I dag ble det ganske digg mat! Laget meg en smoothie med frosne skogsbær, og laget en god grandiosa på veien fra butikken og hjem, så var det bare å putte den i ovnen! Må si jeg er ufattelig flink (hahaha), stolt av meg selv ass. Var også ferdig på jobb klokken fire, siden jeg begynte en time tidligere enn de andre dagene, og det syntes jeg er helt perfekt. Er jo mye bedre å starte litt tidligere, i og med at jeg da kommer fortere hjem.

Ellers har jeg funnet ut at jeg aldri mer skal lage blåbær og skogsbær smoothie med HVIT topp.. Klarte jo selvfølgelig å få flere flekker på, noe som er grusomt kjedelig, spesielt om det ikke går av! Tok noe oppvaskmiddel på og la den i vaskemaskinen med en gang, så håper flekkene går av. Det er jo my favourite top liksom, den må bare bli ren. Hadde jo ikke zalo heller, og har aldri prøvd noe annet enn det - men jeg krysser fingrene! Toppen er fra Urban om noen lurte forresten.

YAMMYYY Så det ikke digg ut? I skrivende stund sitter jeg å ser på TV, spiser denne gode "hjemmelagde" grandiosaen og drikker smoothie. Chiller max jeg!  

Q - Hva har du gjort i dag?

 
Slengte med et lite unblogged outfit i tillegg! Buksen er fra Urban, og toppen er fra Bikbok
Beste hunden miiin

I går var min første dag som lærling på Camillas blomsterdesign her i Kristiansand, noe som var veldig spennende! Ble tatt godt i mot, og føler allerede at jeg har vært her lenge! Er helt rart at jeg ikke skal gå på skole lengre, men bare jobbe (noe jeg digger btw! Er jo herlig å få litt lønn haha). Får jo ikke noe lekse nå, annet enn å pugge plantenavn og slikt. Men det går helt fint, i og med at det er noe jeg må kunne. Gleder meg masse til jeg får kommet ordentlig inn i alt, da går dagene enda fortere. Det er også ganske positivt og greit når jeg kan nesten alt, da slipper jeg å spørre andre når det er noe kunden lurer på. 

Q - Er du lærling, og isåfall hvordan var din første dag?
Ååh som jeg savner alle roadtrippene på Gjennestad! Vi var ganske ofte å kjørte rundt bare for moro, noe som var veldig koselig! Spesielt etter en lang dag på stranden, da var det også ganske digg med maccern haha.. Det beste er å kjøre bil man kan ta av taket på - er så herlig når håret flagrer, hihi

ÅÅH, er det ikke nydelig vell? Elsker virkelig solnedganger, er så utrolig fint. Spesielt i syden, da er det helt perfekt å ha en liten photoshoot med familie, venner og noen få portrett av deg selv! 

Ellers i dag skal jeg på jobb, så har jeg ordentlig ferie! Skal ikke jobbe noe mer før 1.August når jeg begynner som lærling, og det er ganske digg. Kjenner jeg grugleder meg til å begynne å jobbe 100%, men blir jo en vane etterhvert. Og jeg skal jo jobbe med noe jeg liker veldig godt, så det er ganske positivt da!

Q - Liker du roadtrips? 
Heihei! I det siste har jeg gjort veldig masse, noe som har ført til lite blogging. Når jeg først dro hjem, møtte jeg bestevenninnen min, Johanna - det var virkelig koselig og helt fantastisk å se henne igjen! Vi hadde masse å snakke om, og koste oss skikkelig! Vi tok oss et par turer ut også, og hadde det KANON gøy hihi! Hun reiste hjem på Fredagen, og var utrolig trist å si hade.. Men håper jeg snart ser henne igjen! 

Ellers har jeg både Fredag og Lørdag vært i Stavanger på landstreffet hvor jeg stod vakt. Dette var sykt morsomt, i og med at det var mange hyggelige og gøyale folk. Fikk masse klemmer og ga mange high fives - fikk til og med et kyss på kinnet! Ahha, det var så koselig! Var også skikkelig mange kule russebiler og busser, og var masse kul musikk! Jeg tok en runde rundt der med russebussene, her hvor de "store" bussene stod og spilte sykt høy musikk. Noen hadde til og med en scene utenfor. Det var så kult, og fikk bare lyst til å danse og slenge meg på haha! En av dem hadde med TIX i tillegg! Jeg skal kanskje på landstreffet til neste år som russ selv, men visst ikke jeg skal det blir det å stå vakt igjen - for det var veldig moro! Folk tok meg også seriøst, noe jeg var veldig spent på! Hehe.  I tillegg til alt dette, har jeg også solt meg masse! Vi har et vanvittig fint sommervær, noe jeg bare elsker! Fregnene popper frem, og jeg er allerede solbrent. Det beste av alt, er at det er meldt fint vær til 17.mai!

KLEMZ
 
Fredag og HELG! Denne uken har gått veldig fort, noe som er ganske digg egt. Hadde prøveeksamen i blomsterdekoratør faget 2 dager denne uken, og det har vært skikkelig stress.. Føler at arbeidet alltid blir mye dårligere når jeg har et tidsskjema å følge, og må gjøre det samme hele tiden, men nå venter jeg spent på resultatet med karakter! Noen av dere som har hatt prøveeksamen denne uken?

Ellers i dag skal jeg i en bursdag, noe jeg tror blir veldig bra! Vi er en stor gjeng som skal, og jeg bare elsker når det er masse mennesker på slike treff. Det er så koselig! Utenom dette, skal jeg bare slappe av og få meg noe ordentlig med søvn haha.. Føler jeg enda ikke har sovet ut etter forrige uke i Amsterdam, for her ble det ikke mye søvn! Hihi Q - Hva skal du i helga? 
Heisann, alle herlige!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, hadde vi et kjempefint vær i går. Og det har vi i dag også! Elsker at solen begynner å komme mer frem, og at snøen er borte. Har vært (og er) så sykt lei av kalde dager hvor jeg helst bare ville sitte under dyna og se på serie. Men i et slikt vær får man mer lyst til å dra en tur ut og finne på noe. Føler også at man blir så mye mer våken av slike dager! Enig?

SMIIILE

Ellers så har jeg ingen spesielle planer i dag utenom at jeg skal på teater øving. Skolen slutter jo ikke før 15:30 heller, noe som er såå lenge.. Men den går fort om man bare gjør noe gøy eller noe som går fort! haha. 

Q - Har dere fint vær?

 
Hei! I dag har jeg og en venninne vært en liten tur på Rema1000, hvor de selger godteri for kun 2.90kr per hekto! Og det måtte jo bare Cindy ha.. Er jo skikkelig billig, og jeg eeelsker godteri! Haha. Måtte også kjøpe en pose med potetgull for bussturen hjemover i morgen, for i morgen startet påskeferien for meg! Og planene mine for ferien, er å jobbe, være med venner og familie, også skal jeg en tur til Sverige! WII

I går startet jeg å scrappe, i og med at jeg fikk bildene jeg hadde bestilt fra Mallorca turen i posten, og kunne bare sette i gang med pynting og dill! Har lenge holdt på med scrapbooking, men har en god stund ikke orket å lage noe.. Men når jeg først setter meg ned med det, er det utrolig koselig og moro♥ Er spesielt gøy å lage en minnebok og se tilbake på enten gamle eller nye bilder. 

Ha en fin kveld, dere!♥ 
God Søndag alle sammen! I dag snør det her hos oss, noe jeg absolutt ikke vil ha. Akkurat nå for tiden liker jeg best snøen på fjellet hvor vi kan dra å renne på ski osv, for det er kjempegøy! Men syntes snøen kan smelte bort her nede nå asså.. Noen enige?

Nå er vi kommet til den siste dagen i denne uken, og vi nærmer oss påskeferie!! Jeg reiser hjem på Torsdag, og skal være hjemme i to hele uker, i og med at vi skal ha praksis uken før ferien - og det er DIGG. Regner med at jeg kommer til å jobbe litt utenom praksisen også, er alltid greit å tjene litt cash! Og husk; Jeg kommer tilbake om hva jeg skal gjøre i ferien, så følg med pepzI dag skjer det ikke noe spesielt, til nå har jeg spist en god søndags middag, og skal snart ha litt krydderkake til dessert. Jeg har også vasket klær, noe jeg virkelig trengte nå! Ellers blir det å se på serie - skikkelig slapp dag fra min side ahha. Elsker slike dager hvor man bare kan slappe av og ikke må rekke noe spesielt, men digger også dager hvor jeg gjør noe hele tiden! Hihi 

Q - Har dere noen planer for dagen?
 
Heisann! Har dere hatt en super vinterferie (eller kanskje dere ikke har hatt ferie enda)? For det har iallfall denne tutta! Jeg fikk jobbet litt på Selands blomster, hvor jeg skal bli lærling til høsten - noe som blir kjempegøy! Jeg var også en tur på Eikerapen med mamma, pappa og Christina. Vi var utrolig heldige med været den dagen vi var på slalåm, og det gjør at dagen blir helt perfekt! Var deilig å stå på salåm igjen, og det gøyeste var at Christina også sto, og det er jo superkoselig å være flere enn én i bakken. 

Ellers har det vært sol og fint vær hele ferien omtrent, og jeg har vært med både familien og vennene, spiste digg pizza på Jonas B, spiste masse sjokolade og annet usunt og kost meg max! Nå er det heller ikke lenge til påskeferien, det er kun tre uker til - eller to uker for min del, i og med at jeg skal ut i praksis uken før påske. Gleder meg allerede, og har flere planer! Planene mine kommer i senere innlegg, så følg med! Hihi♥♥

 

Dette er da i min veske! Nå som jeg snart skal begynne med kjøretimer osv, har jeg ofte med førerkortboka på tur. iPaden er genial om jeg vil se på filmer eller serier, og de andre småtingene er ting jeg ofte bruker, og har derfor dette med meg rundt. Sånn utenom de produktene det er bildet av, har jeg selvfølgelig alltid med mobilen og bankkortet rundt! Noen av dere som bærer med noen av de samme tingene?

Ellers i dag har jeg vært en tur i Tønsberg med Solveig for å kjøpe inn bruksvarer. Man blir ofte tom for ditten og datten, og da har man ikke noe annet valg enn å kjøpe inn nytt.. Nå nærmer det seg også vinterferie - vi har ferie hele neste uke, noe som blir digg! Jeg skal jobbe en del når jeg kommer hjem, men jeg skal også være masse med familie og venner, også skal jeg stå på slalom en dag (WII!). Når har dere ferie? Og hva skal du eventuelt gjøre?

Ha en fin Tirsdag, dere!
Først av alt.. GOD MORSDAG OG HAPPY VALENTINE´S DAY! Jeg kommer til å tilbringe dagen på rommet med grinefilmer og cola zero. Ville mer enn gjerne våknet opp og laget frokost til min gode mamma, men siden jeg ikke hadde mulighet til det i dag, ringte jeg henne istedenfor. Mamma og pappa var jo hos meg Fredags kveld på foreldrefesten, og Lørdag morgen. Og da ble det litt for liten tid til å bli med hjem, skulle jo ha dratt allerede i dag igjen. Men vi feiret morsdag både Fredag og Lørdags morgen vi! Dessuten lå vi på en sinnsykt fint hotell i Sandefjord, og hadde den gode frokosten!

Må bare få sagt hvor utrolig nydelig vær det er i dag (sol, snø, frost)! Og da måtte jo Cindy ta seg en tur ut - Lise ble også med. Det var utrolig friskt og herlig, og kinnene lyste opp med rødfargen hahha.. Jeg elsker å gå tur, og er ofte sånn at man ikke orker akkurat idet man sitter å ser på serie eller dovner seg i sofaen, men når man først er ute, er det helt fantastisk! Så jeg anbefaler dere alle å komme dere opp av både senga og sofaen for å ta en frisk tur ut! You will not regret.

Her får dere et bildedryss fra helgen:


Dere må kose dere masse resten av dagen med både familien og kanskje kjæresten? Og ikke minst, nyt det herlige været!

KLEMZ
Hei, dere! Ikke glem konkurransen jeg har pågående, hvor du kan vinne et gavekort på selvdesignet deksel! Du finner konkurransen HER.

Sunday funday - i dag blir det å slappe av etter en lang og veldig bra dag i går, og se på film og serie. Visst dere har noen gode filmanbefalinger og kanskje noen gode nettsider å se serier på, bring it on! Følger med på så mange forskjellige serier samtidig, så har hvertfall alltid noe å se på♥♥

Tenkte å vise dere noen herlige tulipaner jeg fikk for en stund siden. Jeg har praksis i en snittavdeling i et hagesenter her ved gjennestad, og jeg er så heldig at jeg ofte får med meg hjem blomster som kanskje er kommet litt for langt, eller som ikke passer til årstiden. Jeg har også fått tatt med meg hjem buketter jeg har laget, noe som er SÅ gøy! Blomster er så fint, og lukter utrolig godt! Iallfall de fleste. Er også veldig glad i forskjellige farger satt sammen til en bukett, det gjør så mye ut av seg. Helt enkle farger er også veldig fint, i og med at det passer til alt. I dag er det jo fastelavens Søndag! Men det ble ikke noe boller på oss.. Så det skulle vi ta en annen dag. Så det blir en liten fastelavens dag i uka som kommer for oss, noe som blir digg!

Q - Skal dere kose dere med boller i dag? 

Krøllz on point

Hei, dere! I dag har jeg vært i Sandefjord med ei venninne, noe som var veldig koselig! Hadde fått mail av Kitch´n og Vita at jeg kunne hente en bursdagsgave på butikken, så tok sjansen til å hente det når jeg først var i byen. Jeg fikk et cemo krydder (taco), og en harmoni leppepomade. Helt supert! Er så gøy med slikt som det, og er ikke minst skikkelig koselig! 

Q - Hva har du gjot så langt i dag?
Våknet opp til dette! WOW, det var en fantastisk følelse. Jeg elsker snø! syntes det er så fint - og ikke minst så blir dagen såå mye lysere! Håper bare ikke det blir masse regn, for da blir det bare sludd, noe som er helt grusomt. Men planen for i dag er å ta en liten snøtur med vennan, drikke varm kako og kanskje ha snøballkrig! haha.. Det er faktisk sinnsykt morsomt! Sånn med mindre du blir dynket med snø, noe jeg blir omtrent hvert år.. Menmen!

Q - Noen av dere som har snø?
Hei! Her på internatet blir det fort slik at man ikke orker å gjøre noe, og er trøtt osv etter skolen. Og da er det jo digg med Netflix og en god varm kopp kakao! Jeg ser på Pretty Little Liars og TeenWolf - elsker de seriene! Sånn spesielt når man er litt kald, er det fantastisk å bare sitte å holde på en kopp med noe varmt i - bare kokende varmt vann funker helt supert. Og selvfølgelig et teppe eller et stort og godt skjerf rundt deg er prikken over i´en.HA EN FIN DAG!
Heia! Nå kjenner jeg at det snart er slutt på den deilige varmen.. Er utrolig kaldt på morgenen - å sitter og fryser i klasserommet.. Akkurat i dag er det ganske fint ute, og er egentlig ganske varmt! Sånn i sola da. Men nå går klærne mer over på gensere og skjerf, enn korte topper og shorts. Reiser dessuten til Mallorca nå på Lørdag! (ÆÆÆ!!) Og da kan jeg gå over til korte topper, shorts og herlige kjoler.Her på Gjennestad (der hvor jeg går på skole), har vi et hagesenter rett ved siden av. Det er så utrolig fint utenfor at jeg bare måtte ta noen bilder. Har også tatt outfit bilder her, og som snart kommer ut på bloggen! Det vil helt sikkert kommer flere outfit med denne nydelige bakgrunnen. Elsker slike plasser hvor alt ser så velstelt ut.

Q - Har dere enda varme dager?
1. Når andre smiler. ÅÅH, det er serr noe av det beste jeg vet! Sånn når jeg er inne i en butikk for eksempel og skal handle, blir jeg såå glad om den personen i kassen smiler og ikke er påttesur 

2. Kebab! Kebab er bare himmelsk godt! Men uten løk og tomat seff

3. Sene kosekvelder i helger og ferier. Det å sette seg rundt et bål og grille marshmallows, eller sitte inne å se på film innpakka i et herlig teppe sammen med smelta sjokolade og jordbær - det er digg det. ELSKPÅDET ♥

4. Tullebilder - Eeelsker å ta bilder der man ser grusom ut, og bare tuller. Spesielt med venner! Og iallfall det å sende teite bilder til vennene dine på snap
5. Syden - Stranda, sola, brunfargen og de kjekke guttene

6. Fine gutter på TV. Når jeg ser fine gutter på en digg film, får jeg lyst til å hoppe inn i skjermen og bare være med han. Begynner også å grine HAHA

7. Pommes

8. Babyer - spesielt når de ler! Aaw, det er så sykt herlig og bare helt fantastisk å høre på. Gleder meg allerede til å få mitt eget lille barn. Da blir det masse spam på snap og insta! Hihi

9. Klær og shopping. Tror de aller fleste av dere har skjønt at jeg elsker shopping sånn syykt! Har alt for mye klær - faktisk så mye at jeg sliter med hva jeg skal ha på meg.. Flere med samme problem?

10. Romantiske filmer

Q - Kjente du deg igjen i noe? Lik gjerne innlegget om du kjente deg igjen i ett eller flere av punktene!
10 problemer vi med krøller har - kanskje du kjenner deg igjen?

1. Morgenen. Håret ditt om morgenen er som en konfekteske. You never know what you're going to get. Enten oppfører det seg som en drøm og er som når du la deg, eller så er det til alle kanter uten et system. Jeg sover ofte med flette, slik at jeg ikke skal se ut som et troll når jeg våkner.

2. Pannelugg. Pannelugg er absolutt helt uaktuelt. Panneluggen vil bare ikke ligge fint, og er ingen vits å prøve. 

3. "Komplimenter". Ikke nok med at alle du møter sier at de misunner håret ditt så veldig. Når du endelig har brukt to timer på å rette ut hele håret, er det ikke måte på med kommentarer om at dette var noe du burde gjøre hele tiden! "Det var sååå fint!" Det er superkoselig med alle de fine kommentarene da! Bare det at de ikke vet hvordan du må slite med det. 

4. Hårbørste. Hårbørste er ingen vits. Jeg grer aldri håret så lenge krøllene er der. Man får bare flere knuter i håret når man prøver å fjerne dem. I tillegg gjør det skikkelig vondt! 

5. Regn/fuktig luft. Fuktig luft og regn er krølltoppers verste fiender! Håret blir dobbelt så stort (som om det ikke var stort nok fra før..), og blir, ikke minst, krusete og og uhåndterlig. Det verste er når du har brukt to timer på å rette ut krøllene, og alt arbeidet faller med regnet eller den fuktige luften. Så da blir det å sette håret opp i en hestehale eller en dult.

6. Produkter. Produkter lover ditt og datt. Ved å bare bruke en bestemt shampoo blir det lovet at du får glatt, rett og glansfullt hår på bare 3 uker! Haha særlig! Bruk en shampoo for tørt hår, og rett ut håret med en rettetang når du føler for det. Ikke glem varmebeskyttende! 

7. Accessories. Hårpynt er veldig vanskelig å feste i krøllete hår, slik at det ser fint ut. Du trenger minst en medhjelper, og cirka en halvtime for å få det fint! Luer er også et mareritt - den dekker ikke ørene helt fordi krøllene er i veien..

8. Kallenavn. Sånn som blondiner med forhåndsdømming og blondinevitser, sliter jenter med krøllete hår med kallenavn - Krølltopp, Annie, Puddel, you name it. Ofte følger det med et lite klapp på hodet også.

9. bakterier. ALLE skal ta og kjenne på håret - noen ganger uten å spørre først. Og greit nok at håret ikke blir fett så fort, men følelsen er likevel ekkel. Jeg digger når folk fletter og diller med håret, men da er det som oftest jeg som spør først. 

10. Småhår. Alle de små søte babyhårene som vokser ut fra alle kanter - og har en liten krøll på seg i tillegg, er ikke et lett problem når du har håret i strikk. Du må begynne med lusespenner eller prøve og tvinne alle småhårene inn i resten av håret. ååhr.. 

Lik om kjenner deg igjen i ett eller flere av punktene!

11. Alder. Utrolig mange tror du er mindre enn hva du egentlig er. Og det er på grunn av krøllene! Jeg aner ikke hvor mange ganger folk har trodd jeg var sånn 15 år, når jeg egentlig er 17 år. Er kun noen få ganger noen har trodd jeg har vært et år eller to eldre. Men jeg tror de sier det bare for å være snille.

Gjerne lik eller del innlegget om du er enig i ett eller flere av punktene!

Q - Kjenner du deg igjen i noe av det?
Vinneren av konkurransen der du kunne vinne et sett med undertøy, ble Benedikte Meberg! Gratulerer så masse! Du vil snart motta en mail med informasjon og slikt. Tusen takk til alle dere som deltok! Og husk at dere fortsatt kan få 30% rabatt med koden sol77. Klikk dere inn her, og finn dere noe fint da vell!

Lately through my iPhone
Påske / Tur / Familyy / Swag / Cookies / Vennaa / Pølsegrilling / Sistha / Magazine / Flaggz / Kebablove / BigSmile / Vår / Outfit

I dag har vært en skikkelig slapp Søndag.. Er så sykt trøtt etter gårsdagen! La meg ikke før sånn 04:00.. Men YOLO! Skal på kebaben litt senere i dag også, noe som blir kjempekos! Skal men en venninne, så det gleder jeg meg til! Kebab er BEZT

Q - Hva har du gjort så langt i dag?


... Senga såklart! Haha, det å sove og slappe av er så digg! Hver kveld er det ikke annet jeg tenker på, enn å komme seg under dyna i den himmelske senga. Spesielt om man er skikkelig trøtt! Da tenker i alle fall ikke jeg på noe annet! Flere enige? Pleier ofte å bare ligge nede og lese i magasiner, og tenne et herlig duftlys ved siden av. Ååh, digg

I dag har jeg vært på jobb på Adelin Fashion, min nye jobbplass. Det er superkoselig å være her! Her selger vi masse fine vesker og sko. Og jeg som er så glad i vesker og sko, kunne det ikke passet bedre med denne jobben. Hvor jobber du?

Var skikkelig tom for bloggideer i dag, så beklager for et kjedelig innlegg!
Hei på dere! Endelig er det Fredag, og påskeferie starter 14:15!! (ÆÆÆ, SÅ HÆPPI!). På skolen i dag har vi bakt cupcakes, og kost oss med godteri og chips, og har laget påske pynt. En herlig og slapp skoledag! Digger det. For påske ferien har jeg ingen spesielle planer, men pleier alltid å dukke opp noe gøy!

Her har dere noen bilder fra mobilen i det siste: 

Redlips / Makeup / Food / Kakao - yum / JonasB / K-town / IKEA / Strawberries / Selfies / BLC&WHT /
Training / Family / Scooter / Nature / Love / Sleepingbeauty / Weekend / Pizza / Quote

Q - Har dere noen spesielle planer for påsken?
Hei alle sammen, og god første dag ut i desember! Jeg har sagt mange ganger at tiden går så fort, men tida FLYR avsted! Tenk at vi allerede er i Desember, og første luke i kalenderen er åpnet - Noen av dere som har kalender? isåfall, hvilken? Her i Lyngdal har vi ikke snø, noe jeg virkelig vil ha nå! Jeg får så utrolig masse julestemning om det er hvitt ute. Og selvfølgelig når det er pyntet rundt forbi. Elsker når trærne og butikkene er dekort med lys! Åååh, blir så glad av å tenke på at det snart er jul!

I år fikk denne tutta en smarties kalender - MMM! I dag fikk jeg en søt liten sjokolade pingvin med non stop inni, som jeg tok med på skolen. Jeg orker ikke noe søtt om morgenen - iallfall ikke klokka 6 på morgenen! Så da tar jeg det med på skolen og frister de andre! hihi.. På skolen har jeg ALLTID lyst på noe søtt!


GLAAAD

Smarties kalenderen er kjøpt på Europris!

Var også så heldig og fikk en "skrape lodd" kalender av tanten og onkelen min! Dette blir spennende! Jeg vinner aldri, men er uansett gøy å prøve. Forresten! Jeg fikk et nytt søskenbarn natt til Lørdag! ÅÅH, er så utrolig glad at tårene bare triller! Lik gjerne innlegget om du gleder deg til JUUL!

-Cindy

#kalender #1desember #happy #smarties #loveit #blog #cindyllb
Heiia!

Tenkte å vise dere hva jeg pleier å ha med meg rundt i veska! Jeg regner med det er flere av dere som har noe av det samme, eller noe som ligner. Da tenker jeg spesielt på jenter, men kan godt være dere gutter også har noe med dere rundt i sekken eller veska omtrent hver gang dere er ute?


Topp B-young  Bukse Cubus  Veske RhodosSminke -  (toalettmappa er fra victoria´s secret) Veldig greit å ha med seg rundt! Om du en dag blir skikkelig varm og du får sånne fine foundation/pudder prikker rundt i ansiktet, da er det genialt å ha med seg noe ekstra. Jeg har ikke alltid med meg sminke om jeg skal en tur til alleen eller noe, men om jeg skal avsted en stund, da har jeg det!

Body spray  Fra victoria´s secret - Parafymen "faller" av etter hvert, og da er ingenting bedre enn en body spray! Denne sprayer jeg hvor som helst på meg (ikke ansiktet), både på kroppen og utenpå klærne. Denne er en stor favoritt, og er med meg over atl!

Lommebok - Det hender VELDIG ofte at jeg er i en situasjon hvor jeg plutselig finner ut at jeg skal kjøpe noe. Og om jeg ikke hadde hatt lommeboka med meg rundt, hadde jeg ikke kunne kjøpt det jeg ville. Som for eksempel vil du kjøpe mat i kantina på skolen, men om du har glemt lommeboka kan du ikke det.. Så den går jeg ikke fra! Har også førerkortet til scooter her.

Leppestift - Veldig greit å liggende i veska. Jeg bruker ikke leppestift hver dag, fordi jeg ikke kommer på det. Men om jeg har en med meg rundt, så tar jeg  gjerne på meg noe. Er jo utrolig fint!

Carmex - Jeg er ALLTID tørr på leppene, og da må jeg ha med meg en leppepomade. Carmex er utrolig forfriskende og hjelper veldig godt! Den sitter også lenge på.

Håndkrem - Jeg blir fort tørr på hendene (er også veldig ofte tørr i det hele tatt), og da er det utrolig greit å ha med seg en fuktighetskrem rundt!

Øreplugger - Hører ofte på musiikkk! Disse er et must!

Har også med meg hunden rundt! haha, neida.. Måtte ta et bildet med Chanel i veska, var så søtt!

Har du noe av det samme med deg rundt?

-Cindy

#whatsinmypurse #dog #makeup #lipstick #inspo #blog #cindyllb
Hallo alle sammen! og happy halloween! Nå er det ikke lenge til jeg ruller av gårde til noen venner. Jeg har kledd meg ut som en bambi, og geder meg til å vise dere bildene fra dagen i dag, i morgen! Noen som skal gjøre noe speiselt i dag?

Jeg kjøpte noen rosa roser til meg selv, fordi jeg syntes jeg fortjente det, haha! Jeg elsker roser, og har ingen som kjøper til meg.. Så da måtte jeg bare belønne meg selv litt, hihi! Flere enn meg som liker roser?

♥ ♥ 

#roses #girly #inspo #blog #cindyllb


Shopping // Frozen yoghurt // Weheartit // Magazine
 Birthday // K-town // Friends // Sun // Inspo // Fashion // School // Hairdresser // Candy

La ikke merke til at jeg hadde samme bildet to ganger før nå! haha.. Jaja! det får bare være.

-Cindy

#through #myphone #inspo #blog #cindyllb
Hellu! Jeg elsker å shoppe! (Kom ikke som en bombe) Og det kan bli et problem for plassen jeg har til klær i skap og skuffer.. Jeg har utrolig mye klær, og jeg bruker ikke halvparten engang! Jeg har flere ganger ryddet i klesskapet, men liker ikke å ta vekk klær. Jeg sier til meg selv at jeg helt sikkert får brukt den og den toppen, til den buksa og jakka. Men det får jeg ikke gjort, fordi  jeg har mine favoritt plagg som jeg går over til uansett, haha! Noe jeg tipper flere av dere også gjør? Men for noen dager siden, hoppet jeg i det, og tok vekk omtrent alt jeg ikke brukte. Og det ble en god del ting. Det var godt å få det gjort - og nå er det også ryddigere. De klærne jeg tar bort, prøver jeg å selge, eller så legger jeg dem i slike containere som gir klærne videre til folk som virkelig trenger dem. Herlig følelseStrødde ut alle klærne rundt på gulvet (for et rot!), og sorterte det i bunker. Hadde en bunke for det jeg ikke skulle ha, og flere bunker med det jeg skulle ha - en for singletter, en for lette topper, en for myke gensere, en for vanlige gensere, pluss pluss! Elsker å ha system i ting! Da er det så mye lettere å finne ting også. Har du system i klærne?-Cindy

#mess #clothes #fashion #blog #cindyllb


 
Heia! Som jeg nevnte i går, så er det øyna dagen i morra - Det er en dag hvor det er flere salgsboder, og du kan få kjøpt vaffler, god grilmat, og selvfølgelig is. I fjord hadde jeg en egen bod, der jeg solgte hjemmebakst og andre hjemmelagde ting. Det samme skal jeg i år, og det gleder jeg meg masse til! Det stiller opp mange folk, selv om det regner eller ikke! Men selvfølgelig er det ikke like mange folk på dagen om det regner, som det hadde vært om det var sol. Det er opp til 1000 mennesker på denne dagen, og det er utrolig morro, og ikke minst superkoselig ♥ Du tilbringer dagen til å være med familie og venner, og ingenting er bedre enn det! Enig?

Nå mangler jeg bare å legge alt i en boks, så jeg fint får det med meg til i morra. Håper dagen går fint!

Her ble det mye folie! Haha.. Det er veldig fint, og ser mye bedre ut syntes jeg!

HA EN NYDELIG DAG DERE!
Hallo alle herlige! Da hadde jeg, mamma, og lillesøsteren min Christina, bakt cookies til øynadagen som er nå på Lørdag. Det er veldig gøy å bake, spesielt om man er flere! Enig? Resultatet ble bra syntes jeg, og det samme syntes mamma og Christina. Vi hadde to forskjellige slager; Brownies cookies, og lyse cookies med peanøtter og sjokoladebiter. Ååh, himmelsk godt!

Liker du å bake?
Hei alle sammen! I dag har det vært helt vanvittig varmt, og da var det å ta på seg bikinien og legge seg ut i sola for noen timer. Det liker vi! Jeg har faktisk fått masse farge i dag, spesielt i ansiktet og på skuldrene. Det er såå godt å ligge ute i sola, bare det å kjenne varmen langt inne i kroppen er en fantastisk følelse! Enig?? Jeg måtte også selvfølgelig lage meg smoothie og spise is, som passer perfekt til dette været. Jeg tok også med meg ut noen kataloger fra Blenshe. Blendshe har såå masse fint, jeg elsker å se i katalogene. Jeg får spesielt veldig mye inspirasjon herfra!vi har også vært på teater, hvor lillesøsteren min Christina var med. Jeg legger ut bilder fra teateret i morgen! jeg tok mange fine bilder, så gled dere! Minner også om konkurransen jeg har på bloggen, hvor du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.se! Klikk her for å komme til innlegget.
♡ ♡ ♡Hei! I dag var jeg på jobb på Lyng Kiosk for første gang. Jeg lærte utrolig mye. Masse er vanskelig, men annet er lettere. Det er mye å lære, men håper på å komme bedre inn i det etter hvert. Dere som bor i Lyngdal, kom innom Lyng Kiosk! Her har vi masse gode utvalg av is, en veldig god softis, herlige folk osvosv.. ♥ har bare vært her en dag, men koser meg allerede. Er spesielt gøy når det kommer inn kunder som smiler, og som er pratsomme. Det er så koselig. Har noen av dere jobb?

I morra tidlig reiser jeg til Skottland i Aberdeen på shoppingtur med mamma, tante Diana og tante Sandra (jentetuur)!! Dagen i dag har gått skikkelig fort, og det er bare positivt, for da er det snart tid for å legge seg, og klar til å stå opp grytidlig og reise. Jeg har aldri vært i Skottland, så jeg gleder meg utrolig masse! Har du vært i Skottland før? Kommer mest sannsynlig til å blogge om dagene her i skottland når jeg kommer hjem igjen.Altså søndag. Visst vi kommer hjem ganske sent, blogger jeg på mandag! håper du gleder deg til å se mange fine bilder! 
Hallo! I dag var jeg igjen i Alleen etter skolen, for å levere jobbsøknader. Nå håper jeg bare på positiv tilbakemelding! Jeg gikk innom Rema 1000, fordi jeg hadde veldig lyst på sjokolade. Og her har de noen utvalgte sjokoladeplater til kun 15 kr. Og da ble det en av mine favoritter, altså Stratos, som er himmelsk! Akkurat nå sitter jeg og koser meg med sjokoladen, og ser på TV med lillesøsteren min. Jeg starter Påskeferien litt tidligere, hihi..

Anytime is teatime. Jeg er veldig glad i te, helst de man kan ha kalde. De beste er Granat-eple te, og eple-te fra Tyrkia. De kan man velge om vi vil ha teen kald, eller varm. Det eneste du trenger å gjøre, er å tilsette kaldt eller varmt vann, og røre det sammen. Ååh, gleder meg masse til i morgen. Først får jeg besøk av Lillian, venninnen min. Det blir virkelig koselig, fordi vi ikke har funnet på noe på en stund. Og ikke minst, så er det påskeferie! Wii!
Hva har dere gjort så langt i dag? 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits