Heisann alle sammen! For noen dager siden mottok jeg endelig alle mine nye sminkekoster fra Lightinthebox. Har ventet på denne pakken utrolig lenge, så var virkelig på tiden at den kom. Jeg fikk 20 sminkekoster, og ga noen til lillesøsteren min også - det fortjener hun♥♥

Jeg har ikke fått testet ut kostene enda, i og med at jeg ikke har brukt foundation og pudder ++ på en god stund. Er visstnok litt brun enda fra vi var i Mallorca, så tenkte jeg ikke ville skjule det - hihi. Har for det meste bare maskara og øyenbrynssminke. Fikk hjelp av Celin, storesøsteren min, til å vise hva de forskjellige kostene er til, for det er noe jeg ikke aner selv haha.. Men nå har jeg hvertfall sminkekoster til alt! Det er heeelt supert. Jeg trenger ikke å kjøpe nye koster på en god stund nå.

Q - Hva syntes du?
I dag kan vi være heldige med fint vær - noe vi ikke har hatt  på lenge! Savner sola og varmen skikkelig mye! Håper så inderlig at vi får en finfin sommer med masse sol og høye varme grader! Det hadde vært digg. Får bare vente i spenning og se. Er kun 16 dager til sommerferie!! Jeg gleder meg som en liten unge. Blir så fantastisk med sene kvelder og kan sove så lenge man ønsker (sånn utenom jobb). Merker at jeg får alt for lite søvn nå når jeg må opp så tidlig for å gå på skolen. Flere som gleder seg til sommerferien?

Da storesøsteren min kom hjem fra Rhodos, hadde hun med en pakke med Skittles til meg :D Ååh, de er så gode! Og når du først begynner å spise dem, klarer du ikke å stoppe.. Digger smaken! Også er de så søteee


Thanku sisthaa

Q - Liker du Skittles?
Hei alle sammen! For et grusomt vær det er i dag! Da vekkerklokka våknet meg, hadde jeg absolutt ikke lyst å reise meg opp fra senga - hvertfalll ikke ta av dyna. En regnværsdag er en dag hvor jeg bare vil være hjemme under en varm og god dyne, og se på Netflix. Men Cindy måtte tidlig opp for å rekke skolebussen! Flere enn meg som hadde det slik til morgenen? 

Tenkte å vise dere fire av mine favoritt topper. Har skikkelig mange, men faller ofte tilbake på de samme. 


BikBok


H&M


Monki

Jeg husker ikke hvor den rosa toppen er fra dessverre.. Men tror den er fra Primark! Q - Hvilken topp likte du best?
Halloo! Må bare vise dere to nydelige neglelakker fra Ciate, og som er kjøpt på Normal i Danmark. Har kjøpt mye produkter der, i og med at de har mye merke produkter til kopi priser - Helt suupert! Jeg er veldig glad i neglelakker, selv om det ofte blir slik at jeg ikke orker å lakke neglene.. Men det blir veldig fint om du tar deg tid til det en dag. Og ta over et strøk med gjennomsiktig neglelakk over den fargen du skal ha. Da sitter det på lengre.Syntes at begge fargene er så utrolig fine! De passer også godt sammen. Med hvit/besj, kan du bruke akkurat det du vil av klær til - og det kan du egentlig med den rosa også. Det er to enkle farger som gjør det lille ekstra, og som du legger merke til. Loovetheem!


Fikk bare tatt bildet med den rosa på, og denne hadde jeg bare et strøk med. Den hvite er også kjempefin - men tipper du må ta et par strøk med den.

-Cindy

#ciate #beautiful #fashion #love #blog #cindyllb
Heia! Tenkte å anbefale en dusjsåpe fra Normal i Danmark - selges helt sikkert andre plasser også, men denne er kjøpt på Normal. Den lukter egentlig en blanding av de fruktene (blodappelsin (tror jeg) og kiwi) som det er bildet av på flasken, hehe! Den lukter såå frisk og godt! Kunne godt tenke meg samme lukt i en body lotion - så da får jeg lete etter det! Jeg er veldig glad i friske lukter og produkter, så denne er helt perfekt Det er også 400 ml, så flaska er nokså stor - får akkurat plass til den i hylla i dusjen, haha.. Men er veldig greit med den størrelsen, for da har jeg den lengre

Har du prøvd denne?

-Cindy

#enliven #dusjsåpe #anbefaling #blog #cindyllb
Hei! For det første; minner dere om spørsmålsrunden jeg har pågående på bloggen! Hadde vært kjempe gøy om dere skrev inn noen spørsmål. LINK HER.

Tenkte å vise dere mine høst favoritter. Har selvfølgelig mange favoritter, men det er disse produktene som blir mest brukt, og er favoritter til denne årstiden.


Body lotion og body spray Victoria´s secret

Victoria´s secret body lotion og body spray - Lukten av "red plum og freesia" er en av de herligste luktene jeg noen gang har hatt. Body lotionen er et must etter å ha dusjet, eller i det hele tatt er tørr. Den er utrolig myk, noe som gjør at kroppen holder seg mer fuktig gjennom dagen. Body sprayen er virkelig super genial! Du kan spraye denne på kroppen og utenpå klærne. Nå til høsten når du pakker deg inn i gode jakker og skjerf, er det veldig greit å spraye på noe god lukt utenpå alle klærne.


L´ORÈAL Tecnil art Grønnestad hårdesign, stavanger (dette er et gammelt design)

L´ORÉAL Tecnil art - Den beste kremen til håret mitt! Når håret ser veldig bustete ut, er det bare å smøre på dette - og bustet (krøllene) vil holde seg mer tilbake. Jeg som har et veldig langt og tykt hår, må ha en del på for at du skal se forandringer. Denne kremen er helt fantastisk! Tror ikke jeg hadde klart meg uten denne haha..


Moroccan oil fikk denne i gave, men tipper du kan få kjøpt en på et parfymeri

Moroccan oil - Denne er helt super til hår tuppene! Sliter ofte med at hår tuppene ser ut, og er ganske slitte.. Så denne oljen gjør at det ikke ser like slitt ut. Noe som er veldig greit. Denne er også et "must have!"

Big eyes mascara - Denne bruker jeg hele tiden akkurat nå. Den har to koster; en stor til vippene oppe, og en liten til vippene nede. Den lilla delen er den store kosten, og den svarte delen er den lille. Syntes det er veldig greit å ha to forskjellige størrelser, spesielt siden det kan være så lett å søle med en stor kost til vippene under.


Invisibobble Grønnestad hårdeisgn, stavanger

Invisibobble - Strikkene som ikke sliter på håret! De skal i alle fall ikke slite på håret, noe jeg er ganske sikker på at stemmer. Jeg er veldig glad i disse! Men siden håret mitt er så langt og tykt som det er, kan jeg gjerne ha på to av disse. Brune og gjennomsiktige strikk går til alt, det samme gjør svarte.

Har du noen høst favoritter?

-Cindy 

#autumn #høstfavoritter #blog #cindyllb
Hei og hå alle skjønningan! På Torsdag som var, var jeg hjemme alene, og hadde en plan om å se på home and away, blogge, og bare chille på sofaen (etter skolen). Men i stedet endte jeg opp i boblebadet, med stearinlys rundt, godteri, og tre episoder med "orange is the new black". Jeg tenkte å sitte i en time eller to, men det ble plutselig tre timer, haha.. Jeg hadde oppi mye såpe og bade salt, som blir til masse skum! ååh, heerrliig Også det å skru på bobler og ligge inntil med ryggen - det er jo rene masasjen! Var faktisk veldig god i ryggen og skuldrene etterpå. Etter å ha kommet seg opp fra boblebadet, smurte jeg ansiktet inn i "pell of" ansiktsmaske, og kroppen inn i Victoria´s secret body lotion. Har ikke hatt en bedre hjemme alene - dag på så lenge jeg kan huske. DELICIOUS! Vi jenter fortjener noen dager med hjemme spa, og bare chille hele dagen ikke sant??
Body lotion Victoria´s secret  Kropps såpe og bade salt TGR  Ansiktsmaske Lindex


Skulle egentlig ta litt flere bilder, men kameraet var visst tom for strøm.. 

Har du hatt hjemme spa i det siste? om du ikke har hatt det i det hele tatt, er det noe jeg virkelig anbefaler. det er såå herlig!

-Cindy 

#Hjemmespa #fanatstiskfølelse #girlsthing #blog #cindyllb
Heii! Når jeg skulle hjem fra Rhodos, fant jeg et Victoria's Secret hjørne i taxfreen på flyplassen. Det var såå masse fint! Det var i alle fall vanskelig å velge.. Men så fant jeg denne herlige Victoria's secret sminkemappa, med en body lotion, dusjsåpe og en body spray. Her betalte jeg kun for sminkemappa, og det som var inni fulgte med! Ååh, en stk. happy jentee Har alltid ønsket meg noe fra det merket, og nå har jeg det endelig :D Jeg kunne heller ikke vært mer fornøyd med produktene. Lukten er helt himmelsk, og sminkemappa er såå fin! Elsker også rosa - så dette passer meg midt i blinken.

 Første dagen jeg testet ut body sprayen, ble jeg helt forelska i den herlige duften! Minnet meg veldig mye om den ene parfymen de har. Denne sprayet jeg utenpå klærne mine, og litt på armene. Pleier vanligvis ikke å kjøpe body spray, men denne er virkelig helt fantastisk!Anbefaler virkelig disse produktene! Om du er i tvil, kan det være lurt å teste ut et produkt først, og se hva du syntes om det - og kanskje kjøpe flere etter hvert. Sminkemappa finnes i flere farger. På flyplassen hadde de den i rosa, gull og svart (på den glitrende delen, og den øverste delen var svart). Victoria's Secret har også en nettside, og den kan du finne HER. Har du noe fra Victoria's Secret? i så fall, er du fornøyd med det?

-Cindy

#Victoriassecret #bodylotion #bodyspray #dusjsåpe #rhodos #blog #cindyllb
Hei! Åååh, vannmelon er så friskt og herlig! det er helt perfekt til sommeren, og nå som vi får en del varme dager igjen er vannmelon peerfekt! Er utrolig søtt og skjære ut vannmelon i for eksempel hjerter. Jeg laget også vannmelon is, og oppskriften finner dere HER. Du kan gjøre så mye forskjellig, også smaker det himla godt!


Måtte ha med hunden min på bildet også Liker dere vannmelon? 

-Cindy 

#vannmelon #sommer #dog #girl #blog #cindyllb
Heiia! Jeg er såå glad i sko, og har egentlig alt for mange, så jeg må serriøst rydde gjennom dem! Men jeg bruker omtrent alle da, haha.. Jeg har utrolig mange favoritter, og disse skoene er definert en av dem. Synes at naglene pyntet veldig mye, spesielt siden de er sølv. Skoene er veldig fine til både hverdag, bursdager, fester og meer. Skoene er fra shoedays!Har du mange favoritt sko?

-Cindy 

#shoedays #favourite #love #blog #cindyllb
Heisann! 

 Tenkte å vise dere VERDENS beste bamse jakke fra H&M! Jeg har omtrent bodd i den siden jeg kjøpte den. Bamse stoffet er virkelig komfortabel og herlig! Men det er ikke samme stoffet inni som utenpå - noe som egentlig er ganske bra, ellers tipper jeg at klærne hadde trukket til seg hårene på jakka.. Jeg hadde en annen jakke som hadde samme stoffet inni, og jeg fikk så masse hår i munnen og hårene hang fast i klærne. Skikkelig plagsomt.. Men nå har jeg heldigvis denne jakka, som jeg er såå glad i!Har du bamse jakke?
Heiia! Som noen av dere vet, jobber jeg i en kiosk. Her selger vi masse milkshake, blant annet med tuttu frutti smak, blåbær, kirsebær og mer! Og da tenkte jeg at dette ville jeg prøve ut hjemme. Og kjøpte med meg noen smaker hjem,og laget milkshake til familien. Det eneset du trenger å gjøre er å ha oppi så mye vaniljeis du trenger, hell i litt melk (den du selv vil), og til slutt har du i så mye smak du vil, og mixer dette sammen. VOILA! en utrolig enkel oppskrift på en knallgod kalloribombe! Det er best om du har vaniljeis om du skal ha smak i, for da kommer smaken mye mer frem. Ååh, det er virkelig herlig å drikke en kald og god milshake, og lese i magasiner! I magasinet "det nye", fulgte det med en veldig fin highlighter også - jeg elsker når det følger med en liten gave til deg! Enig?Smaken gjør milshaken ekstra god! men selvfølgelig er det veldig søtt, og du orker mest sannsynlig ikke så masse.. Og da er det smart å ta litt små glass, slik at du kanskje klarer å drikke opp alt. Gjerne pynt sugerørene med en liten sløyfe eller annet dill for å piffe de litt mer opp - noe jeg er veldig glad i! 

Så det ikke herlig ut? Tipper på at jeg kommer til å lage dette flere ganger! Om du vil lage milkshake med smak i, er jeg sikker på at du kan få kjøpt noe på en kiosk! Om du går inn noen dager før, kan du kanskje spørre om de kan bestille en hel flaske ekstra med den smaken du vil ha. Da kommer den mest sannsynlig når de andre varene også kommer.

Jeg reiser forresten til Danmark i morra (tirsdag), og skal være der til fredag i denne uken. Mens vi er der, får jeg dessverre ikke blogget.. Men jeg skal blogge så fort jeg kommer hjem igjen! Inntil da, ha noen nydelige dager dere!
Hellu!

I dag var jeg oppe i fem-tiden! fikk ikke sovet noe lenge, men det gjør ingenting, fordi vi skulle til Danmark. Jeg pleier vanligvis å kvikne til etter hvert, hvertfall når det er noe jeg er spent på og gleder meg til! Etter at jeg kommer av fergen, skal jeg rett til en venninne i Kristiansand og være der til Mandag, blir gøy!

Hva syntes dere om antrekket?   
Hallo! jeg har utrolig mange favoritt produkter, men tror ikke jeg skal legge inn absolutt alle. Så da valgte jeg ut noen ting, og kom opp til disse:


Fra Sephora

Denne bodylotionen er herlig! den lukter både av bringebær og jordbær, kunne stått leenge bare å luktet på den!


Kan kjøpes i klesbutikker

Disse mascaraene forlenger vippene dine, du trenger ikke mye, før du ser at du har på mascara og at vippene dine er litt lengre. Det er perfekt at vippene kan "vokse" litt mer enn det de allerede er! det er omtrent ikke forskjell på disse to, men liker de begge allikevel.


Leppestift fra Gosh: Vita // Essie neglelakk: Vita

Denne leppestiften er herlig. Den er ikke for mørk, og ikke for lys. Akkurat perfekt ♥ den sitter også utorlig lenge på! Essie neglelakken er nydelig, spesielt om sommeren, men passer til alle årstider og antrekk.


Fra Lindex

Passer veldig fint til alle årstider og antrekk. Essie har også tykke koster, noe som gjør det mye enklere å få det på. Du slipper å ta på mange lag over hverandre, så det er veldig greit!


Mythic Oil: Grønestad Hårdesign // I love... strawberries & milkshake: Lindex

Denne oljen er veldig god, jeg er virkelig fornøyd med denne. Jeg kan ikke greie håret på morgenen, for da ser håret veldig bustete ut.. Men løsningen på det, er å bruke denne oljen! Brukes også på andre slitte steder i håret. Bodylotionen lukter søtt, blanding av jordbær og milkshake som det står på boksen. Love it  
Hva er deres favoritter?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits