Hei på dere! Nå når jeg var på landstreffet i Stavanger kjøpte jeg meg en herlig joggejakke! Syntes det kjempegøy å ha slike ting som minner, og alle artistene som var der står bak på ryggen - det står også hvilket land de er fra. Var faktisk ganske mange gode artister i år, så var skikkelig kjipt at jeg ikke fikk med meg konsertene.. Menmen! Hadde det moro allikevel! Hihi

Jakken er skikkelig herlig - den er deilig å ha på, og har et digg "bamsestoff" inni. Denne kommer til å bli mye brukt, og blir allerede brukt hver dag omtrent! Er så deilig å ta den på om kvelden om man fryser litt.

Q - Var du på landstreffet? Og isåfall, fikk du kjøpt med deg noe fint?
 
Heihei! I helga var jeg i konfirmasjon til lillesøsteren av en venninne, noe som var kjempekoselig! Vi hadde masse god mat og kaker, og mye moro som skjedde. Elsker slike tilstelninger, og til neste år er det Christina, lillesøsteren min sin tur til å bli konfirmert (WII!). Ellers når jeg våknet i dag, ville jeg bare begynne å grine! Jeg våknet opp til snø ute.. Det er serr det verste akkurat nå, trodde liksom at sommeren begynte å komme - blomstene begynte å spire, det grønne kom bedre frem, biene og humlene er kommet, plusspluss. Den gode tingen er at vi har sol, så da satser jeg på at snøen smelter bort, for jeg vil ikke ha noe vinter akkurat nå. Noen flere enn meg som våknet til snø utenfor?

Men uansett! Tenkte å vise dere mitt lille innkjøpt fra Amsterdamturen, så here you go: 


Kjole - Forever 21
Elisabeth Arden lipgloss - Taxfree

Husker ikke hvor denne var fra, men var fra en butikk som solgte masse forskjellig av piercinger. Husker jeg så denne i et glass her inne, og forelsket meg i den med én gang! Og da måtte jeg bare kjøpe for den, for ellers hadde jeg ikke glemt den og angret veldig på at jeg ikke hadde kjøpt den! hahah


Bukse - Zara

Jakken jeg har på bildet her er også ny, men er ikke fra Amsterdam. Denne kjøpte jeg på StyleConnection for en stund siden, men har helt glemt bort å vise den.. Men så fikk jeg vist den til dere nå da, og den er såå fin! Den har så mange forskjellige kule farger og mønster i seg, noe som gjør den helt unik. Har ikke sett noen andre med den, og det digger jeg - elsker når jeg har noe ikke alle andre har!

Q - Hva syntes dere om innkjøpene?
 
Hei dere! Ååh, i natt fikk jeg bare ikke sove.. Men rett før alarmen på mobilen gikk, sov jeg som en liten engel. Å våkne til alarm er noe av det verste jeg vet! Spesielt når det er pga skolen. Ofte når jeg sover utrolig godt, og er helt inni drømmeland, skvetter jeg skikkelig mye og blir irritert på vekkerklokka haha. Flere som kjenner seg igjen? 

Uansett, tenkte å vise dere det lille innkjøpet av klær jeg kjøpte når vi var i Danmark i ferien. Ble ikke så mye shopping, men blir alltid litt! Og i tillegg til klærne ble det litt småting her og der♥♥

Taxfree på Danskebåten

Denne herlige pelsjakken (ikke ekte pels) så jeg først på Taxfree mot Sverige, men den passet meg ikke her.. Men nå når vi var i Danmark, så jeg den henge på denne ferja også! Og de hadde kun 1 igjen av min størrelse - da måtte jeg bare kjøpe den! Og det er jeg glad for at jeg gjorde. LOVEIT!ginatricot

SparkzEr superfornøyd med disse tre plaggene, og singletten fra ginatricot kan brukes til begge jakkene, noe som er superfint! 

Q - Hva syntes dere om klærne?Victoria´s secret


MAC, Taxfree


Primark


Matvarebutikk - EEELSK

I tillegg til dette, kjøpte jeg en del julegaver. Det var planen før jeg reiste, så det var digg å bli ferdig med. Elsker å handle julegaver, syntes det er superkoselig! Er spesielt gøy når du finner noe som passer den personen du skal kjøpe til midt i blinken!

Q - Hva syntes dere om innkjøpet?
Hey there! Når meg og Solveig var i Oslo, kjøpte jeg faktisk bare nyttige ting. Nå som jeg bor på internat må jeg virkelig tenke over hva jeg kjøper, og ikke kjøpe alt jeg liker. Det er ikke noe gøy, men sånn er livet! 


Outlet

Kjøpte denne Lip Lineren på et outlet til kun 29kr! Jeg prøvde den på i dag, og den var veldig naturlig og fin. Det er ikke noen spesiell farge som folk legger godt merke til, men er en fin litt brunrød farge som passer perfekt nå til høsten. 


Vita

Jeg trengte virkelig en øyenbrynspenn, i og med at det blir mye finere når man ikke bruker foundation osv. For med denne kan du markere brynene dine, og tegne inni etterpå. Har allerede fått kommentarer på at brynene var så fint markert - og det er jo superkoselig!


Vita

Sist med ikke minst - øyenbrynsgelé. Denne stod på handlelisten for Oslo turen, for dette var noe jeg trengte mest. Var helt tom for den jeg hadde fra før, og merker at det blir mye bedre med dette på. Brynsfargen sitter fint på hele dagen, og det digger jeg! Det er også veldig greit med øyenbrynskost til geleeén, for da får du formet brynene i tillegg.

Utenom dette, kjøpte jeg er par BH-er og litt godteri. Godteri er himmelsk, så det må alltid litt til! hihi

Q - Har du prøvd noe av dette?
Heisann! Da var det siste dag i ferien, noe som suger! Det har gått alt for fort, og kan stort ikke vente til neste ferie.. Flere som føler det slik? Jeg har brukt ferien på å være med venner og familie, også har jeg vært en tur i Danmark. Jeg lovte å vise dere hva jeg kjøpte, så det kommer i dette innlegget! Er ikke så lett å se hva slags klær det er, så det blir heller et lite sneakpeek, så får dere sett dem i andre innlegg.

Elsker smykker og dill! Spesielt når det er 3 for 2, og andre tilbud på Glitter! Ååh, elsk.. Kjøpte også foundation på Kvickly fra Maxfactor, og denne er bare helt super! Den gjør huden glatt og myk, og dekker over urenheter. Så denne anbefaler jeg!Q - Hva likte du best?
Heisann! Som jeg nevnte, så var jeg i Danmark på onsdag. Jeg handlet egentlig ikke så mye, så må si meg stolt i det! Vi gikk rundt i Aalborg, og de hadde pyntet så fint rundt jule tiden! Litt salg var det også rundt forbi.


Bukse og lue H&M  Sminkekoster Normal  Klokke og ringer Glitter  Parfyme og tyggis Taxfree

Fikk endelig kjøpt Viva La Juicy parfymen! har ønsket meg den leenge, så tenkte jeg bare måtte kjøpe den nå, hihi.. Duften er bare helt fantastisk! På ferga kjøpte jeg også en pakke med 30 tyggis pakker - jeg bare MÅ ha tyggis HVER dag, så regner med jeg har tyggis en liten stund fremover nå, wii!-Cindy
 Heiia alle sammen! Etter en herlig og fantastisk uke på Rhodos, har jeg kommet hjem igjen. Og det betyr at det er tilbake til gamle rutiner - med pc skjermen oppe, og blogge  Vi hadde ikke nett på hotellet, så fikk derfor ikke blogget der. Jeg hadde med macen for å faktisk blogge! Men siden det ikke var nett (og om du skulle ha det, måtte du betale, så jeg gjorde det en dag på telefonen for å teste ut om det virket. Og det gjorde det ikke.. Det var utrolig dårlig! Så om jeg hadde prøvd å blogge, hadde det mest sannsynlig sviktet allikevel..) ble det ikke noe.

Jeg har hatt en utrolig ferie, og kunne veldig gjerne reist tilbake med en gang! Savner allerede varmen og stranda.. Tenkte å lage en film fra turen, så gled dere til den! Jeg kjøpte faktisk ikke så veldig masse på Rhodos - noe som er veldig uvanlig meg. Men jeg kjøpte de tingene jeg likte best og som jeg er sikker på vil bli mye brukt, og som jeg er veldig fornøyd med!Dette fra Victoria's Secret, og Michael kors veska og lommeboka, og klokken, er bare et lite sneakpeek. Det kommer egne innlegg til disse, hvor jeg viser dem bedre, og skriver noe om det, og hva jeg syntes.
Elsker dette dekselet! Ble helt forelska da jeg så det henge så fint i en av butikkene. Hunden min heter jo Chanel, så det er ekstra moro å ha et deksel med merket Chanel også. Og ikke minst; dekselet er rosa.

Hva syntes dere om innkjøpet?

-Cindy

#Rhodos #2014 #innkjøp #fashion #blog #cindyllb
Hallo! På torsdag begynte jeg på design og håndverk - tilbake til 1.klasse! haha.. Det var veldig gøy! jeg har blitt kjent med 4 herlige jenter, som er såå ksoelige! Vi er totalt 11 stykker i klassen, og kanskje det kommer flere i neste uke, noe jeg håper på! Det er koselig å være få i klassen, men det er også veldig gøy om vi er mange. Håper 1. vidergående blir konge! Har du begynt på skolen? isåfall, hvilken klasse?

Når vi var på tur i flekkefjord, fant jeg converse på 50%. Ååh, jeg ble så glad! Jeg kjøpte et par rosa høye converse, som jeg elsker! Jeg er utrolig glad i rosa, så jeg hadde flaks at de hadde størrelsen min igjen. Har du converse?


Hei dere! for ikke så alt for lenge siden, kjøpte jeg et par sko på Adelin fashion. Ååh, jeg elsker dem! De er supersøte og veldig sommerslige. De passer til omtrent alt, iallefall sommerantrekk. Tror ikke det hadde vært det fineste å gå med joggebukse sammen med dem, haha.. Men for all del, det hadde nok gått det og! Jeg elsker blonden som er bak med hælen på skoene, det er så søtt. Syntes også at "kjettingen" passer veldig godt til! Tenk så fint de hadde passet til en lang og sommerslig kjole. Det vil nok bli utrolig nydelig!

De har en liten romantisk stil i seg, som jeg elsker med dem!
Hva syntes du om skoene?
Haallo! I dag var det veldig gøy på skolen faktisk! Ikke ofte man sier det, så da må det være morro! Grunnen til det, er at vi leverte alle skolebøkene - som betyr null lekse og ikke flere timer på skolen der vi har undervisning i fag. Vi var også hos læreren vår, hvor vi hadde grillkos, noen badet, også hadde vi iis og kaker til dessert! Vi i klassen hadde også kjøpt en gave til hver av våre to kontaktlærere,  som de virkelig fortjente!

I forrige uke kjøpte jeg en ny bikinitopp, wii! Ååh, jeg er forelsket i den! Elsker at den er blomstrete og har frynser på, noe som gjør den supersøt. Den passer også til mange farger, så jeg kommer til å bruke den til min rosa bikini - underdel, og den hvite. Perfect!

Hva syntes dere?

I morra reiser jeg til Fårup sommerland i Danamark med hele 10 ende trinn på skolen! Ååh, det kommer til å bli skikkelig gøy! Men dessverre blir det ikke noe blogging i morra, men det kommer forhåpentligvis ut et blogginnlegg på onsdag. Da har jeg også fri fra skolen, fordi vi får avspasering for å være med til Danmark, wihuu! Snakkes alle skjønne!
Heiia! 

Nå er jeg endelig ferdig med å skrive et 10 minutters foredrag til eksamen i morra! Da var det å ta seg en pause i all lesinga og øvinga, for å blogge. Noe som er kjempegøy! I går sa jeg at jeg skulle vise dere mine New Balance sko som jeg kjøpte i Danmark. Og de får du her:


Kjøpt på sportsmaster i hirtshals

Ååh, jeg er bare helt forelsket i dem! Syntes fargene er kjempefine, og ikke minst så er de supercomfy og gå med. De kan fint brukes til både gym og hverdag. Jeg kommer iallefall til å bruke dem mest til hverdagen, spesielt ford jeg eelsker å gå i myke og lette sko! Kunne ikke vært mer fornøyd med dem.
 Har du New Balance sko?
Hallo! Akkurat nå sitter jeg i senga, og har akkurat blitt ferdig med å lese 6 lange kapitler i samfunnsfag. Jeg skal ha eksamen i samfunnsfag på fredag, noe jeg gruer meg mye til! Men satser på det beste! Tenk at det bare er resten av denne uka, og neste uke igjen på skolen! Fredag er den siste skoledagen for min del. Fordi i neste uke skal vi på tur til stranda en dag, og hjem til en av lærerne en dag, så reiser vi til Fårup sommerland i Danmark med klassen, også har vi fri to dager. Herlighet, tida går utrolig fort! Flere enn meg som gleder seg masse til sommerferien?

Her får dere alt jeg kjøpte i Danmark - minus new balance skoene som kommer ut i morgen, og godteriet. 


Topp: H&M // Skjørt: H&M


H&M


H&M


Topp: Monki // Shorts: H&M


Topp: Monki


Topp: H&M


Matas

Som dere kan se, har jeg handlet omtrent alle klærne på H&M, og et par toppet på Monki. H&M er favorittbutikken min. De har så utrolig mye fint, og det er heller ikke dyrt! Monki har også såå mye fint, og omtrent alt er min stil. Jeg kunne hatt hele butikken om det var opp til meg! Jeg er litt for glad i å dra på shopping.. Men det er jo så gøy! En ting som er veldig positivt med shopping - turer, er at du må gå rundt i butikkene og hold epå alle posene du har. Det er jo rene treninga! Hahah.
Liker du shopping?
Hei alle sammen!

Tenkte jeg måtte ha et innlegg av min favoritt cafe, som da er Starbucks! Ååh, de har verdens beste milkshake og andre drikker her, syntes også at maten er veldig god. Dette er jo en kaffebar, men de har også drikker uten kaffe! Dette passer meg midt i blinken, fordi jeg ikke liker det noe godt.. Favoritten min må være chocolate frappucino, som smaker milkshake med dobbel smak! Kremen, sjokoladesausen og karamellsausen er prikken over ien! Når jeg for første gang var i Polen og Tyskland, var jeg også innom Starbucks for første gang. Etter å ha vært her, var jeg innom omtrent hver dag til vi skulle hjem igjen. Visst vi er en plass de har Starbucks i nærheten, jeg innom en tur!

Jeg har kjøpt en herlig og stoor kopp på Starbucks i tyskland. Her får du plass til mye drikke, og visst du har for eksempel varm kakao eller andre varme drikker i, holder det seg varmt veldig lenge. Det følger med et sugerør også, noe som er veldig greit. Nå for noen uker siden var jeg, mamma, og to av mine tanter i skottland, som mange av dere visste fra før av. Vi var selvfølgelig innom Starbucks for lunsj. Her kjøpte vi med oss den beste karamellsausen som finnes! Den er såå god, og perfekt oppå krem og is!Hvilken cafe er deres favoritt?
Hallo alle sammen! for et par dager siden kjøpte jeg MacBook Air, som jeg har hatt lyst på ganske lenge nå. Endelig miin! Tror jeg kommer til å ha den med overalt, så det er min nye lille baby hah.. Den forrige dataen jeg hadde var ikke helt god. Den slo seg av når den ville, og var veeldig tykk og gammel. Så ingenting var bedre enn å kjøpe ny! Macen er så tynn at jeg nesten er redd for å knekke den, selv om det ikke skal gå ann haha. Jeg har også fått iMovie, så jeg kan lage mange flere videoer til bloggen! Jeg har ikke klart å finne ut hvordan man redigerer sammen en film, men ev av mine venninner skal hjelpe meg med det. Wiii


Hvilken data har dere? Forresten, i morgen setter jeg i gang en konkurranse hvor du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se! Vil du være med? følg med på bloggen og delta! kan være jeg setter igang konkurransen i kveld om jeg får tid, ellers kommer den i morgen.
Hei alle! først må jeg få sagt at vi skulle på skolen i dag, for å vite hva vi skulle ha i skriftlig eksamen. Jeg kom opp i norsk.. Et av dem jeg IKKE ville komme opp i! det er jo typisk, for da må jeg ha to skriftlig eksamener. Men jeg misunner heller ikke de andre klassene, for to av dem kom opp i matte. Men det positive med å komme opp i norsk, er at jeg har fri i morra, på mandag, og på tirsdag. Wiii!

Ellers i dag var jeg med til stavanger, for å kjøre pappa til jobb. Her gikk vi også litt rundt på kvadrat, for å fikse noen ærend. Er det noen av dere som ser på paradise hotel? Og helt sikkert har sett Arman, en av de nye homsene som har kommet inn? Når vi var på kvadrat, kikker jeg bort på Ben&Jerrys, og der står han! Han er jo så kul, og ikke minst; den kuleste latteren! Jeg tok ikke bildet med han dessverre, det angrer jeg litt på i etterkant.. Men jeg skal helt sikkert tilbake her, haha!

Jeg fikk også selvfølgelig handlet bittelitt i dag. Jeg kjøpte de falske vippene selv, mens jeg fikk hårbøylene av min herlige mamma ♥ Jeg var på jakt etter et par hårbøyler, det er så utrolig lett å dra på seg om du ikke finner på en annen måte å ha håret. Det er jo også veldig fint! Og ikke minst, så ligger ikke alt håret i ansiktet. Jeg skal bruke de falske vippene på 17.mai, så det gleder jeg meg til! Har faktisk aldri brukt det, så skal bli spennende å se hvordan det er.
Falske øyevipper: Grønnestad hårdesign, stavanger // Herlige hårbøyler: Glitter

Hva syntes dere? Ha en fin kveld videre!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits