Ghd rettetangen i platinum! Jeg lovte dere et innlegg der jeg skulle vise frem tre ulike funskjoner (rett, krølle, bølge) med platinum rettetangen fra ghd, så det kommer i dette innlegget! (dere kan finne det forrige innlegget her) Jeg fikk dessverre ikke laget en video til dere, i og med at jeg ikke fikk fikset iMovie, noe jeg faktisk har fikset nå med hjelp av ei venninne. Men det var too late å begynne å lage en video når jeg allerede hadde tatt bilder osv.. MEN det går jo fint, får uansett vist frem resultatet!


Denne herlige varmebeskyttende kremen lukter sykt digg, og du kan finne den HER. Var sykt herlig når jeg smørte inn kremen, og lukten spredte seg i hele etasjen hvor jeg rettet håret (eller Christina rettet det). ÅÅH DIGG


De to første bildene øverst ser dere måten å krølle håret på. Og det dere gjør, er og tvinne håret rundt rettetangen, og dra ned. De to nederste bildene som dere ser over teksten her, er måten å bølge håret på. Og det du gjør da, er å ta rettetangen frem og tilbake på samme "strekning". 

Elsker det at man har flere alternativer med samme rettetang, og det gjør at man bare trenger akkurat den. Og denne nydelige og gode ghd platinum rettetangen får dere kjøpt HER - ta en titt vell!

Q - Hva syntes dere?
 
Heia alle sammen! Ååh, endelig er jeg tilbake bak PC skjermen! Jeg har hatt veldig masse å gjøre, og har derfor ikke hatt en eneste dag til å blogge.. Men jeg skal absolutt prøve å bli flinkere! Jeg kommer til å poste et innlegg om hva jeg har drevet på med i den siste uken jeg har vært borte fra bloggingen, så får dere se! 

Den ene tingen jeg gjorde, var å klippe håret! Jeg farget også tuppene. Jeg har alltid sagt at jeg ALDRI skal klippe meg - men her er jeg da, haha! Jeg tenkte at det kunne være gøy med en forandring. Jeg var utrolig lei av alle de store flokene jeg fikk under håret, og som tok evigheter å få ut. Så det var virkelig herlig å klippe seg. Farget også mørke brun dip dye, som jeg er utrolig fornøyd med!

Håret ble mye lettere, men det er fortsatt veldig tykt - noe jeg liker! Planen var egentlig å tynne ut håret, men når jeg satt i frisør stolen, fant vi ut at det ikke hadde blit fint. Så da ble de slik som det var, noe jeg er veldig glad for!Det var min flinke storesøster Celin som fikset meg på grónnestad hårdesign i Sandnes! Er utrolig fornøyd, og angrer ikke et sekund. Jeg syntes at med litt kortere hår, så jeg med en gang et hakk eldre ut. Hva syntes du?? Gjerne klikk Liker om du syntes det var fint!

-Cindy

#hair #hairdresser #new #dipdye #inspo #blog #cindyllb
God morgen alle sammen!  Tenkte jeg ville legge ut en post for dere før jeg dro, Vi skal på hyttetur med mange av vennene mine, det blir kanongøy! Vi skal overnatte på en hytte til i morgen, og jeg skal være med å stelle i stand, lage mat og bake. Måtte pakke med meg noen ansiktsmasker, fordi det elsker jeg, huden blir såå glatt etterpå! Jeg har også med meg kosebukse og noen fantastiske sokker. Gleder meg masse!

Denne parfymen er himmelsk! den lukter såå godt!!

Hva skal dere i dag? 
Hei dere, I dag på skolen fikk vi muffinser, ååh, de var så gode! Vi har noen gang snille lærere iblandt også. OG ENDELIG litt fint vær! Sola tittet litt frem mellom skyene, herlig! vi har hatt regn og gråe dager lenge, så det var på tide at sola kom litt frem. Merker godt at man blir enda trøttere på regnfulle og gråe dager, og ikke minst, så tidlig vi må stå opp for å dra på skolen, men det må gjøres det også.

Ville vise dere denne super søte frisyren min søster laget på meg, hun er kjempegod! dette er en av mange andre frisyrer hun har laget, jeg legger mest sannsynlig ut flere bilder etterhvert! søtt??


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits