ikke er en flink blogger.. Jeg liker godt å blogge! Men har vært veldig travelt i det siste, og har blitt en del sene kvelder, slik at jeg ikke orker å blogge.. Men skal virkelig prøve å bli bedre! Og for å gjøre "opp for meg" tenkte jeg å ha en liten giveaway for dere! Wheei♥ 



Delta gjennom Facebook:
1. Lik facebook siden min HER
2. Like/dele dette innlegget ved å trykke på Lik/del knappen, som du finner til venstre nederst i innlegget.
3. Legg igjen e-mailen din i kommentarfeltet, slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.

Delta gjennom Instagram:
1. Følge brukeren min @cindyllb 
2. Reposte det bildet jeg har lagt ut på Instagram, og tag #cindyllbgiveaway @cindyllb - kan være smart å ikke ha en privat bruker, for om du er privat, kan ikke jeg se bildet du har postet.
3. Legg igjen e-mailen i kommentarfeltet







LYKKE TIL!




Heia! Først vil jeg bare takke alle som deltok i konkurransen! Er så utrolig gøy om det er flere som velger å delta! Jeg har nå trukket ut en heldig vinner via random.org, og vinneren ble.. "trommevirvel" .. CELIN ISABELL! Gratulerer så utrolig masse til deg! Du vil få en melding så fort som mulig, så håper jeg du blir godt fornøyd med gavekortet!

Det er alltid kjedelig om man ikke er den heldige vinneren, men alle har en sjanse til å vinne om man velger å delta. Og det venter flere konkurranser rundt hjørnet, så det er bare å følge med! 



Skal du bli med i neste konkurranse?




Heisann! Da var det på tide med en konkurranse igjen, og denne gangen kan du vinne et gavekort på 200 kr. hos Makeuprevolution.no! <-- Link Det er en perfekt mulighet for deg som vil ha sminke, eller gi sminke i gave til andre. Makeuprevolution har masse utvalg, og har utrolig mye fint! Så det skal ikke være vanskelig å velge ut noe. Det er heller mer vanskelig å velge favorittene, fordi de har så mye spennende! Vil du være med i konkurransen? Da må du kun gjøre dette:

GJENNOM FACEBOOK
1.
Like facebooksiden til makeuprevolution.no HER.

2. Like min facebookside HER.
3. Skrive i kommentarfeltet at du er med, og har gjort alt som står over. Skriv også inn e-mailen din, slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.
4. Like/dele dette innlegget på facebook ("Liker/Del" knappen finner du nede til venstre i slutten av blogginnlegget)

Bla lengre ned for å delta gjennom Instagram!


All sminken på bildet er fra denne nettsiden

GJENNOM INSTAGRAM
1. Følge @makeuprevolution
2. Følge @cindyllb
3. Repost et bildet fra bloggen min, og tag #cindyllbgiveaway @cindyllb
4. Kommentere i kommentarfeltet her på bloggen at du er med, og har gjort alle punktene. Skriv også e-mailen din.


Trekker vinneren til helga!

MASSE LYKKE TIL!

-Cindy

#konkurranse #competition #makeuprevolution #makeup #blog #cindyllb




Heiia! Nå er det en stund siden jeg har hatt en konkurranse.. Så tenkte det kunne være fint med en sommerkonkurranse der du kan vinne et par solbriller, som passer fint nå som vi har en del sol! Det er ikke ekte Ray-Ban solbriller, men kvaliteten er på topp og de passer til både jenter og gutter. Om du ikke trenger noen solbriller, er de veldig fine i gave! Det følger også med en liten "klut"som egentlig er til å tørke over skjerm til pc, mobil osv.. Men jeg syntes det funker supert til solbriller også!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:
1. Besøke nettsiden Junkyard.no gjennom min blogg. Klikk her for å komme til nettsiden
2.Like Facebook siden min her, eller følge meg på instagram her
3.Like/dele dette innlegget dersom du har facebook (trykk på "liker"- knappen nederst i innlegget)

Du kan også skrive flere kommentarer - da har du en større sjanse til å vinne. Men ikke overdriv, og skriv en hel haug med kommentarer er du snill. Håper det er mange som vil delta!









Jeg trekker en tilfeldig vinner av solbrillene nå på søndag, masse lykke til alle sammen! Husk å legge igjen en kommentar med navnet og emailen din, slik at jeg kan kontakte deg dersom du er den heldige vinneren.

-Cindy ♥

#giveaway #konkurranse #solbriller #inspo #blogg #cindyllb




Hallo! Jeg har vært så heldig at jeg får lov til å gi bort bikini i samarbeid med Todiefor.se. Ååh, jeg kunne tenke meg å vinne dette selv. Men denne konkurransen er for dere søte lesere, og dette fortjener dere! Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg ikke hatt noen blogg.. Så tusen takk, dere er fantastiske!

Dette må dere gjøre for å delta:
♥Følge @TodieforSwimwear på Instagram, eller like facebooksiden deres HER
♥Like min Facebook side HER og dele dette innlegget
♥Skriv hvilken modell du vil ha fra nettsiden (link) eks: Hips Don't Lie Set, du må også ha med hvilken størrelse du vil ha, pluss din e-mail, så jeg kan kontakte deg om du vinner. Visst du ikke har e-mail, kan du sende en melding til meg på facebook.



Det er mange som sier at de har gjort det som står, men har egentlig ikke gjort det. Dette sjekker jeg! Vinneren blir trukket om 3 dager til via random.org. Masse lykke til alle sammen!






Cindylkg@msn.com




Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn




Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014



Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · Wants



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits