Bildene tok jeg i Keukenhof parken i Amsterdam

Følte meg i et rosa humør i dag, hvor jeg har tatt på meg en rosa genser i tillegg haha! Men den fargen er bare helt nydelig, spesielt på blomster. Og fargen kommer så sykt bra frem på bildene over, sånn i forskjellige nyanser - noe jeg bare elsker! Vil SÅ tilbake til denne parken en gang. Har noen av dere vært i denne parken?

I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Men etter det overrasket meg og en gjeng to venninner som hadde bursdag i dag (Tirsdag), og den andre har om to dager, men da er det mange av oss som ikke er på internatet - så da tenkte vi det kunne være koselig å feire dem begge sammen! De ble kjempeglad, og vi koste oss med chips, sjokolade og brus! MM. Grillet også pølser for ikke lenge siden sammen med en del andre fra internatet. Det er veldig sosialt og koselig når vi samles slik, i og med at vi ellers kanskje bare hadde sittet på rommet og sett på serie elns.

Q - Hva har dere gjort i dag? 
Hei dere! Som jeg nevnte i går, så hadde mamma og pappa 20 års bryllupsdag! Og det er da et porselensbryllup. Jeg er utrolig heldig som har foreldre som står sammen! Er så sykt glad for at jeg har en så sveiset familie, som stiller opp for hverandre. Har ingen ide om hva jeg skulle ha gjort uten dem! Vi feiret dagen med jordbær og kos på kvelden, noe som var herlig!

Siden det var 20 års bryllupsdag og et helt tall, fikk jeg en super ide om å bestille en blomsterbukett fra Selands Blomster, fra både meg og mine to søstre. Buketten er laget av flinke Asta! Og mamma og pappa ble veldig fornøyde!  Får skikkelig sommerfølelse av fargene på buketten Gleder meg sånn til jeg kommer til å lage slike buketter selv! 


Q - Hva syntes dere om blomsterbuketten? 
God morgen! Som jeg har nevnt tidligere, jobber jeg i en blomsterbutikk og ønsker å bli blomsterdekoratør. I sommer laget jeg mange dekorasjoner og vil vise dere noen av dem! Jeg elsker det jeg holder på med, det er en perfekt måte å vise kreativiteten din på! Man kan også bruke bamser og annen pynt på dekorasjonene. Visst det er noen som lurer på hva de vil bli, og kanskje liker å holde på med hendene, anbefaler jeg dere til å bli blomsterdekoratør. Du burde først øve deg litt, kanskje Hjemme. Noen tips til hvordan du kan øve deg:

Kjøp en oasis, koster ikke mye, og kan få kjøpt de på blomsterbutikker. Skjær den til slik du vil ha den, og Plukk noen blomster du finner i naturen. Skjær så opp blomstene i bunnen, så du får en liten spiss i bunnen, da blir den friskere og er lettere å stikke den inn i oasisen (husk å tæmme vann på denne). Du kan også finne en glass bolle hjemme til å ha oasisen i, eller kjøpe en billig en.
Kjøp noen billige blomsterbuketter på en matbutikk, og gjør det samme med disse som med de du kan finne i naturen. Det er selvsagt lettere å skjære bunnen av kjøpe blomster, for de har tykkere stilker. Noen andre som vil bli blomsterdekoratør? Ha en fin lørdag videre dere!


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits