Heihei! I går flyttet jeg inn der jeg nå bor i Kristiansand. Jeg fikk ryddet ut omtrent alt jeg hadde med av flyttelass, men det gjenstår enda en god del! Har blant annet veldig mye toalettsaker og sminke igjen som jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere. Typisk Cindy å kjøpe inn masse sminke og dill som jeg fort glemmer at jeg har haha.. Flere som kjenner seg igjen på det?

Uansett, her får dere en liten sneakpeek på rommet! Roomtouren vil komme etterhvert, men først regner jeg med at jeg får laget en video fra sommeren som jeg lovet dere. Så det er bare å vente i spenning!Er helt in love i den gule regnjakken fra UrbanMamma var med meg å flyttet, og med hennes unike evner til å plassere ting rett ble rommet ganske så bra vil jeg si! Hva skulle jeg gjort uten henne?? Nei, det vet jeg ikke! Hun er helt amazing ass.

Q - Gleder du deg til roomtouren? 
WOOW, så fort tiden går. Har helt glemt bort bloggen, i og med at jeg har gjort så masse i de siste ukene. Jeg har flyttet hjem, vært med venner og familie, jobbet, vært på shopping så klart (hihi), og mer. Har hatt en veldig bra start på ferien så langt, sånn utenom det grusomme regnværet. Har forresten skaffet meg billett til palmesus også!! Noen av dere som skal der? Gleder meg utrolig masse, spesielt siden det er så mange kjente artister som skal der. Palmesus er jo Fredag og Lørdag, og på Søndag må jeg opp sånn klokken 08, siden jeg resier til Sverige - og videre til Møre etter noen dager. Så blir spennende å se om jeg faktisk klarer å komme meg opp av sengen på Søndag, kanskje jeg bare døgner? hahha. Neida, dette klarer jeg! 

Tenkte iallfall å vise dere noe av det nye jeg har handlet. Mer kommer i løpet av uken. 


Caps H&M  Topp Carlings  Bukse Urban  Sko i merket Egbrandt Outlet  Leppestift MAC

KLEMZZ

 
Heii! Denne helgen har vært kjempekoselig! Startet den med en bursdagsfest som jeg nevnte i forrige innlegg - noe som var veldig gøy! Hadde ikke stemme etterpå omtrent, i og med at det ble mye synging! Men det liker jeg haha.. Natt til 1. Mai ble ikke som planlagt, og endte opp med å sove istedenfor. Det var skikkelig kjipt, for var virkelig gira på å dra ut eller noe, men det ble det ikke noe av da. Men fikk meg iallfall mye med søvn! hoho.. Hva gjorde du natt til 1?

Uansett! Tenkte å vise dere min herlige pelsjakke fra Taxfree på Danskebåten som jeg ikke fikk vist da jeg kjøpte den. So here you go:Ååh elsk! Den er både varm, har lommer og er fin på samme tid, og det er jo bare helt supert! Hadde lett etter en slik jakke kjempe lenge, så ble skikkelig glad da jeg fant den, og på 70% i tillegg! WHEII! Kupp det der ass

Q - Hva syntes dere?


Hei alle sammen! I helga fikk jeg et par Reebok Classic fra Footway.no i posten - de er så utrolig fine, og er digg med nye sko når de er helt hvite og ingenting skittent på. Er ikke lenge man går med et par sko før de er helt skitne igjen! Det er så sykt irriterende.. Men funker helt supert å vaske dem i vaskemaskinen. Når man tar ut skoene etter at de er vasket, ser de helt nye ut igjen! Og det er jo great

Skoene passer til alle antrekk, og er veldig gode på - noe som passer fint når man skal stå eller gå lenge rundt på jobb. Jeg som sliter med ryggen er avhengig av å ha gode sko, så disse er til å anbefale! Det samme med Reebok Princess. ÅÅH, er de ikke fine vell?? Du kan selv finne dem HER.

Som jeg har nevnt før, er Footway er utrolig bra side med sinnsykt rask levering! Tar sånn 2 hverdager fra du har bestilt et par sko, til de er hjemme hos deg selv. Det er en utrolig trygg side i tillegg, og personene som står bak siden er veldig hjelpsomme og hyggelige♥

Q - Hva syntes dere? 
 
Hei på dere! I dag var jeg på Hellens klippotek hos herlige Karoline i Lyngdal - jeg bestemte meg for at jeg ønsket en ny frisyre, og da ble det kortere hår. Det var mye frem og tilbake, i og med at jeg alltid har hatt langt hår, og har bare klippet meg en gang (sånn utenom å tuppene) og da var jeg egentlig ganske fornøyd, så derfor tok jeg sjansen en gang til! Bare denne gangen ble det enda kortere - men superfint!

Mens jeg satt godt til rette i stolen, fikk jeg også en kopp med varm kakao, noe som var digg! Det er supergod service, og folkene her er helt fantastiske! I tillegg til at man snakker med frisøren, blir det til at man snakker med andre kunder også - hehe! Det er så koselig, og man får med seg en god del interessante og gøyale samtaler. 

Se så utrolig fint resultatet ble! Ble en stor forskjell, og likte godt den lille buen i tuppene, og rett hår er jo best♥♥ Rettetangen som er brukt her, er faktisk ghd platinum som jeg viste dere i går, og håret mitt var rettet på rundt 5-10 minutter med denne.

Ååh, herlige og flinke Karoline♥ Anbefaler folk til å ta turen innom til henne om dere enten bor i Lyngdal, eller kanskje du skal forbi og ønsker en liten frisørtime? Karoline er lærling, men er også like flink som en fast ansatt, og du vil ikke angre!

Q - Hva syntes dere?
Hei dere! TENK AT I MORGEN REISER JEG TIL ENGLAND!! Tiden har gått utrolig fort, og jeg gleder meg skikkelig mye! Vi skal gjøre masse på kun én dag - i og med at flyet drar på ettermiddagen i morgen, og drar alt for tidlig på Søndagen.. Så vi får hele Lørdagen. Men det var det eneste flyet som gikk. Kjipt - men sånn er det. Men det blir veldig gøy allikevel, og jeg er sikker på at jeg kommer til å få mange minner fra denne turen (WIII!). 

Jeg var så heldig at jeg fikk et Real Techniques reisesett av lillesøsteren min. Hun hadde lurt gaven oppi sekken min når jeg skulle dra tilbake til skolen - den lille luringen! hehe..  Dette settet er helt supert når du skal avsted, for det tar ikke stor plass, og sminkekostene funker veldig bra. Og siden jeg skal til England, kommer denne godt til bruk. 

Mini face brush - til pudder eller rouge 

Mini foundation brush - til foundation eller concealer 

Mini shading brush - til øyenskygge eller highlight

Q - Kunne du tenkt deg et slikt reisesett?
Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg begynt på Gjennestad videregående skole, og her bor jeg på internat. Går i 2B - blomsterdekoratør. Jeg trives helt sykt her på skolen og internatet! Har blitt kjent med så mange fine mennesker, og ble kjent med mange folk allerede første dagen! Vi har hatt så fint vær hver eneste dag denne uken - ENDELIG litt fint vær ass. Så da har det blitt shorts og korte topper hele tiden. Sykt digg!Q - Har dere hatt noe fint vær?
Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Her hat vi hatt sol,  men har blåst veldig masse! Jeg var på jobb også, så var inne allikevel. Men det var kjempekoselig! De jeg jobber med er helt crazy, akkurat som meg - haha! 

Tenkte å vise dere hvordan klesstativet mitt ser ut i dag! Har selvfølgelig hengt opp sommerklær, det frisker opp rommet masse! Kan ikke akkurat skryte så mye av været ute nå for tiden, men satser på at vi snart får sommer vær med sol og høye varmegrader. Flere enige?-Cindy!


Juhu! For noen dager siden da vi faktisk hadde fint vær, tok jeg rett og slett ut klesstativet og knipset noen bilder av klærne. Var faktisk ganske digg ute, så var ikke slik at jeg stod der å frøys, og pinte meg selv til å stå ute til jeg hadde fått tatt noen bilder. Og slik er det ofte! (Regner med flere av dere bloggere kjenner seg igjen her?)

I dette innlegget ble det classy stil! Har også fine sommerklær jeg skal vise dere senere! Hope you like it!

Bare å spør i vei om dere lurer på hvor noen av klærne er fra!

-Cindy!
Her har dere et lite sneakpeek på et par fine t-skjorter fra Ask´n Foyn! Så følg med, så kommer det snart ut bilder med klærne på. Det er lillesøsteren min som er så heldig å ha fått disse herlige t-skjortene, og være modell for meg! ♥ 
Hei! Da var det Onsdag, og vi har kort dag på skolen. Digger Onsdager! Vi har kort skoledag, og vi har kun design som fag. Og da lager vi masse ting. I dag laget vi blant annet skåler og påske egg med gips, noe som var veldig spennede! Hjemme i stua på Onsdager, er det tid for The100. En av favoritt (FAVORITT!)  seriene. Skal også på jobb i dag i et par timer i dag. Hva er deres planer for dagen?

Visst det er noe jeg har mye av, så er det kjoler. Har utrolig mange, men er så glad i dem! Elsker å gå med kjole. Plukket ut noen av favorittene, og hang dem opp på klesstativet mitt for å vise dere dem. Fargene er så fine, og kan brukes til flere anledninger. Om sommeren bruker jeg de fleste til hverdagslig. Er så deilig å dra på seg noe lett. Og om du skal bade for eksempel, så er det supersmart med bikini under. Da er det bare å rive av seg kjolen, og stupe ned i vannet. Hihi!Q - Er du glad i kjoler?
Hei dere! I går var jeg på Ladies night på StudioBliss i Lyngdal, med kurs på Bitchn' Brows. Var med noen venninner, og hadde det veldig moro! Vi var så heldige å fikk fikset brynene av en proff, med produkter fra Bitchn' Brows. Vi kunne kjøpe alle produktene de brukte på oss etterpå, noe som er genialt - for da kan du fikse brynene på samme måte. Selv om det kanskje ikke alltid blir helt likt, er det alltid gøy å øve seg frem. Øvelse gjør mester! Er det ikke det de sier?? 

Var en veldig vellykket kveld med masse mennesker, God mat, og mange gode og lærerike tips. De hadde med noen skikkelig kule sminkebord, og må si det var digg å sitte på de fancye stolene, og bli fikset av en proff! Samtidig som hun stylet brynene, forklarte hun hva hun gjorde. Det var helt supert! For da er det mye enklere å få det til selv. Stod også å observerte da hun fikset andre, for å se hva hun gjorde, og hva hun begynte med og slikt. Produktet sitter utrolig bra på sånn btw!
Kunne gjerne hatt et slikt sminkebord selv! 
Søte Ida som jobber på Studio Bliss

Det var denne herlige jenta som stylet mine bryn. Hun var med på å starte Bitchn' Brows, noe som er veldig kult! Hun var dyktig og flink, og det var ikke vanskelig å se at hun kunne det hun gjorde. Da hun forklarte og viste hva hun gjorde steg for steg, forklarte hun det på en god måte, slik at det var lett å forstå. Så veldig enkelt ut når hun gjorde det, så da gjenstår det bare å se om det er like enkelt å fikse det selv! haha

Vi var alle så heldige å få med en liten gave fra Bitchn' Brows - vi fikk en stilig børste til brynene, og den kommer til å bli mye brukt! Når  vi alle sammen var stylet, bestemte vi oss for å spørre noen om å ta et bildet av oss alle sammen. Og da spurte vi Aina Regina, en fotograf i Lyngdal. Etter at hun hadde tatt noen bilder i gangen, spurte hun om vi ville ha et bedre lys, og da tok hun oss med inn i studioet hennes! Æææh, var så snilt! Og ikke minst veldig gøy! Tenkte å legge ut bilder fra studioet i morgen! 


Fine gørlsan mine

Q - Har du prøvd Bitchn' Brows før?

Bikini topp Cubus 

SAVNER SOMMEREN UTROLIG MASSE! Noe jeg har nevnt flere ganger i det siste haha! Savner det å ta på bikinien og bade. Savner å sole meg. Savner å ta på lette klær, og savner varmegradene. Noe jeg også gleder meg mye til, er å kjøre scooter uten jakke og hansker. Og ikke minst skibuksa! Blir så herlig å slippe de fem minuttene ekstra for å kle på seg tykke klær. Blir digg å bytte piercing å! Nå som det er kaldt ute, bruker jeg en del gensere - og mange av disse er slik at piercingene henger seg fast, og dermed bruker jeg ikke lange pynte piercinger. Kunne skrevet opp lang liste med ting jeg savner i sammenheng med sommeren, men skal ikke plage dere med det! Hihi


Hadde langt hår her! Må si at jeg av og til savner lengden på håret.. 
♥ ♥ ♥ Lovee


Smykke Glitter  Sko H&M

Kjøpte kjolen i Danmark på en av butikken på senteret Bilka. Men husker ikke hva butikken het.. Men på merkelappen bak står det Sparkz, så er i alle fall noe innen det merket. Butikken var helt fab! Var en butikk hvor jeg kunne plukket og plukket i timesvis! Var så "typisk meg" stil. Var også klær til gutter! Bare elsker når klærne nærmest roper etter deg! Haha..

Q - Hva syntes du?
Heisann! Hva er deres planer for helga? Jeg startet min med å jobbe, og har fri i dag (lørdag). Og da kommer jeg til å være med familien, og spise pizza til kvelden - noe vi pleier å gjøre på Lørdager. ÅÅH NAM♥ Også blir det selvfølgelig noe godteri. Det er jo det som er det beste med helga! På Søndag blir det også å jobbe.Jeg abbonerer på STYLE - mag. Når jeg meldte meg inn som abbonement, mottok jeg disse herlige produktene som velkomstgave. Mottok disse fine makeup mekka sminkekostene, og et herlig pudder. Elsker gaver og nye ting! Nå har jeg i alle fall sminkekoster nok en stund fremover. Disse kan brukes til det jeg trenger - alt fra foundation og pudder, til øyenbryn og highlighter. Jeg ga 199 kr for 4 utgaver, med de produktene som gave. Kunne du tenke deg å bli abbonement? Da finner du tilbud på Allershopping.no. Her finner du også flere andre gode tilbud på andre magasiner. Blant annet Det Nye som jeg også abbonerer på.

Q - Abbonerer du på STYLE - mag eller andre magasiner?


Heia dere! I går var siste skoledag før vinterferie, noe som er helt fantastisk! Midt i timen gikk jeg og en venninne til sentrum for å shoppe. Det var nemlig posesalg på Hos Gwen - 500kr for en pose med klær! Var maks ti plagg, og da tok jeg selvfølgelig det! hahaVar et av de beste posesalgene jeg har vært på. Jeg føler at når det er posesalg, er det bare kjedelige klær.. Men dette var veldig bra! Fikk kjøpt meg en trenings tights inni dette til og med.

Når det var på tide å dra hjem, gikk jeg også å hentet en pakke fra eshoes.no Hadde bestilt et par lave grå converse, og de fikk jeg i går! Tok bare et par dager fra jeg bestilte dem, til jeg fikk dem. Bare ELSKER når pakkene kommer så fort!

Q - Liker du shopping?
Hei hei!

Nå var det på tide med nytt pudder! Den jeg vanligvis bruker er snart helt tom.. Og det er en jente krise! Så det kunne ikke passet bedre at pudderet chocolate heaven fra makeuprevolution.no kom i posten. Jeg merker at jeg er blitt avhengig av pudder, og er ikke alltid like lett å finne en slag du liker godt. Men da er det bare å prøve seg frem! Denne fra makeuprevolution er veldig fin, og koster kun 79 kr! Så om den ikke passer til deg, så gjør det ikke noe i og med at den ikke er så dyr. Enig?
Ååh, den er så utrolig søt! Elsker den♥ kunne du også tenke deg denne? da finner du den HER.
Sminkefrii.. Og siden jeg ser ut som en 14 åring uten sminke, ble bildet i svart/hvitt! haha.. Kosten er forresten fra vita.

Hva syntes duu? Håper alle får en superfin nyttårsfeiring i dag! kommer ut bilder i morra fra min dag

-Cindy
Hei hei! I dag har jeg sovet ut, noe som virkelig var herlig! Når klokken nærmer seg 17, skal jeg på juleshopping med en venninne og et søskenbarn. Jeg skal også i bursdag litt senere, noe jeg tipper blir veldig koselig. Klokken 20 skal jeg og flere andre venner bowle. Det er utrolig lenge siden jeg har bowlet, så blir spennende å se om jeg fortsatt kan det! haha.. Gleder meg masse! hva skal dere i dag?

Nå er det bare 2 dager til jul. Wææ, tiden flyr avsted! Jeg gleder meg utrolig masse! Jeg er veldig glad i kjoler, og har alt for mange - men jeg fortsetter å kjøpe flere, haha! Noen som kjenner seg igjen? Jeg har iallfall ikke et problem med å finne en kjole om jeg skal på noe spesielt, hihi! I år ble det denne julekjolen:


Kjole Nelly (dessverre utsolgt)  Falske vipper Lindex

Har du funnet din julekjole?

-Cindy

#christmasdress #vecation #love #inspo #blog #cindyllb
Hallo! for et par dager siden tok jeg turen til Alleen, hvor jeg kjøpte et par falske vipper og noen falske negler. Tenkte det ville være fint å pynte seg litt ekstra nå til jul og nyttår. Elsker å piffe meg opp - med falske øyevipper og negler blir det ekstra fint! Alt er kjøpt på Lindex. Akkurat nå har de også et tilbud hvor du kan få kjøpt to par Ardell øyevipper til kun 99 kr! Og det gjorde selvsagt jeg. Jeg er fór glad i tibud og shopping, noe som er skummelt! Er så utrolig lett å bruke penger, men er ikke alltid like lett å tjene dem. Jeg tenker ikke alltid over ting før jeg kjøper det, men et tips til dere, kan være å tenke over om du får brukt det, og om du har andre ting å bruke til osv.. Et tips som jeg kanskje MÅ følge bedre selv..

I dag skal jeg på noe som heter KRIK, jeg får også overnattingsbesøk av Silje! Vi har ingen spesielle planer for kvelden (etter KRIK), men vi finner vell ut noe! Regner med at vi henger oss på ett eller annet, er som regelt alltid noen venner som gjør noe, og da er det bare å henge seg på! Ellers i dag har jeg ryddet rommet, noe som virkelig trengtes! Det så ut som en haug med troll som hadde vært og rotet, haha! Sånn blir det ofte når jeg har handlet mye, og ikke orker å legge det på plass.. Da havner som regelt alle andre ting jeg skal ha inn på rommet ut på gulvet det også.. Det er liksom så ORK! Noen som kjenner deg igjen?


Denne kjøpte jeg fordi jeg trodde det var lim til falske vipper, men det viste seg å være en rense væske for de falske vippene! Det er jo noe som er veldig greit å ha egentlig! Da varer vippene lengre, og du kan få brukt dem flere ganger. Først vurderte jeg å levere den tilbake, men så tenkte jeg litt på det, og fant ut at den egentlig var veldig nyttig!

-Cindy

#falshlashes #nails #ove #cleaning #inspo #blog #cindyllb
Hey! Da var det endelig fredag, og ukens siste skoledag. Gleder meg masse til helga! I dag skal jeg være med venner og kose meg masse! Dagen i mora går ut på å jobbe, også finner jeg helt sikkert på noe senere på kvelden. På søndag stikker jeg til Stavanger! Hva er deres planer for helga?

BODY FRA VIORI.NO - ELSK! <--Link. Bodyen har jeg vist dere en gang før, men da hadde jeg på et skjørt. Dere finner innlegget her. Bodyen er også utrolig fin til en bukse - er veldig glad i å ha mage bukse over. Match til en cardigan, og et fint armbånd. Elsker fargene på denne bodyen - den passer til utrolig masse, og er veldig søt. Jeg tror dessverre at de er tom for denne på lager, men om du klikker deg inn på linken over, så finner du andre bodyer, som er veldig fine!
Body Viori  Bukse B-young  Veske Rhodos  Sko Shoeday - herHva syntes dere? Lik veldig gjerne innlegget om du likte antrekket!

-Cindy

#body #viori #unblogged #outfit #blog #cindyllb
Hallo alle sammen! Først må jeg bare takke alle sammen for DEN gode responsen på det forrige blogg innlegget mitt! Dere er helt fantastiske!
 Ååh, denne helga var utrolig bra, og litt sprø! Selv om kveldene ble sene, noe jeg kjenner godt i dag, haha..  Men jeg har iallfall kost meg masse med vennene mine, og skapt flere morsomme og rare minner.

Nå er det akkurat en måned til jul - woow, tida går så fort! Jeg føler at vi nettopp var ferdig med sommeren jeg (om jeg ikke tenker på kulda ute, hehe!). Gleder meg masse til jul - det å tilbringe tid sammen med familien, er herlig! Håper vi får snø til jul også! det gir såå masse mer julestemning. Tenkte å vise dere noen jule ønsker fra min side, kanskje du også kunne hatt noe av det samme?

Klokker - Ååh, hvem syntes ikke at disse klokkene er SÅ fine?? Har virkelig lyst på en av dem, og regner meg at jeg skal skaffe meg en slik en dag.

Pledd - Det pleddet er bare så fantastisk herlig! Er helt perfekt nå som det begynner å bli kaldt ute. Elsker å surre meg inn i et pledd fremfor ovnen eller TV'en. Gjerne med en kopp kakao i fanget også.

Sengetøy - Ønsker meg nytt sengetøy i lyse farger. Enten med et romantisk mønster på, eller et helt vanlig sengetøy.

Duftlys - Lys med duft i er bare best! Ååh, ELSK! Jeg har en del duftlys fra før av, men er så glad i dem at jeg ønsker meg fleeree! Det er jo noe du har bruk for også. Om det begynner å bli kaldt på rommet eller en annen plass i huset/leiligheten, da er det bare å tenne på noen duftlys, og varmen kommer fort!


2XU tights og weightless bukse - Herlighet, disse er SÅ fine! De kommer høyt på ønskelista for min del. Disse sitter helt perfekt på, og ser utrolig behagelige ut. Minuset med disse, er at de er veldig dyre.. Men jeg skal skaffe meg en av disse en dag! Hihi..

Polaroid kamera - Det er skikkelig kult at bildene kommer ut med en gang! Har veldig lyst på et slikt! Når man er på ferie, og kanskje skriver en dagbok eller en scrapbook, da er det jo supert å få bilder med en gang. Det er kjipt å vente helt til du kommer hjem, slik at du kan ta ut bildene der. Enig?? Av og til er det også gøy å vente til man kommer hjem, men hadde vært helt supert å hatt et kamera der du faktisk kan få ut bildene med en gang om du har lyst.

Cubus skjerf - ELSKER disse skjerfene! Jeg har et blått, et brunt og et mørke grått. Og ønsker meg flere - blant annet et hvitt, og et lyse rosa. Ønsker meg også et lyse grått, men det har lillesøsteren min. Hun er så snill og låner det gjerne bort til meg. wii!

Jeg ønsker meg også blant annet: Gavekort, kamerastativ og selvutløser kontroll, lim til falske øyevipper og sminkekoster
Hva ønsker du deg til jul? LIK gjerne innlegget om du ønsker deg noe av det samme!

-Cindy!

#wish #Christmas #love #mylist #inspo #blog #cindyllb

Hei! Herlighet, det begynner å bli så ekstremt kaldt ute! Merker at det snart er desember.. I fjord på denne tiden var det snø her i Lyngdal. Jeg kjenner at det er like greit uten snøen, men håper virkelig vi får snø til desember - Det gir så mye julestemning!

Flere enn meg som har begynt å gå med lue? En av de verste følelsene er å fryse. Og i alle fall på ørene - føles liksom ut som at øretuppene fryser til is! Men da er det helt supert at det faktisk finnes noe å ha over. Enten det er håret, lua eller pannebåndet. ELSK! Er også herlig å gå med votter!
Lue fra Cubus
Cubus


H&M

Denne jenta her er veldig glad i luer! Er du det?
Lik veldig gjerne innlegget om dere liker luer! Hihi..

-Cindy

#lue #wintertime #smile #inspo #blog #cindyllb

Cardigan Bruktbutikk i Stavanger  Sko - Opprinnelig fra H&M, men kjøpt på en bruktbutikk i Stavanger  Topp og Shorts BikBok
Topp BikBok  Shortsen er forresten fra Primark! Den kjøpte jeg da jeg var i Skottland.

 Merker at det er høst når plantene, og bladene på trærne er gule og begynner å visne. Jeg syntes det er veldig fint, elsker alle de forskjellige årstidene♥ Det er heller ikke lenge til vinter og jul! Det er helt sykt hvor fort tiden går.. Enig??

Hva syntes dere om innkjøpene?

-Cindy

#clothes #shopping #fun #blog #cindyllb
Halloo! I dag hadde skolen hvor jeg går på, OD-dag (operasjon dagsverk). Da var jeg og jobbet på VIVO bokhandel, noe som var spennende og gøy! de som jobber her, er utrolig herlige! Jeg løftet mye på tunge kofferter, så da slipper jeg å trene noe i dag! haha.. 

For ikke lenge siden, mottok jeg en skikkelig kul og fin body fra Viori.no. Det som er så greit med bodyer, er at du kan bruke dem til utrolig masse! Du kan ha på en bukse over, et skjørt, eller en shorts. Om vinteren og høsten er det veldig fint med en cardigan til. Om sommeren er det også veldig fint, men du kan også fint bruke den uten cardigan. Du finner bodyen her. Den er faktisk også på salg akkurat nå! Og det er alle de andre bodyene også! :D

Hva syntes duuu?

-Cindy

#Body #viori #fashion #clothes #love #inspo #blog #cindyllb
Hei hei!

Når jeg var på Rhodos, kjøpte jeg den fineste michael kors veska og lommeboka, og en nydelig klokke! Jeg har gått med det omtrent hver dag etter at jeg kom hjem fra ferien. Veska er ikke for stor, og ikke for liten. Det er også plass til mye. Klarer ikke finne noe som er negativt med den haha.. Veska kan brukes til alle antrekk, i og med at den er svart. Det lille pyntet som viser merket, er guld, og det gjør at du ser det lille ekstra bedre - Det er så fint!

Størrelsen på lommeboka er perfekt! Den er utrolig fin, og har samme farge kontraster som veska. Den har et rom hvor du kan ha kortene dine og lappepenger, og et rom hvor du kan ha småpenger - noe som er veldig greit! Jeg glemte rett og slett å ta bilder av lommeboka (og veska) inni, men dere får i alle fall sett hvordan den ser ut.


Beklager at dette bildet ble ganske dårlig, menmen! Så ikke det før jeg skulle legge det inn..Har leenge hatt lyst på en stor klokke! Så da jeg så denne klokka stå så fint i en av butikkene på Rhodos, ble jeg helt forelska! Reima var egentlig svart gummi, men de som jobbet der, var så snille å kunne bytte den til akkurat den jeg ville ha. Så da valgte jeg en brun skinn reim. Syntes den gjorde mer ut av seg, og var mye finere!

Hva syntes dere?

-Cindy

#mk #watch #lovethem #Rhodos #2014 #blog #cindyllb

 
 

Hei! Da jeg var på øyna dagen, kjøpte jeg et kanon fint smykket! Det er virkelig fargerikt og sommerslig. Disse lyse fargene passet utrolig godt sammen, og passer til det meste. Jeg vil ikke anbefale å ha det på til en mønstrete topp, fordi det kan bli litt for mye.. Men ellers er den utrolig fin sammen med en ensfarget topp. Jeg syntes også at du ser enda brunere ut med dette på! Det er p.g.a fargetonene - noe jeg liker! Har veldig mange smykker og dill, men jeg elsker det!
Topp og shorts: H&MEr du glad i smykker?
 

Hallo! I dag reiser jeg til stavanger, og klar til VG-lista i morgen. Ååh, jeg gleder meg såå masse! Jeg skal være hos søsteren min til torsdag, og da reiser jeg til kristiansand med vennene mine. Har fullt opp, og kan hende jeg ikke får blogget hver dag, men skal prøve!

Som det står i overskriften, tenkte jeg å vise dere mine favorittsolbriller fra bik bok! De er virkelig behagelige å ha på, og syntes de er kjempekule! Jeg har ikke sett så mange - eller faktisk ingen, som har disse. Og det er morro! Jeg elsker å ha noe som ikke mange andre også har! 
Hva syntes du?
Hei!

I dag har jeg vært på jobb, og vært på besøk hos noen i familien på en campingplass. Herlighet så koselig det er der! Jeg fikk også snikt til meg et par kuleis, hihi.. Jeg nevnte til dere for et par uker siden at jeg skulle vise dere min nye maxi kjole! Så da kommer den her i dette innlegget! Jeg er såå glad i den, og elsker å knytte på en skjorte rundt livet. Det gjør det lille ekstra, og kan fint brukes til både selskap og hverdag. Det er også nydelig å sette på et fint smykke til! Gjerne et stor et.


Maxi kjole: Cubus // Skjorte: Dressmann // Sko: Adelin fashion // Smykket: Lindex eller Cubus

Har dere maxi kjole?

Heii! På torsdag var vi en tur på Kvadrat i Stavanger, og Grønnestad hårdesign der Celin, storesøsteren min jobber. Åå.. Dere som kjenner meg, og som mange av dere har forstått, er jeg veldig glad i å shoppe.. Så da ble det selvfølgelig noe shopping her å! Og her har dere det:


New Classic hvit genser: Gina tricot // Sko: Shoeday // Blomster topp, skjørt og solbriller: Bik Bok // Burgunder topp og blomsterkrans: Wow (Ja, jeg liker den butikken, hihi.. spesielt siden det er mye som passer meg!) // Sweetie topp, rød og blomstrete bh: H&M // Løsvipper (de første): Cubus // Løsvipper (de andre), Loreal hårspray og pudder: Grønnestad hårdesign // Fjær: Panduro

I dag har dagen gått til jobb og bursdag til en i familien. Merker at jeg blir veldig trøtt etter en jobbdag, spesiellt visst du har mye å gjøre! Så når vi skulle hjem fra bursdagen, ringte vi til Pizzabakeren for å bestille pizza. Det var såå godt og kjempekoselig! Til dessert hadde vi noen twist som også smaker veldig godt. Mmmm..


Topp: Gina tricot

Hva har dere tilbringt lørdagen til? 
Hei alle sammen! Jeg skrev i forrige blogginnlegg at jeg skulle legge ut bilder fra danmarksturen som var på fredag, i dag. Men jeg skriver heller om det i morgen, og innkjøpene får dere se på tirsdag! Mamma, pappa, lillesøsteren min christina og en venn av henne, var i danmark i går. Da fikk jeg en himmelsk parfyme som heter Moschino funny, og ble tatt i bruk med en gang. Lukten gir meg en skikkelig sommerfølelse, og er helt fantastisk! Selve flaska på parfymen er virkelig nydelig, og veldig søt! Elsker de parfymene som er pyntet litt på.


Fra Taxfree på Colorline

Har dere prøvd denne parfymen - eller hvilken er din favoritt?
Hei dere! I dag har jeg vært avsted med venner, der vi badet, hørte på musikk, noen danset (meg og silje.. haha), også snakket vi! Ååh, det er alltid like koselig å være sammen med venner! Men over til overskriften. Jeg elsker treningstøyet mitt, som også er ganske nytt. Jeg har også et annet, med det er disse jeg bruker mest. Jeg elsker fargene, og passer meg midt i blinken! Alt er kjøpt på Primark, og er ikke dyrt sammenlignet med prisene på treningstøy fra sports butikker.

Denne toppen er helt perfekt nå til sommeren! den er kort, og da blir du ikke like varm. Plusspluss; du får farge visst det er sol ute! Og fargen er jo helt himmelsk, rosa/aprikos er pøørfekt ♥ Den sitter også veldig godt på, og er behagelig.

Jeg bruker vell denne singletten mest, i og med at den kan brukes til alle årstider - om vinteren er det best inne! Syntes at grå er veldig fint, spesielt siden den kan brukers til alt, og er veldig luftig, noe som er herlig! Jeg er også veldig glad i denne shortsen, som også er herlig nå til sommeren. 

Har dere noen favoritt treningsantrekk?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits