Heihei! Da var det Lørdag, og det betyr PIZZA! Vi skal også ha noe is og fruktsalat, noe jeg girer meg til! Elsker å blande søtt og friskt sammen. Vi skal ha i blant annet bringebær, blåbær, druer - og litt appelsin for mamma. Jeg er jo ganske kresen, og appelsin er en av mange ting jeg ikke liker, men jeg elsker blåbær og bringebær, Yammy. Hva er dine planer for dagen?

Nå kommer innlegget jeg sa skulle komme ut om litt - altså før og etter bilder med bruk av hårføneren fra ghd. Jeg er veldig fornøyd med både hårføneren og resultatet, og det tok absolutt ikke lang tid å føne hele håret. Det tok kanskje 10 minutter elns, og det er ganske greit!

FØRETTERHåret mitt er ganske tykt, så det ble ikke helt rett - men det var helt forventet. Ble jo ganske fint uansett, og kanskje du har en helt annen hårtype eller tynt hår? Da vil det ble mye rettere. Jeg brukte både varm og kald luft i håret, og hadde i varmebeskyttende spray i tillegg - alt for å ikke slite på håret! Hehe. Du kan selv kjøpe hårføneren HER.

Er så morsomt å se hvor mørkt håret er vått, og hvor lyst det er tørt. Har flere ganger fått spørsmålet om jeg har farget håret faktisk, sånn om de har sett et bildet på instagram eller noe.

Q - Har du testet ut denne? 
Heia alle sammen, og goood Fredag! I dag har jeg vært en tur i Alleen med mamma der vi vaste litt rundt og handlet mat - vi skulle nemlig ha semulegrøt til middag, noe som er ganske digg! Hihi. Når maten var ferdig begynte jeg bare å spise, og glemte helt bort å ta insulin (det er ikke farlig, er bare blodsukkeret som blir litt høyere), men kom på det når jeg var ferdig med min første tallerken, så da var det bare å stikke seg, haha! Er så fort gjort å glemme slikt.. Men er bedre med for høyt blodsukker enn for lavt! 

Meen.. Tenkte å anbefale dere en kjempegod drikke med en veldig fin flaske i tillegg! Hva er vell bedre enn en god drikke OG en fin flaske?? Elsker når utseendet er fint, i og med at jeg digger å ta bilder av slikt!Pomegranate Green Tea - kjøpt på Normal i DK. De selger nok flaskene i flere butikker, både i Norge og andre land. Den har en frisk og søt smak, noe som er såå herlig. De finnes i flere smaker, og de bare må jeg smake på etterhvert! Q - Har du smakt noen av disse?
Hola guys. I dag har vi faktisk veldig fint vær, og da må jeg bare ta meg en gåtur ned til Stokke. Passer egentlig veldig greit å gå ned der siden jeg uansett må inn på butikken en tur. Gikk samme vei med Solveig i går, noe som var kjempekoselig! Vi hadde sånn 19 grader klokka 20 i går kveld, og det er bare så herlig! Merker at sommeren er på vei, noe som får meg enda mer i sommerferie modus.

Men uansett! Tenkte å vise dere mine 2 favoritt produkter til brynene, so here you go: Anastasia, Chocolate - ELSK! Denne er utrolig fin, og former brynene på en fin og markert måte. Og fargen chocolate er ikke for mørk eller for lys, og du kan fint få det mørkt om man vil det, eller tone fargen litt ned ved å bruke en øyenbryns kost. Den koster vell rundt 250kr, men er virkelig verdt det! Den varer kjempelenge, og finnes i flere farger.

NYX eyebrow shaper - PERFECT. Digger akkurat denne siden den er blyantformet, og da er det veldig enkelt å følge brynets form. (Dette er forresten det samme som øyenbryns gele, men bare hard). Den varer også veldig lenge, og koster bare 89kr elns på Cubus. Elsker at den rosa i tillegg! HIHI

Prøvde å ta et passe fint bildet hvor jeg viste resultatet etter bruk av disse to, men ser så trøtt ut i dag haha.. 

Q - Har dere prøvd noe av dette?
Heihei! Først av alt vil jeg bare minne dere på rabattkoden CINDY20 som dere kan bruke på caseapp.no frem til 20.februar! 

Ellers tenkte å vise dere hvordan jeg farger brynene mine! Jeg orker ikke det å måtte tegne på dem hver eneste dag, det gjør ikke noe å tegne dem litt, men når brynene begynner å bli så lyse at man ikke ser dem, og det er veldig vanskelig å tegne etter formen, da er det på tide å farge det opp igjen! Det er ikke så lenge siden jeg lærte å farge dem selv, jeg pleide egentlig å la frisøren, mamma eller storesøsteren min gjøre det, men fant fort ut at det var veldig lett å gjøre det på egen hånd! Og om man gjør det selv, blir det iallfall slik man ønsker det.

Jeg går til frisøren og vokser brynene iblant, og da tar jeg likegodt farge i tillegg. Men sist gang jeg var å vokste brynene mine, ble det såpass fin form at jeg passer på å nappe bort nye småhår som vokser rundt den formen jeg har, og farger dem så fort jeg ser at hårene begynner å bli ganske lyse igjen.Denne er fra Lindex, men kan helt sikkert kjøpes i andre butikker som blant annet i noen parfymerier. Denne typen finnes også for å farge vipper, noe som er helt genialt! Spesielt om man skal til syden og ikke bruker noe spesielt med sminke, da er det bare å stå opp og gå rett ned til stranden. Jeg elsker det å farge både bryn og vipper rett før jeg drar til syden og evt når det er sommer her i Norge, for da slipper jeg å tenke på det at jeg må sminke meg før kvelden. Kan godt være jeg tar på litt ekstra maskara og øyenskygge, men ellers har jeg ikke på noe annet.FØR:

UNDER:

Jeg pleier å klemme ut ca 2 cm kolokrem i blandingsskålen som følger med, og ca 10 dråper av hydrogenperoksid-tuben. Antall dråper er avhengig av hvilken konsistens og farge man ønsker. På pakken står det at man skal ha i ca 5-10 dråper. Dette blander jeg i den lille skålen med en plastpinne som følger med, og bruker den samme plastpinnen til å påføre kremen. Dette lar jeg virke i 20-30 minutter, så er det bare å vaske det av. Det står at man skal la det virke i 5-20 minutter, men jeg lar det ofte være på lengre fordi jeg ønsker en sterkere farge. 

ETTER:

Visst dere skal teste dette ut, og opplever at fargen er kommet utenfor der du ikke vil det skal være, er et lite tips å blande kull og vann, og tørke det bort med en fuktig klut. Dette funker helt supert!

Q - Har dere prøvd ut denne typen?
Noe mange av oss mennesker ikke legger så mye merke til, og ikke bruker i dag, er gjenbruk. Det er et enormt kjøpepress rundt utrolig mange, spesielt blant ungdommer. Ungdommer vil gjerne se freshe ut med splitter nye klær, sko, smykker, sminke osv fra det og det merket. Men noe som er supersmart og mye billigere, er det å selge og kjøpe brukt. Du kan finne alt fra helt nye ting til eldre ting. Du finner også mange ting i forskjellige merker - og som kan se helt nytt ut. Tenk på alt det brukbare vi kaster, og som noen andre kunne hatt bruk for og lyst på! Her snakker vi klær, elektronikk, møbler, sportsutstyr.. Alt. Gjenbruk er fint for miljøet, men er også fint for både selger og kjøper som kvitter seg med det. Man tjener litt penger på det og en får noe fint igjen for det.Jeg har testet ut denne kule nye appen! appen heter Kaupang, hvor du enkelt kan kjøpe og selge produkter i nærheten eller lengre bort. Det er helt gratis å legge ut produkter og kjøpe andre ting, og i tillegg til det er appen gratis, og det liker vi! Appen fikk over 3000 brukere allerede første dagen den kom ut i Norge! Når du kommer inn på appen, kan du velge forskjellige kategorier, og helt enkelt velge hvor mange kilometer du ønsker å finne produkter. Kaupang har laget en genial video så vi helt enkelt kan forstå hvordan alt gjøres, og videoen finner du her. Appen viser frem til ting på en enkel måte som alle vil forstå, selv jeg forstod den med en gang! (hehe, for jeg kan jo være litt småblond noen ganger.. ) Jeg har allerede funnet mye forskjellig jeg kunne tenke meg - du finner absolutt alt her! Jeg bestemte meg for å selge et hvitt fint armbånd, som er brukt sånn en gang eller noe. Og det var vanvittig enkelt å sette noe for salg - man bare tar et bildet og legger til pris og beskrivelse. Man kan også dele innlegget på facebook.

De som ønsker å kjøpe produktet tar kontakt med deg via appen, noe som er digg! Man slipper alt styret med å ta bildet, overføre til PC og sjekke mail hele tiden. På Kaupang har du alt på samme sted, og er en lett og behagelig netthandel. Håper denne appen kan være med å bidra til mer gjenbruk i samfunnet, jeg skal iallfall være aktiv! Dere finner appen i appstore, men dere kan også sjekke dem ut på facebook her. Og visst du lurer på noe, kan du sende melding til dem på facebook. De svarer så fort de kan!

Og akkurat nå kan dere vinne en weekendtur for 2 til London! Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen og tagge noen venner i kommentarfeltet på facebooksiden deres her. Du finner innlegget med å bla litt nedover. Det hadde vell absolutt ikke gjort noe med en liten ferietur for 2? Dette fristet iallfall veldig masse fra min side!

Q - Har dere lastet ned appen?

#Kaupang #EnklereLokaltGjenbruk
heisann! Måtte bare dele denne herlige parfymen som jeg ELSKER! Den har en duft av blomster, og er bare helt herlig. Elsker utseende i tillegg, i og med at jeg digger rosa! Bare sånne små detaljer som den rosa sløyfen, gjør at folk legger mer merke til den, og er prikken over i-en.

Denne er desidert en av mine favoritt parfymer. Jeg kjøpte den på Frøken Maja, en butikk i Lyngdal. Men den selges nok i de aller fleste parfymerier eller andre butikker. Jeg reiser jo snart til Mallorca, og parfymene på taxfreen pleier alltid å være billigere der enn i butikker - så denne skal jeg nok helt sikkert kjøpe! Q - Har dere prøvd denne eller kanskje andre typer i dette merket?
Hei dere! I dag var jeg skikkelig trøtt når jeg skulle stå opp.. Det er sånn når vekkerklokka slås på, blir jeg så irritert, og det kommer noen små hyl ut av munnen! Haah.. Det hender at jeg lukker øynene, og tenker at jeg kan slappe litt av, men ender opp med å sovne og blir for sen til bussen. Så den er kjip! Flere enn meg som er slik?

Når jeg var i Danmark, kjøpte jeg en boks med masse bilder av sminke på. Og det var da jeg tenkte at denne var helt super! Jeg har så utrolig masse sminke, og er ikke alt jeg bruker like mye. Så det å ha en plass å samle mye av sminken, er genialt! Er blitt veldig fornøyd med den.Kjøpt på Normal. Normal er en butikk med merke ting og ikke merke ting. Alle merke tingene er billigere enn hva det koster andre plasser. Jeg kjøpte blant annet Big Eyes mascara, og ga sånn 70 norske kroner. Det er billig! Bare elsker når jeg kan få ting billigere enn hva det koster i andre butikker! 

HA EN FIN DAG FOLKENS!
Hei dere! Da jeg var i Danmark for ikke så alt for lenge siden, kjøpte jeg en øyenbrynsblyant på taxfree. Jeg kjøpte den i brun, og den er veldig god! I starten når jeg tegnet på brynene med denne, ble de alt for mørke.. Men jeg hadde tegnet for hardt på! Så nå har jeg endelig lært meg å tegne helt forsiktig, slik at det ser bra ut. Jeg bruker denne til å tegne rundt brynene, og etterpå dekker jeg det inni med en øyenbrynsskygge. 


Det jeg digger mest med denne, er at du bare skrur opp blyanten når den begynner å bli brukt opp. Du slipper å spisse den hele tiden, noe som er helt supert! Den ligner egentlig litt på en fargeblyant, haha! Men det er heldigvis ikke det, og den sitter veldig bra på! Jeg bruker gele over brynene etterpå, og det hjelper til med å holde fargen lengre på. Husker ikke helt hva jeg betalte for den, men det var under 100kr! 

Akkurat det bildet over ble litt dårlig, men det la jeg ikke merke til før jeg fikset på lysstyrken inne på macen.. Men dere får i alle fall sett den såpass greit. 

Blyanten har to ender; den ene er selve blyanten, og den andre er en gummi blyant. Og denne gummi blyanten er for å tone ned og gjøre fargen litt svakere, og ikke så markert. Så den er veldig grei om du ikke liker å ha brynene så veldig markerte. dette er jo faktisk en eyeliner! Men jeg bruker den til brynene, og det funker helt supert!

Q - Hva syntes dere om denne?
Tenkte å anbefale en Foundation til dere, som er kjøpt på Cubus i merket Maybelline New York. Det er en helt våt Foundation, og er superenkel å smøre på. Jeg bruker bare hendene til å smøre den utover, men sminkekost funker også helt fint. Den dekker like mye som den Foundationen jeg egentlig bruker. Det er helt supert! Huden blir skikkelig babyhud, noe som er UTROLIG herlig!

Jeg fikk øye på denne på bloggen til Kristine Ullebø, og den så ganske bra ut. Så det var da jeg tenkte å teste den ut selv! Først så tenkte jeg hvordan i alle dager denne Foundationen skulle dekke, i og med at den var såpass våt. Men det gjorde den altså, og jeg er veldig fornøyd!
Som dere kan se, så dekker den ikke alle fregnene mine, men jeg blir et hakk brunere. Men det at den ikke dekker til alle fregnene, syntes jeg bare ser fint ut. Jeg liker at det skal se naturlig ut, selv om jeg bruker Foundation. Om du ønsker å dekke litt mer, kan du bruke pudder over. Det pleier jeg ofte å gjøre. Men selv om jeg pudrer ansiktet, ser det fortsatt naturlig ut, i og med at du ser noen av fregnene gjennom. Nå har jeg ekstremt med fregner, så det skal veldig mye til for å dekke dem helt til. Denne Foundationen falt i smak hos meg, og tenkte at den kanskje kunne falle i smak hos noen av dere også?

-Cindy!
Heisann dere! Noen som har sett eller vært innom bloggen til Egeo? Om dere ikke har, anbefaler jeg dere på det sterkeste å ta turen innom. Klikk her, eller på bildet for å komme til bloggen hennes. Det er ei blid og nydelig jente fra Bergen bak bloggen, som bor i Stavanger. Hun har en utrolig inspirerende blogg, hvor du får masse tips. Designet hennes er ryddig og fint, noe som har mye å si for at folk leser bloggen din - syntes jeg. Er du innom en blogg stapp full av bilder, med tekst her og der, så får i alle fall jeg lite lyst til å lese videre. Egeo har diverse innlegg med alt fra fakta til tips. Hun skrev blant annet innlegg med ting hun lyver om, og det er ganske tøft! Er ikke alle som vil røpe det. Må si jeg selv kjente meg igjen i masse av det. Les innlegget du også! du finner det her. Hun blogger også om mote, og har innlegg der du finner looken på budsjett. Elsker slike innlegg! Ååh, har fått så mye inspirasjon av denne jenta! Dette er en av bloggene jeg leser fast. Følg henne på facebook her, og få med deg de nyeste blogginnleggene.

-Cindy!
Hei dere! Er du en av de som liker å bruke øyenskygge? Og kanskje du er glad i lette farger? Da kan dette palettet være perfekt til deg! Den inneholder lette nydelige farger, som passer til alle antrekk. Fargene passer fint sammen, og kan kombineres på flere forskjellige måter. Jeg har utrolig mange øyenskygger, så akkurat denne ga jeg i gave til mamma- Er veldig fin å gi i gave! Kunne du tenke deg en selv, eller glede noen andre? Da finner du den her!


Q - Likte du den?
//Sponset innlegg

Halloo! Noen av dere som er glad i å lese magasiner? Da er Det Nye å anbefale! Jeg bare elsker dette magasinet, og er definert favoritten min. Det jeg liker så godt med akkurat dette, er det at de har så mye forskjellig innhold. De har mye mote tips, herlige skjønnhets tips, og ikke minst historier om kjendiser og bloggere. Det Nye har en del personer som jobber her, og de har alle forskjellige oppgaver. De har blant annet en person som svarer på lesernes spørsmål. Det er mange som har forskjellige ting de sliter med, og da kan de spørre denne personen. Det kan hende at flere sliter med det samme, og da får de også et svar til det. Er helt genialt! 

Kanskje du er en person som liker å vinne og delta i konkurranser? Det Nye har alltid en konkurranse for hvert nytt magasin, og det er super fine premier! I det nyeste magasinet (som du ser på bildene) kan du vinne flotte smykker fra dyrberg/kern til en verdi av 9000kr, Og de trekker hele 4 vinnere! Dette må man jo bare bli med i!

Du finner flere fristelser i magasinet, som for eksempel tips til å få vakker vinterhud. Her finner du også produkter som blir anbefalt av kjente bloggere og andre folk. Man får så utrolig masse inspirasjon og ideer fra Det Nye. 

Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu´s for kun kr 199 (+ porto kr 49  for gaven). Dere finner tilbudet her. Toalettmappen fra Lulu´s kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!


Hei hei! Da var det Torsdag, og vi er ett steg nærmere helgen. Jeg ble hjemme fra skolen i dag, i og med at jeg har fått feber og har veldig vondt i halsen.. Ååhr, det er skikkelig kjipt! Menmen.. Kan ikke gjøre så masse med det. Til nå har jeg bare chillet på sofaen og sett på TV - må si det er ganske ok! 

Min absolutt favoritt parfyme er Viva La Juicy. Den lukter helt fantastisk! Jeg har flere favoritter, men min nummer en er denne. Jeg anbefaler dere alle å teste den ut en gang. Finnes også et par andre Viva La Juicy, som også lukter veldig godt! Hva er din favoritt parfyme? 


Kjøpt på Taxfree på Danskebåten

Bare elsker flaska! Den er skikkelig søt!
Heii! Flere enn meg som har dilla på sminke? Jeg er såå glad i det, og har kanskje litt for mye.. Men vi jenter får aldri nok, hehe! Favoritt siden med sminke, er absolutt makeuprevolution.no. Jeg fortalte litt om butikken i forrige innlegg, som dere finner her.

Denne leppestiften er utrolig fin! Den har en gloss rundt rosa/rød fargen - noe som gjør at leppene glinser. Den passer til både hverdag og til andre anledninger, som for eksempel bursdag. Har du sminket deg med noe som det er litt rosa eller rødt i, eller har på deg noen klær med litt av fargen i, er denne utrolig fin til! Den koster kun 49 kr, og du finner den her!

Hva syntes du, og kunne du også tenke deg en?

-Cindy

#lipstick #musthave #girly #inspo #makeup #blog #cindyllb
Hei! Som noen av dere så, har jeg laget en sminkevideo med sminke fra makeuprevolution.no. Videoen finner dere her. Jeg fikk også mer sminke enn det jeg brukte, så det kommer i flere blogg innlegg. Makeuprevolution er en nettside med sminke til en billig penge. Det er gratis frakt med handel for en viss sum. De har det meste av sminke, og er absolutt ikke vanskelig å finne noe du liker! Her har du to av produktene - som jeg elsker, og anbefaler!Den øye skyggen som er i en boks, er en metal farge som blandes med litt primer som følger med i boksen. Det følger også med en metall runding som du kan blande det på. Fargen skinner og er utrolig fin! Kunne du tenke deg en? da finner du den her!

 Den rosa er veldig sterk på fargen, og det er utrolig kult sammen med metal øye skyggen, eller andre sterke farger. Kan også være fint med en svak farge. Denne og flere farger av samme type, koster kun 29 kr! Du finner denne her.Hva syntes dere om fargene?

-Cindy

#makeuprevolution #cheap #love #inspo #blog #cindyllb
Heiaa! Tenkte å vise dere noen av mine favoritt apper. Disse blir absolutt mye brukt, og er store favoritter! Jeg har flere enn disse, men lager kanskje et blogginnlegg med disse en annen gang også. 

VSCOcam er den appen som blir mest brukt. Her har du mange fargetoner å velge mellom! Du kan gjøre bildene akkurat som du har lyst til. De har mange redigerings former, så du har utrolig mange muligheter. Den formen du velger å bruke, kan du justere mye! Du kan gjøre bildene varme eller kalde, lyse eller mørke, klare eller uklare, pluss mye mer! Jeg bruker alltid T1, og har på et lyst overlag (fade). Jeg pleier også alltid å gjøre bildene lysere. Sjekk ut flere bilder med den redigeringen på instagram - @Cindyllb.
PhotoMirror er en app hvor du kan lage bildene speilvendte . Du kan få dem mot hverandre, ut fra hverandre, opp ned, og collage hvor du har bildene fra flere vinkler. Du kan også få dem i 3D. Som for eksempel i et hjerte eller en sommerfugl. Her har de også noen effekter.
Elsk! På SOBAZAAR har de veldig masse utvalg av klær, sko, smykker og annet dill. Syntes at denne appen minner litt om instagram, men her publiserer du mote bilder med utvalg av ting de har. Du lager deg en bruker, og poster collage av klær som du finner der du lager collagen. Du kan følge andre brukere om de inspirerer deg, og du kan følge butikker. Om du følger butikker, får du med deg det de har på salg også. Om du finner noe du liker godt, klikker du kun på et lite hjerte, og du har den tingen på "Love lista". Helt suupert! Om du har denne appen, følg meg gjerne! @Cindy Lillebø 

Har du noen av disse appene?

-Cindy

#app #anbefaling #lovelist #favourite #blog #cindyllb
Hei! Når vi var i Danmark, var vi inne på Normal - som jeg har nevnt tidligere. Der kjøpe jeg mye fint, blant annet denne "Naked Nudes eyeshadow palette". Jeg har faktisk ikke prøvd alle ut enda, men fargene er veldig like de som er i de større Naked Nudes palettene. Det er farger som er enkle og fine sammen, og som passer til alle antrekk. Så du kan fint matche alle sammen - eller to, tre farger. Det er mange som bruker fire farger sammen, og de som får det til, blir det utrolig fint!

Ååh, fargene er så fine! Jeg må snart få prøvd dem alle ut. Jeg har hatt på den hvite og grå, men tenker å prøve med alle fargene. Blir spennende å se om jeg får det til, eller om det ser grusomt ut, haha!

Har du Naked Nudes?

-Cindy

#nakednudes #lovely #makeup #eyeshadow #blog #cindyllb
 
Heisann!

Er det noen av dere som ofte retter, krøller, bølger, eller føner håret? Da kan disse produktene være geniale! Jeg elsker å rette håret (veldig kjedelig å rette det, men det er verdt strevet når du er ferdig, haha). Jeg kan ikke rette håret hele tiden, for da blir det for slitt. Men det er supert at det finnes ting som beskytter håret mer! Som varme beskyttende spray - det er noe jeg ha! Også har du shampoo og balsam som er regnet for hår som utsettes for mye varme - her har du for eksempel TRESemmé thermal recovery. Akkurat disse er i "reise størrelse", som er utrolig greit når du skal av sted. Men tror de finnes i større flakser også - noe jeg er ganske sikker på at de gjør. Jeg brukte dem når jeg var på ferie på Rhodos, helt supre! Så du som utsetter håret for mye varme, kan disse være en god ide. Det er ingenting som kan beskytte håret ditt hundre prosent, men det er mange små ting som funker for å beskytte håret i alle fall litt mer enn om du ikke har i noe!


Kjøpt på Normal i DanmarkHar du prøvd disse produktene?

-Cindy

#TRESemmé #protection #blog #cindyllb
Heia alle sammen! Tenkte å anbefale shampooen og balsamen fra Bed Head. Den er utrolig god, også lukter den vidunderlig! Har fått veldig mange kommentarer på at jeg lukter så godt i håret etter å ha dusjet. Og det er denne shampooen og balsamen fra Bed Head! Jeg har et utrolig tørt hår etter å ha dusjet. Men når jeg har i disse, er det ikke like tørt faktisk. Selvfølgelig er det enda litt tørt - i og med at jeg har såpass mye krøller.Disse er for ødelagt hår, men de finnes også i flere varianter! Blandt annet for farget hår.

Har du prøvd noe fra Bed Head?
Hallo! Tenkte å anbefale dere to sminke koster som er kjøpt på Normal i Danmark. Normal er en butikk med kjente sminke merker, til kopi priser! Og er definert en av favoritt butikkene mine! 

Denne sminke kosten bruker jeg til kinnbenene. Kosten er ikke for hard, og ikke for myk. Den holder alle hårene tett inntil, slik at de ikke faller ifra hverandre - det er grunnen til at jeg bruker den til kinnbenene. Roughen blir også veldig fin på!Denne bruker jeg til øyenbrynene. Kosten er lett og ikke for stor. Jeg pleier å farge brynene, men for å få dem litt bedre frem, har jeg på øyenskygge på dem faktisk. Liker bedre å ha på øyenskygge, enn å tegne på dem. Du kan selvfølgelig også bruke den til øye lokket.

Har du hørt om butikken Normal?

-Cindy 

#sminkekoster #rough #eyeshadow #Normal #blog #cindyllb
Hei dere! bekager så mye at jeg ikke fikk blogget i helga. Men jeg har jobbet hver dag, og sovet ut neste dag haha.. Menmen, det er mye gøyere å blogge når du ikke føler et press på det, da kan det ofte bli en del skrivefeil - Og det er gøyere for dere å lese om det ser greit ut! Men jeg skal iallefall prøve å få blogget hver dag. Om jeg ikke gjør det, er det fordi jeg ikke har tid.

Maria Bergheim (link itl blogg) hadde en konkurranse på bloggen hennes, hvor man kunne vinne en shampoo, en balsam og en moroccan oil fra Hairtrade. Og jeg var den heldige vinneren! Det skjer omtrent aldri at jeg har vinnersjansen på min side, men det hadde jeg nå! wii 

Tigi S factor shampoo og balsam - Jeg har testet disse ut et par ganger for å se om det var noe forskjell etter flere ganger. De funket veldig bra begge to! Jeg har lenge slitt med å finne shampoo og balsam som passer min hårtype. Jeg har et stort langt og krøllete hår, og dette gjør også at håret ser mer slitt ut.. Det gjør det også dagen etter at jeg har dusjet, uansett hva jeg bruker. Men det er p.g.a håret. Jeg har også en fæl kløe i hode bunnen, og har ikke funnet noe som passer. Men jeg har faktisk ikke klødd like mye etter å ha brukt disse produktene et par ganger! De lukter også himla godt!

♥Moroccan oil - Jeg elsker det produktet! Om jeg er slitt i bunnen av håret, har jeg i denne, og vips! så er det ikke slitt.  Har du prøvd noen av disse?

-Cindy ♥

#moroccanoil #tigisfactor #anbefaling #hairtrade #blog #cindyllb

 
Hei! Når vi skulle til damark, var jeg fast bestemt på at jeg skulle kjøpe en Ralph Lauren parfyme. Alle luktet så herlig, at det var skikkelig vanskelig å velge.. Men de har slike gave pakninger med flere små i, og da valgte jeg rett og slett og kjøpe den. Da fikk jeg alle luktene, også kan jeg se etter hvert hvilken som blir favoritten, og fortsette med å kjøpe den. Akkurat nå sliter jeg, fordi alle er favorittene mine, haha! 

De er utrolig greie å ha med seg rundt - enten på skolen, på ferier, eller overnattinger. De tar ikke stor plass, så de er super geniale! Men den eneste tingen som irriterer meg, er at det ikke er spruteflasker.. Så du må dryppe det på - enten rett på halsen, eller ha på litt på fingeren og smør det utover halsen.


Elsker fargene på dem!

Ååh, Duftene er såå fantastiske! Har du en parfyme fra Ralph Lauren?

-Cindy 

#RalphLauren #perfume #love #colorful #blog #cindyllb
Hola! Da jeg var i Danmark, var vi også på tyske grensa på en butikk kalt fleggaard. Det var såå billig her! jeg kjøpte blant annet et brett med 24 X-Ray til kun 60 danske kroner! Jeg kjøpte også en del godteri, og denne herlige body lotion. Den lukter veldig godt, og er en myk og god krem.

HA EN FIN DAG!
1. Snakk med noen - Når du er deprimert, er det som regelt alltid en grunn til det, og da kan det være godt å få snakket ut med det til noen. Kanskje du ikke vil snakke med foreldrene dine, da kan det være greit å enten ringe eller møte en eller flere av vennene dine eller søsteren din. Storesøsteren min er både bestevenninna mi og søsteren min, og vi snakker ut om alt og ingenting! Det hjelper utrolig mye å få snakket ut om ting, og ikke holde alt inne for deg selv.

2. Ta et ark eller to og klipp ut flere ruter, og skriv ned alt du kommer på som gjør deg glad og gode minner du har. Derretter legger du dem i en boks, skål, eller det du vil. Kanskje du også vil skrive det i en dagbok om du har det. Når du har skrevet alt, leser du på dem og prøver å tenke på det. Er egentlig ganske gøy å gjøre slikt uten at du er deprimert også!

3. Fortsett å gjøre det du er glad i - Sett deg ned med det du pleier å gjøre til vanlig. Kanskje du liker å lese bøker, scrappe, se på TV eller noe annet som får deg til å tenke på andre ting.

4. Sett deg ned med en kopp kakao, te, smoothie eller milkshake forran TV'en, og sett på en film eller se på serier! Det gjør at du tenker på noe annet.

5. Spis is krem! Det er iallefall noe jeg kanskje hadde gjort, haha.. Dette får deg ikke til å tenke på noe annet, men is er godt.

6. Tren - ta på deg trenings tøy, sett musikk i ørene, og gå ut på en jogge tur, eller ta noen styrketreninger hjemme. Det kan hjelpe deg med å få tankene i noe annet.

7. Kos med kjæledyret - eller for all del snakk med det. Avertil kan det å gi kjærlighet, føle deg nyttig og gladere. Om du allerede har et kjæledyr eller passer på et, kan det å holde det gjøre at du ikke føler deg alene. Jeg har en hund, som er såå herlig! Det er akkurat som at de skjønner når du er lei deg, min hund slikker meg i ansiktet om det faller noen tårer. Kanskje jeg har sett en trist romantisk film, og jeg begynner å grine, merker hunden det. Det er merkelig, men utrolig herlig!

8. Gråt. Er du deprimert, går det ikke ann å unngå tankene en hel dag! Da er det bare å la tårene trille, og få det ut. Noe som også hjelper, er å bare hyle ut så høyt du kan! (smart å gå utenfor, hehe).

9. Ring mange av kontaktene dine på telefonen. Bare å snakke i vei om alt og ingenting!

10. Vask rommet ditt eller vask hele huset. Sett på musikk samtidig, og syng med!
Hola! Den beste solkremen, after sun og den beste sol oljen, er definert merket Hawaiian! Jeg brukte sol oljen en dag jeg lå ute og solte meg. Og etter det, fikk jeg faktisk mindre fregner i ansiktet og en mer ren brunfarge - noe jeg hadde trodd ikke skulle gå ann.. Men det gjorde det, og jeg er storfornøyd! Hawaiian er et utrolig godt produkt, og det lukter vidunderlig 


Syntes at fargene er så fine og sommerslige!Har du prøvd noe fra Hawaiian? Om du ikke har, anbefaler jeg det på det sterkeste! Jeg har brukt dette merket lenge, og det er ingenting eg kan klage på! Du får kjøpt dem på cubus.

-Cindy 

#Hawaiian #anbefaling #solkrem #aftersun #sololje #blog #cindyllb
Heiia alle! Tenkte å anbefale dere en dag krem (ansiktskrem) jeg kjøpte på H&M denne helga. Det er ikke lenge siden jeg kjøpte den, men er allerede superglad i den! Jeg har en tørr hud, og er ofte trøtt på morgenen. Da jeg påfører denne kremen HVER morgen, våkner jeg til og føler meg freshere - samtidig blir huden fuktigere slik at jeg ikke er like tørr! Den forrige jeg hadde ble tom ganske fort, og da var det krise når jeg ikke hadde mer igjen! Så jeg ble glad når jeg fant denne dag kremen, som jeg også vil anbefale til dere! Den finnes også for normal hud.

Har du en favoritt dag krem?
Heia! Når vi var i Danmark i fårup sommerland, kjøpte jeg en liten flaske på danskebåten som er til å ha parfyme oppi. Den er ikke stor, og er supersmart og praktisk til å ha med rundt uansett hvor du er! Den tar ikke mye plass, og innholdet varer egentlig ganske lenge. Tenk deg at du skal ut en tur på byen eller på ferie, og vil ha med deg parfyme, men orker ikke å drasse med deg hele flasken. Da er det genialt med en liten flaske som du har akkuratt den samme parfymen i! De finnes i flere farger, og du finner dem helt sikkert på sminkebutikker etc.. De er heller ikke så dyre!Smart?? Ååh, jeg elsker den personen som fant opp denne! haha..
Heii! Når vi var i skottland, kjøpte jeg en superfin rosa leppestift og herlig rød lipgloss fra Rimmel på Boots apotek. Boots apotek har utrolig masse utvalg av sminke, iallefall den som ligger i Aberdeen i skottland!I tillegg til at prisene ikke var for høye, var det på 3 for 2, noe som er såå gøy! Du får veldig mye mer for pengene, og det er jo greit! 

♥Jeg elsker denne leppestiften fra Rimmel! Den har en rosa skinnende farge med glitter i. Den passer perfekt til både hverdag, bursdag og andre anledninger. Syntes lilla er veldig fint, så likte godt at lokket var lilla. Jeg er virkelig glad i å ha med meg en leppestift i veska, så er glad for at de ikke er så store. Ikonet til Rimmel er en krone, og det er supersøtt!


♥Lipglossen er herlig! Den har en nydelig rødfarge og skinner, og denne av ikke mange andre, er ikke klissete! Jeg har alltid villet hatt en lipgloss, men har alltid slitt med å finne en som ikke er klissete. Nå har jeg endelig funnet en! Denne passer også til de fleste anledinger, og er speiselt fin nå til sommeren! Er superfornøyd med den, så anbefaler denne til dere som kunne tenke dere en god lipgloss - Jeg tror de har den i flere farger også. Har dere en favoritt leppestift eller lipgloss?
Hei! I dag har vi vært i Stavanger for å besøke søsteren min, og hente pappa på flyplassen. Jeg solte meg selvflgelig også, som jeg pleier å gjøre. Men i dag var hunden min chanel med meg! Jeg kjenner spesielt godt at ansiktet har fått myye sol, er blitt ganske rød.. Men det positive her, er at jeg blir brun etterpå! der hvor søsteren min bor, kan du gå i noen minutter, så kommer du opp på et fjell. her er det en utrolig fin utsikt, og er en perfekt plass til å sette seg ned for så lenge du vil. Jeg tok også noen bilder jeg tenkte å vise dere over helga! Har hatt en kjempefin dag med gode folk! Hvordan har din dag vært?

Tilbake til overskriften! Jeg elsker BabyLips, jeg kjøpte mine tre første nå når jeg var i Skottland. Jeg får virkelig myke lepper av dem alle tre, og er kjempe fornøyd med dem! Min favoritt må bli den rosa som jeg får en nydelig svak rosa farge av på leppene, den sitter på en stund og den lukter veldig godt! De andre to er det ikke farge i, men er utrolig gode og lukter såå godt! Jeg syntes også at selve pakningen og fargene er supersøte. Har du BabyLips?


Kjøpt på Boots Apotek
Hei alle sammen! I dag hadde jeg norsk bokmål tentamen, som jeg selv valgte. Jeg syntes det gikk veldig bra, så får jeg se hvordan resultatet blir. Er ikke alltid man blir like fornøyd med karrakteren som med teksten. Jeg skrev iallefall tre og en halv side, og er veldig fornøyd uansett. Jeg var ferdig rundt klokka 11:00, og når jeg kommer ut av skole bygget, regner det. Det er typisk når jeg kjører.. Jeg hadde en laaang dusj etterpå kan man si. Når lillesøsteren min Christina var ferdig på skolen, hentet vi henne og hadde lunsj på Paulsens hotell, en herlig plass for enten lunsj, middag eller kveldsmat. Jeg hadde som vanlig millionbøff, det er noe jeg pleier å ha hver gang vi er her. Det er kjempegodt!Tilbake til overskriften! For et par dagen siden tenkte jeg at det var på tide med noen sommerfarger. Jeg har både lilla og rosa Essie neglelakk, men gikk for den rosa, fordi den er mest sommerslig syntes jeg. Den passer til de fleste antrekk, og fresher opp neglene. Jeg sliter veldig med tynne negler, og derfor går jeg ofte med neglelakk, i og med at de blir tykkere (sterkere) med noe oppå. Jeg har ikke få neglelakker, har nesten for mange. Men det blir stadig nye, og dermed nye favoritter. Den lyse rosa Essie neglelakken er min favoritt nå for tiden. du burde ha to strøk med neglelakken, jeg har som regelt tre, så fargen dekker neglene bedre. Men selvfølgelig velger du selv hvor lys eller mørk du vil ha den. Kanskje jeg skulle hatt et innlegg med alle neglelakkene jeg har?
Kjøpt på vita

Beklager at tre av bildene er nokså utydelige! men de er tatt med mobilen, og når det er litt mørkt ute, får ikke bildene like god kvalitet som visst det var lyst ute. Noen av dere som har Essie neglelakk?
Hei hei! Endelig sol igjen, og det betyr også at jeg kjørte til skolen i dag. Wii.. Når jeg skulle hjem etter skolen, kjørte jeg sammen med to andre venninner. Det er utrolig koselig å være flere! Selv om vi ikke snakker sammen når vi kjører, er det koselig uansett, fordi vi tar noen pauser i mellom og venter på hverandre. Gleder meg til alle vennene mine har lappen, da kan vi være veldig mange ungdommer sammen på tur. Supermorro 

Jeg anbefaler dere denne Tangle Teezeren. Jeg fikk den i posten på bursdagen min, og det stod ikke hvem det var fra, og jeg hadde ønsket meg en slik lenge. Jeg vet enda ikke hvem det er fra, og det tror jeg ikke at jeg kommer til å få vite heller. Det er morro med slike gaver, men kunne gjerne visst hvem det var fra også, haha.. Jeg som har langt, krøllete og tykt hår, får ofte buster i håret. Og da er denne veldig grei, for da kan jeg "dekke" over bustene, altså at jeg grer lett over utsiden av håret. Men visst jeg har veldig masse buster, grer jeg først over med en annen børste, eller har i tørr-balsam i håret.Er veldig greit at det følger med en bunn også, da kommer det ikke inn mye rusk/støv i børsten. Og da slipper du å måtte renske den for støv så ofte. Den er også herlig når du grer deg, spesielt når den er i hode bunnen. Jeg liker det kanskje ekstra godt, fordi jeg elsker når folk diller med håret mitt. Jeg kunne ha sovnet visst noen dillet og dallet med håret mitt lenge, ååh, det er helt fanatstisk 

har noen av dere Tangle Teezer? isåfall, hva syntes du om den?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lillebø og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men også en del om mote. Jeg har blogget i noen år nå, og elsker det fortsatt. Følg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014Kategorier


· Anbefaling · Antrekk · Blogg · Bloggvideo · Blomster · DIY · Fashion · favoritter · Hairstyles · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Konkurranse · Linkerunde · Oppskrift · Rabble samarbeid · Samarbeid · Sminke · Spørsmål · Stjel stilen · Tanker og følelser · Tips · Turer · WantsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits