<3 <3

HA EN FIN DAG!

Starter den nye uken med litt inspo for både meg og deg. Alle bildene er fra weheartit, hvor du finner utrolig masse herlig inspo. Kanskje du vil følge meg? Klikk her, så finner du profilen min. Har du weheartit? 

Følg meg gjerne på Instagram også! Da hadde jeg blitt glaad♥ du finner profilen min HERHERHER
//Bilder fra Weheartit - følg meg her!

Sleeping beauty / fruits / Sunglasses / Summer and friends / Party / Beach / Starbucks / Vecation /
Luxus hotel / Traits / Sun / Boys / Higheels / Summer outfits / Colorful drinks / Besties
Hei! Noen som er glad i duftlys og alt annet som bare lukter såå godt? Jeg er helt in love i det! Elsker å tenne på lys og bare kjenne den herlige lukten spre seg rundt i rommet. Jeg er spesielt glad i disse settene som du har et lys under et fat på en måte, og oppi fatet er det lys som smelter. ELSK! Har blant annet denne:

Fikk denne til jul, så jeg vet dessverre ikke hvor den er fra.. Men du får kjøpt dem på interiør butikker iallfall! Syntes det er skikkelig koselig å tenne på stearinlys eller andre duftlys, spesielt når det er mørkt. Liker også sykt godt å sitte i boblebadet med masse stearinlys rundt meg! ÅÅH

-Cindy!
Hei! Akkurat nå sitter jeg i bilen, og venter på å få kjørt ombord på danskebåten! Er en stund siden jeg har vært i Danmark, så gleder meg masse! Det er en opp - ned tur, noe som er kjempekoselig! Det er meg, mamma, pappa og lillesøsteren min Christina som skal på tur. Heldigvis har jeg ikke brukt opp lønna mi! haha.. Så da blir det nok litt shopping. Hva er deres planer for dagen?

Til jul fikk jeg et klesstativ fra IKEA. Jeg har ønsket meg det leenge, så ble veldig glad da jeg fikk det! Jeg syntes det er så fint å henge noen få klær på det, og med samme fargetoner - som passer til årstiden. Det er også veldig fint å sette noen sko og/eller tøfler under. Heng gjerne opp favoritt klærne dine! Jeg har hengt opp noen av mine favoritt klær, og noe annet som passer til. Hihi.. Måtte også henge opp favoritt veska, og posen til Victoria Secret som er en av mine favoritt butikker!

-Cindy

#clothes #IKEA #love #room #decor #inspo #blog #cindyllb
Heia! Da var det endelig Torsdag, og helg for min del. Vi har nemlig fri i mora, noe som blir helt fantastisk! Skal sove ut så lenge jeg kan, og bare nyte dagen for fullt! Jeg skal være hjemme alene en stund, så regner med at det kanskje blir en "hjemme-alene" spa dag! Ååh, HERLIG! Jeg får også endelig noe sollys, så jeg kan få tatt noen bilder til bloggen! for hver dag når jeg kommer hjem, er det helt mørkt ute..

Det begynner å bli en stund siden jeg har kikket gjennom bilder på weheartit. Så da tok jeg turen innom, og fant mange fine og inspirerende bilder! Her har du noen av dem:


Hey guys! Da var det mandag igjen, Og jeg er sinnsykt trøtt, og er blitt syk. Forkjøla, magesmerter og vond rygg - samtidig feber. peerfekt.. Jaja, ikke alle dager er perfekte heller. Så jeg skal fint klare meg! Er såå glad det finnes tabletter, jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten dem, haha!

Noen av dere som har youtube? Følg meg for updates på videoer, og andre kanaler jeg selv har abonnert på - blant annet videoene under. Cindy Lillebø - you find me here! Elsker disse videoene, så håper dere også liker dem! såå.. Enjoy!

BeyondBeautyStar

Evelina

Bethany Mota

Klikk på navnene for å komme til deres youtube sider! Ååh, elsker disse videoene! De gir meg utrolig masse inspirasjon, og veldig stor motivasjon til å lage slike videoer selv. Kunne dere tenke dere noe lignende av meg? Da skal jeg iallfall prøve så godt jeg kan! Disse tre jentene legger ut videoer om både sin hverdag, outfits (ideer til oss, wii!), tips og triks, DIY og masse, masse mer! De er alle sammen like gode på hver sin måte. Liker godt at Evelina er så aktiv som hun er (hun poster videoer oftest av de jeg abonnerer på). Det kommer stadig nye inspirerende videoer, noe som er utrolig gøy å se på!

Har dere noen favoritter å anbefale?

-Cindy

#video #youtube #inspo #blog #cindyllb
Hallo! Mamma er interiørkonsulent, noe som er helt supert! Hun pleier ofte å hjelpe meg med dekoren, og kommer ofte med tips og triks. Det begynner å komme seg fra min side også, og er ganske sikker på at jeg har det fra mamma. For ikke lenge siden kjøpte hun en gammel kommode, som hun har skiftet "knotter" på, noe som ble utrolig fint! Hun har også dekorert overflaten med en fancy lampe og interiør. Dette brettet med interiør har hun satt oppå en bit med saueskinn. Det gjør utrolig masse, og blir såå fint! Elsker de små husene du har stearinlys inni, og farge kombinasjonene!

Billig og bra! Det ser ut som interiør til mange hundre kroner, som du får kjøpt på dyre interiør plasser. Men dette er ikke så himla dyrt, og du får kjøpt det på butikker som kanskje ligger i nærheten? Elsker interiør, og har kanskje for masse av det selv, men siden det ikke er så veldig dyrt, kan man fint bytte det ut med noe annet du har stående. Perrfeekt for min del!Kommode bruktbutikk i Kristiansand  Saueskinn IKEA  Pyntebrett, ugle og lampe Rusta  Vase Kid  Hus Søstrene grene

Ugla er et stearinlys - såå kul! Men denne kommer ikke til å bli tent, haha! Den vil heller stå som pynt. Jeg har også en hund som er et stearinlys, men jeg klarer ikke å bruke det, så da blir det heller pynt - noe som er mye finere!

Hva syntes dere?

-Cindy 

#interiør #mom #beautiful #loveit #inspo #blog #cindyllb
♥ 

#ukensinspo #inspirasjon #fashion #blog #cindyllb

Alle bildene er fra weheartit

Heia dere! Da var det onsdag og kort dag på skolen. Vi slutter nemlig 12:50 i dag - noe som er utrolig greit! Hver onsdag har vi design hele dagen, og da har vi det ofte slik at vi kan lage det vi har lyst til. Så i dag laget jeg en drømmefanger, også tok jeg av litt tid til blogging.

Jeg fant utrolig mange fine bilder på weheartit i dag! så det er vanskelig å velge ut noen, hehe! Men kan det være moro om jeg har et blogginnlegg med inspirasjon hver uke? Jeg får masse inspirasjon av slike bilder, og det håper jeg dere også gjør! :)

-Cindy

#weheartit #inspiration #blog #cindyllb
Heii dere! Noe av de gøyeste jeg vet, er å kikke i mote magasiner! Her finner jeg utrolig masse inspirasjon. Og mye av det er noe jeg tenker dere også vil like - blant annet skjønnhets tips! Så her får du en del tips til både hud og hår!

Oppbevar ansikts kremen og øyen kremen din i kjøleskapet - Kalde kremer frisker opp ansiktet og gjør at blodkarene trekker seg sammen.

Skrubb leppene for å unngå at de flasser - Bruk dessuten en god leppepomade, da holder leppestiften lenger. Bruk også gjerne en øyenskygge på leppene før du tar på leppestift eller lipgloss. Da sitter det lenger på, og fargen vises mye bedre.

Gjør eyelineren din myk ved hjelp av hårføneren - Da blir det lettere å legge den i tykke lag, og den tørker fortere! Bruk gjerne en liten pensel til å påføre lineren i øyenkrokene.

Lek deg med ulike teksturer på øyen sminken - Et tynt lag med lipgloss over øyen skyggen skaper et tøffere uttrykk. Legg også gjerne på flere forskjellige øyen skygger oppå hverandre, eller ved siden av. Nå til sommeren vil jeg si at det er herlig med hvit, rosa og lyse lilla sammen, eller hvit, grønn og lyse blå.

Røff opp krøllene - Børst gjennom håret helt til slutt, før du heiser deler av manken med et par hårklyper. Dra deretter noen hårtufser ned mot ansiktet.

 sptretne krøller - Surr små seksjoner av håret rundt en smal krølltang, og resultatet vi du se etter at du er ferdig! Jeg har ikke testet dette ut selv, i og med at jeg har utrolig masse krøller fra før av. Men tenkte det kunne være gøy å dele med dere!

Rufsete hestehale - Samle håret i en rufsete hestehale, og dra ut noen fisjoner (som er små hår, og som noen vil kalle baby hår - noe jeg gjør haha) her og der for å gjøre det enda mer skjødeløst. Det er veldig fint!

Fake it until you make it -Klipp håret ditt i ulike lengder mens du venter på at det vokser seg langt. Er det lengst foran, gir det en illusjon av at hele håret er lengre enn hva det faktisk er.

Hårkur - En hårkur øker hårets elastisitet og gir det styrkende proteiner og fuktbevarende ingredienser. Det hjelper i kampen mot porøst hår som lett kan brekke. Jeg har fått hårkur, noe som er skikkelig herlig, og ikke minst så hjelper det. Håret mitt var utrolig glatt, og luktet himmelsk! Så dette er noe jeg anbefaler dere også, dette kan du gjøre hos en frisør!

Stuss ofte - Klipp håret jevnlig, slik at tørre spisser ikke sliter ytterlige på resten av håret. Det kan virke skummelt å overgi seg til frisøren for å klippe deg i håret annenhver måned f.eks.. Men det kan lønne seg i lengden. Da slipper du å måtte klippe av mange centimeter med ødelagt hår.

Har du noen skjønnhetstips?

//Alle bildene er fra weheartit

♥ ♥ 
God morgen! Dette er en av favorittdelene med rommet mitt, jeg har laget dette hjertet og brukt tid på det. Jeg elsker å sette sammen ting og dekorere, så dette var et gøy prosjekt jeg satte i gang. Jeg ble ganske fornøyd også! Du kan selv lage det hjemme, er ikke veldig vanskelig. Du finner et hjerte collage du liker godt, eller noe du vil dikte opp, og teller hvor mange bilder du vil begynne med, hvor mange du vil ha i midten og slutten. Noe som kan være smart når du har skrivt ut bildene, la dem tørke en stund før du begynner å klippe og henge dem opp. Jeg gjorde den feilen med å starte rett på, og det ble bare gris, man kan si at jeg fikk mye blekk på fingrene.. Så dette kom på veggen, men gikk heldigvis fint av! bare bruk en fuktig klut og dra det over der hvor blekket er.

Har dere laget bilde collage? 

Inspirasjon fra Weheartit

Hallo dere! Det er herlig å tenke på at vi har ferie nå, det blir alltid mye kos i ferien. Det kommer til å bli mange filmer, noe godteri og mye koos, fun! MINNER OGSÅ OM LINKERUNDEN! ER FORTSATT TID TIL Å BLI MED, TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGINNLEGGET.
Hva syntes dere om inspirasjonen? 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits