Heihei! Da var det Lrdag, og det betyr PIZZA! Vi skal ogs ha noe is og fruktsalat, noe jeg girer meg til! Elsker blande stt og friskt sammen. Vi skal ha i blant annet bringebr, blbr, druer - og litt appelsin for mamma. Jeg er jo ganske kresen, og appelsin er en av mange ting jeg ikke liker, men jeg elsker blbr og bringebr, Yammy. Hva er dine planer for dagen?

N kommer innlegget jeg sa skulle komme ut om litt - alts fr og etter bilder med bruk av hrfneren fra ghd. Jeg er veldig fornyd med bde hrfneren og resultatet, og det tok absolutt ikke lang tid fne hele hret. Det tok kanskje 10 minutter elns, og det er ganske greit!

FRETTERHret mitt er ganske tykt, s det ble ikke helt rett - men det var helt forventet. Ble jo ganske fint uansett, og kanskje du har en helt annen hrtype eller tynt hr? Da vil det ble mye rettere. Jeg brukte bde varm og kald luft i hret, og hadde i varmebeskyttende spray i tillegg - alt for ikke slite p hret! Hehe. Du kan selv kjpe hrfneren HER.

Er s morsomt se hvor mrkt hret er vtt, og hvor lyst det er trt. Har flere ganger ftt sprsmlet om jeg har farget hret faktisk, snn om de har sett et bildet p instagram eller noe.

Q - Har du testet ut denne? 
Heia alle sammen, og goood Fredag! I dag har jeg vrt en tur i Alleen med mamma der vi vaste litt rundt og handlet mat - vi skulle nemlig ha semulegrt til middag, noe som er ganske digg! Hihi. Nr maten var ferdig begynte jeg bare spise, og glemte helt bort ta insulin (det er ikke farlig, er bare blodsukkeret som blir litt hyere), men kom p det nr jeg var ferdig med min frste tallerken, s da var det bare stikke seg, haha! Er s fort gjort glemme slikt.. Men er bedre med for hyt blodsukker enn for lavt! 

Meen.. Tenkte anbefale dere en kjempegod drikke med en veldig fin flaske i tillegg! Hva er vell bedre enn en god drikke OG en fin flaske?? Elsker nr utseendet er fint, i og med at jeg digger  ta bilder av slikt!Pomegranate Green Tea - kjpt p Normal i DK. De selger nok flaskene i flere butikker, bde i Norge og andre land. Den har en frisk og st smak, noe som er s herlig. De finnes i flere smaker, og de bare m jeg smake p etterhvert! Q - Har du smakt noen av disse?
Hola guys. I dag har vi faktisk veldig fint vr, og da m jeg bare ta meg en gtur ned til Stokke. Passer egentlig veldig greit g ned der siden jeg uansett m inn p butikken en tur. Gikk samme vei med Solveig i gr, noe som var kjempekoselig! Vi hadde snn 19 grader klokka 20 i gr kveld, og det er bare s herlig! Merker at sommeren er p vei, noe som fr meg enda mer i sommerferie modus.

Men uansett! Tenkte vise dere mine 2 favoritt produkter til brynene, so here you go: Anastasia, Chocolate - ELSK! Denne er utrolig fin, og former brynene p en fin og markert mte. Og fargen chocolate er ikke for mrk eller for lys, og du kan fint f det mrkt om man vil det, eller tone fargen litt ned ved bruke en yenbryns kost. Den koster vell rundt 250kr, men er virkelig verdt det! Den varer kjempelenge, og finnes i flere farger.

NYX eyebrow shaper - PERFECT. Digger akkurat denne siden den er blyantformet, og da er det veldig enkelt flge brynets form. (Dette er forresten det samme som yenbryns gele, men bare hard). Den varer ogs veldig lenge, og koster bare 89kr elns p Cubus. Elsker at den rosa i tillegg! HIHI

Prvde ta et passe fint bildet hvor jeg viste resultatet etter bruk av disse to, men ser s trtt ut i dag haha.. 

Q - Har dere prvd noe av dette?
Heihei! Først av alt vil jeg bare minne dere på rabattkoden CINDY20 som dere kan bruke på caseapp.no frem til 20.februar! 

Ellers tenkte å vise dere hvordan jeg farger brynene mine! Jeg orker ikke det å måtte tegne på dem hver eneste dag, det gjør ikke noe å tegne dem litt, men når brynene begynner å bli så lyse at man ikke ser dem, og det er veldig vanskelig å tegne etter formen, da er det på tide å farge det opp igjen! Det er ikke så lenge siden jeg lærte å farge dem selv, jeg pleide egentlig å la frisøren, mamma eller storesøsteren min gjøre det, men fant fort ut at det var veldig lett å gjøre det på egen hånd! Og om man gjør det selv, blir det iallfall slik man ønsker det.

Jeg går til frisøren og vokser brynene iblant, og da tar jeg likegodt farge i tillegg. Men sist gang jeg var å vokste brynene mine, ble det såpass fin form at jeg passer på å nappe bort nye småhår som vokser rundt den formen jeg har, og farger dem så fort jeg ser at hårene begynner å bli ganske lyse igjen.Denne er fra Lindex, men kan helt sikkert kjøpes i andre butikker som blant annet i noen parfymerier. Denne typen finnes også for å farge vipper, noe som er helt genialt! Spesielt om man skal til syden og ikke bruker noe spesielt med sminke, da er det bare å stå opp og gå rett ned til stranden. Jeg elsker det å farge både bryn og vipper rett før jeg drar til syden og evt når det er sommer her i Norge, for da slipper jeg å tenke på det at jeg må sminke meg før kvelden. Kan godt være jeg tar på litt ekstra maskara og øyenskygge, men ellers har jeg ikke på noe annet.FØR:

UNDER:

Jeg pleier å klemme ut ca 2 cm kolokrem i blandingsskålen som følger med, og ca 10 dråper av hydrogenperoksid-tuben. Antall dråper er avhengig av hvilken konsistens og farge man ønsker. På pakken står det at man skal ha i ca 5-10 dråper. Dette blander jeg i den lille skålen med en plastpinne som følger med, og bruker den samme plastpinnen til å påføre kremen. Dette lar jeg virke i 20-30 minutter, så er det bare å vaske det av. Det står at man skal la det virke i 5-20 minutter, men jeg lar det ofte være på lengre fordi jeg ønsker en sterkere farge. 

ETTER:

Visst dere skal teste dette ut, og opplever at fargen er kommet utenfor der du ikke vil det skal være, er et lite tips å blande kull og vann, og tørke det bort med en fuktig klut. Dette funker helt supert!

Q - Har dere prøvd ut denne typen?
Noe mange av oss mennesker ikke legger s mye merke til, og ikke bruker i dag, er gjenbruk. Det er et enormt kjpepress rundt utrolig mange, spesielt blant ungdommer. Ungdommer vil gjerne se freshe ut med splitter nye klr, sko, smykker, sminke osv fra det og det merket. Men noe som er supersmart og mye billigere, er det selge og kjpe brukt. Du kan finne alt fra helt nye ting til eldre ting. Du finner ogs mange ting i forskjellige merker - og som kan se helt nytt ut. Tenk p alt det brukbare vi kaster, og som noen andre kunne hatt bruk for og lyst p! Her snakker vi klr, elektronikk, mbler, sportsutstyr.. Alt. Gjenbruk er fint for miljet, men er ogs fint for bde selger og kjper som kvitter seg med det. Man tjener litt penger p det og en fr noe fint igjen for det.Jeg har testet ut denne kule nye appen! appen heterKaupang, hvor du enkelt kan kjpe og selge produkter i nrheten eller lengre bort. Det er helt gratis legge ut produkter og kjpe andre ting, og i tillegg til det er appen gratis, og det liker vi! Appen fikk over 3000 brukere allerede frste dagen den kom ut i Norge! Nr du kommer inn p appen, kan du velge forskjellige kategorier, og helt enkelt velge hvor mange kilometer du nsker finne produkter. Kaupang har laget en genial video s vi helt enkelt kan forst hvordan alt gjres, og videoen finner du her. Appen viser frem til ting p en enkel mte som alle vil forst, selv jeg forstod den med en gang! (hehe, for jeg kan jo vre litt smblond noen ganger.. ) Jeg har allerede funnet mye forskjellig jeg kunne tenke meg - du finner absolutt alt her! Jeg bestemte meg for selge et hvitt fint armbnd, som er brukt snn en gang eller noe. Og det var vanvittig enkelt sette noe for salg - man bare tar et bildet og legger til pris og beskrivelse. Man kan ogs dele innlegget p facebook.

De som nsker kjpe produktet tar kontakt med deg via appen, noe som er digg! Man slipper alt styret med ta bildet, overfre til PC og sjekke mail hele tiden. P Kaupang har du alt p samme sted, og er en lett og behagelig netthandel. Hper denne appen kan vre med bidra til mer gjenbruk i samfunnet, jeg skal iallfall vre aktiv! Dere finner appen i appstore, men dere kan ogs sjekke dem ut p facebook her. Og visst du lurer p noe, kan du sende melding til dem p facebook. De svarers fort de kan!

Og akkurat n kan dere vinne en weekendtur for 2 til London! Det eneste du trenger gjre er laste ned appen og tagge noen venner i kommentarfeltet p facebooksiden deres her. Du finner innlegget med bla litt nedover. Det hadde vell absolutt ikke gjort noe med en liten ferietur for 2? Dette fristet iallfall veldig masse fra min side!

Q - Har dere lastet ned appen?

#Kaupang #EnklereLokaltGjenbruk
heisann! Mtte bare dele denne herlige parfymen som jeg ELSKER! Den har en duft av blomster, og er bare helt herlig. Elsker utseende i tillegg, i og med at jeg digger rosa! Bare snne sm detaljer som den rosa slyfen, gjr at folk legger mer merke til den, og er prikken over i-en.

Denne er desidert en av mine favoritt parfymer. Jeg kjpte den p Frken Maja, en butikk i Lyngdal. Men den selges nok i de aller fleste parfymerier eller andre butikker. Jeg reiser jo snart til Mallorca, og parfymene p taxfreen pleier alltid vre billigere der enn i butikker - s denne skal jeg nok helt sikkert kjpe!Q - Har dere prvd denne eller kanskje andre typer i dette merket?
Hei dere! I dag var jeg skikkelig trtt nr jeg skulle st opp.. Det er snn nr vekkerklokka sls p, blir jeg s irritert, og det kommer noen sm hyl ut av munnen! Haah.. Det hender at jeg lukker ynene, og tenker at jeg kan slappe litt av, men ender opp med sovne og blir for sen til bussen. S den er kjip! Flere enn meg som er slik?

Nr jeg var i Danmark, kjpte jeg en boks med masse bilder av sminke p. Og det var da jeg tenkte at denne var helt super! Jeg har s utrolig masse sminke, og er ikke alt jeg bruker like mye. S det ha en plass samle mye av sminken, er genialt! Er blitt veldig fornyd med den.Kjpt p Normal. Normal er en butikk med merke ting og ikke merke ting. Alle merke tingene er billigere enn hva det koster andre plasser. Jeg kjpte blant annet Big Eyes mascara, og ga snn 70 norske kroner. Det er billig! Bare elsker nr jeg kan f ting billigere enn hva det koster i andre butikker!

HA EN FIN DAG FOLKENS!
Hei dere! Da jeg var i Danmark for ikke s alt for lenge siden, kjpte jeg en yenbrynsblyant p taxfree. Jeg kjpte den i brun, og den er veldig god! I starten nr jeg tegnet p brynene med denne, ble de alt for mrke.. Men jeg hadde tegnet for hardt p! S n har jeg endelig lrt meg tegne helt forsiktig, slik at det ser bra ut. Jeg bruker denne til tegne rundt brynene, og etterp dekker jeg det inni med en yenbrynsskygge.


Det jeg digger mest med denne, er at du bare skrur opp blyanten nr den begynner bli brukt opp. Du slipper spisse den hele tiden, noe som er helt supert! Den ligner egentlig litt p en fargeblyant, haha! Men det er heldigvis ikke det, og den sitter veldig bra p! Jeg bruker gele over brynene etterp, og det hjelper til med holde fargen lengre p. Husker ikke helt hva jeg betalte for den, men det var under 100kr!

Akkurat det bildet over ble litt drlig, men det la jeg ikke merke til fr jeg fikset p lysstyrken inne p macen.. Men dere fr i alle fall sett den spass greit.

Blyanten har to ender; den ene er selve blyanten, og den andre er en gummi blyant. Og denne gummi blyanten er for tone ned og gjre fargen litt svakere, og ikke s markert. S den er veldig grei om du ikke liker ha brynene s veldig markerte.dette er jo faktisk en eyeliner! Men jeg bruker den til brynene, og det funker helt supert!

Q - Hva syntes dere om denne?
Tenkte anbefale en Foundation til dere, som er kjpt p Cubus i merket Maybelline New York.Det er en heltvt Foundation, og er superenkel smre p. Jeg bruker bare hendene til smre den utover, men sminkekost funker ogs helt fint. Den dekker like mye som den Foundationen jeg egentlig bruker. Det er helt supert! Huden blir skikkelig babyhud, noe som er UTROLIG herlig!

Jeg fikk ye p denne p bloggen til Kristine Ulleb, og den s ganske bra ut. S det var da jeg tenkte teste den ut selv! Frst s tenkte jeg hvordan i alle dager denne Foundationen skulle dekke, i og med at den var spass vt. Men det gjorde den alts, og jeg er veldig fornyd!
Som dere kan se, s dekker den ikke alle fregnene mine, men jeg blir et hakk brunere. Men det at den ikke dekker tilalle fregnene,syntes jeg bare ser fint ut. Jeg liker at det skal se naturlig ut, selv om jeg bruker Foundation. Om du nsker dekke litt mer, kan du bruke pudder over. Det pleier jeg ofte gjre. Men selv om jeg pudrer ansiktet, ser det fortsatt naturlig ut, i og med at du ser noen avfregnene gjennom. N har jeg ekstremt med fregner, s det skal veldig mye til for dekke dem helt til. Denne Foundationen falt i smak hos meg, og tenkte at den kanskje kunnefalle i smak hos noen av dere ogs?

-Cindy!
Heisann dere! Noen som har sett eller vrt innom bloggen til Egeo? Om dere ikke har, anbefaler jeg dere p det sterkeste ta turen innom. Klikk her, eller p bildet for komme til bloggen hennes. Det er ei blid og nydelig jente fra Bergen bak bloggen, som bor i Stavanger. Hun har en utrolig inspirerende blogg, hvor du fr masse tips. Designet hennes er ryddig og fint, noe som har mye si for at folk leser bloggen din - syntes jeg. Er du innom en blogg stapp full av bilder, med tekst her og der, s fr i alle fall jeg lite lyst til lese videre.Egeo har diverse innlegg med alt fra fakta til tips. Hun skrev blant annet innlegg med ting hun lyver om, og det er ganske tft! Er ikke alle som vil rpe det. M si jeg selv kjente meg igjen i masse av det. Les innlegget du ogs! du finner dether. Hun blogger ogs om mote, og har innlegg der du finner looken p budsjett. Elsker slike innlegg! h, har ftt s mye inspirasjon av denne jenta! Dette er en av bloggene jeg leser fast. Flg henne p facebook her, og f med deg de nyeste blogginnleggene.

-Cindy!
Hei dere! Er du en av de som liker bruke yenskygge? Og kanskje du er glad i lette farger? Da kan dette palettet vre perfekt til deg! Den inneholder lette nydelige farger, som passer til alle antrekk. Fargene passer fint sammen, og kan kombineres p flere forskjellige mter. Jeg har utrolig mange yenskygger, s akkurat denne ga jeg i gave til mamma- Er veldig fin gi i gave! Kunne du tenke deg en selv, eller glede noen andre? Da finner du den her!


Q - Likte du den?
//Sponset innlegg

Halloo! Noen av dere som er glad i lese magasiner? Da er Det Nye anbefale! Jeg bare elsker dette magasinet, og er definert favoritten min. Det jeg liker s godt med akkurat dette, er det at de har s mye forskjellig innhold. De har mye mote tips, herlige skjnnhets tips, og ikke minst historier om kjendiser og bloggere. Det Nye har en del personer som jobber her, og de har alle forskjellige oppgaver. De har blant annet en person som svarer p lesernes sprsml. Det er mange som har forskjellige ting de sliter med, og da kan de sprre denne personen. Det kan hende at flere sliter med det samme, og da fr de ogs et svar til det. Er helt genialt!

Kanskje du er en person som liker vinne og delta i konkurranser? Det Nye har alltid en konkurranse for hvert nytt magasin, og det er super fine premier! I det nyeste magasinet (som du ser p bildene) kan du vinne flotte smykker fra dyrberg/kern til en verdi av 9000kr, Og de trekker hele 4 vinnere! Dette m man jo bare bli med i!

Du finner flere fristelser i magasinet, som for eksempel tips til f vakker vinterhud. Her finner du ogs produkter som blir anbefalt av kjente bloggere og andre folk. Man fr s utrolig masse inspirasjon og ideer fra Det Nye.

N fr dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulus for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven). Dere finner tilbudet her. Toalettmappen fra Lulus kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og baderomshyllen. Den rommer det ndvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterkt materiale som srger for at den tler reiser i mange r fremover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694!


Hei hei! Da var det Torsdag, og vi er ett steg nrmere helgen. Jeg ble hjemme fra skolen i dag, i og med at jeg har ftt feber og har veldig vondt i halsen.. hr, det er skikkelig kjipt! Menmen.. Kan ikke gjre s masse med det. Til n har jeg bare chillet p sofaen og sett p TV - m si det er ganske ok!

Min absolutt favoritt parfyme er Viva La Juicy. Den lukter helt fantastisk! Jeg har flere favoritter, men min nummer en er denne. Jeg anbefaler dere alle teste den ut en gang. Finnes ogs et par andre Viva La Juicy, som ogs lukter veldig godt! Hva er din favoritt parfyme?


Kjpt p Taxfree p Danskebten

Bare elsker flaska! Den er skikkelig st!
Heii! Flere enn meg som har dilla p sminke? Jeg er s glad i det, og har kanskje litt for mye.. Men vi jenter fr aldri nok, hehe! Favoritt siden med sminke, er absolutt makeuprevolution.no. Jeg fortalte litt om butikken i forrige innlegg, som dere finner her.

Denne leppestiften er utrolig fin! Den har en gloss rundt rosa/rd fargen - noe som gjr at leppene glinser. Den passer til bde hverdag og til andre anledninger, som for eksempel bursdag. Har du sminket deg med noe som det er litt rosa eller rdti, eller har p deg noenklr med litt av fargen i, er denne utrolig fin til!Den koster kun 49 kr, og du finner den her!

Hva syntes du, ogkunne du ogs tenke deg en?

-Cindy

#lipstick #musthave #girly #inspo #makeup #blog #cindyllb
Hei! Som noen av dere s, har jeg laget en sminkevideo med sminke fra makeuprevolution.no. Videoen finner dereher.Jeg fikk ogs mer sminke enn det jeg brukte, s det kommer i flere blogg innlegg. Makeuprevolution er en nettside med sminke til en billig penge. Det er gratis frakt med handel for enviss sum. De har det meste av sminke,og erabsolutt ikke vanskelig finne noe du liker!Her har du to av produktene - som jeg elsker, og anbefaler!Den ye skyggen som er i en boks, er en metal farge som blandes med litt primer som flger med i boksen. Det flger ogs med en metall runding som du kan blande det p. Fargen skinner og er utrolig fin! Kunne du tenke degen? da finner du den her!

Den rosa er veldig sterk p fargen, og det er utrolig kult sammen med metal ye skyggen, eller andre sterke farger. Kan ogs vre fint med en svak farge. Denne og flere farger av samme type, koster kun 29 kr! Du finner denneher.Hva syntes dere om fargene?

-Cindy

#makeuprevolution #cheap #love #inspo #blog #cindyllb
Heiaa!Tenkte vise dere noen av mine favoritt apper. Disseblir absolutt mye brukt, og er store favoritter! Jeg har flere enn disse, menlager kanskje etblogginnlegg med disseen annen gang ogs.

VSCOcam er den appen som blir mest brukt. Her har dumange fargetoner velge mellom! Du kan gjre bildene akkurat som duhar lyst til. De har mange redigerings former, s du har utrolig mange muligheter.Den formen du velger bruke, kan du justere mye!Du kan gjre bildene varme eller kalde, lyse eller mrke, klare eller uklare, pluss mye mer!Jeg bruker alltidT1, og har p et lyst overlag (fade). Jeg pleier ogs alltid gjre bildene lysere. Sjekk ut flere bilder med den redigeringen p instagram - @Cindyllb.
PhotoMirror er en app hvor du kanlage bildene speilvendte. Du kan f dem mot hverandre, ut fra hverandre, opp ned, og collage hvor du har bildene fra flere vinkler. Du kan ogs f dem i 3D. Som for eksempel i et hjerte eller en sommerfugl. Her har de ogs noen effekter.
Elsk! P SOBAZAAR har de veldig masse utvalg av klr, sko, smykker og annet dill. Syntes at denne appen minner litt om instagram, men her publiserer du mote bilder med utvalg av ting de har. Du lager deg en bruker, og poster collage av klr som du finner der du lager collagen. Du kan flge andre brukere om de inspirerer deg, og du kan flge butikker. Om du flger butikker, fr du med degdet de harp salg ogs. Om du finner noe du liker godt, klikker du kun p et lite hjerte, og du har den tingen p "Love lista". Helt suupert! Om du har denne appen, flg meg gjerne!@Cindy Lilleb

Har du noen av disse appene?

-Cindy

#app #anbefaling #lovelist #favourite #blog #cindyllb
Hei! Nr vi vari Danmark, var vi inne p Normal - som jeg har nevnt tidligere. Der kjpe jeg mye fint, blant annet denne "Naked Nudes eyeshadow palette". Jeg har faktisk ikke prvdalle ut enda, men fargene er veldig like de som er i de strre Naked Nudes palettene. Det er farger som er enkle og fine sammen, og sompasser til alle antrekk. S du kan fint matchealle sammen -eller to, tre farger.Det er mange som bruker fire farger sammen, og de som fr det til, blir det utrolig fint!

h, fargene er s fine! Jeg m snart f prvd dem alleut. Jeg har hatt p den hvite og gr, men tenker prve med alle fargene. Blir spennende se om jeg fr det til, eller om det ser grusomt ut, haha!

Har du Naked Nudes?

-Cindy

#nakednudes #lovely #makeup #eyeshadow #blog #cindyllb
Heisann!

Er det noen av dere som ofte retter, krller, blger, eller fnerhret? Da kan disse produktene vre geniale! Jeg elsker rette hret (veldig kjedelig rette det, men det er verdt strevetnr du er ferdig, haha). Jeg kan ikke rette hret hele tiden, for da blir det for slitt. Men det ersupert at det finnes ting som beskytter hret mer! Som varme beskyttende spray - det er noe jeg m ha! Ogs har du shampoo og balsam som er regnet for hr som utsettes for mye varme - her har dufor eksempelTRESemm thermal recovery. Akkurat disse er i "reise strrelse", som er utrolig greit nr du skal av sted. Men tror de finnes i strre flakser ogs - noe jeg er ganske sikker p at degjr. Jeg brukte dem nr jeg var p ferie p Rhodos, helt supre! S du som utsetter hret for mye varme, kan disse vre en god ide. Det er ingenting som kan beskytte hret ditt hundre prosent, men det er mange sm ting som funker for beskytte hret i alle fall litt mer enn om du ikke har i noe!


Kjpt p Normal i DanmarkHar du prvd disse produktene?

-Cindy

#TRESemm #protection #blog #cindyllb
Heia alle sammen! Tenkte anbefale shampooen og balsamen fra Bed Head. Den er utrolig god, ogs lukter den vidunderlig! Har ftt veldig mange kommentarer p at jeg lukter s godt i hret etter ha dusjet. Og det er denne shampooen og balsamen fra Bed Head! Jeg har et utrolig trt hr etter ha dusjet. Men nr jeg har i disse, er det ikke like trt faktisk. Selvflgelig er det enda litt trt - i og med at jeg har spass mye krller.Disse er for delagt hr, men de finnes ogs i flere varianter! Blandt annet for farget hr.

Har du prvd noe fra Bed Head?
Hallo! Tenkte anbefale dere to sminke koster som er kjpt p Normal i Danmark. Normal er en butikk med kjente sminke merker, til kopi priser! Og er definert en av favoritt butikkene mine!

Denne sminke kosten bruker jeg til kinnbenene. Kosten er ikke for hard, og ikke for myk. Den holder alle hrene tett inntil, slik at de ikke faller ifra hverandre - det er grunnen til at jeg bruker den til kinnbenene. Roughen blir ogs veldig fin p!Denne bruker jeg til yenbrynene. Kosten er lett og ikke for stor. Jeg pleier farge brynene, men for f dem litt bedre frem, har jeg p yenskygge p dem faktisk. Liker bedre ha p yenskygge, enn tegne p dem. Du kan selvflgelig ogs bruke den til ye lokket.

Har du hrt om butikken Normal?

-Cindy

#sminkekoster #rough #eyeshadow #Normal #blog #cindyllb
Hei dere! bekager s mye at jeg ikke fikk blogget i helga. Men jeg har jobbet hver dag, og sovet ut neste dag haha.. Menmen, det er mye gyere blogge nr du ikke fler et press p det, da kan det ofte bli en del skrivefeil - Og det er gyere for dere lese om det ser greit ut! Men jeg skal iallefall prve f blogget hver dag. Om jeg ikke gjr det, er det fordi jeg ikke har tid.

Maria Bergheim (link itl blogg) hadde en konkurranse p bloggen hennes, hvor man kunne vinne en shampoo, en balsam og en moroccan oil fra Hairtrade. Og jeg var den heldige vinneren! Det skjer omtrent aldri at jeg har vinnersjansen p min side, men det hadde jeg n! wii

Tigi S factor shampoo og balsam - Jeg har testet disse ut et par ganger for se om det var noe forskjell etter flere ganger. De funket veldig bra begge to! Jeg har lenge slitt med finne shampoo og balsam som passer min hrtype. Jeg har et stort langt og krllete hr, og dette gjr ogs at hret ser mer slitt ut.. Det gjr det ogs dagen etter at jeg har dusjet, uansett hva jeg bruker. Men det er p.g.a hret. Jeg har ogs en fl kle i hode bunnen, og har ikke funnet noe som passer. Men jeg har faktisk ikke kldd like mye etter ha brukt disse produktene et par ganger! De lukter ogs himla godt!

♥Moroccanoil - Jeg elsker det produktet! Om jeg er slitt i bunnen av hret, har jeg i denne, og vips! s er det ikke slitt.Har du prvd noen av disse?

-Cindy ♥

#moroccanoil #tigisfactor #anbefaling #hairtrade #blog #cindyllb
Hei! Nr vi skulle til damark, var jeg fast bestemt p at jeg skulle kjpe en Ralph Lauren parfyme. Alle luktet s herlig, at det var skikkelig vanskelig velge.. Men de har slike gave pakninger med flere sm i, og da valgte jeg rett og slett og kjpe den. Da fikk jeg alle luktene, ogs kan jeg se etter hvert hvilken som blir favoritten, og fortsette med kjpe den. Akkurat n sliter jeg, fordi alle er favorittene mine, haha!

De er utrolig greie ha med seg rundt - enten p skolen, p ferier, eller overnattinger. De tar ikke stor plass, s de er super geniale! Men den eneste tingen som irriterer meg, er at det ikke er spruteflasker.. S du m dryppe det p - enten rett p halsen, eller ha p litt p fingeren og smr det utover halsen.


Elsker fargene p dem!

h, Duftene er s fantastiske! Har du en parfyme fra Ralph Lauren?

-Cindy

#RalphLauren #perfume #love #colorful #blog #cindyllb
Hola! Da jeg var i Danmark, var vi ogs p tyske grensa p en butikk kalt fleggaard. Det var s billig her! jeg kjpte blant annet et brett med 24 X-Ray til kun 60 danske kroner! Jeg kjpte ogs en del godteri, og denne herlige body lotion. Den lukter veldig godt, og er en myk og god krem.

HA EN FIN DAG!
1. Snakk med noen - Nr du er deprimert, er det som regelt alltid en grunn til det, og da kan det vre godt f snakket ut med det til noen. Kanskje du ikke vil snakke med foreldrene dine, da kan det vre greit enten ringe eller mte en eller flere av vennene dine eller ssteren din. Storessteren min er bde bestevenninna mi og ssteren min, og vi snakker ut om alt og ingenting! Det hjelper utrolig mye f snakket ut om ting, og ikke holde alt inne for deg selv.

2. Ta et ark eller to og klipp ut flere ruter, og skriv ned alt du kommer p som gjr deg glad og gode minner du har. Derretter legger du dem i en boks, skl, eller det du vil. Kanskje du ogs vil skrive det i en dagbok om du har det. Nr du har skrevet alt, leser du p dem og prver tenke p det. Er egentlig ganske gy gjre slikt uten at du er deprimert ogs!

3. Fortsett gjre det du er glad i - Sett deg ned med det du pleier gjre til vanlig. Kanskje du liker lese bker, scrappe, se p TV eller noe annet som fr deg til tenke p andre ting.

4. Sett deg ned med en kopp kakao, te, smoothie eller milkshake forran TV'en, og sett p en film eller se p serier! Det gjr at du tenker p noe annet.

5. Spis is krem! Det er iallefall noe jeg kanskje hadde gjort, haha.. Dette fr deg ikke til tenke p noe annet, men is er godt.

6. Tren - ta p deg trenings ty, sett musikk i rene, og g ut p en jogge tur, eller ta noen styrketreninger hjemme. Det kan hjelpe deg med f tankene i noe annet.

7. Kos med kjledyret - eller for all del snakk med det. Avertil kan det gi kjrlighet, fle deg nyttig og gladere. Om du allerede har et kjledyr eller passer p et, kan det holde det gjre at du ikke fler deg alene. Jeg har en hund, som er s herlig! Det er akkurat som at de skjnner nr du er lei deg, min hund slikker meg i ansiktet om det faller noen trer. Kanskje jeg har sett en trist romantisk film, og jeg begynner grine, merker hunden det. Det er merkelig, men utrolig herlig!

8. Grt. Er du deprimert, gr det ikke ann unng tankene en hel dag! Da er det bare la trene trille, og f det ut. Noe som ogs hjelper, er bare hyle ut s hyt du kan! (smart g utenfor, hehe).

9. Ring mange av kontaktene dine p telefonen. Bare snakke i vei om alt og ingenting!

10. Vask rommet ditt eller vask hele huset. Sett p musikk samtidig, og syng med!
Hola! Den beste solkremen, after sun og den beste sol oljen, er definert merket Hawaiian! Jeg brukte sol oljen en dag jeg l ute og solte meg. Og etter det, fikk jeg faktisk mindre fregner i ansiktet og en mer ren brunfarge - noe jeg hadde trodd ikke skulle g ann.. Men det gjorde det, og jeg er storfornyd! Hawaiian er et utrolig godt produkt, og det lukter vidunderlig


Syntes at fargene er s fine og sommerslige!Har du prvd noe fra Hawaiian? Om du ikke har, anbefaler jeg det p det sterkeste! Jeg har brukt dette merket lenge, og det er ingenting eg kan klage p! Du fr kjpt dem p cubus.

-Cindy

#Hawaiian #anbefaling #solkrem #aftersun #sololje #blog #cindyllb
Heiia alle! Tenkte anbefale dere en dag krem (ansiktskrem) jeg kjpte p H&M denne helga. Det er ikke lenge siden jeg kjpte den, men er allerede superglad i den! Jeg har en trr hud, og er ofte trtt p morgenen. Da jeg pfrer denne kremen HVER morgen, vkner jeg til og fler meg freshere - samtidig blir huden fuktigere slik at jeg ikke er like trr! Den forrige jeg hadde ble tom ganske fort, og da var det krise nr jeg ikke hadde mer igjen! S jeg ble glad nr jeg fant denne dag kremen, som jeg ogs vil anbefale til dere! Den finnes ogs for normal hud.

Har du en favoritt dag krem?
Heia! Nr vi var i Danmark i frup sommerland, kjpte jeg en liten flaske p danskebten som er til ha parfyme oppi. Den er ikke stor, og er supersmart og praktisk til ha med rundt uansett hvor du er! Den tar ikke mye plass, og innholdet varer egentlig ganske lenge. Tenk deg at du skal ut en tur p byen eller p ferie, og vil ha med deg parfyme, men orker ikke drasse med deg hele flasken. Da er det genialt med en liten flaske som du har akkuratt den samme parfymen i! De finnes i flere farger, og du finner dem helt sikkert p sminkebutikker etc.. De er heller ikke s dyre!Smart?? h, jeg elsker den personen som fant opp denne! haha..
Heii! Nr vi var i skottland, kjpte jeg en superfin rosa leppestift og herlig rd lipgloss fra Rimmel p Boots apotek. Boots apotek har utrolig masse utvalg av sminke, iallefall den som ligger i Aberdeen i skottland!I tillegg til at prisene ikke var for hye, var det p 3 for 2, noe som er s gy! Du fr veldig mye mer for pengene, og det er jo greit!

♥Jeg elsker denne leppestiften fra Rimmel! Den har en rosa skinnende farge med glitter i. Den passer perfekt til bde hverdag, bursdag og andre anledninger. Syntes lilla er veldig fint, s likte godt at lokket var lilla. Jeg er virkelig glad i ha med meg en leppestift i veska, s er glad for at de ikke er s store. Ikonet til Rimmel er en krone, og det er superstt!


♥Lipglossen er herlig! Den har en nydelig rdfarge og skinner, og denne av ikke mange andre, er ikke klissete! Jeg har alltid villet hatt en lipgloss, men har alltid slitt med finne en som ikke er klissete. N har jeg endelig funnet en! Denne passer ogs til de fleste anledinger, og er speiselt fin n til sommeren! Er superfornyd med den, s anbefaler denne til dere som kunne tenke dere en god lipgloss - Jeg tror de har den i flere farger ogs.Har dere en favoritt leppestift eller lipgloss?
Hei! I dag har vi vrt i Stavanger for beske ssteren min, og hente pappa p flyplassen. Jeg solte meg selvflgelig ogs, som jeg pleier gjre. Men i dag var hunden min chanel med meg! Jeg kjenner spesielt godt at ansiktet har ftt myye sol, er blitt ganske rd.. Men det positive her, er at jeg blir brun etterp! der hvor ssteren min bor, kan du g i noen minutter, s kommer du opp p et fjell. her er det en utrolig fin utsikt, og er en perfekt plass til sette seg ned for s lenge du vil. Jeg tok ogs noen bilder jeg tenkte vise dere over helga! Har hatt en kjempefin dag med gode folk! Hvordan har din dag vrt?

Tilbake til overskriften! Jeg elsker BabyLips, jeg kjpte mine tre frste n nr jeg var i Skottland. Jeg fr virkelig myke lepper av dem alle tre, og er kjempe fornyd med dem! Min favoritt m bli den rosa som jeg fr en nydelig svak rosa farge av p leppene, den sitter p en stund og den lukter veldig godt! De andre to er det ikke farge i, men er utrolig gode og lukter s godt! Jeg syntes ogs at selve pakningen og fargene er superste.Har du BabyLips?


Kjpt p Boots Apotek
Hei alle sammen! I dag hadde jeg norsk bokml tentamen, som jeg selv valgte. Jeg syntes det gikk veldig bra, s fr jeg se hvordan resultatet blir. Er ikke alltid man blir like fornyd med karrakteren som med teksten. Jeg skrev iallefall tre og en halv side, og er veldig fornyd uansett. Jeg var ferdig rundt klokka 11:00, og nr jeg kommer ut av skole bygget, regner det. Det er typisk nr jeg kjrer.. Jeg hadde en laaang dusj etterp kan man si. Nr lillessteren min Christina var ferdig p skolen, hentet vi henne og hadde lunsj p Paulsens hotell, en herlig plass for enten lunsj, middag eller kveldsmat. Jeg hadde som vanlig millionbff, det er noe jeg pleier ha hver gang vi er her. Det er kjempegodt!Tilbake til overskriften! For et par dagen siden tenkte jeg at det var p tide med noen sommerfarger. Jeg har bde lilla og rosa Essie neglelakk, men gikk for den rosa, fordi den er mest sommerslig syntes jeg. Den passer til de fleste antrekk, og fresher opp neglene. Jeg sliter veldig med tynne negler, og derfor gr jeg ofte med neglelakk, i og med at de blir tykkere (sterkere) med noe opp. Jeg har ikke f neglelakker, har nesten for mange. Men det blir stadig nye, og dermed nye favoritter. Den lyse rosa Essie neglelakken er min favoritt n for tiden. du burde ha to strk med neglelakken, jeg har som regelt tre, s fargen dekker neglene bedre. Men selvflgelig velger du selv hvor lys eller mrk du vil ha den.Kanskje jeg skulle hatt et innlegg med alle neglelakkene jeg har?
Kjpt p vita

Beklager at tre av bildene er noks utydelige! men de er tatt med mobilen, og nr det er litt mrkt ute, fr ikke bildene like god kvalitet som visst det var lyst ute.Noen av dere som har Essie neglelakk?
Hei hei! Endelig sol igjen, og det betyr ogs at jeg kjrte til skolen i dag. Wii.. Nr jeg skulle hjem etter skolen, kjrte jeg sammen med to andre venninner. Det er utrolig koselig vre flere! Selv om vi ikke snakker sammen nr vi kjrer, er det koselig uansett, fordi vi tar noen pauser i mellom og venter p hverandre. Gleder meg til alle vennene mine har lappen, da kan vi vre veldig mange ungdommer sammen p tur. Supermorro

Jeg anbefaler dere denne Tangle Teezeren. Jeg fikk den i posten p bursdagen min, og det stod ikke hvem det var fra, og jeg hadde nsket meg en slik lenge. Jeg vet enda ikke hvem det er fra, og det tror jeg ikke at jeg kommer til f vite heller. Det er morro med slike gaver, men kunne gjerne visst hvem det var fra ogs, haha.. Jeg som har langt, krllete og tykt hr, fr ofte buster i hret. Og da er denne veldig grei, for da kan jeg "dekke" over bustene, alts at jeg grer lett over utsiden av hret. Men visst jeg har veldig masse buster, grer jeg frst over med en annen brste, eller har i trr-balsam i hret.Er veldig greit at det flger med en bunn ogs, da kommer det ikke inn mye rusk/stv i brsten. Og da slipper du mtte renske den for stv s ofte. Den er ogs herlig nr du grer deg, spesielt nr den er i hode bunnen. Jeg liker det kanskje ekstra godt, fordi jeg elsker nr folk diller med hret mitt. Jeg kunne ha sovnet visst noen dillet og dallet med hret mitt lenge, h, det er helt fanatstisk

har noen av dere Tangle Teezer? isfall, hva syntes du om den?


Cindylkg@msn.com
Hei! Jeg heter Cindy Lilleb og er en jente fra Lyngdal. Jeg blogger mest om hverdagen, men ogs en del om mote. Jeg har blogget i noen r n, og elsker det fortsatt. Flg gjerne med :)


Legg meg til som venn
Arkiv


September 2016 August 2016 Juli 2016 Juni 2016 Mai 2016 April 2016 Mars 2016 Februar 2016 Januar 2016 Desember 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 August 2015 Juli 2015 Juni 2015 Mai 2015 April 2015 Mars 2015 Februar 2015 Januar 2015 Desember 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014Kategorier


Anbefaling Antrekk Blogg Bloggvideo Blomster DIY Fashion favoritter Hairstyles Hverdag Innkjp Inspirasjon Konkurranse Linkerunde Oppskrift Rabble samarbeid Samarbeid Sminke Sprsml Stjel stilen Tanker og flelser Tips Turer WantsSk i bloggen
Linker


blogg.no F din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen m avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger p
blogg.no og annonser p bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktr for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits