Hei! Tenkte å vise dere en lett DIY på vegg dekor med bilder. Dette er også ganske billig! Alt du trenger er å kopiere ut de bildene du vil ha, litt tråd, saks og miniklemmer (fåes kjøpt på blant annet TGR), så er det bare å sette i gang!

Det eneste du trenger å gjøre er å skyve miniklemmene inn på tråden:Så er det å finne en fin plass på veggen, og henge på bildene! Jeg ville egentlig ha bilder av familie og venner, men jeg hadde ikke noen skrivemaskin i nærheten, så måtte bare velge ut noen inspo bilder jeg hadde fra før - noe som også ble veldig fint!

Q - Skal du teste dette ut?
Hei, hei! Med weheartit, dukker det opp mye inspirasjon! Jeg har ikke plass til å lagre alle bildene, så da tenkte jeg å lage meg en inspirasjon bok. Det er utrolig enkelt, og det eneste du trenger til dette, er: En saks, en lim stift, en bok, og bilder. Jeg skrev ut en hel haug med bilder så jeg kan holde på med dette lenge. Er veldig gøy å holde på med, og er spesielt moro å se tilbake på senere.Jeg kjøpte en scrapbook på Nille, og her kan jeg legge inn et bildet på forsiden. Da valgte jeg å legge inn teksten "I wish everytime I reblogged an outfit, it automatically was in my closet". Ååh, jeg skulle virkelig ønske det også! haha.. Da regner jeg med at skapet hadde vært over middels fullt.


"I'm jelaous of my parents, i'll never have a kid as cool as theirs"Utrolig enkelt og veldig gøy! Nå elsker jeg å holde på med slikt, men er noe som jeg tipper de fleste jenter vil syntes er moro.
 Finner du ofte inspirasjon som du gjerne vil ta vare på?

-Cindy

#scrapbook #Pictures #love #weheartit #inspo #blog #cindyllb
Hei dere! tenkte å vise dere en smart måte å sette sammen en blomster dekorasjon på. Jeg skulle egentlig lage en blomster krans, men blomstene ble for store.. Så jeg får ha et innlegg med det en annen dag.1. Det første du gjør, er å finne de falske blomstene du vil ha. Jeg kjøpte disse på nille, men du får kjøpt falske blomster på veldig mange butikker.

2. Legg blomst oppå blomst, og rull stilken rundt den andre. Slik fortsetter du med så mange blomster du vil ha.

3. Bruk gjerne en lim pistol, og ha litt lim under hver blomst eller annenhver blomst. Dette gjorde jeg så de skulle henge bedre på. Jeg limte også sammen endene på slutten. Om du vil slippe å lime, kan du også sy dem sammen.

4. Ferdig! Det er ikke vanskelig, så om du har mindre blomster, kan det fint være blomsterkrans også. Men det kommer et eget innlegg med DIY på blomsterkrans, så det er bare å følge med!Fargene lyser opp rommet, og gjør det lille ekstra. Vil si at denne passer best om sommeren. Men du kan lage slike i farger som passer til årstiden. Som for eksempel nå til høsten - da er brun og hvit, eller brun og rød veldig fine sammen! Og til vinteren, kan det være fint med en helt hvit.

Hva syntes du? Og skal du prøve dette ut? 

-Cindy 

#DIY #blomsterdekorasjon #doityourself #inspo #blog #cindyllb
Hallo! Tenkte å vise dere en enkel måte å gjøre en gammel bukse "ny". Jeg har hatt lyst på en boyfriendjeans en stund, men har ikke funnet størrelsen min - så kjipt! Så da tenkte jeg å lage min egen! Så da fant jeg en mørk bukse jeg ikke bruker, som er litt for stor, som jeg kunne klippe litt i.

1. Det første jeg starter med, er å klippe av nederste delen av buksa. Jeg tok en del, siden buksa var litt for lang.. Dette er ikke nødvendig, men jeg synes det er enklere å få oppbretta delen til å henge da.

2. Deretter tar jeg på meg buks aog måler hvor jeg skal ha hullene, og klipper en rett linje her. Jeg valgte å ha dem rett med kneene. Hullene ble ikke helt på linje, men det ble litt stilig allikevel synes jeg!

3. Til slutt slår jeg hullene med en stein, og river ut litt tråder her og der for å få det til å se litt mer gammelt ut. Og thats it! Så har du en boyfriendjeans, og som du har laget selv - peerfekt.Skal du prøve det ut?
Hallo! på Fredag kom Celin hjem med hår kritt til meg, jeg har ønsket det lenge. Så det var veldig snilt av henne. Disse hår krittene finnes i mange farger, og det går ut med en gang du dusjer! Kan være ikke absolutt alt går av om du har veldig mye på. Men det er så lite at du nesten ikke ser det. 

♥Du har bare håret i krittet der du vil ha det, og drar det nedover. Gjerne dra det over et par ganger. Anbefaler å gni håret litt rundt i krittet også. Det er veldig fint med enten striper eller dip dye, for dere som ikke vet hva dip dye er, søk det opp på weheartit eller andre nettsider.

Fint?? Dere får kjøpt både denne og flere farger på Grønnestad Hårdesign i Stavanger.
Hallo! I dag var første dagen på skolen etter en fanatstisk uke med vinterferie, kunne gjerne hatt en uke eller to til. Jeg har kost meg utrolig mye, og gleder meg allerede til påskeferien!

Kanskje det er noen av dere som ville likt å vite hvordan man lager en drømmefanger? For da kan dere finne det ut her! Du trenger: Et armbånd, tråd, fjær, sytråd, perler og en binders.

 

♥Først av alt, knytter du fast tråden du har valgt ut rundt armbåndet. Husk å knytte det stramt! Ellers vil ikke tråden feste seg, og ha litt ekstra tråd der du knytter.
♥Hold på knuten, samtidig som du ruller tråden rundt hele armbåndet (visst du ikke holder på knuten, vil du merke at tråden blir slakkere). Kan være lurt å lage et lite nøste, da er det mye enklere å rulle rundt. 
♥Når du har gjort dette rundt hele armbåndet, knytter du fast i toppen.

♥Videre finner du den tråden du vil ha i midten, kaller det for et spindelsvev, du legger tråden oppå armbåndet og drar den rundt, og inn i løkka, husk å holde på hver knute du lager! Gjerne ha et lite uttrykk for å huske, eks: ut av ringen, inn gjennom løkka og stram.
♥Dette gjør du rundt hele armbåndet, og gjør akkurat det samme innover, bare at du da legger tråden oppå de nye løkkene du har laget. For å komme lett gjennom løkkene, kan du knytte på en binders i bunnen av tråden.
♥Etterpå finner du en perle du vil ha i midten av spindelsvevet, dette trenger du ikke, men gjør det mye finere. Du trer perla på den tråden som er igjen, og knytter det fast i de andre løkkene. Du ser selv hvor du føler for å knytte det fast.

♥Nå tar du sytråden for å knytte fast fjærene, (her legger du bare fjærene oppå tråden og knytter en vanlig knute, gjerne flere ganger og stramt), tre på perlene og knytt disse fast i spindelsvevet der du føler for det.
♥Til slutt tar du den tråden du vil, og lag en stor løkke du kan henge drømmefanferen opp med.

♥VOILA! Hva syntes du, og er dette noe du vil prøve ut? Gjerne del dette innlegget videre, så kan andre lære det også!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits