Heihei dere! Ville bare informere om at jeg har byttet platfrom til nouw.com - eller jeg har egentlig laget en ny blogg der, i og med at jeg er så blond at jeg ikke fikk til å flytte denne haha.. Men håper dere vil følge meg videre på nouw.com/Cindyllb! Her var alt så mye enklere med både designet, teksten og bildene. Du kunne styre alt på mange flere måter enn hva jeg kunne her, så jeg er superfornøyd! Har postet et innlegg på nouw også nå, så ta gjerne en titt! 

FØLG MED VIDERE HER!

 
Jeg har en liten morsom historie til dere fra internatet jeg bodde på. Jeg og vennene mine fra skolen startet med å kalle en kompis av oss for Ken, siden han ligner sykt på Ken i Barbie. Og det ble jo kallenavnet hans, så det var navnet vi brukte for å nå han. Og helt automatisk ble vi "barbiene" hans da, sånn uten at vi sa noe om at vi var det, men han kalte oss det for moro skyld. Og dette kom jo ut på skolen, og elever begynte å kalle oss barbie gjengen - og sa at vi var den populære og fisefine gjengen, noen ville vel si vi var bitchie også, noe vi ABSOLUTT IKKE er. Folk startet å si det siden de først av alt trodde vi kalte oss selv for det,  men det var jo "Ken" som gjorde det bare for gøy! 

Altså, folk er jo ganske sære når de begynner å baksnakke og kalle folk for forskjellige ting før man har snakket med dem selv. Men for meg syntes jeg ikke dettte gjør noe som helst, jeg syntes det er ganske morsomt egentlig haha.. Vi holdt faktisk på å lage en blogg med Barbies og Ken, bare for å leve etter ryktet og ha det skikkelig gøyalt! Denne bloggen ble laget, men vi kom ikke så langt som å begynne å blogge. Haha 


The gang

Vi hadde tenkt å bruke bildet over til header, haha, cute - savner denne gjengen alt for mye akkurat nå, var helt forferdelig å si hade siste dagen på skolen.. Gren så mye at det gjorde vondt. Men jeg skal absolutt møte dem igjen! Det er det ingen tvil om.

Klemklem
Hey there! I uken som nettopp var hadde vi battle royale på skolen, der vi var flere lag som skulle gjennomføre diverse hinder og andre oppgaver, som blant annet en løype der vi løp i både jord og vann, og måtte krype under netting og klatre opp paller osv - dette var utrolig morsomt, og minnet om millitæret haha.. Vi hadde også flere andre oppgaver som var veldig gøyale!

Goo GG HOTGUNS! (team navnet)"don't break the egg" som vi faila på jaa.. Oppgaven gikk ut på å bruke de materialene du ser på bordet, og bruke dette på 1 egg - også skulle vi slippe dette fra en viss høyde. Visst egget var knust fikk vi ikke noe poeng, og det gjorde vi heller ikke. HAHA! Men var morsomt da 

Under her ser dere en annen oppgave, og dette gikk ut på å låse opp forskjellige låser til planke deler, og disse delene skulle vi sette sammen inni en firkant som allerede var laget. Det tok sin tid, men vi klarte det til slutt! Vi hadde også andre oppgaver som å f.eks traktorpulling og krysse en dam på raskest mulig måte, noe som var kjempemorsomt!

Også til slutt; Vi vant beste kostyme! Og da vant vi en softis hver på hagesenteret ved skolen, noe som var veldig digg! 

Q - Så det ikke moro ut vell?

 
Hei! Fant et morsomt innlegg på Facebook der det stod ting vi jenter gjør, og jeg kjente meg igjen i ALT! Er morsomt å se det at det er så mange flere enn meg som gjør mye av dette de å. Test deg selv du å; 

♥ Vi jenter løper rundt i huset mens vi pusser tennene. Kanskje vi også bare valser rundt i huset, noe jeg gjør veldig ofte. Spesielt om jeg er alene. Pleier også å kose med hunden min samtidig som jeg pusser tennene, haha! Er jo så kjedelig å stå rett opp og ned.

♥ Vi leser shampoflasken i dusjen. Klarer aldri å huske hvilken som er shampo og hvilken som er balsam, så jeg leser alltid på flaskene før bruk. Har ofte gjort den feilen med å ta balsam istedenfor shampo, noe som er skikkelig irriterende! Så jeg passer godt på nå

♥ Vi trenger ikke å ha klokke, i og med at vi har mobil. Uansett om jeg går med klokke, ser jeg alltid på mobilen for å se hva klokken er. 

♥ Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.♥ Vi trykker på dører når det står med fete bokstaver; SKYV DØR. Haha, dette har jeg gjort så ufattelig mange ganger, og det verste er at jeg kan gjøre samme feil på samme plass flere ganger etter hverandre.

♥ Vi spør "hva?" selv om vi har forstått det.

♥ Vi hater visst vinden roter til håret. Spesielt om man har rettet og krøllet håret klar for byen, og alt er bustete før man er fremme liksom. Og i tillegg til det, er det skikkelig irriterende når håret blir blåst frem til leppene som er smurt inn i leppestift eller lipgloss..  

♥ Vi kan se den samme filmen flere ganger etter hverandre, spesielt om det er en romantisk klisse film. ÅÅH ELSK

♥ Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den. Selv om jeg kan gå med mobilen i baklommen, glemmer jeg selvfølgelig det og får en i familien til å ringe etter den. Får full panikk når jeg ikke vet hvor den er

♥ Vi kikker 10 ganger i kjøleskapet på en dag uten å spise noe. 


Bilder fra Amsterdam

♥ Vi kan kikke på klokken uten å vite etterpå hva klokken var. 

♥ Vi snur puten for å ligge på den kalde siden. Den kalde siden er jo alltid den beste! Jeg pleier også å havne med hode i nederste hjørnet av puta.

♥ Vi stiller vekkerklokken tidligere for å kunne sove litt lengre. 

♥ Før vi går til sengs regner vi ut hvor mange timer man får sovet. Tenker alltid at jeg må få minst åtte timer med søvn, men det skjer jo ikke hver dag for å si det sånn.

Q - Kjente du deg igjen i noe av det? Gjerne lik innleget om du kjente deg igjen i ett eller flere!
God Fredag alle sammen! Har du det fint? For det har iallfall jeg! Eller sånn utenom at hodet verker og jeg hoster.. Haha. Men finværet er her enda, og det er jeg så glad for! Er ikke like varmt som de forrige dagene, men er fortstat deilig. Men uansett, i dag kom den nye låta til bestevenninnen min, Johanna ut på spotify! Den heter Sommertid, og du kan selv høre den HER. Anbefaler dere alle til å høre den en gang eller to. Du vil ikke angre, for sangen er virkelig bra og er skikkelig fengende! Den er blitt en av mine favoritter allerede.

Visst noen av dere lurer på hvem Johanna er, så er det hun på bildet under teksten her. Tok med et lite tb fra da Johanna var hjemme i Lyngdal, og hun laget en digg mix til meg og Celin. Savner henne allerede, noe som er såå kjedelig. Hun er som en søster for meg, og vi finner på mange gøyale ting! haha.. Vi kosa oss max

Ååh, kunne gjerne hatt dette nå ass. Så det ikke digg ut?♥ ♥ ♥
Hei på dere! Ja, nå er det helg for min del, noe som er helt fantastisk! Digger at det er helligdag i morgen, og at Fredagen er en inneklemt dag der lærerne sier vi har studiedag da. Og jeg bare elsker at jeg kan være hjemme lengre enn en liten helg, og treffe flere når jeg først har sjansen. Jeg skal faktisk treffe bestevenninnen min, Johanna som jeg ikke har sett før vi begge flyttet når jeg begynte på skolen. Gleder meg sinnsykt mye til å treffe henne, og regner med at jeg bare kommer til å grine når jeg først ser henne i dag.. Men det er jo bare gledestårer det blir da! Hihi. Gleder meg også masse til å se resten av familien og vennene.Planene mine for fridagene er å bare kose meg masse! Jeg skal også stå vakt på landstreffet i kongeparken - noe som blir veldig spennende! Blir moro å se om folk tar meg seriøst som vakt, for jeg ser kanskje litt uskyldig ut på utsiden, men på innsiden kan jeg være litt av et stabeist! haha

Q - Har du helg nå?
SUPER! Startet Fredagen med å øve på bilteorien og legge meg tidlig, for på Lørdagen reiste jeg og fire andre til Sverige - vi stod opp klokken 05.00, siden ferja gikk klokken 07.00, noe som var sykt tidlig! Men det var digg å ha god tid i Sverige da, for visst det er noe jeg virkelig ikke liker, så er det å ha lite tid. Men uansett, vi kjørte til Nordby senteret, og var her i noen timer hvor vi både shoppet og spiste god mat på MAX! Ble overrasket over maten de hadde her faktisk, for jeg trodde helt ærlig at det var typisk Mc donalds mat, men her smakte hamburgerne ordentlig grillet! Og det var virkelig godt! Spesielt siden jeg ikke har hatt noe slags grillmat på lenge. Har noen av dere spist på MAX før?

Etter å ha kommet tilbake fra Sverige, var det å sminke seg all over for quellen! Vi var nemlig ute i Tønsberg, og her var vi på en plass ved navnet The Beat. Det er et utested hvor man fort blir kjent med nye, danser, koser seg maks og tar gjerne en liten drink i tillegg.I dag (Søndag) var det kjempefint vær her i Stokke, og da måtte jeg, Solveig og Yvonne ta en herlig spasertur ut. Var faktisk såpass varmt at jeg tok av meg jakken etterhvert, og fikk en liten sommerfølelse! Det var herlig. 

Helga har gått så utrolig fort, men har vært en super helg med mange gode mennesker! Litt kjipt at det er skole i morgen da.. Men blir bare én vanlig skoledag i uka som kommer, i og med at på Tirsdag og Onsdag er det tentamen, og i tillegg til det, har vi fri Torsdag og Fredag. Så da reiser jeg hjem på Onsdagen, og det blir virkelig koselig! 

Q - Hvordan har din helg vært?

 
And more! I helgen var jeg og Solveig på besøk hos Yvonne nær Oslo. Det var utrolig koselig! Og det vi startet med på Fredagen etter skolen, var å dra på Y&F - Young and free. Her hilste vi på flere, sang litt og tok en liten sving her og der.

På Lørdag hadde vi en digg frokost, sminket oss og tog toget til Oslo. Det regnet akkurat når vi skulle dra, noe som var sykt kjipt! Men da tok vi turen inn på Oslo City og Starbucks, og gikk rundt her en stund. Etterhvert stoppet det å regne, så vi gikk bort til TGI Fridays. Jeg hadde chips og salsa med amerikansk oste "saus", noe som var digg! Det beste av ALT, var oreo og vaniljeis med karamell og sjokolade saus på topppen! Det var sykt digg! Vi var også på Akerbrygge, og her møtte vi på Sofie Laxaa, noe som var kjempekoselig. Ellers når vi dro tilbake til Yvonne, badet vi i Jacuzzi, og det var dogg det!På Søndag hadde vi også en kjempegod frokost, og var dagen vi skulle dra tilbake til GG (gjennestad). Men før vi dro, hadde vi middag og dessert - som da var jordbær med vaniljesaus og sukker - YAMMY

Q - Hva har dere gjort i helga?
Heihei!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, fikk jeg et supersøtt rosa polaroid kamera av mamma og pappa til bursdagen. ÅÅH, elsker det!! Fikk testet det ut når jeg feiret på Lørdag (eller Celin og pappa fikk testet det ut, i og med at jeg ble med på bildene, hehe!). Hadde ønsket meg et slikt kamera lenge, så ble utrolig glad da jeg fikk det! Og spesielt siden det var babyrosa, noe som er så herlig! Gleder meg allerede til å bruke det når jeg skal til Amsterdam med klassen og språkreise til Malta. Og selvfølgelig kosebilder med familie og venner.Er så utrolig gøy å skrive på bildene i tillegg - sånn om man skriver ned dato og sted eller hva man har gjort. Kanskje bare et inspirerende ord også. Er moro å se tilbake på slike bilder, og spesielt det å henge dem opp!Q - Har du polaroid kamera?
Hei dere! I går ble jeg 18!! (WHAAT!?) Og jeg startet feiringen med venner på Lørdag, noe som skikkelig gøy! Vi startet dagen med noe god mat og dans. Og etter selve bursdagen dro jeg og noen andre venner til Farsund på Uptown - for her skulle vi på neon og glow party! De åpnet ikke før 00:00, noe som passet helt ypperlig - i og med at jeg ikke fyllte 18 før på søndagen, AKKURAT når de åpnet! haha. 

Så smart som jeg var i løpet av kvelden, gikk jeg ut på verandaen som var full av haggel, og tok en liten sving - det endte med en forstuet lilletå, og Søndagen startet med et legebesøk.Som jeg nevnte ovenfor startet Søndagen med et legebesøk, noe som gikk veldig bra! Hadde forstuet lilletåa, men var heldigvis ikke brekt. Ikke lenge etter dette, fikk vi masse folk til familieselskap for meg og lillesøsteren min som fyller år nå snart! Det var utrolig koselig, og vi hadde god mat og dessert - og godt selskap!

Fikk utrolig masse fint begge dagene - fikk blant annet en cardigan, supersøtt nattøy, polaroid kamera(!!), godteri, gavekort osv. Og det BESTE av alt, var at så mange kunne komme i bursdagen både Lørdag og Søndag-Kunne ikke fått en bedre feiring! Hadde en sinnsykt bra kveld med amazing folk!! Og Søndagen var også veldig koselig! Når jeg kom tilbake på skolen fikk jeg låne et par krykker også, noe som gjør at det er litt bedre å gå - selv om det er veldig tungt å gå med krykker da.. Menmen!

Q - Hva syntes dere om bildene?
NEI, det hadde ikke gjort noe med dette her nå. Kom til å mimre tilbake til sommerferien hvor vi fylte bringebær med sjokoladekrem - noe som var farlig godt. Ligger i senga på rommet akkurat nå, i og med at jeg er syk og dro tidligere fra skolen. Har vært syk hele uken, men har gått på skolen allikevel, så var deilig med et lite avbrekk. Men inni dette hadde det vært digg med noe søtt!

 

Q - Har du smakt noe lignende?
...This about me?

1. Jeg syntes lenge det var skummelt å gå opp eller ned trapper som hadde åpne steg - var så skummelt å tenke på om en hånd plutselig tok tak i foten min. Sånn er det når man ser skrekkfilmer og andre skumle serier.. ahha

2. Når jeg var liten opererte jeg nesa, i og med at jeg hadde tatt for mye nesespray under forkjølelsen. Har et godt minne med dette da - fikk så mye is jeg ville ha på sykehuset! hihi

3. Er en liten linselus - hopper som regel alltid opp i forskjellige bilder 

4. Visst jeg glemmer parfyme når jeg skal til byen, går jeg alltid inn på parfymerier og sprayer meg med en god lukt. Tar gjerne på litt ekstra sminke i tillegg.

5. Visst jeg ser noen nydelige klær jeg absolutt vil ha i en butikk, men er for dyrt eller at jeg ikke har penger, prøver jeg det allikevel på bare for å ta et bildet i speilet eller et selfié. Spesielt visst det er kjoler. 

6. Er utrolig følsom. Det skal ikke mye til før tårene triller - sånn når jeg ser en trist film kan jeg grine så mye at jeg begynner å hulke. Og det er ganske pinlig når man sitter i en kinosal med masse andre mennesker rundt seg. 

7. Er sykt perfeksjonist. Visst noen roter til rommet mitt eller gjør andre småting som plager meg, blir jeg innvendig stresset. Spesielt visst noen krøller teppene..BLÆH, det er det verste. 8. Lukker ikke alltid øynene igjen i dusjen, spesielt om jeg er alene hjemme. Er så redd det plutselig skal være et ¨spøkelse¨ på badet. HAHA

9. Visst jeg ser en fin gutt eller noen jeg ikke vil snakke til på gaten elns, later jeg som jeg er på mobilen eller snakker i telefonen. Begynner også å grine av fine gutter på TV eller film.

10. ELSKER usunne ting. Noe av det beste jeg vet, er ristet brødskive med sukker på. 

Q - kjenner du deg igjen i noe? gjerne lik om du kjenner deg igjen!


♥ ♥ ♥
1. Når prisen på en vare stod på 1000kr for eksempel, tenkte jeg at det var veldig billig - det var jo bare 1kr å ta bort fra lommeboken. Visst noe stod på sånn 1450kr, måtte jeg finne frem en, fire og fem kroninger. 

2. Kanel var kamel

3. Hadde en forferdelig dårlig uvane med å kaste mat jeg ikke orket eller ikke ville ha, bak kjøleskap og sofaer rundt i huset. Hadde visst nok stappet en brødskive inn i en video spilleren as well.. Heh

4. ELSKET å kle meg ut! Det samme gjorde storesøs:

5. Lekte alltid gjemsel på teppekroer og klesbutikker med storesøsteren min, Celin. Christina kom etterhvert og joinet oss! Var alltid så sykt gøy å gjemme seg bak store tepper som hang oppe - da kunne man løpe gjennom alle, og ha det skikkelig moro! HAHA

6. Hadde en tendens med å bli med på vannkrig osv og sprutet som bare det på alle rundt meg, men visst noen prøvde å sprute på meg - nei, da! Da ville ikke Cindy være med på leken lengre. 

7. Å rekke tunge var ikke bra. Fikk beskjed om at visst jeg rakk tunge til noen, ville fuglen komme å bæsje på den.

8. Husker godt en gang jeg var skikkelig sur og lei meg, og dette var så ille at jeg tok med en gaffel ut på trampolinen, og stakk masse hull i den.. VAR LITT BAD JA9. Var alltid like stas med julebukk - da fikk man jo masse godteri!

10. Hver gang jeg hadde besøk av ei venninne, og mamma og dem hadde kaffe besøk osv - da måtte vi lage en dans og vise den frem. Det var alltid like stas, og all denne dansingen endte med at vi meldte oss på BKM (Barnas kulturmønstring). 

11. Lot Celin og en venninne av henne til å klippe håret mitt. Det endte med en ordentlig frisørtime.

12. Satt hodet fast mellom trappe "gjerdet". Jeg måtte jo se om hodet passet inn! Det var lite smart ass.

Q -  kjenner du deg igjen i noe av det?
Heii! Har dere hatt en fin helg? Denne helgen fikk jeg besøk av Jelena - en venninne hjemmefra. Vi tok turen inn til Tønsberg på Lørdagen og handlet inn snop og godt, og var veldig klare for kvelden! I tillegg til det så vi en del filmer og var oppe til neste dag osv. Vi gjorde nok av gøye ting, og håper det gjentar seg!


I går tok meg og Yvonne turen inn til Oslo, i og med at jeg skulle besøke en kompis av meg som ligger på sykehus der. Var veldig greit å se han igjen, og se at det gikk bra med han! Etter sykehusbesøket tok vi toget hjem til Yvonne - her badet vi (snøbading også!), og spiste god mat!

Vi overnattet hos Yvonne og stod opp klokken 05:00 for å rekke skolen (TOO EARLYY).. Når vi endelig hadde kommet oss inn på toget stoppet det flere plasser pga snøen, så vi kom for sent til neste tog - da ble det å vente i Drammen på Starbucks! Det var digg det. Skolen fikk bare vente, noe som gikk veldig bra! 


HA EN FIN DAG!
JULI

Farget tuppene av håret rooosa 

Ut på tur i båten

AUGUST

SVERIGE! Det var virkelig en fantastisk tur jeg ikke kommer til å glemme. Vi gjorde så utrolig masse moro! Vi dro tube etter båten, opplevde nye opplevelser, og shopping ble det også. Whoopwhoop


Skalldyrfestivalen med donkeyboyyy

Vennene mine hjemme overrasket meg med middag og dessert på Jonas B som en avskjedsfest, i og med at jeg flyttet til Gjennestad. Det var en av de beste overraskelsene! Ble så glad at tårene trillet. Fikk meg fort gode venner på GG:SEPTEMBER

Mallorca! WOW, for en fantastisk herlig tur - og en sinnsykt minnerik tur! 

...Også tok jeg tattoo på ferien (EELSK!!):

OKTOBER

Ut på tur med Tomine til fine månen! 

Laget min første brudebukett på skolenNOVEMBER

London med skjønne Yvonnemor! Vi opplevde utrolig masse på en liten helg, noe som var utrolig gøy! Er iallfall en tur jeg aldri kommer til å glemme.DESEMBER

Julefest på skolen som en fin avslutning for året

Julaften♥

NYTTÅR!

Q - Har dere hatt et fint år? 

KLEM

 
Hei dere, og godt nyttår! Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg ikke blogget gjennom hele ferien.. Men det er rett og slett fordi jeg har gjort så masse at jeg ikke har hatt noe tid. Men nå er jeg tilbake i den vanlige hverdagen, og da vil det bli mer blogging fra min side. Her får dere del 1 av 2015, så enjoy!

JANUAR

Startet det nye året med et pang med flere herlige venner!

Tante og onkel hadde dåp for mitt lille herlige søskenbarn:

Bortelid med familien og ei søt venninne - hyttekos og slalom er tingen!

FEBRUAR

Danmark - var innom Starbucks of course.. YAM

Eikerapen med MOT - fór en gøy tur!MARS

Kurs med Bitch´n Brows. Fikk både mat, gave og styling - helt fint det!

... En liten photoshoot ble det også! 

Sunglasses on pointAPRIL

Varmen startet å komme, og mange herlige turer i båten ble det! 

Søskenbarnet mitt konfirmerte seg, og da var det på med finstasen og spise digg mat. Noen valgte å hoppe på trampolinen med finstasen på as well.. haha

MAI

VARMEN KOM ENDA MER! Og da var det selvfølgelig jordbær og dipp på menyen, pluss overnatting på ei øy med en venninne - det var superkos!

17.mai! På denne dagen var Celin, storesøsteren min på Rhodos - så da var det å facetime på kvelden 

JUNI

Pappa´s bursdag♥

Protein pulver reklame på gang - som forresten er fra Fitnessguru!Q - Hva syntes dere, og er dere klar for del 2?
Heii! I går hadde vi julefest her på skolen hvor vi hadde god julemat og masse underholdning. Julefesten var for alle elever på skolen, pluss ansatte med familie - og det ble en del mennesker. Var superkoselig! Vi i klassen min laget opp blomsterdekorasjoner og dill til bordene, noe som gjorde susen for kvelden! Bare litt blomster og grønt er prikken over i´en når man skal stelle til noe bra. 


Snuppisan


Skjønne Elida og mejj


Gode Ingrid og Yvonne

Ååh, elsker å pynte meg opp og dra på slike ting! Er så gøy å stå å sminke seg og stelle seg til sammen med flere andre, og høre på cool musikk og kose oss max! Det beste er jo så klart den gode maten! HEHHE


Yvonnemoor


Fine Kine, Victoria og Lise

Q - Har dere vært på noe julefest / julebord i det siste?
Hellau! Regner med at det ikke bare er meg og to av mine venninner som har laget sextape sammen? HAHA NEIDA! bare tuller. Jeg snakker om filmen Sextape - som virkelig er morsom og klein i samme slengen vil jeg si. Er sånn at jeg blir flau på skuespillernes vegne, men er veldig morsomt også! Har du sett den? Visst du ikke har, handler den om et par voksne folk som lager denne sextapen, og uten at det var meningen, er det flere som ser den - og en har den på minnebrikke. Og dette blir da til at de begge to kler seg ut og drar på ungdomsfest for å få tak i minnebrikken. Under dette skjer det så masse morsomt! Haha, vi hadde det gøy med en liten fotoshoot♥

-Cindy!
Hei alle søte! For en god stund siden la jeg ut et bildet på min private instagram, der jeg kom ut med en "gladnyhet" om at jeg var blitt gravid! Dette var jo så klart bare tull - jeg hadde lagt ut et bildet der jeg satt på en rar måte og blåste ut magen samtidig - og jeg så virkelig gravid ut. Du aner ikke hvor mange som trodde på dette! Jeg fikk flere meldinger om jeg var gravid, og vennene mine fikk meldinger av andre folk som spurte om det var sant at Cindy var gravid!?

Det var egentlig ganske morsomt, selv om spøken gikk litt over streken haha.. Venninnene mine spilte med på spøken, og skrev at de gledet seg til å bli tante osv, så det gjorde nok også at mange trodde på det. Sånn når jeg først la ut det bildet og skrev at jeg var gravid, trodde jeg at ingen ville tro på det, i og med at jeg har lagt ut mange rare og tullete bilder på privat brukeren min før. Men ja, jeg slettet iallfall bildet etterhvert! Jeg måtte bare fortelle dere denne lille historien, fordi jeg syntes det var så vittig at det gikk sååå langt! hehhe


Sånn i dag er det utrolig mange på min alder som er gravide eller har barn. Jeg hadde aldri klart å hatt det ansvaret å være mamma som ungdom, i og med at jeg studerer og går på skole, noe jeg skal gjøre videre i et par år til. Men til de som er foreldre og er unge, så er det utrolig tøft vil jeg tro. Men jeg støtter absolutt alle de som velger å ikke ta abort, for det er noe jeg virkelig ikke liker. Sånn etter å ha sett bilder av hvordan det skjer, får jeg helt vondt i meg! Off.. 

Q - Har du noen gang lagt ut noe du mente som en spøk, men mange trodde deg?
Hei alle søte! beklager så masse for at jeg ikke har blogget noe i hele sommer omtrent! Men har hatt så mye å gjøre - blant annet jobb. Så jeg valgte derfor å ta en sommerferie fra bloggen også. Har vært godt å hatt en liten pause, i og med at jeg liker best å blogge når jeg har motivasjon og har lyst. Jeg ser også at mange av dere har fulgt med på bloggen hver eneste dag selv om jeg ikke har blogget, så TUSEN TAKK! DERE ER BEST. uten dere hadde jeg ikke orket å blogge, dere er så fantasiske♥

I Sommer har jeg gjort sykt masse faktisk! Har vært i Danmark et par ganger, var en tur i Sverige i nesten en uke, var mye med venner og familie, Var en tur på Møre hos familien, hadde lange bilturer, fikk sett min nye skole ( hvor jeg nå bor på  internat ), var på festivaler, pluss masse annet gøy. Tenkte egentlig å lage en liten video, men legger heller ut litt bilder. Kanskje det kommer en video etterhvert! 

Jeg kan ikke si at vi har vært noe heldoge med sommeren i år.. Har ikke vært så mye sol - helt tl vi begynte på skolen ofc. Åhr, er så typisk! Men fikk iallfall solt meg så mye jeg kunne når det først var sommer og sol. Det var slik at med en gang sola tittet frem, var det på med bikinien og frem med badehåndkledet. 

Som jeg nevnte ovenfor, har jeg flyttet inn på et internat på Gjennestad. Og dagen før jeg reiste, overrasket alle vennenene mine meg med en avskjedsfest på en restaurant! ÅÅH, ble så sykt glad at tårene bare rant.. Fikk mange fine innflytningsgaver og diverse fra dem også - de er bare såå gode♥♥

-Cindy!
Ja, da var det SOMMERFERIE for søren! Fytti så fort tiden har gått - føler jeg nettopp begynte på design og håndverk.. Selv om jeg er sliten av å stå opp så sykt tidlig, kommer jeg til å savne skolen (spesielt Benni og Kristina!). Jeg har hatt et supert år! Og til høsten blir det å bo på Internat på Gjennestad videregående skole. Det ligger ca femten minutter fra Sandefjord - noe som betyr at det IKKE er langt til ferja som går til Sverige! Wheeei! Både gleder meg og gruer meg til å flytte for et år - men tipper det blir kjempe spennende! Hvor skal du være til høsten?


Søte Benni til venstre, og skjønne Kristina og Leo til høyre

Sluttet skoleåret med et snitt på 4,6 og gode minner, og starter ferien med å glede meg til kveldens episode av The Vampire Diaries og The Originals + Supernatural! Hvordan har du startet sommer ferien?
Jeppsi Peppsi! I år ble det ikke noe eksamen, noe som betyr at jeg slipper å gjøre noe, og kan nyte to fridager med å chille og spise is (HEH)! Var skikkelig nervøs når alle var samlet for å høre hvem som kom opp og ikke.. Var kun seks stykker på HELE skolen som kom opp, og det var i samfunnsfag - et fag jeg ikke hadde i år. Fytti så hæppi jeg var for å ikke høre navnet mitt! ÆÆ! Og nå er det kun torsdag og fredag igjen på skolen der vi skal gjøre ingenitng, og bare kose oss! Og etter disse to dagene er det sommer vecation!! JEG ER SÅ GLAAAD - Gleder du deg til sommerferien?

-Cindy!
Pappa har bursdag! Og da måtte vi selvfølgelig ha folk bort, og kose oss med noe godt og misunne han for alle pakkene han fikk (hehe!). Vi feiret dagen i går, og var superkos! Aner ikke hvor mange ganger jeg har nevnt det, men sier det igjen; Jeg ELSKER å være sammen med familien og være rundt venner. Selskapet er så herlig, og jeg er ei jente som er så glad i å snakke med folk, og ha masse mennesker rundt meg.
DIGGER dessert.. Namnamnam


Kjekke pappa! 

HA EN FIN MANDAG ALLE SAMMEN!
Heisann! Beklager at jeg ikke blogget hele forrige uke. Men jeg har hatt så lite motivasjon, og hadde absolutt null ting å blogge om. Er ikke hver dag jeg orker å ta bilder av outfiten, og er ikke alltid jeg får tatt nye bilder av andre ting. Og da blir det lite å blogge om. Kom veldig gjerne med tips til meg! Har planer om å skrive ned forskjellige ideer og slikt, så kan jeg ta en titt på listen når jeg ikke har noen peiling på hva jeg skal blogge om.

Uansett! I går tok jeg, mamma og mine to søstre en tur til et gartneri. Vi ville pynte ute med nye og friske blomster - noe som er så fint, også lukter det så godt! Det var veldig masse utvalg, og det var gøy å bare kikke rundt. Jeg elsker jo blomster, så dette var veldig kos! Samtidig som jeg gikk rundt å kikket, var det flere planter jeg så for meg sammen i en fin potte, og med en sommerfugl eller to som pynt. Ååh, elsker å sette sammen og tenke gjennom ideer!Som du kan se på bildet over, var det ikke litt utvalg!

På veien hjem stoppet vi og kjøpte is, noe som var deilig! (IS ER BEEZT). Vi hadde en kjøretur der vi fikk sett litt rundt, og koste oss veldig! Norge har en sykt fin natur! Senere på dagen hadde vi sånn softis som du mikser hjemme, sammen med jordbær - NAMM! Jeg var også på kino og så San Andreas. Det var en veldig bra film! Har du sett den?Jeg har hatt en finfin Søndag med herlige folk! Hvordan var din dag?
Onsdag. På Onsdag var det siste dag på skolen for uken. Da gikk turen ut til en øy, hvor mormor og morfar bor. Vi skulle nemlig overnatte her, i og med at mormor hadde bursdag neste dag. Vi koste oss med god grillmat og godt selskap! Meg og onkelen min tok en tur opp i fjellene, noe som var en herlig trimtur. Var også veldig trøtt og sovna på sofaen, og ble våknet av storesøsteren min etter en stund. Da var klokken sånn 00:00 eller noe.. haha. Så da var det å finne veien til senga, og pakke seg godt inn under dyna. 

Torsdag. Mormor sin bursdag! Og da var det selvfølgelig digg mat, og gode kaker til dessert. Det var også et kjempefint vær! Så når vi kom hjem igjen, avtalte meg og en venninne å pakke sammen et telt og ta turen ut til Bærøy, en liten koselig øy ute på sjøen. Og da var pappa så snill å kjørte oss ut dit. Det var null vind, og helt fantastisk! Vi slo opp teltet på brygga, og koste oss med bål og godteri. Jeg filmet litt, og tenkte å lage en unblogged video, hvor jeg putter inn et par av disse. Høres det bra ut? Utover kvelden grillet vi og snakket om alt og ingenting. 


Fredag. Dagen startet med å fikse til noe frokost på brygga, og pakke sammen teltet for å dra hjem. Lillesøsteren min Christina kjørte ut summerfun'en, så vi kjørte den hjem. (ELSKER Å KJØRE BÅT!). Det var også sol, men det var ikke varmt nok til å ligge å sole seg på brygga.. Så da la jeg meg ut på terrassen hjemme istedenfor. Og tipp hvem som ble veldig solbrent! Jo, det var denne tutta. Det var så vondt i ansiktet, og jeg så ut som er tomat! Arhh.. Men heldigvis så ble det til en fin brunfarge etterhvert!

Lørdag. På Lørdagen var jeg på jobb til klokken tre. Og når jeg kom hjem var det tid for å stelle seg og gjøre seg klar til kvelden. Jeg skulle på russefest, noe jeg gledet meg masse til! jeg er veldig glad i rett hår, og det er fordi jeg har så sykt mye krøller.. Så jeg rettet håret (noe som tok laangt tid), og dro på et søtt glitter hårbånd. Jeg danset masse, og fikk hilst på nye folk, og så mange kjente ansikter. 


Søndag. 17.mai! Tilbringte dagen sammen med venner og familie. Jeg gikk også i tog der hvor jeg bor, og var nede i Alleen og så på folketoget. Det er noe jeg gjør hvert år. Og is måtte jeg selvfølgelig også ha! Det er et must på 17.mai. Agree?? Jeg hadde en superduper dag med flotte folk!


Beste familien! Vi manglet dessverre Celin, storesøsteren min. Men hun er i syden! 

Q - Hva gjorde du i helga?
HOLA! Endelig Onsdag, og snart helg! Starter helgen med å overnatte hos mormor og morfar. Mormor har bursdag i morgen, så da blir det å feire dagen hennes, og spise god mat, og gode kaker. Kaker er jo BEST! Blir digg å sove lenge i morgen, noe jeg føler jeg ikke har gjort på en stund. Dukker alltid opp noe som gjør at jeg ikke får sove så lenge.. Kan ikke si at det blir mye søvn denne helgen! Skal kanskje på jobb på Fredag, og skal jobbe på Lørdag. Jeg skal også ut på Lørdag, og det kommer til å bli en sen kveld, også skal jeg opp tidlig på Søndag, i og med at det er selveste 17.mai!! Kommer til å være helt knekt på Søndag, men YOLO..

Noen flere enn meg som elsker (ELSKER!) kebab? Det er så sinnsykt godt, men jeg klarer ikke å trene etterpå for å si det slik.. Husker godt at jeg alltid sa at jeg ikke likte kebab, fordi det var dressing i. Men denne dressingen er jo hele kebaben, og er faktisk ganske god! Og så blond som jeg var, rev jeg av hele folien på min første rullekebab, noe som var ganske dumt.. Ble både søl og gris, og endte opp med å bruke kniv og gaffel haah.. Når du har kebab i pita brød, er det slik at du nesten må sitte i badekar for å spise altså! Det blir så sykt masse gris - både rundt deg, og på deg. Hele ansiktet er jo dekket i dressing og søl etterhvert. Flere som kjenner seg igjen? Men litt søl stopper ikke meg!

Georges picturrreee

Jeg tenkte å sette i gang en linkerunde! Er så mange fine blogger der ute, som virkelig fortjener at flere legger merke til den. Jeg har selv deltatt i linkerunder, og det er jo kjempegøy! Spesielt om du er en av dem som blir linket. Det viser at du har en blogg folk liker, og det øker motivasjonen veldig! Vil du være med?

Skriv at du er med i kommentarfeltet, så velger jeg ut to, tre stykker som jeg linker til.
ÅÅH, som jeg savner varmen og sola! Er ikke alt for lenge siden jeg lå i ute i bikini, og slikket sol som bare det. Fregnene hoppet frem, og brunfargen var der også! Litt is, fruktsalat og jordbær ble også til, og vi satt ute og spiste. sykt digg! Håper vi snart får noen varme dager igjen, slik at brunfargen kan komme tilbake! Jeg kan tenke meg at mange av dere badet når det var så varmt? Det gjorde ikke jeg! Vannet er jo kaldt allikevel, så jeg ville ikke kaste meg ut i det haha! Savner du varmen og sola?i går var jeg på kino med Celin, storesøsteren min, og et par andre venner. Vi så "The Longest Ride" av Nicholas Sparks (den BESTE med kjærlighetsfilmer!!). Jeg kan si såpass at det var mange tårer som falt! hehh.. Filmen var kjempebra da! Og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å se denne flere ganger. Har du sett filmen?
Hei dere! På Søndag var jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt Simen. Det var en utrolig bra dag!

Dagen startet med stress på morgenen. Uansett om jeg har god tid på meg eller ikke når vi skal noe spesielt, så blir jeg stressa.. Jeg glemmer som regel alltid noe! Denne gangen glemte jeg konfirmasjons kortet! haha, det er så typisk meg. Men heldigvis skulle mamma og pappa hjem for å hente en kake, så de fikk tatt det med. Da ble Cindy glaaad! 

Simen var konfirmant i misjonskirken, en populær kirke her jeg bor. Og i og med at veldig mange går i denne kirken, måtte vi være tidlig ute. Vi kom en halv time før det skulle starte, og bare da var det veldig mange folk.

Lokalet vi var i var kjempefint dekorert med roser og kule servietter. Og bordkortene/bordglass var utrolig kule! Her hadde hun pyntet små glass, og hadde M&M oppi. De var så utrolig fine!

Selveste konfirmanteeen

For et digg koltbord! NAM

Selv med finstasen på er det gøy å hoppe på trampoline. Både små og store tok den godt i bruk!

Under her ser du antrekket mitt Jeg skulle egentlig ha på en kort hvit kjole, men da jeg endelig fant ut hvordan frisyren skulle være, ble det en lang hvit kjole (som jeg faktisk ikke har brukt før!). Jeg matchet et lite smykke og en fin klokke til, og en glitrende jakke. Kjolen er fra vero moda sånn btw.ÅÅH, det var så mange gode kaker! Også hadde vi forskjellige bær som vi dyppet i en liten sjokolade fontene. Det var himmelsk godt! Må si jeg hadde for mye kake da, for det kjente jeg til og med dagen etter.. Hadde en helt nydelig dag med masse herlige mennesker! 

Q - Var du i konfirmasjon i helga? 

 
Hei dere! Har dere hatt en fin helg? Denne helga gikk utrolig fort, noe som er veldig kjedelig! Men samtidig er det deilig å tenke på at vi kommer nærmere og nærmere sommerferien! Det er faktisk bare 60 dager igjen nå! WOO!

På Fredagen begynte dagen med å nyte sola, og senere på kvelden skulle jeg på russedåp feiring, noe som var veldig morsomt å få med seg! Jeg nevnte til dere at jeg plutselig falt sammen i gymmen på Torsdagen som var, og hadde veldig vondt i ryggen. Og da var jeg skikkelig redd for at jeg skulle ha like vondt på Fredagen, i og med at jeg ikke kunne ha danset da.. Og det hadde vært KRISE! Haha.. Men jeg var veldig fin i ryggen heldigvis!

På Lørdagen var jeg på jobb til klokken 15. Når jeg var hjemme etter jobb, var det å slikke litt sol før det var tid for å sminke seg og gjøre seg klar for kvelden. Skulle nemlig på en russefest. Det var utrolig moro! Ble kjent med masse nye folk, og så mange kjentsfolk. Jeg er et mennesket som elsker å bli kjent med nye, så jeg gikk rundt og hilste på omtrent alle som var her! hehe.. Dansing ble det selvfølgelig også mye av! 

Søndagen var det kjempefint vær - akkurat som resten av helga. Da var det å gå tur til sjøen med familien, og slikke enda mer sol! Jeg var også veldig keen på kule is, så jeg fikk med meg et par venner til Alleen for å kjøpe kule is. Jeg hadde cookie dough, som er den beste! ÅÅH, ELSK! 

Jeg tok ikke så mange bilder i helga, men her har dere noen få:

Både meg og venninnen min Johanna ble skrevet i pannen. Det var Johanna som skrev på meg, og da ble det "i love you"! Supercuuutee. Hun fikk også det samme skrevet i pannen. Haha, er gøy å gjøre noe crazy i blant! Fikk mange spørsmål om hva som stod, haha! 

Denne helga var kjempebra! En av de beste så langt! Fikk i alle fall danset masse, og spist jordbær med kesam, og slikket sol! 

Hva gjorde du i helga?
heia alle sammen! Noen av dere som har fint vær i dag? Vi har et helt fantastisk vær, med skinnende sol! I kroken bak huset, hadde vi 27 grader, og da måtte jo Cindy sole seg såklart! Og jordbær med vanilje kesam ble det også! Startet å sole meg med ei lang svart bukse, men var ikke lenge jeg orket å ha den på haha.. Så da ble det shorts og bikini topp. DEILIG! Fregnene hopper fram med en  gang jeg er i sola, noe som er skikkelig irriterende! Menmen, det er ikke noe jeg kan styre! Fikk i alle fall noe farge på kroppen! WiiVi grillet også i dag, noe som gjorde at jeg fikk sykt sommerfølelse! Hva er vell bedre enn å grille, spsie jordbær, og sole seg? ÅÅH, var virkelig helt nydelig! Og de har meldt enda finere vær resten av helga. 

Klemmzz


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits