Heihei pepzz! Nå er jeg i gang med full pakking for både Palmesus, Sverige, Møre osv. Det er faktisk veldig vanskelig å vite hva slags klær og sko man skal ha med, og hvor mye man skal ha med. Er så vanskelig å vite hva slags vær det blir, så da blir det en del klær haha! Men uansett så kommer det til å bli helt supert! Skal du noe spesielt nå i sommer?

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skulle antrekk nummer 2 komme ut i løpet av uken, so here you go:


Leppestift MAC  Topp Monki  Shorts ONLY  Sko Rusta


"TRUTEMUNN DAA" 

Ha en fin dag!
Heia! Nå har jeg trukket ut vinneren av konkurransen jeg hadde via random.org, og den heldige vinneren er... INGRID THERESE! Gratulerer så masse! Jeg har sendt deg en melding med gavekortet, så håper jeg du finner deg noe fint! Til alle dere andre som også deltok, så kommer det flere konkurranser, så det er bare å følge med.

Her kommer det et unblogged outfit! Har flere på lur som jeg ikke har blogget om enda også, så er bare å glede seg!
Jakke VOLT  Bukse Levis  Sko Urban  Topp Mango  Klokke gave 

Skjønne Christina, lillesøsteren min som stiller opp som fotograf

Q - Hva syntes dere? 
 
Hei og hå! NÅ savner jeg virkelig sommeren og den digge varmen! Jeg er helt sikkert ikke alene om det? For ikke så veldig lenge siden når vi hadde veldig fint vær, måtte jeg bare dra på meg noen sommerklær og fyre løs med en liten fotoshoot! Solen varmet godt, og var ikke særlig kaldt heller - manglet bare en del pluss grader da men.. Haha. Ellers var det tipptopp! Dette var faktisk første gang jeg brukte solbriller i år, noe som var en herlig følelse. Solbriller minner meg om sommeren, så drømte meg litt bort der ja.
Topp Pull&Bear  Jakke H&M  Solbriller og smykke Glitter  Klokke gave  Bukse Cubus  Sko Urban
HA EN FIN LØRDAG FOLKENS!
Hei alle søte! Vil dere hjelpe meg litt? Jeg er med i en konkurranse på Footway, hvor jeg kan vinne et årsforbruk med sko! Og det jeg trenger for å komme til "finalen" er footway likes på en anmeldelse jeg har publisert under et par reebok sko. Så lurte på om dere hadde hatt kjempelyst til å klikke på tommel opp HER? Dere finner kommentaren min under bildene av skoen, og det står Cindy under. Om dere er i tvil, så er det den lengste kommentaren av 2(?). Hadde blitt utrolig takknemlig og glad om dere tok dere et lite minutt til å gjøre det♥ I am a shoelover ahhaha

Noen av dere som liker å fiffe dere opp til en bursdagsfest, andre fester og anledninger? For det gjør iallfall jeg, og her får dere et lite tips til et fest antrekk fra meg - kanskje det inspirerer deg i tillegg?             


Kjole Bikbok  Skjorte Dressmann  Strømper H&M  Smykke Lindex  Glass og klokke gave
Sko Bikbok

Klemz! 
Hei! Så tilbake på bilder fra 2015 her om dagen, og fant mange forskjellige antrekk fra begynnelsen av 2015 - og da tenkte jeg det kunne være moro med et lite tilbakeblikk på fem antrekk jeg før har lagt ut på bloggen! Elsker å se tilbake på eldre bilder for å se om jeg har forandret meg, noe jeg faktisk har (ikke mye, men litt!). Jeg har for eksempel annerledes bryn enn hva jeg har på disse bildene. Sånn utenom det, er det ikke så mye annet!


Genser ONLY  Jakke H&M  Bukse (?)  Veske Tyrkia  Sko Shoeday


Genser ONLY  Jakke Blendshe  Strømper H&M  Sko Shoeday


Genser ONLY  Skjerf Cubus  Bukse (?)


Topp Bikbok  Skjørt Kvickly i Danmark  Sko Eshoes


Genser Bilka i Danmark  Bukse VERO MODA  Jakke (?) Sko Europris


Genser VERO MODA  Bukse (?) Sko Eshoes

I dag er planen å vaske hele rommet, og skifte på sengen. I og med at ferien begynner i morgen etter skolen, er det digg å forlate rommet helt ryddig og rent. Og det beste er å legge seg nydusjet i rent sengetøy! Haha, har sikkert nevnt det er par ganger eller tre, men det er helt fantastisk! Ellers skal jeg også pakke i kofferten, og slik at jeg ikke glemmer det jeg må huske å ta med, pleier jeg å skrive en pakkeliste og stryke ut etterhvert som den og den tingen er nedpakket. Gleder meg utrolig masse til å reise hjem og treffe familien og vennene mine igjen! 

Q - Hva syntes dere? 
 
Hei, dere! I dag har jeg vært på praksis, noe som gikk nokså bra! Har hatt en del vondt i ryggen, så slet litt med den.. Men ellers i dag er det foreldrefest her på skolen, så nå gleder jeg meg masse til mamma og pappa kommer! Vi skal nemlig ligge på hotell etter foreldrefesten, og finne på noe gøy på Lørdag - WII!

Her har dere et unblogged outift fra Tirsdag:


Hair everywhere


Topp Carlings  Cardigan Cubus  Bukse Levis  Sko Urban  Klokke gave Vi blogges! Ha en fin helg♥
Hei! ÅÅH, digg at det er helg nå! Er så deilig å slappe av og sove lenge. Det verste med hele skolen er det å stå opp så sykt tidlig! haha.. Flere enn meg som kjenner seg igjen på den? Men uansett! I går var det så nydelig vær, og da måtte jo Cindy ut å ta noen bilder. Elsker sol - så gleder meg sykt til sommeren! Og sola gjør også det at bildene blir så fine, og det er jo helt supert♥

Here you have the outfit:


Genser og bukse Bik bok  Skjerf VERO MODA  Smykke gaveSøte Victoria som fotograf!

GOD HELG FOLKENS!
Hola! I går vasket jeg hele rommet, skifta på senga og vasket klær. Noe av det beste jeg vet er et rent rom med digg lukt, nyskifta på senga - og ikke minst nydusja! EELSK!! Kjenner du deg igjen? Men ellers er det vanlig skole på gang, og akkurat nå holder vi på med brudearbeid. Er alltid like spennende med akkurat det temaet, i og med at det er noe jeg kommer til å lage mye av frem i tiden. Begynner jo som lærling nå til høsten, og det gleder jeg meg til! Er ganske lei av skole nå, så blir deilig å gjøre noe annet enn fag hver dag.

Her får dere dagens outfit: 

Topp H&M  Bukse gave  Skjerf VERO MODA  Sko Footway  Cardigan Bik bok  Klokke og smykke gave

HA EN FIN DAG VIDERE FOLKENS! 
Hei dere! I dag gikk jeg tidlig fra skolen, i og med at jeg fikk veldig vondt i hodet, og det blinket i øynet.. Jeg gikk da til helsesøteren på skolen, og fant ut at jeg har migrene. WHEII! Sykt gøy ass.. Jeg har liksom alltid hatt tegn til det, der det blinker i øynet - akkurat som masse stjerner. Men jeg har aldri fått vondt i hodet før i dag. Så da var det å sove i et par timer, noe som egentlig var veldig godt! Men jeg har fortsatt hodeverk dessverre. Menmen! Det må jeg bare leve videre med. 

Her kommer det en unblogged outfit - håper dere liker det!


Topp og shorts Bikbok  Cardigan Cubus  Sko Outlet  Klokke gave-Cindy!
Photoshoot på stranda er en ting på lista som må gjøres i syden! Hihi. Tok med mamma slik at hun kunne ta noen bilder, og hun var jo såå flink - gode mami. Solhatten ble selvfølgelig også med. Kjøpte den i Mallorca faktisk, for jeg kunne ikke finne noen jeg likte her i Norge.. Men i Mallorca hadde de veldig mye forskjellig utvalg, og det var mange fine! 


TAKE ME BACK, PLEASE

Ha en fin dag videre folkens!

Topp BikBok  Skjørt VERO MODA

♥ ♥ ♥


Q - Hva syntes dere?

HA EN FIN SØNDAG FOLKENS!
  
Genser Derese  Jakke H&M  Bukse Vero Moda  Hårbånd Glitter  Sko Europris ♥ ♥
Hei på dere! Så gøy å se at så mange likte det forrige innlegget! Kommer helt klart flere lignende innlegg senere. I dag er det er grusomt vær - masse regn, og grått og kjedelig ute.. Det er så kjipt! Og da får jeg ikke tatt bilder ute, så jeg må ta bilder inne. Menmen! Det kan jo ikke være sol hver eneste dag. Men må si det hadde vært helt fantastisk godt! flere enige?

Tenkte å vise dere antrekket mitt fra Lørdagen, da jeg var i bursdag. So here you goo:
Kjole BikBok  Strømper og smykke H&M  Klokke var gave

Matchet kjolen med et par kule over knees, og et fancy smykket. Elsker å gå slik, og har fått mange fine kommentarer på det! Ååh, det er så koselig når folk kommer bort å sier at du ser fin ut! Blir så glad 

Q - Hva syntes duu?

Skjorte Blendshe  Genser Vero Moda  Strømper Lindex  Sko Shoeday

♥ ♥ 
Lovelovelove

Heisann alle sammen! Når jeg var i Danmark, kjøpte jeg et søtt svart skjørt. Da jeg var inne på Kvickly, så hang dette skjørtet sammen med godteriet - skulle tro det var meningen at jeg skulle finne det! Jeg falt for det med en gang, og dro det over buksa for å se om det passet. Jeg orket ikke gå inn i prøverommet haha! Størrelsen på dette, er til barn på 11-12 år.. Men jeg passet det helt fint! Det er egentlig veldig greit å kunne gå på barneavdelingene, for det er billigere, og da sparer jeg litt penger. Pleier vanligvis ikke å se der, men hender av og til at jeg finner noe jeg liker. Akkurat dette skjørtet er litt kort, men bruker derfor sykkelbukse under.
Topp BikBok  Skjørt Kvickly (Danmark)  Sko eshoesQ - Er du glad i skjørt?
Hei dere! Noen som har hatt en fin dag etter ferien? Om du hadde ferie i forrige uke selvfølgelig. Det hadde iallfall jeg! Eller nesten.. Begynner skoledagen med bare fag, og så trøtt som jeg var i tillegg, var det vanskelig å følge med.. Haha! Men ellers har det vært sol i hele dag, og jeg har virkelig fått vår følelse. Til og med litt sommerfølelse! Tenk, det er bare litt over tre måneder til sommerferien! ÆÆ, ER HELT SYKT! Tiden bare flyr avsted, noe som nesten er litt skummelt.. Agree??

Unblogged outfit - glemte helt bort å vise dere et av antrekkene jeg hadde på i forrige uke, men jeg tok bilder, så dere får sett det allikevel! Toppen jeg har på er et av innkjøpene fra Danmark. Kjøpte den på Taxfree på Danskebåten, og var på tilbud til sånn 84kr! Bare elsker shopping og salg
Topp Taxfree  Bukse H&M  Sko eshoes

Q - Hva syntes duuu?
Hei snuppiser! For et vær det er i dag! Det har dusk regnet i hele dag, noe som er sykt kjipt! Dette er et vær du blir trøtt og sliten av, og ender opp med å ligge på sofaen med TV´en på, og godteriet ved siden av. WOW, slapp og usunn gitt.. I like it! Det er skikkelig herlig å ta noen dager hvor du bare slapper av, og da er regnfulle dager perfekte for det! Tar gjerne et digg bad i boblebadet og ser på serier. Og legger selvfølgelig på en ansiktsmaske. Hva finner dere på å gjøre på slike dager?

Nå har jeg hatt bloggen i over et år, og det har blitt en del antrekks bilder. Så jeg tenkte å finne noen bilder gjennom 2014. Har mange flere bilder enn hva jeg legger ut her, men de andre ligger i noen minnebrikker. På de første bildene ser jeg mye ned, og smiler med munnen igjen. Det er fordi jeg hadde tannregulering, noe som så helt grusomt ut! Så da var dette en måte å skjule det litt på haha!

Fra en årstid til en annen! Det er iallfall ikke vaskelig å se at det går fra sommer og utover. Av å se på disse bildene, merker jeg at jeg blir helt gal av kulden, og bare lengter så sykt etter sommeren! Noen som har samme følelse? Er så digg å kle på seg lette klær, og gå med lave sko eller barføtt. Savner iallfall det å legge seg på stranden og bade! Aahhr.. Får vell bare vente og glede meg til den tid, hihi!

Q - Hva syntes dere om antrekkene?
♥ ♥ 

Hei hei! Da var det Torsdag, og vi var ett steg nærmere helgen. Gleder meg utrolig masse! På Lørdag skal jeg på skitur til Eikerapen med MOT - wii ♥ Blir utrolig bra! På Søndag skal jeg på kino å se fifty shades of grey, noe jeg tror blir spennende! har hørt mye om denne filmen, der mange klager og slikt.. Så blir spennende å se hvordan den er. Skal du se den? 

Her har dere dagens outfit:

Topp Hos Gwen - VERO MODA  Bukse H&M  Sko Shoeday - her  Veske Rhodos  DW Klokke Retro

Akkurat på det bildet over, kom blitzen på kameraet på hahha..Q - hva syntes dere?
Ååh, elsker dette antrekket! Dette kan du bruke både til hverdag og andre anledninger. Syntes det pynter litt ekstra når man bruker skjørt og strømpe bukse til en genser. Bruker også andre gensere til, noe som er superfint! Ta på et armbånd eller en klokke til, og kanskje et lite sølv smykket. Har du et par mote tips?
hei hei!

For sånn 3 eller 4 uker siden var jeg i Kristiansand på shopping - wii! På Ginatricot var det sinnsykt mye salg! Det jeg likte veldig godt, var at de hadde sortert stativene med størrelser - så da slapp jeg å gå gjennom alt, og slipper det å bli skuffet om du finner DEN fine toppen, og de ikke har din størrelse. Det er drit kjipt! Jeg valset rundt med en venninne fra Kristiansand, noe som var sykt koselig! Var alt for lenge siden jeg hadde vært med henne..


Jakke Ginatricot  Topp Vero moda  Tights H&M

"That style" Bare elsker når vinden kommer til, og håret er over alt! arhh..


Klokke Glitter

Hva syntes duu?
Hallo! Som mange av dere vet, så elsker jeg jakker! Jeg får aldri nok. Så når jeg var rundt i Alleen i dag for å vente på at pappa skulle hente meg, fikk jeg selvfølgelig øye på en sjokk rosa nydelig jakke! Denne måtte jeg bare ha - var også på halv pris! Kunne jo ikke blitt bedre! haha.. Elsker den sterke rosa fargen. Jeg har egentlig ikke så masse rosa lengre - går mer i nøytrale farger, men er jo så fint med rosa! Ååh, elsk

Bildene har sykt dårlig kvalitet! Men kameraet fokuserte på bakgrunnen.. Men dere får iallfall sett litt av hvordan jakka ser ut

♥ ♥ 
 

Heiia! Noen som har hatt en fin helg? Det har iallfall denne tutta her! Selv om jeg hadde jobbhelg, var jeg med venner hver kveld! Eller utenom søndagen da, for da brukte jeg dagen etter jobb på å sove ut. Det var noe jeg virkelig trengte etter å ha lagt seg klokka 07:00 natt til søndag, og skulle være på jobb 10:30.. Jaja! YOLO 

Tenkte å vise dere et simpelt, men veldig fint antrekk! For å gjøre noe ekstra med det, kan du fint ta på deg en lang cardigan utenpå, og en fin klokke eller et armbånd rundt armen. Du kan også ta på et stort smykke!
Skjorte NewYorker  Bukse VERO MODA
Heisann! Da jeg var i Stavanger og fikset håret, kjøpte jeg en lilla glitrende topp på bikbok. Ååh, er helt in love i den! Syntes at det er så utrolig fint med litt åpen rygg på den, det er litt ekstra pyntelig. Det jeg liker best å bruke til denne, er et stramt skjørt eller en bukse, i og med at det går ut i bunnen av toppen.

Jeg brukte dette antrekket 1.juledag! Dagen etter julaften er faktisk den mest helligste dagen, og er den dagen man pynter oss mest egentlig. Men jeg pynter meg mest den 24.desember, for det er da vi feirer jul! Hva med dere? Jeg tok forresten et lite snøbad på julaften - wow! det var kaldt! Haha..

Likte du toppen?

-Cindy

#diamond #glitter #love #christmas #outfit #blog #cindyllb
Hei og hopp! Da var det søndag, noe som betyr daffe dag for min del, haha! Det har det jo for så vidt vært hele ferien til nå, men må si det er deiilig! Senere i dag skal jeg på kino med noen venner, vi skal se bad bosses 2, noe jeg gleder meg til! Jeg har ikke sett den første filmen, men regner med at det skal gå fint. Har dere sett noen av de filmene?

Jeg har endelig fått tatt en del bilder til bloggen, noe som var på tide! jeg har vært veldig dårlig på blogg fronten i det siste, men jeg har ikke hatt tid dessverre.. Men jeg lover at jeg skal prøve å være flinkere! Nå som jeg har fått kamera stativ, er det såå mye lettere å ta antrekk´s bilder, wii! Må bare takke dere lesere også for så mange fine kommentarer! Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg heller ikke blogget.. Så tusen takk, dere er gode!


Topp og vest H&M  Bukse ONLY  Sko Shoeday - her
Hva syntes du?

-Cindy

#outfit #love #fashion #inspo #blog #cindyllb
 
Heia! For en stund siden laget jeg en video, der jeg viser frem 48 antrekk. Jeg skulle egentlig ha 50, men det ble det altså ikke.. Haha! Håper dere får noen kles tips, og liker videoen!

Husk å sette tannhjulet på 720px

Det var min flinke lillesøster Christina, som filmet Vi holdt på ganske lenge, i og med at det var mange antrekk! Det var veldig moro å lage denne videoen, så det er noe jeg gjerne kunne gjort igjen :D

Hva syntes dere, og fikk dere noen kles tips?

-Cindy

#bloggvideo #antrekk #inspo #blog #cindyllb
Ååh, som jeg savner sola og varmen. Hadde ikke gjort noe som helst med litt varme nå altså! Jeg satt i går og så gjennom sommer bilder, og kjente virkelig et savn.. Det kommer helt sikkert et innlegg eller to en annen dag med tilbakeblikk fra sommeren.

Her har dere i alle fall et sommer antrekk!
Topp og skjørt H&M  Jakke fått i gave  Sko Frøken Maya (Eller Moods of Norway)  Smykke Primark

What do you thiink?

-Cindy

#fashion #outfit #love #clothes #inspo #blog #cindyllb
Halloallesammen! Har dere en fin høst ferie? (for dere som skal ha det i denne uken som kommer, god høstferie!). Jeg har, og har hatt en fantastisk ferie. Har hatt besøk av venner, sovet lenge om dagene, vært på tur til blandt annet Kristiansand, fått svidd litt penger - og tjent litt. Har også vært sammen med familie, og bare kost meg masse! Håper dere også har funnet på, eller kommer til å finne på noe gøy. I alle fall utnytt tiden du har fri, og finn på masse moro!

Her har dere et fint antrekk, som kanskje er litt mer sommerslig enn høstlig. Men siden jeg hadde på en singlett, tok jeg på meg en cardigan som passet veldig fint til - og vips! Så ble det mer høstlig allikevel, hihi


Jeg husker rett og slett ikke hvor buksa er fra.. Men du får kjøpt lignende på Cubus, eller for så vidt de fleste klesbutikker.

Jeg élsker cardigans! De passer til så utrolig mye, og er skikkelig gode å ha på! Jeg er en stor fan av lange og kosete cardigans! Flere enn meg som er det? Vi er i begynnelsen av oktober, og vi har dager som er så varme at du nesten kan legge deg ut å slikke litt sol. Det har nesten ikke gått opp for meg at vi er i høst tiden, men det er vi! Og da er det på tide å finne frem høst klær.

Pynt gjerne opp antrekket med en liten veske, og et søtt eller røft armbånd - er også veldig fint med en klokke på armen.Har dere begynt å finne frem høst klær?Bildene er tatt når jeg hadde regulering. Så derfor smiler jeg ikke så du ser tennene haha..

♥ ♥ 


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits